• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σιδηροτεχνία

Αποτελέσματα για

Σιδηροτεχνία - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FATIH WROUGHT IRON

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η FATIH PROFIL SAN. TIC. A.S. ιδρύθηκε το 1983 προκειμένου να εκτελεί μαζική παραγωγή διακοσμητικών προϊόντων από σιδηροτεχνία και ήταν η πρώτη στον τομέα της στην Τουρκία. Η εταιρεία έχει εφαρμόσει το σύστημα εγγύησης της ποιότητας κατά ISO 9001 και πιστοποιήθηκε το 1999, και ήταν ο πρώτος κατασκευαστής σιδηροτεχνίας με πιστοποίηση κατά ISO 9001 στον κόσμο. Η εταιρεία αναπτύχθηκε σε μια μεγάλη οικογένεια με τους 250 αντιπροσώπους της σε όλα τα σημεία της Τουρκίας. Με το αφιερωμένο της τμήμα κατασκευής μηχανημάτων, η εταιρεία μπορεί να: παράγει ορισμένες ειδικές μηχανές- κατασκευάσει γραμμές μαζικής παραγωγής- παράγει/ ανανεώσει μεταχειρισμένα καλούπια στην παραγωγή- εκτελέσει εργασίες συντήρησης και επισκευής σε όλα τα μηχανήματα. Από το κέντρο σχεδιασμού που στεγάζεται στο ίδιο κτίριο, παράγουμε: • ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΜΕΝΑ ΚΙΓΚΛΗΔΏΜΑΤΑ - ΚΥΡΤΑ ΚΙΓΚΛΗΔΩΜΑΤΑ • ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΣΙΔΕΡΟ ΕΝ ΘΕΡΜΩ • ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΝ ΘΕΡΜΩ •ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΜΕΝΑ ΑΚΟΝΤΙΑ ΕΝ ΘΕΡΜΩ • ΕΛΑΦΡΙΑ ΒΑΡΙΑ ΕΙΔΗ ΜΠΑΡΟΚ • ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΜΕΝΕΣ ΚΟΥΠΑΣΤΕΣ/ ΠΡΟΦΙΛ • ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΟΥ •ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ • ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ • ΚΟΜΜΕΝΗ ΛΑΜΑΡΙΝΑ • ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΛΑΜΑΡΙΝΑ •ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ • ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΤΕΧΝΗ (PIRUDEM) Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. BROCKHAUS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Καλώς ορίσατε! Από το 1921, ο όμιλος επιχειρήσεων BROCKHAUS διαθέτει υψηλής ποιότητας σφυρήλατα εξαρτήματα για όλους τους κλάδους της βιομηχανίας. Ιδιαίτερη έμφαση δίδουμε στην στοχευμένη και εξειδικευμένη υποστήριξη των πελατών μας από την πρώτη αρχή. Διότι όταν ήδη κατά την ανάπτυξη των εξαρτημάτων, το περίγραμμα σφυρηλάτησης μπορεί να προσαρμοστεί στην επιθυμητή τελική μορφή, παρέχεται η δυνατότητα περιορισμού του κόστους επεξεργασίας στο ελάχιστο. ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ! Σάς παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις για τα προϊόντα σας με τη γνωστή ποιότητα BROCKHAUS.

 3. RICHTER FORMTEILE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Χάρη στις παγκόσμιες εγκαταστάσεις παραγωγής μας είμαστε σε θέση να χρησιμοποιούμε εξατομικευμένες ειδικότητες και τοπικές παραδόσεις που εγγυώνται την άριστη ποιότητα και την οικονομική αποδοτικότητα. Χάρη στην εμπειρία και στην εξειδίκευσή μας με εντελώς διαφορετικές μεθόδους χύτευσης μπορούμε πάντοτε να προσφέρουμε τη βέλτιστη λύση: χύτευση ακριβείας, πυροσυσσωμάτωση, MIM, χύτευση σε άμμο, χύτευση χελώνας, σφυρηλάτηση, χύτευση πλαστικού υπό πίεση και συγκροτήματα – συμπεριλαμβανομένων της κατεργασίας και της επιφανειακής επεξεργασίας. Οι συνεργάτες μας σάς παρέχουν ευχαρίστως επαγγελματικές συμβουλές κατά την ανάπτυξη των εξαρτημάτων. Χρηματοδοτούμε εκ των προτέρων τα προϊόντα σας και τα αποθηκεύουμε. Και για τα νομικά ζητήματα με διεθνείς προμηθευτές δεν χρειάζεται να ανησυχείτε: ως ο νομικός σας συνεργάτης από τη Γερμανία φροντίζουμε για την πλήρη διεκπεραίωση. Εμπιστευτείτε εμπειρία άνω των 30 ετών και τεχνική εξειδίκευση – για ακρίβεια στην πλέον αποδοτική της μορφή.

