• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι

Αποτελέσματα για

Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SARL FOINON V SÉLECTION

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η SARL FOINON V SELECTION, η οποία βρίσκεται στην Fleury-le-Rivière, εξειδικεύεται στην παραγωγή σαμπάνιας. Εμπόριο Γαλλικής σαμπάνιας.Η υπερβολική κατανάλωση οινοπνευματωδών βλάπτει την υγεία.Καταναλώστε με μέτρο.

 2. E.H.W. WORLDWIDE

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η E.H.W. Worldwide, ιδρύθηκε το 2011 στην Κύπρο και είναι μια παγκόσμια εταιρεία εξειδικευμένη στον πορισμό και στην διανομή προϊόντων ποιότητας σε εξαιρετικές τιμές. Η δέσμευση μας σε "ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές" αποτελεί το κίνητρο μας για προσβασιμότητα όλο το χρόνο. Επιλέγουμε αυστηρά τους προμηθευτές, εξασφαλίζοντας πως τα πιο εκλεκτά προϊόντα και μόνο φτάνουν στους πελάτες μας. Καλύπτοντας την Ευρώπη, Αφρική, Μέση Ανατολή, Ασία και Αμερική, εισάγουμε άμεσα από κορυφαίες πηγές προϊόντων όπως η Χιλή, Ουρουγουάη, Νότια Αφρική κ.α. Με μια πρόσφατη επέκταση στην Γερμανία, εξυπηρετούμε διάφορες αγορές, συντηρώντας μακροχρόνιες συνεργασίες. Η μελλοντική μας πλατφόρμα διαχείρισης διακίνησης στην Νότια Αφρική αποδεικνύει την στρατηγική μας ανάπτυξη. Ενισχυμένη από την αφοσιωμένη μας ομάδα, η E.H.W. Worldwide θριαμβεύει ως ηγετική εταιρεία στην αγορά, προσφέροντας ασύγκριτη εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών.Στην E.H.W. Worldwide, η αποστολή μας αποτελεί τεκμήριο της αφοσίωσης μας. Στοχεύουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας μια ευρεία εμπειρία, που σηματοδοτείται από τον εφοδιασμό, προμήθεια και διαμονή προϊόντων που ξεπερνούν τις προσδοκίες. Ενώ απωθούμε τα όρια και διασχίζουμε τις βιομηχανίες, παραμένουμε πιστοί στην δέσμευση μας ώστε οποιαδήποτε επαγγελματική συναλλαγή με μας να αποτελεί ένα αξέχαστο ταξίδι, με ασύγκριτη ποιότητα και αξία.

 3. DRINK SHOP ONLINE

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DRINK SHOP ONLINE, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά, Ιταλίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Μπύρα (ζύθος), Φυσικό μεταλλικό νερό, Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, λικερ, παραδοσιακη μπιρα, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, ποτα, και Μπύρα (ζύθος). Έχει έδρα σε Nave, Ιταλία.

 4. AG VINS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AG VINS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, αφρώδη, Κρασιά, Μπορντώ, Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, Κρασιά, Ιταλίας, κρασι χονδρικης, γαλλικοι οινοι, Κρασιά, Μπορντώ, Κρασιά, αφρώδη, και Κρασιά, Μπορντώ. Έχει έδρα σε Bordeaux, Γαλλία.

 5. CHAMPAGNE HERMIONE QUEEN

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CHAMPAGNE HERMIONE QUEEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά, σαμπανια, ροζέ σαμπάνια εξαιρετικής σοδειάς, τροφιμα/ποτα - χονδρικης και λιανικης, και Ποτά. Έχει έδρα σε Roche La Moliere, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BAUCHET PERE ET FILS

