• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • πρωτεΐνες - προσθετικές ουσίες τροφίμων

Αποτελέσματα για

Πρωτεΐνες - προσθετικές ουσίες τροφίμων - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ANONA GMBH

  Γερμανία

  Η επωνυμία anona χαρακτηρίζει μια επιτυχημένη εδώ και περισσότερα από 180 χρόνια επιχείρηση τροφίμων. Με στόχο το συνδυασμό της παράδοσης και της προσανατολισμένης το μέλλον τεχνολογίας, η anona εξελίχθηκε από έναν πρώην μύλο σιτηρών σε μια σύγχρονη επιχείρηση τροφίμων. Σήμερα αναπτύσσουμε και παράγουμε για πελάτες στη Γερμανία, στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο υψηλής ποιότητας, καινοτομικά τρόφιμα στους τομείς τροφίμων Wellness και Fitness, τροφίμων για αθλητές και διατροφή Vegane, καθώς και προϊόντα παγωτού. Και όλα αυτά από μια ομάδα άνω των 1500 πρώτων υλών. Περισσότεροι από 400 συνεργάτες καταβάλλουν σε καθημερινή βάση κάθε προσπάθεια ώστε να ανταποκρινόμαστε στις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας, αξιοπιστίας και εξυπηρέτησης πελατών προς όφελος όλων των πελατών μας – με καινοτομικό πνεύμα, ακρίβεια, τεχνογνωσία και αυστηρή διαχείριση της ποιότητας. Τα προϊόντα μας: μπάρες πρωτεΐνης, μπάρες βρώμης, αθλητική διατροφή, πρώτες ύλες παγωτού, σκευάσματα αμινοξέων, συμπυκνωμένα ποτά, συμπληρώματα διατροφής, αθλητικά ποτά, τρόφιμα διαίτης, δισκία κατά παραγγελία (τρόφιμα)

 2. FOODCOM S.A.

  Πολωνία

  Εμπορική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην βιομηχανία τροφίμων. Ειδικευόμαστε στο εμπόριο γαλακτοκομικών προϊόντων.Πρωτεΐνες, φυτικές Πρόσθετα τροφίμων. Η προσφορά στρέφεται σε εταιρείες B2B.Χάρη στην ομάδα μας, η εταιρεία απέκτησε πολλούς πιστούς εμπορικούς εταίρους και επεκτείνεται.Το 2019 αποκτήσαμε το βραβείο της ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρείας στον τομέα των τροφίμων στην Πολωνία. Σήμερα, η εταιρεία έχει καταχωρηθεί σε τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες, στην Πολωνία, Γερμανία, Ιταλία και Ολλανδία.

 3. DER HANFBAYER GMBH

  Γερμανία

 4. MTL POWER FOOD GMBH

  Γερμανία

 5. NUTRIFILL & CARE4TRADE GMBH

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. AGREMA POLAND SP. Z O.O.

  Πολωνία

 2. ALPHACAPS GMBH

  Γερμανία

 3. PRINOVA EUROPE LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 4. LUKADORA GMBH

  Γερμανία

 5. INNOVANTA, LLC

  Ρωσία

  Ο όμιλος επιχειρήσεων "Innovanta" κατέχει 40% της μερίδας της αγοράς ειδικής διατροφής στην Ρωσία και προσφέρει κλινική και διαιτητική διατροφή που έχει αποδειχθεί ως αποτελεσματική και ασφαλής από κλινικές έρευνες. Τα προϊόντα μας βοηθούν όχι μόνο στην διατήρηση της υγείας αλλά προλαμβάνουν επίσης ορισμένες ασθένειες. Ο ιδιόκτητος παραγωγικός χώρος μας με έκταση άνω των 1000 τ.μ τηρεί αυστηρά τα πρότυπα κατά ISO 22000 και το πρωτόκολλο HACCP. Το τμήμα μας έρευνας και ανάπτυξης δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ανάπτυξη των συνθέσεων και χρησιμοποιεί αποκλειστικά φυσικά συστατικά. Επίσης, η εταιρεία χρησιμοποιεί τουλάχιστον 70% τοπικά συστατικά, που σημαίνει πως η τιμή δεν εξαρτάται από την τιμή του δολαρίου αλλά παραμένει προσιτή για τους εταίρους μας. Οι υπάλληλοι της εταιρείας είναι υπεύθυνοι για την ποιότητα και την γεύση του προϊόν. Παρασκευάζουμε όχι μόνο κλινική διατροφή αλλά και υγιεινή διατροφή για παιδιά και ενήλικες, αθλητική διατροφή, βιταμίνες και προϊόντα για απώλεια βάρους, λήψη βάρους και σταθεροποίησης βάρους.

