Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι

Αποτελέσματα για

Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SARL FOINON V SÉLECTION

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η SARL FOINON V SELECTION, η οποία βρίσκεται στην Fleury-le-Rivière, εξειδικεύεται στην παραγωγή σαμπάνιας. Εμπόριο Γαλλικής σαμπάνιας.Η υπερβολική κατανάλωση οινοπνευματωδών βλάπτει την υγεία.Καταναλώστε με μέτρο.

 2. E.H.W. WORLDWIDE

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η E.H.W. Worldwide, ιδρύθηκε το 2011 στην Κύπρο και είναι μια παγκόσμια εταιρεία εξειδικευμένη στον πορισμό και στην διανομή προϊόντων ποιότητας σε εξαιρετικές τιμές. Η δέσμευση μας σε "ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές" αποτελεί το κίνητρο μας για προσβασιμότητα όλο το χρόνο. Επιλέγουμε αυστηρά τους προμηθευτές, εξασφαλίζοντας πως τα πιο εκλεκτά προϊόντα και μόνο φτάνουν στους πελάτες μας. Καλύπτοντας την Ευρώπη, Αφρική, Μέση Ανατολή, Ασία και Αμερική, εισάγουμε άμεσα από κορυφαίες πηγές προϊόντων όπως η Χιλή, Ουρουγουάη, Νότια Αφρική κ.α. Με μια πρόσφατη επέκταση στην Γερμανία, εξυπηρετούμε διάφορες αγορές, συντηρώντας μακροχρόνιες συνεργασίες. Η μελλοντική μας πλατφόρμα διαχείρισης διακίνησης στην Νότια Αφρική αποδεικνύει την στρατηγική μας ανάπτυξη. Ενισχυμένη από την αφοσιωμένη μας ομάδα, η E.H.W. Worldwide θριαμβεύει ως ηγετική εταιρεία στην αγορά, προσφέροντας ασύγκριτη εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών.Στην E.H.W. Worldwide, η αποστολή μας αποτελεί τεκμήριο της αφοσίωσης μας. Στοχεύουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας μια ευρεία εμπειρία, που σηματοδοτείται από τον εφοδιασμό, προμήθεια και διαμονή προϊόντων που ξεπερνούν τις προσδοκίες. Ενώ απωθούμε τα όρια και διασχίζουμε τις βιομηχανίες, παραμένουμε πιστοί στην δέσμευση μας ώστε οποιαδήποτε επαγγελματική συναλλαγή με μας να αποτελεί ένα αξέχαστο ταξίδι, με ασύγκριτη ποιότητα και αξία.

 3. VR TRADING INC

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η VR Trading είναι ένας διεθνής προμηθευτής και εξαγωγέας ιδιαίτερων ποτών και τροφίμων. Με πάθος για τις εξαιρετικές γεύσεις και δέσμευση για την ποιότητα, διαθέτουμε μια ποικίλη γκάμα προϊόντων που θα ενθουσιάσουν και τους πλέον αυστηρούς γευσιγνώστες. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα ποτών συμπεριλαμβανομένων αναψυκτικών, σαμπάνιας, μπύρας και μηλίτη, τσαγιών, καφέ κλπ. Στον τομέα των τροφίμων διαθέτουμε μια ποικιλία απολαυστικών επιλογών, όπως καραμέλες, σοκολάτες, τσίχλες, μπισκότα, προϊόντα halal και πολλά άλλα. Αυτό που μας διακρίνει είναι η σταθερή μας δέσμευση για τη διασφάλιση της ποιότητας. Τηρούμε αυστηρά πρότυπα στο σύνολο των διαδικασιών προμήθειας, παραγωγής και συσκευασίας, διασφαλίζοντας ότι κάθε προϊόν θα πληροί και θα υπερκαλύπτει τους διεθνείς κανονισμούς ποιότητας και ασφάλειας. Αναγνωρίζοντας την παγκόσμια ζήτηση για εξαιρετικά τρόφιμα και ποτά, έχουμε εξελιχθεί σε έμπιστο συνεργάτη του κλάδου των εξαγωγών. Το εκτενές δίκτυό μας μάς παρέχει τη δυνατότητα να προσεγγίζουμε αγορές παγκοσμίως και η εκτενής έρευνα αγοράς μας επιτρέπει να προπορευόμαστε ως προς τις εμφανιζόμενες τάσεις. Επιδιώκουμε να προβλέπουμε τις προτιμήσεις των καταναλωτών προσφέροντας τα καλύτερα δυνατά προϊόντα.

