• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • προκατασκευασμένα κτίρια

Αποτελέσματα για

Προκατασκευασμένα κτίρια - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. CONTAIN HAUS

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Contain Haus είναι μια από τις ηγετικές εταιρείες στην βιομηχανία των κοντέινερ. Η εταιρεία μας, που παράγει στην Γερμανία και στην Τουρκία, είναι επίσης μια ηγετική επιχείρηση έρευνας και ανάπτυξης που χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία στους χώρους της. Ως μια από ισχυρότερες εταιρίες στον τομέα των κοντέινερ και των κατασκευαστικών συστημάτων, αναθεωρούμε τα πρότυπα στην Γερμανία και σε όλη την Ευρώπη. Ως Containhaus, προσφέρουμε λύσεις πλήρως εξατομικευμένες ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μας, δημιουργώντας εξατομικευμένα σχέδια για να συμμορφωθούμε έτσι με τις επιθυμίες σας. Είναι ιδανική προσέγγιση για κοντέινερ γραφείου, κοντέινερ διαμονής ή κοντέινερ δόμησης. Τα Κοντέινερ και λυόμενα κατακτούν όλο και περισσότερη σημασία, που σημαίνει πως οι μέθοδοι δομοστοιχειωτής δόμησης αποτελούν σταδιακά η πρώτη επιλογή τόσο σε κατοικήσιμες όσο και σε εμπορικές περιοχές. Ως Contain Haus, έχουμε συμμορφωθεί με την απαίτηση, και σχεδιάσει τα κοντέινερ μας, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν επίσης στον εμπορικό χώρο. Ειδικά για την παραγωγή της νέας γενιάς, τα υψηλά πρότυπα που ανέπτυξε η εταιρεία μας έρχονται σε ευθυγράμμιση με τα γερμανικά πρότυπα. Τα κοντέινερ γραφείου που παράγονται σύμφωνα με τα γερμανικά πρότυπα σας προσφέρουν ένα μοντέρνο γραφείο. Σε έργα μεγάλης κλίμακας, όπως νοσοκομεία, εμπορικά κέντρα ή εκπαιδευτικά κτίρια, μπορούμε να παράγουμε κοντέινερ με ένα ή δύο ορόφους, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

 2. MONOSTEEL

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Είμαστε μια Τούρκικη κατασκευαστική και δομική εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή χαλύβδινων δομών, στον σχεδιασμό έργου, στην διαχείριση, κατασκευή καθώς και στην συμβούλευση. Έχουμε την δυνατότητα να λειτουργούμε ως εταιρεία EPCI. Οι τομείς στους οποίους έχουμε εργαστεί αφορούν εταιρείες κατασκευής βιομηχανικών κτιρίων, εταιρείες κατασκευής κατοικιών, έργα πολιτικού μηχανικού, εταιρείες δημιουργίας σηράγγων και ορυχείων. Ο σύγχρονος μας στόλος μηχανημάτων και τα λογισμικά μας διαχείρισης βοηθούν στην εξασφάλιση ποιότητας, έγκαιρης παράδοσης, και μια υπηρεσία με μηδενικά λάθη εις όφελος των πελατών μας. Συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας καθ όλη την παραγωγική διαδικασία. Όλες οι παραγωγές μας εκτελούνται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. MODULE-T

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MODULE-T, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προκατασκευασμένα κτίρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λυόμενα σπίτια, Πολυμορφικές κατασκευές, λυόμενα κτίρια, Λυόμενα σπίτια, χαλύβδινες δομές, κατασκευη λυωμενων σπιτιων, λυομενες κατασκευες, λυόμενο κατάλυμα, και Πολυμορφικές λυόμενες κατασκευές. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 4. HALLEN SCHWARZMANN GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HALLEN SCHWARZMANN GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προκατασκευασμένα κτίρια. Έχει έδρα σε Graz, Αυστρία.

