• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σκληρό σιτάρι

Αποτελέσματα για

Σκληρό σιτάρι - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. V.O.F. PLANTENDIENST VENLO

  Κάτω Χώρες

  Η VOF Plantendienst είναι ένας διεθνής κατασκευαστής 100% εξυγιασμένου ελαίου ψησίματος στον κόσμο. Τα κύρια της προϊόντα είναι εκλεπτυσμένο ηλιέλαιο, εκλεπτυσμένο αραβοσιτέλαιο, σιτάρι, κριθάρι, κίτρινο καλαμπόκι, ηλιόσποροι, φακές. Έχουμε αποκτήσει πείρα με τα χρόνια στην παρασκευή εκλεπτυσμένου ηλιελαίου, εκλέπτυσμένου αραβοσιτέλαιου καθώς και στο εμπόριο σπόρων και δημητριακών σε όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τις ανάγκες διακίνησης και απαιτήσεις ποιότητας. Πιστεύουμε πως είμαστε σε θέση να χτίσουμε και να διατηρήσουμε μια ισχυρή σχέση με κάθε πελάτη εξασφαλίζοντας συνεχώς αυστηρά μέτρα όσον αφορά τον ποιοτικό έλεγχο, προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές και επαγγελματικές υπηρεσίες. Μέσα από χρόνια πείρας, η ομάδα των εμπόρων μας κατανοούν πλήρως τον τρόπο λειτουργίας της διεθνής αγοράς τροφίμων. Σε συνδυασμό με την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό μας, μας τοποθετεί ως πρώτη σας επιλογή ως παγκόσμιος παρασκευαστής και εξαγωγέας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 2. LA FERME DU CHAILLOUE

  Γαλλία

 3. PPTE "JNL"

  Ουκρανία

 4. AYER TOHUMCULUK LTD.STI

  Τουρκία

 5. RM & INVEST

  Γαλλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BIOPROTECT SRL

  Μολδαβία

 2. ATOM-NK

  Ρωσία

 3. BALKAN COMMODITIES LTD.

  Βουλγαρία

 4. AMOLI INTERNATIONAL

  Ινδία

 5. BS SARIYAVUZ EXPORTERS

  Τουρκία

 1. INTERAGROINVEST SA

  Μολδαβία

 2. AGROSFERA-BM SRL

  Μολδαβία

 1. AGROTERRA-IMPEX SRL

  Μολδαβία

 2. ANVAR-COM SRL

  Μολδαβία

 3. LLC "HELIOS GROUP"

  Κιργιστάν

 4. SIBERIAN SUCCESS LLC

  Ρωσία

 5. TOV AMBER

  Ουκρανία

 6. PACIFIC BOND (GROUP) LIMITED

  Χονγκ Κονγκ

 7. SINIRLI SORUMLU BOGAZLIYAN VE ÇEVRE KOYLERI TARIMSAL KALKINMA KOOPERATIFI

  Τουρκία

 8. IVALAGA COM SRL

  Μολδαβία

 1. BELKADI TOUFIK

  Αλγερία

 2. UNIDESCAL LTD

  Ουκρανία

 3. VENROM

  Βενεζουέλα

 4. ELEVATOR NOVONIKOLAEVSKY LTD.

  Ρωσία

 5. GATTARI SANTE

  Ιταλία

 6. RATTI ORSOLA DI FABRIS C.

  Ιταλία

 7. MALFATTO GUIDO

  Ιταλία

 8. TREVICER S.A.S. DI BARBISAN FERRUCCIO & C.

  Ιταλία

 9. FULGERI S.R.L.

  Ιταλία

 10. GAIA GREEK

  Ελλάδα

  Στην GAIA GREEΚ, με έδρα το Κιάτο Κορινθίας, παράγουμε και εμπορευόμαστε παραδοσιακά ζυμαρικά, επώνυμα και με ιδιωτική ετικέττα. Ηδη απο το 2012, παράγουμε ζυμαρικά ειδικών παραγγελιών για " delikatessen ", " gourmet " εστιατόρια, κέτερινγκ, συνέδρια σε ξενοδοχεία και διάφορες άλλες εκδηλώσεις. Τα ζυμαρικά μας παρασκευάζονται από μικρά οικογενειακά εργαστήρια του Νομού Κορινθίας, από αγνά ντόπια υλικά, όπως κατσικίσιο γάλα απευθείας από κοπάδια ελευθέρας βοσκής, φρέσκα αυγά από μονάδες ελεγμένης διατροφής , φυσικά σιμιγδάλι και αλεύρι από σκληρά σιτάρια της Πελοποννήσου, αλεύρι απο όσπρια , πολτό φρέσκων λαχανικών και μείγματα υπερτροφών. Η ημερήσια παραγωγική μας δυναμικότητα ανέρχεται στα 1500 κιλά. Στόχος μας είναι η προώθηση προϊόντων ποιότητας, υψηλής διατροφικής αξίας. Μέλημά μας είναι η μεγάλυτερη δυνατή ικανοποίηση των πελατών μας με σεβασμό στις γευστικές προτιμήσεις τους. Δέσμευσή μας είναι η καλύτερη δυνατή συνεργασία που να βασίζεται στον επαγγελματισμό και στην αξιοπιστία. Όραμά μας είναι η μέθεξη στο χρυσάφι της ελληνικής γης ( Gaia Greek ) που φέρνει στο πιάτο τη μεσογειακή διατροφική κουλτούρα.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σκληρό σιτάρι - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

47 επιχειρήσεις