 4. DRINK SHOP ONLINE

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DRINK SHOP ONLINE, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά, Ιταλίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Μπύρα (ζύθος), Φυσικό μεταλλικό νερό, Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, λικερ, παραδοσιακη μπιρα, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, ποτα, και Μπύρα (ζύθος). Έχει έδρα σε Nave, Ιταλία.

 5. CHAMPAGNE HERMIONE QUEEN

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CHAMPAGNE HERMIONE QUEEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά, σαμπανια, ροζέ σαμπάνια εξαιρετικής σοδειάς, τροφιμα/ποτα - χονδρικης και λιανικης, και Ποτά. Έχει έδρα σε Roche La Moliere, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. AI RORE' F.LLI DE STEFANI

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AI RORE' F.LLI DE STEFANI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, πώληση κρασιών σε νταμιτζάνα, αφρωδεις οινοι brut, Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, και αφρωδη. Έχει έδρα σε Refrontolo, Ιταλία.

 2. BAUCHET PERE ET FILS

  Γαλλία

  Ιδιοκτήτης αμπελουργός, εμβληματικός αμπελώνας, από το κλήμα ως την κούπα, μια μοναδική υπογραφή. Η επίσκεψη του οίκου μας και η δοκιμή των ποικιλιών μας θα αποτελέσουν μια γοητευτική στάση στην Καμπανία. Ο αμπελώνας της Marne είναι φυτεμένος σχεδόν αποκλειστικά με Chardonnay (λευκό σταφύλι) και εν μέρει με Pinot Noir (μαύρο σταφύλι). Ο αμπελώνας της Aube είναι φυτεμένος κυρίως με Pinot Noir. Εδώ και 3 γενεές, η οικογένεια BAUCHET έχει τελειοποιήσει αυτήν την τέχνη με το πλέον καθαρό παραδοσιακό στιλ.

 3. VILLA DES ROIS

  Γαλλία

  Η Villa des Rois είναι μια επιχείρηση που εξειδικεύεται στην παραγωγή και το εμπόριο επώνυμων και εξαιρετικών σαμπανιών, βρίσκεται στο Παρίσι στο 4ο διαμέρισμα. Οι σαμπάνιες προέρχονται από τον συνδυασμό των τυπικών αμπελώνων της περιοχής της Καμπανίας στα οποία αναπτύσσονται και προσφέρουν όλο το δυναμικό τους, αντικατοπτρίζουν με χαρακτήρα και κομψότητα την προσωπικότητα του οίκου Villa Des Rois. Τα προϊόντα μας: Σαμπάνια Le Ponte Blanc - Σαμπάνια Guy L'Orfèvre. Αποστολή μας: Η επιλογή και προώθηση των αμπελουργικών θησαυρών της Ιταλίας προκειμένου να δημιουργήσουμε έναν κατάλογο οίνων ανώτερης ποιότητας, γευστικό και γιορτινό.

 4. VINIVERDE - PROMOÇÃO E COMÉRCIO DE VINHOS VERDES, S.A

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία VINIVERDE - PROMOÇÃO E COMÉRCIO DE VINHOS VERDES, S.A, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, Κρασιά, Πορτογαλίας, κοκκινα κρασια, και Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει έδρα σε Ponte Da Barca, Πορτογαλία.

 5. PRESTIGE GROUP LTD

  Ουκρανία

  Η εταιρεία PRESTIGE GROUP LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Visable supports the Ukrainian companies, και Visable supports the Ukrainian companies. Έχει έδρα σε Odessa, Ουκρανία.

 1. NUTRAMED SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία NUTRAMED SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει έδρα σε Monsano, Ιταλία.

 2. AZIENDA AGRICOLA GALLO - VINI PIEMONTESI

  Ιταλία

  Η εταιρεία AZIENDA AGRICOLA GALLO - VINI PIEMONTESI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, παραγωγη οινων, αφρωδη κρασια, Κρασιά, και κρασια. Έχει έδρα σε Montabone, Ιταλία.

 1. CAVAS VÍA DE LA PLATA

  Ισπανία

  Η εταιρεία CAVAS VÍA DE LA PLATA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καβα κρασιων, παραδοσιακο αποστακτηριο, Ποτό Cavas, και κάβα σαμπάνιας. Έχει έδρα σε Almendralejo, Ισπανία.

 2. CHAMP SVP

  Γαλλία

  Η εταιρεία CHAMP SVP, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ροζέ σαμπάνια εξαιρετικής σοδειάς, και σαμπανια pinot noir. Έχει έδρα σε PARIS, Γαλλία.

 3. ADR MARKETING

  Ιταλία

  Η εταιρεία ADR MARKETING, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καφες. Έχει έδρα σε Villaricca Na, Ιταλία.

