• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • προϊόντα ομορφιάς

Αποτελέσματα για

Προϊόντα ομορφιάς - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. HIGH SOCIETY - NOVAREV

  Γαλλία

  Η NOVAREV επιβάλλεται σήμερα ως ο ηγετικός χονδρέμπορος της γαλλικής αγοράς σε ότι αφορά την κάνναβη. Η επιχείρηση ιδρύθηκε ώστε να προσφέρει στους επαγγελματίες πελάτες μας ποιοτικά προϊόντα, στις πιο σωστές τιμές, καθώς και μια άψογη εμπειρία εξυπηρέτησης για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε την δραστηριότητα σας στην αναπτυσσόμενη αγορά της κάνναβης. Βούληση μας ήταν να μεταβιβάσουμε την τεχνογνωσία μας σε όσο τον δυνατόν περισσότερο κόσμο και γιαυτό επιλέξαμε το χονδρικό εμπόριο, διαπιστώνοντας τον ενθουσιασμό των ιδιωτών μας πελατών σε σχέση με τα προϊόντα κάνναβης προς πώληση στα καταστήματα HIGH SOCIETY. Ως ειδικός σε θέματα κάνναβης, προσφέρουμε άνθη, γύρη, ρητίνες και άλλα προϊόντα ανώτατης ποιότητας, πιστοποιημένα και στις καλύτερες δυνατές τιμές. 'Όλα τα προϊόντα που πουλάει η NOVAREV προκύπτουν από μια αψέγαστη διαδικασία, την οποία ελέγχουμε πλήρως σε κάθε στάδιο, από την επιλογή των φαινοτύπων των σπόρων κάνναβης ως την κατανάλωση και την ικανοποίηση του τελικού πελάτη. Προσφέρετε στους πελάτες σας προϊόντα ποιότητας, αποτέλεσμα μιας μοναδικής τεχνογνωσίας και εμπειρογνωμοσύνης επιλέγοντας τα προϊόντα κάνναβης NOVAREV. Τα άνθη, ρητίνες και γύρη μας είναι ανώτατης ποιότητας, με εξαιρετικές οσφρητικές πυραμίδες, για την απόλυτη ευχαρίστηση των πελατών σας. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 2. GOLF COSMETICS

  Τουρκία

  Η GOLF COSMETICS είναι μια εταιρεία με έδρα την Κωνσταντινούπολη που ειδικεύεται στην κατασκευή καλλυντικών από το 1982. Με υψηλές παραγωγικές δυνατότητες, παράγουμε προϊόντα σε ψεκαστήρες υπό το εμπορικό μας σήμα χρησιμοποιώντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Πράγματι, έχουμε εξειδικευτεί στην πλήρωση ψεκαστήρων με την πάροδο του χρόνου με εκτεταμένη γκάμα προϊόντων που συμπεριλαμβάνει αντισηπτικά χεριών, απολυμαντικά, κολώνες, αποσμητικά χώρου κ.ο.κ που δεν περιέχουν οινόπνευμα. Επίσης, είναι δυνατή η παραγωγή τους υπό ιδιωτικό σήμα σε όλο τον κόσμο. Παρέχουμε επίσης προϊόντα προσωπικής φροντίδας όπως σπρέι για τα μαλλιά, αποσμητικά, μπατονέτες, υγρά μαντηλάκια ή υγρό σαπούνι. Η παγκόσμια επιτυχία της αναπτυσσόμενης μας εταιρείας μας έδωσε την δυνατότητα να δείξουμε την παρουσία μας τόσο στις εγχώριες όσο και στις διεθνείς αγορές σε περισσότερες από 40 χώρες, ιδιαίτερα στην Μέση Ανατολή, στην Αφρική, Ασία και Ευρώπη, χάρη στους εξαιρετικά καταρτισμένους αποκλειστικούς μας εταίρους διανομής. Είμαστε περήφανοι που διαθέτουμε πιστοποίηση ISO 9001. Επίσης, εργαζόμαστε καθημερινά σύμφωνα με τα πρότυπα GMP για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα των προϊόντων μας.

 3. LABORATOIRE COSMÉTIQUE DÔM LABS

  Γαλλία

  Ως εργαστήριο και δημιουργός καλλυντικών, η DÔM LABS παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και έμπειρες συμβουλές από την σύνθεση ως την παραγωγή των καλλυντικών σας προϊόντων. Μια ποιοτική συμβουλή καλλυντικού προϊόντος χάρη σε μια ομάδα εμπειρογνωμόνων. Σας συνοδεύουμε βήμα βήμα, από τον σχεδιασμό μέχρι την μορφοποίηση των καλλυντικών σας, και στην συνέχεια για την συσκευασία του εν όψει της εμπορευματοποίησης του. Οι ειδικοί μας σε θέματα καλλυντικών ακούν τις ειδικές σας ανάγκες και σας βοηθούν στην υλοποίηση του έργου σας. Η δομή της προσφοράς μας υπηρεσιών τηρεί 3 προσεγγίσεις ως εξής - Η πλήρης υπηρεσίας αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη διαδικασία, που σας επιτρέπει να υλοποιήσετε την ιδέα σας σε καλλυντικό προϊόν έτοιμο να κυκλοφορήσει στην αγορά. Το έργο σας καθορίζεται από τεχνική, επιστημονική, οικονομική και εμπορική άποψη (marketing). Το ιδιωτικό σήμα επιτρέπει την επιλογή των συνθέσεων (μακιγιάζ, ευεξία, φροντίδα, σπα). Σας υποστηρίζουν ειδικοί σε θέματα κοσμετολογίας ώστε να επωφεληθείτε από τις συμβουλές τους σε ότι αφορά τα καλλυντικά. Παραλαμβάνεται έτοιμα προϊόντα ή καλλυντικά σε χύμα μορφή, ανάλογα με την επιλογή σας. Η μορφοποίηση ή εργασία για λογαριασμό τρίτων αντιστοιχεί στην κατασκευή ενός καλλυντικού σύμφωνα με τις δικές σας συνθέσεις. Ξεκινάμε την παραγωγή και εξασφαλίζουμε την συσκευασία των καλλυντικών σας στο παραγωγικό μας χώρο. Σημειώστε πως προσφέρουμε επίσης σταθερές ελάχιστε τιμές αγοράς σε ευνοϊκές τιμές για τους πελάτες μας. Δραστηριοποιούμαστε σε περισσότερες από 25 χώρες.

