• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ρουλεμάν με βελόνες

Αποτελέσματα για

Ρουλεμάν με βελόνες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. LELI SRL

  Ιταλία

  Η επιχείρηση μας κατέχει πείρα πάνω από εξήντα χρόνια και προβλέπει να έχει λαμπρό μέλλον. Από το 1950, δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των συστατικών για την μεταβίβαση της κίνησης και παρέχουμε υπηρεσίες υποστήριξης και συντήρησης για την συναρμολόγηση, τον έλεγχο και τη διάγνωση. Φημιζόμαστε από ανέκαθεν για τον επαγγελματισμό μας, τις ικανότητες μας, την αποτελεσματικότητα καθώς και για την προσοχή που δίνουμε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πελάτης. Μια παράδοση που ανανεώνεται καθημερινά στην αναζήτηση των πιο έγκυρων και καινοτόμων εμπορικών σημάτων στον κλάδο, τα οποία επιλέγουμε για να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια υπηρεσία που βρίσκεται πάντα στα υψηλότερα επίπεδα. Επιπλέον, χάρη σε μια συνεχώς εφοδιασμένη και ενημερωμένη αποθήκη, είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε σε κάθε ανάγκη σε χρόνο ρεκόρ. Ποιότητα, εμπειρία και πάθος. Αυτά είναι τα συστατικά που μας επιτρέπουν να κάνουμε τη διαφορά ακόμα και στις πιο περίπλοκες καταστάσεις και να χτίζουμε σταθερές σχέσεις με τους πελάτες μας.

 2. SCHÜBEL ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Στα 80 χρόνια της λειτουργίας της, η Schübel Antriebstechnik GmbH & Co. KG έχει αποκτήσει φήμη ως εξειδικευμένη τεχνική εμπορική επιχείρηση για συστήματα κίνησης και βιομηχανικά συστήματα με εξειδίκευση προϊόντων και χωρίς συμβιβασμούς προσανατολισμό στον πελάτη. Σήμερα, η Schübel αντιπροσωπεύει τη λύση όλων των προβλημάτων βιομηχανικής τεχνολογίας, με τα οποία βρίσκονται αντιμέτωποι φημισμένοι πελάτες από τους τομείς της βιομηχανίας, του εμπορίου, της παροχής υπηρεσιών και του δημόσιου τομέα όσον αφορά ζητήματα οικονομίας υλικών. Η Schübel ειδικεύεται σε βιομηχανικές τεχνικές λύσεις με ιδιαίτερη εστίαση σε τεχνικά ζητήματα κίνησης και μεταφοράς, όπου η Schübel διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων. Παρέχουμε στους πελάτες μας ένα ευρύ και πέραν του μέσου όρου φάσμα απόθεμα αποθήκης. Η Schübel παρέχει υπηρεσίες προεργασίας και επεξεργασίας σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη (π.χ.: μηχανική επεξεργασία, κοπή σε συγκεκριμένες διαστάσεις). Το πρόγραμμα προϊόντων συμπληρώνεται με ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης.

 3. LEMM MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία LEMM Maschinenbau είναι εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια παγκόσμιος προμηθευτής στον τομέα της ειδικής κατασκευής συστημάτων χειρισμού ρολών στη βιομηχανία χάρτου, μεμβρανών, συσκευασίας και τροφίμων. Εκτός αυτού, εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια παράγουμε κονσόλες, συνδέσμους, προεκτάσεις ατράκτων και στραγγαλιστικές βαλβίδες για τη βιομηχανία μηχανισμών κίνησης και δικλείδων. Χάρη στη σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων μας είμαστε ανά πάσα στιγμή σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις υψηλές απαιτήσεις του τορναρίσματος και του φρεζαρίσματος. Ως πιστοποιημένη επιχείρηση κατά DIN ISO 9001: 2015, η προσανατολισμένη στον πελάτη πολιτική ποιότητας αποτελεί ουσιαστικό στοιχείο της εταιρικής μας φιλοσοφίας. Με εκπαιδευμένο ειδικευμένο προσωπικό μπορούμε να σάς παρέχουμε ανά πάσα στιγμή εξατομικευμένες συμβουλές και υποστήριξη για ειδικές λύσεις.

