• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σιμιγδάλι

Αποτελέσματα για

Σιμιγδάλι - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SAS VENTOUX EPEAUTRE

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  Η SAS VENTOUX EPEAUTRE παράγει μικρός σίτος σπέλτα 100% γαλλικής προέλευσης (παραδοσιακή παραγωγή). Η εταιρεία παράγει και συλλέγει μικρός σίτος σπέλτα στην περιοχή όπου δημιουργήθηκε το δημητριακό αυτό (γύρω από τον όρο Ventoux, 'Άλπεις της άνω-Προβηγκίας, Drôme, Vaucluse). Ο σίτος σπέλτα καλλιεργείται εκ περιστροφής με αρωματικά φυτά ή χορτονομή, και έτσι δεν απαιτεί καμία πρόσθετη ουσία. Γεγονός που επιτρέπει μια εντελώς φυσική παραγωγή. Μετά από κάθε συγκομιδή, η αποθήκευσης των σπόρων πραγματοποιείται σε σιλό, χωρίς πρόσθετες ουσίες. 'Έπειτα ακολουθεί η αποφλοίωση που εμπλέκει απλά την αφαίρεση του φλοιού γύρω από τον σπόρο. Προκειμένου να καθαριστεί όσο καλύτερα η παραγωγή, ένα σύστημα αναρρόφησης θα αναλάβει να αφαιρέσει το δέμα και ότι είναι πιο ελαφρύ από τον σπόρο. Τα συστήματα διαλογής θα αφαιρέσουν ότι είναι μακρύτερο και μικρότερο από τον σπόρο. Τέλος, το οπτικό σύστημα διαλογής θα αφαιρέσει με ακρίβεια τους τελευταίους ανεπιθύμητους σπόρους. Το τελευταίο στάδιο συμπληρώνεται με τον ποιοτικό έλεγχο!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. GARNEC LLC

  Ρωσία

  Verified by Europages badge

  Η «Garnec» ηγείται στην παρασκευή αλεύρι χωρίς γλουτένη και σε μείγματα από αλεύρι. Είμασταν οι πρώτοι στην Ρωσία που αποκτήσαμε το δικαίωμα να φέρουν τα προϊόντα μας το σήμα “Crossed Grain Trademark”. Το σήμα αυτό αποτελεί ένδειξη ασφάλειας των προϊόντων χωρίς γλουτένη της Association of European Coeliac Societies, το οποίο αναγνωρίζεται στις κύριες αναπτυγμένες χώρες. Χρησιμοποιούμε επίσης οικολογικές τεχνολογίες. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται σε οικολογικό εξοπλισμό με την χρήση της τεχνολογίας άλεσης εν ψυχρώ. Η άλεση εν ψυχρώ αφορά άλεση σε θερμοκρασία κάτω από τους 40°C, που επιτρέπει στο αλεύρι να διατηρεί την πλειονότητα των βιταμινών και των ορυκτών του στοιχείων. Επίσης, έχουμε πάντα απορρίψει την χρήση διύλισης καθώς και οποιοδήποτε ενισχυτή γεύσης και συντηριτικού. Παράγουμε μια μεγάλη γκάμα υγιεινών προϊόντων, όλος ο κόσμος βρίσκει κάτι που του αρέσει. Garnec: Διαφορετικά τρόφιμα για όλη την οικογένεια.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. DRINKEAT OU

  Ουκρανία

  Verified by Europages badge

  Από το 2008, η «Ukrainian Nuts Group» συλλέγει, επεξεργάζεται και εξάγει καρύδια και αγροτικά προϊόντα (Εφαρμοσμένο ηλιέλαιο, Μη Επεξεργασμένο ηλιέλαιο, Καλαμπόκι) σε περισσότερες από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο, ενώ από το 2020 εξάγει και μαύρα σαμπούκου και κολοκυθόσπορους. Η συγκομιδή πραγματοποιείται στην πιο οικολογικά καθαρή περιοχή της Ουκρανίας - την περιοχή Πολτάβα. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής μας βρίσκονται στην κεντρική γεωργική περιοχή της Ουκρανίας - περιοχή Πολτάβα, Lubny, 94 Volodymyrsky Ave. Το 2020 ιδρύσαμε την εμπορική εταιρεία Drinkeat OÜ για τις χώρες της ΕΕ, η οποία εδρεύει στην Εσθονία, στο Ταλίν. Το Ukrainian Nuts Group είναι ένας όμιλος εταιρειών που περιλαμβάνει την Nuts Production LLC και την Drinkeat OÜ Περιγραφή: • Περιοχή παραγωγής: 4 700 m2 • Δυνατότητα παραγωγής: 970 τόνοι το μήνα • Η παραγωγή και τα προϊόντα της εταιρείας διαθέτουν όλες τις απαραίτητες άδειες και πιστοποίηση Τεχνολογίες και πρότυπα ποιότητας: - 100% ακριβές μέγεθος ολόκληρων καρυδιών - Πλύσιμο καρυδιού με αρτεσιανό νερό χωρίς τη χρήση χημικών - Γραμμή επεξεργασίας καρυδιών SORTEX - Τεχνολογία στεγνώματος με ακριβή έλεγχο θερμοκρασίας - Εξοπλισμός σύμφωνα με τα πρότυπα της βιομηχανίας τροφίμων - Επιθεώρηση ταξινόμησης απορριμμάτων από ειδικευμένο προσωπικό - Πρότυπα συσκευασίας και αποθήκευσης τροφίμων

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. HARINAS DE PELEGRIN - HALASA

  Ισπανία

  αλεύρια και σιμιγδάλι. Harinas de pelegrín, Halasa.

 5. SIPA INTERNATIONAL SRL

  Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. OLI SEMOLINA

  Τουρκία

 2. LANGLEY S.A.

  Ισημερινός

 3. ZIRVE MISIR URUNLERI GIDA SAN.VE TIC. A.S

  Τουρκία

 4. JSC SLUTSK CENTRE OF GRAIN PRODUCTION

  Λευκορωσία

 5. PASTA FOODS

  Ηνωμένο Βασίλειο

 1. FÁBRICA DE HARINAS EL VAPORCITO

  Ισπανία

 2. DACSA LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 3. PRO ROLL LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 4. G R WRIGHT & SONS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 5. GAYLE MILL

  Ηνωμένο Βασίλειο

 6. MINCHEM HMP LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 7. DI MINO S.R.L.

  Ιταλία

 8. NATIONAL TRUST

  Ηνωμένο Βασίλειο

 9. HARINERAS VILLAMAYOR SA

  Ισπανία

 10. ALLIED MILLS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 1. GIOVANNI FRANCESCONI SRL.

  Ιταλία

 2. WILLIAM NELSTROP & CO LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 3. WESSEX MILL

  Ηνωμένο Βασίλειο

 4. MOLINO GRASSI S.P.A.

  Ιταλία

 5. MOLINO GALLEU S.R.L.

  Ιταλία

 6. S & B HERBA FOODS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 7. WHITES SPEEDICOOK LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 8. CALDERONE S.R.L.

  Ιταλία

 9. GLENLYON TWEED MILL LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 10. CEREALI BRIANZA DI LAMBRI LUIGI

  Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σιμιγδάλι - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.741 επιχειρήσεις