• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σιδηροτεχνία

Αποτελέσματα για

Σιδηροτεχνία - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FATIH WROUGHT IRON

  Τουρκία

  Η FATIH PROFIL SAN. TIC. A.S. ιδρύθηκε το 1983 προκειμένου να εκτελεί μαζική παραγωγή διακοσμητικών προϊόντων από σιδηροτεχνία και ήταν η πρώτη στον τομέα της στην Τουρκία. Η εταιρεία έχει εφαρμόσει το σύστημα εγγύησης της ποιότητας κατά ISO 9001 και πιστοποιήθηκε το 1999, και ήταν ο πρώτος κατασκευαστής σιδηροτεχνίας με πιστοποίηση κατά ISO 9001 στον κόσμο. Η εταιρεία αναπτύχθηκε σε μια μεγάλη οικογένεια με τους 250 αντιπροσώπους της σε όλα τα σημεία της Τουρκίας. Με το αφιερωμένο της τμήμα κατασκευής μηχανημάτων, η εταιρεία μπορεί να: παράγει ορισμένες ειδικές μηχανές- κατασκευάσει γραμμές μαζικής παραγωγής- παράγει/ ανανεώσει μεταχειρισμένα καλούπια στην παραγωγή- εκτελέσει εργασίες συντήρησης και επισκευής σε όλα τα μηχανήματα. Από το κέντρο σχεδιασμού που στεγάζεται στο ίδιο κτίριο, παράγουμε: • ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΜΕΝΑ ΚΙΓΚΛΗΔΏΜΑΤΑ - ΚΥΡΤΑ ΚΙΓΚΛΗΔΩΜΑΤΑ • ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΣΙΔΕΡΟ ΕΝ ΘΕΡΜΩ • ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΝ ΘΕΡΜΩ •ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΜΕΝΑ ΑΚΟΝΤΙΑ ΕΝ ΘΕΡΜΩ • ΕΛΑΦΡΙΑ ΒΑΡΙΑ ΕΙΔΗ ΜΠΑΡΟΚ • ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΜΕΝΕΣ ΚΟΥΠΑΣΤΕΣ/ ΠΡΟΦΙΛ • ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΟΥ •ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ • ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ • ΚΟΜΜΕΝΗ ΛΑΜΑΡΙΝΑ • ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΛΑΜΑΡΙΝΑ •ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ • ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΤΕΧΝΗ (PIRUDEM) Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. BROCKHAUS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Καλώς ορίσατε! Από το 1921, ο όμιλος επιχειρήσεων BROCKHAUS διαθέτει υψηλής ποιότητας σφυρήλατα εξαρτήματα για όλους τους κλάδους της βιομηχανίας. Ιδιαίτερη έμφαση δίδουμε στην στοχευμένη και εξειδικευμένη υποστήριξη των πελατών μας από την πρώτη αρχή. Διότι όταν ήδη κατά την ανάπτυξη των εξαρτημάτων, το περίγραμμα σφυρηλάτησης μπορεί να προσαρμοστεί στην επιθυμητή τελική μορφή, παρέχεται η δυνατότητα περιορισμού του κόστους επεξεργασίας στο ελάχιστο. ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ! Σάς παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις για τα προϊόντα σας με τη γνωστή ποιότητα BROCKHAUS.

