• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • πύργοι ψύξης

Αποτελέσματα για

Πύργοι ψύξης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. KELVION HOLDING GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Kelvion – Η εξειδικευμένη επιχείρηση στην ανταλλαγή θερμότητας από το 1920 - Συμπαγείς εναλλάκτες θερμότητας πτερυγιοφόρων αυλών, εναλλάκτες θερμότητας με πλάκες, εναλλάκτες θερμότητας μεμονωμένου σωλήνα, εναλλάκτες θερμότητας με δέσμη αυλών, συστήματα ψύξης μετασχηματιστών και ψυκτικοί πύργοι

 2. TECHNOTRANS SOLUTIONS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Το γεγονός ότι η gwk Gesellschaft Wärme Kältetechnik mbH έχει αποκτήσει παγκοσμίως τόσο μεγάλη φήμη ως εξειδικευμένη και καινοτομική επιχείρηση συστημάτων ρύθμισης θερμοκρασίας και ψύξης υψηλής ποιότητας, βασίζεται στη μεγάλη εμπειρία της άνω των πέντε δεκαετιών. Όποιος χρειάζεται μελετημένα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας για ένα σύστημα ψύξης ή κλιματισμού έως ένα σύστημα επεξεργασίας νερού, θα βρει στην gwk έναν προμηθευτή συστήματος.

 3. LUDGER GIERSE INDUSTRIE MARKETING

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LUDGER GIERSE INDUSTRIE MARKETING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πύργοι ψύξης. Έχει έδρα σε Lüdenscheid, Γερμανία.

 4. IKS INDUSTRIEKÜHLUNG SCHNEEBERG GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία IKS INDUSTRIEKÜHLUNG SCHNEEBERG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πύργοι ψύξης. Έχει έδρα σε Schneeberg, Γερμανία.

 5. MITA COOLING TECHNOLOGIES

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MITA COOLING TECHNOLOGIES, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πύργοι ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δεσμες για ψυκτικες μοναδες, και πυργοι ψυχρανσης. Έχει έδρα σε Siziano, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ANNEN VERFAHRENSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ANNEN VERFAHRENSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πύργοι ψύξης. Έχει έδρα σε Wasserburg, Γερμανία.

 2. WALUTECH UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WALUTECH UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πύργοι ψύξης. Έχει έδρα σε Ochtrup, Γερμανία.

 3. AGGREKO DEUTSCHLAND

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AGGREKO DEUTSCHLAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πύργοι ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γεννητριες ρευματος, γεννήτρια, και μετασχηματιστες. Έχει έδρα σε Dorsten, Γερμανία.

 4. AGGREKO DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AGGREKO DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πύργοι ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτρικοι μετασχηματιστες, γεννητριες ρευματος, γεννήτρια, και μετασχηματιστες. Έχει έδρα σε Dorsten, Γερμανία.

 5. AGGREKO CANNOCK

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AGGREKO CANNOCK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εναλλάκτες θερμότητας, Πύργοι ψύξης, ηλεκτρικοι μετασχηματιστες, Εναλλάκτες θερμότητας, Πύργοι ψύξης, και γεννήτριες πετρελαίου εσωτερικής καύσης. Έχει έδρα σε Cannock, Ηνωμένο Βασίλειο.

