• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σαλιγκάρια- κονσερβοποιημένα

Αποτελέσματα για

Σαλιγκάρια- κονσερβοποιημένα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PERLESCARGOTS LTD

  Βουλγαρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PERLESCARGOTS LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σαλιγκάρια, κονσερβοποιημένα, Ετοιμα φαγητά, κατεψυγμένα, σαλιγκαρια, Ψύξη, Πολυτελή τρόφιμα εξαγωγές, πιστοποιητικά τροφίμων, εκτροφη σαλιγκαριων, ετοιμα σαλιγκαρια, και εκτροφη σαλιγκαριων. Έχει έδρα σε Sevlievo, Βουλγαρία.

 2. AGROFARMA

  Ελλάδα

  Η έδρα και το γραφείο μας εδρεύουν στη Λάρισα. Μετά από πολλά χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας στην αναπαραγωγή, την επιλογή και την επεξεργασία σαλιγκαριών, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια εξαιρετική ποιότητα σαλιγκαριών. Σας προσφέρουμε τα ακόλουθα προϊόντα υψηλής ποιότητας: - Αδρανοποιημένα σαλιγκάρια με περίοδο εκπνοής 12 μηνών  - Βαθιά κατεψυγμένα σαλιγκάρια / βραστό κατεψυγμένο κρέας σαλιγκαριού με περίοδο εκπνοής 24 μηνών, θερμοκρασία -18 C - Κονσερβοποιημένα σαλιγκάρια σε φυσικό ζωμό - Κονσέρβες σε σάλτσα.  Τα σαλιγκάρια μας αναπαράγονται και εκκολάπτονται σε ειδικά δωμάτια - θαλάμους, όπου η υγιεινή, η θερμοκρασία και η υγρασία ελέγχονται αυστηρά. Τα σαλιγκάρια καλλιεργούνται σε μια οικολογική περιοχή, δεν υπάρχει κοντινή βιομηχανία, κινούνται και τροφοδοτούνται ελεύθερα με επιλεγμένη βλάστηση και ειδικές γαλλικές ζωοτροφές, σύμφωνα με το γαλλικό σύστημα εκτροφής Η εμπειρία μας και η συνεχής βελτίωση της τεχνολογίας μας επέτρεψαν να διαφοροποιήσουμε τις δραστηριότητές μας ώστε να καλύψουμε ολόκληρο τον κύκλο ανάπτυξης και επεξεργασίας. Χάρη στην εγγύηση της υψηλής ποιότητας και της αυξημένης ζήτησης, η εκμετάλλευση σαλιγκαριών λειτουργεί σε στενή συνεργασία με άλλες εκμεταλλεύσεις σαλιγκαριών από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας, αφού η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στην αναπαραγωγή σαλιγκαριών στην Ελλάδα

 3. MERCADO CARACOL

  Ισπανία

  Επιχείρηση που βασίζεται στην πείρα, τη φροντίδα και την προσοχή που δίνει στους πελάτες της και στη μόνιμη αναζήτηση μιας παραδοσιακής εργασίας. Η πλειονότητα των προϊόντων μας συλλέγεται με το χέρι και συσκευάζεται σύμφωνα με παραδοσιακές μεθόδους. Ζωντανό σαλιγκάρι Bover (Helix Aspersa) και Viñal. Εθνικό προϊόν. Κονσέρβα σαλιγκαριών : σαλιγκάρι σε αλατισμένο νερό για να συνοδεύσει την αγαπημένη σας σάλτσα, σαλιγκάρια σε σάλτσα, πατέ σαλιγκαριού, σαλιγκάρι σε μπριάμ, σαλιγκάρι Euskal Herria και Navarrico, κ.λπ.

