• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σκάλες

Αποτελέσματα για

Σκάλες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. HAGO BAUTECHNIK GMBH

  Αυστρία

  Η HAGO είναι από το 1972 μια οικογενειακή επιχείρηση με αξιόπιστες αξίες και αρχές. Εργαζόμαστε με επιτυχία στην ανάπτυξη, παραγωγή και πώληση σύγχρονων κατασκευαστικών προϊόντων υψηλής ποιότητας. Σήμερα, η HAGO είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές καλυμμάτων φρεατίων HAGODECK παγκοσμίως. Στην γκάμα των προϊόντων μας ανήκουν επίσης τα πατάκια εισόδου HAGOMAT, οι κινητές σκαλωσιές αλουμινίου HAGO, οι εξελιγμένες σταθερές σκάλες, τα κοντάρια σημαιών HAGOFLAG και τα κινητά κιγκλιδώματα. Με βάση τις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στο Wels (κεντρικά γραφεία) και τη Βιέννη, ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να εκπληρώνουμε τις απαιτήσεις των πελατών γρήγορα, ποιοτικά και με γνώμονα την εξυπηρέτηση. Η διατήρηση μεγάλου στοκ είναι μία από τις επιχειρηματικές μας πολιτικές. Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε τη μέγιστη δυνατότητα παράδοσης για τους πελάτες μας.

 2. KRAUSE-WERK GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Η KRAUSE-Werk στο Alsfeld/Hessen ιδρύθηκε το 1900 και συνεπώς έχει παράδοση άνω των 100 ετών στον τομέα της παραγωγής και της διάθεσης συστημάτων σκαλών και ικριωμάτων. Στο διάστημα αυτό, η δυναμικά αναπτυσσόμενη επιχείρηση έχει εξελιχθεί σε έναν παγκοσμίως δραστηριοποιούμενο όμιλο επιχειρήσεων. Κατά τα τελευταία χρόνια δημιουργήθηκαν και επεκτάθηκαν περαιτέρω εγκαταστάσεις παραγωγής ή πωλήσεων στην Πολωνία, στην Ουγγαρία, στη Ρωσία και στην Ελβετία. Με τα προϊόντα μας θέτουμε πρότυπα όσον αφορά στη λειτουργικότητα, στην ασφάλεια ατυχημάτων και στον εύχρηστο χειρισμό. Δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση σε προσανατολισμένες στην πράξη καινοτομίες - η επωνυμία KRAUSE είναι συνώνυμη με προϊόντα υψηλής ποιότητας. Οι αυστηρότατοι έλεγχοι ποιότητας και ασφαλείας στο ιδιόκτητο εργαστήριο του εργοστασίου μας, καθώς και οι συνεχείς έλεγχοι υλικών και TÜV είναι αυτονόητοι για τα προϊόντα KRAUSE.

 3. RHEINGOLD GMBH

  Γερμανία

  Έτσι άρχισαν όλα. Με μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα των βιομηχανικών συνθετικών ρητινών, ο ιδρυτής της εταιρείας αποφάσισε να ιδρύσει πριν από 20 χρόνια την οικογενειακή επιχείρηση Rheingold. Αξιοποίηση τις εκτενείς του γνώσεις σχετικά με τα υλικά επίστρωσης προκειμένου να αναπτύξει ένα σύστημα ανακαίνισης κλιμακοστασίων που ήδη εκείνη την εποχή διασφάλισε την απλή συναρμολόγηση και την υψηλή ποιότητα. Όταν η παράδοση συναντά την καινοτομία. Από τότε έχουν συμβεί πολλά. Το 2015 διευρύναμε τη γκάμα των προϊόντων μας με μια μοναδική βιολογική επίστρωση υψηλής σχεδίασης. Ένα οικολογικό και αειφόρο προϊόν, το οποίο με τη μακρά διάρκεια ζωής και τις συμβατές με το περιβάλλον και την υγεία ιδιότητές του αποτελεί την απόλυτη καινοτομία στον τομέα της ανακαίνισης της σκάλας. Ο στόχος μας. κύρια επιδίωξή μας είναι να βελτιώνουμε διαρκώς την ποιότητα των δικών μας στοιχείων σκαλοπατιών. Για να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλες τις απαιτήσεις της καθημερινότητας, επενδύουμε στο συνδυασμό της δοκιμασμένης παράδοσης και της υπερσύγχρονης τεχνολογίας.

 4. COSTRUZIONI METALMECCANICHE VALENTE

  Ιταλία

  Κατασκευή και υλοποίηση μεταφορέων με ιμάντα και μεταλλικούς κυλίνδρους, μεταφορείς με σπείρες, μεταφορείς με κοχλία, κατασκευάζονται ανυψωτήρες με κάδους, μεταφορείς με κυλίνδρους, συναρμολόγηση βιομηχανικών συστημάτων, μεταποίηση λαμαρίνας, κατασκευές βάσει σχεδίου, κατασκευή μεταλλικών δομών, συστήματα παραγωγής κυψελοειδές καουτσούκ για την μόνωση, κατασκευή αυτόματων ξακριστήρων.

