• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ρουλεμάν με βελόνες

Αποτελέσματα για

Ρουλεμάν με βελόνες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. LELI SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η επιχείρηση μας κατέχει πείρα πάνω από εξήντα χρόνια και προβλέπει να έχει λαμπρό μέλλον. Από το 1950, δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των συστατικών για την μεταβίβαση της κίνησης και παρέχουμε υπηρεσίες υποστήριξης και συντήρησης για την συναρμολόγηση, τον έλεγχο και τη διάγνωση. Φημιζόμαστε από ανέκαθεν για τον επαγγελματισμό μας, τις ικανότητες μας, την αποτελεσματικότητα καθώς και για την προσοχή που δίνουμε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πελάτης. Μια παράδοση που ανανεώνεται καθημερινά στην αναζήτηση των πιο έγκυρων και καινοτόμων εμπορικών σημάτων στον κλάδο, τα οποία επιλέγουμε για να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια υπηρεσία που βρίσκεται πάντα στα υψηλότερα επίπεδα. Επιπλέον, χάρη σε μια συνεχώς εφοδιασμένη και ενημερωμένη αποθήκη, είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε σε κάθε ανάγκη σε χρόνο ρεκόρ. Ποιότητα, εμπειρία και πάθος. Αυτά είναι τα συστατικά που μας επιτρέπουν να κάνουμε τη διαφορά ακόμα και στις πιο περίπλοκες καταστάσεις και να χτίζουμε σταθερές σχέσεις με τους πελάτες μας.

 2. LEMM MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LEMM Maschinenbau είναι εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια παγκόσμιος προμηθευτής στον τομέα της ειδικής κατασκευής συστημάτων χειρισμού ρολών στη βιομηχανία χάρτου, μεμβρανών, συσκευασίας και τροφίμων. Εκτός αυτού, εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια παράγουμε κονσόλες, συνδέσμους, προεκτάσεις ατράκτων και στραγγαλιστικές βαλβίδες για τη βιομηχανία μηχανισμών κίνησης και δικλείδων. Χάρη στη σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων μας είμαστε ανά πάσα στιγμή σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις υψηλές απαιτήσεις του τορναρίσματος και του φρεζαρίσματος. Ως πιστοποιημένη επιχείρηση κατά DIN ISO 9001: 2015, η προσανατολισμένη στον πελάτη πολιτική ποιότητας αποτελεί ουσιαστικό στοιχείο της εταιρικής μας φιλοσοφίας. Με εκπαιδευμένο ειδικευμένο προσωπικό μπορούμε να σάς παρέχουμε ανά πάσα στιγμή εξατομικευμένες συμβουλές και υποστήριξη για ειδικές λύσεις.

 3. SCHÜBEL ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Στα 80 χρόνια της λειτουργίας της, η Schübel Antriebstechnik GmbH & Co. KG έχει αποκτήσει φήμη ως εξειδικευμένη τεχνική εμπορική επιχείρηση για συστήματα κίνησης και βιομηχανικά συστήματα με εξειδίκευση προϊόντων και χωρίς συμβιβασμούς προσανατολισμό στον πελάτη. Σήμερα, η Schübel αντιπροσωπεύει τη λύση όλων των προβλημάτων βιομηχανικής τεχνολογίας, με τα οποία βρίσκονται αντιμέτωποι φημισμένοι πελάτες από τους τομείς της βιομηχανίας, του εμπορίου, της παροχής υπηρεσιών και του δημόσιου τομέα όσον αφορά ζητήματα οικονομίας υλικών. Η Schübel ειδικεύεται σε βιομηχανικές τεχνικές λύσεις με ιδιαίτερη εστίαση σε τεχνικά ζητήματα κίνησης και μεταφοράς, όπου η Schübel διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων. Παρέχουμε στους πελάτες μας ένα ευρύ και πέραν του μέσου όρου φάσμα απόθεμα αποθήκης. Η Schübel παρέχει υπηρεσίες προεργασίας και επεξεργασίας σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη (π.χ.: μηχανική επεξεργασία, κοπή σε συγκεκριμένες διαστάσεις). Το πρόγραμμα προϊόντων συμπληρώνεται με ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης.

 4. DALE HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DALE HANDELSGESELLSCHAFT MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με βελόνες. Έχει έδρα σε Homburg, Γερμανία.