 4. LISINE EPSTEIN COSMETICS BV

  Βέλγιο

  Από το 1972, η LISINE δημιουργεί επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς και τα διανέμει σε περισσότερα από 350 κέντρα ομορφιάς. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε καινότομα προϊόντα στους επαγγελματίες και στους καταναλωτές με μια άριστη σχέση ποιότητας/τιμής. Διαθέτουμε μια εκτενής γκάμα προϊόντων: - Υπό το σήμα μας Lisine : περιποίηση του δέρματος προσώπου και σώματος, μακιγιάζ, βερνίκια νυχιών. - Υπό το σήμα μας FYI skincare : καλλυντικά προϊόντα για εφήβους - Υπό το σήμα μας Guill D’or : προϊόντα μαυρίσματος και αποτρίχωσης - Υπό το σήμα μας Kyvora : αξεσουάρ ομορφιάς για τους επαγγελματίες Μπορούμε επίσης να σας προσφέρουμε την μεγάλη μας γκάμα προϊόντων περιποίησης του δέρματος υπό ιδιωτικό σήμα. Σύγχρονες λύσεις και προηγμένες συνθέσεις, με την βοήθεια των τεχνολογιών και παραγωγικών μεθόδων αιχμής, έχουν ως αποτέλεσμα η LISINE να αποτελεί έναν μοναδικό φορέα στην επαγγελματική αγορά της ομορφιάς. Με τις ευχάριστες υφές τους και σύγχρονα χρώματα, τα προϊόντα μας ομορφιάς και μακιγιάζ προσφέρουν πάντα την σωστή απόχρωση. Σήμερα, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε 15 διαφορετικές περιποιήσεις/πρωτόκολλα για στις αισθητικούς και ολοκληρωμένες λύσεις για τα κέντρα τους ομορφιάς. Θα χαρούμε να σας προσφέρουμε όλη την τεχνογνωσία μας και να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε τα εμπορικά σας σήματα στο δικό σας δίκτυο διανομής ή να σας συνοδεύσουμε για ένα ολοκληρωμένο έργο ιδιωτικού σήματος. Η προτεραιότητα μας είναι να σας προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες ανώτατης ποιότητας μακροπρόθεσμα.

 5. AGARTA HERBAL COSMETICS

  Τουρκία

  Η Agarta Herbal Cosmetics που ιδρύθηκε το 2013, είναι παραγωγός καλλυντικών Vegan και Halal από την Άγκυρα της Τουρκίας. Με την πεπειραμένη ομάδα μας και τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας έχουμε αποκτήσει σημαντικό μερίδιο αγοράς τόσο στην Τουρκία όσο και στο εξωτερικό σε μικρό διάστημα. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: •Οδοντόπαστα, •Κρέμες ομορφιάς, •Προϊόντα περιποίησης δέρματος, •Σαμπουάν, •Σαπούνια και βάσεις σαπουνιού, •Κολόνιες, •Αντιβακτηριακά προϊόντα, •Αντηλιακές κρέμες και πολλά άλλα που μπορείτε να ανακαλύψετε στην ιστοσελίδα μας! Παράγουμε τα προϊόντα μας με φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων και φυτικά έλαια στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας με υπερσύγχρονη τεχνολογία στο πλέον υγιεινό περιβάλλον, εφαρμόζοντας διαδικασίες ποιότητας και διεθνή πρότυπα. Επιπλέον, η δική μας ομάδα εμπειρογνωμόνων Ε&Α εργάζεται συνεχώς για την ανάπτυξη της γκάμας των προϊόντων μας ώστε να ακολουθούμε τις πλέον πρόσφατες εφευρέσεις της βιομηχανίας καλλυντικών. Αποστολή μας είναι η καλλιέργεια της επίγνωσης στον τομέα της προσωπικής φροντίδας και να σχεδιάζουμε και να παράγουμε προϊόντα σύμφωνα με τις ανάγκες των καταναλωτών. Είμαστε ο συνεργάτης σας για λύσεις που παρέχει υπηρεσίες τροφοδοσίας και παραγωγής με υπερπόντιες αντιπροσωπίες, εξαγωγές σε ολόκληρο τον κόσμο και παραγωγή ιδιωτικής ετικέτας για την κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών μας. Διαθέτουμε πιστοποίηση GIMDES & TSE Halal. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. LABORATOIRE LABORGANIC

  Γαλλία

  Ετοιμοπαράδοτα καλλυντικά υψηλής ποιότητας: Το εργαστήριο LabOrganic σας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα τυποποιημένων συνθέσεων για καλλυντικά με λευκό σήμα.Εγκεκριμένες αναφορές, βιολογικά και μη βιολογικά, σε κάθε περίπτωση θα σας βοηθήσουμε ώστε να βγουν στην αγορά γρήγορα τα νέα σας προϊόντα για μια άριστη σχέση ποιότητας τιμής.Υλοποιήστε το έργο σας! Το εργαστήριο LabOrganic, δημιουργός καλλυντικών με πιστοποίηση BIO COSMOS, συνοδεύει την ανάπτυξη του εμπορικού σας σήματος (μάρκετινγκ, σύνθεση, τήρηση της νομοθεσίας, βιομηχανοποίηση, κατασκευή, συσκευασία).

 2. EXPORT LINE

  Γαλλία

  ExportLine, Υπεργολάβος στον τομέα των καλλυντικών υψηλής ποιότητας, βιολογικής προέλευσης, φυσικά και Γαλλικής προέλευσης, σας προσφέρει το εργαστήριο της και το εργοστάσιο παραγωγής της που βρίσκονται στην Νότια Γαλλία. Χάρη στην 35ετή μας πείρα και με την πιστοποίηση CosmeBio, προσφέρουμε στους πελάτες μας την διαδικασία ολοκληρωμένη : σύνθεση, κατασκευή, συσκευασία και αποστολή. 'Έτσι επωφελείστε από την ολική μας ικανότητα ελέγχου σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, λαμβάνετε συμβουλές, υποστήριξη και θα αποκτήσετε χωρίς δυσκολία το σήμα BIO για όλα τα προϊόντα σας. Χάρη στο ευέλικτο και με μεγάλη δυνατότητα παραγωγικό εργαλείο, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε την κατασκευή και την συσκευασία προϊόντων σε μικρές ποσότητες αλλά και σε μεγάλες σειρές. Μπορούμε επίσης να σας μεταβιβάσουμε την εμπειρογνωμοσύνη μας όσον αφορά το μάρκετινγκ για τις ετικέτες σας και την επιλογή συστατικών για τα μελλοντικά σας προϊόντα.

 3. BALKAN LUXURY SUPPLY LTD

  Βουλγαρία

  Η Balkan Luxury Supply είναι οργανισμός που προσφέρει ευρεία γκάμα πολυτελών ειδών. Είμαστε αξιόπιστη εταιρεία εφοδιασμού προϊόντων ομορφιάς, όπως αρώματα (επώνυμα αρώματα και εξειδικευμένα), καλλυντικά (ολοκληρωμένη ποικιλία προϊόντων περιποίησης δέρματος, κρέμες, μακιγιάζ, κ.λπ.), γυαλιά (επώνυμα γυαλιά ηλίου, πολυτελείς σκελετοί, οπτικά), ρολόγια, κοσμήματα και μόδα για λιανέμποροι και χονδρέμποροι σε όλο τον κόσμο. Εισάγουμε- εξάγουμε παγκοσμίως (Ευρώπη, Ασία, ΗΠΑ, κ.λπ). Η ροή των ειδών απευθείας από το απόθεμα μας κάνει γρήγορους και αξιόπιστους εταίρους. Η Balkan Luxury Supply προσφέρει όχι μόνο μοντέρνα προϊόντα σε εξαιρετικές τιμές, αλλά και μια εμπεριστατωμένη λύση για τους πελάτες μας, συμπεριλαμβανομένων των εμπορευματικών μεταφορών, γρήγορη παράδοση, τελωνειακές υπηρεσίες και ασφάλιση. Κρατάμε υψηλότερα επίπεδα αποθεμάτων για την κάλυψη περιόδων εποχικής ζήτησης. Κρατάμε υψηλότερα επίπεδα αποθεμάτων για την κάλυψη περιόδων εποχικής ζήτησης εμπορικών σημάτων, όπως: Calvin Klein, Chloe, Diesel, Dolce & Gabbana, Paco Rabanne, Trussardi, Hugo Boss, DKNY, Giorgio Armani, Hermes, Yves Saint Laurent, Gucci, , Lancome, Montale,

