• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • πόρτο

Αποτελέσματα για

Πόρτο - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BERFA GROUP

  Τουρκία

  Ο όμιλος Berfa εξειδικεύεται στην κατασκευή και στην προμήθεια επίπλων οικιακής χρήσης, επίπλων γραφείου, συστατικών στρωμάτων, ειδών κλινοστρωμνής, υφασμάτων οικιακής χρήσης καθώς και χαλύβδινων συρμάτων και ελατηρίων. Ο όμιλος Berfa εξάγει σε πάνω από 70 χώρες μέχρι σήμερα. Σε πολλές περιοχές του κόσμου, ο όμιλος Berfa διαθέτει πολλούς πελάτες, προϊόντα και προϊόντα έργων. Ο όμιλος Berfa αντιμετωπίζει όλους τους πελάτες του ως εταίρους και προσφέρει άριστη αποδοτικότητα ώστε να τους ικανοποιήσει πλήρως. Ο όμιλος Berfa συμμετέχει στην οικοδόμηση ξενοδοχείων, στον σχεδιασμό εσωτερικών χώρων καθώς και στην διακόσμηση και στην επίπλωση, συμπ. κλίνες, στρώματα και υφάσματα ξενοδοχείων. Αναλαμβάνουμε επίσης την ανακαίνιση ξενοδοχείων. Επιπλέον, παρέχουμε επίπλωση γραφείων, εστιατορίων, έπιπλα για επαύλεις, μπαρ, σχολεία και νοσοκομεία με ειδικό εξοπλισμό έργου. Η αποστολή του ομίλου Berfa είναι να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα σε λογικές τιμές. Ο όμιλος Berfa σχεδιάζει με ιδιαίτερη προσοχή τον εργασιακό σας ή οικιακό σας χώρο σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας ώστε να ικανοποιήσει πλήρως τις προσδοκίες σας.

 2. GRIFFING D.O.O.

  Σλοβενία

  Οι κύριες δραστηριότητες της Griffing αφορούν εδώ και περισσότερα από 45 χρόνια την μηχανική επεξεργασία ψηφιακού ελέγχου μετάλλων και πάνω από 20 χρόνια κατασκευής εξοπλισμού για πόρτες εισόδου (πόμολα έλξης, πόμολα πόρτας, μοχλοί πόρτας, στερεώσεις, πόρπες, κλειδαριές με ελατήριο, χάραξη λέιζερ). Εξοπλισμός πόρτας εισόδου: Tα κορυφαία της προϊόντα είναι τα σύγχρονα πόμολα πόρτας με συνδυασμούς σε 3 γραμμές από βασική σε premium. Οι πελάτες λαμβάνουν πόμολα καλής ποιότητας στην καλύτερη δυνατή τιμή, μια ευρεία επιλογή σχεδίων καθώς και πόμολα πόρτας premium με ένθετα, προσωπική διακόσμηση και προσαρτήματα όπως σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων και φωτισμός LED. H Griffing είναι ένας ειδικός πρώτης κατηγορίας σε ότι αφορά την μηχανική κατεργασία μετάλλων ψηφιακού ελέγχου και εργάζεται κυρίως για τις βιομηχανίες αυτοκινήτου, φαρμάκων και ρομποτικής που απαιτούν μια υψηλή ποιότητα. Πέρα από την τόρνευση και την διάτρηση, μπορούμε να εξασφαλίσουμε και άλλες μεταλλικές κατεργασίες (στίλβωση, άλεση, συγκόλληση κ.λπ) καθώς και εξατομικευμένη κατασκευή. Η ανώτατη τους ποιότητα εξασφαλίζεται από το πιστοποιητικό ISO 9001, ενώ η Griffing χρησιμοποιεί μόνο υλικά με πιστοποίηση 3.1.

 3. DYNACO EUROPE NV

  Βέλγιο

  Η Dynaco προσφέρει πόρτες υψηλής απόδοσης για βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές. Διαθέτουμε γερή κληρονομιά και μεγάλη εμπειρογνωμοσύνη σε ότι αφορά τις γρήγορες πόρτες. Η εταιρεία μας δεσμεύεται να προσφέρει αριστεία σε ότι αφορά την ποιότητα και την απόδοση χάρη σε έναν δίκτυο αφοσιωμένων και πιστοποιημένων εταίρων, παρέχοντας μια εξαιρετική υπηρεσία στους πελάτης σε όλο τον κόσμο.

