Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • στίλβωση χάλυβα και μετάλλων

Αποτελέσματα για

Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SC PROFINOX SRL

  Ρουμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία μας, υπό την ονομασία Profinox, ιδρύθηκε το 2005 με σκοπό να γίνει κύριος προμηθευτής σύνθετων προϊόντων και υπηρεσιών επεξεργασίας ανοξείδωτου χάλυβα για τις βιομηχανίες τροφίμων και φαρμάκων στην Ρουμανία. Σύμφωνα με το όραμα της Profinox, η βιομηχανία επεξεργασίας του ανοξείδωτου χάλυβα στην Ρουμανία μπορεί και πρέπει να μετατραπεί ώστε να εξασφαλίζει τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. Χάρη σε μια αφιερωμένη ομάδα μηχανικών και ειδικών στον τομέα, στην χρήση εξοπλισμού και τεχνολογίας αιχμής, εξασφαλίζουμε ώστε όλα τα έργα των εταίρων μας και πελατών μας εκτελούνται με μέγιστη αποτελεσματικότητα. H Profinox διεξάγει με επιτυχία μια μεγάλη γκάμα σύνθετων υπηρεσιών: συγκόλληση ανοξείδωτου χάλυβα, κοπή λέιζερ, κύρτωση CNC, κυλινδρισμός, κοπή λαμαρίνας και προφίλ, αμμοβολή σε ανοξείδωτο χάλυβα, μηχανική κατεργασία σε ανοξείδωτο χάλυβα, σχεδιασμός CAD, επικάλυψη με σκόνη, κ.λπ. Παρέχουμε επίσης επαγγελματικές παραγωγικές υπηρεσίες ανοξείδωτου χάλυβα και ειδικά προϊόντα (δοχεία, δεξαμενές, περιβλήματα μηχανημάτων, μεταφορείς, μεταλλικές δομές ή προϊόντα για τον τομέα HoReCa). Η Profinox είναι ο αξιόπιστος σας εταίρος- ανεξάρτητα από την βιομηχανία ή τομέας σας απασχόλησης. Επειδή ΚΑΝΟΥΜΕ αυτό που ξέρουμε και ΞΕΡΟΥΜΕ τι κάνουμε. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες της Profinox στις βιομηχανίες των τροφίμων και των φαρμάκων προϊόντα ανώτατης ποιότητας και σύνθετες υπηρεσίες επεξεργασίας ανοξείδωτου χάλυβα που ικανοποιούν τα πρότυπα που επιβάλλει το όνομα της εταιρείας μας, Profinox. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. IMM MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η IMM είναι γνωστή για τους ταινιολειαντήρες, της στιλβωτικές μηχανές, τα ταινιοπρίονα και την τεχνογνωσία Made in Germany. Η IMM είναι εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια κορυφαία στον τομέα της επαγγελματικής επεξεργασίας επιφανειών. Η γκάμα των προϊόντων μας εκτείνεται από τα χειροκίνητα μηχανήματα για τη λείανση και τη στίλβωση έως τις αυτόματες εγκαταστάσεις. Διαθέτουμε ολοκληρωμένες λύσεις για χρήστες από τους τομείς της αεροπορίας, των αυτοκινήτων, της ενέργειας και της ιατρικής τεχνολογίας. Στη μονάδα του Riederich αναπτύσσονται και παράγονται τα συστήματά μας και σχεδιάζονται καινοτομικά νέα προϊόντα προς όφελος των πελατών μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα μηχανήματά μας είναι σχεδιασμένα για συνεχή λειτουργία. Ο βαρύς και στιβαρός τύπος κατασκευής διασφαλίζει τον περιορισμό των κραδασμών κατά την επεξεργασία. Η διάθεση στη Γερμανία διεκπεραιώνεται κατά κύριο λόγο απευθείας. Οι πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο εξυπηρετούνται από περισσότερους από 25 εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους. IMM Maschinenbau - η λύση για τη δική σας επιτυχία!

