• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις

Αποτελέσματα για

Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. LIVA GROUP ELECTRIC ELECTRONIC CONSTRUCTION

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Ο όμιλος Liva Group είναι κορυφαίος κατασκευαστής και εγκαταστάτης συστημάτων αλεξικέραυνου στην Τουρκία, με έδρα στην πόλη Ιζμίρ. Χάρη στην εξειδικευμένη μας ομάδα, λειτουργούμε στον κλειστό μας χώρο 4000 τ.μ με εγκαταστάσεις εξωτερικού χώρου 2500 τ.μ, παράγοντας το 97% των προϊόντων μας εντός της επιχείρησης. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει συστήματα προστασίας κατά των κεραυνών, ενεργά αλεξικέραυνα, στήλες Franklin, συστήματα αλεξικέραυνων τύπου κλούβας Faraday, ισοδυναμικές ράβδοι και εξοπλισμός αλεξικέραυνου καθώς και σκόνες θερμοσυγκόλλησης και καλούπια. Από την ίδρυση μας το 2000, έχουμε προσφέρει συμβουλές, σχεδιασμός έργου, ανάληψη έργου και υπηρεσίες μηχανικής σε σχέση με ηλεκτρικά συστήματα, συστήματα ασφαλείας και αυτοματισμό. Η ιστορία μας μας ξεκινά το 2004 όταν αποκτήσαμε την νομική μας οντότητα ως LIVA GROUP LTD. Κατά το πρώτο έτος μας λειτουργίας, επικεντρωθήκαμε στην υλοποίηση έργων εφαρμογής και δημιουργήσαμε ένα τμήμα σχεδιασμού και AR-GE με στόχο την παραγωγή στον ηλεκτρικό τομέα. Στην συνέχεια καταχωρήσαμε το εμπορικό μας σήμα LIVA για τα προϊόντα μας στην Προεδρεία του Τμήματος εμπορικών σημάτων Τούρκικο Ινστιτούτο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας (Turkish Patent Institute Trademark Department Chairmanship). Είμαστε περήφανοι για το εκτενές μας χαρτοφύλακα προϊόντων υπό το σήμα Liva που απέκτησαν εγκρίσεις/ έγγραφα από τις σχετικές οργανώσεις. Το όραμα μας είναι να συνεχίσουμε να προοδεύουμε και να καινοτομούμε προσφέροντας εξαιρετική εξυπηρέτηση και ποιότητα προϊόντος. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

 2. ZAPP-ZIMMERMANN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η ZAPP-ZIMMERMANN διαθέτει για περισσότερα από 25 χρόνια καινοτομικά συστήματα πυροπροστασίας και ειδικεύεται στους τομείς των μονώσεων καλωδίων, σωλήνων και των συνδυασμένων μονώσεων, καθώς και των αρμών πυροπροστασίας. Εκτός από τη δοκιμασμένη γκάμα διογκούμενων διαμορφωμένων εξαρτημάτων της εταιρείας μας από αφρό πυροπροστασίας πολυουρεθάνης, σάς παρέχουμε και άλλα δομικά υλικά, όπως, π.χ., σιλικόνη και ακρυλικά υλικά για πολυώροφες κατασκευές, κατασκευές σηράγγων, ναυπηγική και σιδηροδρομικά οχήματα. Το ευρύ φάσμα συστημάτων πυροπροστασίας της εταιρείας μας περιλαμβάνει το κατάλληλο για κάθε εφαρμογή προϊόν για εγκατάσταση και για μεταγενέστερη επίστρωση. Χάρη στη γρήγορη, απλή επεξεργασία χωρίς ειδικά εργαλεία και την δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης των διαμορφωμένων εξαρτημάτων, τα συστήματά μας ενδείκνυνται για κάθε στάδιο της ζωής του κτιρίου σας, ανεξάρτητα από την προσωρινή ή τη μόνιμη χρήση. Η απόλυτη απουσία σκόνης και ινών καθιστά δυνατή τη χρήση σε κάθε τομέα του κτιρίου. Αξιοποιήστε κι εσείς τη μακρόχρονη εμπειρία και την τεχνογνωσία μας στον τομέα της πυροπροστασίας κατασκευών!

 3. SCHLENTZEK & KÜHN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SCHLENTZEK & KÜHN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

 4. IEP TECHNOLOGIES GMBH

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία IEP TECHNOLOGIES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Olten, Ελβετία.

