• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • πολύτιμα μέταλλα και ειδικά

Αποτελέσματα για

Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ANDREAS BERG STAHL- UND MASCHINENBAU E.K.

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είτε πρόκειται για συστήματα κρυογονικής απογρέζωσης & αφαίρεση επιστρώσεων, πλύση υψηλής πίεσης, επεξεργασία χαλύβδινων μέσων ή χαλύβδινες κατασκευές, τεχνολογία συγκόλλησης, μηχανική επεξεργασία, επεξεργασία ελασμάτων & εκτύπωση 3D, η διευθυνόμενη από την οικογένεια οικογενειακή επιχείρηση Berg Stahl- und Maschinenbau e.K. διακρίνεται για την πρώτης τάξεως ποιότητας στην ανάπτυξη & παραγωγή! Με άνω των 40 ετών εμπειρία μπορούμε να ανατρέξουμε σε ένα ευρύ φάσμα τεχνογνωσίας: απογρέζωση ελαστομερών και κρυογονική αφαίρεση επιστρώσεων, ειδική πλύση, επεξεργασία χαλύβδινων μέσων, χαλύβδινες κατασκευές, ηχομονωτικές καμπίνες, επένδυση & κάλυψη, πλαίσια μηχανημάτων, συγκροτήματα, μέθοδοι συγκόλλησης (MIG, MAG, WIG, σημειακή συγκόλληση αντίστασης, συγκόλληση πείρων, ηλεκτροκόλληση, συστήματα ρομπότ συγκόλλησης), μηχανικές φρέζες CNC 3/4/5 αξόνων μήκους φρέζας έως 7 m, μηχανικοί τόρνοι CNC έως 3 m, CNC μηχανήματα θερμοκόλλησης, πλάσμα & αυτογενής κόλληση, καμπτικές πρέσες CNC, διατρητήρας, στρογγυλός κύλινδρος, επιβελτίωση επιφανειών (βαφή, γαλβανισμός εν θερμώ, χρωμίωση, αμμοβολή & σφυρηλάτηση με υαλοσφαιρίδια, αποσκωρίωση & ορειχάλκωση) και πολλά άλλα. Προμηθεύουμε παγκοσμίως!

 2. GMÖHLING TRANSPORTGERÄTE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Κρύο είναι μόνο το μέταλλο: Gmöhling — άνω των 70 δραστήρια χρόνια, άνω των 80 αποδοτικοί συνεργάτες και περισσότερες από 1000 ιδέες για την επεξεργασία του αλουμινίου. Οι καινοτομίες αποτελούν για εμάς παράδοση. Η βούληση για την συνεχή μετεξέλιξη είναι βαθιά ριζωμένη στο πνεύμα της επιχείρησης. Θεσπίστηκε από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας, τον κύριο Gmöhling, και υιοθετήθηκε με υπερηφάνεια από τους συνεργάτες μας. Σύμφωνα με τη ρήση του Gustav Heinemann: «Όποιος δεν θέλει να αλλάξει τίποτε, θα χάσει και αυτό που θα ήθελε να φυλάξει.» Κατ' αυτόν τον τρόπο κατορθώνουμε πάντοτε να θέτουμε νέα πρότυπα στον κλάδο μας. Τα δοχεία μεταφοράς και διάθεσης, τα τροχήλατα φορεία μεταφοράς και οι τροχήλατοι φοριαμοί, καθώς και οι παλέτες της εταιρεία μας έχουμε καταστεί απολύτως απαραίτητα για πολλούς πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Με τη σαφή αφοσίωση στις άνω των 8000 τ.μ. εγκαταστάσεις της στο Fürth/Γερμανία, η εταιρεία Gmöhling καταγράφει τη δική της ιστορία επιτυχιών.

