• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σκαλωσιές και σκάλες

Αποτελέσματα για

Σκαλωσιές και σκάλες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. KRAUSE-WERK GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η KRAUSE-Werk στο Alsfeld/Hessen ιδρύθηκε το 1900 και συνεπώς έχει παράδοση άνω των 100 ετών στον τομέα της παραγωγής και της διάθεσης συστημάτων σκαλών και ικριωμάτων. Στο διάστημα αυτό, η δυναμικά αναπτυσσόμενη επιχείρηση έχει εξελιχθεί σε έναν παγκοσμίως δραστηριοποιούμενο όμιλο επιχειρήσεων. Κατά τα τελευταία χρόνια δημιουργήθηκαν και επεκτάθηκαν περαιτέρω εγκαταστάσεις παραγωγής ή πωλήσεων στην Πολωνία, στην Ουγγαρία, στη Ρωσία και στην Ελβετία. Με τα προϊόντα μας θέτουμε πρότυπα όσον αφορά στη λειτουργικότητα, στην ασφάλεια ατυχημάτων και στον εύχρηστο χειρισμό. Δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση σε προσανατολισμένες στην πράξη καινοτομίες - η επωνυμία KRAUSE είναι συνώνυμη με προϊόντα υψηλής ποιότητας. Οι αυστηρότατοι έλεγχοι ποιότητας και ασφαλείας στο ιδιόκτητο εργαστήριο του εργοστασίου μας, καθώς και οι συνεχείς έλεγχοι υλικών και TÜV είναι αυτονόητοι για τα προϊόντα KRAUSE.

 2. BATISCAFF

  Λουξεμβούργο

  Verified by europages badge

  Η Echo-Mat έχει ως κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την πώληση σκαλωσιών και εξαρτημάτων για σκαλωσιές. Η EchoMat διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων σκαλωσιών για έργα επαγγελματιών ή ιδιωτών. Κυλιόμενες ή μη σκαλωσιές πρόσοψης από γαλβανισμένο χάλυβα ή από αλουμίνιο από διάφορες επωνυμίες, καθώς και όλα τα εξαρτήματα. Για κάθε ερώτηση σχετικά με τα προϊόντα μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η ποιότητα και η ταχύτητα παράδοσης είναι τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά μας.

 3. LITAN - ESTANTES METÁLICAS, LDA

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LITAN - ESTANTES METÁLICAS, LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ράφια αποθήκευσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιβλιοθήκες και ράφια, Σκαλωσιές και σκάλες, σκαλες αλουμινιου, Βιβλιοθήκες και ράφια, μεταλλικες σκαλες, Σκαλωσιές και σκάλες, συστηματα ραφιων βιομηχανικης χρησης, μεταλλικα ραφια, και μεταλλικα συστηματα ραφιων για αποθηκες. Έχει έδρα σε Águeda, Πορτογαλία.

 4. JOSEF STANGLMEIER BAUUNTERNEHMUNG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία JOSEF STANGLMEIER BAUUNTERNEHMUNG GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκαλωσιές και σκάλες. Έχει έδρα σε Abensberg, Γερμανία.

 5. ROBUSTA-GAUKEL GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ROBUSTA-GAUKEL GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκαλωσιές και σκάλες. Έχει έδρα σε Weil Der Stadt, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. GITTER-PROFI.DE | WONO GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GITTER-PROFI.DE | WONO GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκαλωσιές και σκάλες. Έχει έδρα σε Mechernich, Γερμανία.

 2. WERNER HOLDING GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WERNER HOLDING GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκαλωσιές και σκάλες. Έχει έδρα σε Fulda, Γερμανία.

 3. PERI GMBH | NIEDERLASSUNG HAMBURG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PERI GMBH | NIEDERLASSUNG HAMBURG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκαλωσιές και σκάλες. Έχει έδρα σε Garstedt, Γερμανία.

 4. AVV ARBEITSBÜHNEN-VERTRIEBS- UND -VERMIETUNGS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AVV ARBEITSBÜHNEN-VERTRIEBS- UND -VERMIETUNGS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκαλωσιές και σκάλες. Έχει έδρα σε Schwäbisch Hall, Γερμανία.