 5. ML-BRANDSCHUTZ INH. MARKO LINDNER

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ML-BRANDSCHUTZ INH. MARKO LINDNER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Halle (saale), Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. TROYEX EXPROOF EQUIPMENTS

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TROYEX EXPROOF EQUIPMENTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντιεκπυρσοκρότηση - εξοπλισμός, Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Φωτισμός εκτάκτου ανάγκης και ασφαλείας, ηλεκτρικα υλικα, αντιεκρηκτικοι λαμπτηρες, αντιεκρηκτικα, Αντιεκπυρσοκρότηση - εξοπλισμός, ειδικες εγκαταστασεις αντιαναφλεκτικης εκτελεσης, και μεγγενες για αντιεκρηκτικες ηλεκτρικες εγκαταστασεις. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

 2. FUKA FEUERSCHUTZ GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FUKA FEUERSCHUTZ GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Kirchheim, Γερμανία.

 3. BTR BRANDSCHUTZ-TECHNIK UND RAUCHABZUG BERLIN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BTR BRANDSCHUTZ-TECHNIK UND RAUCHABZUG BERLIN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

 4. ITB BRANDSCHUTZTECHNIK UNNERSTALL

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ITB BRANDSCHUTZTECHNIK UNNERSTALL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Melle, Γερμανία.

 5. WKSB RHEIN-MAIN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WKSB RHEIN-MAIN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευή εγκαταστάσεων για τεχνολογία επεξεργασίας, Ηχομονωτικές κατασκευές, θερμικη προστασια, επενδυσεις προσοψεων, θερμομονωσεις, και Συστήματα φίλτρων. Έχει έδρα σε Gelnhausen, Γερμανία.

 1. SICHERHEITSTECHNIK KLUG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SICHERHEITSTECHNIK KLUG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Niddatal, Γερμανία.

 2. ABS SICHERHEITSTECHNIK VERTRIEBS- UND SERVICE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ABS SICHERHEITSTECHNIK VERTRIEBS- UND SERVICE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Mainz, Γερμανία.

 1. FIRE RISK ENGINEERING INH. MARTIN ENGELSKIRCHEN

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FIRE RISK ENGINEERING INH. MARTIN ENGELSKIRCHEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Neuss, Γερμανία.

 2. B-S-TECHNIC GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία B-S-TECHNIC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Durmersheim, Γερμανία.

 3. HASLEY FEUERSCHUTZ

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HASLEY FEUERSCHUTZ, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Duisburg, Γερμανία.

 4. PARITET-RK

  Ρωσία

  Η Paritet-RK κατασκευάζει φωσφορίζουσες μεμβράνης, αυτοκόλλητη ταινία, πολυστρωματικά φύλλα, φωτεινή ταινία για την δημιουργία σημάτων εκκένωσης εσωτερικού χώρου και πινακίδες και πάνελ εκκένωσης, φωσφορίζοντοι δείκτες και σχέδια εκκένωσης, φωσφορίζουσες πινακίδες ασφαλείας κ.λπ. Ο κατασκευαστής παράγει μεμβράνη FES-24, που τηρεί πλήρως τους κανόνες υγιεινής και τα πρότυπα κατά GOST 2015 και GOST 2009. Η Paritet-RK κατασκευάζει φωσφορίζοντα προϊόντα από το 2013, η εταιρεία προσφέρει μεμβράνες, ταινίες και φύλλα, τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση και συμβουλές. Οι αυτοματοποιημένες διαδικασίες και η συνεχή παραγωγή επιτρέπει στην εταιρεία να εξασφαλίσει έγκαιρες παραδόσεις σε όλο τον κόσμο. Τα είδη ασφαλείας της Paritet-RK παρουσιάζουν υψηλή ζήτηση από εταιρείες που έχουν δεσμευθεί σε δραστηριότητες πυροπροστασίας και OHS. Οι αντανακλαστικές πινακίδες ασφαλείας είναι αποτελεσματικές σε υπόγειες εγκαταστάσεις, οι φωσφορίζουσες πινακίδες είναι αποτελεσματικές στο σκοτάδι όταν υπάρχει έκτακτη διακοπή ρεύματος του εργασιακού χώρου.

