Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σκουπιδοτενεκέδες

Αποτελέσματα για

Σκουπιδοτενεκέδες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. AUWEKO GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Τους «αστικούς κάδους» AUWEKO συναντά κανείς σε αερολιμένες, σιδηροδρομικούς σταθμούς, εμπορικά κέντρα, εκθεσιακούς χώρους, τράπεζες, κτίρια διοίκησης ομίλων επιχειρήσεων, εμπορικές αλυσίδες, στην εικόνα της πόλης ή σε στάδια. Σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Σε ολόκληρο τον κόσμο. Η AUWEKO αναπτύσσει εδώ και 25 χρόνια συστήματα συλλογής υλικών κατασκευής που συνδυάζουν την ευπαρουσίαστη σχεδίαση, τη λειτουργικότητα και το στιβαρό υλικό. Από την άλλη πλευρά, αυτά τα συστήματα πρέπει να διαθέτουν ενσωματωμένες επιφάνειες πληροφοριών, που παρέχουν στις κοινότητες ή στους φορείς εκμετάλλευσης δημόσιων εγκαταστάσεων ή κτιρίων τη δυνατότητα να διαμορφώνουν υποδείξεις ή να χρησιμοποιούνται ως διαφημιστικές επιφάνειες που καθιστούν δυνατή την απόσβεση της επένδυσης στα συστήματα σε σύντομο διάστημα. Η AUWEKO διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που εκτείνεται από το σύστημα του διαχωρισμού των υλικών κατασκευής έως την τερματική μονάδα για καπνιστές. Από τον κρεμαστό κάδο έως τη σταθερή επιδαπέδια μονάδα. Από συστήματα με κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, πιστοποιημένη πυροπροστασία έως την προστασία από βανδαλισμό.

 2. ALDA POLAND SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALDA POLAND SP. Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκουπιδοτενεκέδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καλαθια αχρηστων, και δοχεία απορριμμάτων. Έχει έδρα σε Zabkowice Slaskie, Πολωνία.

 3. BERTHOLD ABFALLSAMMLER GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BERTHOLD ABFALLSAMMLER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκουπιδοτενεκέδες. Έχει έδρα σε Stronsdorf, Αυστρία.

 4. ABFALLHAI DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ABFALLHAI DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκουπιδοτενεκέδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σταχτοδοχεία, καδοι απορριματων απο ανοξειδωτο χαλυβα, αποκομιδη απορριμματων, καδοι απορριμματων, και Σταχτοδοχεία. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 5. PAUL WOLFF GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PAUL WOLFF GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκουπιδοτενεκέδες. Έχει έδρα σε Mönchengladbach, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ZWINGO - EINE MARKE DER HELIT INNOVATIVE BÜROPRODUKTE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ZWINGO - EINE MARKE DER HELIT INNOVATIVE BÜROPRODUKTE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκουπιδοτενεκέδες. Έχει έδρα σε Kierspe, Γερμανία.

 2. BINBIN

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BINBIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκουπιδοτενεκέδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καδοι απορριματων απο ανοξειδωτο χαλυβα, συμβουλετικη για την επεξεργασια αποβλητων, Δοχεία απορριμμάτων, και καδοι απορριμματων αστικου εξοπλισμου. Έχει έδρα σε 's-Gravenland, Κάτω Χώρες.

 3. A & C DUSTBINS & WASTE BINS WEBER GMBH & CO.KG

  Γερμανία

  Η A & C Waste Container Weber GmbH & Co KG είναι μια από τις ηγετικές εταιρείες κατασκευής τροχηλάτων κάδων απορριμάτων, πλαστικών κάδων για επικίνδυνα απορρίματα κάδοι ανακύκλωσης οικιακής χρήσης, κάδοι για στρωμνή και κάδοι νοσοκομειακών απορριμάτων κατασκευασμένοι από HDPE στην πόλη Haan της Γερμανίας. Η Weber είναι μια εταιρεία με πιστοποίηση κατά ISO 9001, ISO 14001 και ISO 50001 και εξειδικεύεται στην παραγωγή και πώληση κινητών τροχηλάτων με 2 ή 4 τροχούς κάδων απορριμάτων, εμπορικά κοντέινερ απορριμάτων και τροχηλάτων κάδων χωρητικότητας 10 ως 1100 λίτρα. Γερμανικής προέλευσης.

