• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις

Αποτελέσματα για

Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ALE73

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Με 30ετή πείρα, η ALE73 είναι ο ειδικός σε ότι αφορά τον σχεδιασμό, την κατασκευή, την συναρμολόγηση και την μεταφορά μηχανημάτων για την βιομηχανία του σκυροδέματος σε πάνω από 30 χώρες (Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Μαγκρέμπ, Κεντρική Αφρική...). Η μεγαλύτερη μας δραστηριότητα αφορά την μεταφορά μεταχειρισμένων εργοστασίων καθώς και η επανασυναρμολόγηση τους στο πεδίο στην Γαλλία αλλά και κυρίως στο εξωτερικό. Η δευτερεύουσα μας δραστηριότητα αφορά την πώληση εξοπλισμού ή εργοστασίων παραγωγής (σκυρόδεμα, λατομεία, οδοστρώματα...). Στους πελάτες μας περιλαμβάνονται: 1) Παραγωγοί προϊόντων που κατασκευάζονται από σκυρόδεμα (λιθοσώματα, όγκοι, κράσπεδα και λιθόστρωτα). 2) Πελάτες οι οποίοι επιθυμούν την μεταφορά ενός εργοστασίου ή ενός μηχανήματος. Διεξάγουμε μια ολοκληρωμένη ανάλυση των αναγκών του πελάτη από την αρχή σύμφωνα με τις τοπικές και βιομηχανικές παραμέτρους προκειμένου να καθορίσουμε μια διαχείριση διακίνησης και να επιλέξουμε το υλικό (καινούργιο ή μεταχειρισμένο). Επιλέγουμε το κατάλληλο εξοπλισμό για εσάς και αναλαμβάνουν την ολοκληρωμένη του μεταφορά. Διαθέτουμε επίσης όλες τις γνώσεις και δυνατότητες για την εξασφάλιση μιας τέτοιας υπηρεσίας, δηλαδή: - Τον αυτοματισμό, - Τους πολιτικούς μηχανικούς, - Την μηχανική (και δονητική), το τμήμα πεπιεσμένου αέρα... Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 2. MRM CONCRETE BATCHING PLANTS

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η MRM Concrete Batching Plants που ιδρύθηκε στο 2014, είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής στην Τουρκία που ειδικεύεται σε συμπαγείς, κινητές και σταθερές μονάδες σύνθεσης σκυροδέματος. Με ολοκληρωμένη διαδικασία σχεδίασης και παραγωγής έχουμε εγκαταστήσει και θέση σε λειτουργία με επιτυχία πολλές μονάδες σύνθεσης σκυροδέματος σε διάφορες χώρες παγκοσμίως, παρέχοντας αξιόπιστο σέρβις μετά την πώληση. Η παγκόσμια παρουσία μας εκτείνεται σε 4 ηπείρους με τις κινητού και σταθερού τύπου μονάδες σύνθεσης σκυροδέματος να εξάγονται σε πολλές και διάφορες χώρες. Στα υπερσύγχρονα εργοστάσιά μας στη βιομηχανική ζώνη Başkent της Άγκυρας διαθέτουμε μια εντυπωσιακή ικανότητα παραγωγής 60 μονάδων σύνδεσης το έτος σε στεγασμένους χώρους 12.000 m². Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής και υπερσύγχρονα μηχανήματα, έχει κερδίσει γρήγορα την εκτίμηση στον κλάδο παραδίδοντας απαράμιλλη ποιότητα και εξαιρετική εξυπηρέτηση. Η γκάμα των προϊόντων μας: •Σταθερές μονάδες σύνθεσης σκυροδέματος •Κινητές ω •Μονάδες παραγωγής ενέργειας εργοταξίων •Συμπαγείς μονάδες σύνθεσης σκυροδέματος •Σιλό τσιμέντου και εξοπλισμός σιλό •Αναμεικτήρες σε σκυροδέματος μονάδες σύνθεσης σκυροδέματος MRM, οι δικές μας μονάδες σύνθεσης ήδη αναμεμειγμένου σκυροδέματος καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα διαδικασιών, από την ανώτερης κατηγορίας παραγωγή έως την απλή εγκατάσταση, καθώς και ολοκληρωμένη εκπαίδευση και διάθεση ανταλλακτικών μετά την πώληση. Είμαστε αφοσιωμένοι στην ικανοποίηση των πελατών, επιδιώκοντας να παρέχουμε ανώτερα προϊόντα και υπηρεσίες σε κάθε στάδιο. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα!