 4. MEIS TRADE

  Ελλάδα

  Η MEIS ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1981. Κύριος μας στόχος ήταν να ιδρύσουμε μια εταιρεία ικανή να προσφέρει έναν μοναδικό χαρτοφύλακα προϊόντων άριστης ποιότητας σε προσιτές τιμές στοχεύοντας έναν μεγάλο εύρος πελατών, όλων των ηλικιών: γυναικεία, ανδρικά, παιδικά. Από την αρχή, αφομοιωθήκαμε στην παροχή των καλύτερων προϊόντων περιποίησης του σώματος και των μαλλιών και προϊόντων με τα οποία οι πελάτες νοιώθουν όμορφα και αποκτούν αυτοπεποίθηση. Η δημιουργική μας επιστημονική ομάδα έπαιξε μείζον ρόλο στην ανάπτυξη εξαίσιων προϊόντων για το σώμα και τα μαλλιά που προλαμβάνουν προβλήματα ή τα λύνουν αποτελεσματικά τα οποία κατέκτησαν γρήγορα την αγορά μας. Κατακτήσαμε την απόλυτη ικανοποίηση και πίστη του πελάτη χάρη στην άριστη ποιότητα των προϊόντων και στην εξαίσια εξυπηρέτηση με βάση μιας λεπτομερής έρευνας και συνθέσεις που ανέπτυξαν κορυφαία εξειδικευμένα εργαστήρια. Για περισσότερα από 30 χρόνια, τα προϊόντα μας προσφέρονται σε φαρμακεία, καταστήματα καλλυντικών, αλυσίδες σουπερμάρκετ και εξειδικευμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 5. MCH COSMETIC

  Τουρκία

  Η MCH Cosmetic είναι μια τούρκικη εταιρεία που παρασκευάζει προϊόντα περιποίησης τους δέρματος και καλλυντικά ανώτατης ποιότητας. Από την ίδρυση της η εταιρεία επικεντρώθηκε στην επένδυση σε τεχνολογίες παραγωγής και στην έρευνα και ανάπτυξη ώστε να προσφέρει στους πελάτες της τα καλύτερα καλλυντικά της αγοράς. Εσείς το φαντάζεστε, εμείς το παράγουμε ! Προσφέρουμε μια ποικιλία καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης τους δέρματος που παρασκευάζονται στις εγκαταστάσεις μας, όπως κρέμες, ορούς και προϊόντα ηλιοπροστασίας κ. λπ. Η γκάμα των προϊόντων που προσφέρουμε εμπλουτίζεται καθημερινά χάρη στις επενδύσεις μας στην έρευνα και ανάπτυξη. ΄'Ολα τα προϊόντα μας υποβάλλονται σε δερματολογικές δοκιμές και ελέγχους ώστε να παρέχουμε προϊόντα με την καλύτερη δυνατή ποιότητα στους πελάτες μας. Η εταιρεία υποστηρίζει το καλλυντικό σας έργο από το Α ως το Ω. Μπορούμε να σας συνοδεύσουμε από την αρχή ως το τέλος, στην διαδικασία έρευνας και ανάπτυξης μέχρι το στάδιο της παραγωγής, σε όλα μας τα έργα παραγωγής καλλυντικών. Από την καταχώρηση του εμπορικού σήματος, τις συναλλαγές με γραμμοκώδικα και τις υπουργικές ενημερώσεις. Επίσης, παρέχουμε τεχνική υποστήριξη για την προετοιμασία των τεχνικών φυλλαδίων MSDS (Product Safety Data Sheet) και στον σχεδιασμό της συσκευασίες σε φιαλίδια, κουτιά, ετικέτες και πολλά άλλα. Είμαστε μια εταιρεία που σέβεται το περιβάλλον και την κοινωνία χωρίς μείωση της ποιότητας και επικεντρωνόμαστε επίσης στην επιτυχημένη καινοτομία και στην υιοθέτηση αρχών εις όφελος του καταναλωτή. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

 1. FADSAN GROUP

  Τουρκία

  Είμαστε μια από τις ηγετικές εταιρείες κατασκευής για υγρά μαντηλάκια και προμήθειας προϊόντων ατομικής υγιεινής στην Τουρκία. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει σαμπουάν, βρεφικό σαμπουάν, κοντίσιονερ μαλλιών, πάνες ακράτειας και ειδικά υγρά μαντηλάκια. Πέρα από τα κλασικά υγρά μαντηλάκια που παρασκευάζουμε, επικεντρωνόμαστε επίσης στην παραγωγή καινότομων, εξειδικευμένων προϊόντων όπως υγρά μαντηλάκια μαυρίσματος, υγρά μαντηλάκια για το μαύρισμα, αντιγηραντικά υγρά μαντηλάκια, υγρά μαντηλάκια περιποίησης κατοικιδίων, υγρά μαντηλάκια καθαρισμού θαλάμου αεροσκάφους κ.λπ. Το εργοστάσιο μας σχεδιάστηκε τηρώντας όλες τις προδιαγραφές και υποβλήθηκε σε έλεγχο και πιστοποίηση από τις αρχές. 'Ολα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται με την χρήση της τεχνολογίας CleanRoom ώστε να μειώσουμε τον κίνδυνο μόλυνσης στο ελάχιστο. 'Ολα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται σύμφωνα με τα ποιοτικά πρότυπα κατά ISO 22716: 2013 GMP, ISO 22716: 2013, ISO 14001: 2015, ISO 9001: 2015, ISO 45001: 2018. Πέρα από τα εμπορικά μας σήματα που εμπλουτίζουν τα ράφια, παράγουμε επίσης με σύμβαση. Ωστόσο, δεν θεωρούμε τον εαυτό μας ως ένας απλός κατασκευαστής με σύμβαση, κατασκευαστής ΚΑΚ αλλά ως ένας εταίρος για την ανάπτυξη της επιχείρισης και του εμπορικού σας σήματος. Ως όμιλος FADSAN, στόχος μας είναι να γίνουμε ο μακροχρόνιος εφοδιαστής σας. Μόνο ένας κατασκευαστής σαν εμάς μπορεί να ικανοποιήσει βιώσιμα το ρητό της επιχείρισης σας. Σας περιμένουμε!

