Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ρουλεμάν με σφαιρίδια- βελόνες- και κυλίνδρους

Αποτελέσματα για

Ρουλεμάν με σφαιρίδια- βελόνες- και κυλίνδρους - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. LEMM MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LEMM Maschinenbau είναι εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια παγκόσμιος προμηθευτής στον τομέα της ειδικής κατασκευής συστημάτων χειρισμού ρολών στη βιομηχανία χάρτου, μεμβρανών, συσκευασίας και τροφίμων. Εκτός αυτού, εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια παράγουμε κονσόλες, συνδέσμους, προεκτάσεις ατράκτων και στραγγαλιστικές βαλβίδες για τη βιομηχανία μηχανισμών κίνησης και δικλείδων. Χάρη στη σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων μας είμαστε ανά πάσα στιγμή σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις υψηλές απαιτήσεις του τορναρίσματος και του φρεζαρίσματος. Ως πιστοποιημένη επιχείρηση κατά DIN ISO 9001: 2015, η προσανατολισμένη στον πελάτη πολιτική ποιότητας αποτελεί ουσιαστικό στοιχείο της εταιρικής μας φιλοσοφίας. Με εκπαιδευμένο ειδικευμένο προσωπικό μπορούμε να σάς παρέχουμε ανά πάσα στιγμή εξατομικευμένες συμβουλές και υποστήριξη για ειδικές λύσεις.

 2. LELI SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η επιχείρηση μας κατέχει πείρα πάνω από εξήντα χρόνια και προβλέπει να έχει λαμπρό μέλλον. Από το 1950, δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των συστατικών για την μεταβίβαση της κίνησης και παρέχουμε υπηρεσίες υποστήριξης και συντήρησης για την συναρμολόγηση, τον έλεγχο και τη διάγνωση. Φημιζόμαστε από ανέκαθεν για τον επαγγελματισμό μας, τις ικανότητες μας, την αποτελεσματικότητα καθώς και για την προσοχή που δίνουμε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πελάτης. Μια παράδοση που ανανεώνεται καθημερινά στην αναζήτηση των πιο έγκυρων και καινοτόμων εμπορικών σημάτων στον κλάδο, τα οποία επιλέγουμε για να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια υπηρεσία που βρίσκεται πάντα στα υψηλότερα επίπεδα. Επιπλέον, χάρη σε μια συνεχώς εφοδιασμένη και ενημερωμένη αποθήκη, είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε σε κάθε ανάγκη σε χρόνο ρεκόρ. Ποιότητα, εμπειρία και πάθος. Αυτά είναι τα συστατικά που μας επιτρέπουν να κάνουμε τη διαφορά ακόμα και στις πιο περίπλοκες καταστάσεις και να χτίζουμε σταθερές σχέσεις με τους πελάτες μας.

 3. FINDLING WÄLZLAGER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Το ολοκληρωμένο, προσανατολισμένο στο χρήστη σύστημα παροχής υπηρεσιών ABEG της εταιρείας μας αποτελεί την υπέρβαση στην επιλογή και στην προμήθεια ρουλεμάν και όλων των σχετικών στοιχείων: Καθιστούμε την παγκόσμια αγορά διαφανή όχι μόνο με βάση τα τεχνικά, αλλά και τα οικονομικά κριτήρια και παρέχουμε νέες προοπτικές για επιχειρηματίες, κατασκευαστές και αγοραστές. Ανάλυση και αξιολόγηση όλων των διαθέσιμων στην παγκόσμια αγορά ρουλεμάν ως προς την απόδοση και την τιμή, ταξινόμηση σε τέσσερις σειρές προϊόντων Premium, Supra, Eco και EasyRoll, δωρεάν λειτουργία αναζήτησης Online (Quickfinder) με ενσωματωμένο υπολογισμό διάρκειας ζωής, επαγγελματικό λογισμικό επιλογής και υπολογισμού για κατασκευαστές (ABEG Quickfinder professional), επισκόπηση των εδράνων εντός δευτερολέπτων με συνυπολογισμό της αποδοτικότητας, της καταλληλότητας, της διαθεσιμότητας και της τιμής προϊόντος, διασφάλιση ποιότητας με διαχείριση ποιότητας ανεξαρτήτως κατασκευαστή και πιστοποίηση κατά DIN ISO 9001: 2015 και DIN ISO 14001: 2.

