• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ρουλεμάν με σφαιρίδια

Αποτελέσματα για

Ρουλεμάν με σφαιρίδια - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. WIB SA

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Διεθνές πνεύμα – Ελβετική τεχνογνωσία - Η WIB είναι μια ελβετική εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 1961 και εδρεύει στο καντόνι Φρίμπουργκ. Ειδικεύεται στην ανάπτυξη και κατασκευή ένσφαιρων ρουλεμάν υψηλής ακρίβειας. Η επιχείρηση είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001 και ISO 14001. Σχεδόν το 90% της παραγωγής μας εξάγεται σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλον τον κόσμο. Ο μισός και πάνω κύκλος εργασιών μας προέρχεται από την κατασκευή ειδικών και κατά παραγγελία ρουλεμάν, τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη μας. Χάρη στην τεχνογνωσία και την ειδίκευσή μας, συνεργαζόμαστε με τους πελάτες προκειμένου να τους προτείνουμε λύσεις μοναδικές και στα μέτρα τους. Ο ιστότοπός μας παρουσιάζει τις ικανότητες της WIB να προσφέρει τόσο τυπικά όσο και ειδικά ρουλεμάν ακριβείας, και παραθέτει τις ειδικές επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους οι πελάτες μας για να εξατομικεύσουν τα προϊόντα τους.Είμαστε μια αυτόνομη μονάδα. Με τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, εργαστήρια κατασκευής, τμήμα μάρκετινγκ και πωλήσεων, είμαστε απολύτως έτοιμοι για να ανταποκρινόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις εξελίξεις και τις απαιτήσεις της αγοράς. Η WIB έχει εταιρική παρουσία σε 13 χώρες, τόσο στην ευρωπαϊκή όσο και στην αμερικανική ήπειρο. WIB, ο συνεργάτης σας που κάνει τα πάντα να κυλάνε ομαλά!

 2. GMN PAUL MÜLLER INDUSTRIE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Με πείρα σχεδόν 100 ετών στην εξαιρετική ακρίβεια: Ήδη στην 4η γενιά, η οικογενειακή επιχείρηση της Νυρεμβέργης GMN Paul Müller Industrie GmbH & Co. KG κατασκευάζει ρουλεμάν υψηλής ακριβείας, ατράκτους μηχανημάτων, συμπλέκτες ελεύθερου τροχού, μη εφαπτόμενα παρεμβύσματα και ηλεκτρικούς κινητήριους μηχανισμούς. Μεγάλο μέρος αυτών κατασκευάζονται εξατομικευμένα για ειδικές εφαρμογές σύμφωνα με τις επιθυμίες των πελατών μας και χρησιμοποιούνται σε ευρύ φάσμα εφαρμογών με ποικίλους τρόπους. Όμως εστιάζουμε και σε περισσότερες και νέες εξελίξεις, διότι το βλέμμα της επιχείρησης είναι διαρκώς στραμμένο προς το μέλλον. Έτσι, η παραγωγή δειγμάτων πραγματοποιείται ήδη σε συνθήκες σειριακής παραγωγής, αφού μόνο με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται η ίδια ποιότητα από την έναρξη της σειριακής παραγωγής. Ωστόσο, τη βάση και έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες επιτυχίας της GMN αποτελούν κυρίως οι ειδικευμένοι και αφοσιωμένοι υπάλληλοι, οι οποίοι συμβουλεύουν αρμοδίως τους ενδιαφερόμενους και τους πελάτες μας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την αγορά.

