• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα

Αποτελέσματα για

Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PRESSTA EISELE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Pressta Eisele GmbH από το Bullay παράγει κυκλικά πριόνια, αυτόματα πριόνια και ειδικές λύσεις για την κοπή σε συγκεκριμένο μήκος, τη διάτρηση, το φρεζάρισμα και την πρεσαριστή διάτρηση προφίλ από αλουμίνιο ή μη σιδηρούχα μέταλλα. Διαθέτουμε 5 διαφορετικές σειρές μοντέλων αυτόματων πριονιών, μηχανημάτων λεπτής κοπής με πλάτος πριονολάμας από 1 mm έως το αυτόματο πριόνι υψηλής απόδοσης με μηχανισμός κίνησης πριονιού 18, 5 KW. Αναπτύσσουμε γραμμές κοπής σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη που μπορούν επίσης να ενσωματωθούν σε υπεραυτόματες εγκαταστάσεις επεξεργασίας. Τα ημιαυτόματα κυκλικά πριόνια με πριονολάμες διαμέτρου έως 800 mm, οι μηχανισμοί κίνησης πριονιού έως 13 KW περιλαμβάνονται επίσης στον παραδιδόμενο εξοπλισμό. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα www.pressta-eisele.de

 2. RK ROSE+KRIEGER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η RK Rose+Krieger GmbH που ιδρύθηκε το 1972 και λειτουργεί σήμερα ως θυγατρική εταιρεία της παγκοσμίως δραστηριοποιούμενης Phoenix Mecano AG είναι προμηθευτής ολοκληρωμένων λύσεων με γκάμα προϊόντων γραμμικών συστημάτων, συστημάτων συναρμολόγησης προφίλ, συστημάτων σύνδεσης και δομοστοιχειωτών συστημάτων που είναι μοναδικά στην αγορά. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει προϊόντα καταλόγου, αλλά και προϊόντα επί μέτρω, λύσεις συστημάτων και ειδικές εκδόσεις. Η RK Rose+Krieger απασχολεί περισσότερους από 500 συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο, από τους οποίους οι 210 εργάζονται στην έδρα της στο Minden. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ιστοσελίδα www.rk-rose-krieger.com. Τα προϊόντα μας: Γραμμικά συστήματα: ακριβής, δυναμική και αξιόπιστη κίνησης έως 3 t και 12 m. Συστήματα συνδέσμων σωλήνων: σφηνωτή αξιόπιστη σύνδεση τετράγωνων ή στρογγυλών σωλήνων, μέγιστη ποικιλία παραλλαγών (Ø 8-80 mm) στην αγορά. Συστήματα προφίλ: το δοκιμασμένο σύστημα προφίλ BLOCAN®, προφίλ αλουμινίου διατομής 20-360 mm. Δομοστοιχειωτά συστήματα

 3. ETIC TUBES ET PROFILES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Από το 1995 η ETIC TUBE & PROFILES είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην επιμήκυνση σωλήνων. Χάρη στην επιτυχία της η επιχείρηση εμπλούτισε τις δραστηριότητες της για να ξεκινήσει την κοπή ακριβείας μερικά χρόνια αργότερα. Αναλαμβάνουμε επίσης εργασίες ολοκλήρωσης και διαθέτουμε εργαστήριο που μας επιτρέπει να πραγματοποιήσουμε συμπληρωματικά, πιο σύνθετες εργασίες : αφαίρεση γρεζιών, κοίλανση, κύρτωση, χαλκοσυγκόλληση, διάτρηση ή ακόμα και θερμική επεξεργασία. Από κοίλα δείγματα, η έμπειρη μας ομάδα πραγματοποιεί την επιμήκυνση σωλήνων ή προφίλ σύμφωνα με το πρότυπο EN12449 ή τις προδιαγραφές σας. Επιλέγουμε προσεκτικά τις πρώτες ύλες ώστε να σας εξασφαλίσουμε ένα προϊόν ανώτατης ποιότητας. Εργαζόμαστε κυρίως με μη σιδηρούχα μέταλλα όπως ο χαλκός και τα κράματα του (ορείχαλκο και αλουμίνιο). Φροντίζουμε πάντα να σας παραδίδουμε το προϊόν που ικανοποιεί τις προσδοκίες σας, κατασκευασμένο σύμφωνα με την διαδικασία που τηρεί το πρότυπο ISO 9001 : 2015. Με την πάροδο του χρόνου, η ETIC ανέπτυξε τις δραστηριότητες της σε διεθνές επίπεδο. Γίναμε ο προνομιούχος εφοδιαστής πολλών επιχειρήσεων στην Ευρώπη, Βόρεια Αφρική και Ασία. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 4. MAURI ALDA E FIGLI