 1. EVOLUTION GMBH

  Αυστρία

  Η EVOLUTION είναι εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια μια διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη οικογενειακή επιχείρηση. Η έδρα μας είναι το Villach στην περιφέρεια Wörthersee. Ο κορυφαίος παραγωγός καινοτομικών, φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής και βιολογικών καλλυντικών, είμαστε εξειδικευμένοι στα ολοκληρωμένα προϊόντα για τους τομείς της υγείας, του καλλίγραμμου σώματος, της ευεξίας και της ομορφιάς. Τα ολιστικά προϊόντα της EVOLUTION είναι καταχωρισμένα στο μητρώο σημάτων και προστατεύονται. Διατίθενται με επιτυχία από το 1987 μέσω φαρμακείων, καταστημάτων βιολογικών προϊόντων, ξενοδοχείων Beauty & Wellness, το δικό μας τμήμα πωλήσεων και τους συνεργάτες μας. Ολιστικό σημαίνει για εμάς: μόνο με το συνδυασμό των ενεργειών αδρής και λεπτής ύλης επιτυγχάνουμε με τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής της εταιρείας μας τη βιοδιαθεσιμότητα και τη δράση. Και όχι μόνο αυτό: με τα δικά μας κριτήρια ποιότητας αποδεικνύουμε τον ολιστικό χαρακτήρα και σύμφωνα με τη φύση. Τα προϊόντα Evolution υπόκεινται στα αυστηρά διεθνή πρότυπα ποιότητας κατά την παραγωγή.

 2. OPW INGREDIENTS GMBH

  Γερμανία

  Εμείς, η OPW Ingredients GmbH, είμαστε μια αναπτυσσόμενη επιχείρηση που ειδικεύεται στις ανανεώσιμες πρώτες ύλες και θέτει υψηλές απαιτήσεις στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση. Με βάση το σύνθημά μας «Απλά πράγματα - σωστά φτιαγμένα! » παράγουμε και εμπορευόμαστε φυσικά προϊόντα, όπως φυτικά έλαια, άλευρα και πρωτεΐνες που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία καλλυντικών, στη φαρμακοβιομηχανία και στη βιομηχανία τροφίμων. Βρισκόμαστε στο τρίγωνο μεταξύ Γερμανίας, Ολλανδίας και Βελγίου. Το κέντρο πωλήσεων και εξυπηρέτησης της εταιρείας μας στο Niederkrüchten-Dam δεν εξυπηρετεί μόνο τις αγορές της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης, αλλά παρέχει διεθνή τεχνογνωσία και εξαιρετική υποδομή για τις παγκόσμιες υπερπόντιες αγορές. Η νεανική και δυναμική ομάδα μας δεν σάς παρέχει απλώς μακροχρόνια εμπειρία και τεχνογνωσία, αλλά επαναπροσδιορίζει την πορεία και εστιάζει στο θέμα των ανανεώσιμων πράσινων και αειφόρων πρώτων υλών προκειμένου να σάς παρέχει άριστη ποιότητα και εξαιρετική εξυπηρέτηση.

 1. EXOTIC BRANDS

  Ελλάδα

  Η EXOTIC BRANDS, δημιουργήθηκε το 2017 με σκοπό να δώσει μια διαφορετική νότα στην ελληνική αγορά με καινοτόμα προϊόντα. Η κύρια δραστηριότητα της είναι η εισαγωγή και χονδρική πώληση αναψυκτικών - χυμών και άλλων ειδών.

 2. RIVIERA FITNESS-VERTRIEB INH. ULRICH WIEDUWILT

  Γερμανία

 3. HANSA VITAL GMBH

  Γερμανία

 4. DIE NATURBURSCHEN GMBH

  Γερμανία

 5. GREEN SNAIL FOOD CO., LTD.

  Κίνα

 6. ANKA YILDIZ GIDA TAKVIYELERI LTD. ŞTI.

  Τουρκία

 7. PROALGAETECH

  Γερμανία

 8. ZUCKERFREI STORE E.U.

  Αυστρία

 1. EUROPEAN PROTEIN

  Δανία

 2. F.M.A.

  Βέλγιο

 3. HEALTH XL BV

  Βέλγιο

 4. VIPPY INDUSTRIES LTD.

  Ινδία

 5. MEATCO

  Κάτω Χώρες

 6. PROJEM MIM MUH INS NAK TUR SAN VE TIC LTD STI

  Τουρκία

 7. EISS

  Κάτω Χώρες

 8. ALPHALYSE

  Δανία

 9. STRONG SPORTS INH. CLEMENS POSCH

  Αυστρία

 10. WORMUP S.R.O.

  Τσεχία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πρωτεΐνες - προσθετικές ουσίες τροφίμων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

80 επιχειρήσεις