  Γαλλία

  Ιδιοκτήτης αμπελουργός, εμβληματικός αμπελώνας, από το κλήμα ως την κούπα, μια μοναδική υπογραφή. Η επίσκεψη του οίκου μας και η δοκιμή των ποικιλιών μας θα αποτελέσουν μια γοητευτική στάση στην Καμπανία. Ο αμπελώνας της Marne είναι φυτεμένος σχεδόν αποκλειστικά με Chardonnay (λευκό σταφύλι) και εν μέρει με Pinot Noir (μαύρο σταφύλι). Ο αμπελώνας της Aube είναι φυτεμένος κυρίως με Pinot Noir. Εδώ και 3 γενεές, η οικογένεια BAUCHET έχει τελειοποιήσει αυτήν την τέχνη με το πλέον καθαρό παραδοσιακό στιλ.

 2. VILLA DES ROIS

  Γαλλία

  Η Villa des Rois είναι μια επιχείρηση που εξειδικεύεται στην παραγωγή και το εμπόριο επώνυμων και εξαιρετικών σαμπανιών, βρίσκεται στο Παρίσι στο 4ο διαμέρισμα. Οι σαμπάνιες προέρχονται από τον συνδυασμό των τυπικών αμπελώνων της περιοχής της Καμπανίας στα οποία αναπτύσσονται και προσφέρουν όλο το δυναμικό τους, αντικατοπτρίζουν με χαρακτήρα και κομψότητα την προσωπικότητα του οίκου Villa Des Rois. Τα προϊόντα μας: Σαμπάνια Le Ponte Blanc - Σαμπάνια Guy L'Orfèvre. Αποστολή μας: Η επιλογή και προώθηση των αμπελουργικών θησαυρών της Ιταλίας προκειμένου να δημιουργήσουμε έναν κατάλογο οίνων ανώτερης ποιότητας, γευστικό και γιορτινό.

 3. VINIVERDE - PROMOÇÃO E COMÉRCIO DE VINHOS VERDES, S.A

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία VINIVERDE - PROMOÇÃO E COMÉRCIO DE VINHOS VERDES, S.A, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, Κρασιά, Πορτογαλίας, κοκκινα κρασια, και Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει έδρα σε Ponte Da Barca, Πορτογαλία.

 4. NUTRAMED SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία NUTRAMED SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει έδρα σε Monsano, Ιταλία.

 5. PRESTIGE GROUP LTD

  Ουκρανία

  Η εταιρεία PRESTIGE GROUP LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει έδρα σε Odessa, Ουκρανία.

 1. CAVAS VÍA DE LA PLATA

  Ισπανία

  Η εταιρεία CAVAS VÍA DE LA PLATA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καβα κρασιων, παραδοσιακο αποστακτηριο, Ποτό Cavas, και κάβα σαμπάνιας. Έχει έδρα σε Almendralejo, Ισπανία.

 2. AZIENDA AGRICOLA GALLO - VINI PIEMONTESI

  Ιταλία

  Η εταιρεία AZIENDA AGRICOLA GALLO - VINI PIEMONTESI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, παραγωγη οινων, αφρωδη κρασια, Κρασιά, και κρασια. Έχει έδρα σε Montabone, Ιταλία.

 1. CHAMP SVP

  Γαλλία

  Η εταιρεία CHAMP SVP, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ροζέ σαμπάνια εξαιρετικής σοδειάς, και σαμπανια pinot noir. Έχει έδρα σε PARIS, Γαλλία.

 2. ADR MARKETING

  Ιταλία

  Η εταιρεία ADR MARKETING, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καφες. Έχει έδρα σε Villaricca Na, Ιταλία.

 3. CHAMPAGNE CLAUDE PERRARD

  Γαλλία

  Η εταιρεία CHAMPAGNE CLAUDE PERRARD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παραγωγοι κρασιου, σαμπανια, αμπελουργός, και Chardonnay. Έχει έδρα σε Rouvres Les Vignes, Γαλλία.