 3. METALLISIERWERK PETER SCHREIBER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία επιμετάλλωσης Peter Schreiber KG ιδρύθηκε το 1923. Έως τη δεκαετία του 1940, η επιχείρηση ασχολείτο κυρίως με διακοσμητικό εξευγενισμό επιφανειών. Μετά το 1950, οι λειτουργικές επιφάνειες αποκτούσαν όλο και μεγαλύτερη σημασία. Από τότε και μετά, η Peter Schreiber KG εξειδικεύθηκε στον τομέα της σκληρής επιχρωμίωσης και της μηχανικής επεξεργασίας επιφανειών σκληρής επιχρωμίωσης και μεταλλικών επιφανειών. Σήμερα, η επιχείρηση συγκαταλέγεται μεταξύ των πλέον αποδοτικών στον κλάδο της και η τεχνογνωσία της εφαρμόζεται σε εντελώς διαφορετικούς βιομηχανικούς κλάδους. Η πατενταρισμένη επίστρωση Tfe-Lok® οδήγησε στην ίδρυση της Tfe-Lok® Peter Schreiber GmbH το 1988. Η ανάπτυξη πολυάριθμων παραλλαγών των διαδικασιών οδήγησε στη λύση σε πολλούς τομείς εφαρμογής σε όλο τον κόσμο.

 4. GS GLANZ INH. OGUZHAN ATALAY

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GS GLANZ INH. OGUZHAN ATALAY, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Altena, Γερμανία.

 5. BESTENLEHRER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BESTENLEHRER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Herzogenaurach, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. R.G.F. SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία R.G.F. SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων, γαλβανισμος για λογαριασμο τριτων, Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων, παραγωγη μικρων εξαρτηματων, και στίλβωση υψηλής ακριβείας. Έχει έδρα σε Sesto Fiorentino, Ιταλία.

 2. GRAFIC CROMIA SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GRAFIC CROMIA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων, επιχρωμιωση μεταλλων, Γαλβανικές επεξεργασίες, Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων, και γαλβανισμος. Έχει έδρα σε Monte San Savino, Ιταλία.

 3. HASE POLIERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HASE POLIERTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Röttenbach, Γερμανία.

 4. POLIE-LÄPP GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία POLIE-LÄPP GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Nonnweiler, Γερμανία.

 5. PLASMOTION GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PLASMOTION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Freiberg, Γερμανία.

 1. 1. VP METALLVERARBEITUNG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία 1. VP METALLVERARBEITUNG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Efringen-Kirchen, Γερμανία.

 2. PRO.METAL S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PRO.METAL S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων, αμμοβολη μεταλλων, ξακρισμα μεταλλων, Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων, και στίλβωση υψηλής ακριβείας. Έχει έδρα σε Caravate, Ιταλία.

 1. MSM SCHLEIFEREI

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MSM SCHLEIFEREI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Wels, Αυστρία.

 2. WÖSTHEINRICH OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WÖSTHEINRICH OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Herzebrock-Clarholz, Γερμανία.

 3. WERKZEUGKLINIK GBR

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WERKZEUGKLINIK GBR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Kirchheim-Ötlingen, Γερμανία.

 4. WOLFGANG RANK METALLSCHLEIF- UND -POLIERTECHNIK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WOLFGANG RANK METALLSCHLEIF- UND -POLIERTECHNIK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Obergünzburg, Γερμανία.

 5. MPS STRAHLTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MPS STRAHLTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

 6. MPS - STOBE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MPS - STOBE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Enger, Γερμανία.

 7. METALLSCHLEIFEREI MDEK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία METALLSCHLEIFEREI MDEK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Werdohl, Γερμανία.

 8. OKAMOTO MACHINE TOOL EUROPE GMBH

  Γερμανία

  Η Okamoto Machine Tool Works Ltd. Japan είναι από το 1926 ο παγκοσμίως κορυφαίος κατασκευαστής λειαντικών μηχανών υψηλής ποιότητας με το σχετικό εξοπλισμό. Η Okamoto Machine Tool Europa GmbH με έδρα το Langen της Φρανκφούρτης/Main εξυπηρετεί από το 1992 την ευρωπαϊκή αγορά ως κύριο υποκατάσταση. Τα προϊόντα μας: λειαντικές μηχανές επίπεδων επιφανειών, λειαντικές μηχανές προφίλ, λειαντικές μηχανές με δίσκο γενικής χρήσης, μηχανές εξωτερικής και εσωτερικής λείανσης CNC με δίσκο, λειαντικές μηχανές επίπεδων επιφανειών στρογγυλής τράπεζας, μηχανές υγρής λείανσης και πολλά άλλα

