• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • στίλβωση - εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Στίλβωση - εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FRIDOLIN MÜLLER

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Παραγωγή βουρτσών απογρέζωσης, κυλινδρικών βουρτσών, βουρτσών σωλήνων, τεχνικών βουρτσών, συρμάτινων βουρτσών, βουρτσών νάιλον, τορναριστών βουρτσών, βουρτσών για πλυντήρια, βουρτσών πλυντηρίων φορτηγών, βουρτσών πλυντηρίων αυτοκινήτων. Η εταιρεία Fridolin Müller ιδρύθηκε το 1952 με την επωνυμία Tierhaarwertung Fridolin Müller. Επεξεργαζόταν τρίχες βοοειδών που προέρχονταν εν μέρει από γερμανικά βοοειδή, αλλά εισάγονταν κατά κύριο λόγο από την Αμερική. Αυτές οι τρίχες υποβάλλονταν σε επεξεργασία τεσσάρων σταδίων στις λεγόμενες δέσμες. Τα στάδια εργασίας περιλάμβαναν: Χαλάρωση των τριχών σε θυσάνους, χτένισμα των τριχών, δηλ., τακτοποίηση των τριχών σε μία κατεύθυνση, "τράβηγμα" των τριχών σε διάφορα μήκη και μετά δέσιμο των επιμέρους μηκών σε δέσμες. Αυτές οι δέσμες παραδίδονταν σε εργοστάσια πινέλων. Στο πλαίσιο των επιμέρους σταδίων εργασίας χρησιμοποιούνταν εν μέρει μηχανήματα. Γύρω στο 1969 προστέθηκε σε αυτόν τον τομέα η παραγωγή βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων. Το 1972 ξεκίνησε η παραγωγή τεχνικών βουρτσών. Το έτος αυτό εξαγοράστηκε μια εταιρεία που κατασκεύαζε κατά κύριο λόγο "μηχανήματα επίπασης" για ζαχαροπλαστεία. Αυτή η εταιρεία παρήγαγε σε μεμονωμένη βάση και τεχνικές βούρτσες. Με την πάροδο των ετών περιορίστηκε η διάθεση των μηχανημάτων επίπασης και η εταιρεία επικεντρώθηκε στην παραγωγή και στη διάθεση των τεχνικών βουρτσών, καθώς και των βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων και κυλίνδρων για μηχανήματα καθαρισμού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα κυλινδρικών βουρτσών.

 2. FINIXA BY CHEMICAR

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η Chemicar Europe NV σχεδιάζει, αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει αναλώσιμα και εξοπλισμό εκτός χρωμάτων για επαγγελματικά φανοποιεία και γενικά για την επιδιόρθωση της βαφής αυτοκινήτων. Εισαγωγή νέας τεχνολογίας στην αγορά για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας ως προς το κόστος στη διαδικασία επισκευών φανοποιείου. Η οικονομία και η οικολογία συμβαδίζουν: τα υδατοδιαλυτά χημικά προϊόντα, η υψηλή ποιότητα με προϊόντα χαμηλής κατανάλωσης, τα προϊόντα που εξοικονομούν ενέργεια, η οικολογική διαδικασία παραγωγής αποσκοπούν σε έναν καλύτερο κόσμο μέσω της έρευνας και της ανάπτυξης.

 3. HATHO GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HATHO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Eschbach, Γερμανία.

 4. BELLOTTI GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BELLOTTI GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Birkenfeld, Γερμανία.

 5. SCHOLL CONCEPTS GMBH POLISH & PAD MANUFAKTUR

  Γερμανία

  Η εταιρεία SCHOLL Concepts GmbH με έδρα το Remseck στον Νέκαρ διαθέτει εδώ και περισσότερα από 59 χρόνια καινοτομικά συστήματα φινιρίσματος βαφής και περιποίησης αυτοκινήτων ανώτατου επιπέδου. Η επιδίωξη της άψογης επιφάνειας βαφής, το πάθος και η υψηλή εξειδίκευση έχουν αναδείξει την επιχείρηση σε ένα από τους παγκοσμίως κορυφαίους ως προς την καινοτομία, την ευελιξία και την εξειδίκευση προμηθευτές ολοκληρωμένων λύσεων φινιρίσματος βαφής. Εξίσου μοναδική .όπως τα προϊόντα μας είναι και η συλλογή μηχανημάτων του εργοστασίου συστημάτων της εταιρείας μας. Σε παγκόσμιο επίπεδο, κανένας άλλος κατασκευαστής δεν είναι σε θέση να παράγει ολοκληρωμένα συστήματα που περιλαμβάνουν δίσκους και πάστες στίλβωσης με την ίδια ποικιλία και σε αυτό το απαιτητικό επίπεδο. Προκειμένου να ανταποκριθούμε στην αυξανόμενη ζήτηση ανανεώσαμε τα τελευταία δύο χρόνια ολόκληρη τη συλλογή μηχανημάτων μας και επενδύσαμε σημαντικά σε ευέλικτες και δομοστοιχειωτές γραμμές παραγωγής.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. APER DIAMOND SL