 3. LELI SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η επιχείρηση μας κατέχει πείρα πάνω από εξήντα χρόνια και προβλέπει να έχει λαμπρό μέλλον. Από το 1950, δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των συστατικών για την μεταβίβαση της κίνησης και παρέχουμε υπηρεσίες υποστήριξης και συντήρησης για την συναρμολόγηση, τον έλεγχο και τη διάγνωση. Φημιζόμαστε από ανέκαθεν για τον επαγγελματισμό μας, τις ικανότητες μας, την αποτελεσματικότητα καθώς και για την προσοχή που δίνουμε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πελάτης. Μια παράδοση που ανανεώνεται καθημερινά στην αναζήτηση των πιο έγκυρων και καινοτόμων εμπορικών σημάτων στον κλάδο, τα οποία επιλέγουμε για να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια υπηρεσία που βρίσκεται πάντα στα υψηλότερα επίπεδα. Επιπλέον, χάρη σε μια συνεχώς εφοδιασμένη και ενημερωμένη αποθήκη, είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε σε κάθε ανάγκη σε χρόνο ρεκόρ. Ποιότητα, εμπειρία και πάθος. Αυτά είναι τα συστατικά που μας επιτρέπουν να κάνουμε τη διαφορά ακόμα και στις πιο περίπλοκες καταστάσεις και να χτίζουμε σταθερές σχέσεις με τους πελάτες μας.

 4. SCHULZ STANZTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Schulz Stanztechnik, εταιρεία με πάνω από 50 χρόνια παράδοσης, δραστηριοποιείται στο Χάλβερ από το 1991 με πολλούς πελάτες στη Γερμανία και στο εξωτερικό. Σε εγκαταστάσεις άνω των 2.500 τ.μ., κατασκευάζουμε και συναρμολογούμε μεγάλο αριθμό προϊόντων σε διάφορα σχέδια. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων μας, τα οποία σας παρουσιάζουμε στις επόμενες σελίδες, καθιστά απολύτως εφικτό σχεδόν κάθε έργο στη μεταφορά αγαθών. Τα κύρια προϊόντα είναι αξονικά αυλακωτά ρουλεμάν, μεμονωμένα εξαρτήματα και στοιχεία για συστήματα αποθήκευσης, προώθησης και μεταφοράς, πρεσαριστά και πρεσαριστά-κυρτωμένα εξαρτήματα, καθώς και παρελκόμενα για τη συναρμολόγηση καλωδίων.

 5. ENSONG GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Ensong GmbH είναι μια σύγχρονη εταιρεία εμπορίας, τεχνολογίας και υπηρεσιών. Η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας γκάμα τεχνολογίας αποθήκευσης, τεχνολογίας κίνησης και εξαρτημάτων μηχανών για συντήρηση και κατασκευή μηχανών. Η Ensong GmbH διαθέτει έμπειρη ομάδα πωλητών και τεχνικών υπαλλήλων. Οι καινοτόμες αξίες της Ensong GmbH ενθαρρύνουν όλους τους εργαζομένους να αναπτύξουν περαιτέρω την εταιρεία, από εμπορική επιχείρηση με γνώμονα τα προϊόντα σε πάροχο τεχνικών υπηρεσιών. Η Ensong GmbH απευθύνεται σε πελάτες του βιομηχανικού κλάδου που απαιτούν επαγγελματικές λύσεις αποθήκευσης και εξαρτημάτων. Η Ensong GmbH είναι ήδη εξουσιοδοτημένος προμηθευτής σειρών γνωστών κατασκευαστών συστημάτων μετάδοσης κίνησης.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. TIS WÄLZKÖRPERTECHNOLOGIE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Παραγωγή και διάθεση σωμάτων κύλισης, όπως σφαιριδίων, κυλίνδρων κύλισης και βελονοειδών κυλίνδρων κατά DIN. Συχνά παρέχεται η δυνατότητα ειδικών κατασκευών και υλικών. Εκτός αυτού διαθέτουμε σφαιρικούς τροχούς. Βασικοί δραστηριότητα στην παραγωγή βελονοειδών κυλίνδρων, κυλίνδρων κύλισης, καθώς και ως εξειδικευμένος συνεργάτης για συμπαγή σφαιρίδια. Αυτά τα σφαιρίδια διατίθενται σε διάφορες εκδόσεις, π.χ., ως κεραμικά σφαιρίδια, χαλύβδινα σφαιρίδια ή σφαιρίδια από ανοξείδωτο χάλυβα! Ο αξιόπιστος συνεργάτης της βιομηχανίας και του εμπορίου θέλουμε να είμαστε και στο δικό σας πλευρό. Υλοποιούμε επίσης εξατομικευμένες επιθυμίες των πελατών για κυλίνδρους κύλισης, χαλύβδινα σφαιρίδια και βελονοειδείς κυλίνδρους εμπρόθεσμα και σε υψηλή ποιότητα. Ένα απόσπασμα του προγράμματος προϊόντων μας: σκληρυμένα χαλύβδινα σφαιρίδια, σκληρυμένος ή μη ανοξείδωτος χάλυβας (VA, ανθρακοχάλυβας σκληρυμένος και μη), σφαιρίδια από σκληρό μέταλλο, κεραμικά σφαιρίδια, πλαστικά σφαιρίδια, χαλύβδινα σφαιρίδια, σφαιρίδια άλεσης, σφαιρίδια στίλβωσης διαμέτρου 0, 3 mm - 250 mm.

