• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ράφια αποθήκευσης

Αποτελέσματα για

Ράφια αποθήκευσης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. DC PLUS GLOBAL SHOPFITTING

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Καλωσορίσατε στην DCShopfitting, μια εταιρεία παραγωγής εξοπλισμών καταστημάτων από την Τουρκία και ο παγκόσμιος συνεργάτης σας για τη δημιουργία καλαίσθητων και λειτουργικών χώρων λιανικής. Με μεγάλη βιομηχανική εμπειρία, ειδικευόμαστε στην παροχή εξαιρετικών λύσεων εξοπλισμού καταστημάτων που καλύπτουν τις μοναδικές ανάγκες και απαιτήσεις ενός ποικίλου φάσματος επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων καταστημάτων λιανικής, εμπορικών καταστημάτων, σούπερ μάρκετ, μπουτίκ, επιχειρήσεων φιλοξενίας και εμπορικών χώρων. Η ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας εξοπλισμού καταστημάτων περιλαμβάνει ράφια και συστήματα προθηκών, γκισέ και ταμεία, πάνελ και διάτρητα πάνελ, ράφια ειδών ρουχισμού, βιτρίνες και ερμάρια, βοηθητικά τραπεζάκια μπουτίκ, κούκλες, μεταλλικές σχεδιάσεις κομμένες με λέιζερ, βάσεις ανακοινώσεων, προσαρμοσμένα στοιχεία και εξαρτήματα. Ως έμπιστος συνεργάτης σας δεσμευόμαστε να μετατρέψουμε το δικό σας χώρο λιανικής σε ένα περιβάλλον που βελτιώνει την εικόνα σας και αποτελεί κινητήρια δύναμη για τις πωλήσεις. Οι πελάτες μας βασίζονται την τεχνογνωσία, στην αξιοπιστία και στη δέσμευσή μας για την ποιότητα και είμαστε υπερήφανοι για τις μακροπρόθεσμες εταιρικές σχέσεις μας με πολλούς από αυτούς. Για το λόγο αυτό επιδιώκουμε να υπερβούμε τις προσδοκίες τους σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να αναβαθμίσετε το δικό σας χώρο λιανικής με κορυφαίες λύσεις εξοπλισμού καταστημάτων που αντανακλούν τη μοναδική ταυτότητα της φίρμας σας και δημιουργούν μακροπρόθεσμη εντύπωση στους πελάτες σας.

 2. PROTECTOPLUS LAGER- UND UMWELTTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η PROTECTO είναι κατασκευαστής που ειδικεύεται στα οικολογικά συστήματα αποθήκευσης. Από το 1993 σχεδιάζει, κατασκευάζει και συναρμολογεί προϊόντα Protectoplus για την ασφαλή αποθήκευση επικίνδυνων για τα ύδατα και εύφλεκτων υλικών. Παντού όπου χρησιμοποιούνται επικίνδυνα υλικά κατασκευής, λειτουργικά μέσα ή απόβλητα, απαιτείται η αποτροπή της ρύπανσης των υδάτων και του εδάφους, καθώς και η προστασία του ανθρώπου. Από την αποθήκευση, τη μεταφορά έως τα σετ έκτακτης ανάγκης, η Protectoplus διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υψηλής ποιότητας. Η Protectoplus είναι εξειδικευμένη επιχείρηση κατά §19I WHG και παράγει τυποποιημένες ή εξατομικευμένες λύσεις αποθήκευσης. Όλα τα προϊόντα, είτε αυτά είναι λεκάνες συλλογής από χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα, PE, GFK ή πολυμερές-σκυρόδεμα, κοντέινερ ραφιών και αποθήκες πυροπροστασίας ή ολοκληρωμένες αίθουσες αποθήκευσης για επικίνδυνα για το περιβάλλον υλικά, παράγονται πάντοτε με βάση την ισχύουσα νομοθεσία και το σύγχρονο επίπεδο της τεχνολογίας. Με προϊόντα από 6 υλικά κατασκευής (χάλυβας, ανοξείδωτος χάλυβα, σκυρόδεμα, GFK, πλαστικό PE και PVC).

