• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • πρόσθετα τροφίμων και ποτών

Αποτελέσματα για

Πρόσθετα τροφίμων και ποτών - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SEVAROME

  Γαλλία

  Η δραστηριότητα της εταιρείας Sevarome βασίζεται στη δημιουργία και την παρασκευή γλυκών αρωματικών ουσιών τροφίμων (βανίλια, καφέ, λεμόνι, φράουλα, μπαχαρικά, φρούτα, άνθη, σπεσιαλιτέ), αλμυρών αρωματικών ουσιών τροφίμων (μαγειρικά βοηθήματα), παρασκευασμάτων φρούτων με κέλυφος (φιστίκι, φουντούκια, αρωματικά παρασκευάσματα), άλλων συστατικών (λοβοί βανίλιας, χρωστικές τροφίμων, σταθεροποιητές, πρόσθετα υφής κ.ά.). Αρωματικές ουσίες τροφίμων για την υλοποίηση προϊόντων διατροφής υψηλής ποιότητας. Συνεργαζόμαστε με μεγάλους σεφ και φέρνουμε στην αγορά τις καλύτερες εφαρμογές για τις μεγαλύτερες επιτυχίες σας. Βάση μας είναι το πάθος για τη γεύση, το αποτέλεσμα και η ικανοποίηση του πελάτη. SEVAROME: δημιουργία και γαλλική παρασκευή αρωματικών ουσιών τροφίμων για παγωτά, αρωματικών ουσιών τροφίμων για γρανίτες, αρωματικών ουσιών τροφίμων για σοκολάτα, αρωματικών ουσιών τροφίμων για διαιτητικά προϊόντα, αρωματικών ουσιών τροφίμων για τσάι, αρωματικών ουσιών τροφίμων για καφέ, αρωματικών ουσιών τροφίμων για ροφήματα, αρωματικών ουσιών και φυσικών αρωμάτων, χρωστικών για τρόφιμα.

 2. ANKLAM EXTRAKT GMBH

  Γερμανία

  Η Anklam Extrakt GmbH παράγει και πωλεί υψηλής ποιότητας φυτικά εκχυλίσματα για τη φαρμακευτική βιομηχανία, τη βιομηχανία τροφίμων και συμπληρωμάτων διατροφής. Εκτός από τα εξαιρετικά μας εκχυλίσματα, σας προσφέρουμε επίσης τα μοναδικά επώνυμα συστατικά μας Delphinol ® και MaquiBright ®. Ως ανερχόμενη επιχείρηση, αισθανόμαστε ότι δεσμευόμαστε όσον αφορά τόσο την πρόοδο, όσο και τη βιωσιμότητα. Από τη μία πλευρά, βασιζόμαστε σε υπερσύγχρονες διαδικασίες και εγκαταστάσεις παραγωγής και, αφετέρου, σε διαχρονικές αξίες όπως η ειλικρίνεια, η δικαιοσύνη, η αξιοπιστία και η τεχνογνωσία έμπειρων εργαζομένων της UNLIMITED EXTRACT SOLUTIONS. MADE IN GERMANY.

 3. SÉLECTARÔME

  Γαλλία

  Η SELECTAROME εξειδικεύεται στην κατασκευή χρωστικών ουσιών για τρόφιμα εδώ και 30 χρόνια. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα φυσικών αρωματικών ουσιών για τρόφιμα σε υγρή μορφή ή σε σκόνη, χρωστικές ουσίες τροφίμων, αρτυματικές ουσίες για ηλεκτρονικά υγρά καθώς και πρόσθετες ουσίες και ουσίες υφής. Εφοδιάζουμε διανομείς για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, παρασκευαστές παγωτών, κέτερινγκ, εστιάτορες ή παρασκευαστές που μας εμπιστεύθηκαν με την πάροδο του χρόνου. Με συνεχή πρόκληση για μας να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, έχουμε επεκτείνει τη σειρά προϊόντων μας να ανταποκριθούμε σε μια μεταβαλλόμενη αγορά. Χάρη στην ιδανική μας θέση στην πόλη Γκρας, τα αρωματικά φυτά επωφελούνται από το ευνοϊκό κλίμα της Προβηγκίας. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στους ελέγχους των παραγωγικών διαδικασιών ώστε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις ποιότητας του επαγγέλματος μας. Η ομάδα μας προσφέρει την τεχνογνωσία της για να ικανοποιήσει το συντομότερο δυνατόν τις απαιτήσεις σας.

