• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • στίλβωση - εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Στίλβωση - εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FRIDOLIN MÜLLER

  Γερμανία

  Παραγωγή βουρτσών απογρέζωσης, κυλινδρικών βουρτσών, βουρτσών σωλήνων, τεχνικών βουρτσών, συρμάτινων βουρτσών, βουρτσών νάιλον, τορναριστών βουρτσών, βουρτσών για πλυντήρια, βουρτσών πλυντηρίων φορτηγών, βουρτσών πλυντηρίων αυτοκινήτων. Η εταιρεία Fridolin Müller ιδρύθηκε το 1952 με την επωνυμία Tierhaarwertung Fridolin Müller. Επεξεργαζόταν τρίχες βοοειδών που προέρχονταν εν μέρει από γερμανικά βοοειδή, αλλά εισάγονταν κατά κύριο λόγο από την Αμερική. Αυτές οι τρίχες υποβάλλονταν σε επεξεργασία τεσσάρων σταδίων στις λεγόμενες δέσμες. Τα στάδια εργασίας περιλάμβαναν: Χαλάρωση των τριχών σε θυσάνους, χτένισμα των τριχών, δηλ., τακτοποίηση των τριχών σε μία κατεύθυνση, "τράβηγμα" των τριχών σε διάφορα μήκη και μετά δέσιμο των επιμέρους μηκών σε δέσμες. Αυτές οι δέσμες παραδίδονταν σε εργοστάσια πινέλων. Στο πλαίσιο των επιμέρους σταδίων εργασίας χρησιμοποιούνταν εν μέρει μηχανήματα. Γύρω στο 1969 προστέθηκε σε αυτόν τον τομέα η παραγωγή βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων. Το 1972 ξεκίνησε η παραγωγή τεχνικών βουρτσών. Το έτος αυτό εξαγοράστηκε μια εταιρεία που κατασκεύαζε κατά κύριο λόγο "μηχανήματα επίπασης" για ζαχαροπλαστεία. Αυτή η εταιρεία παρήγαγε σε μεμονωμένη βάση και τεχνικές βούρτσες. Με την πάροδο των ετών περιορίστηκε η διάθεση των μηχανημάτων επίπασης και η εταιρεία επικεντρώθηκε στην παραγωγή και στη διάθεση των τεχνικών βουρτσών, καθώς και των βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων και κυλίνδρων για μηχανήματα καθαρισμού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα κυλινδρικών βουρτσών.

 2. LUKAS-ERZETT GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Ως ένας από τους τεχνολογικά κορυφαίους κατασκευαστές λύσεων συστήματος για λείανση, φρεζάρισμα, αποκοπή και στίλβωση, η LUKAS-ERZETT GmbH & Co. KG με έδρα στη μητροπολιτική περιοχή της Κολωνίας, στην περιφέρεια Oberberg, έχει εξειδικευτεί στην παραγωγή, στην εμπορία και στην υποστήριξη εργαλείων λείανσης, φρεζαρίσματος, στίλβωσης και αποκοπής, κινητήριων μηχανών και ενός ολοκληρωμένου προγράμματος παρελκομένων. Όλα τα προϊόντα που παράγει και εμπορεύεται η LUKAS διακρίνονται για την άριστη ποιότητα, όπως, π.χ., την εργασία με μεγάλη δύναμη, τη μακρά διάρκεια ζωής, την εξαιρετική εργονομία και τα άριστα αποτελέσματα κατά τη λείανση, την αποκοπή, το φρεζάρισμα, τη στίλβωση ή την επεξεργασία ακριβείας. Στόχος της LUKAS είναι να συνδυάζει την ποιότητα και την ασφάλεια με προσανατολισμένες στο μέλλον απαντήσεις. Νέα προϊόντα και νέες τεχνολογίες από εντελώς διαφορετικούς κλάδους βρίσκονται πάντοτε στο επίκεντρο. Η LUKAS έθεσε ήδη πολύ νωρίς με αυτήν τη φιλοσοφία πρότυπα στην αγορά.

 3. FINIXA BY CHEMICAR

  Βέλγιο

  Η Chemicar Europe NV σχεδιάζει, αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει αναλώσιμα και εξοπλισμό εκτός χρωμάτων για επαγγελματικά φανοποιεία και γενικά για την επιδιόρθωση της βαφής αυτοκινήτων. Εισαγωγή νέας τεχνολογίας στην αγορά για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας ως προς το κόστος στη διαδικασία επισκευών φανοποιείου. Η οικονομία και η οικολογία συμβαδίζουν: τα υδατοδιαλυτά χημικά προϊόντα, η υψηλή ποιότητα με προϊόντα χαμηλής κατανάλωσης, τα προϊόντα που εξοικονομούν ενέργεια, η οικολογική διαδικασία παραγωγής αποσκοπούν σε έναν καλύτερο κόσμο μέσω της έρευνας και της ανάπτυξης.