 3. OHRA-REGALANLAGEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η OHRA με έδρα το Kerpen (κοντά στην Κολωνία), είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων ραφιών στην Ευρώπη και κορυφαία στην αγορά και εξειδικευμένη ευρωπαϊκή επιχείρηση για προβολικά ράφια. Με τα ράφια παλετών και τα προβολικά της ράφια, η OHRA έχει εδραιωθεί ιδίως στους τομείς της εμπορίας δομικών υλικών και της επεξεργασίας ξύλου. Χάρη στον έντονο προσανατολισμό στον πελάτη και στις εξατομικευμένες ειδικές λύσεις, οι λύσεις ραφιών της OHRA χρησιμοποιούνται πλέον και σε όπερες όπως και από επιχειρήσεις αξιοποίησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων ή μαρίνες. Η OHRA έχει εξειδικευτεί στην αποθήκευση προϊόντων μεγάλου μήκους και βάρους. Ιδίως τα στιβαρά προβολικά ράφια και τα ράφια παλετών από χαλύβδινα προφίλ μάς διακρίνουν σαφώς από τους άλλους προμηθευτές. Μεγάλη φέρουσα ικανότητα με ταυτόχρονα λεπτή κατασκευή - αυτό δεν μπορούν να το εγγυηθούν πολλοί κατασκευαστές. Εμείς πληρούμε αυτές τις απαιτήσεις και πολλά άλλα. Η υψηλή ποιότητα των δικών μας συστημάτων ραφιών αποτελεί συνιστώσα της εταιρικής μας φιλοσοφίας και σάς παρέχει την εμπιστοσύνη ότι θα αποθηκεύετε τα προϊόντα σας με ασφαλή τρόπο.

 4. Z. D. JAWOR

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Το εργοστάσιο μας ιδρύθηκε το 1995, και εξελίχθηκε από οικογενειακή επιχείρηση σε μια ευήμερη παραγωγή. Συνεχής ανάπτυξη και βελτιωμένες παραγωγικές τεχνικές, εμπλουτίζοντας την γκάμα των προϊόντων μας ώστε να καλύψουμε μια σειρά από ξύλινα αντικείμενα για το σπίτι και τον κήπο. Η αφοσίωση μας στην καινοτομία και νέα σχέδια εντάσσονται τακτικά στην αγορά. Η μοναδικές σας ιδέες είναι επίσης ευπρόσδεκτες για εξατομικευμένες παραγγελίες. Η αρχή που μας καθοδηγεί "ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ" θρέφει τις προσφορές μας προϊόντων και την λειτουργική μας ηθική. Με προηγμένη τεχνολογία, καταρτισμένο προσωπικό, έναν σύγχρονο στόλο μηχανημάτων και ευνοϊκό περιβάλλον, τα προϊόντα μας ικανοποιούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Η προσοχή μας επικεντρώνεται στην ακρίβεια και στην φροντίδα. Η στρατηγική μας τοποθεσία, δίπλα από το πρώην δάσος Sandomierz μας εξασφαλίζει την πρόσβαση σε πιστοποιημένη ξυλεία πεύκου ανώτατης ποιότητας και με πιστοποίηση κατά FSC®. Δίνουμε προτεραιότητα σε υλικά λόγω της προέλευσης τους και της βιωσιμότητας τους. Τα φυσικά μας προϊόντα δεν απαιτούν χημική επεξεργασία και το ξύλο είναι ανθεκτικό στην στρέβλωση.

 5. METALCOOP

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Metalcoop ειδικεύεται στον σχεδιασμό, την κατασκευή και την εγκατάσταση μεταλλικών ραφιών. Προσφέρουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων και εξαρτημάτων: βάσεις για παλέτες, πατάρια, ράφια με κινητή βάση, βιτρίνες πώλησης και πάγκους. Επίσης, προμηθεύουμε με λύσεις ολοκληρωμένης διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας για τη διαχείριση αποθήκης με το λογισμικό SMART WMS, το οποίο μπορεί να διαχειριστεί σε πραγματικό χρόνο τη διακίνηση, το απόθεμα, τον ανεφοδιασμό και την απογραφή, ανεξάρτητα από το μέγεθος του χώρου αποθήκευσης.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. M-D-R SOLUTIONS DE STOCKAGE ET MANUTENTION

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία M-D-R SOLUTIONS DE STOCKAGE ET MANUTENTION, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ράφια αποθήκευσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα διακίνησης, Συστήματα ραφιών για βαριά φορτία, συστηματα ραφιων βιομηχανικης χρησης, ράφια για παλέτες, και Οχήματα διακίνησης. Έχει έδρα σε Cre Sur Loir, Γαλλία.