 5. EUROPONTON GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EUROPONTON GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκαλωσιές και σκάλες. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

 1. GROSSHANDEL SCHIRKOW

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GROSSHANDEL SCHIRKOW, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκαλωσιές και σκάλες. Έχει έδρα σε Eschenburg, Γερμανία.

 2. LA DROUAISE ECHAFAUDAGE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LA DROUAISE ECHAFAUDAGE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκαλωσιές και σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συναρμολογηση σκαλωσιων στηριξης για οικοδομες, σκαλωσιες, και μεταλλικες σκαλωσιες. Έχει έδρα σε Dreux, Γαλλία.

 1. ALTRAD INTERNATIONAL

  Γαλλία

  Η Altrad International είναι η εταιρεία του ομίλου Altrad. Εξειδικεύεται στο εμπόριο όλων των προϊόντων που κατασκευάζονται από τον όμιλο σε όλο τον κόσμο. Ο όμιλος ALTRAD συναλλάσσεται σήμερα με πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο : Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Αμερική κ.λπ. Η Εταιρεία προσφέρει έναν κατάλογο ποιοτικών, αξιόπιστων προϊόντων σε εξαιρετικές τιμές και με σύντομες προθεσμίες παράδοσης. Η γκάμα των προϊόντων, που κατασκευάζονται από τον όμιλο ξεκινούν από εξοπλισμό εργοταξίων (χειράμαξο, σκαλωσιά, εγκιβωτισμός, αντιστήριξη, μπετονιέρα, σφύρες, πλατφόρμες δόνησης, εκτοξευτήρες, κάδοι σκυροδέματος, σκάλες...) αλλά και μηχανήματα κοπής, επεξεργασίας σκυροδέματος (δονούμενες βελόνες και μετατροπείς κ.λπ.), καθώς και εξοπλισμός για κοινότητες (εξέδρες, σκηνές δεξιώσεων, αθλοπαιδιές, σκηνή, τραπέζια...) Η εταιρεία προσφέρει επίσης μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών στους πελάτες της : διαχείριση διακίνησης, αγορά και υπηρεσία εξυπηρέτησης μετά την πώληση πάντα στην διάθεση του πελάτη.

 2. BRANACH EUROPE BY PROTECT EVOLUTION

  Ρουμανία

  Η εταιρεία Branach που ιδρύθηκε το 1990, είναι κορυφαίος κατασκευαστής και προμηθευτής υψηλής ποιότητας σκαλών ασφαλείας και αξεσουάρ από φαϊμπεργκλάς. Τροφοδοτούμε τους τομείς της ηλεκτροδότησης, των τηλεπικοινωνιών, των ορυχείων, των κατασκευών, της βιομηχανίας πετρελαίου και αερίου Ειδικευόμαστε σε μεμονωμένες σκάλες, κλιμακωτές πλατφόρμες, πτυσσόμενες σκάλες και ανθεκτικές στη διάβρωση σκάλες Με το ευρύ δίκτυο αποκλειστικών αντιπροσώπων της, η Branach είναι σε θέση να εξυπηρετεί τους πελάτες της σε ολόκληρη την Ευρώπη μέσω του επίσημου αντιπροσώπου της