 2. HQW PRECISION GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η HQW Precision GmbH εδρεύει και διατηρεί τις κύριες εγκαταστάσεις παραγωγής της στο Kürnach της Γερμανίας. Ειδικευόμαστε στην κατασκευή και στην παραγωγή εδράνων κύλισης Highend και συγκροτημάτων που είναι προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις και στις ανάγκες των πελατών σας και διατίθενται για ένα ευρύ φάσμα κρίσιμων και απαιτητικών εφαρμογών. Μεταξύ των βιομηχανικών κλάδων που προμηθεύουμε συμπεριλαμβάνονται η αεροπορική και διαστημική βιομηχανία, οι άτρακτοι εργαλειομηχανών υψηλής ταχύτητας, η ρομποτική και κρίσιμης σημασίας ιατρικά συστήματα. Τα προϊόντα μας αναπτύσσονται με επαγγελματικό τρόπο ώστε να παρέχουν σε κάθε περίπτωση ποιότητα, αξιοπιστία και ακρίβεια. Αυτή η εξειδίκευση υποστηρίζεται με πρώτης τάξεως διαδικασίες παραγωγής και υποστήριξης πελατών στο εργοστάσιό μας της Γερμανίας και στις αντιπροσωπείες πωλήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο.

 3. CARL CROONEN GMBH MARINE DIESEL TECHNICS

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Πείρα σχεδόν ενός αιώνα. Σε τέταρτη γενιά, ειδικευόμαστε στην παγκόσμια πώληση ανταλλακτικών υψηλής ποιότητας για κινητήρες ντίζελ και αερίου. Μεταφέρουμε τεχνολογική πρόοδο από το κέντρο ανάπτυξης. Οι άμεσες βιομηχανικές συνδέσεις μας, σε συνδυασμό με την υψηλή ευελιξία σε όλους τους τομείς, είναι προς όφελός σας. Τα προϊόντα μας: Ανταλλακτικά κινητήρων ντίζελ και αερίου, προσαρτημένα συγκροτήματα και ανταλλακτικά, εξαρτήματα ελέγχου, ρύθμισης και παρακολούθησης, τεχνολογία μετάδοσης κίνησης, παραγωγή φλαντζών.

 4. BLIS KUGELGEWINDETRIEBE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Το πρόγραμμα προϊόντων και υπηρεσιών της BLIS Kugelgewindetriebe GmbH περιλαμβάνει: μηχανισμούς μετάδοσης σφαιρικού σπειρώματος σε φρεζαρισμένη και λειασμένη έκδοση κατά DIN και βάσει προδιαγραφών του πελάτη με τυποποιημένα ή ειδικά παξιμάδια, τραπεζοειδείς ατράκτους σε κυλινδρισμένη και φρεζαρισμένη έκδοση, γραμμικούς οδηγούς, παρελκόμενα, όπως έδρανα και βάσεις εδράνων, επισκευές και ελέγχους από την KGT.