 2. COMFORTPAT B.V.

  Κάτω Χώρες

  Η ComfortPat B.V. είναι μια εταιρεία με έδρα την πόλη Huissen της Ολλανδίας που εξειδικεύεται στην διανομή και στην χονδρική πώληση επώνυμων προϊόντων για την υγεία, την ιατρική, φαρμάκων και καλλυντικών από το Η μεγάλη μας γκάμα προϊόντων συμπεριλαμβάνει προϊόντα περιποίησης για τα μαλλιά και το δέρμα, είδη μακιγιάζ όπως βάσεις και κραγιόν για τα χείλια, κρέμες και αρώματα. Είμαστε ο ιδανικός σας εταίρος για οποιοδήποτε προϊόν ομορφιάς! Για την ασφάλεια σας, παρέχουμε επίσης ιατρικά είδη όπως θερμόμετρα, μάσκες προσώπου, γάντια και απολυμαντικά για τα χέρια και τις επιφάνειες. Διανέμουμε προϊόντα από πολλές επώνυμες φίρμες όπως οι Lancôme, Loréal, Vichy, La Roche Posay, Dior ή l'Occitane.Χάρη στην συνεχή προσέγγιση μας για έρευνα και ανάπτυξη καθώς και καινοτομία, παρέχουμε προϊόντα ανώτατης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές για να ικανοποίησουμε τους πελάτες μας ανά τον κόσμο. Οι πελάτες μας εκτιμούν επίσης την ολοκληρωμένη μας υπηρεσία μετά την πώληση. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 1. HORIZANE SANTE

  Γαλλία

  Η Horizane Santé είναι ένα εργαστήριο με έδρα την Νότια Γαλλία και ιδρύθηκε πριν από 25 χρόνια από ιατρό. Η αποστολή μας είναι ο σχεδιασμός, η προώθηση και η διανομή ιατρικών συσκευών και προϊόντων υγείας. Οι λύσεις μας στρέφονται γύρω από την υγεία των οφθαλμών, του αυτιού και της υγιεινής του σώματος και διανέμονται στα φαρμακεία και παραφαρμακευτικά καταστήματα στην Γαλλία και μέσα από έναν δίκτυο αντιπροσώπων στο εξωτερικό. Προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των καταναλωτών με καινότομα προϊόντα που προσφέρονται σε προσιτές τιμές σύμφωνα με την επαγγελματική απαίτηση του δικτύου φαρμακείων και παραφαρμακευτικών καταστημάτων. Ως μέλος του τομέα της υγείας, πάντα δίναμε περισσότερη έμφαση στην αξιοπιστία των προϊόντος παρά στην τιμή του. 'Ολα τα προϊόντα μας διαθέτουν πιστοποίηση και ελέγχονται σύμφωνα με το πρότυπο CE κυρίως σε εργαστήρια ανάλυσης στην Γαλλία. Με ευαισθησία στην περιβαλλοντολογική μας επίπτωση, αναπτύσσουμε όσο το δυνατό προϊόντα με βιοδιασπώμενες συσκευασίες και τα προϊόντα μας στρέφονται περισσότερο στην φυσικότητα και στην βιωσιμότητα.

 2. LABORATOIRE EUROTEL

  Γαλλία

  Εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια, κατασκευάζουμε προϊόντα ομορφιάς και αρώματα, προϊόντα υγιεινής φροντίδας και περιποίησης με συνθέσεις που αποτελούνται από συστατικά με φυσικά ενεργά στοιχεία. Είμαστε περήφανοι του 100% μας φυτικού DNA. Τα καλλυντικά συνδέονται με την σωματική υγιεινή, εξ' ού και η αυστηρή μας επιλογή των προμηθευτών και των συνεργατών μας. Οι ομάδες μας είναι γερές και παθιασμένες προκειμένου να παράγουν προϊόντα ποιότητας και να εξασφαλίσουν την απόλυτη ικανοποίηση του καταναλωτή. Ο άνθρωπος αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα στον όμιλο Eurotel : η συμβολή του για την επιτυχία του εργαστηρίου αποτελεί μια προτεραιότητα. Η υποδομή μας, που εξειδικεύεται στην δημιουργία και στην παραγωγή καλλυντικών σε μικρές και μεσαίες σειρές, συγκέντρωσε ένα μεγάλο δίκτυο επαγγελματιών, επιλεγμένοι αυστηρά για την αξιοπιστία τους και την ποιότητα της τεχνογνωσίας τους.

 3. POLYSTONE CHEMICAL GMBH

  Γερμανία

  Αυτό που ξεκίνησε το 1989 στο Oberweiler του Tal με τον Hans Hubrich και 2 συνεργάτες, είναι σήμερα μια διεθνώς κορυφαία εταιρεία στον τομέα της παραγωγής γελών υπεριώδους ακτινοβολίας. 67 συνεργάτες παράγουν σε εγκαταστάσεις παραγωγής 8.000 τ.μ. μια μοναδική γκάμα προϊόντων περίπου 1.700 καινοτομικών γελών UV για 80 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Από το 2016, μια δεύτερη μονάδα στο Bitche της Γαλλίας διασφαλίζει την ακόμη πιο γρήγορη ανταπόκριση σε εξατομικευμένες επιθυμίες των πελατών, μικρότερες προθεσμίες παράδοσης, αποτελεσματικότερες δυνατότητες παραγωγής και την επέκταση της παραγωγικής ικανότητας σε έως 2.400 κιλά σε καθημερινή βάση. Από το 2002 έχουμε επίσης διευρύνει με επιτυχία τη γκάμα των προϊόντων μας με χρώματα Permanent Make-up Tattoo. Κάθε χωνευτήρι δεν συνεπάγεται μόνο 30 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας, αλλά και όλον τον ενθουσιασμό μας για την παραγωγή και την ανάπτυξη γελών UV. Τα δικά μας εργαστήρια έρευνας και ανάπτυξης αποτελούν τη βάση για δημιουργικές λύσεις προϊόντων, την άριστη ποιότητα και το διευρυνόμενο πελατολόγιο.