 4. HELIXLAND

  Ελλάδα

  Η Helixland αποτελεί μία σύγχρονη καθετοποιημένη μονάδα η οποία από το 2011 δραστηριοποιείται στην παραγωγή και μεταποίηση εκτρεφόμενων σαλιγκαριών υψηλής ποιότητας. Οι ιδρυτές της είναι οι Θωμάς και Νικόλαος Γιαννηκώτσιου, με σπουδές στη γεωπονική και την κτηνιατρική επιστήμη. H μονάδα περιλαμβάνει τα εκτροφεία όπου γίνεται η παραγωγή των σαλιγκαριών και τον εργαστηριακό χώρο όπου μεταποιούνται τα σαλιγκάρια και παρασκευάζονται εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα (τρόφιμα και καλλυντικά). Η μονάδα πληρεί όλους τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις του ελληνικού κράτους για την λειτουργία της και το εργαστήριο μας είναι πιστοποιημένο με συστήματα ISO 22000 και HACCP. Είναι εγκατεστημένη περίπου 20 χλμ έξω από την πόλη της Καστοριάς σε υψόμετρο μεγαλύτερο από 600 μέτρα κοντά στον ποταμό Αλιάκμονα σε ένα καθαρό και υγειές φυσικό περιβάλλον.

 5. CRESCARGOT

  Ελλάδα

  Η εταιρία μας, δραστηριοποιείται στον τομέα τυποποίησης και εμπορίας ζωντανού άγριου σαλιγκαριού και έχει έδρα στο Ηράκλειο Κρήτης, στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, της γηγενούς κρητικής ποικιλίας Helix aspersa muller ή κρητικός κοχλίας, με πελατολόγιο τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και σε χώρες της Ευρώπης, με 48 χρόνια εμπειρίας στο ζωντανό άγριο σαλιγκάρι. Η ανάπτυξη της τεχνογνωσίας μας καθώς και η βελτιστοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας, μας επιτρέπει πλέον να απευθυνθούμε σε ακόμα μεγαλύτερο εύρος συνεργασιών διατηρώντας την ποιότητα του προϊόντος στα ίδια επίπεδα. Τα σαλιγκάρια μας συνοδεύονται από το πιστοποιητικό υγείας τους, το οποίο υπογράφεται από επίσημο κτηνίατρο του ελληνικού κράτους και βεβαιώνει ότι είναι κατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση ή μεταποίηση. Επίσης, βεβαιώνει ότι τα σαλιγκάρια προέρχονται από περιοχή η οποία δεν υπόκειται σε περιοριστικά μέτρα για νοσήματα ζώων. Τα σαλιγκάρια μας μπορούν να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο με την κατάλληλη συσκευασία και την κατάλληλη θερμοκρασία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. KOXLIAS SNAIL FARM

  Ελλάδα

  Εκτροφείο σαλιγκαριών Helix Aspersa Muller και Helix Aspersa Maxima. Η εκτροφή των σαλιγκαριών γίνεται με τις πιο κατάλληλες κλιματολογικές συνθήκες σε ανοιχτά πάρκα που η κύρια τροφή είναι ένα μείγμα αλεύρων το οποίο τους παρέχει όλα όσα χρειάζονται για να μεγαλώσουν υγιεινά. Είναι εξισορροπημένο με μεγαλοστοιχεία, ιχνοστοιχεία, βιταμίνες και τα απαραίτητα αμινοξέα. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνουμε στους κανόνες υγιεινής για να διαμορφώσουμε περιβάλλον το οποίο θα είναι αρεστό στα σαλιγκάρια. Σε συνδυασμό με το προσεγμένο σιτηρέσιο και την καθημερινή φροντίδα, διασφαλίζουμε την καλύτερη ποιότητα και την νοστιμιά του κρέατος. Από την στιγμή που τα σαλιγκάρια είναι έτοιμα για συλλογή, όλα διαλέγονται και καθαρίζονται με σχολαστικότητα ένα ένα με το χέρι για να ελεγχθεί η ποιότητά τους. Τα σαλιγκάρια μεταφέρονται με τα κατάλληλα μέσα, συσκευασίες και συνθήκες για να αποφευχθεί η υποβάθμισή τους. Όλα τα προϊόντα μας είναι εργαστηριακά ελεγμένα και συνοδεύονται από τα απαραίτητα έγγραφα.