 5. FRANKE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Κατασκευή και διανομή εξατομικευμένων εδράνων, στοιχείων έδρασης, εδράνων με περιστρεφόμενο δακτύλιο, γωνιακών ρουλεμάν και γραμμικών συστημάτων αλουμινίου. Πρόγραμμα προϊόντων: Ρουλεμάν με σφαιρίδια, φέροντα στοιχεία, λεπτά έδρανα, έδρανα μετατόπισης, έδρανα ώσης, ακτινωτά ρουλεμάν, γωνιακά ρουλεμάν, οδοντωτοί τροχοί, ρουλεμάν άμεσης κίνησης, ειδικά ρουλεμάν, ειδικά έδρανα, έδρανα περιστροφής, συστήματα καθοδήγησης κυλίνδρων, ρουλεμάν ανακυκλοφορίας με οδηγό, ρουλεμάν ανακυκλοφορίας με ρολό, οδηγοί σιδηροδρομικού συστήματος, ράουλα αλουμινίου, γραμμικοί άξονες, γραμμικές μονάδες, γραμμικές κλίνες, γραμμικοί κινητήρες, συστήματα ελέγχου CNC. Εξειδίκευση: εκδόσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, ρουλεμάν από χάλυβα, Niro, αλουμίνιο, μπρούντζο, χυτοσίδηρο, πλαστικό, με ενσωματωμένο μηχανισμό κίνησης, με κινητήρα ροπής, με οδόντωση, με αισθητήρα περιστροφής, στεγανοποιημένα, για υψηλές στροφές, ιδιαίτερα αθόρυβα, κατάλληλα για θαλάμους ελεγχόμενης ατμόσφαιρας, χωρίς λιπαντικό. Γραμμικά συστήματα από αλουμίνιο, Niro, μη μαγνητικά, κατάλληλα για θαλάμους ελεγχόμενης ατμόσφαιρας, χωρίς λιπαντικά, με κίνηση οδοντωτού ιμάντα, ατράκτου, απευθείας σύνδεσης, μεταλλικό κάλυμμα.

 1. STC-STEYR WÄLZLAGER DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η STC-Steyr® δραστηριοποιείται παγκοσμίως ως κατασκευαστής εδράνων κύλισης και παρελκομένων εδράνων κύλισης. Ήδη από το 1922 παράγονται στην με πλούσια παράδοση βιομηχανική περιοχή της Στυρίας/Αυστρία έδρανα κύλισης σε μαζική παραγωγή. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση αποτελούν βασικούς πυλώνες της παραγωγής μας. Προμηθεύουμε εδώ και πολλά χρόνια φημισμένες διεθνείς εταιρίες και ομίλους με τα προϊόντα μας. Επίσης είμαστε μέλος του ομίλου DKF.

 2. SCHÜBEL ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Στα 80 χρόνια της λειτουργίας της, η Schübel Antriebstechnik GmbH & Co. KG έχει αποκτήσει φήμη ως εξειδικευμένη τεχνική εμπορική επιχείρηση για συστήματα κίνησης και βιομηχανικά συστήματα με εξειδίκευση προϊόντων και χωρίς συμβιβασμούς προσανατολισμό στον πελάτη. Σήμερα, η Schübel αντιπροσωπεύει τη λύση όλων των προβλημάτων βιομηχανικής τεχνολογίας, με τα οποία βρίσκονται αντιμέτωποι φημισμένοι πελάτες από τους τομείς της βιομηχανίας, του εμπορίου, της παροχής υπηρεσιών και του δημόσιου τομέα όσον αφορά ζητήματα οικονομίας υλικών. Η Schübel ειδικεύεται σε βιομηχανικές τεχνικές λύσεις με ιδιαίτερη εστίαση σε τεχνικά ζητήματα κίνησης και μεταφοράς, όπου η Schübel διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων. Παρέχουμε στους πελάτες μας ένα ευρύ και πέραν του μέσου όρου φάσμα απόθεμα αποθήκης. Η Schübel παρέχει υπηρεσίες προεργασίας και επεξεργασίας σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη (π.χ.: μηχανική επεξεργασία, κοπή σε συγκεκριμένες διαστάσεις). Το πρόγραμμα προϊόντων συμπληρώνεται με ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης.