 5. ALHO SYSTEMBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALHO SYSTEMBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προκατασκευασμένα κτίρια. Έχει έδρα σε Friesenhagen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. INCI PREFABRIC & CONTAINER

  Τουρκία

  Η Inci Prefabric & Container ιδρύθηκε το 2018 ως σύγχρονη και καινότομη όψη με εμπεριστατωμένες γνώσεις ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες της αγοράς στον τομέα των τεχνολογιών δομοστοιχειωτών κατασκευών. Προσφέρουμε λύσεις δόμησης με προ-μηχανική μελέτη σε πολλούς τομείς, από εργοτάξια έως κοινωνικές κατοικίες, από μαζική στέγαση έως κοινωνικές εγκαταστάσεις και από δομοστοιχειωτές δομές έως εμπορικά και ειδικά σχεδιασμένα κτίρια. Κατασκευάζουμε μικρά σπίτια, δομοστοιχειωτά κοντέινερ, συστήματα ηλιακής ενέργειας για δομοστοιχειωτές δομές, λυόμενα κτίρια και πολλά άλλα που μπορείτε να ανακαλύψετε στον ιστότοπο μας ! Τα δομοστοιχειωτά μας κοντέινερ και λυόμενα κτίρια σε επίπεδες συσκευασίες έχουν σχεδιαστεί και συσκευαστεί έτσι ώστε να διευκολύνουν την συναρμολόγηση στο πεδίο και να μειώσουν τα κόστη μεταφοράς και διαχείρισης διακίνησης. Επίσης, παρέχουμε υπηρεσίες ελέγχου και συναρμολόγησης για χώρους διαμονής σε εργοτάξια και διάφορα δομοστοιχειωτά λυόμενα κτίρια για τα μεγάλα σας έργα δόμησης. Ως κατασκευαστής λυόμενων κοντέινερ και δομοστοιχειωτών θαλάμων στην Τουρκία, εξάγουμε στις Ευρωπαϊκές και Αφρικάνικες χώρες. Οι χαλύβδινες μας δομές και πάνελ σάντουιτς είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ειδικά έργα για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των πελατών μας από αρχιτεκτονική και ποιοτική άποψη. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

 2. BLOQUERAS GAGO

  Ισπανία

  Ειδικοί στα μηχανήματα που κατασκευάζουν λιθοσώματα σκυροδέματος και άλλα προκατασκευασμένα στοιχεία: λιθόστρωτα, μπορντούρες, πλάκες, σωλήνες, πλακάκια. Η Prefabricados Bloquera Gago S.L. σχεδιάζει και κατασκευάζει δικά της σταθερά μηχανήματα σε πάγκο, καθώς και άλλα στοιχεία που συμπληρώνουν την αλυσίδα κατασκευής, ξήρανσης και της αποθήκευσης συμπεριλαμβανομένης. Μηχανήματα εξ ολοκλήρου ή μερικώς αυτοματοποιημένα. Η επιχείρηση κατασκευάζει όλη την κεντρική μονάδα σκυροδέματος έως και μηχανήματα για ειδικά φινιρίσματα (κηρωτό, γυαλισμένο, λειασμένο κ.λπ.).

 3. BIOMEKAT INDUSTRIAL METALLIC CONSTRUCTIONS

  Ελλάδα

  Η εταιρεία μας έχει καταφέρει να κάνει την παρουσία της στο χώρο των βιομηχανικών κατασκευών και των μεταλλικών κτιρίων σε ελάχιστο χρονικό διάστημα 10 ετών, όπου με την τεχνογνωσία η οποία βρίσκεται σε πολύ υψηλά στάνταρ, με τον αρκετά ικανοποιητικό μηχανολογικό εξοπλισμό, αλλά και με την υποστήριξη έμπειρων πολιτικών μηχανικών που διαθέτει, εγγυάται υψηλή ποιότητα κατασκευής με ελάχιστο δυνατό κόστος. Το 2008-2009 η εταιρεία μας στην προσπάθεια της για αύξηση της παραγωγικής κατασκευής δυνατότητας ξεκίνησε την διαδικασία μετεγκατάστασης της με την ανέγερση κτιριακού χώρου συνολικού εμβαδού 1200 τ.μ με άρτιο και τον πλέον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, όπου και με τα είδη υψηλά στάνταρ τεχνογνωσίας των μηχανικών, τεχνικού και διοικητικού προσωπικού εγγυάται ένα πολύ καλύτερο και διαφορετικό μέλλον στο χώρο των μεταλλικών κτιρίων και βιομηχανικών κατασκευών.