 4. SC AG STEEL BUILDING & CLADDING SRL

  Ρουμανία

 5. LUCA GLOBAL GROUP SRL

  Ρουμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. POSTĘP SP. Z O.O. WARMIŃSKA FABRYKA OKIEN

  Πολωνία

 2. S.D.M. DI SEMERARO MARINO SALVATORE ARCANGELO & MAGGIORE & SEMERARO MASSIMO S.N.C.

  Ιταλία

 3. WIB

  Βέλγιο

  WIB, ο κατασκευαστής σας παραθύρων και θυρών από αλουμίνιο και PVC. Οι προτεραιότητες μας: η ποιότητα, η ασφάλεια, η οικονομία και η τοπική εξυπηρέτηση. Αυτό μεταφράζεται με : Μια βελγο-Λουξεμβούργικη παραγωγή. Προφίλ Schüco ή Aliplast υψηλής ποιότητας. Μια μεγάλη επιλογή προϊόντων ύψιστης μονωτικής αξίας. Μια παράδοση στο εργοτάξιο. Εγκατάσταση από έναν δίκτυο εξειδικευμένων μαραγκών της περιοχής σας. Σε περίπτωση ανάγκης, μια εξυπηρέτηση μετά την πώληση εργοστασίου. Επισκεφθείτε το διαδικτυακό μας τόπο για να ανακαλύψτε την γκάμα των προϊόντων μας και τις διάφορες δημιουργίες μας.

 4. STARWOOD TRADING GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η οικογενειακή μας επιχείρηση παράγει και διαθέτει εδώ και χρόνια πρώτης τάξεως ξύλινα προϊόντα για όλους τους τομείς κατοικίας. Χάρη στην κατασκευή από εμάς και τη στενή συνεργασία με κατασκευαστές από τη Γερμανία είμαστε σε θέση να σάς εγγυηθούμε τη μακροπρόθεσμη ποιότητα σε κάθε βήμα. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην παροχή τεκμηριωμένων συμβουλών και στο αξιόπιστο σέρβις. Για το λόγο αυτό δεν είμαστε στη διάθεσή σας μόνο online: Στο κατάστημά μας θα βρείτε πάντοτε τον προσωπικό σας αρμόδιο επικοινωνίας. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας στο κατάστημα σκάλας StarWood καλύπτουν κάθε επιθυμία σας – τουλάχιστον σε ό, τι αφορά στο θέμα της ξύλινης σκάλας. Στο κατάστημά μας θα βρείτε πάντοτε τον προσωπικό σας αρμόδιο επικοινωνίας, ο οποίος σάς παρέχει τεκμηριωμένες συμβουλές και φροντίζει για την εμπρόθεσμη εκτέλεση της παραγγελίας. Ως επαγγελματική επιχείρηση στην τρίτη γενιά εγγυόμαστε: υψηλή ποιότητα υλικού, άριστη επεξεργασία, ολοκληρωμένο σέρβις και διαφανές κόστος.

 5. RAUCH SPANPLATTENWERK GMBH

  Γερμανία

  1959 Η επιχείρηση Wendelin Rauch & Sohn στο Freudenberg am Main εξαγοράζει το 1953 το εργοστάσιο μοριοσανίδων της Otto Kreibaum & Co.! Αυτό το εργοστάσιο κατασκευάστηκε στο Markt Bibart της Φρανκονίας και ξεκίνησε τη λειτουργία του με δύο πρέσες στρωματοποίησης. Η ημερήσια παραγωγική ικανότητα ανέρχεται σε 35 m³. Κατά τα επόμενα χρόνια, η παραγωγική ικανότητα θα αυξηθεί με την εγκατάσταση και άλλων πρεσών. Το 1976 οι στρωματοποιημένες μοριοσανίδες μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή επίπλων μόνο υπό όρους. Για το λόγο αυτό, οι πρέσες στρωματοποίησης τέθηκαν εκτός λειτουργίας και αντικαταστάθηκαν από ένα εντελώς καινούργιο εργοστάσιο. Στο Markt Bibart κατασκευάζεται το πλέον σύγχρονο εργοστάσιο μοριοσανίδων της Ευρώπης, με ημερήσια παραγωγική ικανότητα 500 m³. Κεντρικό στοιχείο είναι η μήκους 20 m πρέσα ενός επιπέδου. Η επιπλοποιία Rauch εφοδιάζεται «Just-In-Time» με υλικό επιπλοποιίας σταθερών διαστάσεων.