 3. GMR GESELLSCHAFT FÜR METALLRECYCLING MBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η GMR Gesellschaft für Metallrecycling mbH ιδρύθηκε το 1991. Η επιχείρηση απασχολεί 12 συνεργάτες και δραστηριοποιείται σήμερα σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο ετήσιος κύκλος εργασιών ανήλθε το 2001 σε 1, 5 εκατ. ευρώ. Αντικείμενο της επιχείρησης είναι η οικολογική ανακύκλωση μεταχειρισμένου υδραργύρου και αποβλήτων κάθε είδους που περιέχουν υδράργυρο με στόχο την ανάκτηση και τον καθαρισμό του υδραργύρου που περιέχουν τα απόβλητα και την επαναφορά του στο κύκλωμα της οικονομίας ως ψευδάργυρο ανώτατης κατηγορίας καθαρότητας. Η επιχείρηση ασχολήθηκε προσφάτως με επιτυχία και με την θερμική επεξεργασία σε κενό και την ακινητοποίηση ιλύων και καταλοίπων που περιέχουν υδράργυρο με φυσική ραδιενέργεια, καθώς και με την παραγωγή συμπυκνωμένων πολύτιμων μετάλλων από απόβλητα και κατάλοιπα που περιέχουν υδράργυρο. Η επιχείριση λειτουργεί στη μονάδα της Λειψίας 4 μονάδες ανακύκλωσης κενού με έγκριση BlmSchG με διαφορετικό ωφέλιμο χώρο.

 4. UAB GARBI META

  Λιθουανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε μια παγκόσμια επιχείρηση εμπορίας μετάλλων που εμπορευόμαστε Cu, Ni, Ag, Au, Pt, Pd, Rh, Bi, Co, Sb, Mo, In, Se, Te, Ge, Ga, V, Ta, Nb, Re, As, Hg, Ti, FeTi, FeW, Vn, Cr, Sb, Mo, Ho, Gd, σιδηρούχα παραπροϊόντα, ακατέργαστο σίδηρο και άλλα μέταλλα. Οι φυσικές μορφές που αναζητούμε είναι μέταλλα, λάσπες, καύσιμη σκόνη, σκόνες, ντρος, σκωρία, θειούχα τήγματα, αναλωμένοι καταλύτες, συμπυκνωμένα υλικά, υλικά ξαφρίσματος, πλάκες φίλτρων, ανοδικές λάσπες, λεπτόκοκκα υλικά, κατάλοιπα, σιδηρομετάλλευμα, ρινίσματα τόρνου, σκόνη, κοκκώδες υλικό, πλινθώματα. Εάν θεωρείτε ότι έχετε κάτι να προσφέρετε, αλλά προηγουμένως αντιμετωπίζατε προκλήσεις στις πωλήσεις - ίσως είχατε προβλήματα με τις τοποθεσίες τω προϊόντων, απροσδόκητα στοιχεία, υπερβολική υγρασία, έλλειψη χαρτιού, ελάχιστη ποσότητα ή απλώς δεν μπορούσατε να βρείτε κάποιον αγοραστή - μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Με μια τηλεφωνική συνδιάλεξη 5-15 λεπτών θα γνωριστούμε καλύτερα, θα ελέγξουμε όλες τις δυνατότητές μας και θα γνωρίζουμε αν ταιριάζουμε στον παράδεισο της εμπορίας. Θα εξετάσουμε τον τύπο, την προέλευση και τις τεχνικές λεπτομέρειες του προϊόντος, τη δυνατότητα προμήθειας, την τιμή μονάδας, τις λεπτομέρειες αποστολής, τη διοικητική μέριμνα, τους όρους πληρωμής και θα απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματα και στους προβληματισμούς σας, εάν υπάρχουν. Με δική μας δαπάνη θα μπορούσαμε να προσφέρουμε έκθεση δειγματοληψίας/ζύγισης/σφράγισης/εξέτασης/φωτογράφισης από ανεξάρτητο ελεγκτή στο χώρο σας. Εκτιμούμε τους πελάτες μας και προσβλέπουμε σε μια αποδοτική συνεργασία!

 5. TRADIUM GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ως διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη επιχείρηση, η TRADIUM GmbH της Φρανκφούρτης δραστηριοποιείται από το 1999 με επιτυχία για πελάτες από τους τομείς της βιομηχανίας και του εμπορίου. Οι διεθνείς πελάτες μας προέρχονται από διάφορους κλάδους της βιομηχανίας που χρησιμοποιούν σπάνιες γαίες, τεχνολογικά και πολύτιμα μέταλλα. Σε αυτούς περιλαμβάνονται, π.χ., η ηλεκτρονική βιομηχανία, η αυτοκινητοβιομηχανία, καθώς και η υαλουργία και η βιομηχανία κεραμικών υλικών. Και ιδιώτες επενδυτές αγοράζουν στρατηγικά μέταλλα ως επένδυση. Αποθηκεύουμε μεγάλες ποσότητες πρώτων υλών στην τελωνειακή αποθήκη του εταίρου μας METLOCK. Κατ' αυτόν τον τρόπο είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας με σύντομες προθεσμίες. Επειδή διατηρούμε απόθεμα πρώτων υλών διαφόρων προδιαγραφών, είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις διαφορετικές απαιτήσεις των πελατών μας. Αυτό ισχύει τόσο για τη χημική σύνθεση όσο και για τη μορφή παράδοσης διαφόρων πρώτων υλών. Και επενδυτές αποκομίζουν οφέλη από τις επαφές που διατηρούμε με τη βιομηχανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. DIETER SCHÜTTE GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DIETER SCHÜTTE GMBH & CO KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει έδρα σε Trappenkamp, Γερμανία.