 1. HIP HOMANN IMPORT & PRODUKTIONS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Διαθέτουμε μακροχρόνια εμπειρία και σάς εγγυόμαστε τη σωστή λειτουργία. Από τις εγκαταστάσεις μας στο Altenberge (Γερμανία ) και στο Kaohsiung (Ταϊβάν) δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως ως προμηθευτής συστημάτων για βιομηχανικές επιχειρήσεις. Σταθερή συγκράτηση! Με τα υψηλής ποιότητας στοιχεία σύνδεσης της εταιρείας μας είμαστε σε θέση να συναρμολογούμε με ασφαλή τρόπο διάφορα υλικά και εξαρτήματα. Προκειμένου να αποκομίσετε οφέλη από τη συνεργασία μας, διευκολύνουμε επιπρόσθετα το έργο σας με πολλές εξατομικευμένες υπηρεσίες σε ό, τι αφορά στη βίδα, στο παξιμάδι κλπ. Ευέλικτη εξυπηρέτηση! Είτε από την έδρα μας στο Altenberge της Βεστφαλίας είτε από την αντιπροσωπεία μας στο Kaohsiung της Ταϊβάν διαθέτουμε τα προϊόντα μας σε βιομηχανικές επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων.

 2. LEMM MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LEMM Maschinenbau είναι εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια παγκόσμιος προμηθευτής στον τομέα της ειδικής κατασκευής συστημάτων χειρισμού ρολών στη βιομηχανία χάρτου, μεμβρανών, συσκευασίας και τροφίμων. Εκτός αυτού, εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια παράγουμε κονσόλες, συνδέσμους, προεκτάσεις ατράκτων και στραγγαλιστικές βαλβίδες για τη βιομηχανία μηχανισμών κίνησης και δικλείδων. Χάρη στη σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων μας είμαστε ανά πάσα στιγμή σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις υψηλές απαιτήσεις του τορναρίσματος και του φρεζαρίσματος. Ως πιστοποιημένη επιχείρηση κατά DIN ISO 9001: 2015, η προσανατολισμένη στον πελάτη πολιτική ποιότητας αποτελεί ουσιαστικό στοιχείο της εταιρικής μας φιλοσοφίας. Με εκπαιδευμένο ειδικευμένο προσωπικό μπορούμε να σάς παρέχουμε ανά πάσα στιγμή εξατομικευμένες συμβουλές και υποστήριξη για ειδικές λύσεις.