  Ισπανία

  Η Aper Diamond ιδρύθηκε το 1994 με σκοπό τον εφοδιασμό των επιχειρήσεων με μηχανές και αδαμαντοφόρα εργαλεία ανώτατης ποιότητας. Στην Aper Diamond, είμαστε γνώστες της αγοράς και των προκλήσεων που παρουσιάζει. Γι αυτό προσφέρουμε τα καλύτερα αναλώσιμα υλικά και μηχανήματα για οποιαδήποτε περίπτωση και σας υποστηρίζουμε ώστε να τα εκμεταλλευτείτε βέλτιστα για κάθε σας εργασία. Επιλέγουμε την καλύτερη τεχνολογία παγκοσμίως για να εξασφαλίσουμε στους πελάτες μας την καλύτερη ποιότητα και τα καλύτερα αποτελέσματα. Τα προϊόντα μας φημίζονται για την ποιότητα τους και την αριστεία τους που επιτρέπει την υλοποίηση μεγάλων έργων γρήγορα και αποτελεσματικά. Διαθέτουμε μεγάλο απόθεμα σε αναλώσιμα και ανταλλακτικά. Γρήγορη λύση στις ανάγκες σας.

 2. EUROFLEX PAD

  Ιταλία

  Η Euroflex βρίσκεται τόσο στην εγχώρια όσο και στην διεθνή αγορά εδώ και 20 χρόνια, προσφέροντας προϊόντα από δίσκοι για στίλβωση και λείανση μέχρι επίθεμα από ρητίνη για γυάλισμα, καθώς και εξαρτήματα επιφανειακού φινιρίσματος. Η αγορά μας απευθύνεται στους επαγγελματίες χρήστες των αμαξωμάτων, του εξοπλισμού πρώτης κατηγορίας, την βιομηχανία ξύλου και την ναυτιλία. Παρέχουμε δίσκους, προϊόντα για τον καθαρισμό και τη στίλβωση μεταλλικών επιφανειών.

 3. ANDREAS MALITZ SCHLEIF- UND POLIERTECHNIK

  Γερμανία

  Η εταιρεία ANDREAS MALITZ SCHLEIF- UND POLIERTECHNIK, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους στιλβωτικες αλοιφες. Έχει έδρα σε Barsinghausen, Γερμανία.

 4. PROFI PRODUCTS

  Γερμανία

  Η εταιρεία PROFI PRODUCTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυαλιστικά προϊόντα, εξαρτηματα για μοτοσυκλετες, μετρητες λεϊζερ, και Οπτικοί μετρητές. Έχει έδρα σε Trippstadt, Γερμανία.

 5. ROSLER UK

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία ROSLER UK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική επεξεργασία μεταλλικών επιφανειών - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στίλβωση - εξοπλισμός, Μηχανήματα και εξοπλισμοί για το φινίρισμα πλαστικών προϊόντων, λειαντικα και στιλβωτικα προϊοντα, Στίλβωση - εξοπλισμός, και κοκκοποιητές. Έχει έδρα σε Prescot, Ηνωμένο Βασίλειο.

 1. AIRAPP POWER TOOLS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία AIRAPP POWER TOOLS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ratingen, Γερμανία.

 2. MOLERODA FINISHING SYSTEMS

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία MOLERODA FINISHING SYSTEMS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λειαντικά για περίκοψη. Έχει έδρα σε Salisbury, Ηνωμένο Βασίλειο.

 1. SOGATECH SAS - POLITECH

  Γαλλία

  Η εταιρεία SOGATECH SAS - POLITECH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στίλβωση μετάλλων - εργαλειομηχανές, Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων, Στίλβωση μετάλλων - εργαλειομηχανές, και Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Besancon, Γαλλία.

 2. P.S.E. WERKZEUGE & MASCHINEN GMBH FÜR MECHANISCHE OBERFLÄCHEN

  Γερμανία

  Η εταιρεία P.S.E. WERKZEUGE & MASCHINEN GMBH FÜR MECHANISCHE OBERFLÄCHEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bretten, Γερμανία.

