• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σαλιγκάρια- κονσερβοποιημένα

Αποτελέσματα για

Σαλιγκάρια- κονσερβοποιημένα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. AGROFARMA

  Ελλάδα

  Η έδρα και το γραφείο μας εδρεύουν στη Λάρισα. Μετά από πολλά χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας στην αναπαραγωγή, την επιλογή και την επεξεργασία σαλιγκαριών, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια εξαιρετική ποιότητα σαλιγκαριών. Σας προσφέρουμε τα ακόλουθα προϊόντα υψηλής ποιότητας: - Αδρανοποιημένα σαλιγκάρια με περίοδο εκπνοής 12 μηνών  - Βαθιά κατεψυγμένα σαλιγκάρια / βραστό κατεψυγμένο κρέας σαλιγκαριού με περίοδο εκπνοής 24 μηνών, θερμοκρασία -18 C - Κονσερβοποιημένα σαλιγκάρια σε φυσικό ζωμό - Κονσέρβες σε σάλτσα.  Τα σαλιγκάρια μας αναπαράγονται και εκκολάπτονται σε ειδικά δωμάτια - θαλάμους, όπου η υγιεινή, η θερμοκρασία και η υγρασία ελέγχονται αυστηρά. Τα σαλιγκάρια καλλιεργούνται σε μια οικολογική περιοχή, δεν υπάρχει κοντινή βιομηχανία, κινούνται και τροφοδοτούνται ελεύθερα με επιλεγμένη βλάστηση και ειδικές γαλλικές ζωοτροφές, σύμφωνα με το γαλλικό σύστημα εκτροφής Η εμπειρία μας και η συνεχής βελτίωση της τεχνολογίας μας επέτρεψαν να διαφοροποιήσουμε τις δραστηριότητές μας ώστε να καλύψουμε ολόκληρο τον κύκλο ανάπτυξης και επεξεργασίας. Χάρη στην εγγύηση της υψηλής ποιότητας και της αυξημένης ζήτησης, η εκμετάλλευση σαλιγκαριών λειτουργεί σε στενή συνεργασία με άλλες εκμεταλλεύσεις σαλιγκαριών από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας, αφού η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στην αναπαραγωγή σαλιγκαριών στην Ελλάδα

 2. MERCADO CARACOL

  Ισπανία

  Επιχείρηση που βασίζεται στην πείρα, τη φροντίδα και την προσοχή που δίνει στους πελάτες της και στη μόνιμη αναζήτηση μιας παραδοσιακής εργασίας. Η πλειονότητα των προϊόντων μας συλλέγεται με το χέρι και συσκευάζεται σύμφωνα με παραδοσιακές μεθόδους. Ζωντανό σαλιγκάρι Bover (Helix Aspersa) και Viñal. Εθνικό προϊόν. Κονσέρβα σαλιγκαριών : σαλιγκάρι σε αλατισμένο νερό για να συνοδεύσει την αγαπημένη σας σάλτσα, σαλιγκάρια σε σάλτσα, πατέ σαλιγκαριού, σαλιγκάρι σε μπριάμ, σαλιγκάρι Euskal Herria και Navarrico, κ.λπ.

 3. HELIXLAND

  Ελλάδα

  Η Helixland αποτελεί μία σύγχρονη καθετοποιημένη μονάδα η οποία από το 2011 δραστηριοποιείται στην παραγωγή και μεταποίηση εκτρεφόμενων σαλιγκαριών υψηλής ποιότητας. Οι ιδρυτές της είναι οι Θωμάς και Νικόλαος Γιαννηκώτσιου, με σπουδές στη γεωπονική και την κτηνιατρική επιστήμη. H μονάδα περιλαμβάνει τα εκτροφεία όπου γίνεται η παραγωγή των σαλιγκαριών και τον εργαστηριακό χώρο όπου μεταποιούνται τα σαλιγκάρια και παρασκευάζονται εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα (τρόφιμα και καλλυντικά). Η μονάδα πληρεί όλους τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις του ελληνικού κράτους για την λειτουργία της και το εργαστήριο μας είναι πιστοποιημένο με συστήματα ISO 22000 και HACCP. Είναι εγκατεστημένη περίπου 20 χλμ έξω από την πόλη της Καστοριάς σε υψόμετρο μεγαλύτερο από 600 μέτρα κοντά στον ποταμό Αλιάκμονα σε ένα καθαρό και υγειές φυσικό περιβάλλον.