 3. KUGEL- UND ROLLENLAGERWERK LEIPZIG GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Σε ετήσια βάση παράγουμε περισσότερους από 900 διαφορετικούς τύπους ρουλεμάν. Στο πλαίσιο αυτό, η γκάμα των προϊόντων μας εκτείνεται από βασικά ρουλεμάν έως ειδικές λύσεις ρουλεμάν με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη με ένα εύρος διαμέτρων από 50 mm έως 1.500 mm. Εκτός από διάφορα εξαρτήματα ρουλεμάν προμηθεύουμε επίσης τους πελάτες μας με ειδικά εξαρτήματα ακριβείας και παρελκόμενα ρουλεμάν. Το ιδιαίτερο πλεονέκτημά μας συνίσταται στο έργο έρευνας και ανάπτυξης βελτιστοποιημένων ως προς την εφαρμογή ειδικών εδράνων. Σε άμεση συνεργασία με τον πελάτη προσαρμόζονται, ελέγχονται και υλοποιούνται οι τεχνικές δυνατότητες. Το μηχανολογικό μας πρόγραμμα περιλαμβάνει εκτός από τους σχετικούς με το έργο υπολογισμούς και πρακτικά πειράματα διάρκειας ζωής και αντοχής, καθώς και διάγνωσης εδράνων. Ποιότητα μέσω εξειδίκευσης - Η μέγιστη ποιότητα αποτελεί κόκκινη γραμμή στο σύνολο της παραγωγής μας - από την προμήθεια των υλικών έως την παράδοση των προϊόντων μας. Το ρουλεμάν KRW παράγονται από το 1934 στην με πλούσια παράδοση περιοχή της δυτικής Λειψίας. Εκτός αυτού διατηρούμε αντιπροσωπείες στην Κίνα, στην Ινδία, στο Καζακστάν και στη Νοτιοανατολική Ασία ώστε να είμαστε κοντά στους πελάτες μας και να παρέχουμε εξειδικευμένη ως προς τις εφαρμογές βοήθεια.

 4. NMB ITALIA SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Nmb Italia srl ​​ειδικεύεται στην παραγωγή μικροσκοπικών ένσφαιρων και ειδικών ρουλεμάν, αξονικών ανεμιστήρων A/C και D/C για βιομηχανική χρήση, υβριδικών βηματικών μοτέρ, μαγνητών και bldc, συναρμολογούμενων ρουλεμάν ακριβείας, σφαιρικών αρθρώσεων, εξαρτήματα πρώτης εγκατάστασης για υπολογιστές, ηλεκτρικές συσκευές αυτοκινήτων, αεροπλάνων

 5. IBC WÄLZLAGER GMBH INDUSTRIAL BEARINGS AND COMPONENTS

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η IBC Wälzlager GmbH έχει πίσω της πάνω από 45 χρόνια ιστορίας στον τομέα της τεχνολογίας ρουλεμάν. Συνεχίζει την παράδοση της Robert Kling Wetzlar GmbH που ιδρύθηκε το 1972. Πολλές γραμμές προϊόντων, όπως τα ρουλεμάν υψηλής ακρίβειας, τα ειδικά ρουλεμάν και τα γραμμικά ρουλεμάν αναπτύχθηκαν περαιτέρω με βάση την πείρα και την ευρεία ικανότητα, και έφτασαν στο υψηλότερο τεχνικό επίπεδο. Η στρατηγική σημασία της ποιότητας και η συνεπής επιδίωξη της επιχειρηματικής στρατηγικής μας έχουν συνεισφέρει σημαντικά στην επιτυχία της επιχείρησής μας σε όλες τις αγορές. Η ικανότητα και η τεχνολογική αποδοτικότητα αποδεικνύονται από τα συνεχώς εξελισσόμενα και βελτιστοποιημένα προϊόντα από την παραγωγή των εργοστασίων στο Solms-Oberbiel (Γερμανία), το Asslar (Γερμανία) και το Grenchen (Ελβετία). Το σύστημα διαχείρισης ποιότητας είναι επικεντρωμένο στις διαδικασίες και εγγυάται απόλυτο προσανατολισμό στις ανάγκες του πελάτη.

 6. MELUCCI - CUSCINETTI

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Melucci srl, που ιδρύθηκε από τον Giovanni Melucci, είναι παρούσα στην αγορά από τη δεκαετία του 1950, έχει αναπτυχθεί με την πάροδο του χρόνου στον τομέα της διανομής ρουλεμάν, ειδικεύεται στον τομέα της μετάδοσης, προσθέτοντας στα προϊόντα της ιμάντες, τροχαλίες, αλυσίδες, κορώνες, οδοντωτούς τροχούς κ.λπ. φτάνοντας στην αξιοποίηση της συνεργασίας παγκόσμιων ηγετών στον τομέα των βιομηχανικών προμηθειών. Οι SKF, Timken, Ina και Nadella αναγνωρίζονται παγκοσμίως ως ηγέτες στα αντίστοιχα τμήματα της αγοράς τους.

