• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ρύζι μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Ρύζι μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. TERLET B.V.

  Κάτω Χώρες

 2. YAŞAR MAKINA SANAYI VE TIC.LTD.ŞTI.

  Τουρκία

 3. ANHUI JIEXUN OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD

  Κίνα

 4. MULTIGRAIN ÇELTIK VE PIRINÇ

  Τουρκία

 5. BIOCERT INDIA PVT.LTD.

  Ινδία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ZHENGZHOU VOS MACHINERY EQUIPMENT CO., LTD

  Ιαπωνία

 2. BÜHLER SORTEX LTD.

  Ηνωμένο Βασίλειο

 3. SZT CORPORATION

  Πακιστάν

 4. SPECTRUM INDUSTRIES

  Ινδία

 5. INGLEMAY LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 1. F. H. SCHULE MÜHLENBAU GMBH

  Γερμανία

 2. MAFRIGARLO S.L.

  Ισπανία

 3. BUHLER YIJIETE COLOR SORTING(HEFEI) CO., LTD.

  Κίνα

 4. ERICH BERG E.K.

  Γερμανία

 5. EURL BRIXTON IMPORT EXPORT

  Αλγερία

 6. BIL HOUDA

  Τόγκο

 7. SILVAS, S.A.

  Πορτογαλία

 8. JINAN ARROW MACHINERY

  Κίνα

 9. ORIVARZEA-ORIZICULTORES DO RIBATEJO, S.A.

  Πορτογαλία

 10. MONTAJES Y CONSERVACIONES IBERMAN SA

  Ισπανία

 1. SAETTLER COMPAGNIE

  Γαλλία

 2. SERI-IS METAL SANAYI

  Τουρκία

 3. MKE PIRINC FABRIKASI

  Τουρκία

 4. SHINYOUNG MECHANICS CO.,LTD

  Νότια Κορέα

  Verified by europages badge

  Η βιομηχανία αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής χρησιμοποιεί "μηχανή κέικ ρύζι" Η μηχανή κέικ SYP Rice μπορεί να χαρακτηριστεί ως μηχάνημα αρτοποιίας ή μηχανής ζαχαροπλαστικής. Είμαστε κατασκευή του Rice Cake Popping Machine. Αυτό το μηχάνημα παραγωγής φυσικών δημητριακών παράγει κόκκους σιταριού ή κέικ χρησιμοποιώντας μόνο 100% φυσικούς κόκκους, για παράδειγμα ρύζι, καστανό ρύζι, καλαμπόκι, κριθάρι κλπ. Η μηχανή κέικ ρυζιού μπορεί να παράγει πατατάκια, τσιπ φασολιών ή κτλ χρησιμοποιώντας πατάτα πατάτας ή σόγια Παλέτα φασολιών. Δεδομένου ότι το σνακ 100% σε κόκκους είναι εξαιρετικό σε θρεπτικά συστατικά και έχει καλή φήμη από τους καταναλωτές, είναι εύκολο να εμπορευματοποιηθεί. Η σειρά μας SYP έχει συμπαγή σχεδιασμό και εξαιρετική ευκολία στη χρήση. Είναι επίσης εύκολο στον έλεγχο του χρόνου, του πάχους και του σχήματος και επομένως χρησιμοποιείται ευρέως από τα καταστήματα στα εργοστάσια. Καλείται επίσης ως μηχανή κτυπήματος ρυζιού, μηχανή κέικ ρυζιού, μηχανή ποτ ρυζιού, μηχανή κέικ καλαμποκιού, μηχανή διογκώσεως, μηχανή κέικ διογκωμένη, μηχανή κέικ ρυζιού, μηχανή ποπ κλπ.