• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ρουλεμάν με σφαιρίδια- βελόνες- και κυλίνδρους

Αποτελέσματα για

Ρουλεμάν με σφαιρίδια- βελόνες- και κυλίνδρους - Έμπορος Χονδρικής - Ρουμανία

ΡουμανίαΈμπορος χονδρικής
  1. NOVO TECH S.A.

    Ρουμανία

    Η εταιρεία NOVO TECH S.A., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Κοχλίες και περικόχλια, Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, και Κοχλίες και περικόχλια. Έχει έδρα σε Cluj-Napoca, Ρουμανία.

  2. BAZA DE APROVIZIONARE SI DESFACERE RULMENTI

    Ρουμανία

    Η εταιρεία BAZA DE APROVIZIONARE SI DESFACERE RULMENTI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παράθυρα από PVC, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Παράθυρα από PVC, και Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Brasov, Ρουμανία.

  3. RULEXIM S.A. (SUCEAVA)

    Ρουμανία

    Η εταιρεία RULEXIM S.A. (SUCEAVA), είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αξεσουάρ ένδυσης, και Αξεσουάρ ένδυσης. Έχει έδρα σε Suceava, Ρουμανία.

  4. PA & DO LACHAT COMPANY

    Ρουμανία

    Η εταιρεία PA & DO LACHAT COMPANY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Timisoara, Ρουμανία.

  5. INTERNATIONAL RULMENPOL SRL

    Ρουμανία

    Η εταιρεία INTERNATIONAL RULMENPOL SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Suceava, Ρουμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KG RULMENTI IMPEX SRL

    Ρουμανία

    Η εταιρεία KG RULMENTI IMPEX SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Bucuresti, Ρουμανία.

  2. C.N. INDUSTRIAL GROUP S.R.L.

    Ρουμανία

  3. COMPLEX RULMENT SRL

    Ρουμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ρουλεμάν με σφαιρίδια- βελόνες- και κυλίνδρους - Έμπορος Χονδρικής - Ρουμανία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

8 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