 4. FEREIKOS

  Ελλάδα

  Η Fereikos, με έδρα την Γλυφάδα Αρχαίας Κορίνθου, ασχολείται με τη δημιουργία εκτροφείων σαλιγκαριών και προϊόντα σαλιγκαριών παγκοσμίως. To όνομα της εταιρίας προέρχεται από τα αρχαία ελληνικά (φέρω + οίκος), «κουβαλώ το σπίτι μου» όπως και το σαλιγκάρι. Η Fereikos στηρίζεται σε δυο βασικές αρχές: τον άνθρωπο και την ποιότητα. Όλα αυτά τα χρόνια επενδύουμε στην έρευνα και ανάπτυξη με σκοπό τη βελτίωση της μεθοδολογίας και τεχνογνωσίας στην εκτροφή αλλά και στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων. Κατά την πορεία της εταιρίας όχι μόνο εξελίξαμε τον τρόπο εκτροφής αλλά επιπλέον αναπτύξαμε ένα νέο επαγγελματικό μοντέλο στον πρωτογενή τομέα. Επενδύουμε στην συνεργασία με ανθρώπους και εταιρείες που ταυτίζονται με τις αξίες μας όπως: •Συνεχή εξέλιξη •Καινοτομία •Περιβαλλοντική συνείδηση •Σεβασμός στην παράδοση •Προώθηση γαστρονομικής αριστείας •Προώθηση της υγιεινής Μεσογειακής διατροφής

 5. CRESCARGOT

  Ελλάδα

  Η εταιρία μας, δραστηριοποιείται στον τομέα τυποποίησης και εμπορίας ζωντανού άγριου σαλιγκαριού και έχει έδρα στο Ηράκλειο Κρήτης, στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, της γηγενούς κρητικής ποικιλίας Helix aspersa muller ή κρητικός κοχλίας, με πελατολόγιο τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και σε χώρες της Ευρώπης, με 48 χρόνια εμπειρίας στο ζωντανό άγριο σαλιγκάρι. Η ανάπτυξη της τεχνογνωσίας μας καθώς και η βελτιστοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας, μας επιτρέπει πλέον να απευθυνθούμε σε ακόμα μεγαλύτερο εύρος συνεργασιών διατηρώντας την ποιότητα του προϊόντος στα ίδια επίπεδα. Τα σαλιγκάρια μας συνοδεύονται από το πιστοποιητικό υγείας τους, το οποίο υπογράφεται από επίσημο κτηνίατρο του ελληνικού κράτους και βεβαιώνει ότι είναι κατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση ή μεταποίηση. Επίσης, βεβαιώνει ότι τα σαλιγκάρια προέρχονται από περιοχή η οποία δεν υπόκειται σε περιοριστικά μέτρα για νοσήματα ζώων. Τα σαλιγκάρια μας μπορούν να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο με την κατάλληλη συσκευασία και την κατάλληλη θερμοκρασία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. KOXLIAS SNAIL FARM

  Ελλάδα

  Εκτροφείο σαλιγκαριών Helix Aspersa Muller και Helix Aspersa Maxima. Η εκτροφή των σαλιγκαριών γίνεται με τις πιο κατάλληλες κλιματολογικές συνθήκες σε ανοιχτά πάρκα που η κύρια τροφή είναι ένα μείγμα αλεύρων το οποίο τους παρέχει όλα όσα χρειάζονται για να μεγαλώσουν υγιεινά. Είναι εξισορροπημένο με μεγαλοστοιχεία, ιχνοστοιχεία, βιταμίνες και τα απαραίτητα αμινοξέα. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνουμε στους κανόνες υγιεινής για να διαμορφώσουμε περιβάλλον το οποίο θα είναι αρεστό στα σαλιγκάρια. Σε συνδυασμό με το προσεγμένο σιτηρέσιο και την καθημερινή φροντίδα, διασφαλίζουμε την καλύτερη ποιότητα και την νοστιμιά του κρέατος. Από την στιγμή που τα σαλιγκάρια είναι έτοιμα για συλλογή, όλα διαλέγονται και καθαρίζονται με σχολαστικότητα ένα ένα με το χέρι για να ελεγχθεί η ποιότητά τους. Τα σαλιγκάρια μεταφέρονται με τα κατάλληλα μέσα, συσκευασίες και συνθήκες για να αποφευχθεί η υποβάθμισή τους. Όλα τα προϊόντα μας είναι εργαστηριακά ελεγμένα και συνοδεύονται από τα απαραίτητα έγγραφα.

