• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σπειροειδή ελατήρια

Αποτελέσματα για

Σπειροειδή ελατήρια - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MONNINGER FEDERN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Εδώ και πάνω από 75 χρόνια, η Monninger είναι ειδική στα ελατήρια από ανοξείδωτο χάλυβα και χάλυβα. Η πείρα, οι σχέσεις με τους πελάτες και η εξασφάλιση ποιότητας πάντα αποτελούσαν τη βάση της επιτυχίας μας. Ήδη το 1994 πιστοποιηθήκαμε για πρώτη φορά σύμφωνα με το ISO 9001. Το 2012 εισήλθαμε σε μια νέα εποχή με την πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο ISO TS 16949, το οποίο χαρακτηρίζει όλες τις δραστηριότητές μας. Από την ακμαία επιχείρηση έχει προκύψει εδώ και καιρό ένα εμπορικό σήμα που έχει αποκτήσει όνομα, τόσο μεταξύ των πελατών όσο και σε ειδικευμένους κύκλους. Η καλή φήμη βασίζεται σε αξιόπιστες σταθερές - από την ίδρυση το 1945 μέχρι σήμερα: Ακρίβεια. Δυναμική. Πνεύμα μηχανικού. Ενεργοποίηση της δυναμικής. Είναι ώρα να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο σε αυτές τις βασικές ικανότητες, να προσανατολίσουμε στρατηγικά την επιχείρηση στο μέλλον και να την προβάλουμε και προς τα έξω. Σε στενή συνεργασία με την εταιρεία παροχής συμβουλών σε θέματα σημάτων solldesign, η Monninger ανέπτυξε μια επανεκκίνηση εμπορικού σήματος, η οποία δημιουργεί ταυτότητα και στέλνει σαφή μηνύματα.

 2. LÖHR GMBH & CO PRÄZISIONSFEDERN KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε ένας μικρομεσαίος κατασκευαστής τεχνικών ελατηρίων από το Schwabach κοντά στη Νυρεμβέργη και σήμερα παρουσιαζόμαστε με περίπου 50 συνεργάτες ως παραδοσιακός και εξειδικευμένος κατασκευαστής τεχνικών ελατηρίων και κυρτωμένων εξαρτημάτων από χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα και μη σιδηρούχα μέταλλα για ειδικές λύσεις προβλημάτων έως την παραγωγή μεγάλων σειρών. Η καινοτομία στην Löhr GmbH & Co. Präzisionsfedern KG διασφαλίζεται με την τεχνογνωσία. Τεχνογνωσία είναι να ανατρέχει κανείς στην εμπειρία και να προσβλέπει στις πλέον σύγχρονες εξελίξεις. Οι καινοτομικές λύσεις χρειάζονται και τα δύο. Αξιοποιήστε λοιπόν την εμπειρία, τη γνώση, την ποιότητα και την ασφάλεια παράδοσης της εταιρείας μας.

 3. RÖHRS, DR. WERNER

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε γνωστοί σε ολόκληρο τον κόσμο ως εξειδικευμένος κατασκευαστής τεχνικών ελατηρίων υψηλής καταπόνησης από το 1919. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει ελατήρια κάθε είδους και μορφής. Το πρόγραμμα παραγωγής περιλαμβάνει ιδίως ελατήρια πίεσης από στρογγυλό/επίπεδο σύρμα, δισκοειδή/ελικοειδή δισκοειδή ελατήρια, ελατήρια πολλαπλών συρμάτων και πολλά άλλα. Προϊόντα: φυλλοειδή, επίπεδα και διαμορφωμένα ελατήρια, ελατήρια απόσβεσης & πίεσης, ελατήρια επίπεδου σύρματος & πολλαπλών συρμάτων, πέλματα οριζοντίωσης, σπειροειδή και δισκοειδή ελατήρια, ελατήρια στρέψης, στροβιλιστές κλπ.