 5. SME INNOVATIONS LLC

  Ρωσία

  Η εταιρεία SME Innovations LLC προσφέρει τα καινότομα προϊόντα για αυτόματη κατάπαυση του πυρός σε ηλεκτρικούς πίνακες, ερμάρια 19 ιντσών, κλίνες καλωδίων, ηλ. πρίζες κ.λπ. Το μέσο κατάπαυσης του πυρός του πυροσβεστικού εξοπλισμού είναι ένα αέριο, σε υγρή μορφή εντός της συσκευής. Τα πλεονεκτήματα αυτών των καινότομων προϊόντων: καμία συντήρηση μέχρι 5 έτη, καμία τροφοδοσία ρεύματος, καμία διακοπή ηλεκτρισμού, τάσης ηλεκτρικού εξοπλισμού ως 35 kW, κατάπαυση πυρκαγιών κατηγορίας A, B, E, ασφαλή τόσο για τον άνθρωπο όσο και για τον εξοπλισμός, μεγάλη γκάμα εφαρμογών από - 40° С ως + 60° С. Προσφέρουμε πυροφράχτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως προληπτικά συστήματα σε βιομηχανικά κτίρια, εμπορικά κέντρα, δημόσια κτίρια, υπόγεια, σε διαμερίσματα ή κατοικίες. Οι καινότομες αυτόματες λύσεις πυρόσβεσης σας σώζουν, εσάς καθώς και τον εξοπλισμό σας, με προληπτικά μέσα. Αέριο πυρόσβεσης- Πιστοποιητικό συμβατότητας κατά MSDS.

 6. SAVAL

  Κάτω Χώρες

  Το επάγγελμα σας δεν σχετίζεται με την πυρασφάλεια. Δεν αποτελεί καν προτεραιότητα για εσάς. Ωστόσο, αναζητάτε μια βέλτιστη προστασία χωρίς να πρέπει να προβληματιστείτε για τον τρόπο που λύνεται το θέμα αυτό. Αυτό ακριβώς κάνουμε εμείς ! Δεν αναρωτιόμαστε, ξέρουμε τι χρειάζονται οι πελάτες μας. Δεν πουλάμε απλά πυροσβεστήρες, προσφέρουμε λύσεις. Δεν επικεντρωνόμαστε αποκλειστικά στην συντήρηση αλλά αναλαμβάνουμε να λύσουμε όλα τα προβλήματα των πελατών μας. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΪΕΣ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΣΑΣ.

 7. EXTHA IBERICA INVERSIONES S.L.

  Ισπανία

  Η EXTHA αποτελεί εξειδικευμένο γκρουπ στην παθητική προστασία κατά της πυρκαγιάς : Πουλάμε και τοποθετούμε επενδύσεις, πλάκες, θωρακίσεις, πυροφράγματα, αγωγοί εξαγωγής καπνών και εξαερισμού. Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε οι ίδιοι τα προϊόντα μας. Κύρια δραστηριότητά μας είναι ο σχεδιασμός της παθητικής προστασίας, η εφεύρεση των τεχνικών λύσεων που συμμορφώνονται με τους κανονισμούς και τις απαιτήσεις ενός αυξανόμενου αριθμού έργων και αγοράς. Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε οι ίδιοι τα προϊόντα και τα συστήματά μας.

 8. COVALEX

  Ισπανία

  Κατασκευάζονται μηχανήματα για την επαναφόρτιση πυροσβεστήρων από το 1991. Επισκευή μηχανημάτων. Παγκόσμια διανομή. Πώληση, φόρτιση και συντήρηση όλων των τύπων πυροσβεστήρων. Προμηθευτές των ακόλουθων προϊόντων: πυροσβεστήρες, υλικά συντήρησης πυροσβεστήρων και ανιχνευτές καπνού. Αναγόμωση πυροσβεστήρων. Σχέδιο πυροσβεστικού εξοπλισμού.

 1. BAUMERT (GROUPE GORGÉ)

  Γαλλία

  Η BAUMERT είναι μια γαλλική εταιρεία με ηγετική θέση στις πυράντοχες τζαμωτές κατασκευές από αλουμίνιο και χάλυβα και προσφέρει την τεχνογνωσία της, ανταποκρινόμενη στις ρυθμιστικές απαιτήσεις αντιπυρικής προστασίας στα κτίρια. Μελέτες και σχεδιασμός – Κατασκευή – Συναρμολόγηση. Με ηγετική θέση στην Ευρώπη στα συστήματα πορτών και διαχωριστικών, η εταιρεία Baumert παρεμβαίνει σε διάφορους τομείς δραστηριότητας.

