• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • προφίλ ψυχρής έλασης

Αποτελέσματα για

Προφίλ ψυχρής έλασης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. WELSER PROFILE GMBH

  Αυστρία

  Ο όμιλος επιχειρήσεων Welser Profile διακρίνεται με περισσότερες από 23.000 υλοποιημένες διατομές για τη μακρόχρονη επιτυχία στην αγορά στον τομέα της παραγωγής ανοικτών και συγκολλητών ειδικών προφίλ. Αναπτύσσουμε και παράγουμε εξατομικευμένα, κυλινδρισμένα προφίλ από χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα και μη σιδηρούχα μέταλλα με πάχος υλικού 0, 3 - 8, 2 mm και επεξεργαζόμαστε πλάτη ταινίας έως 1000 mm. Περισσότεροι από 2500 συνεργάτες στις τέσσερις μονάδες παραγωγής μας στο Gresten (A), στο Ybbsitz (A), στο Bönen (D) και στο Valley City (ΗΠΑ), καθώς και διεθνείς εμπορικές αντιπροσωπείες εργάζονται σε καθημερινή βάση για τη βέλτιστη υλοποίηση των απαιτήσεών σας. Το ευρύ φάσμα εφαρμογών των προφίλ μας εκτείνεται από τον τομές των κατασκευών, τα βιομηχανικά και περιβαλλοντικά συστήματα έως την τεχνολογία αυτοκινήτων και τη γεωργική τεχνολογία.

 2. SIDERVAL S.P.A.

  Ιταλία

 3. PROFILMETALL-GRUPPE

  Γερμανία

 4. WICKEDER PROFILE WALZWERK GMBH

  Γερμανία

 5. AUER METALLPROFILE GMBH

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SADEF FRANCE

  Γαλλία

  Η SADEF δημιουργεί και υλοποιεί προφίλ στα μέτρα των πελατών μορφοποιημένα εν ψυχρώ από χάλυβα. Με την προσφορά του τελικής κατεργασίας, η δημιουργία προφίλ μπορεί να ολοκληρωθεί με διαφορετικές λειτουργίες : κύρτωση, κοπή, διάτρηση, πριτσινάρισμα, συγκόλληση ... Είτε πρόκειται για ένα ειδικό τμήμα, ή για τη χρήση τυποποιημένων προφίλ (Z, C, Σ ή U) ) για κτίρια (Ζημιές, Σόκορα, Όροφοι) ή για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (πλαίσιο στήριξης για φωτοβολταϊκά πάνελ), η SADEF παρέχει λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας

 2. GEBHARDT-STAHL GMBH

  Γερμανία

  Με μεγάλη αξιοπιστία προμηθεύουμε εδώ και δεκαετίες πολλές επιχειρήσεις κατασκευής κουφωμάτων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό με τις απαιτούμενες χαλύβδινες ενισχύεις. Στις μονάδες παράγονται σήμερα πολύ περισσότερες από 2000 διαφορετικές γεωμετρίες διασφαλίζοντας τη συνεχή προμήθεια των συνήθως μικρομεσαίων επιχειρήσεων κατασκευής κουφωμάτων. Εκτός από τις χαλύβδινες ενισχύσεις και τις ενισχύσεις πόρτας, η γκάμα των προϊόντων της Gebhardt-Stahl GmbH περιλαμβάνει επίσης ειδικά προφίλ με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη για εντελώς διαφορετικά πεδία εφαρμογής, καθώς και πασσάλους περιφράξεων και αμπελιών. Επιπλέον έχουμε εξαιρετική φήμη ως προμηθευτής συστημάτων κλιματισμού και εξαερισμού στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Και σε αυτόν τον τομέα κατορθώσαμε να εξελιχτούμε σε ένα διάστημα πολλών ετών σε έναν από τους μεγαλύτερους και αποδοτικότερους προμηθευτές. Η επιχείρησή μας διακρίνεται για τη μακρόχρονη εμπειρία στη μέθοδο διαμόρφωσης με κύλιση, τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων και τη διαρκή επιδίωξη της ποιότητας και της ακρίβειας.