 4. BASAK LAZER

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Από την ίδρυση της το 1983, η Basak Laser έχει συνεχώς υλοποιήσει το βιομηχανικό πρότυπο και είναι κορυφαίος κατασκευαστής εξειδικευμένος στην επεξεργασία ακριβείας λαμαρινών και εφαρμογές. Η ποικιλόμορφη μας γκάμα υπηρεσιών μας περιλαμβάνει : •Λέιζερ ινών • Καμπτική πρέσα • Κύρτωση κυλίνδρου • Κοπή με ψαλιδισμό • Συγκόλληση αργού •Συγκόλληση αλουμινίου •Συγκολλημένη κατασκευή •Κοπή λέιζερ σφυρηλατημένου σιδήρου •Εξερευνήστε περισσότερα στον ιστότοπο μας, συμπ. τον πολυμορφικό σφυρηλατημένο σίδηρο! Η Basak Laser επεκτείνει την αριστεία της στην κατασκευή μηχανημάτων και παραγωγή ανταλλακτικών, καλύπτοντας διάφορους τομείς, εκ των οποίων η αυτοκινητοβιομηχανία, ναυτιλία καθώς και τις βιομηχανίες ανελκυστήρων/ μηχανικών σκαλιών μέσα από την θυγατρική μας, την Basak Machine. Το όραμα μας είναι να κατακτήσουμε την θέση μιας κορυφαίας εταιρείας η οποία φημίζεται για την αφοσίωση της στην ποιότητα και στην αποτελεσματικότητα, εξασφαλίζοντας την ικανοποίηση των υπαλλήλων, προμηθευτών αλλά και αξιότιμων μας πελατών. Είμαστε πιστοί στην δέσμευση μας να παραμείνουμε στο προσκήνιο των τεχνολογικών εξελίξεων και στην υιοθέτηση μιας κουλτούρας για την προώθηση της καινοτομίας. Επίσης, είμαστε περήφανοι για την κατασκευή μας εξοπλισμού κατασκήνωσης υπό το δεύτερο μας εμπορικό σήμα, Basak Camping. Η συνεργατική μας προσέγγιση με τους πελάτες μας αποτελεί πάντα το ακρογωνιαίο λίθο για την σταθερή παράδωση εξαιρετικών αποτελεσμάτων σε κάθε έργο. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες και ξεκινήστε έναν παραγωγικό διάλογο όσον αφορά τις απορίες σας.

 5. FER & NOX

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FER & NOX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροτεχνία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία, Σιδηρουργία βιομηχανίας και οικοδομών, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Περιφράξεις και πύλες, Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία, Σιδηρουργία βιομηχανίας και οικοδομών, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Περιφράξεις και πύλες. Έχει έδρα σε Evere, Βέλγιο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ALKA METAL

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALKA METAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροτεχνία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Περιφράξεις και πύλες, Ξιφασκία - είδη και εξοπλισμός, Περιφράξεις και πύλες, Ξιφασκία - είδη και εξοπλισμός, μπαρες απο χαλυβα, στραντζες για ραβδους και προφιλε, μπαρες οδοφραξης, φραγμοι, και οδηγοι για εργαλειομηχανες κατεργασιας μεταλλων. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

 2. J.A.MATOS-SERRALHARIA CIVIL, LDA

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία J.A.MATOS-SERRALHARIA CIVIL, LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικοί σκελετοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συρματοπλέγματα, Σιδηροτεχνία, Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση, Σκάλες και κιγκλιδώματα, μεταλλικες φερουσες κατασκευες για τον τομεα των κατασκευων, Συρματοπλέγματα, βιομηχανικοι σκελετοι, Σιδηροτεχνία, και ανοξειδωτος χαλυβας. Έχει έδρα σε Gavião-V.n. De Famalicão, Πορτογαλία.

