• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σκαλωσιές και σκάλες

Αποτελέσματα για

Σκαλωσιές και σκάλες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. KRAUSE-WERK GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Η KRAUSE-Werk στο Alsfeld/Hessen ιδρύθηκε το 1900 και συνεπώς έχει παράδοση άνω των 100 ετών στον τομέα της παραγωγής και της διάθεσης συστημάτων σκαλών και ικριωμάτων. Στο διάστημα αυτό, η δυναμικά αναπτυσσόμενη επιχείρηση έχει εξελιχθεί σε έναν παγκοσμίως δραστηριοποιούμενο όμιλο επιχειρήσεων. Κατά τα τελευταία χρόνια δημιουργήθηκαν και επεκτάθηκαν περαιτέρω εγκαταστάσεις παραγωγής ή πωλήσεων στην Πολωνία, στην Ουγγαρία, στη Ρωσία και στην Ελβετία. Με τα προϊόντα μας θέτουμε πρότυπα όσον αφορά στη λειτουργικότητα, στην ασφάλεια ατυχημάτων και στον εύχρηστο χειρισμό. Δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση σε προσανατολισμένες στην πράξη καινοτομίες - η επωνυμία KRAUSE είναι συνώνυμη με προϊόντα υψηλής ποιότητας. Οι αυστηρότατοι έλεγχοι ποιότητας και ασφαλείας στο ιδιόκτητο εργαστήριο του εργοστασίου μας, καθώς και οι συνεχείς έλεγχοι υλικών και TÜV είναι αυτονόητοι για τα προϊόντα KRAUSE.

 2. PROMSTROIKONTRAKT

  Ρωσία

  Η "PromStroiKontrakt" εξειδικεύεται στον σχεδιασμό, στην ένταξη, μηχανική και τεχνική υποστήριξη από μονολιθικές κατασκευές κτιρίων και δομών με διάφορες δυσκολίες, συμπεριλαμβάνοντας εργασίες τεχνολογίας, καλουπώματος, χαλύβων ενίσχυσης, σκυροδέματος, μόνωσης, εργασίες φινιρίσματος και μηχανικής. Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας μας είναι η τεχνολογία καλουπώματος. Ο χαρτοφύλακας των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων: ξύλινη δοκός, συστήματα καλουπώματος με μεγάλο πάνελ και ελαφριά, πύργος αντιστήριξης, ικρίωμα, τηλεσκοπικά στηρίγματα, υδραυλικά συστήματα καλουπώματος αυτόματης αναρρίχησης. Η κατάλληλη και έγκαιρη υλοποίηση προηγμένων τεχνολογιών, η βελτίωση της παραγωγικής ικανότητας, η συνεχής κατάρτιση προσφέρουν αξιοπιστία και ανώτατη ποιότητα στα προϊόντα- και έτσι οι εταιρείες του ομίλου PromStroyKontrakt Group κατέκτησαν την κορυφή σε πολλούς τομείς της αγοράς στον χώρο της δόμησης συνδυάζοντας ικανότητες παραγωγής, διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας και μηχανικής.Μεταξύ των έργων μας συγκαταλέγονται: Κατασκευή πυρηνικών σταθμών, κατασκευή υδραυλικών μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, γέφυρες, σήραγγες, οδικά δίκτυα.

 3. BATISCAFF

  Λουξεμβούργο

  Η Echo-Mat έχει ως κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την πώληση σκαλωσιών και εξαρτημάτων για σκαλωσιές. Η EchoMat διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων σκαλωσιών για έργα επαγγελματιών ή ιδιωτών. Κυλιόμενες ή μη σκαλωσιές πρόσοψης από γαλβανισμένο χάλυβα ή από αλουμίνιο από διάφορες επωνυμίες, καθώς και όλα τα εξαρτήματα. Για κάθε ερώτηση σχετικά με τα προϊόντα μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η ποιότητα και η ταχύτητα παράδοσης είναι τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά μας.