 4. ANONA GMBH

  Γερμανία

  Η επωνυμία anona χαρακτηρίζει μια επιτυχημένη εδώ και περισσότερα από 180 χρόνια επιχείρηση τροφίμων. Με στόχο το συνδυασμό της παράδοσης και της προσανατολισμένης το μέλλον τεχνολογίας, η anona εξελίχθηκε από έναν πρώην μύλο σιτηρών σε μια σύγχρονη επιχείρηση τροφίμων. Σήμερα αναπτύσσουμε και παράγουμε για πελάτες στη Γερμανία, στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο υψηλής ποιότητας, καινοτομικά τρόφιμα στους τομείς τροφίμων Wellness και Fitness, τροφίμων για αθλητές και διατροφή Vegane, καθώς και προϊόντα παγωτού. Και όλα αυτά από μια ομάδα άνω των 1500 πρώτων υλών. Περισσότεροι από 400 συνεργάτες καταβάλλουν σε καθημερινή βάση κάθε προσπάθεια ώστε να ανταποκρινόμαστε στις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας, αξιοπιστίας και εξυπηρέτησης πελατών προς όφελος όλων των πελατών μας – με καινοτομικό πνεύμα, ακρίβεια, τεχνογνωσία και αυστηρή διαχείριση της ποιότητας. Τα προϊόντα μας: μπάρες πρωτεΐνης, μπάρες βρώμης, αθλητική διατροφή, πρώτες ύλες παγωτού, σκευάσματα αμινοξέων, συμπυκνωμένα ποτά, συμπληρώματα διατροφής, αθλητικά ποτά, τρόφιμα διαίτης, δισκία κατά παραγγελία (τρόφιμα)

 5. WILLY BENECKE GMBH

  Γερμανία

  Καλώς ορίσατε στην Willy Benecke. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1954 από τον Willy Benecke. Εμπορεύεται και παράγει φυσικό κόμμι και ρητίνες για τη βιομηχανία τροφίμων, καθώς και για διάφορους άλλους τομείς. Σε κεντρική θέση στη Χανσεατική πόλη του Αμβούργου, η επιχείρηση διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο εφοδιασμού και περισσότερες από 20 αντιπροσωπείες στο εξωτερικό. Ο αποθηκευτικός χώρος 7.000 m2, το ιδιόκτητο εργαστήριο, καθώς και η παραγωγή και η επιβελτίωση εγγυώνται τη σταθερά άριστη ποιότητα. Το 1982 ανέλαβε την επιχείρηση ο Dietmar Hauser, ενώ σήμερα βρίσκεται στην τρίτη γενιά υπό τη διεύθυνση των Thorsten και Soeren Hauser. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία και τη χρήση υπερσύγχρονων τεχνολογιών εγγυάται την ποιότητα, τη συνέχεια και την αξιοπιστία. Το γεγονός αυτό υπογραμμίζεται με την ανεξάρτητη πιστοποίηση με βάση τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα πρότυπα IFS και FSSC 22000.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ROHA EUROPE SL