 3. C-METAL

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Στα πλαίσια της γκάμας των τυποποιημένων προϊόντων, η C-Metal σχεδιάζει και κατασκευάζει στο χυτήριο της ανταλλακτικά από χυτοσίδηρο ιδιαίτερα ανθεκτικά στη φθορά, για συμβατικές μπετονιέρες σε όλες τις μάρκες. Τα τμήματα αυτά περιλαμβάνουν λεπίδες για μπετονιέρες, βραχίονες για μπετονιέρες, ξύστρες, άξονες για μπετονιέρες, επενδύσεις καθώς και πολλά άλλα στοιχεία για πλανητικές μπετονιέρες, μπετονιέρες με ένα ή δύο οριζόντιους άξονες και μηχανήματα για το πλύσιμο αμμοχάλικου.

 4. BETONMEC FRANCE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BETONMEC FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κινητές μονάδες σκυροδέματος, μηχανηματα μπλοκ σκυροδεματος και οπλισμενου σκυροδεματος για δομικα στοιχεια, ταπητες για εγκαταστασεις σκυροδεματος, και Βιομηχανία του προκατασκευασμένου σκυροδέματος. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 5. CENTRO BETON

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CENTRO BETON, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα και εξοπλισμοι για την επεξεργασια ασβεστη, γυψου και τσιμεντου, αδρανη, εργα και λυομενες κατασκευες απο οπλισμενο σκυροδεμα και σκυροδεμα, και γεωτρυπανα για φρεατια. Έχει έδρα σε Palazzo San Gervasio, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SEMIX CONCRETE BATCHING PLANTS

  Τουρκία

  Η Semix αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς και προμηθευτές εγκαταστάσεων επεξεργασίας σκυροδέματος και αναδευτήρων. Κατασκευάζουμε προϊόντα στο δικό μας εργοστάσιο 23.300 τ.μ. με εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, καλά οργανωμένους και έμπειρους μηχανικούς και διοίκηση. Παράγουμε αναδευτήρες με μονό και διπλό άξονα, πλανητικούς αναδευτήρες, κινητές εγκαταστάσεις επεξεργασίας σκυροδέματος, σταθερές εγκαταστάσεις επεξεργασίας σκυροδέματος, συμπιεσμένες εγκαταστάσεις επεξεργασίας σκυροδέματος, με RCC και ρόλερ, και μονάδες ανακύκλωσης σκυροδέματος.

 2. EUROPEBLOCK

  Κάτω Χώρες

  Η EuropeBlock προμηθεύει με χαλύβδινα καλούπια για την κατασκευή στοιβαζόμενων μπλοκ από σκυρόδεμα. Τα καλούπια είναι διαθέσιμα σε διάφορες διαστάσεις και εκτελέσεις. Τα δοντάκια που είναι τοποθετημένα στο επάνω μέρος των μπλοκ διευκολύνουν τη στοίβαξή τους. Μπορείτε, επίσης, να απευθυνθείτε στην EuropeBlock για λαβίδες για μπλοκ ή άγκιστρα για αναρτήσεις. Επισκεφθείτε τη διαδικτυακή μας τοποθεσία για να αποκτήσετε ολοκληρωμένη ιδέα για τα προϊόντα και τις τιμές μας. Επίσης, μπορείτε να έρθετε να ψάξετε μόνοι σας καλούπια και θα αναλάβουμε εμείς τη μεταφορά.

