• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σιμιγδάλι

Αποτελέσματα για

Σιμιγδάλι - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SAS MERCURYA TRADING

  Γαλλία

  Σας προμηθεύουμε σε: Ελαιώδη, Ηλιέλαιο, Κόλζα, Σόγια, Αραβόσιτος, Canola. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα, σκόνες, Ευρωπαϊκή παραγωγή UHT καθώς και γεωργικούς συνεταιρισμούς. Διαθέτουμε τα εμπορικά σήματα: African Queen. Europa Milk, Sunflower Queen oil, Stella Rosa Palma d'Oro. Mercurya France, επιχείρηση τροφίμων, με έδρα στην Νίκαια στην μυθική λεωφόρος Promenade des Anglais, που βρίσκεται στον κατάλογο της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Δεν είμαστε πολυεθνική, αλλά μια επιχείρηση κοινωνικά υπεύθυνη που στηρίζει την ανάπτυξη των κοινοτήτων με τις οποίες συνεργαζόμαστε, κυρίως στην Αφρική και στις αναπτυσσόμενες χώρες.Πράγματι, φροντίζουμε όσο γίνεται ώστε να αποκτήσουμε βιώσιμες σχέσεις με τους πελάτες μας αλλά και με τους προμηθευτές μας κατανοώντας τις επιθυμίες τους, τηρώντας μια συνεργασία μαζί τους με βάση την ισότητα και τον σεβασμό. Δεν είμαστε παραγωγοί αλλά δίνουμε παραγγελίες, έτσι διαθέτουμε τα ιδιόκτητα μας σήματα. Επιλέγουμε με ιδιαίτερη προσοχή τους παραγωγούς με τους οποίους επεξεργαζόμαστε μια αυστηρή συγγραφή υποχρεώσεων. Η Mercurya France δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο να προσφέρει στους πελάτες της μια ποιοτική εξυπηρέτηση. Πράγματι, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις ταχύτητας και ευελιξίας του διεθνές εμπορίου, φροντίζουμε ώστε να ικανοποιήσουμε βέλτιστα τις ανάγκες τους. 'Ετσι με βάση την μεγάλη μας πείρα στο πεδίο, δημιουργήσαμε το ρητό μας: « Να κάνουμε τα πράγματα σωστά και να το διαδώσουμε ».

 2. SAS VENTOUX EPEAUTRE

  Γαλλία

  Η SAS VENTOUX EPEAUTRE παράγει μικρός σίτος σπέλτα 100% γαλλικής προέλευσης (παραδοσιακή παραγωγή). Η εταιρεία παράγει και συλλέγει μικρός σίτος σπέλτα στην περιοχή όπου δημιουργήθηκε το δημητριακό αυτό (γύρω από τον όρο Ventoux, 'Άλπεις της άνω-Προβηγκίας, Drôme, Vaucluse). Ο σίτος σπέλτα καλλιεργείται εκ περιστροφής με αρωματικά φυτά ή χορτονομή, και έτσι δεν απαιτεί καμία πρόσθετη ουσία. Γεγονός που επιτρέπει μια εντελώς φυσική παραγωγή. Μετά από κάθε συγκομιδή, η αποθήκευσης των σπόρων πραγματοποιείται σε σιλό, χωρίς πρόσθετες ουσίες. 'Έπειτα ακολουθεί η αποφλοίωση που εμπλέκει απλά την αφαίρεση του φλοιού γύρω από τον σπόρο. Προκειμένου να καθαριστεί όσο καλύτερα η παραγωγή, ένα σύστημα αναρρόφησης θα αναλάβει να αφαιρέσει το δέμα και ότι είναι πιο ελαφρύ από τον σπόρο. Τα συστήματα διαλογής θα αφαιρέσουν ότι είναι μακρύτερο και μικρότερο από τον σπόρο. Τέλος, το οπτικό σύστημα διαλογής θα αφαιρέσει με ακρίβεια τους τελευταίους ανεπιθύμητους σπόρους. Το τελευταίο στάδιο συμπληρώνεται με τον ποιοτικό έλεγχο!

