• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σάλτσες

Αποτελέσματα για

Σάλτσες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ALPI INVESTMENT OOD

  Βουλγαρία

  Verified by europages badge

  Από το 2009, η Alpi Investment δραστηριοποιείται στην παραγωγή και το εμπόριο φυσικών προϊόντων υψηλής ποιότητας. Τα φυσικά προϊόντα αποτελούν την βάση της επιχειρησιακής μας φιλοσοφίας. Εργαζόμαστε αποκλειστικά με τα καλύτερα φυσικά συστατικά και βασιζόμαστε σε παραγωγούς πρώτων υλών των οποίων η ποιότητα έχει αποδειχτεί με την πάροδο του χρόνου. Ελπίζουμε να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη περιοχών όπου η γεωργία είναι καθοριστική και τους ενθαρρύνουμε να παράγουν περισσότερα και καλύτερα προϊόντα.Διαχειριζόμαστε τις ιδιόκτητες μας εγκαταστάσεις παραγωγής και κατέχουμε μερικά καταχωρημένα εμπορικά σήματα όπως, μεταξύ άλλων, Alpi Nature και Idda Herbal. Η παραγωγή και η αποθήκη μας διαθέτουν πιστοποίηση βιολογικής καλλιέργειας EΕ (BG-BIO-22). Σύμφωνα με τα πρότυπα ανώτατης ποιότητας, όλη η παραγωγική διαδικασία ελέγχεται αυστηρά. Από την ίδρυση μας, συσσωρεύσαμε εμπεριστατωμένη εμπειρία στην επιλογή, παροχή, έλεγχο ποιότητας, συσκευασία, διανομή B2B και B2C της μεγάλης μας γκάμας προϊόντων. Προσφέρουμε ολοκληρωμένη υπηρεσία ιδιωτικής ετικετοποίησης.Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. GROUPE RIVIERE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Με μια ισχυρή παρουσία στην Νότια Γαλλία, ο όμιλος Rivière, δημιουργεί και επεξεργάζεται νόστιμα και καινότομα έτοιμα πιάτα με βάση παραδοσιακές γαλλικές συνταγές. Οι συνταγές του, σχεδιασμένες με φυσικά συστατικά, δεν περιέχουν χρωστικές ουσίες, συντηρητικά ή τεχνητά αρτυματικά. Μέσα από το εμπορικό του σήμα, ο όμιλος Rivière δείχνει την φροντίδα του για την ποιότητα των προϊόντων του και την δέσμευση του για μια προσέγγιση RSE. Ο οίκος Rivière αξιοποιεί τις παραδοσιακές γαλλικές συνταγές της νοτιοδυτικής Γαλλίας με έτοιμα πιάτα με βάση το κρέας.Τα πιάτα Mets de Provence φωτίζουν το πιάτο με συμπληρώματα μαγειρικής, καρυκεύματα, προϊόντα επάλειψης για το απεριτίφ και έτοιμα μαγειρεμένα πιάτα λαχανικών με μια γεύση από την Προβινγκία. H Aroma One εξειδικεύεται στους πολτούς από βότανα και μπαχαρικά σε σωλήνες, για μια πρακτική και γευστική μαγειρική. Η Solvia σας ταξιδεύει στον κόσμο της γευσιγνωσίας με καρυκεύματα, σάλτσες και λαχανικά μαγειρεμένα, βιολογικά. Η δέσμευση μας για προϊόντα ανώτερης ποιότητας: - Γαλλικής παρασκευής - Γαλλικά κρέατα και λαχανικά - Συνταγές clean label και θρεπτικά ισορροπημένες - Σήμα PME+ από τους παραγωγικούς μας χώρους (RSE) - Αποτελεσματικά εργαλεία παραγωγής και εγγραφή στους διεθνούς καταλόγους (IFS, BRC, Bio)

