• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα

Αποτελέσματα για

Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. TABELARAIZ

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η Tableraíz ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο 2011, είναι κορυφαίος φορέας στον τομέα της μεταλλικής κατασκευής, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων, εκ των οποίων, δομική προετοιμασία, παράδοση και συναρμολόγηση δομών για ηλιακά πάνελ. Η εμπειρογνωμοσύνη μας επεκτείνεται στην εφαρμογή μεταλλικών επενδύσεων, στην διαχείριση των διαδικασιών χορήγησης αδείας, στην εκτέλεση αρχιτεκτονικών και αστικών έργων πολιτικού μηχανικού και στην παροχή αυστηρής δομικής επίβλεψης. Με επικέντρωση στην αγορά των φωτοβολταϊκών, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ανταγωνιστικές λύσεις σχετικά με φωτοβολταϊκές δομές.Η Tableraíz σχεδιάζει λύσεις μηχάνευσης για φωτοβολταϊκά σύνολα και είναι ένας αξιόπιστος κατασκευαστής δομών για φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις.Το όραμα μας είναι να είμαστε φορέας κλειδί στην αγορά, θέτοντας το ορόσημο της αριστείας, τόσο για προϊόντα δόμησης όσο και για υπηρεσίες κατεργασίας μετάλλων. Κινούμενοι από ένα σύνολο θεμελιωδών αξιών, που συμπεριλαμβάνουν την ηθική, ευθύνη, δέσμευση, ομαδικό πνεύμα και σεβασμό, έχουμε το κίνητρο να αφήσουμε ένα βιώσιμο αποτύπωμα. Με πλούσια εμπειρία και εξελιγμένη τεχνογνωσία που αποκτήσαμε με τα χρόνια, έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε ξεχωριστές λύσεις σε θέματα σχεδιασμού, δόμησης και μηχανικής. Σε κάθε έργο, οι πελάτες μπορούν να βασίζονται στον επαγγελματισμό μας, στην τεχνική καθοδήγηση και στην αδιαπραγμάτευτη μας δέσμευση στην ποιότητα. Η ικανότητα μας καλύπτει διάφορες όψεις: Προγραμματισμός, εφοδιασμός, συνοδεία, χορήγηση άδειας, επικαλύψεις, συναρμολογήσεις και κατασκευή. Δεσμευόμαστε στην παράδοση ποιότητας.

 2. M.M. GRIGLIATI

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  H M.M. λειτουργεί εδώ και 40 χρόνια στον τομέα της υαλορητίνης PRFV (πλαστικό ενισχυμένο με υαλονήματα), παράγοντας υψηλής ποιότητας καφασωτά, προφίλ και σύνθετες κατασκευές. Οι εγγενείς ιδιότητες των PRFV (κυρίως η ανθεκτικότητα στην διάβρωση, χωρίς μαγνητισμό, η ηλεκτρική μόνωση και η έλλειψη συντήρησης) επιτρέπουν πολλαπλές χρήσεις. Πιστοποίηση ISO 9001: 2015 Bureau Veritas.

 3. ALUMINIUMWERK UNNA AG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALUMINIUMWERK UNNA AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα, προφίλ αλουμινίου, σωληνες αλουμινιου, αλουμινενιες ραβδοι, ειδικα σωληνωτα, Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο, και Αλουμινένια - σχεδιασμένα προφίλ. Έχει έδρα σε Unna, Γερμανία.

 4. EVENT TEXTIL SERVICE

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EVENT TEXTIL SERVICE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Maintal, Γερμανία.

 5. EASYFENSTER GÖPPER INH. THOMAS GÖPPER

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EASYFENSTER GÖPPER INH. THOMAS GÖPPER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Kehl, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. GUK ALWO HANDELS GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GUK ALWO HANDELS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Oberndorf Bei Salzburg, Αυστρία.

 2. AP ALUPROFIL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AP ALUPROFIL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Winterberg, Γερμανία.

 3. WIPRO GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WIPRO GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Wickede, Γερμανία.

 4. ALU-SYSTEMTEC EILENBURG GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALU-SYSTEMTEC EILENBURG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Eilenburg, Γερμανία.

 5. ALUFEFA-GMBH - TECHNIK-HANDEL & CONSULTING

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALUFEFA-GMBH - TECHNIK-HANDEL & CONSULTING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Braunau Am Inn, Αυστρία.

