• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα - Πολωνία

Πολωνία
  1. CHALET CONCEPT

    Πολωνία

    Η εταιρεία CHALET CONCEPT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Istebna, Πολωνία.

  2. ENERZON SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία ENERZON SP. Z O.O., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ρυθμιστες θερμοκρασιας. Έχει έδρα σε Warszawa, Πολωνία.

  3. DEBESTO.COM

    Πολωνία

    Η εταιρεία DEBESTO.COM, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παραθυρα αλουμινιου, παραθυρα ανοιγομενα προς τα εξω, παραθυρα απο διαφορα υλικα, και παλαια τζαμαρια. Έχει έδρα σε Oleśnica, Πολωνία.

  4. BET-POL

    Πολωνία

    Η εταιρεία BET-POL, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε M. Rybnik, Πολωνία.

  5. RENOVET

    Πολωνία

    Η εταιρεία RENOVET, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Wiśnia Mała, Πολωνία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GOLDENTHOME®

    Πολωνία

    Η εταιρεία GOLDENTHOME®, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διανομη εμπορευματων. Έχει έδρα σε Krakow, Πολωνία.

  2. SCHIELE PLAST TECHNIKA ZGRZEWANIA SP.J.

    Πολωνία

    Η εταιρεία SCHIELE PLAST TECHNIKA ZGRZEWANIA SP.J., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανες συγκολλησης με υπερηχους για πλαστικα υλικα, και συγκολληση πλαστικων υλικων. Έχει έδρα σε Turek, Πολωνία.

  3. APGRANIT

    Πολωνία

    Η εταιρεία APGRANIT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Walbrzych, Πολωνία.

  4. VESTRA

    Πολωνία

    Η εταιρεία VESTRA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προστασια, και βαφες. Έχει έδρα σε Poraj, Πολωνία.

  5. GPBUDUSS

    Πολωνία

    Η εταιρεία GPBUDUSS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λιανικη πωληση, και χαλυβας για κατασκευες. Έχει έδρα σε Kraków, Πολωνία.

  1. BUDOMAT MAREK WENDERLICH

    Πολωνία

    Η εταιρεία BUDOMAT MAREK WENDERLICH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κυρτωση προβαμμενων ελασματων, και Λαμαρίνες. Έχει έδρα σε Torun, Πολωνία.

  2. DARD SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία DARD SP. Z O.O., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κριθάρι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα, Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα, Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα, και Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Suwalki, Πολωνία.

  1. WS-POL

    Πολωνία

    Η εταιρεία WS-POL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Jedlicze, Πολωνία.

  2. FIRMA BUDMEL WOJCIECH ZUK

    Πολωνία

    Η εταιρεία FIRMA BUDMEL WOJCIECH ZUK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί υπονόμων από σκυρόδεμα, Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα, Αγωγοί υπονόμων από σκυρόδεμα, και Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Kutno, Πολωνία.

  3. W.P. KRAJNA SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία W.P. KRAJNA SP. Z O.O., είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υλικα και εργα για οικοδομες. Έχει έδρα σε Bydgoszcz, Πολωνία.

  4. PH MATERIALAMI BUDOWLANYMI STALMET SP ZOO

    Πολωνία

    Η εταιρεία PH MATERIALAMI BUDOWLANYMI STALMET SP ZOO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, και Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Lublin, Πολωνία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα - Πολωνία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

16 Επιχειρήσεις