• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σιτηρά για ζώα και πουλερικά

Αποτελέσματα για

Σιτηρά για ζώα και πουλερικά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BERG TRADING COMPANY

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η Berg Trading Co. είναι μια δυναμική και καινότομη εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων εμπορικών λύσεων στην παγκόσμια αγορά. Επικεντρώνεται ιδιαίτερα στην αποτελεσματικότητα, στην αξιοπιστία και στην ικανοποίηση του πελάτη, και καθιερώθηκε ως έμπιστος εταίρος επιχειρήσεων για την εύκολη πλοήγηση στην σύνθετη διεθνή αγορά. Η Berg Trading Co., εξειδικεύεται στην διευκόλυνση της ανταλλαγής διαφόρων εμπορευμάτων, όπως γεωργικά προϊόντα, πηγές ενέργειας, μέταλλα και άλλες πρώτες ύλες. Η ποικιλόμορφη μας γκάμα προϊόντων καλύπτει μια ευρεία επιλογή φρούτων, λαχανικών, δημητριακών, σπόρων, κατεψυγμένων/ ζωντανών/ φρέσκων θαλασσινών που προέρχονται από όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε μια εκτενής ποικιλία φρέσκων προϊόντων ανώτατης ποιότητας όπως μήλα, μπανάνες, πορτοκάλια, φρέσκους καρπούς, τομάτες, αγγούρια, σαλάτες, καρότα, πατάτες, κρεμμύδια και πολλά άλλα. Ως κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία, υιοθετούμε αυστηρά βιώσιμες πρακτικές και λειτουργούμε με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος. Αναζητούμε προμηθευτές που τηρούν αυστηρά περιβαλλοντολογικά πρότυπα, προωθώντας τον βιώσιμο πορισμό και τις υπεύθυνες παραγωγικές μεθόδους. Είτε είστε παραγωγός, προμηθευτής ή αγοραστής, η Berg Trading Co. προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για να ικανοποιήσει τις μοναδικές σας ανάγκες. Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες παρέχοντας εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, γρήγορη εκτέλεση και ανώτερη υποστήριξη σε όλα τα στάδια της εμπορικής διαδικασίας. Μαζί μπορούμε να δραστηριοποιηθούμε στην σύνθετη διεθνή αγορά και να επιτύχουμε μια βιώσιμη ανάπτυξη.

 2. AGROPRODSERVICE, THE PRIVATE AGROINDUSTRIAL ENTERPRISE

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  H ιδιωτική επιχείρηση τροφίμων “Agroprodservice” έγινε μια από τις 3 κορυφαίες γεωργικές εταιρείες της Δυτικής Ουκρανίας κατά την 24ετή της λειτουργία. Η συνολική επιφάνεια γόνιμου εδάφους που καλλιεργεί η Agroprodservice είναι περίπου 45 000 εκταρίων. Καλλιεργούμε καλαμπόκι, χειμερινό σιτάρι και κριθάρι, ηλίανθο, σόγια, θερινό κριθάρι και σιτάρι, κράμβη, αρακάς και ζάχαρη τεύτλων. Ο συνολικός αριθμός μας βοοειδών ανέρχεται σε πάνω από 3 000 κεφάλια, ταυτόχρονης φροντίδας, η ετήσια παραγωγή βοδινού κρέατος ανέρχεται σε 1 255 τόνους. Κατέχουμε μεγάλη εμπειρία με ευρωπαϊκές και παγκόσμιες επώνυμες εταιρείες, γεγονός που συμβάλλει στην αποτελεσματική ανάπτυξη της παραγωγής και της ποιότητας των δημητριακών και των λαχανικών, καθώς και τις καλλιέργειες ζάχαρης τεύτλων. Η ιδιωτική επιχείρηση “Agroprodservice” αναγνωρίζει πόσο σημαντικό είναι η προστασία του περιβάλλοντος, για αυτό και μια από τις κύριες αρχές της εταιρείας είναι " ού βλάψεις". Η εταιρεία φροντίζει το περιβάλλον και υποστηρίζει οικολογικά προγράμματα παραμένοντας πιστή στην αποστολή της.