 3. RICHTER FORMTEILE GMBH

  Γερμανία

  Χάρη στις παγκόσμιες εγκαταστάσεις παραγωγής μας είμαστε σε θέση να χρησιμοποιούμε εξατομικευμένες ειδικότητες και τοπικές παραδόσεις που εγγυώνται την άριστη ποιότητα και την οικονομική αποδοτικότητα. Χάρη στην εμπειρία και στην εξειδίκευσή μας με εντελώς διαφορετικές μεθόδους χύτευσης μπορούμε πάντοτε να προσφέρουμε τη βέλτιστη λύση: χύτευση ακριβείας, πυροσυσσωμάτωση, MIM, χύτευση σε άμμο, χύτευση χελώνας, σφυρηλάτηση, χύτευση πλαστικού υπό πίεση και συγκροτήματα – συμπεριλαμβανομένων της κατεργασίας και της επιφανειακής επεξεργασίας. Οι συνεργάτες μας σάς παρέχουν ευχαρίστως επαγγελματικές συμβουλές κατά την ανάπτυξη των εξαρτημάτων. Χρηματοδοτούμε εκ των προτέρων τα προϊόντα σας και τα αποθηκεύουμε. Και για τα νομικά ζητήματα με διεθνείς προμηθευτές δεν χρειάζεται να ανησυχείτε: ως ο νομικός σας συνεργάτης από τη Γερμανία φροντίζουμε για την πλήρη διεκπεραίωση. Εμπιστευτείτε εμπειρία άνω των 30 ετών και τεχνική εξειδίκευση – για ακρίβεια στην πλέον αποδοτική της μορφή.

 4. ALKA METAL

  Τουρκία

  Η εταιρεία ALKA METAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροτεχνία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Περιφράξεις και πύλες, Ξιφασκία - είδη και εξοπλισμός, Περιφράξεις και πύλες, Ξιφασκία - είδη και εξοπλισμός, μπαρες απο χαλυβα, στραντζες για ραβδους και προφιλε, μπαρες οδοφραξης, φραγμοι, και οδηγοι για εργαλειομηχανες κατεργασιας μεταλλων. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

 5. J.A.MATOS-SERRALHARIA CIVIL, LDA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία J.A.MATOS-SERRALHARIA CIVIL, LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικοί σκελετοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συρματοπλέγματα, Σιδηροτεχνία, Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση, Σκάλες και κιγκλιδώματα, μεταλλικες φερουσες κατασκευες για τον τομεα των κατασκευων, Συρματοπλέγματα, βιομηχανικοι σκελετοι, Σιδηροτεχνία, και ανοξειδωτος χαλυβας. Έχει έδρα σε Gavião-V.n. De Famalicão, Πορτογαλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. FER & NOX

  Βέλγιο

  Η εταιρεία FER & NOX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροτεχνία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία, Σιδηρουργία βιομηχανίας και οικοδομών, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Περιφράξεις και πύλες, Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία, Σιδηρουργία βιομηχανίας και οικοδομών, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Περιφράξεις και πύλες. Έχει έδρα σε Evere, Βέλγιο.

 2. ING. ROMAN GOTTSCHLICH STAHLHANDEL

  Αυστρία

  Η εταιρεία ING. ROMAN GOTTSCHLICH STAHLHANDEL, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροτεχνία. Έχει έδρα σε Bruck An Der Leitha, Αυστρία.

 3. SCHÖNLEITNER BAU GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία SCHÖNLEITNER BAU GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροτεχνία. Έχει έδρα σε St. Georgen Im Attergau, Αυστρία.

 4. FERRONNERIE H PONCELET SPRL

  Βέλγιο

  Η εταιρεία FERRONNERIE H PONCELET SPRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροτεχνία. Έχει έδρα σε Wavre, Βέλγιο.

 5. FAB PRO.WORK

  Αυστρία

  Η εταιρεία FAB PRO.WORK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροτεχνία. Έχει έδρα σε Linz, Αυστρία.

 1. ERCOLI BONOMO DEI F.LLI ERCOLI SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία ERCOLI BONOMO DEI F.LLI ERCOLI SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροτεχνία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, μηχανικη κατεργασια σιδηρου, φερ φορζε, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, σφυρηλατος χαλυβας, υλικα και εργα για οικοδομες, ειδη απο σφυρηλατημενο σιδηρο, κατεργασιες μεταλλων, και Σφυρήλατο χαλυβδόφυλλο. Έχει έδρα σε Bienno, Ιταλία.

 2. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χύτευση εν θερμώ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Κράματα αλουμινίου, Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Σιδηροτεχνία, Σφυρήλατα εξαρτήματα αλουμινίου, Επίτοιχα προφίλ στέγης από αλουμίνιο, Επίτοιχα προφίλ στέγης από αλουμίνιο, και Σφυρήλατα ορειχάλκινα εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

 1. TARTLER ZELTE AG

  Γερμανία

  Η εταιρεία TARTLER ZELTE AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροτεχνία. Έχει έδρα σε Lützelbach, Γερμανία.