 4. ZIMMERMANN TECHNISCHE FEDERN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η ZIMMERMANN Technische Federn είναι εξειδικευμένος προμηθευτής εξειδικευμένων και μαζικής παραγωγής αναρτήσεων και συγκροτημάτων για σύνθετες εφαρμογές. Η έδρα της ZIMMERMANN Technische Federn GmbH βρίσκεται στο Dreiländereck και ακριβέστερα στο Leutersdorf. Εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια, οι Zimmermann διαθέτουν εμπειρία στην ανάπτυξη και στην παραγωγή σύνθετων συστημάτων ελατηρίων. Με την πάροδο του χρόνου έχει καλλιεργηθεί μια στενή σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ πελατών, συνεργατών και της διεύθυνσης της επιχείρησης. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει ελατήρια πίεσης, έλξης και στρέψης, συρμάτινα και διάτρητα κεκαμένα εξαρτήματα, σύνθετα δισκοειδή και σπειροειδή ελατήρια έως πολυδιάστατα συγκροτήματα. Δεν γίνεται, δεν υπάρχει! Η ZIMMERMANN Technische Federn GmbH θέτει εξαιρετικά υψηλές απαιτήσεις στον εαυτό της και την ποιότητα των συστημάτων ελατηρίων της. Χάρη στην άρτια εκπαίδευση και μετεκπαίδευση των συνεργατών της, η ZIMMERMANN έχει αποκτήσει ολοκληρωμένη τεχνογνωσία στον τομέα της.

 5. GUTEKUNST FEDERN

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Gutekunst Federn είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ελατηρίων στην Ευρώπη. Εκτός από 12603 διαφορετικά μεγέθη ελατηρίων συμπίεσης, ελατηρίων έλξης, σπειροειδών ελατηρίων και συρμάτινα εξαρτήματα της αποθήκης, η Gutekunst Federn αναπτύσσει και παράγει ειδικά προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη σε μικρές και μεγάλες ποσότητες. Η Gutekunst Federn δεν είναι απλώς κατασκευαστής μεταλλικών ελατηρίων υψηλής ποιότητας, αλλά και συνεργάτης και πάροχος υπηρεσιών στους πελάτες της. Κατάλογος & υπολογισμός ελατηρίων, εφαρμογή δεδομένων CAD στην ιστοσελίδα www.federnshop.com.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ADRIATICA MOLLE SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Adriatica Molle ιδρύθηκε το 1977 ως οικογενειακή επιχείρηση, σε λίγο περισσότερο από μια δεκαετία, επεκτάθηκε και έφτασε σε εξέχουσα θέση στην ιταλική αγορά στον τομέα παραγωγής ελατηρίων και επεξεργασίας μεταλλικών συρμάτων. Η δέσμευση για έρευνα και σχεδιασμό, με την παροχή τεχνολογικά προηγμένων συστημάτων, επέτρεψε στην Adriatica Molle να ανταποκριθεί άμεσα στις ανάγκες των πιο ποικίλων τομέων προϊόντων, παρέχοντας επαρκείς κατασκευαστικές λύσεις.

 2. EVERES-SPRING LTD

  Βουλγαρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EVERES-SPRING LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σπειροειδή ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, ελατηρια συμπιεσης, ελατηρια στρεψης, κωνικά ελατήρια, παραγωγος ελατηριων, και βιομηχανικα ελατηρια. Έχει έδρα σε Oreshak, Βουλγαρία.

 3. LE RESSORT INDUSTRIEL

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LE RESSORT INDUSTRIEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σπειροειδή ελατήρια, Ελατήρια με ελάσματα, ελατηρια συμπιεσης, ελατηρια ελξης, ελατηρια στρεψης, ελικοειδη ελατηρια, ελατηρια απο ανοξειδωτο χαλυβα, επιπεδα ελατηρια, και Σπειροειδή ελατήρια. Έχει έδρα σε Geispolsheim, Γαλλία.

 4. OESCH GMBH

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία OESCH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεντεσέδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγκράφα ζώνης, Ελικοειδή ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, ελατηρια συμπιεσης, Ελατήρια για τεχνική χρήση, Αγκράφα ζώνης, πορπες, Ελικοειδή ελατήρια, και Σπειροειδή ελατήρια. Έχει έδρα σε Magden, Ελβετία.

 5. ROTOR CLIP / TRUWAVE GERMANY GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ROTOR CLIP / TRUWAVE GERMANY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπειροειδή ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, ελαστικοι δακτυλιοι, Κεκαμμένα τμήματα σύρματος, πεταλουδες στερεωσης, και Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Idstein, Γερμανία.