 2. LITAN - ESTANTES METÁLICAS, LDA

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LITAN - ESTANTES METÁLICAS, LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ράφια αποθήκευσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιβλιοθήκες και ράφια, Σκαλωσιές και σκάλες, σκαλες αλουμινιου, Βιβλιοθήκες και ράφια, μεταλλικες σκαλες, Σκαλωσιές και σκάλες, συστηματα ραφιων βιομηχανικης χρησης, μεταλλικα ραφια, και μεταλλικα συστηματα ραφιων για αποθηκες. Έχει έδρα σε Águeda, Πορτογαλία.

 3. PALRACO

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PALRACO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χειράμαξες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους περονοφορα διακινησης, στοιβαζόμενα δοχεία, ανατρεπόμενα ικριώματα, κοντέινερ από σύρμα, μπιτονια σε αμαξιδια, ράφια αποθήκευσης, δοχεία συγκράτησης, αποθήκευση φιαλών αερίου, και κοντέινερ υλικού. Έχει έδρα σε Wellen, Βέλγιο.

 4. AAAGILER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AAAGILER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ράφια αποθήκευσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σήμανση στο έδαφος, συστηματα ραφιων βιομηχανικης χρησης, βραχίονας για παλέτες, σημανση, φραγμοι, βιομηχανικά καθίσματα, ζυγοι, συστηματα ραφιων, και κολλητικες ταινιες. Έχει έδρα σε Darmstadt, Γερμανία.

 5. RACK CONCEPT

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RACK CONCEPT, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ράφια αποθήκευσης, γονδολες για σουπερ μαρκετ, ικριωμα, μεταλλικες παλετες, αποθήκευση, Συστήματα αποθήκευσης, καφασωτά, Ράφια αποθήκευσης, και ράφια για παλέτες. Έχει έδρα σε Manage, Βέλγιο.

 1. PROPOSRESCH GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PROPOSRESCH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ράφια αποθήκευσης. Έχει έδρα σε Lanzenkirchen, Αυστρία.

 2. SD MONTAGESERVICE

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SD MONTAGESERVICE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ράφια αποθήκευσης. Έχει έδρα σε Essen, Γερμανία.

 1. EEM CONSEIL

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EEM CONSEIL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ράφια αποθήκευσης, Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ, Ανταλλακτικά για περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα, καροτσακια ανυψωσης και χειροκινητα συστηματα μεταφορας, Ράφια αποθήκευσης, και Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ. Έχει έδρα σε Laons, Γαλλία.

 2. CREMONINI VIRGILIO

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CREMONINI VIRGILIO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ράφια αποθήκευσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ράφια καταστημάτων, συστηματα ραφιων για αποθηκευση, μεταλλικα ραφια, Ράφια καταστημάτων, και συνθετα συστηματα ραφιων. Έχει έδρα σε Crevalcore, Ιταλία.

 3. ELVEDI GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ELVEDI GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ράφια αποθήκευσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πρόβολος, και πρόβολος. Έχει έδρα σε Blumberg, Γερμανία.

 4. OZ LOGISTIQUE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία OZ LOGISTIQUE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ράφια αποθήκευσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσιες επιμελητειας, Συμβουλές διαχείρισης διακίνησης, επιμελητεια, και βιομηχανικη διαχειριση διακινησης. Έχει έδρα σε Pontarlier, Γαλλία.

 5. ATOX ESM

  Γαλλία

  Η ATOX σας προτείνει μία ευρεία γκάμα ραφιών, δυναμικών, κινητών, ελαφρών, μεγάλου ύψους καθώς και ράφια παλετών, ράφια ημιβαρέως τύπου, παλέτες manurack, προστατευτικά, ετικέτες χαρακτηριστικών. Η συναρμολόγηση πραγματοποιείται από τις εξειδικευμένες ομάδες μας καθώς και η συντήρηση. Υλοποιούμε μαζί τις μελέτες σας και εκτιμούμε τις δαπάνες ώστε να υλοποιηθεί το σχέδιό σας. Πεπειραμένοι επαγγελματίες σας οδηγούν στις επιλογές σας ώστε να αποκτήσετε τη καλύτερη επιστροφή υλικοτεχνικών μέσων. Επιλέξτε το καλύτερο, αποφύγετε το χειρότερο.