 3. GK KUSHPIT-AGRO

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η KUSHPIT-AGRO είναι ένας συνεταιρισμός Ουκρανών γεωργών (FE "Kushpita BO", FE "Kushpit", LLC "AGRO-LAN") με κύρια δραστηριότητα την καλλιέργεια σιτηρών, τεχνικών καλλιεργειών και ελαιούχων σπόρων. Συντηρούμε τομέα τροφίμων προϊόντων συγκομιδής της χώρας με την καλλιέργεια, την απασχόληση εκπαιδευμένων εργατών και τις υπερσύγχρονες τεχνολογίες. Η GC KUSHPIT-AGRO είναι μια οικογενειακή επιχείριση που ακμάζει για σχεδόν 30 χρόνια. Οι εκτάσεις της ανέρχονται σε περίπου 5000 εκτάρια. Οι κύριες καλλιεργούμενες ποικιλίες είναι: εαρινός σίτος, χειμερινός σίτος, ηλίανθος, αραβόσιτος, σόγια, φαγόπυρο. Οι γεωργικές εκμεταλλεύσεις διαθέτουν το δικό τους στόλο μηχανημάτων και ελκυστήρων. Το 2020 τέθηκε σε λειτουργία το ιδιόκτητο συγκρότημα καθαρισμού σιτηρών με ξηραντήρα. Η χωρητικότητα του ανελκυστήρα σιτηρών είναι 40 χιλιάδες τόνοι. Επίσης διαθέτουμε το δικό μας εργαστήριο και τα δικά μας μέσα μεταφοράς - φορτηγά σιτηρών. Μπορείτε να βρείτε συνοπτικές πληροφορίες για εμάς στην ιστοσελίδα μας: www.kushpit-agro.com Διαθέτουμε τα προϊόντα μας τόσο στην Ουκρανία όσο και στο εξωτερικό. Είμαστε σε θέση να εργαζόμαστε με βάση τις προδιαγραφές DAP και CIF. Παραδίδουμε τα προϊόντα μας μέσω των δικών μας μέσων μεταφοράς σιτηρών και μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων και σιδηροδρομική μεταφορά.

 4. KRUK LLC

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η KRUK LLC είναι μια γεωργική επιχείρηση και εξειδικεύεται κυρίως στην παραγωγή μειγμάτων διατροφής: την επεξεργασία προϊόντων σόγιας, συμπ. λάδι, γεύμα και εξωθημένη σόγια. Σόγια, ένα προϊόν που προσφέρει πολλές θερμίδες και μεγάλη περιεκτικότητα σε πρωτεϊνες, είναι μια παγκόσμια τροφή για όλα τα ζώα, πουλιά και ψάρια, ενισχύοντας σημαντικά την οικονομική αποτελεσματικότητα της εκτροφής ζώων. Το 2018, το αγρόκτημα σαλιγκαριών 'FERMA EKO' ιδρύθηκε με βάση την KRUK LLC, με εξειδίκευση στην καλλιέργεια γκουρμέ σαλιγκαριών. Μια ξεχωριστή κατεύθυνση αφορά την παραγωγή μπρικετών καυσίμων, με καταναλωτές στην Ουκρανία αλλά και πέρα από τα σύνορα της. Κατά την 30ετή της ιστορία, η KRUK LLC επιβεβαιώνει σταθερά επανειλημμένα το καθεστώς της μιας αξιόπιστης κατασκευαστικής εταιρείας και εταίρου. Το υψηλό εργασιακό επίπεδο της εταιρείας επικυρώνεται από το σύστημα διαχείρισης της ποιότητας κατά το πρότυπο ISO 22000 και από πολλαπλά βραβεία, εκ των οποίων:

 5. GROW THE WORLD

  Τσεχία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GROW THE WORLD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές πετρελαίου, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Ζωντανά και πουλερικά - τροφές, Σιτηρά για ζώα και πουλερικά, βιολογικη ολυρα, τροφες για ζωα, βιολογικα φασολια, Εισαγωγές-εξαγωγές πετρελαίου, και ολυρα. Έχει έδρα σε Svetlik, Τσεχία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. TORGOPTYUG LLC

