• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σιδηροτεχνία

Αποτελέσματα για

Σιδηροτεχνία - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FATIH WROUGHT IRON

  Τουρκία

  Η FATIH PROFIL SAN. TIC. A.S. ιδρύθηκε το 1983 προκειμένου να εκτελεί μαζική παραγωγή διακοσμητικών προϊόντων από σιδηροτεχνία και ήταν η πρώτη στον τομέα της στην Τουρκία. Η εταιρεία έχει εφαρμόσει το σύστημα εγγύησης της ποιότητας κατά ISO 9001 και πιστοποιήθηκε το 1999, και ήταν ο πρώτος κατασκευαστής σιδηροτεχνίας με πιστοποίηση κατά ISO 9001 στον κόσμο. Η εταιρεία αναπτύχθηκε σε μια μεγάλη οικογένεια με τους 250 αντιπροσώπους της σε όλα τα σημεία της Τουρκίας. Με το αφιερωμένο της τμήμα κατασκευής μηχανημάτων, η εταιρεία μπορεί να: παράγει ορισμένες ειδικές μηχανές- κατασκευάσει γραμμές μαζικής παραγωγής- παράγει/ ανανεώσει μεταχειρισμένα καλούπια στην παραγωγή- εκτελέσει εργασίες συντήρησης και επισκευής σε όλα τα μηχανήματα. Από το κέντρο σχεδιασμού που στεγάζεται στο ίδιο κτίριο, παράγουμε: • ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΜΕΝΑ ΚΙΓΚΛΗΔΏΜΑΤΑ - ΚΥΡΤΑ ΚΙΓΚΛΗΔΩΜΑΤΑ • ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΣΙΔΕΡΟ ΕΝ ΘΕΡΜΩ • ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΝ ΘΕΡΜΩ •ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΜΕΝΑ ΑΚΟΝΤΙΑ ΕΝ ΘΕΡΜΩ • ΕΛΑΦΡΙΑ ΒΑΡΙΑ ΕΙΔΗ ΜΠΑΡΟΚ • ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΜΕΝΕΣ ΚΟΥΠΑΣΤΕΣ/ ΠΡΟΦΙΛ • ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΟΥ •ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ • ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ • ΚΟΜΜΕΝΗ ΛΑΜΑΡΙΝΑ • ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΛΑΜΑΡΙΝΑ •ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ • ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΤΕΧΝΗ (PIRUDEM) Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. BROCKHAUS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Καλώς ορίσατε! Από το 1921, ο όμιλος επιχειρήσεων BROCKHAUS διαθέτει υψηλής ποιότητας σφυρήλατα εξαρτήματα για όλους τους κλάδους της βιομηχανίας. Ιδιαίτερη έμφαση δίδουμε στην στοχευμένη και εξειδικευμένη υποστήριξη των πελατών μας από την πρώτη αρχή. Διότι όταν ήδη κατά την ανάπτυξη των εξαρτημάτων, το περίγραμμα σφυρηλάτησης μπορεί να προσαρμοστεί στην επιθυμητή τελική μορφή, παρέχεται η δυνατότητα περιορισμού του κόστους επεξεργασίας στο ελάχιστο. ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ! Σάς παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις για τα προϊόντα σας με τη γνωστή ποιότητα BROCKHAUS.

 3. RICHTER FORMTEILE GMBH

  Γερμανία

  Χάρη στις παγκόσμιες εγκαταστάσεις παραγωγής μας είμαστε σε θέση να χρησιμοποιούμε εξατομικευμένες ειδικότητες και τοπικές παραδόσεις που εγγυώνται την άριστη ποιότητα και την οικονομική αποδοτικότητα. Χάρη στην εμπειρία και στην εξειδίκευσή μας με εντελώς διαφορετικές μεθόδους χύτευσης μπορούμε πάντοτε να προσφέρουμε τη βέλτιστη λύση: χύτευση ακριβείας, πυροσυσσωμάτωση, MIM, χύτευση σε άμμο, χύτευση χελώνας, σφυρηλάτηση, χύτευση πλαστικού υπό πίεση και συγκροτήματα – συμπεριλαμβανομένων της κατεργασίας και της επιφανειακής επεξεργασίας. Οι συνεργάτες μας σάς παρέχουν ευχαρίστως επαγγελματικές συμβουλές κατά την ανάπτυξη των εξαρτημάτων. Χρηματοδοτούμε εκ των προτέρων τα προϊόντα σας και τα αποθηκεύουμε. Και για τα νομικά ζητήματα με διεθνείς προμηθευτές δεν χρειάζεται να ανησυχείτε: ως ο νομικός σας συνεργάτης από τη Γερμανία φροντίζουμε για την πλήρη διεκπεραίωση. Εμπιστευτείτε εμπειρία άνω των 30 ετών και τεχνική εξειδίκευση – για ακρίβεια στην πλέον αποδοτική της μορφή.

