• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • πρωτεΐνες - προσθετικές ουσίες τροφίμων

Αποτελέσματα για

Πρωτεΐνες - προσθετικές ουσίες τροφίμων - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ANONA GMBH

  Γερμανία

  Η επωνυμία anona χαρακτηρίζει μια επιτυχημένη εδώ και περισσότερα από 180 χρόνια επιχείρηση τροφίμων. Με στόχο το συνδυασμό της παράδοσης και της προσανατολισμένης το μέλλον τεχνολογίας, η anona εξελίχθηκε από έναν πρώην μύλο σιτηρών σε μια σύγχρονη επιχείρηση τροφίμων. Σήμερα αναπτύσσουμε και παράγουμε για πελάτες στη Γερμανία, στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο υψηλής ποιότητας, καινοτομικά τρόφιμα στους τομείς τροφίμων Wellness και Fitness, τροφίμων για αθλητές και διατροφή Vegane, καθώς και προϊόντα παγωτού. Και όλα αυτά από μια ομάδα άνω των 1500 πρώτων υλών. Περισσότεροι από 400 συνεργάτες καταβάλλουν σε καθημερινή βάση κάθε προσπάθεια ώστε να ανταποκρινόμαστε στις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας, αξιοπιστίας και εξυπηρέτησης πελατών προς όφελος όλων των πελατών μας – με καινοτομικό πνεύμα, ακρίβεια, τεχνογνωσία και αυστηρή διαχείριση της ποιότητας. Τα προϊόντα μας: μπάρες πρωτεΐνης, μπάρες βρώμης, αθλητική διατροφή, πρώτες ύλες παγωτού, σκευάσματα αμινοξέων, συμπυκνωμένα ποτά, συμπληρώματα διατροφής, αθλητικά ποτά, τρόφιμα διαίτης, δισκία κατά παραγγελία (τρόφιμα)

 2. BIOFOODLAB LLC

  Ρωσία

  Η BioFoodLab είναι η 1η εταιρεία στην Ρωσία που παρασκευάζει υγιεινά σνακς για ενήλικες και παιδιά. Κύριος μας μέλημα είναι να δημιουργήσουμε ένα εγχώριο προϊόν υψηλής ποιότητας που δεν προϋπήρχε στην αγορά και για το οποίο μπορούμε να είμαστε περήφανοι. Επτά χρόνια αργότερα προσφέρουμε στους εταίρους μας ετοιμοπαράδοτες λύσεις για μια υγιεινή διατροφή. Διαθέτουμε ποικιλία 100 καινοτόμων και εκτιμώμενων προϊόντων. Σήμερα, τα προϊόντα μας βρίσκονται εύκολα στα σούπερ μάρκετ της Ρωσίας και σε 14 χώρες του κόσμου, όπως στην Ιαπωνία, στην Κίνα και στα Αραβικά Εμιράτα. Ο στόχος μας παραμένει ίδιος, να βοηθήσουμε ενήλικες και παιδιά ώστε να υιοθετήσουν κάθε μέρα απλές συνήθειες προς έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

 3. PIPELINEPHARMA

  Λιθουανία

  H Pipelinepharma.com είναι μια φαρμακευτική πλατφόρμα B2B που συνδέει παρασκευαστές φαρμάκων με αγοραστές σε όλο τον κόσμο. Για τους αγοραστές- διανομείς της πλατφόρμας, οργανισμοί πωλήσεων και μάρκετινγκ, εταιρείες απόκτησης άδειας, φαρμακευτικές αλυσίδες, χονδρέμποροι, επιταχύνει την κατασκευή της διόδου για το προϊόν, συνδέοντας άμεσα με καταρτισμένους κατασκευαστές παγκοσμίως. Για τους πωλητές της πλατφόρμας- ιδιοκτήτες φακέλων CTD, φαρμακευτικούς παρασκευαστές, εταιρείες παραχώρησης άδειας, τους βοηθά να βρουν αγοραστές, ολοκληρώνει συμφωνίες, υπογράφει εμπορικές συμφωνίες και μειώνει σημαντικά τον χρόνο εμπόρευσης. Βοηθάμε τους φαρμακευτικούς προμηθευτές να αυξήσουν τον στόχο τους στην αγορά, φέρνοντας τους σε επικοινωνία με πάνω από 10.000 ισχυρά ενδεχομένους, κατάλληλους αγοραστές σε 127 χώρες. Με έδρα στην ΕΕ, η Pipelinepharma.com είναι η μόνη Ευρωπαϊκή πλατφόρμα B2B φαρμακευτικών προϊόντων για τελικές συνθέσεις δοσολογιών με ελεγμένες, ενημερωμένες πληροφορίες. Η πλατφόρμα διαθέτει πάνω από 85.000 φακέλους CTD τελικών συνθέσεων δοσολογιών από 1.800 παρασκευαστές GMP. Ως μια από τις μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων φαρμάκων υπό την επιμέλεια εμπειρογνώμων παγκοσμίως, η Pipelinepharma.com αποτελεί την πρώτη επιλογή για τον πορισμό διαφορετικών δυσεύρετων γενόσιμων και βιοομοιδών φαρμάκων. Ιατρικές συσκευές και διατροφοφάρμακα θα προστεθούν την πλατφόρμα το 2022. Η ομάδα της Pipelinepharma.com συγκεντρώνει πάνω από 30 ειδικούς, χρηματιστές και συμβούλους ανάπτυξης φαρμακευτικών επιχειρήσεων με μια εκτενή εμπειρία στο Ευρωπαϊκό εμπόριο φαρμάκων.