  Ισπανία

  Η ROHA ιδρύθηκε το 1972 ως παρασκευαστής συνθετικών χρωμάτων για βιομηχανικές εφαρμογές. Η εταιρεία έφερε τα πάνω κάτω στην βιομηχανία των χρωστικών ουσιών για τρόφιμα χάρη στα ασύγκριτα πρότυπα ποιότητας. Η ROHA είναι μια πολυεθνική που παρασκευάζει: - φυσικά συστατικά τροφίμων, - χρωστικές ουσίες τροφίμων, - χρωστικές ουσίες φαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων, - αφυδατωμένα συστατικά, - χρωστικές ουσίες τροφίμων και βιομηχανικές χρωστικές ουσίες. Η έδρα της ROHA βρίσκεται στην Ινδία αλλά η ROHA βρίσκεται πλέον σε 22 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η ROHA είναι ένας από τους μεγαλύτερους φορείς της βιομηχανίας των χρωστικών ουσιών για τρόφιμα και συστατικά, εξυπηρετεί τις μεγαλύτερες φίρμες της βιομηχανίας χρωστικών για FMCG, φάρμακα, τρόφιμα και ποτά καθώς και βιομηχανικής χρήσης. Η ROHA αναπτύχθηκε σε μια παγκόσμια δύναμη στις αγορές των χρωστικών και συστατικών για τρόφιμα και βιομηχανικές χρωστικές ουσίες, χάρη σε μια συνεχή έρευνα φυσικών εναλλακτικών, τεχνολογιών, εντατικών μελετών, βιώσιμου εφοδιασμού ενώ βρισκόταν πάντα στην αιχμή σε σχέση με τις τελευταίες τάσεις ώστε να αναπτύξει έτοιμες λύσεις για το μέλλον των πελατών της.

 2. EDELWEISS GROUPE

  Γαλλία

 3. NATURAL HUB PALLANGYO

  Βέλγιο

 4. JONGERIUS ECODUNA GMBH

  Αυστρία

 5. D - INGREDIENTS S.R.L.

  Ιταλία

 1. DJIBSON

  Βέλγιο

 2. SWEET INGREDIENTS GMBH

  Γερμανία

 1. INNOVANTA, LLC

  Ρωσία

  Ο όμιλος επιχειρήσεων "Innovanta" κατέχει 40% της μερίδας της αγοράς ειδικής διατροφής στην Ρωσία και προσφέρει κλινική και διαιτητική διατροφή που έχει αποδειχθεί ως αποτελεσματική και ασφαλής από κλινικές έρευνες. Τα προϊόντα μας βοηθούν όχι μόνο στην διατήρηση της υγείας αλλά προλαμβάνουν επίσης ορισμένες ασθένειες. Ο ιδιόκτητος παραγωγικός χώρος μας με έκταση άνω των 1000 τ.μ τηρεί αυστηρά τα πρότυπα κατά ISO 22000 και το πρωτόκολλο HACCP. Το τμήμα μας έρευνας και ανάπτυξης δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ανάπτυξη των συνθέσεων και χρησιμοποιεί αποκλειστικά φυσικά συστατικά. Επίσης, η εταιρεία χρησιμοποιεί τουλάχιστον 70% τοπικά συστατικά, που σημαίνει πως η τιμή δεν εξαρτάται από την τιμή του δολαρίου αλλά παραμένει προσιτή για τους εταίρους μας. Οι υπάλληλοι της εταιρείας είναι υπεύθυνοι για την ποιότητα και την γεύση του προϊόν. Παρασκευάζουμε όχι μόνο κλινική διατροφή αλλά και υγιεινή διατροφή για παιδιά και ενήλικες, αθλητική διατροφή, βιταμίνες και προϊόντα για απώλεια βάρους, λήψη βάρους και σταθεροποίησης βάρους.