 4. DALE HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Γερμανία

 5. NIPPON THOMPSON EUROPE B.V. (IKO)

  Κάτω Χώρες

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. EISENHART LAEPPCHÉ GMBH

  Γερμανία

  Η EISENHART LAEPPCHÉ GMBH είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για ρουλεμάν, ένσφαιρους τριβείς και γραμμική τεχνολογία. Αξιοποιούμε την εξειδικευμένη γνώση μας με εμπειρία άνω των 50 ετών προς όφελος των πελατών μας. Με την πάροδο του χρόνου, η εταιρεία μας έχει εξελιχθεί σε γνωστό όμιλο επιχειρήσεων με έδρα το Wilhelmshaven. Το 1999 ιδρύθηκε η LCN-Linear Center Nord AG. Κατ' αυτόν τον τρόπο διευρύνθηκε στο πλαίσιο του ομίλου επιχειρήσεων ο υφιστάμενος επιχειρηματικός τομέας των ρουλεμάν και των σφαιρικών ρουλεμάν με έναν ακόμη τομέα: τα γραμμικά συστήματα. Η απόλυτη ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών μας αποτελεί βασική προτεραιότητα της εταιρείας μας. Σας παρέχουμε αποτελεσματικά ένσφαιρους τριβείς, έδρανα ολίσθησης, βελονοειδή έδρανα, περιστροφικές συνδέσεις, ειδικά έδρανα και γραμμικούς οδηγούς, για να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη σας. Ζητήστε σήμερα μια προσφορά.

 2. AMSBECK MASCHINENTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η Amsbeck Maschinentechnik GmbH έχει εξελιχθεί από την ίδρυσή της το 1982 σε κορυφαίο κατασκευαστή φυγοκεντρικών συμπλεκτών, φυγοκεντρικών φρένων, αφαιρούμενων και φλαντζωτών μηχανισμών μετάδοσης, καθώς και υδραυλικά ενεργοποιούμενων συμπλεκτών. Πελάτες από ολόκληρο τον κόσμο εκτιμούν την απόλυτη αξιοπιστία μας, την επιδίωξη τεχνικών καινοτομιών και τη σταθερή βελτίωση των διαδικασιών από την πρώτη επικοινωνία έως την υποστήριξη των πελατών.

 3. PSGT – PRÄZISIONSLAGER-, SPINDELLAGER- UND GLEITLAGER-TECHNIK

  Γερμανία

 4. SCHWAHN SOLUTIONS GMBH

  Γερμανία

 5. CRB ANTRIEBS­TECHNIK GMBH

  Γερμανία

 1. FRÖHLICH & DÖRKEN GMBH

  Γερμανία

 2. KUGELLAGER LEITNER

  Αυστρία

 1. DESROLEST

  Γαλλία

 2. SIVEREK RULMAN

  Τουρκία

 3. MONDIAL S.P.A.

  Ιταλία

 4. ENGENHART & HAERTER

  Γερμανία

 5. SLADUR OOD

  Βουλγαρία

 6. DAL SOGGIO S.R.L.

  Ιταλία

 7. LINEARTECK SRL

  Ιταλία

 8. YRS YEŞILER RULMAN SAN.TIC.LTD.ŞTI.

  Τουρκία

 1. CHANGZHOU SHINE BEARING CO., LTD

  Κίνα

 2. CUSCINETTI E TRASMISSIONI SRL

  Ιταλία

 3. CHANGZHOU CHENGBIDA BEARING MANUFACTURER CO,.LTD

  Κίνα

 4. OCITRASMISSIONI S.R.L.

  Ιταλία

 5. T RACE S.P.A.

  Ιταλία

 6. TRIC (S.R.L.)

  Ιταλία

 7. NSK ITALIA S.P.A.

  Ιταλία

 8. RULLIGRAFICA S.R.L.

  Ιταλία

 9. TIMKEN ITALIA S.R.L.

  Ιταλία

 10. U&P BEARINGS MANUFACTURING CO., LTD

  Κίνα

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ρουλεμάν με βελόνες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.999 επιχειρήσεις