  Ρωσία

  Η "TORGOPTYUG" είναι μια εμπορική εταιρεία που προμηθεύει γεωργικά προϊόντα και παρέχει παγκόσμια εξαγωγή/εισαγωγή τροφίμων. Η εταιρεία διαθέτει πολλούς αξιόπιστους εταίρους παραγωγική καλλιέργεια: —καλλιέργειες ελαιούχων (σπόροι λιναριού, κράμβης, ηλιόσποροι, Camelina sativa, μουστάρδα, σαφράν, ελαιούχοι σπόροι ραπανιού κ.λπ.), —σπόροι δημητριακών (σιτάρι, κριθάρι, σίκαλη, βρώμη, κόκκινο και κίτρινο κεχρί, καλαμπόκι, λευκό και κόκκινο σόργο), —Μαύρο σιτάρι. Η "TORGOPTYUG" συνεργάζεται τακτικά με παραγωγούς επεξεργασμένων γεωργικών προϊόντων (βρώμη και φλοιός σιτάρι, αλεύρι, φλοιός αραβοσίτου) και γεωργικών προϊόντων για ζωοτροφές. Οι ιδιόκτητες αποθήκες της εταιρείας σε όλη την Ρωσία επιτρέπει την γρήγορη αποστολή της απαιτούμενης ποσότητας αγαθώς σε οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο. Η μακροχρόνια εμπειρία σε εισαγωγές και εξαγωγές τροφίμων και η εμπειρογνωμοσύνη βοηθούν την "TORGOPTYUG" ώστε να διατηρεί με επιτυχία την συνεργασία της με αγρότες και πελάτες. Η προτεραιότητα της εταιρείας είναι να παρέχει υγιεινά και οικολογικά γεωργικά προϊόντα σε όλο τον κόσμο, να μειώσει τις περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής στις περιοχές όπου βρίσκεται. Η ομάδα επαγγελματιών της "TORGOPTYUG" είναι πρόθυμη να συζητήσει εξατομικευμένους τρόπους παράδοσης με τους αγοραστές. Για μια κοινή ευημερία, η εταιρεία δημιουργεί και αναπτύσσει συνεργασίες με διάφορους φορείς της παγκόσμιας εφοδιαστικής αλυσίδας τροφίμων. Είμαστε ανοιχτοί για συνεργασία και θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία.

 2. KIKAS OÜ

  Εσθονία

  Κρέας, προϊόντα κρέατος. Λιανική και χονδρική πώληση προϊόντων κρέατος, πουλερικών και προϊόντων κουζίνας.

 3. MWC FEEDS

  Πολωνία

  Η εταιρεία MWC FEEDS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Σιτηρά για ζώα και πουλερικά, ζωικες τροφες, Ζωντανά και πουλερικά - τροφές, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, και Σιτηρά για ζώα και πουλερικά. Έχει έδρα σε Gdynia, Πολωνία.

 4. VULPEX KFT.

  Ουγγαρία

  Η εταιρεία VULPEX KFT., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιτηρά για ζώα και πουλερικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φασιανοι. Έχει έδρα σε Budapest, Ουγγαρία.

 5. INVASO GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία INVASO GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιτηρά για ζώα και πουλερικά. Έχει έδρα σε Ergoldsbach, Γερμανία.

 1. BONGADO - SOCIEDADE PRODUTORA DE RAÇÕES, S.A.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία BONGADO - SOCIEDADE PRODUTORA DE RAÇÕES, S.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιτηρά για ζώα και πουλερικά, και Σιτηρά για ζώα και πουλερικά. Έχει έδρα σε Sobrosa, Πορτογαλία.

 2. AROMAZONIA S.A.

  Παραγουάη

  Η εταιρεία AROMAZONIA S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιτηρά για ζώα και πουλερικά, αρωματικα ελαια, και Σιτηρά για ζώα και πουλερικά. Έχει έδρα σε Chore, Παραγουάη.

 1. SORGAL - SOCIEDADE DE ÓLEOS E RAÇÕES, S.A.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία SORGAL - SOCIEDADE DE ÓLEOS E RAÇÕES, S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιτηρά για ζώα και πουλερικά, και Σιτηρά για ζώα και πουλερικά. Έχει έδρα σε Pardala, Πορτογαλία.

 2. RAÇÕES ZÊZERE, S.A.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία RAÇÕES ZÊZERE, S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιτηρά για ζώα και πουλερικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, ολοκληρωμενα προϊοντα διατροφης ζωων για ολες τις ρατσες, και Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει έδρα σε Ferreira Do Zêzere, Πορτογαλία.

 3. BAERT MENGVOEDERS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BAERT MENGVOEDERS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προμίγματα για ζώα και πουλερικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιτηρά για ζώα και πουλερικά, Σιτηρά για ζώα και πουλερικά, και φυσικα λιπασματα. Έχει έδρα σε Zele, Βέλγιο.

 4. ALIRAÇÕES - RAÇÕES PARA ANIMAIS, S.A.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία ALIRAÇÕES - RAÇÕES PARA ANIMAIS, S.A., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιτηρά για ζώα και πουλερικά, και Σιτηρά για ζώα και πουλερικά. Έχει έδρα σε Alcochete, Πορτογαλία.

 5. ALEDA

  Πολωνία

  Η εταιρεία ALEDA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Φυτά και βότανα ιατρικής φύσης, Σιτηρά για ζώα και πουλερικά, δημητριακα για κτηνοτροφια, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Φυτά και βότανα ιατρικής φύσης, και Σιτηρά για ζώα και πουλερικά. Έχει έδρα σε Przyłęk, Πολωνία.

