• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • προφίλ ψυχρής έλασης

Αποτελέσματα για

Προφίλ ψυχρής έλασης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. TABELARAIZ

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η Tableraíz ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο 2011, είναι κορυφαίος φορέας στον τομέα της μεταλλικής κατασκευής, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων, εκ των οποίων, δομική προετοιμασία, παράδοση και συναρμολόγηση δομών για ηλιακά πάνελ. Η εμπειρογνωμοσύνη μας επεκτείνεται στην εφαρμογή μεταλλικών επενδύσεων, στην διαχείριση των διαδικασιών χορήγησης αδείας, στην εκτέλεση αρχιτεκτονικών και αστικών έργων πολιτικού μηχανικού και στην παροχή αυστηρής δομικής επίβλεψης. Με επικέντρωση στην αγορά των φωτοβολταϊκών, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ανταγωνιστικές λύσεις σχετικά με φωτοβολταϊκές δομές.Η Tableraíz σχεδιάζει λύσεις μηχάνευσης για φωτοβολταϊκά σύνολα και είναι ένας αξιόπιστος κατασκευαστής δομών για φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις.Το όραμα μας είναι να είμαστε φορέας κλειδί στην αγορά, θέτοντας το ορόσημο της αριστείας, τόσο για προϊόντα δόμησης όσο και για υπηρεσίες κατεργασίας μετάλλων. Κινούμενοι από ένα σύνολο θεμελιωδών αξιών, που συμπεριλαμβάνουν την ηθική, ευθύνη, δέσμευση, ομαδικό πνεύμα και σεβασμό, έχουμε το κίνητρο να αφήσουμε ένα βιώσιμο αποτύπωμα. Με πλούσια εμπειρία και εξελιγμένη τεχνογνωσία που αποκτήσαμε με τα χρόνια, έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε ξεχωριστές λύσεις σε θέματα σχεδιασμού, δόμησης και μηχανικής. Σε κάθε έργο, οι πελάτες μπορούν να βασίζονται στον επαγγελματισμό μας, στην τεχνική καθοδήγηση και στην αδιαπραγμάτευτη μας δέσμευση στην ποιότητα. Η ικανότητα μας καλύπτει διάφορες όψεις: Προγραμματισμός, εφοδιασμός, συνοδεία, χορήγηση άδειας, επικαλύψεις, συναρμολογήσεις και κατασκευή. Δεσμευόμαστε στην παράδοση ποιότητας.

 2. WELSER PROFILE GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Ο όμιλος επιχειρήσεων Welser Profile διακρίνεται με περισσότερες από 23.000 υλοποιημένες διατομές για τη μακρόχρονη επιτυχία στην αγορά στον τομέα της παραγωγής ανοικτών και συγκολλητών ειδικών προφίλ. Αναπτύσσουμε και παράγουμε εξατομικευμένα, κυλινδρισμένα προφίλ από χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα και μη σιδηρούχα μέταλλα με πάχος υλικού 0, 3 - 8, 2 mm και επεξεργαζόμαστε πλάτη ταινίας έως 1000 mm. Περισσότεροι από 2500 συνεργάτες στις τέσσερις μονάδες παραγωγής μας στο Gresten (A), στο Ybbsitz (A), στο Bönen (D) και στο Valley City (ΗΠΑ), καθώς και διεθνείς εμπορικές αντιπροσωπείες εργάζονται σε καθημερινή βάση για τη βέλτιστη υλοποίηση των απαιτήσεών σας. Το ευρύ φάσμα εφαρμογών των προφίλ μας εκτείνεται από τον τομές των κατασκευών, τα βιομηχανικά και περιβαλλοντικά συστήματα έως την τεχνολογία αυτοκινήτων και τη γεωργική τεχνολογία.

 3. AUER METALLPROFILE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AUER METALLPROFILE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ ψυχρής έλασης. Έχει έδρα σε Aue, Γερμανία.

 4. SADEF FRANCE

  Γαλλία

  Η SADEF δημιουργεί και υλοποιεί προφίλ στα μέτρα των πελατών μορφοποιημένα εν ψυχρώ από χάλυβα. Με την προσφορά του τελικής κατεργασίας, η δημιουργία προφίλ μπορεί να ολοκληρωθεί με διαφορετικές λειτουργίες : κύρτωση, κοπή, διάτρηση, πριτσινάρισμα, συγκόλληση ... Είτε πρόκειται για ένα ειδικό τμήμα, ή για τη χρήση τυποποιημένων προφίλ (Z, C, Σ ή U) ) για κτίρια (Ζημιές, Σόκορα, Όροφοι) ή για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (πλαίσιο στήριξης για φωτοβολταϊκά πάνελ), η SADEF παρέχει λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας

 5. GEBHARDT-STAHL GMBH

  Γερμανία

  Με μεγάλη αξιοπιστία προμηθεύουμε εδώ και δεκαετίες πολλές επιχειρήσεις κατασκευής κουφωμάτων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό με τις απαιτούμενες χαλύβδινες ενισχύεις. Στις μονάδες παράγονται σήμερα πολύ περισσότερες από 2000 διαφορετικές γεωμετρίες διασφαλίζοντας τη συνεχή προμήθεια των συνήθως μικρομεσαίων επιχειρήσεων κατασκευής κουφωμάτων. Εκτός από τις χαλύβδινες ενισχύσεις και τις ενισχύσεις πόρτας, η γκάμα των προϊόντων της Gebhardt-Stahl GmbH περιλαμβάνει επίσης ειδικά προφίλ με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη για εντελώς διαφορετικά πεδία εφαρμογής, καθώς και πασσάλους περιφράξεων και αμπελιών. Επιπλέον έχουμε εξαιρετική φήμη ως προμηθευτής συστημάτων κλιματισμού και εξαερισμού στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Και σε αυτόν τον τομέα κατορθώσαμε να εξελιχτούμε σε ένα διάστημα πολλών ετών σε έναν από τους μεγαλύτερους και αποδοτικότερους προμηθευτές. Η επιχείρησή μας διακρίνεται για τη μακρόχρονη εμπειρία στη μέθοδο διαμόρφωσης με κύλιση, τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων και τη διαρκή επιδίωξη της ποιότητας και της ακρίβειας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MP SRL

  Ιταλία

  Σήμερα, η εμπιστοσύνη εκατοντάδων πελατών ανά τον κόσμο, με περισσότερα από 200 εξαρτήματα που υλοποιούνται κατά παραγγελία και εκατοντάδες είδη που εξακολουθούν να παράγονται, με τη χρήση των μετάλλων να ανέρχεται σε σχεδόν 1 εκατομμύριο κιλά/έτος, όλα αυτά καθιστούν την MP σημείο αναφοράς για όλες τις επιχειρήσεις που θέλουν να καινοτομούν στο αντικείμενο δραστηριότητάς τους και να αισθάνονται ότι έχουν την υποστήριξη που χρειάζονται στο τεχνικό σχέδιο.

 2. G.B.N. PROFILI SPECIALI SRL

  Ιταλία

  Ο χάλυβας παίρνει νέες μορφές. Τα προφίλ κατασκευάζονται με την προοδευτική παραμόρφωση εν ψυχρών ταινιών από χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα, προβαμμένο, γαλβανισμένο, με επίχρισμα και λοιπά μέταλλα.

 3. SIDERVAL S.P.A.

  Ιταλία

  Η εταιρεία SIDERVAL S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ ψυχρής έλασης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σωληνες με πτερυγια για ιδιωτικη και βιομηχανικη χρηση, προφιλ αλουμινιου, επισκεψη σε αμπελωνες και καβες, και προφιλε εν θερμω. Έχει έδρα σε Talamona, Ιταλία.

 4. SOMASS MARIETTA UND CHRISTIAN SOHLER

  Γερμανία

  Η εταιρεία SOMASS MARIETTA UND CHRISTIAN SOHLER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ ψυχρής έλασης. Έχει έδρα σε Miesbach, Γερμανία.

 5. PROFILMETALL-GRUPPE

  Γερμανία

  Η εταιρεία PROFILMETALL-GRUPPE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προφίλ ψυχρής έλασης, προφίλ αλουμινίου, Προφίλ ψυχρής έλασης, ατσάλινα προφίλ, και Προφίλ αλουμινίου για την κατασκευή οχημάτων. Έχει έδρα σε Hirrlingen, Γερμανία.

 1. WICKEDER PROFILE WALZWERK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία WICKEDER PROFILE WALZWERK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ ψυχρής έλασης. Έχει έδρα σε Wickede, Γερμανία.

 2. METALFLEX

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία METALFLEX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ ψυχρής έλασης. Έχει έδρα σε Lekkerkerk, Κάτω Χώρες.

 1. APROMETAL

  Γαλλία

  Η εταιρεία APROMETAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ ψυχρής έλασης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα, Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, Δοκοί - σιδηρούχα μέταλλα, Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα, Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, Δοκοί - σιδηρούχα μέταλλα, και εκπονηση μεταλλικων κατασκευων για δημοσια εργα. Έχει έδρα σε Saint-Martin-Belle-Roche, Γαλλία.

 2. TDV PROFILE

  Γαλλία

  Η εταιρεία TDV PROFILE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλύβδινα ελάσματα ψυχρής έλασης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προφίλ ψυχρής έλασης, ανοξείδωτο σύρμα, και Προφίλ ψυχρής έλασης. Έχει έδρα σε Plombières-les-bains, Γαλλία.