 6. SCIENTIFIC-PRODUCTION ENTERPRISE IMVO

  Ουκρανία

  Η SPE " IMVO " είναι ηγετική Ουκρανική επιχείριση ανάπτυξης και κατασκευής ραφιών και εξοπλισμού αποθήκευσης. Οι ειδικοί της επιχείρησης έχουν αναπτύξει περισσότερες από 4 000 λύσεις για τη διαχείριση διακίνηση αποθηκών. Προμηθεύουμε : ράφια παλέτες, επιλεγμένα ράφια με παλέτες, βαθιά ραφια με παλέτες τύπου drive-in / drive through, ράφια μεγάλης ζωής και συνδυασμένα, ράφια με πρόβολο, ράφια ροής βαρύτητας, πατάρια, εξαρτήματα για συστήματα αποθήκευσης, Συστήματα διακίνησης εδάφους, μεταφορείς. Πιστοποίηση: ISO 9001: 2008 UkrSEPRO

 7. MIAS MASCHINENBAU, INDUSTRIEANLAGEN & SERVICE GMBH

  Γερμανία

  Η MIAS είναι κορυφαία στην αγορά επιχείρηση για μέσα ανάληψης φορτίων και συσκευές χειρισμού ραφιών για γενικούς αναδόχους και ολοκληρωτές συστημάτων. Η MIAS γνωρίζει τι σημαίνει παράδοση και ενσωμάτωση του καθοριστικού στοιχείου σε αυτόματες εγκαταστάσεις αποθήκευσης. Η άριστη ποιότητα και ο επαγγελματισμός αποτελούν την ανώτατη προτεραιότητα για εμάς. Οι λύσεις MIAS χρησιμοποιούνται παγκοσμίως και διατομεακά. Η εκ των υστέρων εγκατάσταση και το σέρβις συμπληρώνουν το εξειδικευμένο φάσμα υπηρεσιών.

 8. META-REGALBAU GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Είμαστε μια μικρομεσαία επιχείρηση στο Arnsberg του Sauerland – εδραιωμένη στην περιοχή με την παράδοση και τους συνεργάτες μας, τη βάση και την εγγύηση της επιτυχίας μας. Μπορείτε να εμπιστευθείτε την META ως προμηθευτή συστημάτων για όλα τα ζητήματα της διοικητικής μέριμνας της αποθήκης σας: από συμβουλές έως τον προγραμματισμό και από τη μελέτη της εγκατάστασης έως τη συναρμολόγηση των εγκαταστάσεων αποθήκευσης. Εδώ και πολλά έτη, ακολουθούμε υψηλά πρότυπα ποιότητας : Σε συνεργασία με τους μεταπωλητές μας, αναπτύσσουμε τις βέλτιστες λύσεις ραφιών για τους χώρους σας και τη χρήση. Όλες οι εγκαταστάσεις αποθήκευσης δοκιμάζονται βάσει πολύ αυστηρών προδιαγραφών και ανταποκρίνονται στα ισχύοντα πρότυπα ποιότητας. Επιπλέον, είμαστε ο μοναδικός Ευρωπαίος κατασκευαστής που έχει λάβει την πιστοποίηση RAL-RG 614/3 για την κατασκευή συστημάτων ραφιών με ράφια σε πολλά επίπεδα.

 1. EVROMARKET

  Ρωσία

  Η «SE «Euromarket» είναι κατασκευαστής εγκαταστάσεων για καταστήματα και μονάδων ψύξης-βιτρίνες και παραθύρων. Ράφια, μονάδες αποθήκευσης και προβολής για τμήματα καταστημάτων, παράγει μεγάλη ποικιλία ραφιών για καταστήματα. Χάρη στο ιδιόκτητο μας γραφείο σχεδιασμού, είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε εξατομικευμένους πάγκους καταστημάτων καθώς και σημεία πώλησης (POS) για καταστήματα και σουπερμάρκετ. Το τμήμα επίπλωσης καταστημάτων επικεντρώνεται στην παραγωγή πάγκων για ταμεία, ξύλινες προθήκες και επιδαπέδιες βάσεις προβολής από κοντραπλακέ. Το τμήμα εμπορικής ψύξης και εξυγίανσης αέρα κατασκευάζει ψυκτικές βιτρίνες και ψυκτικές μονάδες προβολής. Από το 2020 ξεκινήσαμε την παραγωγή μονάδων εξυγίανσης αέρα. Παράγουμε πάνω από 60 000 μέτρα σε ράφια ετησίως παραδίδοντας τον εξοπλισμό μας ψύξης και ραφιών σε όλο τον κόσμο. Διαθέτουμε 4500 τ.μ παραγωγικούς χώρους και το ιδιόκτητο μας τμήμα σχεδιασμού βρίσκεται στην διάθεση σας. Αποστολή μας είναι να παράγουμε ράφια και μονάδες ψυκτικών προθηκών που ικανοποιούν άριστα τις ανάγκες των πελατών μας και εκμεταλλεύονται βέλτιστους χώρους τους λιανικής πώλησης.