 4. FOODCOM S.A.

  Πολωνία

  Εμπορική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην βιομηχανία τροφίμων. Ειδικευόμαστε στο εμπόριο γαλακτοκομικών προϊόντων.Πρωτεΐνες, φυτικές Πρόσθετα τροφίμων. Η προσφορά στρέφεται σε εταιρείες B2B.Χάρη στην ομάδα μας, η εταιρεία απέκτησε πολλούς πιστούς εμπορικούς εταίρους και επεκτείνεται.Το 2019 αποκτήσαμε το βραβείο της ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρείας στον τομέα των τροφίμων στην Πολωνία. Σήμερα, η εταιρεία έχει καταχωρηθεί σε τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες, στην Πολωνία, Γερμανία, Ιταλία και Ολλανδία.

 5. DER HANFBAYER GMBH

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MTL POWER FOOD GMBH

  Γερμανία

 2. NUTRIFILL & CARE4TRADE GMBH

  Γερμανία

 3. AGREMA POLAND SP. Z O.O.

  Πολωνία

 4. PRINOVA EUROPE LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 5. ALPHACAPS GMBH

  Γερμανία

 1. LUKADORA GMBH

  Γερμανία

 2. INNOVANTA, LLC

  Ρωσία

  Ο όμιλος επιχειρήσεων "Innovanta" κατέχει 40% της μερίδας της αγοράς ειδικής διατροφής στην Ρωσία και προσφέρει κλινική και διαιτητική διατροφή που έχει αποδειχθεί ως αποτελεσματική και ασφαλής από κλινικές έρευνες. Τα προϊόντα μας βοηθούν όχι μόνο στην διατήρηση της υγείας αλλά προλαμβάνουν επίσης ορισμένες ασθένειες. Ο ιδιόκτητος παραγωγικός χώρος μας με έκταση άνω των 1000 τ.μ τηρεί αυστηρά τα πρότυπα κατά ISO 22000 και το πρωτόκολλο HACCP. Το τμήμα μας έρευνας και ανάπτυξης δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ανάπτυξη των συνθέσεων και χρησιμοποιεί αποκλειστικά φυσικά συστατικά. Επίσης, η εταιρεία χρησιμοποιεί τουλάχιστον 70% τοπικά συστατικά, που σημαίνει πως η τιμή δεν εξαρτάται από την τιμή του δολαρίου αλλά παραμένει προσιτή για τους εταίρους μας. Οι υπάλληλοι της εταιρείας είναι υπεύθυνοι για την ποιότητα και την γεύση του προϊόν. Παρασκευάζουμε όχι μόνο κλινική διατροφή αλλά και υγιεινή διατροφή για παιδιά και ενήλικες, αθλητική διατροφή, βιταμίνες και προϊόντα για απώλεια βάρους, λήψη βάρους και σταθεροποίησης βάρους.