 3. JENTSCH PROFILIERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία JENTSCH PROFILIERTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, Προφίλ ψυχρής έλασης, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, και Προφίλ ψυχρής έλασης. Έχει έδρα σε Wickede, Γερμανία.

 4. MARTIN NOBIS BAUPROFILE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία MARTIN NOBIS BAUPROFILE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προφίλ ψυχρής έλασης, Πλαστικά προφίλ, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Προφίλ ψυχρής έλασης, Πλαστικά προφίλ, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Köln, Γερμανία.

 5. FSG GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία FSG GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Προφίλ ψυχρής έλασης, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Χάλυβες, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Προφίλ ψυχρής έλασης, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Walddorfhäslach, Γερμανία.

 6. ANKADRAHT ANDREAS INSINGER KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία ANKADRAHT ANDREAS INSINGER KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ ψυχρής έλασης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαλκός και κράματα χαλκού, Ράβδος όλκησης- σιδηρούχα μέταλλα, Χαλκός και κράματα χαλκού, και Ράβδος όλκησης- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Neunburg vorm Wald, Γερμανία.

 7. AGROPODNIK A.S.

  Τσεχία

  Η εταιρεία AGROPODNIK A.S., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προφίλ ψυχρής έλασης, Προφίλ ψυχρής έλασης, λιπασματα, και εργαστηριο καλλυντικων προϊοντων. Έχει έδρα σε Valašské Meziříčí, Τσεχία.

 8. STEWART FRASER LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία STEWART FRASER LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ ψυχρής έλασης. Έχει έδρα σε Ashford, Ηνωμένο Βασίλειο.

 1. CAESA PERFILES ESPECIALES

  Ισπανία

  Η εταιρεία CAESA PERFILES ESPECIALES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα, Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, Προφίλ - σιδηρούχα μέταλλα, Προφίλ ψυχρής έλασης, Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα, Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, Προφίλ - σιδηρούχα μέταλλα, και Προφίλ ψυχρής έλασης. Έχει έδρα σε Caldes De Montbui, Ισπανία.

 2. BOGNER OCEL, S.R.O.

  Τσεχία

  Η εταιρεία BOGNER OCEL, S.R.O., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες για δομικά έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες για εργαλεία, Προφίλ ψυχρής έλασης, Χάλυβες για εργαλεία, και Προφίλ ψυχρής έλασης. Έχει έδρα σε Zebrák, Τσεχία.

 3. BUSCHEN-STAHL

  Γερμανία

  Η εταιρεία BUSCHEN-STAHL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ ψυχρής έλασης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ατσάλινα προφίλ, και προφιλ αλουμινιου. Έχει έδρα σε Greven, Γερμανία.

 4. MICRO APLICACIONS S.A.

  Ισπανία

  Η εταιρεία MICRO APLICACIONS S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ ψυχρής έλασης. Έχει έδρα σε Lliçà D'Amunt (Barcelona), Ισπανία.

 5. 6M SYSTEM

  Ισπανία

  Η εταιρεία 6M SYSTEM, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ ψυχρής έλασης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αποθηκευση για λογαριασμο τριτων με υπηρεσιες συσκευασιας, πρακτορείο μεταφορών, και Συμβουλές διαχείρισης διακίνησης. Έχει έδρα σε Mejorada Del Campo, Ισπανία.

 6. HALOVÉ SYSTÉMY ING. JOZEF POPOVIC

  Τσεχία

  Η εταιρεία HALOVÉ SYSTÉMY ING. JOZEF POPOVIC, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αθλητικές εγκαταστάσεις, Προφίλ ψυχρής έλασης, Αθλητικές εγκαταστάσεις, και Προφίλ ψυχρής έλασης. Έχει έδρα σε Brno - Horní Herspice, Τσεχία.

 7. BAU KONSTRUKT S.R.O.

  Τσεχία

  Η εταιρεία BAU KONSTRUKT S.R.O., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου, Προφίλ ψυχρής έλασης, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου, Προφίλ ψυχρής έλασης, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Ceský Krumlov , Τσεχία.

 8. PROFILSYSTEM SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία PROFILSYSTEM SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ ψυχρής έλασης. Έχει έδρα σε ASOLA, Ιταλία.

 9. PROFILHAUS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία PROFILHAUS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ ψυχρής έλασης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, και Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει έδρα σε Ettlingen, Γερμανία.

 10. OBCHODNI SPOLECNOST HUKOV, S.R.O.

  Τσεχία

  Η εταιρεία OBCHODNI SPOLECNOST HUKOV, S.R.O., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες για δομικά έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανταλλακτικά αυτοκινήτων, Προφίλ ψυχρής έλασης, Ανταλλακτικά αυτοκινήτων, και Προφίλ ψυχρής έλασης. Έχει έδρα σε Humpolec, Τσεχία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Προφίλ ψυχρής έλασης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

75 Επιχειρήσεις