 4. KLOTZ GRASSINGER GRUPPE

  Γερμανία

 5. ARTEFACTUM GMBH

  Γερμανία

  Η artefactum gmbh έχει προκύψει από το τμήμα παραγωγής μιας φημισμένης γερμανικής επιχείρησης καλλυντικών και διαθέτει εμπειρία άνω των 40 ετών στην ανάπτυξη και στην παραγωγή καλλυντικών κάθε είδους. Τα προϊόντα μας που παράγονται στη μονάδα παραγωγής μας στο Rudolstadt διατίθενται επί του παρόντος σε περισσότερες από 40 χώρες. Ως παραγωγός καλλυντικών και συναφών προϊόντων κατά παραγγελία παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις: Καλύπτουμε τις ανάγκες σας ως πάροχος υπηρεσιών. Από την προμήθεια των πρώτων υλών και την υποστήριξη για την επιλογή συσκευασιών, την ανάπτυξη συνταγών, την παραγωγή, την πλήρωση, τη συσκευασία, την τεκμηρίωση έως τη διασφάλιση της ποιότητας μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας εξατομικευμένες και προσανατολισμένες σε αυτούς λύσεις. Εξυπακούεται ότι μπορείτε να επιλέξετε μόνο την ανάπτυξη συνταγών ή την παραγωγή. Είμαστε ο δικός συνεργάτης παραγωγής καλλυντικών για εξατομικευμένες, ολοκληρωμένες λύσεις. Διαθέτουμε υπερσύγχρονα μηχανήματα παραγωγής και επεξεργασίας, τα οποία χρησιμοποιούνται στις ολοκληρωμένες το 2014 νέες εγκαταστάσεις μας για την παραγωγή καλλυντικών και σε συνδυασμό με το ιδιόκτητο μικροβιολογικό εργαστήριο διασφαλίζουν το υψηλό επίπεδο των προϊόντων. Όλα τα προϊόντα παράγονται και τεκμηριώνονται σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό για τα καλλυντικά και το πρότυπο ορθής πρακτικής παραγωγής έτσι ώστε τα δικά σας καλλυντικά "ιδιωτικής ετικέτας" να πληρούν τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας.

 6. MB PROFESSIONAL BEAUTY LTD.

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η MB Professional Beauty Ltd είναι μια κορυφαία εταιρεία παρασκευής υπό ιδιωτική ετικέτα καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης του δέρματος. Ιδρύθηκε το 2016 από μια ομάδα επαγγελματιών διαφόρων ειδικοτήτων με πάνω από 35 χρόνια εμπειρία στον τομέα, η εταιρεία αναπτύσσεται εκθετικά. Επικεντρωνόμαστε σε υπηρεσίες συνήθεις και εξατομικευμένες με ιδιωτικό σήμα για λιανοπωλητές και ιδιοκτήτες σημάτων, από την ιδέα ως το προϊόν έτοιμο προς πώληση. Κατά τα τελευταία 2 έτη έχουμε αναπτύξει την ιδιόκτητη μας γραμμή καλλυντικών την οποία προσφέρουμε σε εκατοντάδες λιανοπωλητές διεθνώς. Είτε θέλετε να υλοποιήσετε μια ιδέα, αναζητάτε συνθέσεις για το εμπορικό σας σήμα ή θέλετε να γίνετε αντιπρόσωπος μας, είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε βέλτιστα ώστε να ολοκληρώσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους.

 7. STEINFELS SWISS DIVISION DER COOP GENOSSENSCHAFT

  Ελβετία

  Η Steinfels Swiss είναι ένας πεπειραμένος συνεργάτης για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την παραγωγή πιστοποιημένων φυσικών καλλυντικών, την περιποίηση του σώματος και την αντηλιακή προστασία – Καινοτομία για εμπορικά σήματα και ιδιωτικά σήματα σε ολόκληρο τον κόσμο. Ως κορυφαία επιχείρηση στον τομέα της αειφορίας η Steinfels Swiss σας παρέχει αειφόρα προϊόντα που παράγονται με ουδέτερες ως προς το Co2 μεθόδους. Αναζητάτε: πιστοποιημένα ή συναφή με τη φύση φυσικά καλλυντικά; (Ecocert, Natrue, Vegan, Halal, Allergie Suisse), υποστήριξη κατά την υλοποίηση, την ανάπτυξη και την παραγωγή των προϊόντων και των ιδεών σας, καινοτομικά συστήματα καλλυντικών, φυσικά καλλυντικά Ready-to-market, έναν πεπειραμένο συνεργάτη για την παραγωγή κατά παραγγελία; Αποκομίστε οφέλη από την προσφορά Full Service της εταιρείας μας: εξειδικευμένες συμβουλές, αποτελεσματική διαχείριση έργων, ανάπτυξη καινοτομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, παραγωγή και συναρμολόγηση, έλεγχος ποιότητας, τεκμηρίωση & καταχώριση, διοικητική μέριμνα. Δοκιμάστε την ευελιξία και την τεχνογνωσία μας. Θα χαρούμε να σάς γνωρίσουμε.

 8. GLOBAL BEAUTY CONSULTING

  Γαλλία

  Στην καρδιά της Κορνουάλης, η Global Beauty Consulting είναι ένα γαλλικό εργαστήριο καλλυντικών που σας προσφέρει υπηρεσίες στην βιομηχανία των καλλυντικών και των αρωμάτων: σύνθεση, κανονισμούς, εδραίωση των σωστών πρακτικών παρασκευής (BPF) και υποστήριξη για την δημιουργία βιομηχανιών και εργαστηρίων. Η γνώσεις μας όσον αφορά την σύνθεση μας επιτρέπει να αναπτύξουμε όλα τα είδη καλλυντικών: φροντίδα, υγιεινή, μακιγιάζ, μαλλιά, ηλιακής προστασίας, αρώματα και στερεά καλλυντικά. Μέσα από τις διάφορες υπηρεσίες μας, σας συνοδεύουμε σε όλα τα απαραίτητα στάδια για την ανάπτυξη των προϊόντων σας, από την συγγραφή υποχρεώσεων ως την βιομηχανοποίηση. Η γενική μας εμπειρογνωμοσύνη μας επιτρέπει να φέρουμε στον κόσμο τα καλλυντικά σας σχέδια! Θέλετε να δημιουργήσετε το εμπορικό σας σήμα ή αναζητάτε νέο εταίρο για την ανάπτυξη των προϊόντων σας; Επισκεφθείτε τη διαδικτυακή μας τοποθεσία και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 1. JÜSTRICH COSMETICS AG

  Ελβετία

  Η Jüstrich Cosmetics παράγει, ως υπεργολάβος, εξαιρετικής ποιότητας ειδικά καλλυντικά και υψηλής ποιότητας φυσικά καλλυντικά. Η επιτυχία της εταιρείας μας βασίζεται στη χρήση φυσικών υλών πρώτης ποιότητας και σύγχρονων καλλυντικών δραστικών ουσιών. Οι συνεργάτες μας και οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο επωφελούνται από την πολυετή εμπειρία μας.ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ«Made in Switzerland» Ελβετική τεχνογνωσία και ποιότητα σε συνδυασμό με την αφοσίωση των εργαζομένων μας στην επιχειρηματική μας κουλτούρα και με τη δύναμη καινοτομίας της εταιρείας μας - αυτές είναι οι ισχυρές βάσεις μας.ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ... Από την αρχική ιδέα έως την παράδοση προϊόντων προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες μεμονωμένα ή σε πακέτο ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης. Για τις δικές σας εξατομικευμένες ανάγκες.Το εύρος υπηρεσιών μας περιλαμβάνει πλήρη σειρά καλλυντικών περιποίησης για τη φροντίδα προσώπου, σώματος και μαλλιών. Η εξατομικευμένη ανάπτυξη προϊόντων ξεκινά από το ερευνητικό τμήμα της Jüstrich Cosmetics AG.