 1. JACIR

  Γαλλία

  Γαλλο- γερμανικός όμιλος Jacir-Gohl που κατασκευάζει μια από τις πρώτες συλλογές πύργων ψύξης στο κόσμο. Η Jacir έχει πιστοποίηση κατά ISO9001 και « Eurovent-CTI », προσφέροντας έτσι μια εγγύηση απόδοσης. Ιδιαίτερα ενεργή σε θέματα έρευνας και ανάπτυξης, προτείνουμε κάθε χρόνο νέα προϊόντα και καταθέτουμε πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας προκειμένου να προβλέψουμε τις ανάγκες των πελατών μας καθώς και της νομοθεσίας. Η γκάμα των προτεινόμενων τεχνολογιών είναι ολοκληρωμένη και συμπεριλαμβάνει πύργους ανοιχτού και κλειστού τύπου, υβριδικούς και αδιαβατικούς, με μια τεχνογνωσία που επιτρέπει την βελτιστοποίηση του ήχου, της κατανάλωσης νερού και ενέργειας και την αποφυγή μίξης. Αναλύονται πολλές λύσεις στα μέτρα σας. Εργαζόμαστε για λογαριασμό του HVAC (data-centers, Εμπορικά κέντρα, νοσοκομεία κ.λπ.) και διαθέτουμε έντονη παρουσία στους τομείς της ενέργειας και της βιομηχανίας : ζαχαροποιία, σιδηρουργία, αποστακτήρια, χημεία, αγροκαλλιέργεια, τσιμεντοποιϊα, χαρτοποιία κ.λπ. Η Jacir-Gohl παρέδωσε περίπου 65000 πύργους σε 95 χώρες για διάφορους χρήστες.

 2. PLOG ANLAGENBAU

  Γερμανία

  Διαθέτουμε οικολογικά συστήματα υψηλής απόδοσης για τον κλιματισμό και την ψύξη επεξεργασίας τεχνολογίας αιχμής. Ειδικά στον τομέα των φυσικών ψυκτικών μέσων διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία. Ως συνεργάτης πωλήσεων της Secon GmbH είμαστε σε θέση να σάς παρέχουμε αποδοτικά και οικολογικά συστήματα με φυσικά ψυκτικά μέσα από τη γκάμα προϊόντων της εταιρείας συστημάτων της Βάδης-Βυρτεμβέργης. Επίσης παράγουμε μέρη συστημάτων και στοιχεία ειδικά με βάση τις απαιτήσεις σας. Στο πλαίσιο αυτό συνδυάζουμε τη γνώση μας στον τομέα της τεχνολογίας ψύξης με την τεχνογνωσία στον τομέα της κατασκευής εγκαταστάσεων. Κατασκευή εγκαταστάσεων, σέρβις & συντήρηση έως τη θεωρητική τεχνολογία ψύξης. Χάρη στο ευρύ φάσμα των υπηρεσιών μας και τον εξοπλισμό της επιχείρησής μας είμαστε σε θέση να υλοποιούμε έργα από το σχεδιασμό έως την ολοκλήρωση. Κατασκευάζουμε εγκαταστάσεις ψύξης μεγάλης κλίμακας που λειτουργούν κατά κύριο λόγο με φυσικά ψυκτικά μέσα, όπως προπάνιο και αμμωνία.

 1. HAMON

  Βέλγιο

  Ο όμιλος HAMON είναι παγκόσμιος φορέας στον τομέα της μηχανικής και των συμβάσεων (μηχανική, κατασκευή και διαχείριση έργων) με παρουσία στις 5 ηπείρους και δίπλα από το χρηματιστήριο των Βρυξελλών από το 1997. Οι δραστηριότητες του περιλαμβάνουν τον σχεδιασμό, την κατασκευή στοιχείων κλειδιά, την εγκατάσταση και την συντήρηση συστημάτων ψύξης, εναλλακτών θερμότητας, για τον τομέα της χημείας, της πετροχημείας και της ενέργειας συστημάτων απορρύπανσης του αέρα καθώς και εστιών.

 2. ARACQUE SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία Aracque με έδρα στο Tolentino (επαρχία της Macerata) δραστηριοποιείται από το 1985 στον τομέα της επεξεργασίας υδάτων. Ειδικεύεται στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διαχείριση υποδομών εξυγίανσης. Δραστηριοποιείται κυρίως στον βιομηχανικό τομέα, ο οποίος αναγνώρισε εξαρχής τις ικανότητες και τον επαγγελματισμό της εταιρείας. Εγκαθιστούμε πύργους ψύξης και συμπυκνωτές ή ψύκτες αέρα και διασφαλίζουμε την παραγωγή ή τη διαχείριση της ψύξης.