 3. ING. ROMAN GOTTSCHLICH STAHLHANDEL

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ING. ROMAN GOTTSCHLICH STAHLHANDEL, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροτεχνία. Έχει έδρα σε Bruck An Der Leitha, Αυστρία.

 4. FERRONNERIE H PONCELET SPRL

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FERRONNERIE H PONCELET SPRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροτεχνία. Έχει έδρα σε Wavre, Βέλγιο.

 5. SCHÖNLEITNER BAU GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SCHÖNLEITNER BAU GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροτεχνία. Έχει έδρα σε St. Georgen Im Attergau, Αυστρία.

 1. FAB PRO.WORK

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FAB PRO.WORK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροτεχνία. Έχει έδρα σε Linz, Αυστρία.

 2. ERCOLI BONOMO DEI F.LLI ERCOLI SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ERCOLI BONOMO DEI F.LLI ERCOLI SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροτεχνία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, μηχανικη κατεργασια σιδηρου, φερ φορζε, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, σφυρηλατος χαλυβας, υλικα και εργα για οικοδομες, ειδη απο σφυρηλατημενο σιδηρο, κατεργασιες μεταλλων, και Σφυρήλατο χαλυβδόφυλλο. Έχει έδρα σε Bienno, Ιταλία.

 1. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χύτευση εν θερμώ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Κράματα αλουμινίου, Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Σιδηροτεχνία, Σφυρήλατα εξαρτήματα αλουμινίου, Επίτοιχα προφίλ στέγης από αλουμίνιο, Επίτοιχα προφίλ στέγης από αλουμίνιο, και Σφυρήλατα ορειχάλκινα εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

 2. TARTLER ZELTE AG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TARTLER ZELTE AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροτεχνία. Έχει έδρα σε Lützelbach, Γερμανία.

 3. HDB INSTANDHALTUNG VON MASCHINEN UND ANLAGEN GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HDB INSTANDHALTUNG VON MASCHINEN UND ANLAGEN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροτεχνία. Έχει έδρα σε Marchtrenk, Αυστρία.

 4. BIAT GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BIAT GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροτεχνία. Έχει έδρα σε Attendorn, Γερμανία.

 5. EUSKAL FORGING SA

  Ισπανία

  Είμαστε αφοσιωμένοι πάνω από όλα στην κατασκευή σφυρήλατων και ελασματοποιημένων δακτυλίων χωρίς συγκόλληση, διαμέτρου μέχρι 8.000 χιλιοστά και με μέγιστο βάρος 45 τόνους, σε θέση να κατεργαστούμε και να κόψουμε όλα τα ελάσματα. Επίσης, κατασκευάζουμε προϊόντα ελεύθερης σφυρηλάτησης μέγιστου βάρους 10 τόνων. Προϊόντα. Φλάντζες βάσει σχεδίου. Φλάντζες για υπεράκτια θεμελιώματα. Πτερύγια για αιολικούς πύργους. Στεφάνια προσανατολισμού Δακτύλια ρουλεμάν.

 6. L'ARTE DEL FERRO DI VINCENZO SPEDALE

  Ιταλία

  Εδώ και πολλά χρόνια, το σιδηρουργείο Vincenzo Speciale κατεργάζεται τον σίδηρο, το αλουμίνιο και τον χάλυβα με χειροποίητο τρόπο. Με την πάροδο των ετών, διεύρυνε την παραγωγή της εστιάζοντας στην κατασκευή μπάρμπεκιου και εξατομικευμένων καροτσιών για εκθέσεις, εμπόρους και ιδιώτες. Τα καρότσια μας αποτελούν το βασικό μας πλεονέκτημα: σχεδιάζονται μεμονωμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών μας. Πριν από μερικούς μήνες, ανοίξαμε έναν εκθεσιακό χώρο.