 2. AH BEAUTE BV

  Κάτω Χώρες

  H AH BEAUTE BV είναι μια εταιρεία χονδρικής πώλησης προϊόντων ομορφιάς στην πόλη της Ούτρεχτ και διαθέτουμε 2 αποθήκες στις πόλεις του Ρόττερνταμ και Αντβέρπη αντίστοιχα. Ιδρύθηκε το 2014 και η μακροχρόνια μας πείρα στον τομέα της ομορφιάς και των καλλυντικών μας έχει ανοίξει πόρτες σε μια μεγάλη γκάμα συνεργασιών με φίρμες όπως οι Loreal, Uniliever, Lancome, Dior, Douglas NV, SEPHORA και πολλές άλλες. Μπορούμε να προσφέρουμε ασύγκριτη εμπειρία σχετικά με τον εφοδιασμό καλλωπιστικών προϊόντων, από επώνυμα αρώματα, aftershaves, προϊόντα περιποίησης του δέρματος, των μαλλιών, μακιγιάζ, φαρμακευτικά και καλλυντικά προϊόντα. Συνεργαζόμαστε με μια εκτενή γκάμα επώνυμων εμπορευμάτων από προμηθευτές της ΕΕ, μπορούμε να παρέχουμε μια τεράστια ποικιλία προϊόντων από τα οποία μπορείτε να επιλέξτε. Οι υπηρεσίες που μπορούμε να προσφέρουμε συμπεριλαμβάνουν παραγγελία χονδρικής, μερικές παραγγελίες καθώς και τμηματική παράδοση. Οι ομάδες μας διαχείρισης, πωλήσεων και διαχείρισης διακίνησης κατέχουν πάνω από 30 χρόνια συνδυασμένης πείρας στον τομέα της ομορφιάς προμηθεύοντας εμπόρους χονδρικής, καταστήματα λιανικής, ιστότοπους, φαρμακεία, ανεξάρτητα καταστήματα, αλυσίδες καταστημάτων και κέντρα ομορφιάς.Διαθέτουμε επίσης τις τελευταίες τεχνολογίες πληροφορικής για να προωθήσουμε ευκαιρίες σε πολλαπλά κανάλια για μια γκάμα λιανικών και χονδρικών εμπόρων. Η ομάδα μας έχει αγοράσει, πουλήσει λιανικής και προγραμματίσει για μια μακροχρόνια εκτενής περίοδο και κατέχει μοναδική εμπειρία από όλες τις απόψεις της χονδρικής πώλησης προϊόντων ομορφιάς. Αποστέλλουμε παγκοσμίως χάρη σε έναν ικανοποιητική δίοδο υπηρεσιών διαχείρισης διακίνησης και εξασφαλίζουμε πάντα την ποιότητα των προϊόντων μας και την τήρηση των προθεσμιών ως άμεση μας προτεραιότητα.

 3. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

  Πολωνία

  Η Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka είναι μια διεθνής εταιρεία, με κεντρική και κύρια δραστηριότητα το χονδρικό εμπόριο επώνυμων καταναλωτικών αγαθών γρήγορης κατανάλωσης (FMCG). Από την ίδρυση της το 2008, η εταιρεία έχει παρουσιάσει συνεχής ανάπτυξη και δημιούργησε έναν εκτενή χαρτοφύλακα πελατών και προμηθευτών. Σήμερα οι πελάτες μας είναι ηγετικές επιχειρήσεις χονδρεμπορίου και αλυσίδες λιανικής στην Ευρώπη, Ασία και Βόρεια Αμερική. Προσφέρουμε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες υπηρεσίες: Μεταφορές: Έχουμε αναπτύξει καλές σχέσεις με ηγετικές μεταφορικές εταιρείες και έτσι έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε αποτελεσματική παράδοση σε λογικές τιμές. Λύσεις ετικετοποίησης: Μπορούμε να σχεδιάσουμε, παράγουμε και κολλήσουμε ετικέτες με κείμενα στην δικιά σας γλώσσα με μια μικρή επιβάρυνση. Οι ετικέτες μπορούν να έχουν διαφορετικό χρώμα και σχήμα ανάλογα με το προϊόν και την έκταση του κειμένου. Αποθήκευση: Διαθέτουμε σύγχρονες και ευρύχωρες αποθήκες, με ευέλικτο ωράριο λειτουργίας. Με αποθηκευτικές εγκαταστάσεις στην Λιθουανία, Πολωνία, Λετονία και Ολλανδία, η Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka είναι σε θέση να εγγυάται την βέλτιστη ποιότητα σε ότι αφορά τις υπηρεσίες της αποθήκευσης. Υπηρεσίες εκτελωνισμού: Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τις τελωνειακές διαδικασίες σε διάφορες χώρες, να ετοιμάσουμε τα εκτελωνιστικά έγγραφα. Μεγέθυνση παλετών: Κατόπιν αίτησης του πελάτη, μπορούμε να προσφέρουμε επίσης μεγαλύτερες παλέτες. Είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε με οποιοδήποτε άλλο ζήτημα σε σχέση με το εμπόριο και να εξατομικεύσουμε τις υπηρεσίες μας όσο χρειάζεται ο πελάτης. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

 4. ETERIKA LTD

  Βουλγαρία

  Η ETERIKA LTD. είναι ένας Βουλγαρικός παραγωγός αιθέριων ελαιών και ανθόνερων, προϊόντων αρωματοθεραπείας, καλλυντικών για το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα από το 1990. Βρισκόμαστε στην καρδιά της Βουλγαρίας, στην Rose Valley, η οποία διαθέτει το βέλτιστο έδαφος και τις καλύτερες κλιματικές συνθήκες για την καλλιέργεια του τριαντάφυλλου λαδιού 'Rosa damascena', της λεβάντας 'Lavandula angustifolia' και άλλα φυτά ελαιών για την απόκτηση αιθέριων ελαίων ανώτατης ποιότητας. Γεγονότα για τα οποία είμαστε περήφανοι: η πρώτη παρτίδα ελαίου από τριαντάφυλλο που παράχθηκε από μια ιδιωτική μονάδα στην Βουλγαρία μεταξύ των διυλιστηρίων που υπήρχαν εκείνη την εποχή. Δεδομένο που πιστοποιείται από τον Πρωτόκολλο αρ. 1/19.06.1992 στις από το κρατικό εργαστήριο "Bulgarian Rose" - στην Σόφια. Το 1996 καταχωρήθηκε το εμπορικό σήμα Eterika®. Τα προϊόντα μας δεν περιέχουν χρώματα, συνθετικά αρώματα, ζωικά προϊόντα. ανακυκλώνουμε τις συσκευασίες. Κατά την παραγωγή και εφοδιασμό των προϊόντων μας, προσπαθούμε αδιάκοπα να ξεχωρίσουμε και να τηρούμε τις βασικές μας προϋποθέσεις: ιδιοκτησία πρώτων υλών, κλειστό παραγωγικό κύκλο, φυσικό και αγνό προϊόν, λογικές τιμές. Σε όσους αναρωτιούνται για εμάς και είναι περίεργοι να ανακαλύψουν τα προϊόντα μας, ευχόμαστε: ‘Διευρύνετε την αξιολόγηση σας όσον αφορά την φύση.’ Μεταξύ των προϊόντων μας θα βρείτε: ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΑΡΩΜΑ ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΑΝΘΟΝΕΡΑ ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΕΛΑΙΑ ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΑΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΧΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΤΕΡΝΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΡΩΜΑΤΩΝ ΚΟΛΛΑΓΟΝΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ

 5. AYCAN COSMETICS TR

  Τουρκία

  Η Aycan Cosmetics TR, είναι μια εταιρεία που προσφέρει μια μεγάλη γκάμα καλλυντικών και αρωμάτων υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές. Επιπλέον, παράγουμε καινότομα προϊόντα που προσφέρουν υγεία σε συνδυασμό με ατομική περιποίηση. Εξειδικευόμαστε στην παρασκευή προϊόντων περιποίησης μαλλιών, δέρματος και αρώματα υπό τα εμπορικά μας σήματα: BIO CLINIC, FIJI, SUPER WAX , HAIRMATE, XTREME GEL, SAROS, SECTOR, SASHA ROMANOVA, BLANKA, WEST FLOWERS, 1001 NIGHTS, MEN, MAROKAN, Η γκάμα της εταιρείας μας συμπεριλαμβάνει τα εξής προϊόντα: -SLES FREE Σαμπουάν - Κοντίσιονερ και μάσκες με κερατίνη και αργκάν- Αντιγηραντικές κρέμες- Κρέμες, οροί - Μάσκες προσώπου - Λοσιόν αφαίρεσης μακιγιάζ - Προϊόντα διαμόρφωσης μαλλιών, κερί, κρέμα, τζελ και αλοιφές- Ορός για την ανάπτυξη των μαλλιών- Αρώματα, κολόνιες, αποσμητικά EDT, EDP - Αποσμητικά χώρου, διαχυτής αρωμάτων με καλάμι- Κρέμες για τα χέρια- Βούτυρο σώματος- Κρέμες προσώπου- Ξυριστικά τζελ- Προϊόντα για το ντους. Είμαστε σε αναζήτηση Ευρωπαϊκών εταίρων σε σούπερ μάρκετ, διανομείς, λιανοπωλητές και πωλητές χονδρικής. Aycan Kozmetik σημαίνει ποιότητα, καινοτομία και εμπιστοσύνη στα προϊόντα της. Η αφοσίωση σε μια δημιουργική παραγωγή και η χρήση αβλαβών, επιλεγμένα με προσοχή συστατικά αποτελούν τους καθοριστικούς παράγοντες της επιτυχίας της Aycan. Σταθερή ποιότητα, αμοιβαία εμπιστοσύνη και ανοιχτή σκέψη στην ανάπτυξη και στην αλλαγή αποτελούν ουσιαστικές και απαραίτητες αξίες για την εταιρεία μας. Μέσα σε 21 χρόνια, καταφέραμε να αναπτυχθούμε με επιτυχία από μικρή παραγωγική μονάδα προϊόντων περιποίησης μαλλιών σε μια καινότροπη εταιρεία παραγωγής μια ευρείας γκάμας καλλυντικών. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

 6. VINCE COMPANY

  Γαλλία

  Από το 2022, η εταιρεία Vince Company είναι διεθνές πρακτορείο εμπορίου με έδρα στην Τουλούζη. Αναλαμβάνουμε για λογαριασμό σας τις διαπραγματεύσεις με τους προμηθευτές μας για διάφορα προϊόντα χονδρικής. Διαπραγματευόμαστε κυρίως με επαγγελματίες στον χώρο του εμπορίου, οι οποίοι αναζητούν να εφοδιαστούν με εμπορεύματα. Δραστηριοποιούμαστε επίσης με χειροτέχνες και ιδιώτες οι οποίοι επιθυμούν να παραλάβουν μεγάλες ποσότητες προϊόντων. Σας εφοδιάζουμε χάρη στους διάφορους μας εταίρους. Είτε πρόκειται για εφοδιασμό των προϊόντων σας από τους προμηθευτές μας ή για την μεταφορά των προϊόντων σας στην διεύθυνση παράδοσης, αναλαμβάνουμε τα πάντα. Από την παραλαβή της παραγγελίας σας, φροντίζουμε ώστε να παραλάβετε το εμπόρευμα σας το συντομότερο δυνατόν ώστε να λειτουργεί σωστά η επιχείρηση σας. Αναλαμβάνουν έπειτα την μεταφορά των εμπορευμάτων σας από την μητροπολιτική Γαλλία με προορισμό: - την μητροπολιτική Γαλλία, - τις υπεράκτιες χώρες (Μαγιότ, Ρεϊνιόν, Μαρτινίκη, Γουαδελούπη, Γουινέα, Νέα Καληδονία, Γαλλική Πολυνησία , Γουόλις και Φουτούνα), - την Ευρώπη. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 7. HOL DING HOLDING B.V.

  Κάτω Χώρες

  Η HOL DING HOLDING B.V. ιδρύθηκε το 2001 και έχει υιοθετήσει μια προσεγμένη και ευέλικτη προσέγγιση ώστε να προσφέρει υπηρεσίες εμπορίου και αποστολής από άκρη σε άκρη. Η έδρα μας βρίσκεται στο Ντουμπάι, στα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα, με έναν εκτενή δίκτυο που αναπτύσσει θυγατρικές σε όλο τον κόσμο, από την Ολλανδία, την Σαουδική Αραβία, την Ιορδανία, την Τουρκία, το Λίβανο, την Παλαιστίνη, την Κίνα- Σανγκάη, Νινγκμπο, Ξουζού, την Ινδία, την Σιγκαπούρη και το Χονγκ Κονγκ. Είμαστε μια επιχείρηση με πιστοποίηση κατά ISO 9001: 2015, που σημαίνει από την πλευρά μας μια μεγαλύτερη αφοσίωση, μια διεπαφή επεξεργασίας με μηδενικό σφάλμα, μια πολύ μεγαλύτερη ευθύνη στην παράδοση των κατάλληλων αποτελεσμάτων ενισχύοντας έτσι τα πρότυπα απόδοσης όλης της ομάδας από την πλευρά μας. Είμαστε εισαγωγέας, εξαγωγέας και αντιπρόσωπος που προσφέρει τις πρώτες 500+ φίρμες του κόσμου εντός του τμήματος της FMCG. Στο ισχυρό μας δίκτυο σχέσεων, θα βρείτε διεθνείς αντιπροσώπους που μας επιτρέπουν να παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα στους πελάτες μας. Η HOL DING HOLDING B.V. είναι επίσης μια από της πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρείες της FMCG στην Μέση Ανατολή, εφοδιάζοντας πάνω από 40 χώρες στον κόσμο. Πέρα από το εμπόριο 500 διεθνών φιρμών, παρέχουμε γραφεία στους πελάτες μας ώστε να αναπτύσσουν προϊόντα σε εμπορικά σήματα όπως το σαπούνι Oak Beauty & Gate & 7. Στόχος μας να γεφυρώσουμε το κενό μεταξύ παραγωγών και τελικών καταναλωτών. Δεσμευόμαστε να είμαστε η αξιόπιστη σας πηγή ανεύρεσης αυθεντικών προϊόντων ώστε να βελτιώσουμε την ζωή των ανθρώπων επιλέγοντας τα καλύτερα προϊόντα από τον πλανήτη, δημιουργώντας έτσι έναν καλύτερο κόσμο.

