• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • πολύτιμα μέταλλα και ειδικά

Αποτελέσματα για

Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. GMR GESELLSCHAFT FÜR METALLRECYCLING MBH

  Γερμανία

  Η GMR Gesellschaft für Metallrecycling mbH ιδρύθηκε το 1991. Η επιχείρηση απασχολεί 12 συνεργάτες και δραστηριοποιείται σήμερα σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο ετήσιος κύκλος εργασιών ανήλθε το 2001 σε 1, 5 εκατ. ευρώ. Αντικείμενο της επιχείρησης είναι η οικολογική ανακύκλωση μεταχειρισμένου υδραργύρου και αποβλήτων κάθε είδους που περιέχουν υδράργυρο με στόχο την ανάκτηση και τον καθαρισμό του υδραργύρου που περιέχουν τα απόβλητα και την επαναφορά του στο κύκλωμα της οικονομίας ως ψευδάργυρο ανώτατης κατηγορίας καθαρότητας. Η επιχείρηση ασχολήθηκε προσφάτως με επιτυχία και με την θερμική επεξεργασία σε κενό και την ακινητοποίηση ιλύων και καταλοίπων που περιέχουν υδράργυρο με φυσική ραδιενέργεια, καθώς και με την παραγωγή συμπυκνωμένων πολύτιμων μετάλλων από απόβλητα και κατάλοιπα που περιέχουν υδράργυρο. Η επιχείριση λειτουργεί στη μονάδα της Λειψίας 4 μονάδες ανακύκλωσης κενού με έγκριση BlmSchG με διαφορετικό ωφέλιμο χώρο.

 2. ANDREAS BERG STAHL- UND MASCHINENBAU E.K.

  Γερμανία

  Συστήματα για την κρυογονική απογρέζωση & αφαίρεση στρώσεων, πλύση υψηλής πίεσης, επεξεργασία μέσων αμμοβολής ή χαλύβδινες κατασκευές, τεχνολογία συγκόλλησης, μηχανική επεξεργασία, επεξεργασία ελασμάτων & τρισδιάστατη εκτύπωση – η διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη οικογενειακή επιχείρηση Berg Stahl- und Maschinenbau e.K. παρέχει πρώτης τάξεως ποιότητα στην ανάπτυξη και στην παραγωγή! Με εμπειρία άνω των 40 ετών μπορούμε να ανατρέχουμε σε ένα ευρύ φάσμα τεχνογνωσίας: Απογρέζωση ελαστομερών & κρυογονική αφαίρεση στρώσεων, ειδική πλύση, επεξεργασία μέσων αμμοβολής, χαλύβδινες κατασκευές, ηχομονωτικές καμπίνες, επένδυση & κάλυψη, πλαίσια μηχανημάτων, συγκροτήματα, μέθοδοι συγκόλλησης (MIG, MAG, WIG, σημειακή συγκόλληση αντίστασης, συγκόλληση μπουλονιών, ηλεκτροσυγκόλληση, συστήματα ρομπότ συγκόλλησης), μηχανικές φρέζες CNC 3/4/5 αξόνων με μήκος φρέζας έως 7 m, μηχανικοί τόρνοι CNC έως 3 m, μηχανήματα καύσης CNC, πλάσμα & αυτογενής, διπλωτικές πρέσες CNC, διατρητική μηχανή, στρογγυλός κύλινδρος, επιβελτίωση επιφανειών (βαφή, γαλβανισμός εν θερμώ, επεξεργασία με χρωμικό άλας, αμμοβολή & σφυρηλάτηση με υαλοσφαιρίδια, αποσκωρίωση & ορειχάλκωση) κ.π.ά. Προμηθεύουμε παγκοσμίως!