 4. STC-STEYR WÄLZLAGER DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η STC-Steyr® δραστηριοποιείται παγκοσμίως ως κατασκευαστής εδράνων κύλισης και παρελκομένων εδράνων κύλισης. Ήδη από το 1922 παράγονται στην με πλούσια παράδοση βιομηχανική περιοχή της Στυρίας/Αυστρία έδρανα κύλισης σε μαζική παραγωγή. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση αποτελούν βασικούς πυλώνες της παραγωγής μας. Προμηθεύουμε εδώ και πολλά χρόνια φημισμένες διεθνείς εταιρίες και ομίλους με τα προϊόντα μας. Επίσης είμαστε μέλος του ομίλου DKF.

 5. KUGEL- UND ROLLENLAGERWERK LEIPZIG GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Σε ετήσια βάση παράγουμε περισσότερους από 900 διαφορετικούς τύπους ρουλεμάν. Στο πλαίσιο αυτό, η γκάμα των προϊόντων μας εκτείνεται από βασικά ρουλεμάν έως ειδικές λύσεις ρουλεμάν με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη με ένα εύρος διαμέτρων από 50 mm έως 1.500 mm. Εκτός από διάφορα εξαρτήματα ρουλεμάν προμηθεύουμε επίσης τους πελάτες μας με ειδικά εξαρτήματα ακριβείας και παρελκόμενα ρουλεμάν. Το ιδιαίτερο πλεονέκτημά μας συνίσταται στο έργο έρευνας και ανάπτυξης βελτιστοποιημένων ως προς την εφαρμογή ειδικών εδράνων. Σε άμεση συνεργασία με τον πελάτη προσαρμόζονται, ελέγχονται και υλοποιούνται οι τεχνικές δυνατότητες. Το μηχανολογικό μας πρόγραμμα περιλαμβάνει εκτός από τους σχετικούς με το έργο υπολογισμούς και πρακτικά πειράματα διάρκειας ζωής και αντοχής, καθώς και διάγνωσης εδράνων. Ποιότητα μέσω εξειδίκευσης - Η μέγιστη ποιότητα αποτελεί κόκκινη γραμμή στο σύνολο της παραγωγής μας - από την προμήθεια των υλικών έως την παράδοση των προϊόντων μας. Το ρουλεμάν KRW παράγονται από το 1934 στην με πλούσια παράδοση περιοχή της δυτικής Λειψίας. Εκτός αυτού διατηρούμε αντιπροσωπείες στην Κίνα, στην Ινδία, στο Καζακστάν και στη Νοτιοανατολική Ασία ώστε να είμαστε κοντά στους πελάτες μας και να παρέχουμε εξειδικευμένη ως προς τις εφαρμογές βοήθεια.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. NMB ITALIA SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Nmb Italia srl ​​ειδικεύεται στην παραγωγή μικροσκοπικών ένσφαιρων και ειδικών ρουλεμάν, αξονικών ανεμιστήρων A/C και D/C για βιομηχανική χρήση, υβριδικών βηματικών μοτέρ, μαγνητών και bldc, συναρμολογούμενων ρουλεμάν ακριβείας, σφαιρικών αρθρώσεων, εξαρτήματα πρώτης εγκατάστασης για υπολογιστές, ηλεκτρικές συσκευές αυτοκινήτων, αεροπλάνων