 4. HATHO GMBH

  Γερμανία

 5. AIRAPP POWER TOOLS GMBH

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BELLOTTI GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 2. APER DIAMOND SL

  Ισπανία

  Η Aper Diamond ιδρύθηκε το 1994 με σκοπό τον εφοδιασμό των επιχειρήσεων με μηχανές και αδαμαντοφόρα εργαλεία ανώτατης ποιότητας. Στην Aper Diamond, είμαστε γνώστες της αγοράς και των προκλήσεων που παρουσιάζει. Γι αυτό προσφέρουμε τα καλύτερα αναλώσιμα υλικά και μηχανήματα για οποιαδήποτε περίπτωση και σας υποστηρίζουμε ώστε να τα εκμεταλλευτείτε βέλτιστα για κάθε σας εργασία. Επιλέγουμε την καλύτερη τεχνολογία παγκοσμίως για να εξασφαλίσουμε στους πελάτες μας την καλύτερη ποιότητα και τα καλύτερα αποτελέσματα. Τα προϊόντα μας φημίζονται για την ποιότητα τους και την αριστεία τους που επιτρέπει την υλοποίηση μεγάλων έργων γρήγορα και αποτελεσματικά. Διαθέτουμε μεγάλο απόθεμα σε αναλώσιμα και ανταλλακτικά. Γρήγορη λύση στις ανάγκες σας.

 3. SCHOLL CONCEPTS GMBH POLISH & PAD MANUFAKTUR

  Γερμανία

  Η εταιρεία SCHOLL Concepts GmbH με έδρα το Remseck στον Νέκαρ διαθέτει εδώ και περισσότερα από 59 χρόνια καινοτομικά συστήματα φινιρίσματος βαφής και περιποίησης αυτοκινήτων ανώτατου επιπέδου. Η επιδίωξη της άψογης επιφάνειας βαφής, το πάθος και η υψηλή εξειδίκευση έχουν αναδείξει την επιχείρηση σε ένα από τους παγκοσμίως κορυφαίους ως προς την καινοτομία, την ευελιξία και την εξειδίκευση προμηθευτές ολοκληρωμένων λύσεων φινιρίσματος βαφής. Εξίσου μοναδική .όπως τα προϊόντα μας είναι και η συλλογή μηχανημάτων του εργοστασίου συστημάτων της εταιρείας μας. Σε παγκόσμιο επίπεδο, κανένας άλλος κατασκευαστής δεν είναι σε θέση να παράγει ολοκληρωμένα συστήματα που περιλαμβάνουν δίσκους και πάστες στίλβωσης με την ίδια ποικιλία και σε αυτό το απαιτητικό επίπεδο. Προκειμένου να ανταποκριθούμε στην αυξανόμενη ζήτηση ανανεώσαμε τα τελευταία δύο χρόνια ολόκληρη τη συλλογή μηχανημάτων μας και επενδύσαμε σημαντικά σε ευέλικτες και δομοστοιχειωτές γραμμές παραγωγής.

 4. EUROFLEX PAD

  Ιταλία

  Η Euroflex βρίσκεται τόσο στην εγχώρια όσο και στην διεθνή αγορά εδώ και 20 χρόνια, προσφέροντας προϊόντα από δίσκοι για στίλβωση και λείανση μέχρι επίθεμα από ρητίνη για γυάλισμα, καθώς και εξαρτήματα επιφανειακού φινιρίσματος. Η αγορά μας απευθύνεται στους επαγγελματίες χρήστες των αμαξωμάτων, του εξοπλισμού πρώτης κατηγορίας, την βιομηχανία ξύλου και την ναυτιλία. Παρέχουμε δίσκους, προϊόντα για τον καθαρισμό και τη στίλβωση μεταλλικών επιφανειών.

 5. ANDREAS MALITZ SCHLEIF- UND POLIERTECHNIK

  Γερμανία

 1. PROFI PRODUCTS

  Γερμανία

 2. ROSLER UK

  Ηνωμένο Βασίλειο

 1. MOLERODA FINISHING SYSTEMS

  Ηνωμένο Βασίλειο

 2. BALCO ENGINEERING

  Ηνωμένο Βασίλειο

 3. EICKELIT SCHLEIF- UND POLIERWERKZEUGE GMBH

  Γερμανία

 4. YILDIZ CILA POLISHING COMPOUND AND BUFF MANUFACTURER

  Τουρκία

 5. P.S.E. WERKZEUGE & MASCHINEN GMBH FÜR MECHANISCHE OBERFLÄCHEN

  Γερμανία

 6. PLASTICRAFT

  Βέλγιο

 7. RENWART

  Βέλγιο

 8. SOGATECH SAS - POLITECH

  Γαλλία

 1. HUAGANG CEMENTED CARBIDE NEW MATERIAL CO. LTD.

  Κίνα

 2. POLY ECLAT

  Γαλλία

 3. POLIBRAS - ABRASIVOS E POLIMENTO S.A.

  Πορτογαλία

 4. PULI2

  Ισπανία

 5. K.T.D ABRASIVE

  Νότια Κορέα

 6. DONGGUAN MINGYI TECHNOLOGY CO., LTD.

  Αυστραλία

 7. PULIDORA

  Ισπανία

 8. BOTZIAN-KIRCH GMBH

  Γερμανία

 9. STUCCO & STUCCO

  Ηνωμένο Βασίλειο

 10. FILCPOL

  Πολωνία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Στίλβωση - εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

461 επιχειρήσεις