• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • προμίγματα για ζώα και πουλερικά

Αποτελέσματα για

Προμίγματα για ζώα και πουλερικά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SD-BEKS, LLC

  Ρωσία

  Η SD-Becks παράγει ζωοτροφές για κτηνοτροφία και πουλερικά, βιολογικά ενεργά συμπληρώματα διατροφής, ολοκληρωμένη εξαγωγή χορτονομής και σύνθετες πρόσθετες ουσίες διατροφής για πουλερικά και άλλα είδη αγροτικών ζώων. Η γκάμα των προϊόντων της εταιρείας συμπεριλαμβάνει τρόφιμα για φυλές πουλερικών διπλής χρήσης, πουλερικά κρεατοπαραγωγής και ορτύκια, διατροφή για πάπιες και άλλα υδρόβια πτηνά, προσθετικές ουσίες διατροφής για άλογα, .Η εξώθηση επιτρέπει την καταστροφή των κυτταρικών τοιχωμάτων, ρήξη των χημικών ενώσεων και την τροποποίηση της φυσικής και μοριακής δομής των πρώτων υλών για την δημιουργία ζωοτροφών που είναι πιο χρήσιμες, θρεπτικές και εύκολόπεπτες. 'Ολα τα προϊόντα της εταιρείας παρασκευάζονται χωρίς αντιβιοτικά ή διεγερτικά ανάπτυξης. Οι ζωοτροφές για την κτηνοτροφία της SD-Becks βασίζονται στην επιστήμη καθώς η εταιρεία συνεργάζεται στενά με την κρατική γεωργική ακαδημία Kuzbass όσον αφορά τις επιστημονικές εξελίξεις και την υλοποίηση προηγμένων τεχνολογιών στην βιομηχανία διατροφής. Η SD-Becks χρησιμοποιεί εξατομικευμένο λογισμικό για την δημιουργία ζωοτροφών με ακριβής σύνθεση.

 2. AVES PRO

  Ιταλία

  Η AvesPro γεννήθηκε από το πάθος και την εμπειρία που αποκτήθηκε στο εργαστήριο και στην εκτροφή. Οι φόρμουλες υψηλής ποιότητας ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επαγγελματιών και των ένθερμων εκτροφέων και είναι ιδανικές για όλα τα στάδια της ζωής των πτηνών, από την αναπαραγωγή έως την εκτροφή έως την ανάπαυση. Τα προϊόντα μας περιέχουν μόνο προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά, ώστε να ικανοποιούν τα διατροφικά χαρακτηριστικά των πολλών ειδών πτηνών.

 3. HRS CHEMISTRY INDUSTRY TRADE LIMITED COMPANY

  Τουρκία

  Η HRS Kimya ιδρύθηκε το 2019 και είναι ηγετική εταιρεία παραγωγής πρόσθετων ουσιών διατροφής και προμειγμάτων με έδρα στην Τουρκία. Προσφέρουμε πρόσθετα, συμπληρώματα και βιταμίνες για την τροφοδότηση των ζώων, υψηλής ποιότητας και σε όλο τον κόσμο. Στόχος μας να παραδώσουμε τα προϊόντα μας όσο πιο γρήγορα γίνεται και με τις καλύτερες τιμές.Ως HRS Kimya, μπορούμε να προσαρμόσουμε την σύνθεση των τροφίμων μας ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. 'Ολα τα προϊόντα μας διαθέτουν τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 4. ROTA CRYSTALIZED MOLASSES TUBS AND LICKING SALT BLOCKS LIVESTOCK MANUFACTURER

  Τουρκία

 5. PLANTAMURA CARLO SRL

  Ιταλία

  Εδώ και πολλά έτη, παρασκευάζουμε τροφές ζωοτεχνίας με εγγυημένη ποιότητας, οι οποίες μας επέτρεψαν να επενδύουμε ολοένα και περισσότερο στην τεχνική, την έρευνα και την ωρίμανση των προϊόντων μας. Σήμερα, το εργοστάσιό μας παραγωγής ζωοτροφών είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις διαφόρων τύπων εκτροφής: είτε σε αγροτική είτε σε βιομηχανική κλίμακα. Έτσι, στα συμβατικά προϊόντα προσθέσαμε τη νέα σειρά ζωοτροφών MANGIASANO, με νέες συσκευασίες, ανταποκρινόμενοι έτσι στις τεχνικές και οικονομικές απαιτήσεις των πελατών μας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. AGROPIENSO

  Ισπανία

  Η Agropienso υπήρξε μια σταθερή εξέλιξη, τόσο στις επενδύσεις σε υποδομές στον τομέα της Ε & Α για την παρασκευή σύνθετων χορτονομών. Σήμερα, η Agropienso τοποθετείται ως η μεγαλύτερη επιχείρηση που παράγει σύνθετες χορτονομές της Αραγονίας και μία από τις μεγαλύτερες στην ισπανική κλίμακα, διανέμοντας τα προϊόντα της κυρίως στην Αραγονία και Καταλονία, ενώ εξάγει σε ξένες αγορές. Συμβουλές από διατροφολόγους και κτηνιάτρους.

 2. VETLIFE LICKING BLOCKS & PREMIXES LTD.

  Τουρκία

 3. MCEPHARMA S.R.O.

  Τσεχία

 4. PIENSOS ORTIN

  Ισπανία

 5. ATOM-NK

  Ρωσία

 1. SPC GLOBUS LTD

  Ουκρανία

 2. UKRAINSKE ZERNO

  Ουκρανία

 1. ATLAS YEM MAK SAN TIC LTD STI

  Τουρκία

 2. FEEDLANCE B.V.

  Κάτω Χώρες

 3. AGRIFOOD

  Πολωνία

 4. SC ELUNOS SRL

  Ρουμανία

 5. SPECIALMIX MIGLIONICO S.R.L.

  Ιταλία

 6. UNIFLAKES

  Ρωσία

 7. BEPRO

  Βέλγιο

 8. DE POORTERE JEAN

  Βέλγιο

 1. BAERT MENGVOEDERS

  Βέλγιο

 2. ZACHODNIOPOMORSKA FIRMA NASIENNA WOJCIECH ROENS

  Πολωνία

 3. SCIENTIFIC AND TECHNICAL CENTER OF BIOLOGICAL TECHNOLOGIES

  Ρωσία

 4. TECNOVIT

  Ισπανία

 5. FARMA BLOCK

  Ελλάδα

 6. LEIEVOEDERS

  Βέλγιο

 7. CLAESEN GRANEN

  Βέλγιο

 8. ETHIFENOL S.R.L.

  Ιταλία

 9. ABB KIMYA SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Τουρκία

 10. PIENSOS TEIST

  Ισπανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Προμίγματα για ζώα και πουλερικά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.140 επιχειρήσεις