 1. CHROMECA

  Γαλλία

  Ειδικός στο χρώμιο στις περιοχές Rhône-Alpes, Λυών και Ain στη Γαλλία: Σκληρή επιχρωμίωση μετάλλων, έλεγχος επιφανειών, επεξεργασία- επικάλυψη επιφανειών, αμμοβολή, Γυάλισμα, κατασκευή κυλίνδρων, επαναφόρτιση επιμεταλλοποίηση, αμμοβολή ακριβείας, Ρεκτιφιέ για όλες τις βιομηχανίες: μηχανική, αεροπλοΐα, ακτοπλοΐα, αυτοκίνητα, πυρηνική, τρόφιμα, χημεία, υφάσματα, υαλουργία, βυρσοδεψία, πλαστικά, χαρτί κ.λπ. Επιχρωμίωση για τη χαρτοποιία, επιχρωμίωση για υδραυλικά, επιχρωμίωση για τον αγροδιατροφικό τομέα, σκληρή επιχρωμίωση…

 2. EUROFLEX PAD

  Ιταλία

  Η Euroflex βρίσκεται τόσο στην εγχώρια όσο και στην διεθνή αγορά εδώ και 20 χρόνια, προσφέροντας προϊόντα από δίσκοι για στίλβωση και λείανση μέχρι επίθεμα από ρητίνη για γυάλισμα, καθώς και εξαρτήματα επιφανειακού φινιρίσματος. Η αγορά μας απευθύνεται στους επαγγελματίες χρήστες των αμαξωμάτων, του εξοπλισμού πρώτης κατηγορίας, την βιομηχανία ξύλου και την ναυτιλία. Παρέχουμε δίσκους, προϊόντα για τον καθαρισμό και τη στίλβωση μεταλλικών επιφανειών.

 3. DESIGNFACTORY GMBH INNOVATIVE METALLOBERFLÄCHEN AUF EDELSTAHL, ALUMINIUM UND ANDEREN METALLEN

  Γερμανία

  Καινοτομική επεξεργασία επιφανειών ελασμάτων ανοξείδωτου χάλυβα και σωλήνων. Κατασκευαστής στιλβωμένων, αμμοβολημένων, επιστρωμένων με PVD επιφανειών από ανοξείδωτο χάλυβα. Επιπλέον, ειδικές στιλβώσεις και επίστρωση για την αποφυγή δακτυλικών αποτυπωμάτων.

 4. WALTHER TROWAL GMBH&CO.KG

  Γερμανία

  Η Walther Trowal GmbH & Co. KG είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα της τεχνολογίας επιφανειών, κυρίως με την παραγωγή λειαντήρων επιφανειών και των σχετικών μέσων επεξεργασίας.

 5. POLISSAGE DU LOIR

  Γαλλία

  Η εταιρεία POLISSAGE DU LOIR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους στίλβωση υψηλής ακριβείας, στιλβωση κασων, λειανση μεταλλων, και στιλβωση ασημενιων ειδων. Έχει έδρα σε Clefs Val D'anjou, Γαλλία.

 6. RIFATEC GMBH GENTLE SURFACE TREATMENT

  Γερμανία

  Η εταιρεία RIFATEC GMBH GENTLE SURFACE TREATMENT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Viersen, Γερμανία.

 7. G.M.A. PULITURA METALLI

  Ιταλία

  Η εταιρεία G.M.A. PULITURA METALLI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός, επιφανειακός καθαρισμός, εμβάπτιση, απολίπανση χάλυβα και μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων, μηχανες κατεργασιας μεταλλων, τριβεια μεταλλων, και Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Vito D'asio, Ιταλία.

 8. POLITUBINOX

  Γαλλία

  Η εταιρεία POLITUBINOX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους στιλβωμεοι αγωγοι. Έχει έδρα σε Saint-Priest, Γαλλία.

 9. ALUTEC SCHLEIFTECHNIK INH. SESGÜN JAHJA

  Γερμανία

  Η εταιρεία ALUTEC SCHLEIFTECHNIK INH. SESGÜN JAHJA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Iserlohn, Γερμανία.

 10. LICHTBLAU OBERFLÄCHENTECHNIK E.U.

  Αυστρία

  Η εταιρεία LICHTBLAU OBERFLÄCHENTECHNIK E.U., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Brunn Am Gebirge, Αυστρία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

30.731 Επιχειρήσεις