 3. PROMSTROIKONTRAKT

  Ρωσία

  Η "PromStroiKontrakt" εξειδικεύεται στον σχεδιασμό, στην ένταξη, μηχανική και τεχνική υποστήριξη από μονολιθικές κατασκευές κτιρίων και δομών με διάφορες δυσκολίες, συμπεριλαμβάνοντας εργασίες τεχνολογίας, καλουπώματος, χαλύβων ενίσχυσης, σκυροδέματος, μόνωσης, εργασίες φινιρίσματος και μηχανικής. Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας μας είναι η τεχνολογία καλουπώματος. Ο χαρτοφύλακας των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων: ξύλινη δοκός, συστήματα καλουπώματος με μεγάλο πάνελ και ελαφριά, πύργος αντιστήριξης, ικρίωμα, τηλεσκοπικά στηρίγματα, υδραυλικά συστήματα καλουπώματος αυτόματης αναρρίχησης. Η κατάλληλη και έγκαιρη υλοποίηση προηγμένων τεχνολογιών, η βελτίωση της παραγωγικής ικανότητας, η συνεχής κατάρτιση προσφέρουν αξιοπιστία και ανώτατη ποιότητα στα προϊόντα- και έτσι οι εταιρείες του ομίλου PromStroyKontrakt Group κατέκτησαν την κορυφή σε πολλούς τομείς της αγοράς στον χώρο της δόμησης συνδυάζοντας ικανότητες παραγωγής, διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας και μηχανικής.Μεταξύ των έργων μας συγκαταλέγονται: Κατασκευή πυρηνικών σταθμών, κατασκευή υδραυλικών μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, γέφυρες, σήραγγες, οδικά δίκτυα.

 4. LAYHER SAS

  Γαλλία

  Η Layher κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στις σκαλωσιές και είναι μια επιχείρηση που σχεδιάζει, πωλεί και ενοικιάζει σκαλωσιές από χάλυβα και αλουμίνιο. Η Layher Γαλλίας διαθέτει 10 πρακτορεία σε όλη την επικράτεια, τα οποία μπορούν να ανταποκριθούν σε όλες τις απαιτήσεις του κατασκευαστικού κλάδου, της βιομηχανίας, της αεροναυπηγικής, των εκδηλώσεων κ.ά. Το απόθεμα εξοπλισμών που είναι διαθέσιμο για πώληση φτάνει τους 4.000 τόνους και ο εξοπλισμός προς ενοικίαση αποτελείται από 40.000 τόνους σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Χάρη σε ένα ενσωματωμένο γραφείο μελετών που αποτελείται από ειδικούς, οι μηχανικές υπηρεσίες μας προσφέρουν τεχνική υποστήριξη για τα πλέον απλά έως τα πιο σύνθετα έργα σας. Η Layher δημιούργησε μια θυγατρική Layher στον χώρο της κατάρτισης, η οποία προσφέρει κατάρτιση σε δραστηριότητες που έχουν σχέση με τις σκαλωσιές, με την έγκριση και αναγνώριση από τα γαλλικά συνδικάτα σκαλωσιών και τους οργανισμούς πρόληψης. Ο όμιλος Layher διαθέτει παρουσία στις 5 ηπείρους με 36 εγκαταστάσεις που γνωρίζουν πώς να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας.

 5. ALTREX MAKROS

  Πολωνία

  Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε το 1989. Είμαστε πρωτοπόροι κατασκευαστές ειδικών σκαλών από αλουμίνιο. Συνδυάζοντας το πάθος με τον επαγγελματισμό, δημιουργήσαμε μια μάρκα η οποία κατέκτησε την εμπιστοσύνη των πελατών και εξασφαλίζει προϊόντα υψηλής ποιότητας εξ αρχής. Παρέχουμε σκάλες διάσωσης για τους εξής, μεταξύ άλλων, οργανισμούς : NATO, Πυροσβεστικό σώμα, πυροσβεστικό σώμα εθελοντών, ειδικές δυνάμεις, εργοστάσια παραγωγής ενέργειας, τελωνειακές υπηρεσίες, δασαρχεία και πολωνικός σιδηροδρομικός οργανισμός (PKP).

 6. NOR-ESTE

  Ισπανία

  Μηχανήματα για τον τομέα της ανύψωσης, πώληση και ενοικίαση καινούριων και μεταχειρισμένων μηχανημάτων. Προμηθεύουμε: σκαλωσιές, ηλεκτρικές ανυψωτικές πλατφόρμες. Γερανοί για οικοδομικές εργασίες. Γερανοί - πύργος. Γερανοί αυτόματης ανύψωσης. Ανελκυστήρες. Ασανσέρ και αναβατόρια για τον κλάδο των κατασκευών. Ενοικίαση και πώληση ηλεκτρικών σκαλωσιών.