 2. DETONOVO FOODS

  Ελλάδα

  Η DetoNovo Foods εφοδιάζει με Φυσικά Πρόσθετα τις Βιομηχανίες Τροφίμων & Ζωοτροφών. Εισαγωγές/Εξαγωγές βασικών αγροτικών και φυσικών προσθετικών υλών Τροφίμων και Ζωοτροφών. Επιλεκτικές, σταθερές και αποκλειστικές συνεργασίες με γνωστούς και αξιόπιστους οίκους της Ευρώπης και Ασίας. Σταθερές συνεργασίες για ποιοτικές και ασφαλείς πρώτες ύλες σε ανταγωνιστικές τιμές. 1. Ερυθριτόλη Φυσικό Γλυκαντικό/ Erythritol One 2. Σκόνη Γάλακτος 26%, 1, 5% low fat, καρύδας 3. Γκουαρ Γκαμ, Κομμι Γκουαρ, Guar Gum πυκνωτικό 4. Κόμμι Ξανθάνης, Χαρουπιού 5. Πρωτεΐνη Μπιζελιού - Αρακά 80% ελάχιστη 6. Γλυκοζίτες Στεβιόλης 95%, 80% 7. Χαρούπι μέτριο-σπασμένο 8. Γλυκαντικές Ύλες άριστης ποιότητας 9. Προβιοτικά 10. Ζωοτροφές & πρόσθετα 11. Βιολογική Ερυθριτόλη / Bio Erythritol One 12. Βιολογική Ζάχαρη Καρύδας 13. ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΡΥΘΡΙΤΟΛΗ 14. ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΡΥΔΑΣ 15. Ρύζι Γλασσε, Καρολινα, Νυχακι, Jasmine, Parboiled, Basmati σε σακιά 10-15-25ΚΙΛΑ

 3. YAROSLAVSKY DISTILLERY

  Ρωσία

  H εταιρεία περιορισμένης ευθύνης "Yaroslavsky likero-vodochny zavod" που ιδρύθηκε το 1901, παράγει οινοπνευματώδη ποτά όπως : βότκα, vetch, rosolio, απεριτίφ, λικέρ με ισχυρή περιεκτικότητα σε οινόπνευμα. Η γκάμα των προϊόντων περιέχει πάνω από 30 ποτά διαφόρων εμπορικών σημάτων. Η εταιρεία παράγει κλασσικά και πρωτότυπα λικέρ και οινοπνευματώδη. Στο προσεχές μέλλον, σκοπεύει να επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων της και να παράγει μπράντι, ουίσκι, οινοπνευματώδη φρούτων, σκανδιναβική βότκα aqua-vitae, γκράπα, και παλαιωμένη γκράπα, φρουτώδεις βότκα, ποτά από βύνη. Η βύνη για την βιομηχανία των ποτών αγοράζεται από επώνυμους ευρωπαϊκούς οίκους παρασκευής βύνης. Κατεύθυνση δραστηριότητας: Ποτά - εισαγωγές / εξαγωγές Δυνατότητα εφοδιασμού εστιατορίων με ποτά. Εφοδιάζουμε επίσης την βιομηχανία ποτών. Η παραγωγή του εργοστασίου πιστοποιείται σύμφωνα με τις διεθνείς απαιτήσεις όσον αφορά τα συστήματα ποιότητας και ασφαλείας τροφίμων FSSC.

 4. LLC LALIBELA COFFEE

  Ρωσία

  Η Lalibela Coffee LLC παράγει καβουρδισμένο καφέ σε κόκκους και καβουρδισμένος αλεσμένος καφές. Τα ροφήματα μας εκτίθενται στα ράφια κορυφαίων αλυσίδων ομοσπονδιακών καταστημάτων και παρουσιάζουν ενεργή ζήτηση από τον καταναλωτή ως καφέδες για εστιατόρια ή καφές σε αυτόματα μηχανήματα διανομής. Επιλεγμένα μείγματα καφέδων και επώνυμοι επιλεγμένοι καφέδες για μπαρ που δεν θα αφήσουν αδιάφορο τον aficionado του καβουρδισμένου καφέ. Πλεονεκτήματα της εταιρείας μας: Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά πρώτες ύλες διπλής εξυγίανσης, Εξοπλισμός καβουρδίσματος πρώτης ποιότητας από την γερμανική εταιρεία PROBAT, Υλοποίηση των συστημάτων ελέγχου της ποιότητας κατά HACCP και ISO 22000, Διαθέτουμε ιδιόκτητο εγκεκριμένο εργαστήριο για τον ποιοτικό έλεγχο, Δεχόμαστε νέους εταίρους και είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε για την ανάπτυξη μιας διαρρύθμισης και δημιουργία ιδιωτικής ετικέτας, Μπορούμε να προσφέρουμε οποιοδήποτε καβούρδισμα καφέ, Παραγωγή οποιουδήποτε μείγματος καφέ.Οι κύριοι μας πελάτες είναι : διανομείς, εταιρείες, που συμμετέχουν στην εισαγωγή καβουρδισμένου καφέ και συναφή προϊόντων, αλυσίδες καταστημάτων, που πωλούν καφέ σε κόκκους και αλεσμένος.