 3. AZA GLOBAL IMPEX B.V

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η AZA Global Impex BV εξειδικεύεται στην εισαγωγή μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων που προέρχονται από όλο τον κόσμο. Είτε αναζητάτε να μετατρέψετε μια μοναδική ιδέα σε πραγματικότητα ή υποστήριξη στην κατασκευή ενός συγκεκριμένου προϊόντος, η ομάδα μας βρίσκεται πάντα στη διάθεση σας. Η λέξη "όχι" δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μας. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να βρούμε εξατομικευμένες λύσεις που ικανοποιούν ακριβώς τις απαιτήσεις σας. Οι ικανότητες μας εκτείνονται στον πορισμό αποκλειστικών προϊόντων αποκλειστικά και μόνο για το δικό σας όφελος. Ο ποικιλόμορφος μας κατάλογος προϊόντων συμπ. είδη όπως λουλούδια, καλλυντικά, Χριστουγεννιάτικες συσκευασίες και μια μεγάλη γκάμα καταναλωτικών αγαθών ταχείας κυκλοφορίας (FMCG). Υιοθετούμε την διαπραγμάτευση συμφωνιών που ικανοποιούν τις μοναδικές προδιαγραφές κάθε επιχείρησης. Στην δέσμευση μας για βιωσιμότητα, παίζουμε επίσης έναν σημαντικό ρόλο στην ανακύκλωση. Μετατρέπουμε μεταχειρισμένα ρούχα σε καινούργια, καινότομα προϊόντα όπως τσάντες ή εξατομικευμένη ένδυση. Για τις ανάγκες σας σε συσκευές ιατρικής και οδοντιατρικής χρήσης, μπορείτε να βασιστείτε στο εξειδικευμένο τμήμα για να ικανοποιήσει όλες σας τις απαιτήσεις. Στον τομέα των προϊόντων διατροφής, το τμήμα είναι εξοπλισμένο ώστε να παρέχει μια μεγάλη γκάμα ειδών, φρέσκα ή κατεψυγμένα, συμπ. φρούτα και λαχανικά και ψάρια. Εμπορευόμαστε προϊόντα που παράγονται αποκλειστικά ηθικά, εξασφαλίζοντας πως δεν εμπλέκουν παιδική εργασία και πως εγγυώνται για δίκαιες αμοιβές σε όλους τους εργάτες τους. Πέρα από αυτό, προσπαθούμε ενεργά να δημιουργήσουμε εργασιακές ευκαιρίες για οικογένειες και συμβάλλουμε στην οικονομική ανάπτυξη των περιοχών στις οποίες λειτουργούμε.

 4. HUILERIE FRANÇOIS ROMÉO

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Το ελαιοτριβείο ιδρύθηκε στην Βενς το 1972 από τον επώνυμο του ιδρυτή, τον François Roméo, και κατάφερε υπό το ίδιο όνομα να δημιουργήσει και να αναπτύξει με την πάροδο του χρόνο διάφορες ποικιλίες ελαιόλαδου. Προσφέροντας μια αρμονική ισορροπία μεταξύ απαλότητας, φρουτώδης γεύση, δυναμικότητα και μια εκλεπτυσμένη φυτική νότα, το λάδι François Roméo γοητεύει έναν ευρύ κοινό. Το εμπορικό σήμα François Roméo έχει αναγνωριστεί από τους καταναλωτές ως μια εγγύηση σοβαρότητας και ποιότητας, χάρη στα έλαια του που προέρχονται από τα καλύτερη παραγωγικά μέρη της Μεσογείου.Συσκευασμένα αποκλειστικά στην Τοσκάνη, στην Lucca της Ιταλίας, υποβάλλονται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας, τόσο χημικούς όσο και οργανοληπτικούς. Ανεξάρτητα εγκεκριμένα από το διεθνές συμβούλιο ελαιοπαραγωγών εργαστήρια αναλαμβάνουν τακτικά αυτούς τους ελέγχους. Ως κάτοχος μια συνταγής ελαιόλαδου ή οποία επεξεργάστηκε αποκλειστικά από το 1972, το εμπορικό σήμα François Roméo αναγνωρίζεται με μεγάλη επιτυχία. Αποτελεί την πρώτη επιλογή μεγάλων εμπορικών σημάτων της ευρείας διανομής, πολλών ιδιωτών καθώς και μεγάλων εστιατορίων που εμπιστεύονται την ποιότητα του ελαίου François Roméo. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε.

 5. PRIVATE ENTERPRISE VIKTOR & K

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Το 1998, με την κατασκευή του εργοστασίου, ξεκινήσαμε την επεξεργασία ηλιόσπορων με μια ικανότητα 30 τόνων ανά οχτάωρο. Το Φεβρουάριο 2002, το εμπορικό σήμα "Royal Smack" καταχωρήθηκε και τα προϊόντα της εταιρείας "Victor and K" ήταν προϊόντα παραγωγής του. Το 2002 ξεκίνησε η παραγωγή μαγιονέζας. 11 είδη μαγιονέζας με διαφορετικό ποσοστό θερμίδων παράγονται και σε διάφορες συσκευασίες, όπως : γυάλινα δοχεία, δοχεία από πολυμερή υλικό, κονσέρβες, δίσκοι, ποτήρια, σε μορφή μονών δόσεων, εύκαμπτες συσκευασίες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. DANO FOOD-DELIBELGE®