 7. FTG

  Βέλγιο

  Από το 1992, η επιχείρηση F.T.G Sprl ειδικεύεται στην πώληση ενδυμάτων εργασίας για επαγγελματίες και ιδιώτες. Σας προτείνουμε τεράστια γκάμα ενδυμάτων από τις παρακάτω κατηγορίες: Μπουφάν / Σακάκια εργασίας, Μπλουζάκια πόλο / Φούτερ εργασίας, παντελόνια εργασίας, υποδήματα ασφαλείας, προστατευτικά αξεσουάρ (γάντια, γυαλιά, κράνη, κλπ.). Ελάτε να ανακαλύψετε τα διαφορετικά προϊόντα μας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 8. YAGMUR SCAFFOLDING SYSTEM

  Τουρκία

  Η εταιρεία YAGMUR SCAFFOLDING SYSTEM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεσκοπικές σκαλωσιές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκαλωσιές και σκάλες, συστηματα προστασιας για σκαλωσιες, εξαρτηματα για σκαλωσιες, Σκαλωσιές και σκάλες, και προστατευτικοι μουσαμαδες για σκαλωσιες. Έχει έδρα σε Kocaeli, Τουρκία.

 1. ESCALERAS SUBE, S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία ESCALERAS SUBE, S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκαλωσιές και σκάλες. Έχει έδρα σε Les Franqueses Del Vallés, Ισπανία.

 2. GRC SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία GRC SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκαλωσιές και σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεμαστές σκαλωσιές, ηλεκτρικη σκαλωσια, Κρεμαστές σκαλωσιές, ανελκυστηρες και επαρτες για οικοδομες, και ενοικιαζονται και πωλουνται ηλεκτρικες γεφυρες. Έχει έδρα σε San'antimo, Ιταλία.

 3. PLABELL

  Ισπανία

  Η εταιρεία PLABELL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκαλωσιές και σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κινητες σκαλωσιες, και μεταλλικες σκαλες πυρασφαλειας για οικοδομες. Έχει έδρα σε Alcarrás, Ισπανία.

 4. YAGMUR ISKELE SISTEMLERI

  Τουρκία

  Η εταιρεία YAGMUR ISKELE SISTEMLERI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλουπώσεις - εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκαλωσιές και σκάλες, Τηλεσκοπικές σκαλωσιές, Ατσάλινες σκαλωσιές, εξαρτηματα για σκαλωσιες, Σκαλωσιές και σκάλες, Τηλεσκοπικές σκαλωσιές, και Ατσάλινες σκαλωσιές. Έχει έδρα σε Kocaeli, Τουρκία.

 5. L'ECHELLE EUROPEENNE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία L'ECHELLE EUROPEENNE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκαλωσιές και σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καμπύλες σκάλες, ξυλινες σκαλες, ελικοειδεις σκαλες για οικοδομες, και Καμπύλες σκάλες. Έχει έδρα σε Jambes, Βέλγιο.

 6. CASALINE IC VE DIS TICARET PAZARLAMA LTD.STI:

  Τουρκία

  Η εταιρεία CASALINE IC VE DIS TICARET PAZARLAMA LTD.STI:, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκαλωσιές και σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σιδερωστρες, διογκωμενη πολυουρεθανη, σκαλες αλουμινιου, και Σιλικόνη. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 7. OUTLET DE ESCALERAS

  Ισπανία

  Η εταιρεία OUTLET DE ESCALERAS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκαλωσιές και σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σκαλες αλουμινιου, και ξυλινες σκαλες. Έχει έδρα σε Parets Del Vallès, Ισπανία.

 8. MAX POSER OHG

  Γερμανία

  Η εταιρεία MAX POSER OHG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκαλωσιές και σκάλες. Έχει έδρα σε Lüdenscheid, Γερμανία.

 9. FEIG GERÜSTE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία FEIG GERÜSTE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκαλωσιές και σκάλες. Έχει έδρα σε Kösching, Γερμανία.

 10. AGB ALSTER GERÜSTBAU GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία AGB ALSTER GERÜSTBAU GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκαλωσιές και σκάλες. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σκαλωσιές και σκάλες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

6.578 Επιχειρήσεις