 3. RENWART

  Βέλγιο

  Η εταιρεία RENWART, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιδιαβρωτικές επενδύσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στίλβωση - εξοπλισμός, Λειαντικοί τροχοί, Στίλβωση - εξοπλισμός, και Λειαντικοί τροχοί. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

 4. PLASTICRAFT

  Βέλγιο

  Η εταιρεία PLASTICRAFT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατεργασια πλαστικων υλων, πολυανθρακικο, και φθοριουχο πολυβινυλιο. Έχει έδρα σε Oostende, Βέλγιο.

 5. BALCO ENGINEERING

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία BALCO ENGINEERING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στίλβωση μετάλλων - εργαλειομηχανές, Στίλβωση μετάλλων - εργαλειομηχανές, λειανση μεταλλων, και ηλεκτροδιαμόρφωση χρυσού. Έχει έδρα σε Birmingham, Ηνωμένο Βασίλειο.

 6. YILDIZ CILA POLISHING COMPOUND AND BUFF MANUFACTURER

  Τουρκία

  Η εταιρεία YILDIZ CILA POLISHING COMPOUND AND BUFF MANUFACTURER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στίλβωση - εξοπλισμός, λειαντικα και στιλβωτικα προϊοντα, και Στίλβωση - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 7. EICKELIT SCHLEIF- UND POLIERWERKZEUGE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία EICKELIT SCHLEIF- UND POLIERWERKZEUGE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους στιλβωτικες αλοιφες. Έχει έδρα σε Bielefeld, Γερμανία.

 8. POLIBRAS S.A.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία POLIBRAS S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λειαντικά, μηχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στίλβωση - εξοπλισμός, και Στίλβωση - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Guimarães, Πορτογαλία.

 1. ADOLF SCHRÖTER & CO DRAHT-, UND INDUSTRIEBÜRSTEN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ADOLF SCHRÖTER & CO DRAHT-, UND INDUSTRIEBÜRSTEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λειαντικά, μηχανικά, Στίλβωση - εξοπλισμός, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Αφαιρετικά χρωμάτων - διαβρωτικά και λειαντικά χημικά προϊόντα, Λειαντικά, μηχανικά, Στίλβωση - εξοπλισμός, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Αφαιρετικά χρωμάτων - διαβρωτικά και λειαντικά χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

 2. FRIEDRICH HEIZMANN

  Γερμανία

  Η εταιρεία FRIEDRICH HEIZMANN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λειαντικά, μηχανικά, Στίλβωση - εξοπλισμός, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Λειαντικά, μηχανικά, Στίλβωση - εξοπλισμός, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, και Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Schramberg, Γερμανία.

 3. WPW BÜRSTENTECHNIK

  Γερμανία

  Η εταιρεία WPW BÜRSTENTECHNIK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λειαντικά, μηχανικά, Στίλβωση - εξοπλισμός, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Λειαντικά, μηχανικά, Στίλβωση - εξοπλισμός, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, και Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Lüdenscheid, Γερμανία.

 4. PULI2

  Ισπανία

  Η εταιρεία PULI2, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

 5. FILCPOL

  Πολωνία

  Η εταιρεία FILCPOL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικες προμηθειες. Έχει έδρα σε Ciechanów, Πολωνία.

 6. ABC SWISSTECH

  Ελβετία

  Η εταιρεία ABC SWISSTECH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε La Chaux De Fonds, Ελβετία.

 7. POLIRAPID BY COBAR SA

  Ελβετία

  Η εταιρεία POLIRAPID BY COBAR SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λειαντικά, μηχανικά, Στίλβωση - εξοπλισμός, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Αφαιρετικά χρωμάτων - διαβρωτικά και λειαντικά χημικά προϊόντα, Λειαντικά, μηχανικά, Στίλβωση - εξοπλισμός, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Αφαιρετικά χρωμάτων - διαβρωτικά και λειαντικά χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Balerna, Ελβετία.

 8. STUCCO & STUCCO

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία STUCCO & STUCCO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Wakefield, Ηνωμένο Βασίλειο.

 9. BOTZIAN-KIRCH GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BOTZIAN-KIRCH GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικά λειαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στίλβωση - εξοπλισμός, Ακόνισμα - εργαλειομηχανές, Στρώση - εργαλειομηχανές, Στίλβωση - εξοπλισμός, Ακόνισμα - εργαλειομηχανές, και Στρώση - εργαλειομηχανές. Έχει έδρα σε Bergisch Gladbach, Γερμανία.

 10. CRISTALLINA LEVIGATURA MARMI

  Ιταλία

  Η εταιρεία CRISTALLINA LEVIGATURA MARMI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λειανση μαρμαρου, και γυαλισμα δαπεδων. Έχει έδρα σε Calusco D'adda, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Στίλβωση - εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

58 Επιχειρήσεις