• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σκάλες

Αποτελέσματα για

Σκάλες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. KRAUSE-WERK GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η KRAUSE-Werk στο Alsfeld/Hessen ιδρύθηκε το 1900 και συνεπώς έχει παράδοση άνω των 100 ετών στον τομέα της παραγωγής και της διάθεσης συστημάτων σκαλών και ικριωμάτων. Στο διάστημα αυτό, η δυναμικά αναπτυσσόμενη επιχείρηση έχει εξελιχθεί σε έναν παγκοσμίως δραστηριοποιούμενο όμιλο επιχειρήσεων. Κατά τα τελευταία χρόνια δημιουργήθηκαν και επεκτάθηκαν περαιτέρω εγκαταστάσεις παραγωγής ή πωλήσεων στην Πολωνία, στην Ουγγαρία, στη Ρωσία και στην Ελβετία. Με τα προϊόντα μας θέτουμε πρότυπα όσον αφορά στη λειτουργικότητα, στην ασφάλεια ατυχημάτων και στον εύχρηστο χειρισμό. Δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση σε προσανατολισμένες στην πράξη καινοτομίες - η επωνυμία KRAUSE είναι συνώνυμη με προϊόντα υψηλής ποιότητας. Οι αυστηρότατοι έλεγχοι ποιότητας και ασφαλείας στο ιδιόκτητο εργαστήριο του εργοστασίου μας, καθώς και οι συνεχείς έλεγχοι υλικών και TÜV είναι αυτονόητοι για τα προϊόντα KRAUSE.

 2. HAGO BAUTECHNIK GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η HAGO είναι από το 1972 μια οικογενειακή επιχείρηση με αξιόπιστες αξίες και αρχές. Εργαζόμαστε με επιτυχία στην ανάπτυξη, παραγωγή και πώληση σύγχρονων κατασκευαστικών προϊόντων υψηλής ποιότητας. Σήμερα, η HAGO είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές καλυμμάτων φρεατίων HAGODECK παγκοσμίως. Στην γκάμα των προϊόντων μας ανήκουν επίσης τα πατάκια εισόδου HAGOMAT, οι κινητές σκαλωσιές αλουμινίου HAGO, οι εξελιγμένες σταθερές σκάλες, τα κοντάρια σημαιών HAGOFLAG και τα κινητά κιγκλιδώματα. Με βάση τις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στο Wels (κεντρικά γραφεία) και τη Βιέννη, ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να εκπληρώνουμε τις απαιτήσεις των πελατών γρήγορα, ποιοτικά και με γνώμονα την εξυπηρέτηση. Η διατήρηση μεγάλου στοκ είναι μία από τις επιχειρηματικές μας πολιτικές. Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε τη μέγιστη δυνατότητα παράδοσης για τους πελάτες μας.

 3. RHEINGOLD GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Έτσι άρχισαν όλα. Με μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα των βιομηχανικών συνθετικών ρητινών, ο ιδρυτής της εταιρείας αποφάσισε να ιδρύσει πριν από 20 χρόνια την οικογενειακή επιχείρηση Rheingold. Αξιοποίηση τις εκτενείς του γνώσεις σχετικά με τα υλικά επίστρωσης προκειμένου να αναπτύξει ένα σύστημα ανακαίνισης κλιμακοστασίων που ήδη εκείνη την εποχή διασφάλισε την απλή συναρμολόγηση και την υψηλή ποιότητα. Όταν η παράδοση συναντά την καινοτομία. Από τότε έχουν συμβεί πολλά. Το 2015 διευρύναμε τη γκάμα των προϊόντων μας με μια μοναδική βιολογική επίστρωση υψηλής σχεδίασης. Ένα οικολογικό και αειφόρο προϊόν, το οποίο με τη μακρά διάρκεια ζωής και τις συμβατές με το περιβάλλον και την υγεία ιδιότητές του αποτελεί την απόλυτη καινοτομία στον τομέα της ανακαίνισης της σκάλας. Ο στόχος μας. κύρια επιδίωξή μας είναι να βελτιώνουμε διαρκώς την ποιότητα των δικών μας στοιχείων σκαλοπατιών. Για να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλες τις απαιτήσεις της καθημερινότητας, επενδύουμε στο συνδυασμό της δοκιμασμένης παράδοσης και της υπερσύγχρονης τεχνολογίας.

 4. COSTRUZIONI METALMECCANICHE VALENTE

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Κατασκευή και υλοποίηση μεταφορέων με ιμάντα και μεταλλικούς κυλίνδρους, μεταφορείς με σπείρες, μεταφορείς με κοχλία, κατασκευάζονται ανυψωτήρες με κάδους, μεταφορείς με κυλίνδρους, συναρμολόγηση βιομηχανικών συστημάτων, μεταποίηση λαμαρίνας, κατασκευές βάσει σχεδίου, κατασκευή μεταλλικών δομών, συστήματα παραγωγής κυψελοειδές καουτσούκ για την μόνωση, κατασκευή αυτόματων ξακριστήρων.

 5. M.M. GRIGLIATI

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  H M.M. λειτουργεί εδώ και 40 χρόνια στον τομέα της υαλορητίνης PRFV (πλαστικό ενισχυμένο με υαλονήματα), παράγοντας υψηλής ποιότητας καφασωτά, προφίλ και σύνθετες κατασκευές. Οι εγγενείς ιδιότητες των PRFV (κυρίως η ανθεκτικότητα στην διάβρωση, χωρίς μαγνητισμό, η ηλεκτρική μόνωση και η έλλειψη συντήρησης) επιτρέπουν πολλαπλές χρήσεις. Πιστοποίηση ISO 9001: 2015 Bureau Veritas.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. WONDAY

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WONDAY, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παλετοφόρα, Οχήματα διακίνησης, Καρότσια και χειράμαξες, Διατρητικές μηχανές χάρτου, Αυτοκόλλητες ταινίες, Χαρτικά - σχολικά είδη, Είδη γραφείου - χαρτικά, Γραφείο - αναλώσιμα, και Συρραπτικά γραφείου. Έχει έδρα σε Lezoux, Γαλλία.

 2. BIWAT GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BIWAT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκάλες. Έχει έδρα σε Bad Ischl, Αυστρία.

 3. WERKFREUND LEITER-SICHERHEITSSYSTEME GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WERKFREUND LEITER-SICHERHEITSSYSTEME GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκάλες. Έχει έδρα σε Göda, Γερμανία.

 4. HÖRETH BETRIEBSEINRICHTUNGEN INKA HÖRETH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HÖRETH BETRIEBSEINRICHTUNGEN INKA HÖRETH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκάλες. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

 5. MÜLLER SYSTEM-LAGERTECHNIK HANDELS-GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MÜLLER SYSTEM-LAGERTECHNIK HANDELS-GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκάλες. Έχει έδρα σε Illertissen, Γερμανία.

 1. BAUER LAGERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BAUER LAGERTECHNIK GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκάλες. Έχει έδρα σε Haar, Γερμανία.

 2. HULTAFORS GROUP GERMANY GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HULTAFORS GROUP GERMANY GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκάλες. Έχει έδρα σε Vlotho, Γερμανία.

 1. BRANACH EUROPE BY PROTECT EVOLUTION

  Ρουμανία

  Η εταιρεία Branach που ιδρύθηκε το 1990, είναι κορυφαίος κατασκευαστής και προμηθευτής υψηλής ποιότητας σκαλών ασφαλείας και αξεσουάρ από φαϊμπεργκλάς. Τροφοδοτούμε τους τομείς της ηλεκτροδότησης, των τηλεπικοινωνιών, των ορυχείων, των κατασκευών, της βιομηχανίας πετρελαίου και αερίου Ειδικευόμαστε σε μεμονωμένες σκάλες, κλιμακωτές πλατφόρμες, πτυσσόμενες σκάλες και ανθεκτικές στη διάβρωση σκάλες Με το ευρύ δίκτυο αποκλειστικών αντιπροσώπων της, η Branach είναι σε θέση να εξυπηρετεί τους πελάτες της σε ολόκληρη την Ευρώπη μέσω του επίσημου αντιπροσώπου της

 2. DOMOGROUP

  Ελλάδα

  Η εταιρεία Ντομογκρούπ ειδικεύεται στην επεξεργασία και μορφοποίηση του ξύλου. Αξιοποιεί αυτό το φυσικό υλικό ως πρώτη ύλη για την δημιουργία χρηστικών καθημερινών αντικειμένων αλλά και μεγάλων κατασκευών.Με πολύχρονη πείρα στο τομέα του μασίφ ξύλου και πλήρως εξοπλισμένες παραγωγικές μονάδες η Ντομογκρούπ εγγυάται ποιότητα, διαχρονικότητα, λειτουργικότητα και αισθητική σε κάθε προϊόν που προτείνει για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Για την Ντομογκρούπ το ξύλο είναι αυτό που μπορεί να συνδέσει τη νοσταλγική ατμόσφαιρα του χθες με το ντιζάιν του αύριο, την αξία του χειροποίητου με την τεχνολογική εξέλιξη.

 3. SHASTA LTD

  Βουλγαρία

  Η επιχείρηση απευθύνεται σε ένα ευρύ, δραστήριο και σύγχρονο κοινό, που δραστηριοποιείται στο σπίτι, στη δουλειά, στον κήπο, στο κάμπινγκ, στη φύση, δίνοντας αξιόπιστες λύσεις σε προσιτές τιμές.Ιδρύθηκε από τον Γεώργιο Κατοστάρη και στόχος του είναι να παρέχει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών με συνεχώς καινοτόμα προϊόντα επώνυμα και ποιοτικά ελεγμένα.Ασκεί την δραστηριότητά του ως προμηθευτής σε καταστήματα με οικοδομικά υλικά, εργαλεία, είδη κήπου, χρωματοπωλεία, καταστήματα με εξοπλισμό υπαίθριων δραστηριοτήτων, για βουνό, θάλασσα και κάμπινγκ.Γνωρίστε μας και σας υποσχόμαστε ότι εκτός από τις προσιτές τιμές στα προϊόντα μας, θα συνεργαστείτε με ανθρώπους φιλικούς, επαγγελματίες και έμπειρους στον τομέα τους, πρόθυμους να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές σας ανάγκες.

 4. INTERSCALA

  Ελλάδα

  Εταιρία δομικών εφαρμογών που έχει σαν βασικό αντικείμενο έτοιμες και ημιέτοιμες σκάλες εσωτερικού χώρου και πάνελς, έτοιμα και ημιέτοιμα ξύλινα θερμοηχομονωτικά κουφώματα, ξύλινα και συνθετικά δάπεδα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

 5. SKALOTEHNIKI - DIMITRIOU D. CRISTOS

  Ελλάδα

  Σκαλες αλουμινιου, σιδηρου, για οικιακη και επαγγελματικη χρηση. Μονες, διπλες, τριπλες, δενδροκομικες, ειδικων χρησεων. Σκαλωσιες αλουμινιου εως 12 μετρα υψος. Ειδικες κατασκευες αλουμινιου για ναυτικη και ναυτιλιακη χρηση. Προιοντα ελληνικης καυασκευης.

 6. ST SCALE SRL

  Ιταλία

  Η ίδρυση της St Scale ανέρχεται στο 1986, από τότε, η επιχείρηση είδε την αγορά της να διευρύνεται.

 7. D'ACIERNO TEKNOLOGY

  Ιταλία

  Η εταιρεία D'ACIERNO TEKNOLOGY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροτεχνία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πυλες, σκαλα, Βοηθητικά έπιπλα από σφυρηλατημένο σίδηρο, και πορτες και παραθυρα. Έχει έδρα σε Grottolella, Ιταλία.

 8. QUATTROEFFE DI FRANCINI RUGGERO & C. S.N.C.

  Ιταλία

  Η εταιρεία QUATTROEFFE DI FRANCINI RUGGERO & C. S.N.C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαίσια και κουφώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Περιφράξεις και πύλες, χαλκινες υδρορροες στεγης, Ιδιοκατασκευές από χάλυβα, Περιφράξεις και πύλες, και σκαλα. Έχει έδρα σε Torrita Di Siena, Ιταλία.

 1. ASSISTYOURWORK FIRMENEINRICHTUNGEN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία ASSISTYOURWORK FIRMENEINRICHTUNGEN GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκάλες. Έχει έδρα σε Wald-Michelbach, Γερμανία.

 2. STEINKE KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία STEINKE KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκάλες. Έχει έδρα σε Perleberg, Γερμανία.

 3. FEIG PLANEN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία FEIG PLANEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκάλες. Έχει έδρα σε Kösching, Γερμανία.

 4. MUNK SERVICE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία MUNK SERVICE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκάλες. Έχει έδρα σε Günzburg, Γερμανία.

 5. AMI HAUTEUR

  Γαλλία

  Η εταιρεία AMI HAUTEUR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκάλες, βιομηχανικες σκαλες, Σκάλες, και μεταλλικες σκαλωσιες. Έχει έδρα σε Darnétal, Γαλλία.

 6. T.E.A.M. INDUSTRIEBEDARF GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία T.E.A.M. INDUSTRIEBEDARF GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκάλες. Έχει έδρα σε Kall, Γερμανία.

 7. HACA-LEITERN LORENZ HASENBACH GMBH U. CO KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία HACA-LEITERN LORENZ HASENBACH GMBH U. CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκάλες. Έχει έδρα σε Bad Camberg, Γερμανία.

 8. METAL ARREDO SNC

  Ιταλία

  Η εταιρεία METAL ARREDO SNC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σιδερενιες σκαλες, μεταλλικες σκαλες, ελικοειδεις σκαλες, και σκαλα. Έχει έδρα σε Alzano Lombardo, Ιταλία.

 9. ROLAND LÜNNEMANN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ROLAND LÜNNEMANN GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκάλες. Έχει έδρα σε Leverkusen, Γερμανία.

 10. GLN LAGERTEC NORD GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία GLN LAGERTEC NORD GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκάλες. Έχει έδρα σε Kiel, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σκάλες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

13.530 Επιχειρήσεις