 5. YALOGA-NT

  Ρωσία

  Η εταιρεία Yaloga-NT, που ιδρύθηκε το 2016, παράγει πρόσθετες ουσίες και συστατικά για την βιομηχανία τροφίμων (χρωστικά τροφίμων σε γέλη, φυσικά χρωστικά τροφίμων) υπό το σήμα KREDA. Οι χρωστικές ουσίες τροφίμων χρησιμοποιούνται για τον χρωματισμό τροφίμων και ποτών, ζαχαρωτών, για την διακόσμηση ψημένων προϊόντων κ.λπ. Η εταιρεία χρησιμοποιεί πολυετή γνώση και εμπειρία στην επεξεργασία χρωστικών, τα προϊόντα KREDA εκφράζουν τον συνδυασμό της φύσης με την επιστήμη. Η έννοια των προϊόντων Kreda εκπροσωπεί την ιδέα της συνειδητής επιλογής συστατικών για την μαγειρική. Προτεραιότητα μας η ποιότητα, η διαθεσιμότητα και η ασφάλεια των προϊόντων μας για τους ανθρώπους και το περιβάλλον. Τα προϊόντα KREDA έχουν περάσει με επιτυχία τις δοκιμές ποιότητας και ασφαλείας στο ευρωπαϊκό κέντρο πιστοποίησης Untersuchungs-und Forschungslaboratorium GmbH (Γερμανία). Τα χρωστικά τροφίμων KREDA • διαθέτουν μεγάλη γκάμα χρωμάτων για οποιοδήποτε προϊόν • είναι ασφαλή στην χρήση • δεν μετατρέπουν τις ιδιότητες της βάσης βαφής • είναι οικονομικά στην κατανάλωση

 6. COSMÉTIC PROVENCE INDUSTRY

  Γαλλία

  Η Algovital ειδικεύεται στην παρασκευή προϊόντων περιποίησης και βιολογικών καλλυντικών όπως έλαια, αλοιφές ή τζελ. Χάρη στα 40 χρόνια μας πείρα και στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι παραγωγοί αιθέριων ελαιών της Γαλλίας και όλου του κόσμου, προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα σε αιθέρια έλαια 100% φυσικής προέλευσης, αγνά και πιστοποιημένα βιολογικά για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας. Τα προϊόντα μας προορίζονται για διάφορες εφαρμογές, όπως καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, ενεργειακά ποτά, φάρμακα, αρώματα και αρωματοθεραπεία. Τα έλαια μας συσκευάζονται σε μεταλλικά βαρέλια 1 κιλού ως 1 τόνο. Αναγνωρισμένος προμηθευτής, είμαστε σε θέση να σας συνοδέψουμε σε όλη την διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας, από τις αρχικές μελέτες ως τους τελικούς αυστηρούς ελέγχους ποιότητας. Η ALGOVITAL επεμβαίνει δυναμικά από την πρώτη ύλη ως το τελικό προϊόν. Το εργαστήριο μας έρευνας και ανάπτυξης προσφέρει την τεχνογνωσία και την δημιουργικότητα του ώστε να σας συνθέσει ποιοτικά προϊόντα στα μέτρα σας.