 2. HELIFRUSA

  Ισπανία

  Στην HELIFRUSA, αναλαμβάνουμε το εμπόριο σαλιγκαριών, ζωντανά, προμαγειρεμένα, καταψυγμένα, φυσικά ή σε σάλτσα. Σε όλη τη βιομηχανική διαδικασία, κύριος στόχος μας είναι η ποιότητα και η γεύση του πιάτου που θα σερβιριστεί στον πελάτη μας.

 3. ROMANZINI SAS

  Γαλλία

  Ο Romanzini είναι ο ειδικός στη Γαλλία για την προετοιμασία των κονσερβοποιημένων σαλιγκαριών, οστρακοειδών και γεμιστών σαλιγκαριών. Το σαλιγκάρι αποτελεί μια οικογενειακή υπόθεση. Ο Romanzini παραμένει πιστός στα γαστερόποδα από το 1921 : Σαλιγκάρια σε φυσικό νερό, Σαλιγκάρια σε σάλτσα, έτοιμα πιάτα σαλιγκαριών, ταρτάκια σαλιγκαριών, βούτυρο με μαϊντανό, μύδια, βατράχια, σαλιγκάρια σε φυσικό νερό, συνταγές για κονσερβοποιημένα σαλιγκάρια, κατεψυγμένα σαλιγκάρια ή σαλιγκάρια ψυγείου.

 4. CARACOLES PERIBÁÑEZ

  Ισπανία

  Πωλούνται ζωντανά, προμαγειρεμένα και κατεψυγμένα σαλιγκάρια για την προετοιμασία llauna ή οποιοδήποτε άλλο πιάτο.

 5. EPIGEFSI

  Ελλάδα

  Μεταποίηση και επεξεργασία σαλιγκαριών.

 1. AMFISNAIL

  Ελλάδα

  Εκτροφή και εμπόριο Σαλιγκαριών ολο το χρονο! ! !

 2. KAPANTZAKIS SNAILS

  Ελλάδα

  Κλειστό εκτροφείο σαλιγκαριών Helix Aspersa Muller, ολοκληρωμένου βιολογικού κύκλου. Διάθεση ζωντανών σαλιγκαριών κατόπιν επικοινωνίας στο 0030 6945 937 216

 1. LUMACA ITALIA

  Ιταλία

  Η εταιρεία LUMACA ITALIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαλιγκάρια, κονσερβοποιημένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σαλιγκαρια, και βιολογικη κτηνοτροφια. Έχει έδρα σε Pescara, Ιταλία.

 2. LA LUMACA

  Ιταλία

  Η εταιρεία LA LUMACA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαλιγκάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σαλιγκάρια, κονσερβοποιημένα, και Σαλιγκάρια, κονσερβοποιημένα. Έχει έδρα σε Viterbo, Ιταλία.

 3. FEREIKOS

  Ελλάδα

  Η εταιρεία FEREIKOS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαλιγκάρια, κονσερβοποιημένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ζωντανά σαλιγκάρια, εκτροφη σαλιγκαριων, προμαγειρεμένα σαλιγκάρια, και Σαλιγκάρια κατεψυγμένα. Έχει έδρα σε Corinth, Ελλάδα.

 4. HÉLIX SANTA ANA

  Ισπανία

  Η εταιρεία HÉLIX SANTA ANA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σαλιγκάρια, κονσερβοποιημένα, σαλιγκαρια, Σαλιγκάρια, κονσερβοποιημένα, και ετοιμα σαλιγκαρια. Έχει έδρα σε La Coruña, Ισπανία.

 5. BIOCARACOL

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία BIOCARACOL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαλιγκάρια, κονσερβοποιημένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κοχλιας, και ετοιμα σαλιγκαρια. Έχει έδρα σε Leiria, Πορτογαλία.

 6. HELIXIRION SNAILS

  Ελλάδα

  Η εταιρεία HELIXIRION SNAILS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαλιγκάρια, κονσερβοποιημένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εκτροφη σαλιγκαριων, κοχλιας, και Σαλιγκάρια για ψήσιμο. Έχει έδρα σε Volos, Ελλάδα.

 7. LA LUMACA BIANCA S.S. SOCIETÀ AGRICOLA

  Ιταλία

  Η εταιρεία LA LUMACA BIANCA S.S. SOCIETÀ AGRICOLA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Σαλιγκάρια, κονσερβοποιημένα, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Σαλιγκάρια, κονσερβοποιημένα, Σαλιγκάρια για ψήσιμο, και σαλιγκαρια. Έχει έδρα σε Ghedi, Ιταλία.

 8. RAVLYKOVA KHATA

  Ουκρανία

  Η εταιρεία RAVLYKOVA KHATA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαλιγκάρια, κονσερβοποιημένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σαλιγκαρια, και εκτροφη σαλιγκαριων. Έχει έδρα σε Kiev, Ουκρανία.

 1. HELIXMUR

  Ισπανία

  Η εταιρεία HELIXMUR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα ψάρια, θαλασσινά και σαλιγκάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σαλιγκάρια, κονσερβοποιημένα, εκτροφη σαλιγκαριων, και Σαλιγκάρια, κονσερβοποιημένα. Έχει έδρα σε Murcia, Ισπανία.

 2. LA LUMACA BAIATA

  Ιταλία

  Η εταιρεία LA LUMACA BAIATA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαλιγκάρια, κονσερβοποιημένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εκτροφη σαλιγκαριων. Έχει έδρα σε Paceco, Ιταλία.

 3. CHIOCCIOLA SILASARDA S.A.R.L.S.

  Ιταλία

  Η εταιρεία CHIOCCIOLA SILASARDA S.A.R.L.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγροτικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σαλιγκάρια, κονσερβοποιημένα, εκτροφη σαλιγκαριων, και Σαλιγκάρια, κονσερβοποιημένα. Έχει έδρα σε San Giovanni In Fiore, Ιταλία.

 4. AZIENDA AGRICOLA PRADA

  Ιταλία

  Η εταιρεία AZIENDA AGRICOLA PRADA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαλιγκάρια, κονσερβοποιημένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σαλιγκαρια. Έχει έδρα σε Brembate, Ιταλία.

 5. EMIR-PA PAZARLAMA VE GIDA SAN. LTD. STI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία EMIR-PA PAZARLAMA VE GIDA SAN. LTD. STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαλιγκάρια, κονσερβοποιημένα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 6. LUMACHERIA ITALIANA S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία LUMACHERIA ITALIANA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαλιγκάρια, κονσερβοποιημένα. Έχει έδρα σε Cherasco, Ιταλία.

 7. UAB BALTIC ESCARGOTS

  Λιθουανία

  Η εταιρεία UAB BALTIC ESCARGOTS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαλιγκάρια, κονσερβοποιημένα. Έχει έδρα σε Vilnius, Λιθουανία.

 8. HELIX ITALIA SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία HELIX ITALIA SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαλιγκάρια, κονσερβοποιημένα. Έχει έδρα σε Sassari, Ιταλία.

 9. POLISH SNAIL HOLDING

  Πολωνία

  Η εταιρεία POLISH SNAIL HOLDING, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαλιγκάρια, κονσερβοποιημένα. Έχει έδρα σε Elbląg, Πολωνία.

 10. BAGES CARGOL S.L

  Ισπανία

  Η εταιρεία BAGES CARGOL S.L, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαλιγκάρια, κονσερβοποιημένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποξηραμένα μανιτάρια. Έχει έδρα σε Fonollosa, Ισπανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σαλιγκάρια- κονσερβοποιημένα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.878 Επιχειρήσεις