 4. JOSEF STANGLMEIER BAUUNTERNEHMUNG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 5. MAX POSER OHG

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. FEIG GERÜSTE GMBH

  Γερμανία

 2. ROBUSTA-GAUKEL GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 3. GÜNZBURGER STEIGTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 4. GERÜST-WELT.DE GMBH

  Γερμανία

 5. GITTER-PROFI.DE | WONO GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 1. WERNER HOLDING GMBH

  Γερμανία

 2. PERI GMBH | NIEDERLASSUNG HAMBURG

  Γερμανία

 1. AVV ARBEITSBÜHNEN-VERTRIEBS- UND -VERMIETUNGS GMBH

  Γερμανία

 2. EUROPONTON GMBH

  Γερμανία

 3. MYSCUFF

  Γερμανία

 4. GROSSHANDEL SCHIRKOW

  Γερμανία

 5. ALTRAD INTERNATIONAL

  Γαλλία

  Η Altrad International είναι η εταιρεία του ομίλου Altrad. Εξειδικεύεται στο εμπόριο όλων των προϊόντων που κατασκευάζονται από τον όμιλο σε όλο τον κόσμο. Ο όμιλος ALTRAD συναλλάσσεται σήμερα με πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο : Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Αμερική κ.λπ. Η Εταιρεία προσφέρει έναν κατάλογο ποιοτικών, αξιόπιστων προϊόντων σε εξαιρετικές τιμές και με σύντομες προθεσμίες παράδοσης. Η γκάμα των προϊόντων, που κατασκευάζονται από τον όμιλο ξεκινούν από εξοπλισμό εργοταξίων (χειράμαξο, σκαλωσιά, εγκιβωτισμός, αντιστήριξη, μπετονιέρα, σφύρες, πλατφόρμες δόνησης, εκτοξευτήρες, κάδοι σκυροδέματος, σκάλες...) αλλά και μηχανήματα κοπής, επεξεργασίας σκυροδέματος (δονούμενες βελόνες και μετατροπείς κ.λπ.), καθώς και εξοπλισμός για κοινότητες (εξέδρες, σκηνές δεξιώσεων, αθλοπαιδιές, σκηνή, τραπέζια...) Η εταιρεία προσφέρει επίσης μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών στους πελάτες της : διαχείριση διακίνησης, αγορά και υπηρεσία εξυπηρέτησης μετά την πώληση πάντα στην διάθεση του πελάτη.

 6. BAUMAK LLC

  Ρωσία

  Η εταιρεία Baumak είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στην Ρωσία καλουπώματος και στοιχείων καλουπώματος. Η κύρια παραγωγική της εγκατάσταση βρίσκεται στην Σταυρούπολη. Η Baumak ιδρύθηκε το 2001 και είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Για περισσότερα από 20 χρόνια σχεδόν, έχουμε αναπτυχθεί από μια απλή εμπορική εταιρεία σε ηγετική κατασκευαστική εταιρεία στοιχείων καλουπώματος. Αυτό μας έδωσε την δυνατότητα να αποκτήσουμε τεράστια εμπειρία στον τομέα του εμπορίου και της παραγωγής υλικών και εξοπλισμού για εργασίες καλουπώματος και μονολιθικής δόμησης. Παράγουμε πένσες με ελατήρια, τηλεσκοπικούς πασσάλους, τρίποδα, κεφαλές πηρούνες, πάσσαλοι ώθησης- έλξης, κοίλο γρύλο ανύψωσης, προστατευτικά συστήματα και προστατευτικούς πασσάλους σιδηροτροχιάς υπό το εμπορικό μας σήμα YAKBIZON και ελασματοποιημένο κόντρα πλακέ υπό το σήμα μας SUNBIRCH. Εξάγουμε σήμερα τα προϊόντα μας στην Λευκορωσία, Αρμενία, Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν, Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν, Βουλγαρία κ.λπ. Εγγυόμαστε στους πελάτες μας υψηλή ποιότητα των προϊόντων. επαγγελματική συμβουλή και υποστήριξη στην επιλογή εξοπλισμού, τεχνική υποστήριξη και προσέγγιση στραμμένη προς τον πελάτη.

 7. THE SCAFFOLDS PLANT CO. LTD.

  Ρωσία

  Γ εταιρεία «NOVAYA VYSOTA» («Νέο ύψος») δραστηριοποιείται από το 2010. Η διάθεση στη Ρωσία, στην Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών & στην Ευρώπη πραγματοποιείται με τις εμπορικές ονομασίες VIRA, KROFT και NOVAYA VYSOTA. Αναπτύσσουμε και παράγουμε σκάλες, σκαμνιά, σκάλες πολλαπλών λειτουργιών, πλατφόρμες εργασίας και σκαλωσιές (συνολικά περισσότερα από 700 είδη) και κατά παραγγελία. Οι επαγγελματίες κατασκευαστές, η «διαμόρφωση εργασίας 5S» και ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά ISO 9001: 2015 διασφαλίζουν τη σταθερά υψηλή ποιότητα.