 7. LEOVIT NUTRIO LTD

  Ρωσία

  Η LEOVIT Nutrio είναι μια εταιρεία έρευνας και παραγωγής με πάνω από 20 χρόνια πείρας, παρασκευαστής διαιτητικών και οργανικών τροφίμων, συμπληρώματα διατροφής, αθλητική διατροφή, ανάπτυξη θεραπευτικών και προληπτικών ειδών διατροφής και δίαιτας. Η εταιρεία επικεντρώνεται στην παραγωγή διαιτητικών συμπληρωμάτων, σε οργανικά λειτουργικά τρόφιμα για υγιεινή διατροφή, θεραπευτικά και προληπτικά προϊόντα για τον έλεγχο του βάρους χρησιμοποιώντας τα προγράμματα της, προηγμένη τεχνολογία, συστατικά και υλικά υψηλής ποιότητας. Η LEOVIT Nutrio παράγει πάνω από 500 διαφορετικά προϊόντα, εκ των οποίων θεραπευτικά και προληπτικά προϊόντα για αδυνάτισμα και λήψη ενέργειας, μπάρες φρούτων, πρωτεΐνης και μούσλι για ενήλικες και παιδιά, προϊόντα αποτοξίνωσης σώματος για άτομα που εργάζονται σε επικίνδυνο περιβάλλον. Τα προϊόντα της LEOVIT Nutrio υποβάλλονται με επιτυχία σε κλινικές δοκιμές σε κορυφαία ιατρικά κέντρα της Ρωσίας. Η εταιρεία διαθέτει πιστοποίηση κατά ISO9001 και HACCP και η κατασκευαστική διαδικασία της εταιρείας τηρεί το πρότυπο κατά ISO22000.

 8. LIMITED LIABILITY COMPANY FRESHBERRY

  Ρωσία

  Η FRESHBERRY LLC εξειδικεύεται στην συγκομιδή και επεξεργασία άγριων καρπών και μανιταριών, άγριων και καλλιεργημένων βοτάνων ιατρικής χρήσης. Η εταιρεία συλλέγει και εκτελεί εισαγωγές και εξαγωγές διαιτητικών και φυσικών τροφίμων. καρποί (βακκίνιο, ψευδομουριά, μυρτίλλο, ερυθρό μυρτίλλο) ταχείας κατάψυξης έως 4 000 τόνους ετησίως, αυξάνοντας σταθερά τον όγκο της συγκομιδής. Το αποκλειστικό δίκτυο προμηθευτών της FRESHBERRY σε 9 περιοχές της Ρωσίας και της Λευκορωσίας επιτρέπει στην εταιρεία να επιβλέπει την ποιότητα των προϊόντων σε όλο τον παραγωγικό κύκλο: από την συλλογή μανιταριών και την συγκομιδή καρπών, την κατάψυξη τους, τον καθαρισμό και την επεξεργασία τους μέχρι την αποστολή στον καταναλωτή. Η παραγωγική γραμμή της εταιρείας για την κατάψυξη και τον καθαρισμό καρπών, λαχανικών και φρούτων διαθέτει εξοπλισμό από κορυφαίους Ευρωπαϊκούς κατασκευαστές. Τα προϊόντα καταψύχονται σε σήραγγα κατάψυξης IQF (Individual Quick Freezing). Η εταιρεία χρησιμοποιεί μηχανήματα διαλογής με οπτικά μέσα και λέιζερ για να διαλέγει και να απομακρύνει ξένες ουσίες και ελαττωματικές πρώτες ύλες και για να διαλέγει τα φυσικά προϊόντα σύμφωνα με ρυθμιζόμενες παραμέτρους.Οι εποχιακές εγκαταστάσεις της FRESHBERRY απασχολούν πάνω από 100 εργάτες, η παραγωγική ικανότητα τους εξοπλισμού δίνει την δυνατότητα αύξησης του ετήσιου επεξεργάσιμου όγκου έως 12 000 τόνους καρπών. Ο κατασκευαστής τροφίμων κατέχει πιστοποίηση του συστήματος διαχείρισης ασφαλείας τροφίμων FSSC 22000 και ελέγχει τα επίπεδα ακτινοβολίας όλων των πρώτων υλών και των τελικών προϊόντων στο εργαστήριο.