 2. MELUCCI - CUSCINETTI

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Melucci srl, που ιδρύθηκε από τον Giovanni Melucci, είναι παρούσα στην αγορά από τη δεκαετία του 1950, έχει αναπτυχθεί με την πάροδο του χρόνου στον τομέα της διανομής ρουλεμάν, ειδικεύεται στον τομέα της μετάδοσης, προσθέτοντας στα προϊόντα της ιμάντες, τροχαλίες, αλυσίδες, κορώνες, οδοντωτούς τροχούς κ.λπ. φτάνοντας στην αξιοποίηση της συνεργασίας παγκόσμιων ηγετών στον τομέα των βιομηχανικών προμηθειών. Οι SKF, Timken, Ina και Nadella αναγνωρίζονται παγκοσμίως ως ηγέτες στα αντίστοιχα τμήματα της αγοράς τους.

 3. IEF-WERNER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία IEF-WERNER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Furtwangen, Γερμανία.

 4. SUNOBA SUMINISTROS INDUSTRIALES

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SUNOBA SUMINISTROS INDUSTRIALES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικες προμηθειες, συνδετικές ράβδοι, συνδεσμοι με χειλος, ανταλλακτικα στεγανοποιησης, κοπη για μηχανικα συστηματα κλεισιματος, ΡΟΥΛΕΜΑΝ, και Τροχίσκοι μετάδοσης κίνησης. Έχει έδρα σε Vigo (pontevedra), Ισπανία.

 5. DV-B DREHVERBINDUNGEN BAUTZEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DV-B DREHVERBINDUNGEN BAUTZEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Bautzen, Γερμανία.

 1. MATHIASZYK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MATHIASZYK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Schwanewede, Γερμανία.

 2. KOCO MOTION GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KOCO MOTION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Dauchingen, Γερμανία.

 1. KARL WALDEISEN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KARL WALDEISEN GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Lahr, Γερμανία.

 2. UNITEC GROUP

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία UNITEC GROUP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Barsinghausen, Γερμανία.

 3. BAUMEISTER & SCHACK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BAUMEISTER & SCHACK GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Balingen-Ostdorf, Γερμανία.

 4. RHEIN-GETRIEBE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RHEIN-GETRIEBE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Meerbusch, Γερμανία.

 5. WITTMANN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WITTMANN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Uhingen, Γερμανία.

 6. ILMBERGER MASCHINEN- UND ZAHNRADFABRIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ILMBERGER MASCHINEN- UND ZAHNRADFABRIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Straubing, Γερμανία.

 7. TIMKEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TIMKEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Düsseldorf, Γερμανία.

 8. ROTEK GMBH & CO.KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ROTEK GMBH & CO.KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Bremerhaven, Γερμανία.

 1. WALTER STILL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WALTER STILL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 2. ALLMENDINGER ELEKTROMECHANIK KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALLMENDINGER ELEKTROMECHANIK KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Bad Überkingen-Hausen, Γερμανία.

 3. BRECO ANTRIEBSTECHNIK BREHER GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BRECO ANTRIEBSTECHNIK BREHER GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Porta Westfalica, Γερμανία.

 4. MICROBALL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MICROBALL GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Wermelskirchen, Γερμανία.

 5. BERNHARD THIEME ELEKTROMASCHINEN

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BERNHARD THIEME ELEKTROMASCHINEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Barby, Γερμανία.

 6. CHEMNITZER ZAHNRADFABRIK GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CHEMNITZER ZAHNRADFABRIK GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Chemnitz/ot Grüna, Γερμανία.

 7. SZ-SAALFELDER ZAHNRADFABRIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SZ-SAALFELDER ZAHNRADFABRIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Unterwellenborn, Γερμανία.

 8. DOPAG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DOPAG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

 9. HWG HORST WEIDNER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HWG HORST WEIDNER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Renningen, Γερμανία.

 10. FEINWERKTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FEINWERKTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Geising, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ρουλεμάν με σφαιρίδια- βελόνες- και κυλίνδρους - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.990 Επιχειρήσεις