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η Dano Food είναι μια βελγική εταιρεία τροφίμων που ειδικεύεται στην εξαγωγή προϊόντων βασισμένα στην γεωργία. Εξυπηρετούμε τις εξαγωγικές ανάγκες μιας διεθνής πελατείας στην Ασία, Αφρική, Ευρώπη και Βόρεια Αμερική. Η ηγεσία της Dano χρησιμοποιεί την εκτενή της γνώση όσον αφορά τις διεθνείς εξαγωγές για να μεταφράσει τις ανάγκες του αγοραστή σε εξαγωγικές λύσεις που ταιριάζουν στην εντέλεια. Το προσωπικό μας, επικεντρωμένο στον πελάτη, έχει αριστεύσει σε παρόμοιες καταστάσεις και έχει καλή γνώση των ειδικών αναγκών μιας χώρας.

 2. BROKERAGE DI CLAUDIO ZENGA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η FOOD BROKERAGE ITALIA προσφέρει Made in Italy σε όλο τον κόσμο. Καλά ιταλικά ζυμαρικά, κατεψυγμένη πίτσα, ντομάτες (πολτός, αποφλοιωμένες ντομάτες, έτοιμες σάλτσες κ.λπ.), αποξηραμένα φρούτα, χυμοί φρούτων και ειδικά ζυμαρικά (ζυμαρικά χωρίς γλουτένη, ζυμαρικά με όσπρια, βιολογικά ζυμαρικά, ζυμαρικά με όσπρια) Εδώ και 30 χρόνια, φροντίζουμε τους πελάτες μας, διασφαλίζοντας την ποιότητα των προϊόντων, την εμπορική αποτελεσματικότητα και την υποστήριξη. Πιστοποιημένες εταιρείες ISO, IFS, BRC κ.λπ. για τη διασφάλιση των απαιτήσεων του διεθνούς εμπορίου.

 3. OLIO CALVI

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία OLIO CALVI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαιόλαδο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελιές επιτραπέζιες, Λαχανικά τουρσί, Σάλτσες, Κονσέρβες λαχανικών σε λάδι, Κονσερβοποιημένα ψάρια, θαλασσινά και σαλιγκάρια, Ελιές, θραυστηρες, Ελιές επιτραπέζιες, και Λαχανικά τουρσί. Έχει έδρα σε Imperia, Ιταλία.

 4. SCHEDRO LLC

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SCHEDRO LLC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαργαρίνη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έλαια και μαγειρικά λίπη, Ζαχαρωτά, Μαγειρικά λίπη, Έλαια φυτικά, ηλιελαια, κετσαπ, μαγιοννεζα, Εξευγενισμένο ηλιέλαιο, και Σάλτσα ντομάτας. Έχει έδρα σε Dnipro, Ουκρανία.

 5. MAISON ANETH

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MAISON ANETH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά διατηρημένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσέρβες, Τρόφιμα, εκλεκτά, Σάλτσες, Κονσέρβες, Τρόφιμα, εκλεκτά, και Σάλτσες. Έχει έδρα σε Vincennes, Γαλλία.

 1. PLUKON CONVENIENCE OLEN

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PLUKON CONVENIENCE OLEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σάλτσες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θηραματα, και βολοβαν. Έχει έδρα σε Olen, Βέλγιο.

 2. LE. PICANT FEINKOST GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LE. PICANT FEINKOST GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σάλτσες. Έχει έδρα σε Schloß Holte-Stukenbrock, Γερμανία.

 1. BURCAK FRANCE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BURCAK FRANCE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κέϊκ, έτοιμα μίγματα, Σάλτσες, Ζαχαροπλαστική, Κακάο και σοκολάτα, καφες, Κέϊκ, έτοιμα μίγματα, Σάλτσες, ξυδι, και κόκκινη πιπεριά. Έχει έδρα σε Livry Gargan, Γαλλία.

 2. SAUCEN UND GEWÜRZHANDEL

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SAUCEN UND GEWÜRZHANDEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σάλτσες. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

 3. SCHMIDT FINE FOOD BY TOM & KRISSI'S GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SCHMIDT FINE FOOD BY TOM & KRISSI'S GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σάλτσες. Έχει έδρα σε Bottrop, Γερμανία.