 7. ROMI FABBRO BERGAMO SAS

  Ιταλία

  Κλειδαράς. Αντιμετώπιση προβλημάτων σε κλειδαριές και σιδερένια παραπετάσματα 24ώρες το 24ωρο. Μεταξύ των δραστηριοτήτων, υπενθυμίζουμε το άνοιγμα κλειδωμένων πορτών, την αντικατάσταση κλειδαριών και το ξεμπλοκάρισμα, την αντικατάσταση των κουρτινών σιδήρου και τοποθέτηση θωρακισμένων θυρών εισόδου. Να θυμάστε ότι, για την προστασία των καταναλωτών, έχουμε γίνει επίσημα μέλη και έχουν πιστοποιηθεί όλες οι προσφορές και οι τιμές μας, από την «Κοινοπραξία κλειδαράδων της Ιταλίας».

 8. ROMI FABBRO MONZA SAS

  Ιταλία

  Fabbro. 24ωρη υπηρεσία έκτακτης ανάγκης για κλειδαριές και μεταλλικά παντζούρια. Μταξύ άλλων, ανοίγουμε κλειδωμένες πόρτες, αντικαθιστούμε και ξεκλειδώνουμε κλειδαριές, αντικαθιστούμε μεταλλικά παντζούρια και τοποθετούμε πόρτες ασφαλείας.

 1. DIESSE ARTMEL SAS DI D'AMBROSIO BERARDINO & C.

  Ιταλία

  Η εταιρεία DIESSE ARTMEL S.A.S. έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο της εργασίας του σιδήρου, για τη βιομηχανία και για τον αστικό τομέα, καθώς επίσης ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη συντήρηση κουφωμάτων PVC, ξύλο, αλουμίνιο θερμική κοπή, κουφώματα και παντζούρια σε διάφορα χρώματα.

 2. STR TRABAJOS METÁLICOS

  Ισπανία

  Η εταιρεία STR TRABAJOS METÁLICOS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροτεχνία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, μεταλλικες κατασκευες, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, και συγκολληση. Έχει έδρα σε Santa Margarida De Montbui-Igualada, Ισπανία.

 3. D'ACIERNO TEKNOLOGY

  Ιταλία

  Η εταιρεία D'ACIERNO TEKNOLOGY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροτεχνία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πυλες, σκαλα, Βοηθητικά έπιπλα από σφυρηλατημένο σίδηρο, και πορτες και παραθυρα. Έχει έδρα σε Grottolella, Ιταλία.

 4. NIKOLA PANTOVIC

  Σερβία

  Η εταιρεία NIKOLA PANTOVIC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιδηροτεχνία, σιδηροφρακτης, καλλιτεχνικη κατεργασια σφυρηλατου σιδηρου, Σιδηροτεχνία, και σιδερενιο κιγκλιδωμα. Έχει έδρα σε Vrnjacka Banja, Σερβία.

 5. WOLFSGRUBER SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία WOLFSGRUBER SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροτεχνία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πυλες απο σφυρηλατο σιδηρο, και μεταλλικες σχαρες. Έχει έδρα σε Brunico, Ιταλία.

 6. SME MOLLIER

  Γαλλία

  Η εταιρεία SME MOLLIER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροτεχνία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία, Οικοδομές - τελικές εργασίες, Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία, Οικοδομές - τελικές εργασίες, και κλειθροποιία. Έχει έδρα σε Belleroche, Γαλλία.

 7. GAIA SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία GAIA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιδηροτεχνία, Σιδηροτεχνία, σιδερενιες περγκολες, κρεμαστα επιπλα απο σιδηρο, και Υπόστεγα. Έχει έδρα σε San Quirico D'orcia, Ιταλία.

 8. TEWS MASCHINEN UND STAHLBAU GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία TEWS MASCHINEN UND STAHLBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροτεχνία. Έχει έδρα σε Düren, Γερμανία.

 9. EROK CNC SERVICE / SPINDELSERVICE HAMBURG

  Γερμανία

  Η εταιρεία EROK CNC SERVICE / SPINDELSERVICE HAMBURG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροτεχνία. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 10. SCHLOSSEREI MOSER GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία SCHLOSSEREI MOSER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροτεχνία. Έχει έδρα σε Wörgl, Αυστρία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σιδηροτεχνία - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

6.450 Επιχειρήσεις