 1. KAROL

  Ελλάδα

  Η εταιρία μας, αποτελεί σημείο αναφοράς στον κλάδο της, με ταχεία ανάπτυξη τόσο στον τομέα της λιανικής πώλησης, όσο και στον τομέα της χονδρικής αγοράς. Με χιλιάδες προϊόντα από εκατοντάδες Έλληνες αλλά και διεθνείς κατασκευαστές, που συγκεντρόνονται στις τέσσερις αποθήκες μας και διακινούνται σε όλη την Ελλάδα. Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γνωρίζοντας τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες, η αναζήτηση νέων προϊόντων υψηλής ποιότητας γίνεται σε καθημερινή βάση από την εταιρία μας. Το μόνο που δεν αλλάζει σε εμάς είναι η πολιτική μας να εξασφαλίζουμε για εσάς τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς σε συνάρτηση με την άριστη ποιότητα κατασκευής.Η έδρα της εταιρίας, θέλοντας να στηρίξει έμπρακτα τους εργαζόμενους αλλά και την Ελληνική οικονομία, παραμένει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας.

 2. MORALT AG

  Γερμανία

  Η Moralt AG, με έδρα το Hausham, είναι κατασκευαστής ενδιάμεσων προϊόντων πόρτας και προμηθευτής λύσεων συστήματος για πόρτες ειδικών λειτουργιών εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Ως επιχείρηση διάθεσης και ανάπτυξης και παραγωγός ενδιάμεσων προϊόντων, η παραδοσιακή επιχείρηση διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στο τμήμα ανώτερης ποιότητας αυτών των τομέων προϊόντων.

 1. TEXNIKI XYLOU LTD

  Ελλάδα

  Κατασκευη ξυλινων πορτων και παραθυρων υψιλης ποιοτητας για χονδρικη πωληση κατοπιν ειδικης παραγγελιας. Ειδικες κατασκευες και δυνατοτητα εκτελεσης με ειδικες προδιαγραφες. Υλικο κατασκευης με επιλογη του πελατη.

 2. MADERAS GÁMEZ

  Ισπανία

  Ο μεγαλύτερος ειδικός σε ξύλινα πλαίσια, κουζίνες, πόρτες, κλπ., όλες οι λύσεις για τον επαγγελματία.

 3. KARIOTIS

  Ελλάδα

  Ευκαιρεια ! ! Πορτες ασφαλειας θωρακισμενες με/χωρις ξυλινα πανελ πωλουνται ετοιμες προς τοποθετηση απο συνεργειο της επιλογης σας. Παραδοση και στο εξωτερικο με εξτρα χρεωση μεταφορας

 4. STANDOOR.LTD

  Ελλάδα

  Κατασκευη κουφωματων αλουμινιου & συνθετικων . Πωληση χονδρικη . Λιανικη

 5. FERMETURES PROTECTIONS LYONNAISES

  Γαλλία

 6. BEST STEEL SECURTIY DOOR & FIRE EXIT DOOR

  Τουρκία

 7. GM PLAST FABRYKA OKIEN I DRZWI

  Πολωνία

 8. GLASS DECORATOR

  Πολωνία

 1. ALPLAM

  Τουρκία

 2. BR 1 INFISSI SNC

  Ιταλία

 3. ARP OOD

  Βουλγαρία

 4. AJB JOINERYLTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 5. PANELTIM

  Βέλγιο

 6. MEGRAME® WINDOWS & DOORS

  Λιθουανία

 7. FORGISTO

  Πολωνία

 8. "SODRUZHESTVO" LTD

  Ουκρανία

 9. SOCALU

  Γαλλία

 10. SARL SERRURERIE ALUMINIUM DU MACONNAIS

  Γαλλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πόρτο - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

16.231 επιχειρήσεις

Χ'ωρες