 4. SAME SNC BOX PREFABBRICATI NOLEGGIO PONTEGGI

  Ιταλία

  SAME ενοικίαση και πώληση λυόμενων, υπόστεγα, προκατασκευασμένα μονομπλόκ, μπάγκαλοους, εμπορευματοκιβώτια, στέγαστρα, Προκατασκευασμένες τουαλέτες , μηχανές και εξοπλισμός δόμησης, γέφυρες δόμησης, κρεμαστές μηχανοκίνητες γέφυρες, μεταλλικές γέφυρες, πυργογερανοί, ανυψωτική πλατφόρμα, κινητές σκαλωσιές, συστήματα στερέωσης, εργαλεία, είδη για την ασφάλεια στην εργασία, οδική σήμανση, σήμανση επιχειρήσεων, είδη προστασίας στον χώρο εργασίας, διαρρύθμιση γραφείου, πατάρια, μεταλλικά ράφια, ράφια για παλέτες.

 5. SPANTECH

  Βέλγιο

  Η SPANTECH έχει ευρωπαϊκή ηγετική θέση στο σχεδιασμό και την κατασκευή σκηνών και δομών τεντωμένου καμβά. Η εταιρεία έχει παρουσία σε περισσότερες από 20 χώρες στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Η δύναμη της εταιρείας είναι να ενσωματωθεί κάτω από μία στέγη, ένα γραφείο σχεδιασμού, σε εξαιρετικά σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής και τις αρμόδιες ομάδες για να πραγματοποιήσει επενδύσεις. Η SPANTECH είναι παρούσα σε όλους τους τομείς δομών καμβά, είτε προσωρινή, ημι-μόνιμη ή μόνιμη. Εκτός από τις δραστηριότητές του στον τομέα των εκδηλώσεων, η SPANTECH αναπτύσσει λύσεις για βιομηχανικές δυνατότητες αποθήκευσης, καλύμματα γηπέδων, βάσεις, αρχιτέκτονες και μη κυβερνητικές οργανώσεις. Τα τελευταία χρόνια, ο όμιλος SPANTECH έχει ενσωματώσει τρεις μεγάλες εταιρείες του τομέα: Η Bator Structures και η Delta Structures το 2006, και η Elflein-Zelte το 2012, δημιουργώντας μια από τις πιο έμπειρες εταιρείες, δημιουργικές και τεχνολογικές στον τομέα της.

 1. SPOMASZ SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η F.K.S.i M. Η Spomasz S.A. αποτελεί μέρος της Smulders, έναν διεθνή οργανισμό που συνεισφέρει σε φιλόδοξα και μοναδικά έργα σχετικά με την παραγωγή ανανεώσιμης αιολικής ενέργειας σε ζώνες χερσαίες και υπεράκτιες, αργού πετρελαίου και φυσικού πετρελαίου, έργα πολιτικού μηχανικού και τη βιομηχανία. Η Spomasz έχει εμπειρία πολλών χρόνων σε πλήρη παραγωγή μεγάλων χαλύβδινων δομών. Οι κύριοι τομείς δραστηριότητάς μας είναι: στοιχεία δομής χαλύβδινων υπεράκτιων πύργων ανεμογεννητριών, πλατφόρμες εξόρυξης.