 3. HUNAN XIANGTOU GOLDSKY TITANIUM METAL CO.,LTD.

  Κίνα

  Η εταιρεία έχει ετήσια παραγωγή καρουλιών ταινίας τιτανίου 10.000 τόνων και διαθέτει 21 διπλώματα ευρεσιτεχνίας καρουλιών ταινίας τιτανίου και έχει διοργανώσει τη διατύπωση 7 εθνικών ή βιομηχανικών προτύπων. Επιπλέον διαθέτει πιστοποίηση δοχείων υπό πίεση PED, BV και DNV.

 4. MP SRL

  Ιταλία

  Σήμερα, η εμπιστοσύνη εκατοντάδων πελατών ανά τον κόσμο, με περισσότερα από 200 εξαρτήματα που υλοποιούνται κατά παραγγελία και εκατοντάδες είδη που εξακολουθούν να παράγονται, με τη χρήση των μετάλλων να ανέρχεται σε σχεδόν 1 εκατομμύριο κιλά/έτος, όλα αυτά καθιστούν την MP σημείο αναφοράς για όλες τις επιχειρήσεις που θέλουν να καινοτομούν στο αντικείμενο δραστηριότητάς τους και να αισθάνονται ότι έχουν την υποστήριξη που χρειάζονται στο τεχνικό σχέδιο.

 5. SCHOCK METALLWERK GMBH

  Γερμανία

  Η Schock Metall είναι ισοδύναμο της ακρίβειας στα ρουλεμάν και τα ειδικά προφίλ. Βασιζόμαστε στην τεχνολογία Schock Roll, την οποία εφαρμόζουμε εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια στην κατασκευή τηλεσκοπικών ραγών και συστημάτων κύλισης. Μαζί με τους πελάτες μας προχωράμε στην ανάπτυξη εξατομικευμένων λύσεων. Επωφελούνται από την αξιοπιστία μας και την ποιότητα «Made in Germany» που προσφέρουμε.

 1. G.B.N. PROFILI SPECIALI SRL

  Ιταλία

  Ο χάλυβας παίρνει νέες μορφές. Τα προφίλ κατασκευάζονται με την προοδευτική παραμόρφωση εν ψυχρών ταινιών από χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα, προβαμμένο, γαλβανισμένο, με επίχρισμα και λοιπά μέταλλα.

 2. SOMASS MARIETTA UND CHRISTIAN SOHLER

  Γερμανία

 1. METALFLEX

  Κάτω Χώρες

 2. AGROPODNIK A.S.

  Τσεχία

 3. MICRO APLICACIONS S.A.

  Ισπανία

 4. BUSCHEN-STAHL

  Γερμανία

 5. 6M SYSTEM

  Ισπανία

 6. LANDSBERG SP. Z O.O. S.K.

  Πολωνία

 7. PROFILSYSTEM SRL

  Ιταλία

 8. BAU KONSTRUKT S.R.O.

  Τσεχία

 1. CZ PROFIL, S. R. O.

  Τσεχία

 2. ERNSTPROFIL S.R.O.

  Σλοβακία

 3. IVS - INDUSTRIEVERTRETUNG STAHL

  Γερμανία

 4. CD PROFIL, S.R.O

  Σλοβακία

 5. ALU KÖNIG FRANKSTAHL SLOVENSKO S.R.O.

  Σλοβακία

 6. ARKOPA AHSAP PANEL SANAYI LTD STI

  Τουρκία

 7. HUTNÍ MATERIÁL-KYSELA

  Τσεχία

 8. PROFILHAUS GMBH

  Γερμανία

 9. MARTIN NOBIS BAUPROFILE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 10. DAS, S.R.O. LIKAVKA

  Σλοβακία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Προφίλ ψυχρής έλασης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

73 επιχειρήσεις