• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πρωτα πιατα με φρεσκα ζυμαρικα

Αποτελέσματα για

Πρωτα πιατα με φρεσκα ζυμαρικα - Εισαγωγές εξαγωγές

  1. LA FERM'MEAUX PÂTES (EARL DU PAVÉ)

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LA FERM'MEAUX PÂTES (EARL DU PAVÉ), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταποίηση τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζυμαρικά, αγροτικη εκμεταλλευση, αποξηραμενα ζυμαρικα με αυγα, ζυμαρικα απο σιμιγδαλι σκληρου σιτου, παραγωγη ζυμαρικων, πρωτα πιατα με φρεσκα ζυμαρικα, πρωτα πιατα με βαση τα ζυμαρικα, παραγωγη αποξηραμενων ζυμαρικων, και χειροποίητα ζυμαρικά. Έχει έδρα σε Varreddes, Γαλλία.

  2. TRATTORIA LA PARANZA DI PALI DAVIDE

    Ιταλία

    Η εταιρεία TRATTORIA LA PARANZA DI PALI DAVIDE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τοπικη παραδοσιακη κουζινα, σπεσιαλιτε ψαρι, σπεσιαλιτε τα οστρακοειδη, και πρωτα πιατα με φρεσκα ζυμαρικα. Έχει έδρα σε Montecrestese, Ιταλία.

  3. AZIENDA CERLACCHIA SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία AZIENDA CERLACCHIA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τορτελίνια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πρωτα πιατα με φρεσκα ζυμαρικα, και γεμιστα ζυμαρικα. Έχει έδρα σε Bagnarola di Budrio, Ιταλία.

  4. RISTORANTE LA COPPA DI UGUCCIONI GABRIELLA

    Ιταλία

    Δεν είναι κλασικό εστιατόριο, δεν είναι πιτσαρία, δεν είναι αγροτουριστικό κατάλυμα… Μας αρέσει να ορίζουμε την «La Coppa» ως ένα Κέντρο Γευσιγνωσίας της Υπαίθρου. La Coppa σημαίνει αγάπη, πάθος, πόνος… Η Gabriella, η Giorgia και ο μικρός César (ο Αυτοκράτορας), συνεχίζουν σήμερα αυτό που ξεκίνησαν και ονειρεύτηκαν οι Gabriele και Giacomo.

  5. RISTORANTE DA POLI ALLA STAZIONE

    Ιταλία

    Το εστιατόριο Da poli alla stazione έχει παράδοση πάνω από 40 ετών στο γαστρονομικό πανόραμα της περιοχής Reggio Emilia και της επαρχίας της. Το εστιατόριο στεγάζεται σε ένα πρώην σιδηροδρομικό σταθμό από τις αρχές του εικοστού αιώνα προσεκτικά ανακαινισμένο, προσφέρει πιάτα από την παράδοση Αιμιλιανού, που χαρακτηρίζεται από χειροποίητα ζυμαρικά και την αυθεντικότητα των επιλεγμένων πρώτων υλών και μια εκλεπτυσμένη επιλογή των συνταγών φρέσκο ψάρι, που εκτελούνται αριστοτεχνικά και με πρώτες ύλες άριστης ποιότητας.