 5. NIPPON THOMPSON EUROPE B.V. (IKO)

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NIPPON THOMPSON EUROPE B.V. (IKO), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με βελόνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γραμμικοι οδηγοι, βελονοτριβεις, τροχίσκοι έκκεντρου, Αυτοματισμός, αυτοματισμοι εργοαστασιων, περιστρεφόμενοι δακτύλιοι, Γραμμικοί κινητήρες, ενεργοποιητες, και γραμμικοί ενεργοποιητές. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. KIS ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KIS ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με βελόνες, Ρουλεμάν με κυλίνδρους, Έδρανα κύλισης, περιστρεφόμενοι δακτύλιοι, Ρουλεμάν με βελόνες, Ρουλεμάν με κυλίνδρους, Έδρανα κύλισης, και Έδρανα υψηλής θερμοκρασίας. Έχει έδρα σε Dortmund, Γερμανία.

 2. ZANUSO KUGELLAGER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ZANUSO KUGELLAGER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έδρανα κύλισης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεία έδρανα, ρουλεμαν με βελονια, Λεία έδρανα, ρουλεμάν με κωνικούς κυλίνδρους, και δίσκοι. Έχει έδρα σε Nürnberg, Γερμανία.

 3. EISENHART LAEPPCHÉ GMBH

  Γερμανία

  Η EISENHART LAEPPCHÉ GMBH είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για ρουλεμάν, ένσφαιρους τριβείς και γραμμική τεχνολογία. Αξιοποιούμε την εξειδικευμένη γνώση μας με εμπειρία άνω των 50 ετών προς όφελος των πελατών μας. Με την πάροδο του χρόνου, η εταιρεία μας έχει εξελιχθεί σε γνωστό όμιλο επιχειρήσεων με έδρα το Wilhelmshaven. Το 1999 ιδρύθηκε η LCN-Linear Center Nord AG. Κατ' αυτόν τον τρόπο διευρύνθηκε στο πλαίσιο του ομίλου επιχειρήσεων ο υφιστάμενος επιχειρηματικός τομέας των ρουλεμάν και των σφαιρικών ρουλεμάν με έναν ακόμη τομέα: τα γραμμικά συστήματα. Η απόλυτη ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών μας αποτελεί βασική προτεραιότητα της εταιρείας μας. Σας παρέχουμε αποτελεσματικά ένσφαιρους τριβείς, έδρανα ολίσθησης, βελονοειδή έδρανα, περιστροφικές συνδέσεις, ειδικά έδρανα και γραμμικούς οδηγούς, για να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη σας. Ζητήστε σήμερα μια προσφορά.

 4. AMSBECK MASCHINENTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η Amsbeck Maschinentechnik GmbH έχει εξελιχθεί από την ίδρυσή της το 1982 σε κορυφαίο κατασκευαστή φυγοκεντρικών συμπλεκτών, φυγοκεντρικών φρένων, αφαιρούμενων και φλαντζωτών μηχανισμών μετάδοσης, καθώς και υδραυλικά ενεργοποιούμενων συμπλεκτών. Πελάτες από ολόκληρο τον κόσμο εκτιμούν την απόλυτη αξιοπιστία μας, την επιδίωξη τεχνικών καινοτομιών και τη σταθερή βελτίωση των διαδικασιών από την πρώτη επικοινωνία έως την υποστήριξη των πελατών.

 5. PSGT – PRÄZISIONSLAGER-, SPINDELLAGER- UND GLEITLAGER-TECHNIK

  Γερμανία

  Η εταιρεία PSGT – PRÄZISIONSLAGER-, SPINDELLAGER- UND GLEITLAGER-TECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με βελόνες. Έχει έδρα σε Vlotho, Γερμανία.

 1. CHANGZHOU YANGJIA NEEDLE BEARING FACTORY

  Κίνα

  Η εταιρεία CHANGZHOU YANGJIA NEEDLE BEARING FACTORY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με βελόνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αναστολεις. Έχει έδρα σε Changzhou, Κίνα.

 2. FRÖHLICH & DÖRKEN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία FRÖHLICH & DÖRKEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με βελόνες. Έχει έδρα σε Sprockhövel, Γερμανία.

 1. CRB ANTRIEBS­TECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία CRB ANTRIEBS­TECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με βελόνες, σφαιρίδια από λεπτό χάλυβα, Αρθρωτά έδρανα, Ρουλεμάν με βελόνες, και ερπυστριοφοροι εκσκαφεις. Έχει έδρα σε Leverkusen, Γερμανία.

 2. SCHWAHN SOLUTIONS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SCHWAHN SOLUTIONS GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με βελόνες. Έχει έδρα σε Haiger, Γερμανία.