 4. CASA VINICOLA GUIZZO S.A.S. DI GUIZZO ALBERTO & C.

  Ιταλία

  Η εταιρεία CASA VINICOLA GUIZZO S.A.S. DI GUIZZO ALBERTO & C., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οινοπαραγωγικες επιχειρησεις, κρασια, λικερ, και παραγωγη οινων. Έχει έδρα σε Guia-Valdobbiadene, Ιταλία.

 5. MELBA GASTRONOMIE

  Γαλλία

  Η εταιρεία MELBA GASTRONOMIE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει έδρα σε la Trinité, Γαλλία.

 6. UNIVERSAL WINE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία UNIVERSAL WINE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Ισπανίας, Κρασιά- Αυστραλία, Κρασιά, Ισπανίας, και Κρασιά- Νότια Αφρική. Έχει έδρα σε Beernem, Βέλγιο.

 7. DUCA DI CAPUA

  Ιταλία

  Η εταιρεία DUCA DI CAPUA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει έδρα σε Villafranca, Ιταλία.

 8. CAVE BRUANT

  Γαλλία

  Η εταιρεία CAVE BRUANT, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, γλυκά για απεριτίφ, Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, Κρασιά, Γαλλίας, Κρασιά, γλυκά για απεριτίφ, Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, και Κρασιά, Γαλλίας. Έχει έδρα σε Ormes, Γαλλία.

 1. CHAMPAGNE VEUVE MAURICE LEPITRE

  Γαλλία

  Η εταιρεία CHAMPAGNE VEUVE MAURICE LEPITRE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παραγωγοι κρασιου, Άμεσο μάρκετινγκ, δειγματα, και Επιχειρηματικά δώρα. Έχει έδρα σε Rilly La Montagne, Γαλλία.

 2. ANUSA

  Ισπανία

  Η εταιρεία ANUSA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει έδρα σε Vilafranca Del Penedès, Ισπανία.

 3. VINOTHELLO WEINE & SPEZIALITÄTEN

  Γερμανία

  Η εταιρεία VINOTHELLO WEINE & SPEZIALITÄTEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κρασιά, Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, Κρασιά, Γαλλίας, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κρασιά, Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, και Κρασιά, Γαλλίας. Έχει έδρα σε Neunkirchen, Γερμανία.

 4. ESPRIT MILLESIME SARL

  Ακτή του Ελεφαντοστού

  Η εταιρεία ESPRIT MILLESIME SARL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, σαμπανια, Σαμπάνια 1ης Σοδειάς, και Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Abidjan, Ακτή του Ελεφαντοστού.

 5. LA CAVE ROMMES

  Λουξεμβούργο

  Η εταιρεία LA CAVE ROMMES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, Κρασιά, Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, Ποικιλίες Αλσατίας, και εισαγομενα πουρα. Έχει έδρα σε Esch-Sur-Alzette, Λουξεμβούργο.

 6. ALMA AZUL WINE

  Ισπανία

  Η εταιρεία ALMA AZUL WINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, και Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει έδρα σε Almeria, Ισπανία.

 7. CHARDONNAY MEERDAEL

  Βέλγιο

  Η εταιρεία CHARDONNAY MEERDAEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, παραγωγοι κρασιου, παραγωγη οινων, Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, και λευκα κρασια. Έχει έδρα σε Oud-Heverlee, Βέλγιο.

 8. ROGER RENE ET FILS

  Γαλλία

  Η εταιρεία ROGER RENE ET FILS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει έδρα σε Ay, Γαλλία.

 9. WINE AMBASSADORS SAS

  Γαλλία

  Η εταιρεία WINE AMBASSADORS SAS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, Κρασιά, Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, και Κρασιά. Έχει έδρα σε PARIS, Γαλλία.

 10. MAVAM - CARISMA & INTUIÇÃO

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία MAVAM - CARISMA & INTUIÇÃO, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελαφρα λικερ, Κρασιά, Πορτογαλίας, εμπορικοι αντιπροσωποι οινων, και αφρωδη κρασια. Έχει έδρα σε Braga, Πορτογαλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.846 Επιχειρήσεις