• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. IP SELIVANENKO

  Ρωσία

  Verified by Europages badge

  Η ομάδα μας εργάζεται με βάση το πανεπιστήμιο D. Mendeleyev χημικής τεχνολογίας της Ρωσίας. Για πολλά χρόνια, δεσμευτήκαμε στην παραγωγή εξαιρετικά εξευγενισμένων ουσιών, καθώς και στα προβλήματα διαχωρισμού ισότοπων διαφόρων ουσιών. Κατέχουμε μεγάλη πείρα στην παραγωγή ακροφυσίων κάθε είδους για τον διαχωρισμός (διύλιση) στηλών και υψηλές γνώσεις σε ότι αφορά την χρήση τους. Κατασκευάζουμε μονάδες διαχωρισμού (διύλισης) για την παρασκευή προϊόντων αλκοόλης ή που περιέχουν αλκόολη. Οι κύριοι τομείς δραστηριότητάς μας είναι: παραγωγή πόσιμου ελαφριού νερού (νερό με χαμηλή περιεκτικότητα σε δευτέριο), νερό με βαρύ οξυγόνο (Οξυγόνο-18 νερό) – νερό με υψηλή περιεκτικότητα σε ισότοπο οξυγόνου -18 μέχρι ένα επίπεδο άνω του 98%, που χρησιμοποιείται στην κατασκευή fluorodeoxyglucose- 18F με σήμα ατόμου φθορίου -18 και που είναι το ευρύτερο ραδιοφαρμακευτικό παράγοντα (RPh) που εφαρμόζεται στην τομογραφία εκπομπής ποζιτρονίων (PET) και στην τομογραφία με την βοήθεια υπολογιστού (CAT).

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. RULAND ENGINEERING & CONSULTING GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Εγκαταστάσεις επεξεργασίας υγρών κάθε είδους: Αυτός είναι ο βασικός τομέας εξειδίκευσης της Ruland. Από την παροχή συμβουλών, έως της υπηρεσίες Engineering και την κατασκευή εγκαταστάσεων, τη συναρμολόγηση και την εγκατάσταση στους χώρους του πελάτη, τα πάντα παρέχονται από την ίδια εταιρεία. Σύγχρονα συστήματα αυτοματισμού, πάντοτε προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις του πελάτη και ολοκληρωμένες υπηρεσίες σέρβις, όπως διαχείριση ανταλλακτικών και συντηρήσεις συμπληρώνουν το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Η Ruland σχεδιάζει και κατασκευάζει δεξαμενές αποθήκευσης, εγκαταστάσεις δοσιμέτρησης και ανάμειξης, εγκαταστάσεις θερμαντήρων, KZE και UHT, εγκαταστάσεις διήθησης, χωνευτήρια, εγκαταστάσεις απαέρωσης, εγκαταστάσεις απόξεσης, συστήματα καθαρισμού σωληνώσεων, ασηπτικές εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις CIP, καθώς και εγκαταστάσεις για ειδικές απαιτήσεις. Υλοποιούμε έργα συμπλήρωσης ή βελτιστοποίησης εγκαταστάσεων με επιμέρους μονάδες ή ως έργα Turn Key με σύνθετες εγκαταστάσεις επεξεργασίας. Οι 320 συνεργάτες μας εργάζονται στο Neustadt, στην οδό Weinstraße, στα παραρτήματά μας σε ολόκληρη την ομοσπονδιακή επικράτεια ή για τις θυγατρικές μας εταιρείες στη Ρωσία και στην Πολωνία.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. GM GETRÄNKETECHNIK & MASCHINENBAU GMBH GERA

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 4. ECKEL & SOHN GMBH U. CO KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 5. ESAU & HUEBER GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. KID CATERING EQUIPMENT

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Verified by Europages badge
 2. ARCOR-GMBH

  Γερμανία

  Εταιρεία ΑΡΚΟΡ, Γερμανία. Θα ήθελα να διευκρινήσω, πως κατασκευάζουμε καινοτόμο εξοπλισμό στον χώρο του σχεδιασμού βιομηχανικών μονάδων εμφιάλωσης ποτών .Κάθε μηχάνημα διαθέτει συστημα εξοικονόμησης πόρων/ενέργειας, συμβάλλοντας στην μείωση του κόστους παραγωγής. ( π.χ. το μηχάνημα ανόρθωσης Προπλασμάτων , περιλαμβάνει σύστημα ανακύκλωσης αέρα, μειώνοντας με αυτον τον τρόπο την λειτουργία του κομπρέσσορα με δυνατότητα ανόρθωσης απο 100 μλ. μεχρι 10 λιτρα φιάλες πάνω στο ιδιο μηχάνημα).Επιπλέον για κάθε εξοπλισμό, που σας ενδιαφέρει, διαθέτουμε ενδεικτικά εργα σε Ευρώπη και Ασία.

 3. SIGNORI & VILLA

  Ιταλία

  Παράγονται σύνδεσμοι και σφιγκτήρες για τον κλάδο της αμπελουργίας. Σφυρηλασία, διάτμηση, τόρνευση και κοπή μετάλλων κάθε είδους. Υδραυλικοί και ελαιοδυναμικοί κύλινδροι. Κατασκευές σκελετών.

 4. SMF MASCHINENFABRIK GMBH

  Γερμανία

 5. BROVARNI

  Ουκρανία

 1. O.M.B.F. SNC DEI F.LLI BENE ANGELO E GIUSEPPE & C.

  Ιταλία

 2. LLENADORAS Y ENVASADORAS SEMIAUTOMÁTICAS -DIMA

  Ισπανία

 3. HEINRICH FRINGS GMBH & CO KG BIO- UND CHEMIETECHNIK

  Γερμανία

 4. INSPIRE COMMERCIAL KITCHEN SOLUTIONS

  Ηνωμένο Βασίλειο

 5. FELOM GROUP SRL

  Ιταλία

 6. RICO GMBH

  Γερμανία

 7. TANKS AND VESSELS INDUSTRIES LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 8. SAMIXIR

  Τουρκία

 9. TECHNOLOGIES AND RESOURCES

  Ουκρανία

 10. ÖZELLER MAKINA SANAYII- HUSEYIN KORKMAZ

  Τουρκία

 1. ALBERT HANDTMANN MASCHINENFABRIK GMBH & CO KG

  Γερμανία

 2. SUD OUEST MATERIEL BOISSONS

  Γαλλία

 3. DISTILLERIE BEL

  Γαλλία

 4. IN.HA.TEC VERTRIEB & SERVICE UG

  Γερμανία

 5. GETRAENKEZAPFANLAGEN.NET

  Γερμανία

 6. COSVALINOX INDÚSTRIA METALÚRGICA E EQUIPAMENTOS LDA

  Πορτογαλία

 7. COENCO

  Βέλγιο

 8. KHW MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

 9. MBF SPA

  Ιταλία

 10. KOMBI MAKINA LTD. STI.

  Τουρκία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

13.052 επιχειρήσεις

Kατηγορια