 3. DESROLEST

  Γαλλία

  Η εταιρεία DESROLEST, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με βελόνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικες προμηθειες, ρουλεμαν, ιμαντες, και εξοπλισμος. Έχει έδρα σε Colmar, Γαλλία.

 4. KUGELLAGER LEITNER

  Αυστρία

  Η εταιρεία KUGELLAGER LEITNER, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με βελόνες. Έχει έδρα σε Amstetten, Αυστρία.

 5. SIVEREK RULMAN

  Τουρκία

  Η εταιρεία SIVEREK RULMAN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικα εδρανα κυλισης, και ρουλεμαν με βελονια. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 6. MONDIAL S.P.A.

  Ιταλία

  Η εταιρεία MONDIAL S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, Ρουλεμάν με βελόνες, Υδραυλικοί σύνδεσμοι, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, Ρουλεμάν με βελόνες, Υδραυλικοί σύνδεσμοι, και γραμμικα συστηματα. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

 7. LMC-COUPLINGS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία LMC-COUPLINGS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με βελόνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Συμπλέκτες, Μηχανικές συζεύξεις, Μηχανικοί συμπλέκτες, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Συμπλέκτες, Μηχανικές συζεύξεις, και Μηχανικοί συμπλέκτες. Έχει έδρα σε Mollem-Asse, Βέλγιο.

 8. METEX JERZY KURELSKI, ZDZISŁAWA KURELSKA SP.J.

  Πολωνία

  Η εταιρεία METEX JERZY KURELSKI, ZDZISŁAWA KURELSKA SP.J., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με βελόνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γραμμικα ρουλεμαν, και ρουλεμάν με κωνικούς κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Myślenice, Πολωνία.

 1. ENGENHART & HAERTER

  Γερμανία

  Η εταιρεία ENGENHART & HAERTER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με κυλίνδρους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, ρουλεμαν με βελονια, ρουλεμαν, και Ρουλεμάν με σφαιρίδια. Έχει έδρα σε Korntal, Γερμανία.

 2. SLADUR OOD

  Βουλγαρία

  Η εταιρεία SLADUR OOD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα - κινούμενα κατάστηματα, Ρουλεμάν με βελόνες, Εφοδιασμός - γενικές προμήθειες, Οχήματα - κινούμενα κατάστηματα, Ρουλεμάν με βελόνες, και Εφοδιασμός - γενικές προμήθειες. Έχει έδρα σε Troyan, Βουλγαρία.

 3. LINEARTECK SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία LINEARTECK SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με βελόνες, ελατηρια αεριου, Ρουλεμάν με βελόνες, και γραμμικοί ενεργοποιητές. Έχει έδρα σε Calderara Di Reno, Ιταλία.

 4. DAL SOGGIO S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία DAL SOGGIO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με κυλίνδρους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδικά ρουλεμάν, και Βελόνες για ρουλεμάν. Έχει έδρα σε Zanè, Ιταλία.

 5. RH INDUSTRIESERVICE & ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO.KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία RH INDUSTRIESERVICE & ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO.KG, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με βελόνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έδρανα κύλισης, οδοντωτοι τροχοι, αρθρωτες κεφαλες, και Έδρανα κύλισης. Έχει έδρα σε Bad Salzungen Ot Langenfeld, Γερμανία.

 6. YRS YEŞILER RULMAN SAN.TIC.LTD.ŞTI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία YRS YEŞILER RULMAN SAN.TIC.LTD.ŞTI., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ρουλεμαν με βελονια, και κιγκαλερια. Έχει έδρα σε istanbul, Τουρκία.

 7. EMAY RULMAN

  Τουρκία

  Η εταιρεία EMAY RULMAN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ρουλεμαν με βελονια, και Κατασκευάζονται ρουλεμάν. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 8. KEYTE BEARINGS

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία KEYTE BEARINGS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφαιρίδια ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ρουλεμαν, και ρουλεμαν με βελονια. Έχει έδρα σε Camberley, Ηνωμένο Βασίλειο.

 9. CHANGZHOU SHINE BEARING CO., LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία CHANGZHOU SHINE BEARING CO., LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με βελόνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κυλινδρικα εδρανα. Έχει έδρα σε Changzhou, Κίνα.

 10. CUSCINETTI E TRASMISSIONI SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία CUSCINETTI E TRASMISSIONI SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με βελόνες. Έχει έδρα σε Casapulla, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ρουλεμάν με βελόνες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.997 Επιχειρήσεις