 2. KARKAS KOMPLEKT LLC

  Ρωσία

  Το κύριο προϊόν της εταιρείας μας είναι οι ξύλινες δοκοί σε σχήμα Ι (SK Beam®). Οι δοκοί μας, χρησιμοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια, με επιτυχία, σε δάπεδα, σε οροφές σε στοιχεία πλαισίων σε αστικές και βιομηχανικές κατασκευές.Η Karkas Komplekt LLC προσφέρει σύγχρονα ξύλινα συστήματα δαπέδων και τραβερσών με βάσει δοκούς σε Ι (SK Beam®) με δίκτυο κατασκευασμένο από OSB και πατούρες από LVL. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην αγορά εδώ και πάνω από 13 χρόνια και είναι αξιόπιστος κατασκευαστής και προμηθευτής ξύλινων δοκών σε Ι στην Ρωσία και στην Ευρώπη. Η αποστολή και ο στόχος της εταιρείας μας είναι να προωθήσει την καναδική τεχνολογία κατασκευής δοκών σε Ι στις αγορές της Ρωσίας και της Ευρώπης. Για αυτό χρησιμοποιούμε την τεχνολογία Nascor και αγοράζουμε υλικά αποκλειστικά από τους καλύτερους Ρώσους και ξένους κατασκευαστές. 'Όλα τα προϊόντα μας διαθέτουν πιστοποίηση ΕΕ και έχουν περάσει με επιτυχία όλα τα τεστ αντοχής, αναπτύχθηκε και υλοποιήθηκε ένα διεθνές σύστημα δοκιμής των προϊόντων. 'Όλες οι δοκιμές και τα πιστοποιητικά επιβεβαίωσαν απλώς την ανώτατη ποιότητα των προϊόντων μας.

 1. PROOIKEIN

  Ελλάδα

  Η προΟΙΚΕΙΝ ιδρύθηκε το 2002 και η εδρα της είναι στα Β. Προάστια της Αθήνας. Η εταιρεία μας έχοντας κατανοήσει πλήρως, οτι ο χρόνος είναι υπερπολύτιμος και δυσεύρετος στον καθένα μας, σας δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις λιγότερο δυνατές συναντήσεις, για το σχεδιασμό και την διαικπεραίωση των εργασιών μέχρι την παράδοση της προκατασκευασμένης ή συμβατικής κατοικίας . Για το λόγο αυτό έχει έναν ολοκληρωμένο κύκλο παροχών. Η υψηλή ποιότητα των κατοικιών και η αποκτηθείσα εμπειρία δίνει το αξιόπιστο αποτέλεσμα που αναζητά κάθε υποψήφιος Αγοραστής. Η εταιρεία μας εκτός από την κατασκευή κατοικιών και επαγγελματικών χώρων (προκατασκευασμένων αλλά και συμβατικών) δραστηριοποιείται και στον χώρο της διακόσμησης, ανακαίνισης και ανακατασκευής κτιρίων. Αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την δική σας διευκόλυνση και με συνέπεια στον χρόνο και στον συμφωνημένο προϋπολογισμό σας παραδίδουμε το έργο.

 2. A. PRINTZOS & CO

  Ελλάδα

  Η εταιρεία AxonHomes ιδρύθηκε στη Λάρισα το 1972 ως οικογενειακή επιχείρηση με αντικείμενο την επεξεργασία του χάλυβα , ενώ από το 1995 λειτουργεί ως τεχνική εταιρία με εξειδίκευση στην κατασκευή σύμμεικτων κτιρίων με Χαλύβδινο σκελετό Πέτρα και Ξύλο, εισάγοντας καινοτόμες ιδέες και σημαντική τεχνογνωσία στον τομέα των κατασκευών.H AxonHomes , σε συνεργασία με επιλεγμένους συνεργάτες αρχιτέκτονες, μηχανικούς, διακοσμητές, σχεδιαστές δημιουργεί μία στενή σχέση με τον πελάτη, την οποία διατηρεί και μετά την ολοκλήρωση του έργου.Το βασικό ατού των σύμμεικτων κτιρίων που κατασκευάζει η Axon Homes είναι η χρήση χαλύβδινου σκελετού η οποία επιφέρει τα παρακάτω πλεονεκτήματα : ταχύτητα κατασκευής υψηλός βαθμός αντοχής σε καταπονήσεις (σεισμός) , ευελιξία στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό , μεγάλη διάρκεια ζωής. στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον συγκεκριμένο τρόπο δόμησης γι' αυτό και κυριαρχεί σε όλο τον κόσμο