 4. GP EXPORT LINE

  Ελλάδα

 5. CAP SOLUTIONS CULINAIRES

  Γαλλία

  CAP Solutions Culinaires specialises in the manufacture of sauces, marinades, gravies, flavoured butters and bards for agri-food businesses and catering professionals in France and internationally. Experts in culinary solutions and coating and decorative products, we create mouthwatering made-to-order recipes to meet the needs of our customers. A team of three chefs focused on applied research, an R&D laboratory dedicated to product development and a customer reception room. A semi-industrial pilot workshop. A trained in-house tasting team. Two dedicated, certified industrial production sites covering more than 12, 000 m2, high-tech and scalable. Flexible tools offering excellent responsiveness and tailored production. Numerous manufacturing and packaging processes for each of our specialisms. Products: Sauce, Marinades, Gravies, flavoured butters in liquid -(Pods, Pouches, Container), IQF frozen portion, IQF frozen dice, IQF frozen pellet, Sliceable roll. Traditional & Retextured Products : Lardecor® (retextured pork fat), Volailledecor® (retextured poultry fat) GELEE : Geleedecor®, Duodecor®, Moussedecor®. Retexturel vegetables and fruits : Vegedecor®, Primdecor®, Pulpedecor®.

 6. PRODUITS HABI SA

  Βέλγιο

  Η εταιρεία «Produits Habi» είναι μια οικογενειακή μικρομεσαία επιχείρηση που δραστηριοποιείται από το 1914 στον τομέα της παρασκευής κονσερβών τροφίμων ποιότητας. Εμπορευόμαστε τα προϊόντα μας υπό το σήμα Habi στη λιανική, στον τομέα των ξενοδοχείων, εστιατορίων και καφέ, καθώς και στον τομέα της γρήγορης εστίασης, αλλά και υπό ιδιωτική ετικέτα. Δημιουργούμε για τους πελάτες μας έτοιμα πιάτα, σάλτσες, βάσεις σαλτσών, βακκίνια και άλλα. Χωρίς προσθήκη χρωστικών ουσιών, συντηρητικών ή ενισχυτικών γεύσης.

 7. CONTINENTAL FOODS BELGIUM

  Βέλγιο

  Η Continental Foods παράγει προϊόντα σε μεγάλη ποικιλία κατηγοριών, όπως, π.χ μαγιονέζα, κρύες και ζεστές σάλτσες, καρυκεύματα, σούπες, επιδόρπια, ζωμοί. Η επώνυμη μάρκα Devos & Lemmens (D&L) συνοδεύει την καθημερινή ζωή των περισσότερων οικογενειών στο Βέλγιο από το 1886. Η D&L προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σε μαγιονέζες και σάλτσες για τους τομείς της λιανικής και της εστίασης, καινότομα προϊόντα (μαγιονέζες με λάδι αβοκάντου, ελαιών) και πρωτότυπες σάλτσες (brasil, μαύρο πιπέρι, pita…), χωρίς να ξεχνά τις κλασικές σάλτσες όπως η ταρτάρ, κοκτέιλ, σαμουράι...

 8. EFKO GROUP OF COMPANIES

  Ρωσία

  Σήμερα, η εταιρεία EFKO είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρασκευαστές τροφίμων στην Ρωσία, παρέχοντας στους καταναλωτές και στις εταιρείες βιομηχανικής επεξεργασία τροφίμων μαργαρίνες, ηλιέλαιο και λιπαρά. Τα εξαιρετικά προτερήματα της εταιρείας είναι η έμφαση της σε προϊόντα υψηλής ποιότητας, στην καινοτομία, στην ατομική προσέγγιση και προσοχή σε κάθε πελάτη χωριστά.Η εταιρεία σέβεται επίσης το περιβάλλον, προσπαθώντας να μειώσει στο ελάχιστο την παραγωγή απορριμάτων και χρησιμοποιώντας τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας σε κάθε παραγωγικό στάδιο. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα και πρότυπα ασφαλείας (συμπ. τα πιστοποιητικά κατά BRC, RSPO και Sedex).