 1. POGAR POTATO FACTORY (PPF)

  Ρωσία

  Η Pogar Potato Factory JSC (PKF) καλλιεργεί και επεξεργάζεται πατάτες παράγοντας στιγμιαίο πουρέ πατάτας και μείγματα καθώς και σπόρους πατάτας. Η PKF JSC δραστηριοποιείται στην αγορά των τροφίμων από το 1999 και είναι ο μόνος προμηθευτής νιφάδων από πατάτα για τον τομέα της HoReCa στην Ρωσία. Ο παραγωγός νιφάδων πατάτας συσκευάζει τα προϊόντα του σε μικρότερες συσκευασίες των 200-300 γραμμαρίων, σε συσκευασίες HoReCa 1-20 κιλών και σε σάκους από 17 ως 1000 κιλά για βιομηχανική χρήση. Η γκάμα των προϊόντων συμπεριλαμβάνει σπόρους πατάτες με πυκνότητα ροής από 250 ως 580 γραμ./λίτρο σε αποχρώσεις κρεμώδες λευκό, ανοιχτόχρωμο κίτρινο, κίτρινο και γυαλιστερό κίτρινο. Η εταιρεία καλλιεργεί επίσης σιτάρι, κράμβη, λούπινο και άλλες καλλιέργειες και εμπορεύεται επίσης τα δικά της προϊόντα σποράς από πατάτες και λαχανικά. Ο αφυδατωμένος πουρές πατάτας της PKF προορίζεται για την παραγωγή ημιτελικών προϊόντων, πατατάκια και σνακς, πουρές πατάτας, τον έλεγχο υγρασίας ψημένων προϊόντων, την παραγωγή σούπας σε μορφή πουρέ. Ο κατασκευαστής προμηθεύει στιγμιαίος πουρές πατάτας σε πάνω από 20 χώρες, εκ των οποίων οι ΗΠΑ και χώρες της Λατινικής Αμερικής.

 2. BISSARDON JUS DE FRUITS SAS

  Γαλλία

  Χειροποίητη παρασκευή και εμπορία χυμών φρέσκων φρούτων. Η σειρά των χυμών φρέσκων φρούτων του Jean-Louis Bissardon εμπλουτίστηκε με την πάροδο των ετών και διαθέτει «κλασικούς» χυμούς φρούτων: πορτοκάλι, μήλο, σταφύλι, τομάτα. Προσεκτικά επιλεγμένοι ανάμεικτοι χυμοί: μήλο-κυδώνι, μήλο-μαύρο φραγκοστάφυλο, αλλά και τα πλέον εκπληκτικά αρώματα.

 3. BAOLIKANG BIOLOGICALFEED CO., LTD.

  Κίνα

  Baolikang δραστηριοποιείται στην βιομηχανία ζωοτροφών και τροφίμων με πρωτεΐνες, απασχολεί πάνω από 120 υπαλλήλους και περισσότερα από 18 άτομα στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, 2 επιχειρήσεις τεχνολογίας και γεωργικής επιστήμης. Τα προϊόντα μας συμπεριλαμβάνουν ΓΕΥΜΑ ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ, ΑΜΥΛΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ, ΓΕΥΜΑ ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ, ΤΡΟΦΗ ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ, ΣΚΟΝΗ ΕΛΑΙΟΥ, ΛΥΣΙΝΗ, ΧΛΩΡΙΟΎΧΟΣ ΧΟΛΊΝΗ , ΠΥΡΙΤΙΑ, IMO, FOS, GOS, ΕΡΥΘΡΙΤΗΣ, ΜΑΛΤΟΔΕΞΤΡΙΝΗ, ΓΛΥΚΟΖΗ.

 4. ANVISA ANTONIO VILLORIA SA

  Ισπανία

  Η ANVISA παράγει όλα τα είδη συνθέσεων για την επεξεργασία προϊόντων τροφίμων και ειδικότερα παρασκευάσματα για κρεοπωλεία.

 5. PONTE GLOBAL TRADING GMBH

  Γερμανία

 6. DECO RELIEF

  Γαλλία

 7. LECOCQ FLAVOURS

  Βέλγιο

 8. CHENGDU SAFE BIOTECHNOLOGY CO.,LTD.

  Κίνα

 9. GEDIMEX INGREDIENTS BV

  Βέλγιο

 10. 100% AMAZONIA

  Βραζιλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πρόσθετα τροφίμων και ποτών - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.441 επιχειρήσεις