 2. SEEGER LASERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SEEGER LASERTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει έδρα σε Lorsch, Γερμανία.

 3. KOSTA LEICHTSTAHLBAUGES.M.B.H.

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KOSTA LEICHTSTAHLBAUGES.M.B.H., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει έδρα σε Niederwaldkirchen, Αυστρία.

 4. HEGER EDELSTAHL GESMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HEGER EDELSTAHL GESMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει έδρα σε Schardenberg, Αυστρία.

 5. INDUKANT GMBH BLECHBEARBEITUNG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία INDUKANT GMBH BLECHBEARBEITUNG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει έδρα σε Lennestadt, Γερμανία.

 1. GRÜN MECHANIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GRÜN MECHANIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει έδρα σε Merzig, Γερμανία.

 2. ALBERT BIEBL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALBERT BIEBL GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει έδρα σε Hauzenberg, Γερμανία.

 1. BAP STAINLESS STEEL SOLUTIONS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BAP STAINLESS STEEL SOLUTIONS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει έδρα σε Schönebeck, Γερμανία.

 2. LÜTKEMÜLLER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LÜTKEMÜLLER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει έδρα σε Arnsberg, Γερμανία.

 3. DETERT EDELSTAHLVERARBEITUNG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DETERT EDELSTAHLVERARBEITUNG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει έδρα σε Lehrte, Γερμανία.

 4. 2CUT GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία 2CUT GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει έδρα σε Diepenau, Γερμανία.

 5. DAMM & DAMM GBR

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DAMM & DAMM GBR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει έδρα σε Zwickau, Γερμανία.

 6. ANTON KIEFMANN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ANTON KIEFMANN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει έδρα σε Puchheim, Γερμανία.

 7. LASLO GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LASLO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει έδρα σε Sternenfels, Γερμανία.

 8. GEBR. HÖRR GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GEBR. HÖRR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει έδρα σε Villingendorf, Γερμανία.

 1. SMT SCHIEBLER METALLTECHNIK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SMT SCHIEBLER METALLTECHNIK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει έδρα σε Arnsberg, Γερμανία.

 2. MSA MASCHINEN SYSTEME ANLAGEN AG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MSA MASCHINEN SYSTEME ANLAGEN AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει έδρα σε Karlstadt, Γερμανία.

 3. RATIONAL EDELSTAHLTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RATIONAL EDELSTAHLTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει έδρα σε Teterow, Γερμανία.

 4. METALLBAU MÜLLER GMBH RECHLIN

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία METALLBAU MÜLLER GMBH RECHLIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει έδρα σε Rechlin, Γερμανία.

 5. DICK & DICK LASERSCHNEID- UND SYSTEMTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DICK & DICK LASERSCHNEID- UND SYSTEMTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει έδρα σε Dingelstädt, Γερμανία.

 6. SYCHOLD GMBH GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SYCHOLD GMBH GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει έδρα σε Neuenbürg, Γερμανία.

 7. CNS TECHNIK GRATZ GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CNS TECHNIK GRATZ GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει έδρα σε Dietzhölztal, Γερμανία.

 8. NEUMAIER INDUSTRY GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NEUMAIER INDUSTRY GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει έδρα σε Hofstetten, Γερμανία.

 9. THIES GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία THIES GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει έδρα σε Coesfeld, Γερμανία.

 10. DREILICH EDELSTAHLVERARBEITUNG GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DREILICH EDELSTAHLVERARBEITUNG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει έδρα σε Sembach, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.131 Επιχειρήσεις