 6. A GRANJA - SOCIEDADE DE REPRESENTACOES DE PRODUTOS PARA A AGRICULTURA E PECUARIA, LDA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία A GRANJA - SOCIEDADE DE REPRESENTACOES DE PRODUTOS PARA A AGRICULTURA E PECUARIA, LDA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιτηρά για ζώα και πουλερικά, μοτοκαλλιεργητες για την κηπουρικη, και Σιτηρά για ζώα και πουλερικά. Έχει έδρα σε Ponta Delgada, Πορτογαλία.

 7. NUTRICAMPO - PRODUÇÃO DE RAÇÕES, S.A.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία NUTRICAMPO - PRODUÇÃO DE RAÇÕES, S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιτηρά για ζώα και πουλερικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, τροφες για προβατα, και συστατικά διατροφής για χοίρους. Έχει έδρα σε Terrugem, Πορτογαλία.

 8. MOAÇOR RAÇÕES

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία MOAÇOR RAÇÕES, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιτηρά για ζώα και πουλερικά, και Σιτηρά για ζώα και πουλερικά. Έχει έδρα σε Ponta Delgada, Πορτογαλία.

 1. DE POORTERE JEAN

  Βέλγιο

  Η εταιρεία DE POORTERE JEAN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαράλευρο για ζώα και πουλερικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιτηρά για ζώα και πουλερικά, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Προμίγματα για ζώα και πουλερικά, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Σιτηρά για ζώα και πουλερικά, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Προμίγματα για ζώα και πουλερικά, και Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους. Έχει έδρα σε Blaugies, Βέλγιο.

 2. LYSOFORM VETFARM GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία LYSOFORM VETFARM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιτηρά για ζώα και πουλερικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές, Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές, φαρμακευτικα προϊοντα για κτηνιατρικη χρηση, και απολυμαντικα για κατοικιδια. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

 3. CLAESEN GRANEN

  Βέλγιο

  Η εταιρεία CLAESEN GRANEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαράλευρο για ζώα και πουλερικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιτηρά για ζώα και πουλερικά, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Προμίγματα για ζώα και πουλερικά, Σιτηρά για ζώα και πουλερικά, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Προμίγματα για ζώα και πουλερικά, και δημητριακα. Έχει έδρα σε Zutendaal, Βέλγιο.

 4. SL COMMODITIES LLC

  Ουκρανία

  Η εταιρεία SL COMMODITIES LLC, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγροτικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιτηρά για ζώα και πουλερικά, και Σιτηρά για ζώα και πουλερικά. Έχει έδρα σε Odessa, Ουκρανία.

 5. RACENTRO - FABRICA DE RAÇOES DO CENTRO, S.A.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία RACENTRO - FABRICA DE RAÇOES DO CENTRO, S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιτηρά για ζώα και πουλερικά, Σιτηρά για ζώα και πουλερικά, και τροφές για πάπιες. Έχει έδρα σε Monte Redondo, Πορτογαλία.

 6. TEKLINE PE

  Ουκρανία

  Η εταιρεία TEKLINE PE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιτηρά για ζώα και πουλερικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κεχρι, σοργο, και εισαγωγη τροφιμων. Έχει έδρα σε Odessa, Ουκρανία.

 7. AGRO ROST

  Ουκρανία

  Η εταιρεία AGRO ROST, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λινάρι - φυτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιτηρά για ζώα και πουλερικά, φακες, κολιανδρο, μουσταρδες, και Σιτηρά για ζώα και πουλερικά. Έχει έδρα σε Kharkov, Ουκρανία.

 8. LUSIAVES - FÁBRICA DE RAÇÕES DO CENTRO, S.A.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία LUSIAVES - FÁBRICA DE RAÇÕES DO CENTRO, S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιτηρά για ζώα και πουλερικά, και Σιτηρά για ζώα και πουλερικά. Έχει έδρα σε Monte Redondo, Πορτογαλία.

 9. BEST EXPORT

  Ουκρανία

  Η εταιρεία BEST EXPORT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιτηρά για ζώα και πουλερικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, Αυγά, Οικοδομική ξυλεία, κτηνοτροφία, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Αυγά, και Οικοδομική ξυλεία. Έχει έδρα σε Kherson, Ουκρανία.

 10. OVARGADO, S.A.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία OVARGADO, S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιτηρά για ζώα και πουλερικά, και Σιτηρά για ζώα και πουλερικά. Έχει έδρα σε São João Ovar, Πορτογαλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σιτηρά για ζώα και πουλερικά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

961 Επιχειρήσεις