 2. HELIFRUSA

  Ισπανία

  Στην HELIFRUSA, αναλαμβάνουμε το εμπόριο σαλιγκαριών, ζωντανά, προμαγειρεμένα, καταψυγμένα, φυσικά ή σε σάλτσα. Σε όλη τη βιομηχανική διαδικασία, κύριος στόχος μας είναι η ποιότητα και η γεύση του πιάτου που θα σερβιριστεί στον πελάτη μας.

 3. ROMANZINI SAS

  Γαλλία

  Ο Romanzini είναι ο ειδικός στη Γαλλία για την προετοιμασία των κονσερβοποιημένων σαλιγκαριών, οστρακοειδών και γεμιστών σαλιγκαριών. Το σαλιγκάρι αποτελεί μια οικογενειακή υπόθεση. Ο Romanzini παραμένει πιστός στα γαστερόποδα από το 1921 : Σαλιγκάρια σε φυσικό νερό, Σαλιγκάρια σε σάλτσα, έτοιμα πιάτα σαλιγκαριών, ταρτάκια σαλιγκαριών, βούτυρο με μαϊντανό, μύδια, βατράχια, σαλιγκάρια σε φυσικό νερό, συνταγές για κονσερβοποιημένα σαλιγκάρια, κατεψυγμένα σαλιγκάρια ή σαλιγκάρια ψυγείου.

 4. CARACOLES PERIBÁÑEZ

  Ισπανία

  Πωλούνται ζωντανά, προμαγειρεμένα και κατεψυγμένα σαλιγκάρια για την προετοιμασία llauna ή οποιοδήποτε άλλο πιάτο.

 5. EPIGEFSI

  Ελλάδα

  Μεταποίηση και επεξεργασία σαλιγκαριών.

 1. AMFISNAIL

  Ελλάδα

  Εκτροφή και εμπόριο Σαλιγκαριών ολο το χρονο! ! !

 2. KAPANTZAKIS SNAILS

  Ελλάδα

  Κλειστό εκτροφείο σαλιγκαριών Helix Aspersa Muller, ολοκληρωμένου βιολογικού κύκλου. Διάθεση ζωντανών σαλιγκαριών κατόπιν επικοινωνίας στο 0030 6945 937 216

 3. LUMACA ITALIA

  Ιταλία

 4. L' ESCARGOT COURBEYRE

  Γαλλία

 5. LA LUMACA

  Ιταλία

 6. HÉLIX SANTA ANA

  Ισπανία

 7. HELIXIRION SNAILS

  Ελλάδα

 8. LA LUMACA BAIATA

  Ιταλία

 9. AZIENDA AGRICOLA PRADA

  Ιταλία

 10. RAVLYKOVA KHATA

  Ουκρανία

 1. LUMACHERIA ITALIANA S.R.L.

  Ιταλία

 2. HELIXMUR

  Ισπανία

 3. BIOCARACOL

  Πορτογαλία

 4. EMIR-PA PAZARLAMA VE GIDA SAN. LTD. STI.

  Τουρκία

 5. CHIOCCIOLA SILASARDA S.A.R.L.S.

  Ιταλία

 6. HÉLIX SANTA ANA LIVE SNAILS

  Ισπανία

 7. HELIX ITALIA SRL

  Ιταλία

 8. ESCARGOTS VIVANT, CHAIRS, COQUILLE

  Τουρκία

 9. UAB BALTIC ESCARGOTS

  Λιθουανία

 10. POLISH SNAIL HOLDING

  Πολωνία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σαλιγκάρια- κονσερβοποιημένα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.030 επιχειρήσεις