 3. NORDICO-AVAC.CO COOLING TOWERS & HVAC EQUIPMENTS

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία NORDICO-AVAC.CO COOLING TOWERS & HVAC EQUIPMENTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πύργοι ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συστηματα κλιματισμου βιομηχανικης χρησης, και ακαλυπτοι ηλιακοι συλλεκτες. Έχει έδρα σε Lx, Πορτογαλία.

 4. EWK FRANCE

  Γαλλία

  Η εταιρεία EWK FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πύργοι ψύξης. Έχει έδρα σε Neyron, Γαλλία.

 5. REHSLER KÜHLSYSTEME GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία REHSLER KÜHLSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πύργοι ψύξης. Έχει έδρα σε Lindau, Γερμανία.

 6. RICHTER COOLING SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία RICHTER COOLING SYSTEMS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πύργοι ψύξης. Έχει έδρα σε Bochum, Γερμανία.

 7. BENNDORF UND HILDEBRAND GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BENNDORF UND HILDEBRAND GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πύργοι ψύξης. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

 8. EWK KÜHLTURM GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία EWK KÜHLTURM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πύργοι ψύξης. Έχει έδρα σε Ochtrup, Γερμανία.

 1. ISISO REFRIGERATION HEATING AND AIR CONDITION SYSTEM

  Τουρκία

  Η εταιρεία ISISO REFRIGERATION HEATING AND AIR CONDITION SYSTEM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πύργοι ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, βιομηχανικος εξαερισμος, ψυκτικα ντεποζιτα για την αποθηκευση εμπορευματων, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, και ψυκτικοι θαλαμοι, ψυκτικες εγκαταστασεις. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 2. REFRICA

  Ισπανία

  Η εταιρεία REFRICA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πύργοι ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, στεγνωτηρια, μηχανήματα για ξενοδοχεία, και βιομηχανική ψύξη. Έχει έδρα σε Fornells De La Selva-Girona, Ισπανία.

 3. BROTEP ECO S.A.

  Ουκρανία

  Η εταιρεία BROTEP ECO S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πύργοι ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πυργοι ψυχρανσης. Έχει έδρα σε Brovary, Ουκρανία.

 4. W-TECH SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία W-TECH SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πύργοι ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις ψυξης με νερο. Έχει έδρα σε Sasso Marconi, Ιταλία.

 5. BALCKE-DÜRR GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BALCKE-DÜRR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πύργοι ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εναλλάκτες θερμότητας, βιομηχανικοι ψυκτικοι εξοπλισμοι και εγκαταστασεις, Εναλλάκτες θερμότητας, φιλτρα και συστηματα φιλτραρισματος, και λεβητες. Έχει έδρα σε Düsseldorf, Γερμανία.

 6. GOHL-KTK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία GOHL-KTK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πύργοι ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πυκνωτές, Συστήματα υδρόψυξης, Πυκνωτές, και Συστήματα υδρόψυξης. Έχει έδρα σε Durmersheim, Γερμανία.

 7. SOL-TECH SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία SOL-TECH SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πύργοι ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εναλλάκτες θερμότητας, και ψυκτικά συγκροτήματα. Έχει έδρα σε Mozzate, Ιταλία.

 8. EAW ENERGIEANLAGENBAU GMBH WESTENFELD

  Γερμανία

  Η εταιρεία EAW ENERGIEANLAGENBAU GMBH WESTENFELD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πύργοι ψύξης. Έχει έδρα σε Römhild, Γερμανία.

 9. CTS COOLING TOWER SOLUTIONS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία CTS COOLING TOWER SOLUTIONS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πύργοι ψύξης. Έχει έδρα σε Düsseldorf, Γερμανία.

 10. IKS INDUSTRIELLE KÜHLSYSTEME GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία IKS INDUSTRIELLE KÜHLSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πύργοι ψύξης, Εναλλάκτες θερμότητας, Πύργοι ψύξης, Εναλλάκτες θερμότητας, βιομηχανική ψύξη, και χημικα προϊοντα επεξεργασιας υδατων. Έχει έδρα σε Schwarzhofen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πύργοι ψύξης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

128 Επιχειρήσεις