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η γκάμα των προϊόντων της εταιρείας A.Mauri συμπεριλαμβάνει ειδικά προφίλ, υλοποιημένα με την διαδικασία μορφοποίησης εν ψυχρώ λαμαρινών με καθαρισμό επιφάνειας, εξέλασης εν ψυχρώ της λαμαρίνας, επιψευδαργυρωμένες λαμαρίνες με ηλεκτρόλυση σύμφωνα με την διαδικασία Sendzimir, λαμαρίνες από ανοξείδωτο χάλυβα και λαμαρίνες από ορείχαλκο και αλουμίνιο. Τα προϊόντα υλοποιούνται βάσει σχεδίου του πελάτη, αναπτύσσονται σε συνεργασία με το τεχνικό μας γραφείο, ώστε να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις τους εξής τομείς: αυτοκινητοβιομηχανία, δόμηση, ναυπηγία, ηλεκτροτεχνική, θέρμανση και επίπλωση. Οι παραγωγικές μας γραμμές αναλαμβάνουν λαμαρίνες με μεγ. πλάτος 800 χιλ. με πάχος από 0, 3 χιλ. έως 4 χιλ και μεγ. μήκος 12.500 χιλ. Τα χαρακτηριστικά αυτά μας επιτρέπουν να καλύψουμε εύκολα τις ειδικές απαιτήσεις του πελάτη. Τα προφίλ παράγονται σε μορφή εμπορικής ράβδου ή κόβονται στα μέτρα του πελάτη. Η δομή της παραγωγής μας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσουμε κυρτά προφίλ ακριβείας. Τέλος, διαθέτουμε σημαντική εμπειρία στον τομέα του σχεδιασμού και της υλοποίησης ειδικών εγκαταστάσεων μορφοποίησης.

 5. DOGRAR METAL

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DOGRAR METAL, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής, Λαμαρίνες και σωλήνες, Προφίλ - σιδηρούχα μέταλλα, Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, Εργαλειομηχανές κύρτωσης, Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, Λεβητοποιΐα, κοπή με λέιζερ, και Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ALUMINIUMWERK UNNA AG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALUMINIUMWERK UNNA AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα, προφίλ αλουμινίου, σωληνες αλουμινιου, αλουμινενιες ραβδοι, ειδικα σωληνωτα, Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο, και Αλουμινένια - σχεδιασμένα προφίλ. Έχει έδρα σε Unna, Γερμανία.

 2. FILTO PROFILES

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FILTO PROFILES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορείχαλκος, ορειχάλκινα προφίλ, μεταλλικες γωνιες, Ορείχαλκος, προφιλ για οικοδομες, βιομηχανικά προφίλ, ειδικα προφιλ βασει σχεδιου, και επίπεδο. Έχει έδρα σε Vallirana-Barcelona, Ισπανία.

 3. SADEF FRANCE

  Γαλλία

  Η SADEF δημιουργεί και υλοποιεί προφίλ στα μέτρα των πελατών μορφοποιημένα εν ψυχρώ από χάλυβα. Με την προσφορά του τελικής κατεργασίας, η δημιουργία προφίλ μπορεί να ολοκληρωθεί με διαφορετικές λειτουργίες : κύρτωση, κοπή, διάτρηση, πριτσινάρισμα, συγκόλληση ... Είτε πρόκειται για ένα ειδικό τμήμα, ή για τη χρήση τυποποιημένων προφίλ (Z, C, Σ ή U) ) για κτίρια (Ζημιές, Σόκορα, Όροφοι) ή για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (πλαίσιο στήριξης για φωτοβολταϊκά πάνελ), η SADEF παρέχει λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας

 4. AUBRY NTV

  Γαλλία

  Η AUBRY NTV κατασκευάζει από το 1899 όλους τους τύπους ειδικών προφίλ διαφόρων σχημάτων, ποικίλες, σε όλους τους τύπους σιδηρούχων και μη σιδηρούχων μετάλλων : χάλυβας, αλουμίνια, ειδικά κράματα, χαλκός, ανοξείδωτα μέταλλα όλων των τύπων, ορείχαλκος, τιτάνιο … Ειδικοί του "επί μέτρω" κατασκευάζουμε σύμφωνα με τα σχέδια των πελατών μας. Ερευνούμε κάθε αίτημα τιμής για ειδικά προφίλ, έλασης, ψυχρής έλασης, θερμής διέλασης χάλυβας, αλουμίνιο, χάλυβα, χαλκό, ορείχαλκο, κραμάτων τιτανίου ή άλλα ΚΡΑΜΑΤΑ.

 5. TECHDEAL

  Ελλάδα

  Η εταιρία TECHDEAL ιδρύθηκε από τον Ζάχο Γεώργιο το 1995, μετά από εμπειρία 35 χρόνων στο χώρο της αυτοματοποίησης.Αρχικά δραστηριοποιήθηκε στην ιδιοκατασκευή μηχανημάτων και στην εμπορία αυτών και μέχρι σήμερα είχε ραγδαία εξέλιξη, μέγιστη τεχνολογική ανάπτυξη και δημιούργησε συστήματα που εξυπηρετούν την αυτοματοποίηση και τις ανάγκες της βιομηχανικής παραγωγής.Παράλληλα, ασχολείται με την εμπορία μη σιδηρούχων μετάλλων σε πρωτογενείς μορφές, όπως το βιομηχανικό προφίλ αλουμινίου για βάση στήριξης μηχανημάτων, γραμμικούς οδηγούς.