 3. DISCRI SPRL

  Βέλγιο

  DISCRI SPRL: Κινητές λύσεις για την σύνθλιψη, το φιλτράρισμα, την ανάμειξη άμμων, χωμάτων και αδρανών υλικών. Σιλό και μίνι κινητές μονάδες σκυροδέματος ή ασβεστίου για σταθεροποιημένο ή ισχνό σκυρόδεμα. Κάδοι θραύσης, κάδοι κοσκινίσματος και αναμείκτες τσιμέντου, κάδοι για big bag με αυτόματη αποσύνδεση. Σκούπες δημοσίων δρόμων. Ο κάδος ανάμειξης Discri για σκυρόδεμα ή χώμα με ασβέστη είναι ο πιο ισχυρός και πιο ανθεκτικός κάδος της αγοράς.

 4. GALLETTI IBÉRICA SL

  Ισπανία

  Μείκτες σκυροδέματος, προκατασκευασμένο κονίαμα, κεραμεικό και βιομάζα. Πλανητικοί μείκτες, OMG, διπλός άξονας SICOMA, σωλήνας και συνεχής παραγωγή. Προμηθευτής: σκυρόδεμα : μηχανές και εγκαταστάσεις για την προετοιμασία του, μείκτες σκυροδέματος, κονιάματα σκυροδέματος, κονιάματα βιομάζας, προκατασκευασμένο κονίαμα, OMG, τσιμέντο.

 5. NEOPOR SYSTEM GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία Neopor System GmbH δραστηριοποιήθηκε πριν από σχεδόν 40 χρόνια (1975) στην παγκόσμια αγορά με τη μέθοδο Neopor για την παραγωγή κυψελοειδούς σκυροδέματος που πήζει στην ατμόσφαιρα (L’PB), έχοντας αναπτύξει τη μέθοδο σε συνεργασία με ινστιτούτα σκυροδέματος, κατασκευαστές οικοδομικών μηχανημάτων, τη βιομηχανία τσιμέντου και κορυφαίους στατικούς και αρχιτέκτονες. Από τότε κατασκευάστηκαν σε διάστημα άνω των 40 ετών περισσότερα από 700.000 κτίρια με χρήση κάποιας τεχνολογίας.

 1. OPT MAKINE

  Τουρκία

  Η εταιρεία OPT MAKINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και θραυστήρας με σιαγόνες. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 2. ECSMT MACHINERY EQUIPMENTS

  Τουρκία

  Η εταιρεία ECSMT MACHINERY EQUIPMENTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπετονιέρες, Μπετονιέρες, και φιλτρα σκονης. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 1. STORETECH ALJAZIRAH METAL

  Τουρκία

  Η εταιρεία STORETECH ALJAZIRAH METAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οδοντωτες ραβδοι. Έχει έδρα σε Tekirdag, Τουρκία.

 2. ARTRA LIGHTWEIGHT CONCRETE TECHNOLOGIES

  Τουρκία

  Η εταιρεία ARTRA LIGHTWEIGHT CONCRETE TECHNOLOGIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κυψελοειδές σκυρόδεμα, Μηχανές τεμαχισμού αφρολέξ, και θερμομονωτικα πανελ. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 3. CARFEL - ABÍLIO CARLOS PINTO FELGUEIRAS, LDA.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία CARFEL - ABÍLIO CARLOS PINTO FELGUEIRAS, LDA., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα μπλοκ σκυροδεματος και οπλισμενου σκυροδεματος για δομικα στοιχεια, μηχάνημα σωλήνων από σκυρόδεμα, και καλουπια, φορμες και σκελετοι για στοιχεια απο οπλισμενο σκυροδεμα και σκυροδεμα. Έχει έδρα σε Freamunde, Πορτογαλία.

 4. BADISCHE BAUTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BADISCHE BAUTECHNIK GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπετονιέρες, Αντλίες σκυροδέματος, σωληνες, Μπετονιέρες, Αντλίες σκυροδέματος, και Αξεσουάρ καθαρισμού για αντλίες σκυροδέματος. Έχει έδρα σε Willstätt (eckartsweier), Γερμανία.

