• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις

Αποτελέσματα για

Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ALE73

  Γαλλία

  Με 30ετή πείρα, η ALE73 είναι ο ειδικός σε ότι αφορά τον σχεδιασμό, την κατασκευή, την συναρμολόγηση και την μεταφορά μηχανημάτων για την βιομηχανία του σκυροδέματος σε πάνω από 30 χώρες (Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Μαγκρέμπ, Κεντρική Αφρική...). Η μεγαλύτερη μας δραστηριότητα αφορά την μεταφορά μεταχειρισμένων εργοστασίων καθώς και η επανασυναρμολόγηση τους στο πεδίο στην Γαλλία αλλά και κυρίως στο εξωτερικό. Η δευτερεύουσα μας δραστηριότητα αφορά την πώληση εξοπλισμού ή εργοστασίων παραγωγής (σκυρόδεμα, λατομεία, οδοστρώματα...). Στους πελάτες μας περιλαμβάνονται: 1) Παραγωγοί προϊόντων που κατασκευάζονται από σκυρόδεμα (λιθοσώματα, όγκοι, κράσπεδα και λιθόστρωτα). 2) Πελάτες οι οποίοι επιθυμούν την μεταφορά ενός εργοστασίου ή ενός μηχανήματος. Διεξάγουμε μια ολοκληρωμένη ανάλυση των αναγκών του πελάτη από την αρχή σύμφωνα με τις τοπικές και βιομηχανικές παραμέτρους προκειμένου να καθορίσουμε μια διαχείριση διακίνησης και να επιλέξουμε το υλικό (καινούργιο ή μεταχειρισμένο). Επιλέγουμε το κατάλληλο εξοπλισμό για εσάς και αναλαμβάνουν την ολοκληρωμένη του μεταφορά. Διαθέτουμε επίσης όλες τις γνώσεις και δυνατότητες για την εξασφάλιση μιας τέτοιας υπηρεσίας, δηλαδή: - Τον αυτοματισμό, - Τους πολιτικούς μηχανικούς, - Την μηχανική (και δονητική), το τμήμα πεπιεσμένου αέρα... Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 2. C-METAL

  Βέλγιο

  Στα πλαίσια της γκάμας των τυποποιημένων προϊόντων, η C-Metal σχεδιάζει και κατασκευάζει στο χυτήριό της ανταλλακτικά από χυτοσίδηρο ιδιαίτερα ανθεκτικά στη φθορά, για συμβατικές μπετονιέρες σε όλες τις μάρκες. Τα τμήματα αυτά περιλαμβάνουν λεπίδες για μπετονιέρες, βραχίονες για μπετονιέρες, ξύστρες, άξονες για μπετονιέρες, επενδύσεις καθώς και πολλά άλλα στοιχεία για πλανητικές μπετονιέρες, μπετονιέρες με ένα ή δύο οριζόντιους άξονες και μηχανήματα για το πλύσιμο αμμοχάλικου.

 3. BETONMEC FRANCE

  Γαλλία

 4. SEMIX CONCRETE BATCHING PLANTS

  Τουρκία

  Η Semix αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς και προμηθευτές εγκαταστάσεων επεξεργασίας σκυροδέματος και αναδευτήρων. Κατασκευάζουμε προϊόντα στο δικό μας εργοστάσιο 23.300 τ.μ. με εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, καλά οργανωμένους και έμπειρους μηχανικούς και διοίκηση. Παράγουμε αναδευτήρες με μονό και διπλό άξονα, πλανητικούς αναδευτήρες, κινητές εγκαταστάσεις επεξεργασίας σκυροδέματος, σταθερές εγκαταστάσεις επεξεργασίας σκυροδέματος, συμπιεσμένες εγκαταστάσεις επεξεργασίας σκυροδέματος, με RCC και ρόλερ, και μονάδες ανακύκλωσης σκυροδέματος.