 4. NEO BAGNO ACCESSORIES

  Τουρκία

  Η New Face of Your Bathroom Neo Bagno είναι ένας κατασκευαστής αξεσουάρ λουτρού από την Τουρκία. Παράγουμε αξεσουάρ λουτρού που είναι εύχρηστα, καλαίσθητα και υγιεινά για τους πελάτες μας. Ως Neo Bagno, διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σειρών προϊόντων όπως: •Καθρέφτες Led, •Εξοπλισμοί ξενοδοχείων, •Συστήματα ντους, •Ντους παραλίας, •Συνδυασμένα συστήματα δημόσιων χώρων, •βάσεις οδοντόβουρτσας, τροφοδότες χαρτιού υγείας, •Εξοπλισμός λουτρών ξενοδοχείων •Εξαρτήματα λουτρού, •Τροφοδότες σαπουνιού, •Αξεσουάρ λουτρού για ΑΜΕΑ και πολλά ακόμη προϊόντα που μπορείτε να ανακαλύψετε στην ιστοσελίδα μας! Παράγουμε τα προϊόντα μας στο δικό μας όμιλο εταιρειών. Δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση σε μελέτες Ε&Α για να παράγουμε συνεχώς καινοτομικά και σύγχρονα προϊόντα. Όλα τα προϊόντα που παράγουμε κατασκευάζονται από μπρούντζο σε ποσοστό 100%. Χρησιμοποιούμε τις εγκαταστάσεις μας και στα στάδια επίστρωσης και συναρμολόγησης. Κατ' αυτόν τον τρόπο περιορίζουμε το κόστος μας και βελτιώνουμε την ποιότητα. Επιπλέον, εμπιστευόμαστε απόλυτα τα προϊόντα μας και σάς παρέχουμε εγγύηση 10 ετών. Αποδεικνύουμε πόσο αποτελεσματικά και ποιοτικά προϊόντα μπορούμε να παράγουμε με όλα τα πιστοποιητικά και τα έγγραφα που απαιτούνται στον τομέα αυτό. Προκειμένου οι πελάτες μας να αγοράζουν προϊόντα σε πιο προσιτές τιμές, δεχόμαστε παραγγελίες από εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε για μεγάλο διάστημα στο στάδιο της μεταφοράς και παρέχουμε 100% υποστήριξη 24/7 κατά τη διαδικασία της μεταφοράς! Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 5. BINOLOGY LLC

  Ρωσία

  Η Binology LLC αναπτύσσει και παράγει λύσεις για έξυπνες πόλεις που επιτρέπουν την εξοικονόμηση του κόστους διαχείρισης των απορριμάτων ως και 70%. Τα κύρια σχέδια μας είναι τα εξής: SmartCity Bin 120 - αυτόματος ηλιακός έξυπνος κάδος IoT με πρέσα, σύστημα μέτρησης της στάθμης πλήρωσης, μετεωρολογικός σταθμός, έξυπνους αλγόριθμους πυροπροστασίας και εξοικονόμησης ενέργειας ενσωματωμένοι σε γαλβανισμένο ατσαλένιο κουτί κατά των κραδασμών, SmartCity Separation Station 2 και 3 - μονάδες διαλογής απορριμάτων με βάση έξυπνους βιολογικούς κάδους για την συλλογή ανακυκλώσιμων ειδών, SmartCity Indoor TV - λύση εσωτερικού χώρου με πλευρικές οθόνες Full HD και ηχεία, SmartCity WSens - ανιχνευτής στάθμης απορριμάτων με υπερήχους, συμβατό με οποιοδήποτε κάδο και δεξαμενή 0, 08 - 24 m3, παρέχεται με αντικραδασμικό κουτί και ενσωματωμένος ανιχνευτής θερμοκρασίας, Λογισμικό στο σύννεφο και κινητή εφαρμογή "SmartCity Management" για αποτελεσματική διαχείριση προσωπικού, δυναμική λειτουργία διαδρομών, ιχνηλάτιση τύπου απορριμάτων, προηγμένα εργαλεία ελέγχου και αναφοράς για την διαχείριση των απορριμάτων και την αποκομιδή των απορριμάτων.

 1. TANER KURUMSAL TEMIZLIK EKIPMANLARI

  Τουρκία

  Η εταιρεία TANER KURUMSAL TEMIZLIK EKIPMANLARI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκουπιδοτενεκέδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικός καθαρισμός, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, σκουπιδοντενεκεδες, Βιομηχανικός καθαρισμός, και Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 2. BUSINESS SOLUTIONS SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία BUSINESS SOLUTIONS SRL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απορρύπανση περιβάλλοντος - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκουπιδοτενεκέδες, πιστοποιηση ποιοτητας ασφαλειας και περιβαλλοντος, Μόλυνση - υπηρεσίες για το περιβάλλον, Σκουπιδοτενεκέδες, και μεμονωμενα κοντεϊνερ. Έχει έδρα σε Piacenza, Ιταλία.

 1. SOTKON PORTUGAL - SISTEMAS DE RESÍDUOS, S.A

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία SOTKON PORTUGAL - SISTEMAS DE RESÍDUOS, S.A, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκουπιδοτενεκέδες, Σκουπιδοτενεκέδες, εμπορευματοκιβωτια, και οικολογικα δοχεια. Έχει έδρα σε Entrocamento, Πορτογαλία.

