• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σκάλες

Αποτελέσματα για

Σκάλες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. RHEINGOLD GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Έτσι άρχισαν όλα. Με μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα των βιομηχανικών συνθετικών ρητινών, ο ιδρυτής της εταιρείας αποφάσισε να ιδρύσει πριν από 20 χρόνια την οικογενειακή επιχείρηση Rheingold. Αξιοποίηση τις εκτενείς του γνώσεις σχετικά με τα υλικά επίστρωσης προκειμένου να αναπτύξει ένα σύστημα ανακαίνισης κλιμακοστασίων που ήδη εκείνη την εποχή διασφάλισε την απλή συναρμολόγηση και την υψηλή ποιότητα. Όταν η παράδοση συναντά την καινοτομία. Από τότε έχουν συμβεί πολλά. Το 2015 διευρύναμε τη γκάμα των προϊόντων μας με μια μοναδική βιολογική επίστρωση υψηλής σχεδίασης. Ένα οικολογικό και αειφόρο προϊόν, το οποίο με τη μακρά διάρκεια ζωής και τις συμβατές με το περιβάλλον και την υγεία ιδιότητές του αποτελεί την απόλυτη καινοτομία στον τομέα της ανακαίνισης της σκάλας. Ο στόχος μας. κύρια επιδίωξή μας είναι να βελτιώνουμε διαρκώς την ποιότητα των δικών μας στοιχείων σκαλοπατιών. Για να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλες τις απαιτήσεις της καθημερινότητας, επενδύουμε στο συνδυασμό της δοκιμασμένης παράδοσης και της υπερσύγχρονης τεχνολογίας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. KRAUSE-WERK GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η KRAUSE-Werk στο Alsfeld/Hessen ιδρύθηκε το 1900 και συνεπώς έχει παράδοση άνω των 100 ετών στον τομέα της παραγωγής και της διάθεσης συστημάτων σκαλών και ικριωμάτων. Στο διάστημα αυτό, η δυναμικά αναπτυσσόμενη επιχείρηση έχει εξελιχθεί σε έναν παγκοσμίως δραστηριοποιούμενο όμιλο επιχειρήσεων. Κατά τα τελευταία χρόνια δημιουργήθηκαν και επεκτάθηκαν περαιτέρω εγκαταστάσεις παραγωγής ή πωλήσεων στην Πολωνία, στην Ουγγαρία, στη Ρωσία και στην Ελβετία. Με τα προϊόντα μας θέτουμε πρότυπα όσον αφορά στη λειτουργικότητα, στην ασφάλεια ατυχημάτων και στον εύχρηστο χειρισμό. Δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση σε προσανατολισμένες στην πράξη καινοτομίες - η επωνυμία KRAUSE είναι συνώνυμη με προϊόντα υψηλής ποιότητας. Οι αυστηρότατοι έλεγχοι ποιότητας και ασφαλείας στο ιδιόκτητο εργαστήριο του εργοστασίου μας, καθώς και οι συνεχείς έλεγχοι υλικών και TÜV είναι αυτονόητοι για τα προϊόντα KRAUSE.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. HAGO BAUTECHNIK GMBH

  Αυστρία

  Verified by Europages badge

  Η HAGO είναι από το 1972 μια οικογενειακή επιχείρηση με αξιόπιστες αξίες και αρχές. Εργαζόμαστε με επιτυχία στην ανάπτυξη, παραγωγή και πώληση σύγχρονων κατασκευαστικών προϊόντων υψηλής ποιότητας. Σήμερα, η HAGO είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές καλυμμάτων φρεατίων HAGODECK παγκοσμίως. Στην γκάμα των προϊόντων μας ανήκουν επίσης τα πατάκια εισόδου HAGOMAT, οι κινητές σκαλωσιές αλουμινίου HAGO, οι εξελιγμένες σταθερές σκάλες, τα κοντάρια σημαιών HAGOFLAG και τα κινητά κιγκλιδώματα. Με βάση τις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στο Wels (κεντρικά γραφεία) και τη Βιέννη, ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να εκπληρώνουμε τις απαιτήσεις των πελατών γρήγορα, ποιοτικά και με γνώμονα την εξυπηρέτηση. Η διατήρηση μεγάλου στοκ είναι μία από τις επιχειρηματικές μας πολιτικές. Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε τη μέγιστη δυνατότητα παράδοσης για τους πελάτες μας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. ITALIAN DESIGN CUTTING

