• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • προμίγματα για ζώα και πουλερικά

Αποτελέσματα για

Προμίγματα για ζώα και πουλερικά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SD-BEKS, LLC

  Ρωσία

  Verified by Europages badge

  Η SD-Becks παράγει ζωοτροφές για κτηνοτροφία και πουλερικά, βιολογικά ενεργά συμπληρώματα διατροφής, ολοκληρωμένη εξαγωγή χορτονομής και σύνθετες πρόσθετες ουσίες διατροφής για πουλερικά και άλλα είδη αγροτικών ζώων. Η γκάμα των προϊόντων της εταιρείας συμπεριλαμβάνει τρόφιμα για φυλές πουλερικών διπλής χρήσης, πουλερικά κρεατοπαραγωγής και ορτύκια, διατροφή για πάπιες και άλλα υδρόβια πτηνά, προσθετικές ουσίες διατροφής για άλογα, .Η εξώθηση επιτρέπει την καταστροφή των κυτταρικών τοιχωμάτων, ρήξη των χημικών ενώσεων και την τροποποίηση της φυσικής και μοριακής δομής των πρώτων υλών για την δημιουργία ζωοτροφών που είναι πιο χρήσιμες, θρεπτικές και εύκολόπεπτες. 'Ολα τα προϊόντα της εταιρείας παρασκευάζονται χωρίς αντιβιοτικά ή διεγερτικά ανάπτυξης. Οι ζωοτροφές για την κτηνοτροφία της SD-Becks βασίζονται στην επιστήμη καθώς η εταιρεία συνεργάζεται στενά με την κρατική γεωργική ακαδημία Kuzbass όσον αφορά τις επιστημονικές εξελίξεις και την υλοποίηση προηγμένων τεχνολογιών στην βιομηχανία διατροφής. Η SD-Becks χρησιμοποιεί εξατομικευμένο λογισμικό για την δημιουργία ζωοτροφών με ακριβής σύνθεση.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. AVES PRO

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Η AvesPro γεννήθηκε από το πάθος και την εμπειρία που αποκτήθηκε στο εργαστήριο και στην εκτροφή. Οι φόρμουλες υψηλής ποιότητας ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επαγγελματιών και των ένθερμων εκτροφέων και είναι ιδανικές για όλα τα στάδια της ζωής των πτηνών, από την αναπαραγωγή έως την εκτροφή έως την ανάπαυση. Τα προϊόντα μας περιέχουν μόνο προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά, ώστε να ικανοποιούν τα διατροφικά χαρακτηριστικά των πολλών ειδών πτηνών.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. PLANTAMURA CARLO SRL

  Ιταλία

  Εδώ και πολλά έτη, παρασκευάζουμε τροφές ζωοτεχνίας με εγγυημένη ποιότητας, οι οποίες μας επέτρεψαν να επενδύουμε ολοένα και περισσότερο στην τεχνική, την έρευνα και την ωρίμανση των προϊόντων μας. Σήμερα, το εργοστάσιό μας παραγωγής ζωοτροφών είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις διαφόρων τύπων εκτροφής: είτε σε αγροτική είτε σε βιομηχανική κλίμακα. Έτσι, στα συμβατικά προϊόντα προσθέσαμε τη νέα σειρά ζωοτροφών MANGIASANO, με νέες συσκευασίες, ανταποκρινόμενοι έτσι στις τεχνικές και οικονομικές απαιτήσεις των πελατών μας.

 4. AGROPIENSO

  Ισπανία

  Η Agropienso υπήρξε μια σταθερή εξέλιξη, τόσο στις επενδύσεις σε υποδομές στον τομέα της Ε & Α για την παρασκευή σύνθετων χορτονομών. Σήμερα, η Agropienso τοποθετείται ως η μεγαλύτερη επιχείρηση που παράγει σύνθετες χορτονομές της Αραγονίας και μία από τις μεγαλύτερες στην ισπανική κλίμακα, διανέμοντας τα προϊόντα της κυρίως στην Αραγονία και Καταλονία, ενώ εξάγει σε ξένες αγορές. Συμβουλές από διατροφολόγους και κτηνιάτρους.

 5. MCEPHARMA S.R.O.

  Τσεχία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. VETLIFE LICKING BLOCKS & PREMIXES LTD.

  Τουρκία

 2. PIENSOS ORTIN

  Ισπανία

 3. ATOM-NK

  Ρωσία

 4. SPC GLOBUS LTD

  Ουκρανία

 5. UKRAINSKE ZERNO

  Ουκρανία

 1. ATLAS YEM MAK SAN TIC LTD STI

  Τουρκία

 2. FEEDLANCE B.V.

  Κάτω Χώρες

 3. AGRIFOOD

  Πολωνία

 4. THEEUWSE MOONEN

  Βέλγιο

 5. UNIFLAKES

  Ρωσία

 6. SCIENTIFIC AND TECHNICAL CENTER OF BIOLOGICAL TECHNOLOGIES

  Ρωσία

 7. CLAESEN GRANEN

  Βέλγιο

 8. DE POORTERE JEAN

  Βέλγιο

 9. SC ELUNOS SRL

  Ρουμανία

 10. SPECIALMIX MIGLIONICO S.R.L.

  Ιταλία

 1. TECNOVIT

  Ισπανία

 2. ZACHODNIOPOMORSKA FIRMA NASIENNA WOJCIECH ROENS

  Πολωνία

 3. ETHIFENOL S.R.L.

  Ιταλία

 4. VOEDERS D'AUSSY

  Βέλγιο

 5. BEPRO

  Βέλγιο

 6. FARMA BLOCK

  Ελλάδα

 7. STEMAR

  Ουκρανία

 8. LEIEVOEDERS

  Βέλγιο

 9. ANGERMUND GMBH & CO KG

  Γερμανία

 10. BAERT MENGVOEDERS

  Βέλγιο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Προμίγματα για ζώα και πουλερικά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.156 επιχειρήσεις