• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • πόρτο

Αποτελέσματα για

Πόρτο - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. RS CONCEPT

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η RS Export Service διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προσαρμοσμένων λύσεων παραθύρων για την κάλυψη των διαφόρων αναγκών των πελατών μας. Η αφοσίωσή μας στην τελειότητα είναι εμφανής στα εξαιρετικά προϊόντα μας που περιλαμβάνουν: - Παράθυρα και πόρτες από ξύλο. - Παράθυρα και πόρτες από ξύλο-αλουμίνιο. - Παράθυρα και πόρτες από UPVC. - Παράθυρα και πόρτες αλουμινίου. - Πυράντοχες πόρτες αλουμινίου. - Παντζούρια με ρολό. - Γκαραζόπορτες. - Προσόψεις, τοιχοπετάσματα, αίθρια. Για τη διασφάλιση της γρήγορης παράδοσης έχουμε οργανώσει σχολαστικά τη δική μας αλυσίδα εφοδιασμού με την οποία είμαστε σε θέση να ολοκληρώνουμε παραγγελίες εντός ενός εντυπωσιακού χρονικού πλαισίου τριών εβδομάδων για επιλεγμένες σειρές προϊόντων. Ταξινομούμε τις ανάγκες σας κατά προτεραιότητα και επιδιώκουμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας σε κάθε βήμα της διαδικασίας. Στην RS Export Service καλωσορίζουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με την εταιρεία σας και να διερευνήσουμε τον τρόπο με τον οποίο τα δικά μας προϊόντα υψηλής ποιότητας μπορούν να συμπληρώσουν αρμονικά τα έργα σας. Ας δημιουργήσουμε πραγματικά εξαιρετικούς χώρους από κοινού!

 2. PAW INDUSTRIAL DOOR SYSTEMS

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Ezer Automatic Door Systems είναι κορυφαίος κατασκευαστής βιομηχανικών θυρών υψηλής ταχύτητας με έδρα την Τουρκία. Είμαστε υπερήφανοι για την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών μετά την πώληση ώστε να διασφαλίζουμε ότι όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται και διατίθενται με ασφαλή και αποδοτικό τρόπο καθ' όλη τη φυσική διάρκεια ζωής τους. Επιπλέον, η ομάδα των πεπειραμένων επαγγελματιών μας είναι αφοσιωμένη στην παροχή υπηρεσιών επισκευής και στην ανταπόκριση σε όλες τις ανάγκες ανταλλακτικών για τα προϊόντα μας. Από την ίδρυση της εταιρείας μας, τα εμπορικό σήμα κατατεθέν για τα προϊόντα θυρών υψηλής ταχύτητας PAW έχει προσελκύσει σημαντικό ενδιαφέρον πελατών χάρη στην εξαιρετική απόδοση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους εργοστασίων και εγκαταστάσεων τόσο στην Τουρκία όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Ως εκ τούτου διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα προϊόντων, όπως βιομηχανικές θύρες υψηλής ταχύτητας για εσωτερική και εξωτερική χρήση, βιομηχανικά συστήματα θυρών, θύρες σιλό, συστήματα φόρτωσης, θύρες τύπου ρολού αλουμινίου και PVC, ανθεκτικές στη φωτιά θύρες, αυτόματες θύρες, θύρες με φερμουάρ, συρόμενες θύρες και πολλά άλλα που μπορείτε να εξερευνήσετε στην ιστοσελίδα μας. Στην Ezer Automatic Door Systems είμαστε υπερήφανοι για την υψηλή ποιότητα της παραγωγής μας, την αποτελεσματικότητα ως προς το κόστος της υπερσύγχρονης τεχνολογίας, το σύντομο χρόνο παραγωγής, την έγκαιρη παράδοση, την εγγύηση οικονομικών ανταλλακτικών και την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Αυτές οι βασικές αρχές αποτελούν την κινητήρια δύναμη για τη συνεχιζόμενη επιτυχία μας στην εξυπηρέτηση της εγχώριας και των εξωτερικών αγορών μέσω των συνεργατών μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και γνωρίστε την αριστεία της Ezer Doors.