 5. M.M. GRIGLIATI

  Ιταλία

  H M.M. λειτουργεί εδώ και 40 χρόνια στον τομέα της υαλορητίνης PRFV (πλαστικό ενισχυμένο με υαλονήματα), παράγοντας υψηλής ποιότητας καφασωτά, προφίλ και σύνθετες κατασκευές. Οι εγγενείς ιδιότητες των PRFV (κυρίως η ανθεκτικότητα στην διάβρωση, χωρίς μαγνητισμό, η ηλεκτρική μόνωση και η έλλειψη συντήρησης) επιτρέπουν πολλαπλές χρήσεις. Πιστοποίηση ISO 9001: 2015 Bureau Veritas.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. WERKFREUND LEITER-SICHERHEITSSYSTEME GMBH

  Γερμανία

 2. HACA-LEITERN LORENZ HASENBACH GMBH U. CO KG

  Γερμανία

 3. T.E.A.M. INDUSTRIEBEDARF GMBH

  Γερμανία

 4. HÖRETH BETRIEBSEINRICHTUNGEN INKA HÖRETH

  Γερμανία

 5. BIWAT GMBH

  Αυστρία

 1. BRIESENICK-LAGERTECHNIK

  Γερμανία

 2. GLN LAGERTEC NORD GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 1. JUST LEITERN AG

  Αυστρία

 2. ALBW HANDELS GMBH

  Γερμανία

 3. WITTWER HANDELS GMBH

  Ελβετία

 4. MÜLLER SYSTEM-LAGERTECHNIK HANDELS-GMBH

  Γερμανία

 5. BAUER LAGERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 6. HULTAFORS GROUP GERMANY GMBH

  Γερμανία

 7. THE SCAFFOLDS PLANT CO. LTD.

  Ρωσία

  Γ εταιρεία «NOVAYA VYSOTA» («Νέο ύψος») δραστηριοποιείται από το 2010. Η διάθεση στη Ρωσία, στην Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών & στην Ευρώπη πραγματοποιείται με τις εμπορικές ονομασίες VIRA, KROFT και NOVAYA VYSOTA. Αναπτύσσουμε και παράγουμε σκάλες, σκαμνιά, σκάλες πολλαπλών λειτουργιών, πλατφόρμες εργασίας και σκαλωσιές (συνολικά περισσότερα από 700 είδη) και κατά παραγγελία. Οι επαγγελματίες κατασκευαστές, η «διαμόρφωση εργασίας 5S» και ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά ISO 9001: 2015 διασφαλίζουν τη σταθερά υψηλή ποιότητα.

 8. DOMOGROUP

  Ελλάδα

  Η εταιρεία Ντομογκρούπ ειδικεύεται στην επεξεργασία και μορφοποίηση του ξύλου. Αξιοποιεί αυτό το φυσικό υλικό ως πρώτη ύλη για την δημιουργία χρηστικών καθημερινών αντικειμένων αλλά και μεγάλων κατασκευών.Με πολύχρονη πείρα στο τομέα του μασίφ ξύλου και πλήρως εξοπλισμένες παραγωγικές μονάδες η Ντομογκρούπ εγγυάται ποιότητα, διαχρονικότητα, λειτουργικότητα και αισθητική σε κάθε προϊόν που προτείνει για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Για την Ντομογκρούπ το ξύλο είναι αυτό που μπορεί να συνδέσει τη νοσταλγική ατμόσφαιρα του χθες με το ντιζάιν του αύριο, την αξία του χειροποίητου με την τεχνολογική εξέλιξη.

 1. SHASTA LTD

  Βουλγαρία

  Η επιχείρηση απευθύνεται σε ένα ευρύ, δραστήριο και σύγχρονο κοινό, που δραστηριοποιείται στο σπίτι, στη δουλειά, στον κήπο, στο κάμπινγκ, στη φύση, δίνοντας αξιόπιστες λύσεις σε προσιτές τιμές.Ιδρύθηκε από τον Γεώργιο Κατοστάρη και στόχος του είναι να παρέχει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών με συνεχώς καινοτόμα προϊόντα επώνυμα και ποιοτικά ελεγμένα.Ασκεί την δραστηριότητά του ως προμηθευτής σε καταστήματα με οικοδομικά υλικά, εργαλεία, είδη κήπου, χρωματοπωλεία, καταστήματα με εξοπλισμό υπαίθριων δραστηριοτήτων, για βουνό, θάλασσα και κάμπινγκ.Γνωρίστε μας και σας υποσχόμαστε ότι εκτός από τις προσιτές τιμές στα προϊόντα μας, θα συνεργαστείτε με ανθρώπους φιλικούς, επαγγελματίες και έμπειρους στον τομέα τους, πρόθυμους να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές σας ανάγκες.

 2. SKALOTEHNIKI - DIMITRIOU D. CRISTOS

  Ελλάδα

  Σκαλες αλουμινιου, σιδηρου, για οικιακη και επαγγελματικη χρηση. Μονες, διπλες, τριπλες, δενδροκομικες, ειδικων χρησεων. Σκαλωσιες αλουμινιου εως 12 μετρα υψος. Ειδικες κατασκευες αλουμινιου για ναυτικη και ναυτιλιακη χρηση. Προιοντα ελληνικης καυασκευης.

 3. ST SCALE SRL

  Ιταλία

  Η ίδρυση της St Scale ανέρχεται στο 1986, από τότε, η επιχείρηση είδε την αγορά της να διευρύνεται.

 4. D'ACIERNO TEKNOLOGY

  Ιταλία

 5. DWS

  Γαλλία

 6. QUATTROEFFE DI FRANCINI RUGGERO & C. S.N.C.

  Ιταλία

 7. MUNK SERVICE GMBH

  Γερμανία

 8. AMI HAUTEUR

  Γαλλία

 9. FEIG PLANEN GMBH

  Γερμανία

 10. STEINKE KG

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σκάλες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

15.487 επιχειρήσεις