 3. GMÖHLING TRANSPORTGERÄTE GMBH

  Γερμανία

  Κρύο είναι μόνο το μέταλλο: Gmöhling — άνω των 70 δραστήρια χρόνια, άνω των 80 αποδοτικοί συνεργάτες και περισσότερες από 1000 ιδέες για την επεξεργασία του αλουμινίου. Οι καινοτομίες αποτελούν για εμάς παράδοση. Η βούληση για την συνεχή μετεξέλιξη είναι βαθιά ριζωμένη στο πνεύμα της επιχείρησης. Θεσπίστηκε από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας, τον κύριο Gmöhling, και υιοθετήθηκε με υπερηφάνεια από τους συνεργάτες μας. Σύμφωνα με τη ρήση του Gustav Heinemann: «Όποιος δεν θέλει να αλλάξει τίποτε, θα χάσει και αυτό που θα ήθελε να φυλάξει.» Κατ' αυτόν τον τρόπο κατορθώνουμε πάντοτε να θέτουμε νέα πρότυπα στον κλάδο μας. Τα δοχεία μεταφοράς και διάθεσης, τα τροχήλατα φορεία μεταφοράς και οι τροχήλατοι φοριαμοί, καθώς και οι παλέτες της εταιρεία μας έχουμε καταστεί απολύτως απαραίτητα για πολλούς πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Με τη σαφή αφοσίωση στις άνω των 8000 τ.μ. εγκαταστάσεις της στο Fürth/Γερμανία, η εταιρεία Gmöhling καταγράφει τη δική της ιστορία επιτυχιών.

 4. TRADIUM GMBH

  Γερμανία

  Ως διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη επιχείρηση, η TRADIUM GmbH της Φρανκφούρτης δραστηριοποιείται από το 1999 με επιτυχία για πελάτες από τους τομείς της βιομηχανίας και του εμπορίου. Οι διεθνείς πελάτες μας προέρχονται από διάφορους κλάδους της βιομηχανίας που χρησιμοποιούν σπάνιες γαίες, τεχνολογικά και πολύτιμα μέταλλα. Σε αυτούς περιλαμβάνονται, π.χ., η ηλεκτρονική βιομηχανία, η αυτοκινητοβιομηχανία, καθώς και η υαλουργία και η βιομηχανία κεραμικών υλικών. Και ιδιώτες επενδυτές αγοράζουν στρατηγικά μέταλλα ως επένδυση. Αποθηκεύουμε μεγάλες ποσότητες πρώτων υλών στην τελωνειακή αποθήκη του εταίρου μας METLOCK. Κατ' αυτόν τον τρόπο είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας με σύντομες προθεσμίες. Επειδή διατηρούμε απόθεμα πρώτων υλών διαφόρων προδιαγραφών, είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις διαφορετικές απαιτήσεις των πελατών μας. Αυτό ισχύει τόσο για τη χημική σύνθεση όσο και για τη μορφή παράδοσης διαφόρων πρώτων υλών. Και επενδυτές αποκομίζουν οφέλη από τις επαφές που διατηρούμε με τη βιομηχανία.

 5. DIETER SCHÜTTE GMBH & CO KG

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. NEUMAIER INDUSTRY GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 2. BI-METALL GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 3. CNS TECHNIK GRATZ GMBH

  Γερμανία

 4. LÜTKEMÜLLER GMBH

  Γερμανία

 5. SCHÄUFELIN GMBH METALLVERARBEITUNG

  Γερμανία

 1. W. ALBRECHT GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 2. LASLO GMBH

  Γερμανία

 1. GIENGER-METALLBAU E.K.

  Γερμανία

 2. METALLBAU MÜLLER GMBH RECHLIN

  Γερμανία

 3. DICK & DICK LASERSCHNEID- UND SYSTEMTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 4. BURGGRAF-METALLBAU

  Γερμανία

 5. LUNGMETALL OHG

  Γερμανία

 6. DREILICH EDELSTAHLVERARBEITUNG GMBH

  Γερμανία

 7. UFG UMFORMTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 8. DALQUEN GMBH & CO. BLECHBEARBEITUNGSZENTRUM

  Γερμανία

 1. MEILLER GMBH & CO. KG LASERBEARBEITUNG -

  Γερμανία

 2. RATIONAL EDELSTAHLTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 3. GEBR. HÖRR GMBH

  Γερμανία

 4. MSA MASCHINEN SYSTEME ANLAGEN AG

  Γερμανία

 5. BAP STAINLESS STEEL SOLUTIONS GMBH

  Γερμανία

 6. DETERT EDELSTAHLVERARBEITUNG

  Γερμανία

 7. TECHNOMETALL EDELSTAHL GMBH & CO. KG

  Αυστρία

 8. HERBST MASCHINENFABRIK GMBH

  Γερμανία

 9. KLAUS OSTERMEIER GMBH

  Γερμανία

 10. GERHARD HORNUNG GMBH

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.277 επιχειρήσεις