 4. MELBA GASTRONOMIE

  Γαλλία

  Η εταιρεία MELBA GASTRONOMIE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει έδρα σε la Trinité, Γαλλία.

 5. CHAMPAGNE CLAUDE PERRARD

  Γαλλία

  Η εταιρεία CHAMPAGNE CLAUDE PERRARD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παραγωγοι κρασιου, σαμπανια, αμπελουργός, και Chardonnay. Έχει έδρα σε Rouvres Les Vignes, Γαλλία.

 6. CASA VINICOLA GUIZZO S.A.S. DI GUIZZO ALBERTO & C.

  Ιταλία

  Η εταιρεία CASA VINICOLA GUIZZO S.A.S. DI GUIZZO ALBERTO & C., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οινοπαραγωγικες επιχειρησεις, κρασια, λικερ, και παραγωγη οινων. Έχει έδρα σε Guia-Valdobbiadene, Ιταλία.

 7. MAVAM - CARISMA & INTUIÇÃO

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία MAVAM - CARISMA & INTUIÇÃO, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελαφρα λικερ, Κρασιά, Πορτογαλίας, εμπορικοι αντιπροσωποι οινων, και αφρωδη κρασια. Έχει έδρα σε Braga, Πορτογαλία.

 8. VINOTHELLO WEINE & SPEZIALITÄTEN

  Γερμανία

  Η εταιρεία VINOTHELLO WEINE & SPEZIALITÄTEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κρασιά, Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, Κρασιά, Γαλλίας, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κρασιά, Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, και Κρασιά, Γαλλίας. Έχει έδρα σε Neunkirchen, Γερμανία.

 1. SA.BA. SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία SA.BA. SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικό νερό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, ποτα, μπυρες, και Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει έδρα σε Livorno, Ιταλία.

 2. WINE AMBASSADORS SAS

  Γαλλία

  Η εταιρεία WINE AMBASSADORS SAS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, Κρασιά, Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, και Κρασιά. Έχει έδρα σε PARIS, Γαλλία.

 3. CHAMPAGNE VEUVE MAURICE LEPITRE

  Γαλλία

  Η εταιρεία CHAMPAGNE VEUVE MAURICE LEPITRE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παραγωγοι κρασιου, Άμεσο μάρκετινγκ, δειγματα, και Επιχειρηματικά δώρα. Έχει έδρα σε Rilly La Montagne, Γαλλία.

 4. VINICOM - COMÉRCIO E DISTRIBUIÇÃO DE BEBIDAS LDA.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία VINICOM - COMÉRCIO E DISTRIBUIÇÃO DE BEBIDAS LDA., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, Κρασιά, Πορτογαλίας, και Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει έδρα σε Linhó, Πορτογαλία.

 5. CAVE BRUANT

  Γαλλία

  Η εταιρεία CAVE BRUANT, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, γλυκά για απεριτίφ, Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, Κρασιά, Γαλλίας, Κρασιά, γλυκά για απεριτίφ, Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, και Κρασιά, Γαλλίας. Έχει έδρα σε Ormes, Γαλλία.

 6. LA CAVE ROMMES

  Λουξεμβούργο

  Η εταιρεία LA CAVE ROMMES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, Κρασιά, Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, Ποικιλίες Αλσατίας, και εισαγομενα πουρα. Έχει έδρα σε Esch-Sur-Alzette, Λουξεμβούργο.

 7. WIJNHANDEL DE HEERLYCKHEID

  Βέλγιο

  Η εταιρεία WIJNHANDEL DE HEERLYCKHEID, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, Κρασιά, Γαλλίας, Κρασιά, Κρασιά, Ισπανίας, Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, Κρασιά, Γαλλίας, Κρασιά, και Κρασιά, Ισπανίας. Έχει έδρα σε Antwerpen, Βέλγιο.

 8. COOREMAN

  Βέλγιο

  Η εταιρεία COOREMAN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, Κρασιά - Αραγκόν, Κρασιά, Γαλλίας, Κρασιά, Ισπανίας, Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, Κρασιά - Αραγκόν, Κρασιά, Γαλλίας, και Κρασιά, Ισπανίας. Έχει έδρα σε Groot-Bijgaarden, Βέλγιο.

 9. ROGER RENE ET FILS

  Γαλλία

  Η εταιρεία ROGER RENE ET FILS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει έδρα σε Ay, Γαλλία.

 10. CHAMPAGNE BOULACHIN-CHAPUT

  Γαλλία

  Η εταιρεία CHAMPAGNE BOULACHIN-CHAPUT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σαμπανια, Σαμπάνια ροζέ, Σαμπάνια 1ης Σοδειάς, και σαμπανια pinot noir. Έχει έδρα σε Arrentieres, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.844 Επιχειρήσεις