 1. MECALDE 2

  Ισπανία

  Ηγετική επιχείρηση στην κατασκευή και το εμπόριο εξαρτημάτων από αλουμίνιο για έπιπλα κουζίνας, καθιστικά και μπάνια. Η Mecalde 2 προτείνει, ανάμεσα στα προϊόντα της από εξωθημένο αλουμίνιο, τεράστια γκάμα τελικής επεξεργασίας υψηλής ποιότητας. Ανοδιωμένο φωτεινό ή ματ, βερνίκι πολυουρεθάνης και επιστρώσεις μελαμίνης.

 2. BONS & EVERS GROUP

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία BONS & EVERS GROUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα, χυτευση ορειχαλκου εν θερμω, χύτευση αλουμινίου, Αυτοκινητοβιομηχανία, και Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Borne, Κάτω Χώρες.

 1. LOUIS HESS GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία LOUIS HESS GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Hamm, Γερμανία.

 2. SINIAT GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SINIAT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Oberursel, Γερμανία.

 3. DONETSK PLANT OF ALUMINIUM PROFILES

  Ουκρανία

  Η εταιρεία DONETSK PLANT OF ALUMINIUM PROFILES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προφίλ αλουμινίου, και προφιλ αλουμινιου. Έχει έδρα σε Donetsk, Ουκρανία.

 4. SEDLMAIER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SEDLMAIER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Pfarrkirchen, Γερμανία.

 5. MABELUX TECHNIC

  Ισπανία

  Η εταιρεία MABELUX TECHNIC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κύρτωση προφίλ αλουμινίου. Έχει έδρα σε Sant Pol De Mar, Ισπανία.

 6. YEGENOGULLARI SAC VE CELIK MAMULLERI SAN.TIC.A.Ş.

  Τουρκία

  Η εταιρεία YEGENOGULLARI SAC VE CELIK MAMULLERI SAN.TIC.A.Ş., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 7. JEZZAN MANUFACTURER

  Τσεχία

  Η εταιρεία JEZZAN MANUFACTURER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Susice, Τσεχία.

 8. PROFILAFROID

  Γαλλία

  Η εταιρεία PROFILAFROID, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έργα πολιτικού μηχανικού. Έχει έδρα σε Bailleul-Sur-Therain, Γαλλία.

 1. DELPH SA

  Γαλλία

  Η εταιρεία DELPH SA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, κατεργασία σιδερένιων προφίλ, και φρεζαρισμα. Έχει έδρα σε Brienon-Sur-Armancon, Γαλλία.

 2. UNIFLEX CNC

  Γερμανία

  Η εταιρεία UNIFLEX CNC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεζάρισμα σε 5 άξονες. Έχει έδρα σε Grossalmerode, Γερμανία.

 3. INSTALLUX SA

  Γαλλία

  Η εταιρεία INSTALLUX SA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα, Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα, βεραντες, πυλες, και δάπεδα ασφαλείας. Έχει έδρα σε Saint-Bonnet-De-Mûre, Γαλλία.

 4. SADEF BELGIQUE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία SADEF BELGIQUE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ατσάλινα προφίλ. Έχει έδρα σε Gits, Βέλγιο.

 5. ARDEVUR COMMODITIES

  Μάλτα

  Η εταιρεία ARDEVUR COMMODITIES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αλουμινιο, χαλκος, Μαγνήσιο, και μεταλλικο πυριτιο. Έχει έδρα σε Mosta, Μάλτα.

 6. NEGOCE+

  Γαλλία

  Η εταιρεία NEGOCE+, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δοκιδες, χαλυβδινοι συνδεσμοι και ειδη κιγκαλεριας, λαμαρινες αλουμινιου, και καφασωτά. Έχει έδρα σε Tancarville, Γαλλία.

 7. ISOPROFIL

  Γερμανία

  Η εταιρεία ISOPROFIL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ορειχάλκινα προφίλ, Αλουμινένια - σχεδιασμένα προφίλ, Κατασκευάζονται χαλύβδινα προφίλ, και Κατασκευές 3-D. Έχει έδρα σε Wuppertal, Γερμανία.

 8. KARL MAYER'S NACHFOLGER JOSEF HAUTMANN GES.M.B.H CO KG

  Αυστρία

  Η εταιρεία KARL MAYER'S NACHFOLGER JOSEF HAUTMANN GES.M.B.H CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

 9. SARL D PERRIER

  Γαλλία

  Η εταιρεία SARL D PERRIER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα, Βεράντες μεταλλικές, Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα, Βεράντες μεταλλικές, στορια, και παραθυρα. Έχει έδρα σε Saint-Dizier, Γαλλία.

 10. DNEPROSPETSSTAL,PJSC

  Ουκρανία

  Η εταιρεία DNEPROSPETSSTAL,PJSC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προφιλε μεταλλου. Έχει έδρα σε Zaporozhye, Ουκρανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4.512 Επιχειρήσεις