• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σιμιγδάλι

Αποτελέσματα για

Σιμιγδάλι - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SAS MERCURYA TRADING

  Γαλλία

  Σας προμηθεύουμε σε: Ελαιώδη, Ηλιέλαιο, Κόλζα, Σόγια, Αραβόσιτος, Canola. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα, σκόνες, Ευρωπαϊκή παραγωγή UHT καθώς και γεωργικούς συνεταιρισμούς. Διαθέτουμε τα εμπορικά σήματα: African Queen. Europa Milk, Sunflower Queen oil, Stella Rosa Palma d'Oro. Mercurya France, επιχείρηση τροφίμων, με έδρα στην Νίκαια στην μυθική λεωφόρος Promenade des Anglais, που βρίσκεται στον κατάλογο της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Δεν είμαστε πολυεθνική, αλλά μια επιχείρηση κοινωνικά υπεύθυνη που στηρίζει την ανάπτυξη των κοινοτήτων με τις οποίες συνεργαζόμαστε, κυρίως στην Αφρική και στις αναπτυσσόμενες χώρες.Πράγματι, φροντίζουμε όσο γίνεται ώστε να αποκτήσουμε βιώσιμες σχέσεις με τους πελάτες μας αλλά και με τους προμηθευτές μας κατανοώντας τις επιθυμίες τους, τηρώντας μια συνεργασία μαζί τους με βάση την ισότητα και τον σεβασμό. Δεν είμαστε παραγωγοί αλλά δίνουμε παραγγελίες, έτσι διαθέτουμε τα ιδιόκτητα μας σήματα. Επιλέγουμε με ιδιαίτερη προσοχή τους παραγωγούς με τους οποίους επεξεργαζόμαστε μια αυστηρή συγγραφή υποχρεώσεων. Η Mercurya France δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο να προσφέρει στους πελάτες της μια ποιοτική εξυπηρέτηση. Πράγματι, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις ταχύτητας και ευελιξίας του διεθνές εμπορίου, φροντίζουμε ώστε να ικανοποιήσουμε βέλτιστα τις ανάγκες τους. 'Ετσι με βάση την μεγάλη μας πείρα στο πεδίο, δημιουργήσαμε το ρητό μας: « Να κάνουμε τα πράγματα σωστά και να το διαδώσουμε ».

 2. SAS VENTOUX EPEAUTRE

  Γαλλία

  Η SAS VENTOUX EPEAUTRE παράγει μικρός σίτος σπέλτα 100% γαλλικής προέλευσης (παραδοσιακή παραγωγή). Η εταιρεία παράγει και συλλέγει μικρός σίτος σπέλτα στην περιοχή όπου δημιουργήθηκε το δημητριακό αυτό (γύρω από τον όρο Ventoux, 'Άλπεις της άνω-Προβηγκίας, Drôme, Vaucluse). Ο σίτος σπέλτα καλλιεργείται εκ περιστροφής με αρωματικά φυτά ή χορτονομή, και έτσι δεν απαιτεί καμία πρόσθετη ουσία. Γεγονός που επιτρέπει μια εντελώς φυσική παραγωγή. Μετά από κάθε συγκομιδή, η αποθήκευσης των σπόρων πραγματοποιείται σε σιλό, χωρίς πρόσθετες ουσίες. 'Έπειτα ακολουθεί η αποφλοίωση που εμπλέκει απλά την αφαίρεση του φλοιού γύρω από τον σπόρο. Προκειμένου να καθαριστεί όσο καλύτερα η παραγωγή, ένα σύστημα αναρρόφησης θα αναλάβει να αφαιρέσει το δέμα και ότι είναι πιο ελαφρύ από τον σπόρο. Τα συστήματα διαλογής θα αφαιρέσουν ότι είναι μακρύτερο και μικρότερο από τον σπόρο. Τέλος, το οπτικό σύστημα διαλογής θα αφαιρέσει με ακρίβεια τους τελευταίους ανεπιθύμητους σπόρους. Το τελευταίο στάδιο συμπληρώνεται με τον ποιοτικό έλεγχο!

 3. HARINAS DE PELEGRIN - HALASA

  Ισπανία

  αλεύρια και σιμιγδάλι. Harinas de pelegrín, Halasa.

 4. OLI SEMOLINA

  Τουρκία

 5. SIPA INTERNATIONAL SRL

  Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ZIRVE MISIR URUNLERI GIDA SAN.VE TIC. A.S

  Τουρκία

 2. LANGLEY S.A.

  Ισημερινός

 3. JSC SLUTSK CENTRE OF GRAIN PRODUCTION

  Λευκορωσία

 4. PASTA FOODS

  Ηνωμένο Βασίλειο

 5. HARINERAS VILLAMAYOR SA

  Ισπανία

 1. FRATELLI CASTELLINO S.R.L.

  Ιταλία

 2. CALDERONE S.R.L.

  Ιταλία

 1. MOLINO COSMA

  Ιταλία

 2. NATIONAL TRUST

  Ηνωμένο Βασίλειο

 3. MOLINO AGUGIARO S.P.A.

  Ιταλία

 4. DACSA LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 5. GIOVANNI FRANCESCONI SRL.

  Ιταλία

 6. CEREFORM LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 7. WILLIAM NELSTROP & CO LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 8. FILANGIERI CARMELO

  Ιταλία

 1. WESSEX MILL

  Ηνωμένο Βασίλειο

 2. MOLINO GALLEU S.R.L.

  Ιταλία

 3. PRO ROLL LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 4. FÁBRICA DE HARINAS EL VAPORCITO

  Ισπανία

 5. J S NICHOLSON & SON

  Ηνωμένο Βασίλειο

 6. FOSHAN XINGWANG FOOD CO.,LTD

  Κίνα

 7. MOLINO BLASETTI ANTONIO E C. S.N.C.

  Ιταλία

 8. BARBAGALLO MATTEO S.R.L.

  Ιταλία

 9. LLC "DAR-ZEMLI"

  Ουκρανία

 10. ZAKLADY PRZEMYSLU ZIEMNIACZANEGO LUBLIN SP. Z O.O.

  Πολωνία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σιμιγδάλι - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.510 επιχειρήσεις