 4. FER & NOX

  Βέλγιο

 5. J.A.MATOS-SERRALHARIA CIVIL, LDA

  Πορτογαλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. FERRONNERIE H PONCELET SPRL

  Βέλγιο

 2. ING. ROMAN GOTTSCHLICH STAHLHANDEL

  Αυστρία

 3. SCHÖNLEITNER BAU GMBH

  Αυστρία

 4. FAB PRO.WORK

  Αυστρία

 5. RCOLI BONOMO DEI FRATELLI ERCOLI SRL

  Ιταλία

 1. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

  Γερμανία

 2. TARTLER ZELTE AG

  Γερμανία

 1. BIAT GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 2. HDB INSTANDHALTUNG VON MASCHINEN UND ANLAGEN GMBH

  Αυστρία

 3. L'ARTE DEL FERRO DI VINCENZO SPEDALE

  Ιταλία

  Εδώ και πολλά χρόνια, το σιδηρουργείο Vincenzo Speciale κατεργάζεται τον σίδηρο, το αλουμίνιο και τον χάλυβα με χειροποίητο τρόπο. Με την πάροδο των ετών, διεύρυνε την παραγωγή της εστιάζοντας στην κατασκευή μπάρμπεκιου και εξατομικευμένων καροτσιών για εκθέσεις, εμπόρους και ιδιώτες. Τα καρότσια μας αποτελούν το βασικό μας πλεονέκτημα: σχεδιάζονται μεμονωμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών μας. Πριν από μερικούς μήνες, ανοίξαμε έναν εκθεσιακό χώρο.

 4. ROMI FABBRO MONZA SAS

  Ιταλία

  Fabbro. 24ωρη υπηρεσία έκτακτης ανάγκης για κλειδαριές και μεταλλικά παντζούρια. Μταξύ άλλων, ανοίγουμε κλειδωμένες πόρτες, αντικαθιστούμε και ξεκλειδώνουμε κλειδαριές, αντικαθιστούμε μεταλλικά παντζούρια και τοποθετούμε πόρτες ασφαλείας.

 5. ROMI FABBRO BERGAMO SAS

  Ιταλία

  Κλειδαράς. Αντιμετώπιση προβλημάτων σε κλειδαριές και σιδερένια παραπετάσματα 24ώρες το 24ωρο. Μεταξύ των δραστηριοτήτων, υπενθυμίζουμε το άνοιγμα κλειδωμένων πορτών, την αντικατάσταση κλειδαριών και το ξεμπλοκάρισμα, την αντικατάσταση των κουρτινών σιδήρου και τοποθέτηση θωρακισμένων θυρών εισόδου. Να θυμάστε ότι, για την προστασία των καταναλωτών, έχουμε γίνει επίσημα μέλη και έχουν πιστοποιηθεί όλες οι προσφορές και οι τιμές μας, από την «Κοινοπραξία κλειδαράδων της Ιταλίας».

 6. DIESSE ARTMEL SAS DI D'AMBROSIO BERARDINO & C.

  Ιταλία

  Η εταιρεία DIESSE ARTMEL S.A.S. έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο της εργασίας του σιδήρου, για τη βιομηχανία και για τον αστικό τομέα, καθώς επίσης ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη συντήρηση κουφωμάτων PVC, ξύλο, αλουμίνιο θερμική κοπή, κουφώματα και παντζούρια σε διάφορα χρώματα.

 7. D'ACIERNO TEKNOLOGY

  Ιταλία

 8. WOLFSGRUBER SRL

  Ιταλία

 1. EROK CNC SERVICE / SPINDELSERVICE HAMBURG

  Γερμανία

 2. GAIA SRL

  Ιταλία

 3. SCHLOSSEREI MOSER GMBH

  Αυστρία

 4. TEWS MASCHINEN UND STAHLBAU GMBH

  Γερμανία

 5. SME MOLLIER

  Γαλλία

 6. HAMME MAKINE A.S.

  Τουρκία

 7. BALLAN UND BRÜSCHKE WERKZEUG UND MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

 8. HE-TECHNIK INH. HERMANN EISENFÜHRER

  Αυστρία

 9. BLUMATECH AG

  Ελβετία

 10. ARTDECO LLC

  Ουκρανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σιδηροτεχνία - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

6.496 επιχειρήσεις