 3. HARMET OÜ

  Εσθονία

  Η εταιρεία ξεκίνησε να κατασκευάζει πολυμορφικά κτίρια (δηλ. προκατασκευασμένες μονάδες) το 1997. Η γκάμα προϊόντων της Harmet περιλαμβάνει διάφορες πολυμορφικές κατοικίες, πολυμορφικές επιτόπιες εγκαταστάσεις, φορητές τουαλέτες και διάφορους τύπους μεταλλικών κατασκευών. Προσφέρουμε στους πελάτες μας μια ολοκληρωμένη λύση – από τη σχεδίαση και την κατασκευή έως τη συναρμολόγηση των κτιρίων. Σήμερα, η Harmet απασχολεί σχεδόν 350 άτομα και λειτουργεί 3 εργοστάσια, ένα στο Saue, ένα στο Tutermaa και ένα στο Pärnu.

 4. BI.ME.KAT. A.E.

  Ελλάδα

  Η εταιρεία ΒΙ.ΜΕ.ΚΑΤ. Α.Ε. δραστηριοποιείται από το 1987 στο χώρο των μεταλλικών προκατασκευασμένων οικίσκων και μεταλλικών κατασκευών. Βρίσκεται στη ΒΙ.ΠΕ Κομοτηνής σε οικόπεδο 8.300, 00 μ2 και σε στεγασμένες εγκαταστάσεις 4.500, 00μ2. Απασχολεί προσωπικό 40 ατόμων όπως, αδειούχους μηχανικούς, πιστοποιημένους ηλεκτροσυγκολλητές, εργοδηγούς, χειριστές και οδηγούς εργοταξιακών μηχανημάτων. Κατασκευαστική εμπειρία: Προκατ Μεταλλικές κατασκευές Αυτομεταφερομενοι οικίσκοι Μεταλλικά κτήρια Βιομηχανικά κτήρια Κατοικίες Μεταλλικές γέφυρες Κερκίδες Σκέπαστρα Προαναχωρησιακα Κέντρα Κράτησης Υπηκόων Τρίτων Χωρών Ειδικές μεταλλικές κατασκευές

 5. STRUCTA GEOMETRIA, UAB

  Λιθουανία

  Ειδικευόμαστε στον σχεδιασμό και την κατασκευή γεωδαισιακών θόλων και δομών με ελεύθερο μοναδικό γεωμετρικό σχήμα. Παρέχουμε σχεδιασμό, υπολογισμός κόστους, κατασκευή και εγκατάσταση. Μελετάμε, σχεδιάζουμε, παράγουμε και συναρμολογούμε μια διάφορα γεωμετρικά σχήματα κτιρίων. Κατασκευάζουμε προϊόντα από διάφορα μέταλλα, ξύλα, από PVC, γυαλί και σύνθετα υλικά ανάλογα με τα σχέδια που έχει καταθέσει ο πελάτης : Μεταλλικές κατασκευές, περιφράξεις, κουπαστές, σκάλες και άλλα ατομικά προϊόντα.

 6. NEW HOUSE

  Ελλάδα

  είναι η καρυφαία και η πλέον καταξιωμένη κατσκευαστική εταιρεία στον κλάδο της σε όλη την Ελλάδα.Τα σπίτια της εταιρείας είναι ενταγμένα στην φιλοσοφία του σύγχρονου, του διαχρονικού και του μοναδικού. Δημιουργώντας ανταγωνιστική υπεροχή μέσα απο την λιτή αρχοντιά και την καλαισθησία, προκαλούν την αποκτησή τους , δίνοντας στην κάθε οικογένεια ιδιαίτερες αισθητικές αξίες.

 7. SOFIANOPOULOI OE

  Ελλάδα

  Η εταιρεία μας επί σειρά ετών έχει κατασκευάσει σε όλη την Ελλάδα πληθώρα προκατασκευασμένων κατοικιών και άλλων εφαρμογών της προκατασκευής όπως σχολεία, γραφεία, μπανγκαλόου, εργοτάξια, καφετέριες και καντίνες.