 3. GRIFFING D.O.O.

  Σλοβενία

  Verified by europages badge

  Οι κύριες δραστηριότητες της Griffing αφορούν εδώ και περισσότερα από 45 χρόνια την μηχανική επεξεργασία ψηφιακού ελέγχου μετάλλων και πάνω από 20 χρόνια κατασκευής εξοπλισμού για πόρτες εισόδου (πόμολα έλξης, πόμολα πόρτας, μοχλοί πόρτας, στερεώσεις, πόρπες, κλειδαριές με ελατήριο, χάραξη λέιζερ). Εξοπλισμός πόρτας εισόδου: Tα κορυφαία της προϊόντα είναι τα σύγχρονα πόμολα πόρτας με συνδυασμούς σε 3 γραμμές από βασική σε premium. Οι πελάτες λαμβάνουν πόμολα καλής ποιότητας στην καλύτερη δυνατή τιμή, μια ευρεία επιλογή σχεδίων καθώς και πόμολα πόρτας premium με ένθετα, προσωπική διακόσμηση και προσαρτήματα όπως σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων και φωτισμός LED. H Griffing είναι ένας ειδικός πρώτης κατηγορίας σε ότι αφορά την μηχανική κατεργασία μετάλλων ψηφιακού ελέγχου και εργάζεται κυρίως για τις βιομηχανίες αυτοκινήτου, φαρμάκων και ρομποτικής που απαιτούν μια υψηλή ποιότητα. Πέρα από την τόρνευση και την διάτρηση, μπορούμε να εξασφαλίσουμε και άλλες μεταλλικές κατεργασίες (στίλβωση, άλεση, συγκόλληση κ.λπ) καθώς και εξατομικευμένη κατασκευή. Η ανώτατη τους ποιότητα εξασφαλίζεται από το πιστοποιητικό ISO 9001, ενώ η Griffing χρησιμοποιεί μόνο υλικά με πιστοποίηση 3.1.

 4. DYNACO EUROPE NV

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η Dynaco προσφέρει πόρτες υψηλής απόδοσης για βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές. Διαθέτουμε γερή κληρονομιά και μεγάλη εμπειρογνωμοσύνη σε ότι αφορά τις γρήγορες πόρτες. Η εταιρεία μας δεσμεύεται να προσφέρει αριστεία σε ότι αφορά την ποιότητα και την απόδοση χάρη σε έναν δίκτυο αφοσιωμένων και πιστοποιημένων εταίρων, παρέχοντας μια εξαιρετική υπηρεσία στους πελάτης σε όλο τον κόσμο.

 5. EURADIF - PORTES D'ENTREE ALU

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EURADIF - PORTES D'ENTREE ALU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πόρτες οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακές εξώπορτες, τζαμωτες πορτες, πορτες απο αλουμινιο, πορτες, και Οικιακές εξώπορτες. Έχει έδρα σε Bethune, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. LUCA GLOBAL GROUP SRL

  Ρουμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LUCA GLOBAL GROUP SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παραθυρόφυλλα πτυσσόμενα, Πόρτες οικιακής χρήσης, Οικιακές εξώπορτες, Πόρτες εσωτερικές, Ξυλουργικές εργασίες και μαραγκοί, ξυλινες πορτες, ξυλινες περσιδες, ξυλινα δαπεδα με κινητα στοιχεια, και δαπεδα απο παραδοσιακη ξυλεια. Έχει έδρα σε Bucuresti, Ρουμανία.

 2. TABLEROS FORNES S.L.

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TABLEROS FORNES S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα πάνελ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πάνελ, καπλαμάς και κόντρα πλακέ, Πάνελ, καπλαμάς και κόντρα πλακέ, Κόντρα πλακέ, ξυλινες επικαλυψεις, ξυλινες πορτες, πορτα ραμποτε, πορτες, πινακες, και πορτες επιπλων. Έχει έδρα σε Montserrat, Valencia, Ισπανία.

 3. ISE INSTALLATION SERVICES EXPRESS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ISE INSTALLATION SERVICES EXPRESS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γκαραζόπορτες, στορια, πορτες, Γκαραζόπορτες, και πορτες απο pvc. Έχει έδρα σε Chilly-Mazarin, Γαλλία.

 4. POSTĘP SP. Z O.O. WARMIŃSKA FABRYKA OKIEN

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία POSTĘP SP. Z O.O. WARMIŃSKA FABRYKA OKIEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα από PVC. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρολά (παντζούρια), Ρολά (παντζούρια), pvc, πορτες απο pvc, εξαρτηματα για κουφωματα pvc, μπαλκονι, Διατάξεις ασφαλείας για πόρτες, συρομενα παραθυρα απο pvc, και συνδεσμοι. Έχει έδρα σε Biskupiec, Πολωνία.