 2. FORMTEILE BÄRMANN

  Γερμανία

  Είμαστε μια επιχείρηση που παράγει φρεζαριστά εξαρτήματα CNC και κομμένες σε συγκεκριμένες διαστάσεις πλάκες για διάφορους κλάδους και τομείς της βιομηχανίας με έδρα το Ebersdorf κοντά στο Coburg, στην Άνω Φραγκονία. Εδώ σάς παρουσιάζουμε το καθημερινό έργο μας. Σάς παρουσιάζουμε την εταιρεία και τη γκάμα των προϊόντων μας, καθώς και τις δυνατότητες παραγωγής του εργοστασίου μας. Ρίξτε μια ματιά στον τομέα εξυπηρέτησης της εταιρείας μας, καθώς προσπαθούμε να εξασφαλίζουμε πάντοτε το καλύτερο για τους πελάτες μας και αξιοποιούμε την πολυετή εμπειρία μας στην παραγωγή διαμορφωμένων εξαρτημάτων. Επενδύουμε με συνέπεια και στον τομέα του περιβάλλοντος και προσπαθούμε να διακρινόμαστε όχι μόνο με την επεξεργασία ανανεώσιμων πρώτων υλών, αλλά προστατεύουμε το περιβάλλον και στο πλαίσιο της καθημερινής παραγωγής και του εξοπλισμού μας. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές στο πλαίσιο προσωπικής συζήτησης για τις δυνατότητες παραγωγής της εταιρείας μας.

 3. ESTANTERÍAS GRANALUZ

  Ισπανία

  Μπορούμε να πούμε ότι η Granaluz είναι πλέον ο νεώτερος ισπανός κατασκευαστής με τους ανταγωνιστές της σε εθνικό επίπεδο. Η Granaluz σχεδιάζει, κατασκευάζει και πουλά τα πάντα σχετικά με την αποθήκευση και τη διαχείριση διακίνησης. Κατασκευάζουμε ράφια για συμβατικές παλέτες (επιλεκτική παλετοποίηση), συμπαγής παλετοποίηση, ακτίνες με φορητούς βραχίονες, ακτίνες για μεσαία φορτία, αφαιρούμενα μεταλλικά ράφια, ράφια snap, ντουλάπια για γκαρνταρόμπα, πατάρια ή ημιόροφοι, καθώς και ακτίνες και εταζέρες

 4. ABS FACHMARKTSYSTEME GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Είμαστε ο συνεργάτης σας για ολοκληρωμένες λύσεις στη σχεδίαση καταστημάτων. Αναπτύσσουμε στοχευμένο σχεδιασμό σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις σας, έτσι ώστε να μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας μια μοναδική εμπειρία αγορών. Ενθουσιάστε και εμπνεύστε τους πελάτες σας απευθείας στο Point of Sale. Επωφεληθείτε από την εμπειρία μας και την αποδοτικότητά μας, από την πρώτη συζήτηση μέχρι την έναρξη λειτουργίας του καταστήματος. Επιπλέον, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για ραφιέρες βαρέων φορτίων και αποθήκης. Υλοποιούμε μοναδικές προθήκες υποδοχής και πώλησης υψηλής ποιότητας. Η επιτυχία σας είναι δική μας επιτυχία!