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. ILLIG MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η ILLIG είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος προμηθευτής συστημάτων θερμοδιαμόρφωσης και εργαλείων για πλαστικά. Το φάσμα των υπηρεσιών περιλαμβάνει ανάπτυξη, κατασκευή, παραγωγή, συναρμολόγηση και θέση σε λειτουργία σύνθετων γραμμών παραγωγής και επιμέρους στοιχείων. Η ILLIG παρέχει στους πελάτες της με την ανάπτυξη συσκευασιών 360° Pactivity® και υψηλής απόδοσης συστήματα συσκευασίας αποδοτικές ως προς τους πόρους και αειφόρες λύσεις. Με τα παραρτήματα και της αντιπροσωπείες της σε περισσότερες από 80 χώρες, η ILLIG είναι παρούσα σε όλες τις αγορές του κόσμου. Εδώ και περισσότερα από 70 χρόνια, η ιδιόκτητη οικογενειακή επιχείρηση υποστηρίζει τους πελάτες της σε παγκόσμιο επίπεδο ως αξιόπιστος συνεργάτης. Αυτόματα μηχανήματα διαμόρφωσης με κυλίνδρους, αυτόματα μηχανήματα διαμόρφωσης πεπιεσμένου αέρα, μονάδες διακόσμησης, αυτόματα μηχανήματα θερμής σφράγισης, συστήματα διαμόρφωσης, πλήρωσης και σφράγισης, συστήματα κλεισίματος καλουπιών, συστήματα πλήρωσης κλεισίματος, αυτόματα μηχανήματα ραφής με αναδίπλωση, αυτόματα μηχανήματα σφράγισης Blister, αυτόματα μηχανήματα Blister, αυτόματα μηχανήματα σφράγισης.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 6. A+F AUTOMATION + FÖRDERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Με περισσότερους από 400 πελάτες και 4.000 εγκαταστάσεις, η A+F είναι εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια κορυφαίος προμηθευτής μηχανημάτων και συστημάτων συσκευασίας με εξαιρετική φήμη παγκοσμίως για τη διαμόρφωση ολοκληρωμένων λύσεων συσκευασίας υψηλής ποιότητας. Η A+F αναπτύσσει και διαθέτει λύσεις για τη γαλακτοβιομηχανία, τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, καθώς και για τους τομείς των καλλυντικών, της φαρμακοβιομηχανίας και άλλων βιομηχανικών κλάδων. Ως παγκόσμιος προμηθευτής λύσεων συσκευασίας σάς υποστηρίζουμε για το δικό σας έργο από το σχεδιασμό έως την παράδοση των έτοιμων για την παραγωγή συστημάτων. Η A+F είναι μέλος του ομίλου End-OF-Line Packaging Experts. Ο όμιλος EOL Packaging Experts ιδρύθηκε το 2017 και είναι ένας διεθνείς όμιλος επιχειρήσεων που διαθέτει μηχανήματα και συστήματα τελικής συσκευασίας. Υπό την αιγίδα της μητρικής εταιρείας EOL δημιουργήθηκε με τις εταιρείες A+F, Standard Knapp και BMS Maschinenfabrik ένας ισχυρός διεθνείς βιομηχανικός όμιλος. Επικεντρωνόμαστε στην αειφόρο, μακροπρόθεσμη ανάπτυξη η οποία οδηγεί τον όμιλο επιχειρήσεων σε ένα επιτυχημένο μέλλον