 1. TBM TECHNISCHES BÜRO MÜNCHEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TBM TECHNISCHES BÜRO MÜNCHEN GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

 2. AUBRY NTV

  Γαλλία

  Η AUBRY NTV κατασκευάζει από το 1899 όλους τους τύπους ειδικών προφίλ διαφόρων σχημάτων, ποικίλες, σε όλους τους τύπους σιδηρούχων και μη σιδηρούχων μετάλλων : χάλυβας, αλουμίνια, ειδικά κράματα, χαλκός, ανοξείδωτα μέταλλα όλων των τύπων, ορείχαλκος, τιτάνιο … Ειδικοί του "επί μέτρω" κατασκευάζουμε σύμφωνα με τα σχέδια των πελατών μας. Ερευνούμε κάθε αίτημα τιμής για ειδικά προφίλ, έλασης, ψυχρής έλασης, θερμής διέλασης χάλυβας, αλουμίνιο, χάλυβα, χαλκό, ορείχαλκο, κραμάτων τιτανίου ή άλλα ΚΡΑΜΑΤΑ.

 1. EXPALUM

  Ισπανία

  Από το 1995 και την ίδρυση της μητρικής εταιρείας Cristales y Persianas López, βρισκόμαστε σε όλες τις επιχειρήσεις του τομέα των περσίδων με τα προφίλ μας με λεπίδες και με τα κιβώτια μας. Στο διαδικτυακό μας τόπο, μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα αλουμινίου κατασκευής μας : λεπίδες περσίδων, κιβώτια, υδρορροές, σωληνώσεις απορροής, κουρτινόξυλα, λεπίδες εξώθησης, κινητήρες και άλλα εξαρτήματα αλουμινίου για περσίδες. Διαθέτουμε θυγατρικές εταιρείες στην Ισπανία, στη Βραζιλία και την Αργεντινή.

 2. HYDRO EXTRUSION NENZING GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία HYDRO EXTRUSION NENZING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Nenzing, Αυστρία.

 3. ASK MONTAGETECHNIK GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία ASK MONTAGETECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Anthering, Αυστρία.

 4. ALUSO GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ALUSO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Ludwigsfelde, Γερμανία.

 5. PLASTICMETALL GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία PLASTICMETALL GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

 6. WARSTEINER ALU SYSTEME GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία WARSTEINER ALU SYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Warstein, Γερμανία.

 7. GIORGI METALLI SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία GIORGI METALLI SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

 8. MONDIALPOSTA GROUP S.R.L.S.

  Ιταλία

  Η εταιρεία MONDIALPOSTA GROUP S.R.L.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γραμματοκιβωτια για σπιτια εποχης, γραμματοκιβωτια αλουμινιου, γραμματοκιβωτια απο pvc, και ξυλινα γραμματοκιβωτια. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

 1. 3S-B (SUNSCREEN SYSTEM BUILDING)

  Γαλλία

  Η εταιρεία 3S-B (SUNSCREEN SYSTEM BUILDING), είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε St Andre Du Bois, Γαλλία.

 2. MCP

  Γαλλία

  Η εταιρεία MCP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα, παραθυρα, κιγκλιδωματα, πορτες και αυτοματες πυλες, και Παραθυρόφυλλα και παντζούρια. Έχει έδρα σε Pavilly, Γαλλία.

 3. PERFISA - FABRICA DE PERFIS METALICOS, S.A.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία PERFISA - FABRICA DE PERFIS METALICOS, S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κορνίζες και κορνιζάρισμα, Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα, Κορνίζες και κορνιζάρισμα, και Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε São Pedro Do Sul, Πορτογαλία.

 4. SOMETAMBI-SOC.METALOMECANICA EQUIP.TÉCNICOS AMBIENTE, LDA.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία SOMETAMBI-SOC.METALOMECANICA EQUIP.TÉCNICOS AMBIENTE, LDA., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα, και Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Évora, Πορτογαλία.

 5. ALU - TOOLS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία ALU - TOOLS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα, Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα, και κατασκευη και σχεδιασμος καλουπιων. Έχει έδρα σε Temse, Βέλγιο.

 6. NORCAN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία NORCAN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποιημένες λαμαρίνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα, Ταινίες μεταφοράς, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Διάδρομοι κυλιόμενοι, Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα, Ταινίες μεταφοράς, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Διάδρομοι κυλιόμενοι. Έχει έδρα σε Rastatt, Γερμανία.

 7. HIMMEL GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HIMMEL GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Gescher, Γερμανία.

 8. ELCOM

  Γαλλία

  Η εταιρεία ELCOM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Bourgoin Jallieu, Γαλλία.

 9. ALUFEFA-GMBH - TECHNIK-HANDEL & CONSULTING

  Αυστρία

  Η εταιρεία ALUFEFA-GMBH - TECHNIK-HANDEL & CONSULTING, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Braunau Am Inn, Αυστρία.

 10. LAMINADOS LOSAL SA

  Ισπανία

  Η εταιρεία LAMINADOS LOSAL SA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ράβδοι - σιδηρούχα μέταλλα, Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα, Ράβδοι - σιδηρούχα μέταλλα, Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα, μεταλλικα παρεμβληματα, και προφιλ. Έχει έδρα σε Gernika - Vizcaya, Ισπανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.101 Επιχειρήσεις