 8. LAYHER SAS

  Γαλλία

  Η Layher κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στις σκαλωσιές και είναι μια επιχείρηση που σχεδιάζει, πωλεί και ενοικιάζει σκαλωσιές από χάλυβα και αλουμίνιο. Η Layher Γαλλίας διαθέτει 10 πρακτορεία σε όλη την επικράτεια, τα οποία μπορούν να ανταποκριθούν σε όλες τις απαιτήσεις του κατασκευαστικού κλάδου, της βιομηχανίας, της αεροναυπηγικής, των εκδηλώσεων κ.ά. Το απόθεμα εξοπλισμών που είναι διαθέσιμο για πώληση φτάνει τους 4.000 τόνους και ο εξοπλισμός προς ενοικίαση αποτελείται από 40.000 τόνους σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Χάρη σε ένα ενσωματωμένο γραφείο μελετών που αποτελείται από ειδικούς, οι μηχανικές υπηρεσίες μας προσφέρουν τεχνική υποστήριξη για τα πλέον απλά έως τα πιο σύνθετα έργα σας. Η Layher δημιούργησε μια θυγατρική Layher στον χώρο της κατάρτισης, η οποία προσφέρει κατάρτιση σε δραστηριότητες που έχουν σχέση με τις σκαλωσιές, με την έγκριση και αναγνώριση από τα γαλλικά συνδικάτα σκαλωσιών και τους οργανισμούς πρόληψης. Ο όμιλος Layher διαθέτει παρουσία στις 5 ηπείρους με 36 εγκαταστάσεις που γνωρίζουν πώς να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας.

 1. ALTREX MAKROS

  Πολωνία

  Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε το 1989. Είμαστε πρωτοπόροι κατασκευαστές ειδικών σκαλών από αλουμίνιο. Συνδυάζοντας το πάθος με τον επαγγελματισμό, δημιουργήσαμε μια μάρκα η οποία κατέκτησε την εμπιστοσύνη των πελατών και εξασφαλίζει προϊόντα υψηλής ποιότητας εξ αρχής. Παρέχουμε σκάλες διάσωσης για τους εξής, μεταξύ άλλων, οργανισμούς : NATO, Πυροσβεστικό σώμα, πυροσβεστικό σώμα εθελοντών, ειδικές δυνάμεις, εργοστάσια παραγωγής ενέργειας, τελωνειακές υπηρεσίες, δασαρχεία και πολωνικός σιδηροδρομικός οργανισμός (PKP).

 2. NOR-ESTE

  Ισπανία

  Μηχανήματα για τον τομέα της ανύψωσης, πώληση και ενοικίαση καινούριων και μεταχειρισμένων μηχανημάτων. Προμηθεύουμε: σκαλωσιές, ηλεκτρικές ανυψωτικές πλατφόρμες. Γερανοί για οικοδομικές εργασίες. Γερανοί - πύργος. Γερανοί αυτόματης ανύψωσης. Ανελκυστήρες. Ασανσέρ και αναβατόρια για τον κλάδο των κατασκευών. Ενοικίαση και πώληση ηλεκτρικών σκαλωσιών.

 3. FTG

  Βέλγιο

  Από το 1992, η επιχείρηση F.T.G Sprl ειδικεύεται στην πώληση ενδυμάτων εργασίας για επαγγελματίες και ιδιώτες. Σας προτείνουμε τεράστια γκάμα ενδυμάτων από τις παρακάτω κατηγορίες: Μπουφάν / Σακάκια εργασίας, Μπλουζάκια πόλο / Φούτερ εργασίας, παντελόνια εργασίας, υποδήματα ασφαλείας, προστατευτικά αξεσουάρ (γάντια, γυαλιά, κράνη, κλπ.). Ελάτε να ανακαλύψετε τα διαφορετικά προϊόντα μας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 4. CASALINE IC VE DIS TICARET PAZARLAMA LTD.STI:

  Τουρκία

 5. ESCALERAS SUBE, S.L.

  Ισπανία

 6. LITAN - ESTANTES METÁLICAS, LDA

  Πορτογαλία

 7. PLABELL

  Ισπανία

 8. YAGMUR SCAFFOLDING SYSTEM

  Τουρκία

 9. BOCHMANN + NEEB KG

  Γερμανία

 10. SEBASTIAN RIEDL

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σκαλωσιές και σκάλες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

8.212 επιχειρήσεις