 2. HDB INSTANDHALTUNG VON MASCHINEN UND ANLAGEN GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία HDB INSTANDHALTUNG VON MASCHINEN UND ANLAGEN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροτεχνία. Έχει έδρα σε Marchtrenk, Αυστρία.

 3. BIAT GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία BIAT GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροτεχνία. Έχει έδρα σε Attendorn, Γερμανία.

 4. L'ARTE DEL FERRO DI VINCENZO SPEDALE

  Ιταλία

  Εδώ και πολλά χρόνια, το σιδηρουργείο Vincenzo Speciale κατεργάζεται τον σίδηρο, το αλουμίνιο και τον χάλυβα με χειροποίητο τρόπο. Με την πάροδο των ετών, διεύρυνε την παραγωγή της εστιάζοντας στην κατασκευή μπάρμπεκιου και εξατομικευμένων καροτσιών για εκθέσεις, εμπόρους και ιδιώτες. Τα καρότσια μας αποτελούν το βασικό μας πλεονέκτημα: σχεδιάζονται μεμονωμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών μας. Πριν από μερικούς μήνες, ανοίξαμε έναν εκθεσιακό χώρο.

 5. ROMI FABBRO MONZA SAS

  Ιταλία

  Fabbro. 24ωρη υπηρεσία έκτακτης ανάγκης για κλειδαριές και μεταλλικά παντζούρια. Μταξύ άλλων, ανοίγουμε κλειδωμένες πόρτες, αντικαθιστούμε και ξεκλειδώνουμε κλειδαριές, αντικαθιστούμε μεταλλικά παντζούρια και τοποθετούμε πόρτες ασφαλείας.

 6. ROMI FABBRO BERGAMO SAS

  Ιταλία

  Κλειδαράς. Αντιμετώπιση προβλημάτων σε κλειδαριές και σιδερένια παραπετάσματα 24ώρες το 24ωρο. Μεταξύ των δραστηριοτήτων, υπενθυμίζουμε το άνοιγμα κλειδωμένων πορτών, την αντικατάσταση κλειδαριών και το ξεμπλοκάρισμα, την αντικατάσταση των κουρτινών σιδήρου και τοποθέτηση θωρακισμένων θυρών εισόδου. Να θυμάστε ότι, για την προστασία των καταναλωτών, έχουμε γίνει επίσημα μέλη και έχουν πιστοποιηθεί όλες οι προσφορές και οι τιμές μας, από την «Κοινοπραξία κλειδαράδων της Ιταλίας».

 7. DIESSE ARTMEL SAS DI D'AMBROSIO BERARDINO & C.

  Ιταλία

  Η εταιρεία DIESSE ARTMEL S.A.S. έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο της εργασίας του σιδήρου, για τη βιομηχανία και για τον αστικό τομέα, καθώς επίσης ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη συντήρηση κουφωμάτων PVC, ξύλο, αλουμίνιο θερμική κοπή, κουφώματα και παντζούρια σε διάφορα χρώματα.

 8. NIKOLA PANTOVIC

  Σερβία

 1. D'ACIERNO TEKNOLOGY

  Ιταλία

 2. WOLFSGRUBER SRL

  Ιταλία

 3. SME MOLLIER

  Γαλλία

 4. SCHLOSSEREI MOSER GMBH

  Αυστρία

 5. GAIA SRL

  Ιταλία

 6. TEWS MASCHINEN UND STAHLBAU GMBH

  Γερμανία

 7. EROK CNC SERVICE / SPINDELSERVICE HAMBURG

  Γερμανία

 8. HAMME MAKINE A.S.

  Τουρκία

 9. BALLAN UND BRÜSCHKE WERKZEUG UND MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

 10. HE-TECHNIK INH. HERMANN EISENFÜHRER

  Αυστρία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σιδηροτεχνία - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

6.464 Επιχειρήσεις