 1. EVOLUTION GMBH

  Αυστρία

  Η EVOLUTION είναι εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια μια διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη οικογενειακή επιχείρηση. Η έδρα μας είναι το Villach στην περιφέρεια Wörthersee. Ο κορυφαίος παραγωγός καινοτομικών, φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής και βιολογικών καλλυντικών, είμαστε εξειδικευμένοι στα ολοκληρωμένα προϊόντα για τους τομείς της υγείας, του καλλίγραμμου σώματος, της ευεξίας και της ομορφιάς. Τα ολιστικά προϊόντα της EVOLUTION είναι καταχωρισμένα στο μητρώο σημάτων και προστατεύονται. Διατίθενται με επιτυχία από το 1987 μέσω φαρμακείων, καταστημάτων βιολογικών προϊόντων, ξενοδοχείων Beauty & Wellness, το δικό μας τμήμα πωλήσεων και τους συνεργάτες μας. Ολιστικό σημαίνει για εμάς: μόνο με το συνδυασμό των ενεργειών αδρής και λεπτής ύλης επιτυγχάνουμε με τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής της εταιρείας μας τη βιοδιαθεσιμότητα και τη δράση. Και όχι μόνο αυτό: με τα δικά μας κριτήρια ποιότητας αποδεικνύουμε τον ολιστικό χαρακτήρα και σύμφωνα με τη φύση. Τα προϊόντα Evolution υπόκεινται στα αυστηρά διεθνή πρότυπα ποιότητας κατά την παραγωγή.

 2. OPW INGREDIENTS GMBH

  Γερμανία

  Εμείς, η OPW Ingredients GmbH, είμαστε μια αναπτυσσόμενη επιχείρηση που ειδικεύεται στις ανανεώσιμες πρώτες ύλες και θέτει υψηλές απαιτήσεις στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση. Με βάση το σύνθημά μας «Απλά πράγματα - σωστά φτιαγμένα! » παράγουμε και εμπορευόμαστε φυσικά προϊόντα, όπως φυτικά έλαια, άλευρα και πρωτεΐνες που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία καλλυντικών, στη φαρμακοβιομηχανία και στη βιομηχανία τροφίμων. Βρισκόμαστε στο τρίγωνο μεταξύ Γερμανίας, Ολλανδίας και Βελγίου. Το κέντρο πωλήσεων και εξυπηρέτησης της εταιρείας μας στο Niederkrüchten-Dam δεν εξυπηρετεί μόνο τις αγορές της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης, αλλά παρέχει διεθνή τεχνογνωσία και εξαιρετική υποδομή για τις παγκόσμιες υπερπόντιες αγορές. Η νεανική και δυναμική ομάδα μας δεν σάς παρέχει απλώς μακροχρόνια εμπειρία και τεχνογνωσία, αλλά επαναπροσδιορίζει την πορεία και εστιάζει στο θέμα των ανανεώσιμων πράσινων και αειφόρων πρώτων υλών προκειμένου να σάς παρέχει άριστη ποιότητα και εξαιρετική εξυπηρέτηση.

 3. EXOTIC BRANDS

  Ελλάδα

  Η EXOTIC BRANDS, δημιουργήθηκε το 2017 με σκοπό να δώσει μια διαφορετική νότα στην ελληνική αγορά με καινοτόμα προϊόντα. Η κύρια δραστηριότητα της είναι η εισαγωγή και χονδρική πώληση αναψυκτικών - χυμών και άλλων ειδών.

 4. HANSA VITAL GMBH

  Γερμανία

 5. DIE NATURBURSCHEN GMBH

  Γερμανία

 6. RIVIERA FITNESS-VERTRIEB INH. ULRICH WIEDUWILT

  Γερμανία

 7. GREEN SNAIL FOOD CO., LTD.

  Κίνα

 8. PROALGAETECH

  Γερμανία

 1. ANKA YILDIZ GIDA TAKVIYELERI LTD. ŞTI.

  Τουρκία

 2. HEALTH XL BV

  Βέλγιο

 3. PROJEM MIM MUH INS NAK TUR SAN VE TIC LTD STI

  Τουρκία

 4. F.M.A.

  Βέλγιο

 5. ZUCKERFREI STORE E.U.

  Αυστρία

 6. ALPHALYSE

  Δανία

 7. INCR-EDIBLE INGREDIENTS

  Κάτω Χώρες

 8. VIPPY INDUSTRIES LTD.

  Ινδία

 9. WORMUP S.R.O.

  Τσεχία

 10. EUROPEAN PROTEIN

  Δανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πρωτεΐνες - προσθετικές ουσίες τροφίμων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

82 επιχειρήσεις