 7. IGUS® GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία IGUS® GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεία έδρανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενώσεις γεμισμένοι, Γραμμικά συστήματα εκτυπωτών 3D, Τεχνολογία μετάδοσης κίνησης, Συστήματα μεταφοράς ενέργειας, Ενεργειακές αλυσίδες, Αρθρωτά έδρανα, Συστήματα μετάδοσης ατέρμονα κοχλία, Τυποποιημένοι αγωγοί κίνησης, και Τυποποιημένα συστήματα ενεργειακής αλυσίδας. Έχει έδρα σε Köln, Γερμανία.

 8. THOMSON NEFF INDUSTRIES GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία THOMSON NEFF INDUSTRIES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια. Έχει έδρα σε Wolfschlugen, Γερμανία.

 1. SORB INDUSTRIES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SORB INDUSTRIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συνδεσμοι, ρουλεμαν, φυσητηρες, και Σφαιρίδια έδρασης. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 2. SMALLTEC GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SMALLTEC GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια. Έχει έδρα σε Winnweiler, Γερμανία.

 3. KBT KNAPP WÄLZLAGERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KBT KNAPP WÄLZLAGERTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι στεγανοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεία έδρανα, Δακτύλιοι στεγανοποίησης, Αρθρωτά έδρανα, Λεία έδρανα, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελονοτριβεις, κυλινδρικα εδρανα, κεφαλες με αρθρωσεις, και Κυλινδρικά ρουλεμάν. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

 4. BALLCENTER HANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BALLCENTER HANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια. Έχει έδρα σε Eichenzell, Γερμανία.

 5. MPS MICRO PRECISION SYSTEMS AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MPS MICRO PRECISION SYSTEMS AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ημιαγωγοί, γραμμικα συστηματα, οπτικη, Αεροναυτική, και Ημιαγωγοί. Έχει έδρα σε Biel/bienne, Ελβετία.

 6. KGM KUGELFABRIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KGM KUGELFABRIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια. Έχει έδρα σε Fulda, Γερμανία.

 7. NUOVA CIERRE

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NUOVA CIERRE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ρουλεμαν, ρουλεμαν με σφαιριδια, γραμμικα ρουλεμαν, ρουλεμάν για έλαστρα, ρουλεμαν, και στροφεις. Έχει έδρα σε Quinzano D'oglio, Ιταλία.

 8. BIANKA ZÜNDORF KUGELLAGER SHOP

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BIANKA ZÜNDORF KUGELLAGER SHOP, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια. Έχει έδρα σε Falkensee, Γερμανία.

 9. RIKU MASCHINENTEILE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RIKU MASCHINENTEILE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σφαιρίδια ακριβείας, Χαλύβδινες σφαίρες με θετικές ανοχές, Χαλύβδινες σφαίρες με αρνητικές ανοχές, Κεραμικές σφαίρες με θετικές ανοχές, Κεραμικές σφαίρες με αρνητικές ανοχές, Σφαίρες σε όλες τις συνήθεις εμπορικές διαστάσεις, Ειδικές σφαίρες από εντελώς διαφορετικά υλικά κατασκευής, Σφαίρες στίλβωσης από εντελώς διαφορετικά υλικά κατασκευής, και μεταλλικά σφαιρίδια. Έχει έδρα σε Monheim Am Rhein, Γερμανία.

 10. KIS ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KIS ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με βελόνες, Ρουλεμάν με κυλίνδρους, Έδρανα κύλισης, περιστρεφόμενοι δακτύλιοι, Ρουλεμάν με βελόνες, Ρουλεμάν με κυλίνδρους, Έδρανα κύλισης, και Έδρανα υψηλής θερμοκρασίας. Έχει έδρα σε Dortmund, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ρουλεμάν με σφαιρίδια - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.137 Επιχειρήσεις