 5. CT FERMETURES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CT FERMETURES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πόρτες ασφαλείας (οικιακής χρήσης). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συστήματα αυτόματου κλεισίματος, Μεταλλικά Ρολά, Συστήματα αυτόματου κλεισίματος, τοποθετηση πορτων, Μεταλλικά Ρολά, και πορτες. Έχει έδρα σε Saint-Aunes, Γαλλία.

 1. WIB

  Βέλγιο

  WIB, ο κατασκευαστής σας παραθύρων και θυρών από αλουμίνιο και PVC. Οι προτεραιότητες μας: η ποιότητα, η ασφάλεια, η οικονομία και η τοπική εξυπηρέτηση. Αυτό μεταφράζεται με : Μια βελγο-Λουξεμβούργικη παραγωγή. Προφίλ Schüco ή Aliplast υψηλής ποιότητας. Μια μεγάλη επιλογή προϊόντων ύψιστης μονωτικής αξίας. Μια παράδοση στο εργοτάξιο. Εγκατάσταση από έναν δίκτυο εξειδικευμένων μαραγκών της περιοχής σας. Σε περίπτωση ανάγκης, μια εξυπηρέτηση μετά την πώληση εργοστασίου. Επισκεφθείτε το διαδικτυακό μας τόπο για να ανακαλύψτε την γκάμα των προϊόντων μας και τις διάφορες δημιουργίες μας.

 2. STARWOOD TRADING GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η οικογενειακή μας επιχείρηση παράγει και διαθέτει εδώ και χρόνια πρώτης τάξεως ξύλινα προϊόντα για όλους τους τομείς κατοικίας. Χάρη στην κατασκευή από εμάς και τη στενή συνεργασία με κατασκευαστές από τη Γερμανία είμαστε σε θέση να σάς εγγυηθούμε τη μακροπρόθεσμη ποιότητα σε κάθε βήμα. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην παροχή τεκμηριωμένων συμβουλών και στο αξιόπιστο σέρβις. Για το λόγο αυτό δεν είμαστε στη διάθεσή σας μόνο online: Στο κατάστημά μας θα βρείτε πάντοτε τον προσωπικό σας αρμόδιο επικοινωνίας. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας στο κατάστημα σκάλας StarWood καλύπτουν κάθε επιθυμία σας – τουλάχιστον σε ό, τι αφορά στο θέμα της ξύλινης σκάλας. Στο κατάστημά μας θα βρείτε πάντοτε τον προσωπικό σας αρμόδιο επικοινωνίας, ο οποίος σάς παρέχει τεκμηριωμένες συμβουλές και φροντίζει για την εμπρόθεσμη εκτέλεση της παραγγελίας. Ως επαγγελματική επιχείρηση στην τρίτη γενιά εγγυόμαστε: υψηλή ποιότητα υλικού, άριστη επεξεργασία, ολοκληρωμένο σέρβις και διαφανές κόστος.

 1. KAROL

  Ελλάδα

  Η εταιρία μας, αποτελεί σημείο αναφοράς στον κλάδο της, με ταχεία ανάπτυξη τόσο στον τομέα της λιανικής πώλησης, όσο και στον τομέα της χονδρικής αγοράς. Με χιλιάδες προϊόντα από εκατοντάδες Έλληνες αλλά και διεθνείς κατασκευαστές, που συγκεντρόνονται στις τέσσερις αποθήκες μας και διακινούνται σε όλη την Ελλάδα. Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γνωρίζοντας τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες, η αναζήτηση νέων προϊόντων υψηλής ποιότητας γίνεται σε καθημερινή βάση από την εταιρία μας. Το μόνο που δεν αλλάζει σε εμάς είναι η πολιτική μας να εξασφαλίζουμε για εσάς τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς σε συνάρτηση με την άριστη ποιότητα κατασκευής.Η έδρα της εταιρίας, θέλοντας να στηρίξει έμπρακτα τους εργαζόμενους αλλά και την Ελληνική οικονομία, παραμένει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας.