 3. GARNEC LLC

  Ρωσία

  Η «Garnec» ηγείται στην παρασκευή αλεύρι χωρίς γλουτένη και σε μείγματα από αλεύρι. Είμασταν οι πρώτοι στην Ρωσία που αποκτήσαμε το δικαίωμα να φέρουν τα προϊόντα μας το σήμα “Crossed Grain Trademark”. Το σήμα αυτό αποτελεί ένδειξη ασφάλειας των προϊόντων χωρίς γλουτένη της Association of European Coeliac Societies, το οποίο αναγνωρίζεται στις κύριες αναπτυγμένες χώρες. Χρησιμοποιούμε επίσης οικολογικές τεχνολογίες. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται σε οικολογικό εξοπλισμό με την χρήση της τεχνολογίας άλεσης εν ψυχρώ. Η άλεση εν ψυχρώ αφορά άλεση σε θερμοκρασία κάτω από τους 40°C, που επιτρέπει στο αλεύρι να διατηρεί την πλειονότητα των βιταμινών και των ορυκτών του στοιχείων. Επίσης, έχουμε πάντα απορρίψει την χρήση διύλισης καθώς και οποιοδήποτε ενισχυτή γεύσης και συντηριτικού. Παράγουμε μια μεγάλη γκάμα υγιεινών προϊόντων, όλος ο κόσμος βρίσκει κάτι που του αρέσει. Garnec: Διαφορετικά τρόφιμα για όλη την οικογένεια.

 4. DRINKEAT OU

  Ουκρανία

  Από το 2008, η «Ukrainian Nuts Group» συλλέγει, επεξεργάζεται και εξάγει καρύδια και αγροτικά προϊόντα (Εφαρμοσμένο ηλιέλαιο, Μη Επεξεργασμένο ηλιέλαιο, Καλαμπόκι) σε περισσότερες από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο, ενώ από το 2020 εξάγει και μαύρα σαμπούκου και κολοκυθόσπορους. Η συγκομιδή πραγματοποιείται στην πιο οικολογικά καθαρή περιοχή της Ουκρανίας - την περιοχή Πολτάβα. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής μας βρίσκονται στην κεντρική γεωργική περιοχή της Ουκρανίας - περιοχή Πολτάβα, Lubny, 94 Volodymyrsky Ave. Το 2020 ιδρύσαμε την εμπορική εταιρεία Drinkeat OÜ για τις χώρες της ΕΕ, η οποία εδρεύει στην Εσθονία, στο Ταλίν. Το Ukrainian Nuts Group είναι ένας όμιλος εταιρειών που περιλαμβάνει την Nuts Production LLC και την Drinkeat OÜ Περιγραφή: • Περιοχή παραγωγής: 4 700 m2 • Δυνατότητα παραγωγής: 970 τόνοι το μήνα • Η παραγωγή και τα προϊόντα της εταιρείας διαθέτουν όλες τις απαραίτητες άδειες και πιστοποίηση Τεχνολογίες και πρότυπα ποιότητας: - 100% ακριβές μέγεθος ολόκληρων καρυδιών - Πλύσιμο καρυδιού με αρτεσιανό νερό χωρίς τη χρήση χημικών - Γραμμή επεξεργασίας καρυδιών SORTEX - Τεχνολογία στεγνώματος με ακριβή έλεγχο θερμοκρασίας - Εξοπλισμός σύμφωνα με τα πρότυπα της βιομηχανίας τροφίμων - Επιθεώρηση ταξινόμησης απορριμμάτων από ειδικευμένο προσωπικό - Πρότυπα συσκευασίας και αποθήκευσης τροφίμων

 5. HARINAS DE PELEGRIN - HALASA

  Ισπανία

  αλεύρια και σιμιγδάλι. Harinas de pelegrín, Halasa.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. OLI SEMOLINA

  Τουρκία

 2. SIPA INTERNATIONAL SRL

  Ιταλία

 3. LANGLEY S.A.

  Ισημερινός

 4. ZIRVE MISIR URUNLERI GIDA SAN.VE TIC. A.S

  Τουρκία

 5. PASTA FOODS

  Ηνωμένο Βασίλειο

 1. JSC SLUTSK CENTRE OF GRAIN PRODUCTION

  Λευκορωσία

 2. GIOVANNI FRANCESCONI SRL.

  Ιταλία

 1. HARINERAS VILLAMAYOR SA

  Ισπανία

 2. MOLINO GALLEU S.R.L.

  Ιταλία

 3. FRATELLI CASTELLINO S.R.L.

  Ιταλία

 4. CALDERONE S.R.L.

  Ιταλία

 5. FÁBRICA DE HARINAS EL VAPORCITO

  Ισπανία

 6. DACSA LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 7. FILANGIERI CARMELO

  Ιταλία

 8. MOLINO AGUGIARO S.P.A.

  Ιταλία

 1. NATIONAL TRUST

  Ηνωμένο Βασίλειο

 2. WESSEX MILL

  Ηνωμένο Βασίλειο

 3. CEREALI BRIANZA DI LAMBRI LUIGI

  Ιταλία

 4. PRO ROLL LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 5. WILLIAM NELSTROP & CO LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 6. MOLINO COSMA

  Ιταλία

 7. CEREFORM LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 8. CALDARONI MARIA DONATA

  Ιταλία

 9. LLC "DAR-ZEMLI"

  Ουκρανία

 10. J S NICHOLSON & SON

  Ηνωμένο Βασίλειο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σιμιγδάλι - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.749 επιχειρήσεις