 5. EUROPEBLOCK

  Κάτω Χώρες

  Η EuropeBlock προμηθεύει με χαλύβδινα καλούπια για την κατασκευή στοιβαζόμενων μπλοκ από σκυρόδεμα. Τα καλούπια είναι διαθέσιμα σε διάφορες διαστάσεις και εκτελέσεις. Τα δοντάκια που είναι τοποθετημένα στο επάνω μέρος των μπλοκ διευκολύνουν τη στοίβαξή τους. Μπορείτε, επίσης, να απευθυνθείτε στην EuropeBlock για λαβίδες για μπλοκ ή άγκιστρα για αναρτήσεις. Επισκεφθείτε τη διαδικτυακή μας τοποθεσία για να αποκτήσετε ολοκληρωμένη ιδέα για τα προϊόντα και τις τιμές μας. Επίσης, μπορείτε να έρθετε να ψάξετε μόνοι σας καλούπια και θα αναλάβουμε εμείς τη μεταφορά.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. DISCRI SPRL

  Βέλγιο

  DISCRI SPRL: Κινητές λύσεις για την σύνθλιψη, το φιλτράρισμα, την ανάμειξη άμμων, χωμάτων και αδρανών υλικών. Σιλό και μίνι κινητές μονάδες σκυροδέματος ή ασβεστίου για σταθεροποιημένο ή ισχνό σκυρόδεμα. Κάδοι θραύσης, κάδοι κοσκινίσματος και αναμείκτες τσιμέντου, κάδοι για big bag με αυτόματη αποσύνδεση. Σκούπες δημοσίων δρόμων. Ο κάδος ανάμειξης Discri για σκυρόδεμα ή χώμα με ασβέστη είναι ο πιο ισχυρός και πιο ανθεκτικός κάδος της αγοράς.

 2. GALLETTI IBÉRICA SL

  Ισπανία

  Μείκτες σκυροδέματος, προκατασκευασμένο κονίαμα, κεραμεικό και βιομάζα. Πλανητικοί μείκτες, OMG, διπλός άξονας SICOMA, σωλήνας και συνεχής παραγωγή. Προμηθευτής: σκυρόδεμα : μηχανές και εγκαταστάσεις για την προετοιμασία του, μείκτες σκυροδέματος, κονιάματα σκυροδέματος, κονιάματα βιομάζας, προκατασκευασμένο κονίαμα, OMG, τσιμέντο.

 3. STORETECH ALJAZIRAH METAL

  Τουρκία

 4. ECSMT MACHINERY EQUIPMENTS

  Τουρκία

 5. ZLATOUST PLANT OF CONCRETE-MIXING EQUIPMENT

  Ρωσία

 1. OPT MAKINE

  Τουρκία

 2. ARTRA LIGHTWEIGHT CONCRETE TECHNOLOGIES

  Τουρκία

 1. STROYMEHANIKA

  Ρωσία

 2. CARFEL - ABÍLIO CARLOS PINTO FELGUEIRAS, LDA.

  Πορτογαλία

 3. BADISCHE BAUTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 4. VIBKON MAKINE SANAYI VE TIC.A.S.

  Τουρκία

 5. MEGA CENTRALES À BÉTON

  Τουρκία

 6. FEUERFESTTECHNIK SCHLAGER GMBH

  Γερμανία

 7. PLUSMIX BETON SANTRALLERI

  Τουρκία

 8. BEYKOZ MINI CONCRETE PLANT

  Τουρκία

 1. HAWK PLANT

  Τουρκία

 2. MEKA CONCRETE PLANTS

  Τουρκία

 3. METALFAC VAN HOUTS

  Βέλγιο

 4. GOKER CONSTRUCTION MACHINARY IND. AND TRADE INC

  Τουρκία

 5. BOVIN BETON & NATUURSTEEN

  Βέλγιο

 6. AMMANN ASPHALT GMBH

  Γερμανία

 7. ÖZVERFI OTOMATIV MAKINA YEDEK PARÇA.SAN ITH.IHR.TIC.LTD.ŞTI

  Τουρκία

 8. JULI-SPEC S.C.

  Πολωνία

 9. BOSCARO SRL

  Ιταλία

 10. GEERT VIAENE

  Βέλγιο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.459 επιχειρήσεις

Kατηγορια