 5. VIBKON MAKINE SANAYI VE TIC.A.S.

  Τουρκία

  Η εταιρεία VIBKON MAKINE SANAYI VE TIC.A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτρικοι ταλαντωτες, Κατασκευή κυλιόμενων σκαλών, και σύρμα χαλκονικελίου. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 6. MEGA CENTRALES À BÉTON

  Τουρκία

  Η εταιρεία MEGA CENTRALES À BÉTON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Trabzon, Τουρκία.

 7. VUR-MAK VURUSKAN MAK SAN TIC A.S.

  Τουρκία

  Η εταιρεία VUR-MAK VURUSKAN MAK SAN TIC A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρυμούλκες-βυτία, εργοστασια σκυροδεματος, Ρυμούλκες-βυτία, κινητές μονάδες σκυροδέματος, και Βραχίονες απόξεσης για αναμεικτήρες σκυροδέματος. Έχει έδρα σε Mersin, Τουρκία.

 8. FEUERFESTTECHNIK SCHLAGER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία FEUERFESTTECHNIK SCHLAGER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Leipzig, Γερμανία.

 1. PLUSMIX BETON SANTRALLERI

  Τουρκία

  Η εταιρεία PLUSMIX BETON SANTRALLERI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 2. SCANDINAVIAN & UK MACHINES

  Σουηδία

  Η εταιρεία SCANDINAVIAN & UK MACHINES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπετονιέρες, Μπετονιέρες, μηχανή κατασκευής τούβλων, λιθόστρωτα από σκυρόδεμα, και σκυροδεση σκυροδεματος. Έχει έδρα σε Malmo, Σουηδία.

 3. ÖZVERFI OTOMATIV MAKINA YEDEK PARÇA.SAN ITH.IHR.TIC.LTD.ŞTI

  Τουρκία

  Η εταιρεία ÖZVERFI OTOMATIV MAKINA YEDEK PARÇA.SAN ITH.IHR.TIC.LTD.ŞTI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 4. DBS-BEKISTING

  Βέλγιο

  Η εταιρεία DBS-BEKISTING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Εσωτερικοί σκελετοί, εσωτερικές επενδύσεις για σκυρόδεμα, υλικα για οικοδομες, Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Εσωτερικοί σκελετοί. Έχει έδρα σε Zele, Βέλγιο.

 5. CONSENSOR

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία CONSENSOR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

 6. CITA ULUSLARARASI TICARET LIMITED SIRKET

  Τουρκία

  Η εταιρεία CITA ULUSLARARASI TICARET LIMITED SIRKET, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θραυστήρας με κώνο, Θραυστήρες με σιαγόνες, νατριο και παραγωγα, και χρωματα για ξυλο. Έχει έδρα σε Trabzon, Τουρκία.

 7. PARSROS MATERIAL TESTING EQUIPMENTS

  Τουρκία

  Η εταιρεία PARSROS MATERIAL TESTING EQUIPMENTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 8. NOVATEC TEKNOLOJI A.S.

  Τουρκία

  Η εταιρεία NOVATEC TEKNOLOJI A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχάνημα σωλήνων από σκυρόδεμα, μηχανηματα μπλοκ σκυροδεματος και οπλισμενου σκυροδεματος για δομικα στοιχεια, Προστατευτικό για τις πέτρες, και λιθόστρωτα από σκυρόδεμα. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 9. ALE73

  Γαλλία

  Η εταιρεία ALE73, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Le-Pian-Médoc, Γαλλία.

 10. DAMMAN-CROES

  Βέλγιο

  Η εταιρεία DAMMAN-CROES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συντηρης βιομηχανικων μηχανηματων, εργοστασια σκυροδεματος, συγκολληση, και αντλιες νερου. Έχει έδρα σε Watou, Βέλγιο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.426 Επιχειρήσεις

Kατηγορια