 2. ARTON PRIVATE COMPANY

  Ουκρανία

  Η ARTON σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται συσκευές συναγερμού φωτιάς και προστασίας (συμβατικός φωτοηλεκτρικό καπνός, θερμότητα, συνδυασμένοι ανιχνευτές, κομβία αναγγελίας πυρκαγιάς, πίνακες ελέγχου πυρανίχνευσης και πυρόσβεσης, κλπ.). Η εταιρεία συνεχώς διευρύνει την γκάμα των προϊόντων. Όλα τα προϊόντα είναι πατενταρισμένα και μερικά από αυτά είναι εγκεκριμένα από την ΕΚ.

 3. EXTINTORES VALLE - UNIÓN SL

  Ισπανία

  Κατασκευαστές και χονδρέμποροι πυροσβεστήρων, εγκαταστάσεις και συντήρηση πυροσβεστήρων : πυροσβεστήρας, πυροσβεστήρας CO2, αυτόματος πυροσβεστήρα, πυροσβεστήρας σε τροχούς, μανόμετρο, βαλβίδα, δακτύλιος, πυροσβεστική μάνικα, σφραγισμένοι, στήριγμα τοίχου, πυρίμαχη επικάλυψη, βάση δαπέδου, όχημα μεταφοράς, δίσκος με καπάκι, δίσκος με άμμο, ερμάρι κρεμαστό, ερμάρι από PVC, διπλό ερμάρι, χημική σκόνη ABC, γιλέκο ασφαλείας, αμαξίδιο για CO2

 4. FIRESTOPSYSTEMS INTERNATIONAL

  Κάτω Χώρες

  Η εισαγωγή και η διανομή βραδυφλεγών προϊόντων ποιότητας και η ανάπτυξη νέων προϊόντων αποτελούν τη βασική επιχειρηματική δραστηριότητα της FSS International. Τα πυρίμαχα προϊόντα αγοράζονται από κορυφαίους κατασκευαστές. Αναζητούμε εμπορικούς εταίρους στη Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία και Πορτογαλία για: εξαέρωση πυροπροστασίας, διογκούμενα διαφράγματα απομονώσεως πυρός, πυρίμαχες σχάρες εξαέρωσης, πυρίμαχα στεγανωτικά, διογκώσιμος αφρός πυρόσβεσης, βαλβίδες εξαέρωσης πυροπροστασίας.

 5. EUROVENTEST OÜ

  Εσθονία

  Συστήματα πυροπροστασίας και ασφάλειας. Συστήματα πυροπροστασίας: συστήματα καπνού και εξάτμισης θερμότητας, συστήματα συναγερμού πυρκαγιάς, υποστήριξη συστημάτων ασφαλείας. Συστήματα αισθητικού φινιρίσματος κτιρίων: φωτισμός με φυσικό φως, σκίαση για τον ήλιο. Έλεγχος κλίματος: ανάκτηση θερμότητας, φυσικός αερισμός. Ηχομόνωση.

 6. ANTINCENDI UNIDET SRLU

  Ιταλία

  Η εταιρεία ANTINCENDI UNIDET SRLU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εγκατάσταση βιομηχανικής πυροπροστασίας, πυροσβεστικες φωλεες, εξοπλισμοι και συστηματα πυροπροστασιας, και εργα εγκαταστασεων προστασιας απο τις πυρκαγιες. Έχει έδρα σε Cornaredo, Ιταλία.

 7. AE&T

  Γαλλία

  Η εταιρεία AE&T, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προειδοποιητικοι ηχοι, αποσβεστήρας κρούσεων, περιστρεφομενοι φανοι, και αποσβεστηρες βιομηχανικης χρησης. Έχει έδρα σε Jurancon, Γαλλία.

 8. STEINICKE HANDELSGESELLSCHAFT FÜR LUFT- U. BRANDSCHUTZTECHNISCHE BAUELEMENTE MBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία STEINICKE HANDELSGESELLSCHAFT FÜR LUFT- U. BRANDSCHUTZTECHNISCHE BAUELEMENTE MBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

 9. SÉCURI'OUEST

  Γαλλία

  Η εταιρεία SÉCURI'OUEST, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, Πυροσβεστήρες, πυροσβεστικές φωλιές, Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, συντηρηση πυροσβεστηρων, Πυροσβεστήρες, πυροσβεστικές φωλιές, και εξαρτυση. Έχει έδρα σε Quédillac, Γαλλία.

 10. LACUNA AIR PRODUKTIONS- UND HANDELS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία LACUNA AIR PRODUKTIONS- UND HANDELS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Amberg, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.331 Επιχειρήσεις

Kατηγορια