• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • προϊόντα αυγών

Αποτελέσματα για

Προϊόντα αυγών - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. UMIXMART

  Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

  Η Umixmart είναι ένας προμηθευτής τροφίμων που δημιούργησε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες προσφέροντας τρόφιμα ανώτατης ποιότητας για όλα τα πορτοφόλια και με στόχο την ανάπτυξη της στις αγορές της Μέσης Ανατολής. Η ποικιλία μας διαθέτει κυρίως προϊόντα από καλλιεργητές στην Ουκρανία, Βραζιλία και Αργεντινή. Εξάγουμε στη Δυτική Ευρώπη, στην Ασία και στη Μέση Ανατολή.Η ποικιλία μας με πουλερικά προσφέρει: ψυγείου ή κατεψυγμένο ολόκληρο κοτόπουλο, μπούτι, χωρίς οστά (shawarma), φτερούγες κοτόπουλου, πόδια κ.λπ. Τα προϊόντα μας βοδινού, τα οποία ετοιμάζουμε για τους πελάτες μας συμπεριλαμβάνουν κομμάτια όπως: ribeye, bavetta, ποντίκι, λαιμός, νουά, κότσι, σπάλα και κόντρα μπριζόλες. Προσφέρουμε επίσης ροσμπίφ, στήθος, συκώτια, έντερα, στομάχια, λάπα κοιλιά. Το να προσφέρουμε υγιεινά και θρεπτικά τρόφιμα που βελτιώνουν την ευεξία των ανθρώπων, έχει ιδιαίτερη σημασία για την επιχείρηση μας. Ως κύριος προμηθευτής τροφίμων και ποτών στην αγορά των ΕΑΕ και στις χώρες της Μέσης Ανατολής, η Umixmart ικανοποιεί τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών για υγιεινά προϊόντα διατροφής και συστατικά. Συνεργαζόμαστε μόνο με εργοστάσια που είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα επεξεργασίας τροφίμων. Για την μουσουλμανική αγορά, προσφέρουμε προϊόντα πιστοποιημένα Χαλάλ.

 2. COCOTINE

  Γαλλία

  Η εταιρεία COCOTINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αυγών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προϊοντα αυγων σε υγρη μορφη. Έχει έδρα σε Ploërmel Cedex, Γαλλία.

 3. HOLZMANN GMBH & CO KG

  Αυστρία

  Η εταιρεία HOLZMANN GMBH & CO KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αυγών. Έχει έδρα σε Schwanenstadt, Αυστρία.

 4. INGENIERÍA AVÍCOLA

  Ισπανία

  Η εταιρεία INGENIERÍA AVÍCOLA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός πτηνοτροφίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα αυγών, μεταλλικες κατασκευες, υπόστεγα γεωργικής χρήσης, πτηνοτροφια, έργα σχετικά με αγροκτήματα, βιομηχανικοι οικισκοι, και Προϊόντα αυγών. Έχει έδρα σε Boecillo, Ισπανία.

 5. TRAWOSA AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία TRAWOSA AG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αυγών. Έχει έδρα σε St. Gallen, Ελβετία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. DAVA FOODS ESTONIA AS

  Εσθονία

  Παραγωγή και πωλήσεις παστεριωμένων υγρών αυγού (ασπράδι αυγού, κρόκος αυγού, ολόκληρο αυγό), βρασμένα και καθαρισμένα αυγά, αυγά ομελέτα. Πώληση αυγού σε σκόνη (κρόκος, λευκωματίνη αυγού HW, ολόκληρο αυγό, μείγμα για προφιτερόλ, μαγιονέζα που δεν επηρεάζεται από τη θερμότητα, κρόκος αυγού σε σκόνη. Παραγωγή και συσκευασία φρέσκων αυγών. www.eggomuna.ee

 2. DAVA FOODS ESTONIA

  Εσθονία

  Παραγωγή και πωλήσεις παστεριωμένων υγρών αυγού (ασπράδι αυγού, κρόκος αυγού, ολόκληρο αυγό), βρασμένα και καθαρισμένα αυγά, αυγά ομελέτα. Πώληση αυγού σε σκόνη (κρόκος, λευκωματίνη αυγού HW, ολόκληρο αυγό, μείγμα για προφιτερόλ, μαγιονέζα που δεν επηρεάζεται από τη θερμότητα, κρόκος αυγού σε σκόνη. Παραγωγή και συσκευασία φρέσκων αυγών.

 3. ATILIM TAVUKCULUK TARIM URUNLERI LTD. STI.

  Τουρκία

 4. DEROVO - DERIVADOS DE OVOS, S.A.

  Πορτογαλία

 5. OVOSTAR

  Ουκρανία

 1. UNICOFT IC DIS TICARET INSAAT LLC

  Τουρκία

 2. BOLDERHOF

  Βέλγιο

 1. OVOBEL

  Βέλγιο

 2. HULSTAERT & CIE EIPRODUCTEN

  Βέλγιο

 3. GROWARD GROUP UAB

  Εσθονία

 4. LIMBURGSE EIPRODUKTEN CENTRALE

  Βέλγιο

 5. EUROVO S.R.L.

  Ιταλία

 6. HACI BOLVADIN EGG CHICKEN

  Τουρκία

 7. PROCASA - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A.

  Ισπανία

 8. ASKAY MAKINA

  Τουρκία

 1. PROCASA, S.A. - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A.

  Ισπανία

 2. WAHAT ELAZHAR

  Αίγυπτος

 3. EIERHANDEL HOLEMANS

  Βέλγιο

 4. ANTONIO ARISO

  Ισπανία

 5. AVICOLA SA

  Μολδαβία

 6. MILENYUM YUMURTA

  Τουρκία

 7. GREEN LIVING FARM LTD.

  Βουλγαρία

 8. ROYAL V

  Βουλγαρία

 9. OVOCONCEPT

  Γαλλία

 10. JSC "POULTRY PLANT SLONIMSKAYA"

  Λευκορωσία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Προϊόντα αυγών - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.763 Επιχειρήσεις