 8. LILIUM XTRACT

  Γαλλία

  Με έδρα στην Νότια Γαλλία, η Lilium Xtract είναι κατασκευαστής- χονδρέμπορας αρωμάτων (τερπένια) κάνναβης 100% φυσικής προέλευσης. Τα προϊόντα μας λειτουργούν με άνθη κανναβιδοειδών, ρητίνες, εκχυλίσματα, έλαια κανναβιδοειδών, ηλεκτρονικά υγρά, στυλοί ατμίσματος (cartridges), καλλυντικά, καπνό και καπνό για chicha, τρόφιμα και ποτά. Διαθέτουμε όλες τις πιστοποιήσεις και απαραίτητες άδειες- πιστοποιητικό ποιότητας τροφίμων, IFRA, άδεια αλλεργιογόνων πρότυπα ΕE, καρτέλες δεδομένων ασφαλείας, τεχνικές καρτέλες. Τα προϊόντα μας δεν περιέχουν CBD ούτε THC, Η χρήση τους επιτρέπει την δημιουργία υγρών ατμίσματος με γεύση κάνναβης ή εντελώς καινότομες γεύσεις συνδυάζοντας τις αρτυματικές μας ουσίες κάνναβης με άλλες αρτυματικές ουσίες, να τυποποιήσουμε ή βελτιώσουμε την γεύση και το άρωμα των ανθών, ρητινών και παράγωγων CBD, να δημιουργήσουμε πρωτόπωρα καλλυντικά με οσμή κάνναβης, να δημιουργήσουμε προϊόντα καπνού με μοναδική γεύση κάνναβης, Σας προσφέρουμε δύο γκάμες: -Την γκάμα « Derived Line », όπου τα τερπένια εξάγονται από το φυτό της κάνναβης (cannabis sativa L). -Την γκάμα « Profile Line », όπoυ τα τερπένια εξάγονται από βοτανικά φυτά. Τα αρώματα μας (τερπένια) κάνναβης χωρίζονται σε 3 κατηγορίες: Κλασικές, φρουτώδεις και γλυκές ποικιλίες. Μπορούμε να σας παραδώσουμε κουτιά δειγμάτων για να διαπιστώσετε από μόνοι σας την ιδιαίτερη φροντίδα που προσφέρουμε στα προϊόντα μας.

 9. C'EST MOI QUI L'AI FAIT POUR VOUS / DIETWORLD

  Γαλλία

  Το εμπορικό σήμα C’est Moi Qui l’Ai Fait, που προέρχεται από τα εργαστήρια DIETWORLD, προσφέρει παραδοσιακά, φυσικά και βιολογικά καλλυντικά, μηδενικά απορρίματα, για την καλύτερη περιποίηση του σώματος. Δημιουργήθηκε το 2018, και το C’est Moi Qui l’Ai Fait προσφέρει πιο υγιεινά, πιο οικολογικά, πιο υπεύθυνα και πιο φυσικά καλλυντικά. 'Ολα τα καλλυντικά μας είναι γαλλικής προέλευσης. Διακόψαμε οποιαδήποτε σχέση με το πλαστικό και έτσι το αποκλείσαμε από όλα τα έργα και τα προϊόντα μας. Χρησιμοποιούμε χαρτόνι, μπαμπού, χαρτί αλλά όχι ανακυκλωμένο ή ανακυκλώσιμο πλαστικό. Οι Συσκευασίες μας είναι οικολογικές και χρησιμοποιούμε ανακυκλωμένο χαρτόνι, μελάνια που φέρουν το σήμα οικολογικά, ακόμα και η αυτοκόλλητη ταινία μας συσκευασίας είναι χάρτινη. Τα στερεά μας καλλυντικά παρασκευάζονται πλήρως με παραδοσιακό τρόπο, από την συναρμολόγηση ως το ψήσιμο σε μπεν μαρί, την μορφοποίηση, μέχρι το μέγεθος του προϊόντος με το χέρι. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε προέρχονται από βιολογική καλλιέργεια. Είμαστε σε θέση να παράγουμε για λογαριασμό τρίτων, σε λογικές ποσότητες.

 10. KDY GLOBAL

  Τουρκία

  Μετά από πολυετή εργασία στις μεγαλύτερες Τούρκικες εταιρείες και με συσσώρευση εμπειρίας σε έρευνα και ανάπτυξη, πωλήσεις και παρασκευή, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το δικό μας εμπορικό σήμα. “Θέλετε να παράγετε καλλυντικά. Ποιότητα, καινοτομία διαφοροποίηση και μακροχρόνια συνεργασία έχουν μεγάλη σημασία για εσάς. Εσείς απλά μας αναφέρετε τις προσδοκίες σας, δεν θέλετε να αναλάβετε τις υπόλοιπες λεπτομέρειες ”: αυτή είναι η σύντομη παρουσίαση των επαγγελματικών μας εταίρων. Είμαστε ο εταίρος που καλύπτει όλη την εργασία σχετικά με την σύνθεση, τον σχεδιασμό του προϊόντος, την αγορά, την παραγωγή και την τεκμηρίωση. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα αποδεδειγμένων και σταθερών συνθέσεων και παράγουμε προϊόντα ανώτατης ποιότητας σε προσιτές τιμές. Ακολουθούμε τις παγκόσμιες τάσεις, τεχνολογικές δραστηριότητες αιχμής και συνθέσεις νέας γενιάς. Τα προϊόντα μας περιποίησης του δέρματος, των μαλλιών, βρεφικής φροντίδας, ηλιακής προστασίας, ατομικής υγιεινής και μακιγιάζ ικανοποιούν τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και περιέχουν συστατικά που προσαρμόζονται βέλτιστα στις ανάγκες σας. Μπορούμε να προσφέρουμε συσκευασία και σχεδιασμούς που ταιριάζουν με την έννοια του προϊόντος που επιθυμείτε και σας παρέχουμε το προϊόν που ικανοποιεί βέλτιστα τον στόχο σας. Στην σημερινή αγορά, είναι πολύ σημαντική η πώληση και όχι τόσο η παραγωγή, για αυτό και αναλαμβάνουμε όλη την παραγωγική διαδικασία των πελατών μας ώστε να επικεντρωθείτε στις πωλήσεις και στο μάρκετινγκ. Έτσι, στόχος μας είναι να βγούμε νικητές και να αναπτυχθούμε μαζί. Εσείς φαντάζεστε το προϊόν σας, εμείς το πραγματοποιούμε. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Προϊόντα ομορφιάς - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4.388 επιχειρήσεις

Χ'ωρες