 1. JANETS COUNTRY FAYRE

  Ιρλανδία

  Η Janet’s Country Fayre είναι μια ιρλανδική εταιρεία χειροποίητων τροφίμων που παράγει μια μοναδική, βραβευμένη σειρά τσάτνεϊ, μεζέδων και πέστο, συσκευασμένων σε πολύ χαρακτηριστικά τετράγωνα βαζάκια με μοβ ετικέτα. Όλα τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα και περιλαμβάνουν γεύσεις παραδοσιακού αλλά και σύγχρονου στιλ, για κάθε είδος κουζίνας. Το Sweet Pepper Relish της Janet είναι “μάλλον το πιο αντιγραμμένο χειροποίητο τρόφιμο που έχει δημιουργηθεί ποτέ στην Ιρλανδία”. Οδηγός Bridgestone Irish Food Guide. Χωρίς πρόσθετα ή συντηρητικά, απλώς με τα καλύτερα συστατικά.

 2. MANNA FOODS NV

  Βέλγιο

  Κατασκευαστής ζεστών και κρύων σαλτσών ποιότητας, και με ιδιωτική μάρκα. Η επιχείρηση είναι ηγέτης στην αγορά των σαλτσών για μακαρόνια με ή χωρίς κρέας. Η Manna Foods διανέμει τα προϊόντα της μέχω των διαφόρων διανέμει διαύλων, όπως καταστήματα λιανικής, εταιρείες εστίασης, παροχής υπηρεσιών εστίασης, της βιομηχανίας και των εξαγωγών. Η επιχείρηση είναι ηγέτης στην αγορά των σαλτσών για μακαρόνια με ή χωρίς κρέας.

 3. CONSERVERIE ET MOUTARDERIE BELGE SA - CMB SA

  Βέλγιο

  Το βελγικό εργοστάσιο μουστάρδας και κονσερβοποιίας CMB ειδικεύεται στην παρασκευή κρύων σαλτσών, ζεστών σαλτσών και έτοιμων πιάτων, με τα ιδιόκτητα μας εμπορικά σήματα ή με Private Label. Διάφορες συσκευασίες: γυάλινα δοχεία, squeeze, κουβάδες, κουτιά, σακουλάκια και κονσέρβες. Διαθέτουμε τμήμα έρευνας και ανάπτυξης για την παραγωγή με το σήμα σας ή με ιδιωτικό σήμα. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.

 4. HARISSA FOOD QUALITY LABEL -TUNISIA

  Τυνησία

  Το GICA ανήκει υπό την αιγίδα του Υπουργείου της Τυνησίας που είναι επιφορτισμένο με τη βιομηχανία και συγκεντρώνει τους επαγγελματίες των δικτύων μεταποίησης φρούτων, λαχανικών και ψαριών. Το GICA είναι ένα έργο για τη σήμανση HARISSA «FOOD QUALITY LABEL TUNISIA». Οι SICAM, STICAP, CARTHAGE FOOD, JOUDA και COMOCAP είναι οι 5 πρώτες πιστοποιημένες επιχειρήσεις της Τυνησίας. LE FOOD QUALITY LABEL TUNISIA: μια διαδικασία διαχείρισης ποιότητας από τη συγκομιδή έως το εμπόριο.

 5. INTERAL SA

  Ισπανία

  Ζωμοί, σούπες, αφυδατωμένα τρόφιμα. Προϊόντα Tetra Brik.

 6. KOTA EXPORT GIDA VE DIŞ TIC.LTD.ŞTI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία KOTA EXPORT GIDA VE DIŞ TIC.LTD.ŞTI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σάλτσες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζάχαρη, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, ηλιελαια, ελαιολαδο, Ζάχαρη, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 7. BOUTIQE MILA S.A.S

  Ιταλία

  Η εταιρεία BOUTIQE MILA S.A.S, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σάλτσες. Έχει έδρα σε Orentano Castelfranco Di Sotto, Ιταλία.

 8. JV KAMAKO PLUS LLC

  Λευκορωσία

  Η εταιρεία JV KAMAKO PLUS LLC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σάλτσες. Έχει έδρα σε Borisov, Λευκορωσία.

 9. JOSEFA FOOD MANUFACTURING LTD

  Μάλτα

  Η εταιρεία JOSEFA FOOD MANUFACTURING LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σαλτσες, αλμυρες φρυγανιες, παρασκευασματα μαγειρικης, και Πολυτελή τρόφιμα εξαγωγές. Έχει έδρα σε Qormi, Μάλτα.

 10. SAS KEODIS

  Γαλλία

  Η εταιρεία SAS KEODIS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες για τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σαλτσες και καρυκευματα, κυπελλα μιας χρησης, κουτια για πιτσες, και σαλτσες. Έχει έδρα σε Breteuil Sur Iton, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σάλτσες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

409 Επιχειρήσεις