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 7. WEBER MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Από την κοπή με ακριβές βάρος έως την ακριβή τοποθέτηση και συσκευασία αλλαντικών, κρέατος και τυριών: η Weber Maschinenbau είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές συστημάτων για εφαρμογές κοπής σε φέτες και συγκαταλέγεται μεταξύ των σημαντικότερων προμηθευτών για τη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων. Η γκάμα των προϊόντων είναι πολυδιάστατη και παρέχει την τέλεια λύση για όλες τις χρήσεις και τα πεδία εφαρμογής. Είμαστε κορυφαία στην παγκόσμια αγορά επιχείρηση και κορυφαίος εργοδότης με περίπου 1.450 συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο! Εδώ και περισσότερα από 35 χρόνια, η Weber Maschinenbau παράγει πρωτοποριακά συστήματα για την επεξεργασία και την επιβελτίωση αλλαντικών, κρέατος, τυριών και άλλων τροφίμων. Η γκάμα των προϊόντων του ομίλου Weber με έδρα το Breidenbach της Έσσης και με 22 μονάδες σε 18 χώρες είναι εξαιρετικά πολυδιάστατη. Αυτόν το συνδυασμό ποιότητας και τεχνογνωσίας εμπιστεύονται ικανοποιημένοι πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 8. LAMP TECH JOHANNWILLE & SANTOS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η LampTech είναι κατασκευαστής φωτιστικών μέσων που παράγει υψηλής ποιότητας πηγές υπέρυθρης ακτινοβολίας (συσκευές υπέρυθρης ακτινοβολίας) σε διάφορες εκδόσεις. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων της LampTech περιλαμβάνει, π.χ., πομπούς υπέρυθρης ακτινοβολίας μίας και δύο λυχνιών. Η γκάμα των πομπών υπέρυθρης ακτινοβολίας της LampTech διευρύνθηκε τελευταία με τους γρήγορους πομπούς υπέρυθρης ακτινοβολίας μέσου μήκους κύματος. Η LampTech παράγει πομπούς υπεριώδους ακτινοβολίας για επαγγελματική χρήση, ιδίως για τη βιομηχανία εκτύπωσης. Οι πηγές υπεριώδους ακτινοβολίας της LampTech χρησιμοποιούνται, π.χ., στη βαθυτυπία, στη μεταξοτυπία, στην εκτύπωση Offset, στη φλεξοτυπία και στην τυπογραφία. Τα προϊόντα μας: πομποί υπέρυθρης ακτινοβολίας, αντιστάσεις υπερύθρου με υπέρυθρες ακτίνες, πομποί υπεριώδους ακτινοβολίας για εκτυπωτικών μελανιών και βερνικιών, συστήματα θέρμανσης με ακτινοβολία, πομποί υπεριώδους ακτινοβολίας, συστήματα ξήρανσης υπέρυθρης ακτινοβολίας, συστήματα ξήρανσης υπέρυθρης ακτινοβολίας μικρού μήκους κύματος, συσκευές ξήρανσης υπέρυθρης ακτινοβολίας, ξηραντήρες υπέρυθρης ακτινοβολίας για εκτυπωτικά μηχανήματα.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 9. HEBOLD SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Hebold Systems διαθέτει και αναπτύσσει εδώ και πολλά χρόνια εξατομικευμένες λύσεις συστημάτων ανάμειξης και ομογενοποίησης κενού για τη φαρμακευτική βιομηχανία, τη βιομηχανία καλλυντικών και τη βιομηχανία τροφίμων. Παράγουμε αναμείκτες ως συστήματα ομογενοποίησης και διασποράς για την παραγωγή κρεμών, γελών, αλοιφών, λοσιόν και σαμπουάν. Τα συστήματα επεξεργασίας για την παραγωγή ημιστερεών μορφών διατίθενται σε τυποποιημένα μεγέθη από 5 έως 10.000 l. Ανάλογα με τις προδιαγραφές του πελάτη, τα ολοκληρωμένα συστήματα περιλαμβάνουν από έναν ή πολλούς αναμείκτες HEBOLD με ή χωρίς συστήματα ανύψωσης καπακιού, ομογενοποιητές, δοχεία προκαταρκτικής φάσης, συστήματα κενού, συστήματα θέρμανσης και ψύξης, σωληνώσεις, εξέδρες και το σύστημα ελέγχου με απεικόνιση της διαδικασίας και διαχείριση συνταγών.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 10. FIS MODULAR SYSTEMS LTD.

  Ρωσία

  Verified by europages badge

  Η FIS Modular Systems είναι ευρύτερα γνωστή για τις καινότομες της λύσεις στον τομέα της κατασκευής δομοστοιχειωτού εξοπλισμού γενικής χρήσης για την παρασκευή μιας εντελώς νέας γκάμας ζαχαρωτών, τυρί τύπου cottage και επιδορπίων καθώς και μιας νέας κατηγορίας "γαστρονομικών γλυκών" με βάση το κρέας, το ψάρι, το κοτόπουλο, σαλάτες και άλλα μη αναμενόμενα και πρωτότυπα συστατικά. Ο εξοπλισμός μας είναι σε πιο προσιτή τιμή χάρη στην ύπαρξη ενός μοναδικού συστήματος ελέγχου και ενότητες που μπορούν να αντικατασταθούν και να συνδυαστούν ώστε να αποκτήσουμε νέες διαρρυθμίσεις, μπορείτε επίσης να αγοράσετε επιπλέον ενότητες οποιαδήποτε στιγμή και να παράγετε εντελώς νέα διαφορετικά προϊόντα. Ο εξοπλισμός μας συναρμολογείται στην Μόσχα από γερμανικές μονάδες και στοιχεία και τα έργα υποστηρίζονται από την Neofood και την ακαδημία ζαχαροπλαστικής ZDS στην Solingen της Γερμανίας. Χάρη στην ζαχαροπλαστική μας σύνθεση, δεν σας περιορίζει πλέον καμία γκάμα προϊόντων. Δεν χρειάζεστε πλέον να αγοράσετε επιπλέον εξοπλισμό για να επεκτείνετε την γκάμα των προϊόντων σας. Τα πάντα εξαρτώνται πλέον από την φαντασία σας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ρύζι μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

8.282 επιχειρήσεις

Kατηγορια