 1. FEDERNFABRIK SUBTIL GMBH - (SUBTIL GROUP)

  Γερμανία

  Με περισσότερους από 360 συνεργάτες σε τρεις μονάδες, ο όμιλος Subtil παράγει τεχνικά ελατήρια κάθε είδους, όπως ελατήρια πίεσης, ελατήρια έλξης, σπειροειδή ελατήρια κάμψης, χιτώνια ασφάλισης/ελατηρίων, καθώς και διαμορφωμένα συρμάτινα εξαρτήματα και κυρτωμένα πρεσαριστά εξαρτήματα άριστης ποιότητας. Σε συνεργασία με τους αποδοτικούς εταίρους μας στον τομέα των υπηρεσιών επιβελτίωσης, όπως, π.χ., της επεξεργασίας επιφανειών, παρέχουμε στους πελάτες μας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων σε αυτούς τους τομείς από έναν προμηθευτή: ελατήρια πίεσης διαμέτρου σύρματος 0, 10 mm έως μέγ. 12 mm. Ελατήρια έλξης/σπειροειδή ελατήρια κάμψης/ελατήρια στρέψης διαμέτρου σύρματος 0, 20 mm έως μέγ. 12 mm. Διαμορφωμένα συρμάτινα εξαρτήματα από σύρματα διαμέτρου από 0, 20 mm έως μέγ.12 mm σε στρογγυλό ή πλακέ προφίλ σύρματος. Κυρτωμένα εξαρτήματα ταινίας/πρεσαριστά κυρτωμένα εξαρτήματα από ταινία πάχους υλικού από 0, 2 έως 3 mm και πλάτους υλικού έως 100 mm

 2. PRESSIRESSORT

  Γαλλία

  Μελέτη, σχεδιασμός, κατασκευή και εμπορία ελατηρίων κάθε είδους για τη βιομηχανία, την αεροναυπηγική, την πυρηνική, τη μηχανική και τις μεταφορές, ελατήρια για ναυπηγικές εργασίες επισκευής, για την πετροχημεία, τον αγροδιατροφικό τομέα και την ιατρική. Η PRESSIRESSORT δραστηριοποιείται επίσης τον τομέα των υδροηλεκτρικών φραγμάτων. Παρέχουμε παραγωγή ελατηρίων κατά παραγγελία και σχεδιασμό με υποβοήθηση υπολογιστή. Βαθμονόμηση ελατηρίων. Κατασκευάζονται άγκιστρα, περόνες βήτα, ράβδοι, σπειροειδή ελατήρια, μεταλλικά ελατήρια, ελατήρια από σύρμα ή διαμορφωμένα ελάσματα. Υλικό: χάλυβας, ανοξείδωτο, Inconel, φωσφορούχος μπρούντζος, χαλκός, βηρύλλιο και άλλα. Δημιουργία ελατηρίων υψηλής τεχνολογικής κατηγορίας με υπολογισμό από πρότυπα ή τεμαχίων σε μικρές και μεγάλες ποσότητες. Οι αγοραστές, οι τεχνικοί και οι μηχανικοί των γραφείων μελετών αξιοποιούν τη συγκεκριμένη τεχνογνωσία μας στον σχεδιασμό του προϊόντος και την εύρεση νέων λύσεων. : Από ενιαία τεμάχια έως μεγάλες ποσότητες από σύρμα 0, 2 έως 50 mm.

 1. HUTTER & SCHRANTZ STAHLFEDERN GMBH

  Αυστρία

  Η Hutter & Schrantz Stahlfedern αναπτύσσει και παράγει ποιοτικά ελατήρια, καθώς και εξαρτήματα κεκαμμένου σύρματος για βιομηχανική και επαγγελματική χρήση. Κορυφαίες επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων εμπιστεύονται την κορυφαία στην αγορά επιχείρηση εξασφαλίζοντας έτσι την επιτυχία. Τα προϊόντα μας: ελατήρια αυτοκινήτων, ελατήρια κάμψης, φυλλοειδή, επίπεδα και διαμορφωμένα ελατήρια, συρμάτινα εξαρτήματα και ελατήρια για τεχνική χρήση, ελατήρια πίεσης, κωνικά, σπειροειδή, ελικοειδή, ειδικά ελατήρια, ελατήρια στρέψης, ελατήρια έλξης, ελατήρια σπιράλ, πρεσαριστά κεκαμμένα εξαρτήματα κλπ.

 2. MSO MASCHINENSCHUTZ OWL GBR

  Γερμανία

  Η εταιρεία MSO MASCHINENSCHUTZ OWL GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπειροειδή ελατήρια. Έχει έδρα σε Augustdorf, Γερμανία.

 3. GEBHARDT FREIZEIT-TECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία GEBHARDT FREIZEIT-TECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σπειροειδή ελατήρια, Ελικοειδή ελατήρια, Ελατήρια για τεχνική χρήση, Ελαστικά σχοινιά, Σπειροειδή ελατήρια, και Ελικοειδή ελατήρια. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

 4. GEON PRODUKTIONS AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία GEON PRODUKTIONS AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπειροειδή ελατήρια. Έχει έδρα σε Schmerikon, Ελβετία.