 5. TH. DIMITROULAKOS S.A.

  Ελλάδα

  Η Θ. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε. παράγει μια ευρεία γκάμα προϊόντων όσον αφορά την αποθήκευση και προβολή.Εξειδικεύεται στα παρακάτω συστήματα : - Διάτρητα γωνιακά ελάσματα & ράφια ΤΥΠΟΥ ΝΤΕΞΙΟΝ.- Ράφια βιδωτά σε πακέτα.- Ράφια για σουπερ μαρκετ & εμπορικά καταστήματα.- Ράφια ελαφρού βάρους χωρίς βίδες.- Ράφια ημιβαρέως τύπου.- Ράφια βαρέως τύπου για παλέτες.- Ράφια βαρέως τύπου για παλέτες σύστημα για την αποθήκευση παλετών βασισμένο στις μεθόδους - Ράφια με μεγάλο εύρος φόρτωσης.- Μεταλλικές ντουλάπες & ιματιοθήκες σε πακέτα.- Μεταλλικές συρταροθήκες με πλαστικά συρτάρια/κουτιά. Η μονάδα παραγωγής της είναι πλήρως εξοπλισμένη με μηχανές κοπής , διαμόρφωσης , επεξεργασίας και με σύγχρονη μονάδα απολάδωσης - βαφής με τούνελ - φούρνο.Η παραγωγή μας φροντίζει ώστε κάθε παραγόμενο προϊόν να δέχεται την ελάχιστη μηχανική καταπόνηση με αποτέλεσμα οι ιδιότητες του να μην εξαντλούνται ακόμα και σε ακραία φορτία.

 6. SPIDER APOSTOLOS NESTORATOS

  Ελλάδα

  Η εταιρία SPIDER Απόστολος Νεστοράτος και ΣΙΑ Ε.Ε αποτελεί την συνέχεια της εταιρείας Γεώργιος Παχτίτης και ΣΙΑ ΕΕ που λειτουργεί από το 1971 και δραστηριοποιείται στον κλάδο των εξοπλισμών των επαγγελματικών καταστημάτων στην βόρειο Ελλάδα. Η ευελιξία των ραφιών των καταστημάτων μπορούν να καλύψουν τις όλες τις ανάγκες από τις πιο μικρές επιχειρήσεις μέχρι και τα μεγάλα supermarket. Οι ανάγκες των σημερινών επιχειρήσεων μας οδήγησαν και στον εξοπλισμό των αποθηκών, όπου η εταιρία μας προσφέρει λύσεις για την μέγιστη εξοικονόμηση χώρου από τις πιο απλές κατασκευές μέχρι και στις πιο πολυσύνθετες όπως ραφολογίες σε μεγάλα ύψη και πατάρια.

 7. STANDARD DEPO VE RAF SISTEMLERI DIS TICARET A.S.

  Τουρκία

  Η STANDARD DEPO RAF ιδρύθηκε το 1962 και δραστηριοποιείται στα πεδία της διαχείρισης υλικών, των συστημάτων ραφιών και των συστημάτων αποθήκευσης. Η εταιρεία μας είναι η πρώτη του είδους που ιδρύθηκε στην Τουρκία και προσχώρησε στον όμιλο AVERYS το 2007. Ο όμιλος AVERYS ειδικεύεται στα συστήματα ραφιών και αρχειοθέτησης, γεγονός που συμβάλλει στο να συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων στην Ευρώπη στον χώρο της. Η βάση για την επιτυχία των συστημάτων ραφιών μας στην αγορά είναι οι σύγχρονες μέθοδοι βιομηχανικής παραγωγής και οι συνεχείς βελτιώσεις στην αποδοτικότητα.

 8. WOLF SECO NV

  Βέλγιο

  Η Εταιρεία Wolf-Seco κατασκευάζει και εισάγει εδώ και μια 20ετία, δομικά είδη εξοπλισμού. Οι εξαγωγές αντιπροσωπεύουν ένα σημαντικό μέρος του τζίρου μας, με την θυγατρική της στο εξωτερικό. Σκαλωσιές, θωρακισμοί, στηρίγματα και αντιστηρίγματα.

 9. MOVIESTAN

  Ισπανία

  Η Estructuras Metálicas Moviestan είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στη βελτιστοποίηση χώρων σε βιομηχανικά κτίρια και σε επιχειρήσεις. Οι λύσεις μας περιλαμβάνουν τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την εγκατάσταση.

 10. EYPAR SA

  Ισπανία

  Σχεδιασμός και κατασκευή συστημάτων αρχειοθέτησης και αποθήκευσης. Κινητές εταζέρες για αρχεία E-DISC και E-LOGIC, με χειροκίνητη και αυτόματη λειτουργία. Κατασκευάζουμε επίσης τη Σειρά BLOCK-ART με χτένες κρεμαστές και ολίσθησης για έργα τέχνης σε μουσεία και πινακοθήκες.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ράφια αποθήκευσης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

362 Επιχειρήσεις