 2. PROCOMAT B.V.

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία PROCOMAT B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκουπιδοτενεκέδες. Έχει έδρα σε Best, Κάτω Χώρες.

 3. EFOR METAL

  Τουρκία

  Η εταιρεία EFOR METAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αξεσουάρ μπάνιου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκουπιδοτενεκέδες, και Σκουπιδοτενεκέδες. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 4. RECYTRANS

  Ισπανία

  Η εταιρεία RECYTRANS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - συλλογή και ανακύκλωση, Χαρτί - συλλογή και ανακύκλωση, Σκουπιδοτενεκέδες, Διαχείριση βιομηχανικών αποβλήτων, Πλαστικά - συλλογή και ανακύκλωση, Χαρτί - συλλογή και ανακύκλωση, Σκουπιδοτενεκέδες, και Διαχείριση βιομηχανικών αποβλήτων. Έχει έδρα σε Moncada, Ισπανία.

 5. DBM INTERNATIONAL S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία DBM INTERNATIONAL S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκουπιδοτενεκέδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προγραμματισμός και λογισμικά, καδοι απορριμματων διαφοροποιημενης συλλογης, αποκομιδη αποβλητων κατοπιν διαλογης, βιοδιασπωμενες σακουλες, και Προγραμματισμός και λογισμικά. Έχει έδρα σε Lamezia Terme, Ιταλία.

 6. GAFUROV SERVIS EOOD

  Βουλγαρία

  Η εταιρεία GAFUROV SERVIS EOOD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης, Σκουπιδοτενεκέδες, δοχεια αποκομιδης αποβλητων, Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης, και Σκουπιδοτενεκέδες. Έχει έδρα σε Svishtov, Βουλγαρία.

 7. RAZAKPLAST

  Ιράν

  Η εταιρεία RAZAKPLAST, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκουπιδοτενεκέδες. Έχει έδρα σε Tehran, Ιράν.

 8. STONETEC INDUSTRIES GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία STONETEC INDUSTRIES GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκουπιδοτενεκέδες. Έχει έδρα σε Untergruppenbach, Γερμανία.

 1. CEMEPRE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία CEMEPRE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκουπιδοτενεκέδες, Εμπορευματοκιβώτια, Κοντέινερ - κατασκευή, Σκουπιδοτενεκέδες, ενοικιαση κοντεϊνερ, και Εμπορευματοκιβώτια. Έχει έδρα σε Manage, Βέλγιο.

 2. ABEN STEEL CO., LTD

  Τουρκία

  Η εταιρεία ABEN STEEL CO., LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκουπιδοτενεκέδες. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 3. WAERDAL-DIENSTLEISTUNGSSERVICE

  Γερμανία

  Η εταιρεία WAERDAL-DIENSTLEISTUNGSSERVICE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκουπιδοτενεκέδες. Έχει έδρα σε Bodenwerder, Γερμανία.

 4. ZEYREK KONTEYNER İTHALAT İHRACAT PAZ. SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία ZEYREK KONTEYNER İTHALAT İHRACAT PAZ. SAN. TIC. LTD. ŞTI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκουπιδοτενεκέδες. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 5. TRADIG HOUSE COMMUNAL TECHNIQUE

  Ουκρανία

  Η εταιρεία TRADIG HOUSE COMMUNAL TECHNIQUE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκουπιδοτενεκέδες. Έχει έδρα σε Kremenchug, Ουκρανία.

 6. ELNO CONTAINER UND DIENSTLEISTUNGS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ELNO CONTAINER UND DIENSTLEISTUNGS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκουπιδοτενεκέδες. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

 7. WYBONE LIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία WYBONE LIMITED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκουπιδοτενεκέδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρυοθρυμματισμός. Έχει έδρα σε Barnsley, Ηνωμένο Βασίλειο.

 8. NOKSI METAL

  Τουρκία

  Η εταιρεία NOKSI METAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αξεσουάρ μπάνιου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκουπιδοτενεκέδες, θηκες τροφοδοσιας χαρτιου, Σκουπιδοτενεκέδες, και αξεσουαρ μπανιου για ατομα με ειδικες αναγκες. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 9. MAXIFLOW

  Τουρκία

  Η εταιρεία MAXIFLOW, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκουπιδοτενεκέδες, Αξεσουάρ μπάνιου, αξεσουαρ μπανιου για ατομα με ειδικες αναγκες, Σκουπιδοτενεκέδες, και Αξεσουάρ μπάνιου. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 10. H. HAFENRICHTER KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία H. HAFENRICHTER KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκουπιδοτενεκέδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καδοι απορριματων απο ανοξειδωτο χαλυβα, καδοι απορριμματων, και καδοι για την αποκομιδη αποβλητων. Έχει έδρα σε Riemerling, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σκουπιδοτενεκέδες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.024 Επιχειρήσεις