 5. NOVARESSORT

  Γαλλία

  Η εταιρεία NOVARESSORT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελικοειδή ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, Ελικοειδή ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, ελατηρια συμπιεσης, και ελικοειδή ελατήρια συμπίεσης. Έχει έδρα σε Saint Etienne, Γαλλία.

 6. AB FEDERN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία AB FEDERN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, Ελατήρια με ελάσματα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, και Ελατήρια με ελάσματα. Έχει έδρα σε Rhede, Γερμανία.

 7. ENGELHARDT FEDERNFABRIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ENGELHARDT FEDERNFABRIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, Ελατήρια με ελάσματα, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, και Ελατήρια με ελάσματα. Έχει έδρα σε Chemnitz, Γερμανία.

 8. LOTHAR MÜLLER FEDERN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία LOTHAR MÜLLER FEDERN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από χάλυβα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση, Ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, Ελατήρια με ελάσματα, Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση, Ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, και Ελατήρια με ελάσματα. Έχει έδρα σε Münsingen, Γερμανία.

 1. FEDERN RÜTER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία FEDERN RÜTER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σπειροειδή ελατήρια, Ελατήρια με ελάσματα, Συρμάτινα ελατήρια, Ελικοειδή ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, Ελατήρια με ελάσματα, Συρμάτινα ελατήρια, και Ελικοειδή ελατήρια. Έχει έδρα σε Dortmund, Γερμανία.

 2. THYSSENKRUPP FEDERN UND STABILISATOREN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία THYSSENKRUPP FEDERN UND STABILISATOREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, Συρμάτινα ελατήρια, Ελατήρια σχεδιασμένα κατά παραγγελία, Ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, Συρμάτινα ελατήρια, και Ελατήρια σχεδιασμένα κατά παραγγελία. Έχει έδρα σε Hagen, Γερμανία.

 3. PRACHT + SCHUMACHER INDUSTRIEBEDARF GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία PRACHT + SCHUMACHER INDUSTRIEBEDARF GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, Ελατήρια με ελάσματα, Εξαρτήματα στερέωσης, Ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, Ελατήρια με ελάσματα, και Εξαρτήματα στερέωσης. Έχει έδρα σε Solingen, Γερμανία.

 4. TECHNISCHE FEDERN HOPP GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία TECHNISCHE FEDERN HOPP GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σπειροειδή ελατήρια, Εξαρτήματα στερέωσης, Κοχλίες και περικόχλια, Τροχοί και καρούλια, Σπειροειδή ελατήρια, Εξαρτήματα στερέωσης, Κοχλίες και περικόχλια, και Τροχοί και καρούλια. Έχει έδρα σε Reilingen, Γερμανία.

 5. LAVOILOTTE SA

  Γαλλία

  Η εταιρεία LAVOILOTTE SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελικοειδή ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, Ελικοειδή ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, ελατηρια ελξης, και ελατηρια συμπιεσης. Έχει έδρα σε Montaigut-En-Combraille, Γαλλία.

 6. GEELER AG FEDERNFABRIK

  Ελβετία

  Η εταιρεία GEELER AG FEDERNFABRIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα, Ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, Ελατήρια με ελάσματα, Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα, Ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, και Ελατήρια με ελάσματα. Έχει έδρα σε Widnau, Ελβετία.

 7. H. HÄBERLI AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία H. HÄBERLI AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, Ελατήρια με ελάσματα, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, και Ελατήρια με ελάσματα. Έχει έδρα σε Grenchen, Ελβετία.

 8. TERRY LAGERFEDERN

  Γερμανία

  Η εταιρεία TERRY LAGERFEDERN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, Ελατήρια με ελάσματα, Συρμάτινα ελατήρια, Ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, Ελατήρια με ελάσματα, και Συρμάτινα ελατήρια. Έχει έδρα σε Appen, Γερμανία.

 9. 1A_FEDERN-SCHÖN

  Γερμανία

  Η εταιρεία 1A_FEDERN-SCHÖN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, Ελατήρια με ελάσματα, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, και Ελατήρια με ελάσματα. Έχει έδρα σε Engstingen, Γερμανία.

 10. 1ST. VOLLMER-FEDERN ® FERDINAND VOLLMER E.K.

  Γερμανία

  Η εταιρεία 1ST. VOLLMER-FEDERN ® FERDINAND VOLLMER E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελατήρια, Ελικοειδή ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, Ελατήρια με ελάσματα, Ελατήρια, Ελικοειδή ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, και Ελατήρια με ελάσματα. Έχει έδρα σε Straubenhardt, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σπειροειδή ελατήρια - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

104 Επιχειρήσεις