 8. CAPDEVILA

  Ισπανία

  Προώθηση και κατασκευή ακινήτων. Εργασίες αστικοποίησης και ενοικίασης ακινήτων. Εμπορευματοποίηση εξοπλισμού υγιεινής, βρύσες, πλακάκια, εργαλεία και υλικά για την κατασκευή.

 1. WONDER

  Ισπανία

  Εφαρμογές στη γεωργία, την κτηνοτροφία και τη βιομηχανία, για παράδειγμα: υπόστεγα για αεροπλάνα, γυμναστήρια, γραφεία, μεταλλικοί απαγωγοί, προκατασκευασμένα υπόστεγα.

 2. RUSTICASA-CONSTRUÇOES, LDA.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία RUSTICASA-CONSTRUÇOES, LDA., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προκατασκευασμένα κτίρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λυόμενα σπίτια, Κατασκευές από ξύλο, Λυόμενα σπίτια, οικολογικές κατασκευές, Κατασκευές από ξύλο, και μονοκατοικιες απο ξυλο. Έχει έδρα σε Vila Nova De Cerveira, Πορτογαλία.

 3. ELKON ESPAÑA

  Ισπανία

  Η εταιρεία ELKON ESPAÑA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προκατασκευασμένα κτίρια. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

 4. BALTIC HOUSE FACTORY OÜ

  Εσθονία

  Η εταιρεία BALTIC HOUSE FACTORY OÜ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λυόμενα κιόσκια, μπανγκαλόους και σπίτια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευές από ξύλο, Προκατασκευασμένα κτίρια, Κατασκευές από ξύλο, και Προκατασκευασμένα κτίρια. Έχει έδρα σε Tartu, Εσθονία.

 5. MAÇAN PREFABRIK VE KONTEYNER

  Τουρκία

  Η εταιρεία MAÇAN PREFABRIK VE KONTEYNER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λυόμενα σπίτια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προκατασκευασμένα κτίρια, και Προκατασκευασμένα κτίρια. Έχει έδρα σε Gaziantep, Τουρκία.

 6. BELAPARI - WOODEN HOUSES

  Λευκορωσία

  Η εταιρεία BELAPARI - WOODEN HOUSES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προκατασκευασμένα κτίρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λυόμενα κιόσκια, μπανγκαλόους και σπίτια, ξυλινα λυομενα σπιτια, Λυόμενα κιόσκια, μπανγκαλόους και σπίτια, σαουνες, και ξύλινα σπίτια από δοκούς. Έχει έδρα σε MINSK, Λευκορωσία.

 7. MODSTEEL PREFABRICATED MODULAR STEEL STRUCTURES

  Τουρκία

  Η εταιρεία MODSTEEL PREFABRICATED MODULAR STEEL STRUCTURES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προκατασκευασμένα κτίρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οικοδομικα δομοστοιχεια. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 8. YEDITEPE PREFABRIK PROJE INSAAT SANAYI TIC LTD STI

  Τουρκία

  Η εταιρεία YEDITEPE PREFABRIK PROJE INSAAT SANAYI TIC LTD STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προκατασκευασμένα κτίρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προκατασκευες για βιομηχανικα κτιρια, και εμπορευματοκιβωτια. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 9. MAX PREFABS

  Τουρκία

  Η εταιρεία MAX PREFABS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προκατασκευασμένα κτίρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υποστεγα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 10. CONSTRUCTIONS MODULAIRES D'HAEYERE- CMDH

  Βέλγιο

  Η εταιρεία CONSTRUCTIONS MODULAIRES D'HAEYERE- CMDH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προκατασκευασμένα κτίρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πολυμορφικές κατασκευές, προκατασκευασμενα κατα παραγγελια για τον κατασκευαστικο τομεα, λυόμενα κτίρια, και Πολυμορφικές κατασκευές. Έχει έδρα σε Bousval, Βέλγιο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Προκατασκευασμένα κτίρια - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

16.243 Επιχειρήσεις