• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές

ΠολωνίαΒρότσλαβ και περιοχή της Κάτω Σιλεσίας (Ντολνοσλάσκι)
  1. FRANC-TEXTIL SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    H Franc Textil αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα ραφής υφασμάτων οικιακής χρήσης και παρασκευαστής τεντών στην Πολωνία , 29 χρόνια πείρας στην παραγωγή οικιακών υφασμάτων, είμαστε ειδικοί στον τομέα. Χάρη στις σύγχρονες παραγωγικές της εγκαταστάσεις 12 000 τ.μ, πάνω από 200 έμπειρους υπαλλήλους και επαγγελματικά μηχανήματα για την παραγωγή οικιακών υφασμάτων, η Franc Textile μπορεί να εξασφαλίσει την βέλτιστη ποιότητα υπηρεσίας ραφής. Τα προτερήματα μας είναι η υπηρεσία ραφής στα μέτρα του πελάτη, η δυνατότητα παραγωγής σε μικρές σειρές, η σύντομη προθεσμία παράδοσης και η μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Η προσφορά μας περιλαμβάνει : - κουρτίνες και ρολοκουρτίνες - καλύμματα κρεβατιού, καλύμματα καναπέδων - μαξιλάρια και μαξιλάρια καθισμάτων - τραπεζομάντηλα και υφάσματα για την κουζίνα- άλλα υφασμάτινα προϊόντα.Φροντίζουμε όλα τα στάδια και τις λεπτομέρειες της επιχείρησης μας μαζί. Παρέχουμε μια αποτελεσματική, ομάδα επαγγελματικής διαχείρισης για να εξασφαλίσει την κατασκευή και εξυπηρέτηση ανώτατης ποιότητας. Η ποιότητα μας θα σας ικανοποιήσει. Το προτέρημα μας είναι η ολοκλήρωση ακόμα και των πιο απαιτητικών παραγγελιών από έμπιστα υφάσματα καθώς και η δυνατότητα παραγγελιών από τις συλλογές μας υφασμάτων, εξατομικευμένες ατομικές παραγγελίες (με ποικιλία επιλογής από εκατοντάδες υφάσματα) μέσα από αφιερωμένες πλατφόρμες b2b με δυνατότητα ένταξης σε εταιρικά συστήματα. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε μας.

  2. AUTOLIV POLAND SP. Z O.O.

    Πολωνία

  3. EXPANDLY

    Πολωνία

    Η εταιρεία EXPANDLY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει έδρα σε Wroclaw, Πολωνία.

  4. HURTOWNIA ODZIEŻY UŻYWANEJ ZARRA

    Πολωνία

    Η εταιρεία HURTOWNIA ODZIEŻY UŻYWANEJ ZARRA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταχειρισμενα ενδυματα, και υποδηματα χονδρικης. Έχει έδρα σε Strzelin, Πολωνία.

  5. GREEN BEAN

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η Green Bean είναι μια εταιρεία πώλησης χονδρικής με έδρα κοντά στην Wroclaw, στην Πολωνία. Δραστηριοποιείται στον τομέα των φρέσκων φρούτων και λαχανικών, βρίσκεται επίσης στους χώρους των κατεψυγμένων λαχανικών και φρούτων, αποξηραμένων φρούτων, κλασικών και οργανικών προϊόντων, μανιταριών, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι - Εισαγωγές-εξαγωγές. Παραδίδουμε φρούτα και λαχανικά, προσφέροντας στους πελάτες μας φρέσκα προϊόντα, ανώτατης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ŁUKASZ DOPIERAŁA JONDO

    Πολωνία

    Η εταιρεία ŁUKASZ DOPIERAŁA JONDO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, λαχανικα, φρούτα και λαχανικά εισαγωγές/εξαγωγές-παραγωγή και πώληση, Φρούτα, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Paniowice, Πολωνία.