 2. RAUCH SPANPLATTENWERK GMBH

  Γερμανία

  1959 Η επιχείρηση Wendelin Rauch & Sohn στο Freudenberg am Main εξαγοράζει το 1953 το εργοστάσιο μοριοσανίδων της Otto Kreibaum & Co.! Αυτό το εργοστάσιο κατασκευάστηκε στο Markt Bibart της Φρανκονίας και ξεκίνησε τη λειτουργία του με δύο πρέσες στρωματοποίησης. Η ημερήσια παραγωγική ικανότητα ανέρχεται σε 35 m³. Κατά τα επόμενα χρόνια, η παραγωγική ικανότητα θα αυξηθεί με την εγκατάσταση και άλλων πρεσών. Το 1976 οι στρωματοποιημένες μοριοσανίδες μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή επίπλων μόνο υπό όρους. Για το λόγο αυτό, οι πρέσες στρωματοποίησης τέθηκαν εκτός λειτουργίας και αντικαταστάθηκαν από ένα εντελώς καινούργιο εργοστάσιο. Στο Markt Bibart κατασκευάζεται το πλέον σύγχρονο εργοστάσιο μοριοσανίδων της Ευρώπης, με ημερήσια παραγωγική ικανότητα 500 m³. Κεντρικό στοιχείο είναι η μήκους 20 m πρέσα ενός επιπέδου. Η επιπλοποιία Rauch εφοδιάζεται «Just-In-Time» με υλικό επιπλοποιίας σταθερών διαστάσεων.

 3. EUROPORTA

  Ελλάδα

  Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας για τις ανάγκες του σπιτιού σας. Έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε πόρτες ασφαλείας , πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας και χρηματοκιβώτια με τις υψηλότερες προδιαγραφές της αγοράς. Επίσης διαθέτουμε πόρτες εσωτερικών χώρων (μεσόπορτες ), κατασκευασμένες από CPL και PVC, καθώς και σπαστές πλαστικές πόρτες (φυσαρμόνικα). Αναλαμβάνουμε την επισκευή και αντικατάσταση των παλαιών σας πορτών ασφαλείας, καθώς και την ενίσχυση ξύλινων πορτών με κλειδαριές τελευταίας τεχνολογίας . Όλα μας τα προϊόντα συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση έως 12 χρόνια. Χάρη στην πολυετή πείρα μας στην κατασκευή, τοποθέτηση και επισκευή θωρακισμένων πορτών, μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε αναβάθμιση, μετατροπή ή service της παλιάς σας πόρτας σε ασυναγώνιστες τιμές. *Παράδειγμα: Μια πόρτα ασφαλείας τοποθετημένη προ 15ετίας η οποία έχει στηριχτεί με τσιμέντο δεν χρειάζεται αλλαγή, μπορεί να αναβαθμιστεί τοποθετώντας μια καινούργια κλειδαριά τελευταίας τεχνολογίας με το ¼ του κόστους αγοράς μιας καινούργιας πόρτας. Σε κάθε περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε. Μπορούμε να έρθουμε στο χώρο σας χωρίς καμία επιβάρυνση και να σας δώσουμε μια ολοκληρωμένη λύση.

 4. MORALT AG

  Γερμανία

  Η Moralt AG, με έδρα το Hausham, είναι κατασκευαστής ενδιάμεσων προϊόντων πόρτας και προμηθευτής λύσεων συστήματος για πόρτες ειδικών λειτουργιών εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Ως επιχείρηση διάθεσης και ανάπτυξης και παραγωγός ενδιάμεσων προϊόντων, η παραδοσιακή επιχείρηση διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στο τμήμα ανώτερης ποιότητας αυτών των τομέων προϊόντων.

 5. CAPPELLI BIANCHI HOME

  Ιταλία

  Εταιρεία κατασκευής και πώλησης των εξής: πόρτες, παράθυρα, ξύλινες κατασκευές, κουζίνες, διακοσμητικά αξεσουάρ και πισίνες. Η δύναμή μας είναι ο σχεδιασμός εξ ολοκλήρου Made in Italy. Η ποιότητα και η εξυπηρέτηση μεταφράζουν την άριστη ιταλική κατασκευή. Η υπηρεσία σχεδιασμού, έρευνα, τη μέτρηση και την εγκατάσταση των προϊόντων μας εξασφαλίζει την ποιότητα τους. Τα κεντρικά γραφεία μας και τα εργοστάσιά μας βρίσκονται στο Μαρόκο.