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Η Italian Design Cutting δραστηριοποιείται στην αγορά εδώ και αρκετά χρόνια και εξειδικεύεται στην υλοποίηση πάγκων κουζίνας, στην επεξεργασία μωσαϊκών και ψαμμίτη πορσελάνης. Η επιχείρηση συνεργάζεται με τους καλύτερους παραγωγούς και προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, και αποτελεί συνώνυμο υψηλών προτύπων για τους πελάτες της. Η Italian Design Cutting έχει έδρα στην Via Capri, 1, στην Casoria.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. COSTRUZIONI METALMECCANICHE VALENTE

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Κατασκευή και υλοποίηση μεταφορέων με ιμάντα και μεταλλικούς κυλίνδρους, μεταφορείς με σπείρες, μεταφορείς με κοχλία, κατασκευάζονται ανυψωτήρες με κάδους, μεταφορείς με κυλίνδρους, συναρμολόγηση βιομηχανικών συστημάτων, μεταποίηση λαμαρίνας, κατασκευές βάσει σχεδίου, κατασκευή μεταλλικών δομών, συστήματα παραγωγής κυψελοειδές καουτσούκ για την μόνωση, κατασκευή αυτόματων ξακριστήρων.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. BIWAT GMBH

  Αυστρία

  Verified by Europages badge
 2. FEIG PLANEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 3. WERKFREUND LEITER-SICHERHEITSSYSTEME GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 4. HACA-LEITERN LORENZ HASENBACH GMBH U. CO KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 5. BRIESENICK-LAGERTECHNIK

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 1. SCALA REALE S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 2. WITTWER HANDELS GMBH

  Ελβετία

  Verified by Europages badge
 3. JUST LEITERN AG

  Αυστρία

  Verified by Europages badge
 4. GLN LAGERTEC NORD GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 5. MÜLLER SYSTEM-LAGERTECHNIK HANDELS-GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 6. BAUER LAGERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 7. HULTAFORS GROUP GERMANY GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 8. BRANACH EUROPE BY PROTECT EVOLUTION

  Ρουμανία

  Η εταιρεία Branach που ιδρύθηκε το 1990, είναι κορυφαίος κατασκευαστής και προμηθευτής υψηλής ποιότητας σκαλών ασφαλείας και αξεσουάρ από φαϊμπεργκλάς. Τροφοδοτούμε τους τομείς της ηλεκτροδότησης, των τηλεπικοινωνιών, των ορυχείων, των κατασκευών, της βιομηχανίας πετρελαίου και αερίου Ειδικευόμαστε σε μεμονωμένες σκάλες, κλιμακωτές πλατφόρμες, πτυσσόμενες σκάλες και ανθεκτικές στη διάβρωση σκάλες Με το ευρύ δίκτυο αποκλειστικών αντιπροσώπων της, η Branach είναι σε θέση να εξυπηρετεί τους πελάτες της σε ολόκληρη την Ευρώπη μέσω του επίσημου αντιπροσώπου της

 9. THE SCAFFOLDS PLANT CO. LTD.

  Ρωσία

  Γ εταιρεία «NOVAYA VYSOTA» («Νέο ύψος») δραστηριοποιείται από το 2010. Η διάθεση στη Ρωσία, στην Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών & στην Ευρώπη πραγματοποιείται με τις εμπορικές ονομασίες VIRA, KROFT και NOVAYA VYSOTA. Αναπτύσσουμε και παράγουμε σκάλες, σκαμνιά, σκάλες πολλαπλών λειτουργιών, πλατφόρμες εργασίας και σκαλωσιές (συνολικά περισσότερα από 700 είδη) και κατά παραγγελία. Οι επαγγελματίες κατασκευαστές, η «διαμόρφωση εργασίας 5S» και ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά ISO 9001: 2015 διασφαλίζουν τη σταθερά υψηλή ποιότητα.

 10. DOMOGROUP

  Ελλάδα

  Η εταιρεία Ντομογκρούπ ειδικεύεται στην επεξεργασία και μορφοποίηση του ξύλου. Αξιοποιεί αυτό το φυσικό υλικό ως πρώτη ύλη για την δημιουργία χρηστικών καθημερινών αντικειμένων αλλά και μεγάλων κατασκευών.Με πολύχρονη πείρα στο τομέα του μασίφ ξύλου και πλήρως εξοπλισμένες παραγωγικές μονάδες η Ντομογκρούπ εγγυάται ποιότητα, διαχρονικότητα, λειτουργικότητα και αισθητική σε κάθε προϊόν που προτείνει για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Για την Ντομογκρούπ το ξύλο είναι αυτό που μπορεί να συνδέσει τη νοσταλγική ατμόσφαιρα του χθες με το ντιζάιν του αύριο, την αξία του χειροποίητου με την τεχνολογική εξέλιξη.

 1. SHASTA LTD

  Βουλγαρία

  Η επιχείρηση απευθύνεται σε ένα ευρύ, δραστήριο και σύγχρονο κοινό, που δραστηριοποιείται στο σπίτι, στη δουλειά, στον κήπο, στο κάμπινγκ, στη φύση, δίνοντας αξιόπιστες λύσεις σε προσιτές τιμές.Ιδρύθηκε από τον Γεώργιο Κατοστάρη και στόχος του είναι να παρέχει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών με συνεχώς καινοτόμα προϊόντα επώνυμα και ποιοτικά ελεγμένα.Ασκεί την δραστηριότητά του ως προμηθευτής σε καταστήματα με οικοδομικά υλικά, εργαλεία, είδη κήπου, χρωματοπωλεία, καταστήματα με εξοπλισμό υπαίθριων δραστηριοτήτων, για βουνό, θάλασσα και κάμπινγκ.Γνωρίστε μας και σας υποσχόμαστε ότι εκτός από τις προσιτές τιμές στα προϊόντα μας, θα συνεργαστείτε με ανθρώπους φιλικούς, επαγγελματίες και έμπειρους στον τομέα τους, πρόθυμους να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές σας ανάγκες.

 2. INTERSCALA

  Ελλάδα

  Εταιρία δομικών εφαρμογών που έχει σαν βασικό αντικείμενο έτοιμες και ημιέτοιμες σκάλες εσωτερικού χώρου και πάνελς, έτοιμα και ημιέτοιμα ξύλινα θερμοηχομονωτικά κουφώματα, ξύλινα και συνθετικά δάπεδα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

 3. SKALOTEHNIKI - DIMITRIOU D. CRISTOS

  Ελλάδα

  Σκαλες αλουμινιου, σιδηρου, για οικιακη και επαγγελματικη χρηση. Μονες, διπλες, τριπλες, δενδροκομικες, ειδικων χρησεων. Σκαλωσιες αλουμινιου εως 12 μετρα υψος. Ειδικες κατασκευες αλουμινιου για ναυτικη και ναυτιλιακη χρηση. Προιοντα ελληνικης καυασκευης.

 4. ST SCALE SRL

  Ιταλία

  Η ίδρυση της St Scale ανέρχεται στο 1986, από τότε, η επιχείρηση είδε την αγορά της να διευρύνεται.

 5. DWS

  Γαλλία

 6. QUATTROEFFE DI FRANCINI RUGGERO & C. S.N.C.

  Ιταλία

 7. D'ACIERNO TEKNOLOGY

  Ιταλία

 8. HÖRETH BETRIEBSEINRICHTUNGEN INKA HÖRETH

  Γερμανία

 9. STEINKE KG

  Γερμανία

 10. ASSISTYOURWORK FIRMENEINRICHTUNGEN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σκάλες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

15.521 επιχειρήσεις