 6. TEXNIKI XYLOU LTD

  Ελλάδα

  Κατασκευη ξυλινων πορτων και παραθυρων υψιλης ποιοτητας για χονδρικη πωληση κατοπιν ειδικης παραγγελιας. Ειδικες κατασκευες και δυνατοτητα εκτελεσης με ειδικες προδιαγραφες. Υλικο κατασκευης με επιλογη του πελατη.

 7. MADERAS GÁMEZ

  Ισπανία

  Ο μεγαλύτερος ειδικός σε ξύλινα πλαίσια, κουζίνες, πόρτες, κλπ., όλες οι λύσεις για τον επαγγελματία.

 8. PUERTAS MORA

  Ισπανία

  Κατασκευάζονται ξύλινες πόρτες, ξύλινα παράθυρα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με ποιότητα, 100% επαγγελματικές.

 1. KARIOTIS

  Ελλάδα

  Ευκαιρεια ! ! Πορτες ασφαλειας θωρακισμενες με/χωρις ξυλινα πανελ πωλουνται ετοιμες προς τοποθετηση απο συνεργειο της επιλογης σας. Παραδοση και στο εξωτερικο με εξτρα χρεωση μεταφορας

 2. STANDOOR.LTD

  Ελλάδα

  Κατασκευη κουφωματων αλουμινιου & συνθετικων . Πωληση χονδρικη . Λιανικη

 3. REBOSSE IC VE DIS TIC LTD.STI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία REBOSSE IC VE DIS TIC LTD.STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακές εξώπορτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαρτηματα επιπλων, πομολα για πορτες, και πορτες. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 4. BEST STEEL SECURTIY DOOR & FIRE EXIT DOOR

  Τουρκία

  Η εταιρεία BEST STEEL SECURTIY DOOR & FIRE EXIT DOOR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πύλες και καγκελόπορτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θωρακισμενες πορτες, πυράντοχη πόρτα με τζάμι, πορτες σε κατασταση αναγκης, και πορτες. Έχει έδρα σε Kayseri, Τουρκία.

 5. INOVA COLD ROOM DOOR,SANDWICH PANEL AND REFRIGERATION

  Τουρκία

  Η εταιρεία INOVA COLD ROOM DOOR,SANDWICH PANEL AND REFRIGERATION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πορτες, ψυκτικοι θαλαμοι, και ψυκτικά. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 6. ALPLAM

  Τουρκία

  Η εταιρεία ALPLAM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πόρτες οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιπλωσεις, πορτες, ντουλαπια για νοσοκομεια, και ξυλινα γραφεια. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 7. BR 1 INFISSI SNC

  Ιταλία

  Η εταιρεία BR 1 INFISSI SNC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαίσια και κουφώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παράθυρα, υαλοπινακες, σιδερενιο κιγκλιδωμα, Παράθυρα, και πορτες. Έχει έδρα σε Vacil-Breda Di Piave, Ιταλία.

 8. ARP OOD

  Βουλγαρία

  Η εταιρεία ARP OOD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πόρτες θωρακισμένες και πυρασφαλείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πυλες πυροπροστασιας, πορτες, κιγκλιδωματα, πορτες και αυτοματες πυλες, και μεταλλικες πορτες. Έχει έδρα σε Plovdiv, Βουλγαρία.

 9. AJB JOINERYLTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία AJB JOINERYLTD, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλουργικές εργασίες και μαραγκοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιπλωσεις, εσωτερικές σκάλες, κουζίνες από ξύλο, και πορτες. Έχει έδρα σε Bury St Edmunds, Ηνωμένο Βασίλειο.

 10. S.D.M. DI SEMERARO MARINO SALVATORE ARCANGELO & MAGGIORE & SEMERARO MASSIMO S.N.C.

  Ιταλία

  Η εταιρεία S.D.M. DI SEMERARO MARINO SALVATORE ARCANGELO & MAGGIORE & SEMERARO MASSIMO S.N.C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πόρτες εσωτερικές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαίσια και κουφώματα, σκελετοι, πορτες, Πλαίσια και κουφώματα, και πορτες και παραθυρα. Έχει έδρα σε Massafra, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πόρτο - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

15.491 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες