• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MA PETITE LAVERIE SARL INNOPRESS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Αναπτύξαμε μια καινότομη υπηρεσία η οποία σας δίνει την δυνατότητα να προσελκύσετε τους πελάτες σας ώστε να είναι πιστοί στην επιχείρηση σας δημιουργώντας το δικό σας περίπτερο στεγνοκαθαριστηρίου "Ma Petite Laverie" που ικανοποιεί όλες τις ανάγκες των πελατών σας. Σχεδιάσαμε αυτό το περίπτερο έτσι ώστε να είναι πρακτικό, γρήγορο και ασφαλές, αναλαμβάνοντας τα πάντα ώστε να λάβετε το περίπτερο σας ετοιμοπαράδοτο και έτοιμο για το πρώτο πλυντήριο.Με την "Ma Petite Laverie", μπορείτε να αποκτήσετε ένα συμπληρωματικό εισόδημα 7 ημέρες την εβδομάδα και όλο το εικοσιτετράωρο με ταχεία αυτοχρηματοδότηση : με μόνο δύο κύκλους ημερησίως και ανά πλυντήριο, κάνετε απόσβεση των χρημάτων σας μέσα σε μια πενταετία. Επιπλέον, αντίθετα με άλλες επιχειρήσεις, τα εισοδήματα σας δεν επηρεάζονται από τις κοινωνικές ή υγειονομικές κρίσεις, και δεν θα έχετε έξοδα ενοικίου ή κοινοχρήστων να καλύψετε, χάρη στην αυτόνομη λειτουργία του περιπτέρου "Ma Petite Laverie". Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε.

 2. ATEGA TOPRAS

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η ATEGA ή Ateliers Gastout ξεκίνησε το 1961 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας τη δημιουργία ενός στεγνοκαθαριστήριου και αυτόματου πλυντηρίου στο Βέλγιο. Στη δραστηριότητά μας προστέθηκε αργότερα το στεγνό καθάρισμα και η γεωγραφική μας ζώνη επεκτάθηκε στην Αφρική και την Ασία, ενώ επεκτάθηκε επίσης και το αντικείμενο δραστηριότητας για να συμπεριλάβει το πλυντήριο ρούχων στα ξενοδοχεία και τα νοσοκομεία. Στις δραστηριότητές μας συμπεριλήφθηκε ο εξοπλισμός φωτογραφικού εργαστηρίου καθώς και η υποδηματοποιία και η μηχανοργάνωση γραφείου.

 3. ASTRA LT AB

  Λιθουανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ASTRA LT AB, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά ντεπόζιτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δεξαμενές αποθήκευσης, Μεταφορές με βυτιοφόρο, Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής, Βιομηχανικά στεγνωτήρια και στυπτήρια, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Δεξαμενές αποθήκευσης, Μεταφορές με βυτιοφόρο, Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής, και Βιομηχανικά στεγνωτήρια και στυπτήρια. Έχει έδρα σε Alytus, Λιθουανία.

 4. STORM WASH INDUSTRIES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία STORM WASH INDUSTRIES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικα καθαριστηρια για συλλογικες εγκαταστασεις, βιομηχανικα στεγνοκαθαριστηρια, σιδερωτηριο, και Πλύσιμο υφασμάτων ξενοδοχείου. Έχει έδρα σε Romainville, Γαλλία.

 5. FRANCHISE EASYWASH SELF SERVICE LAUNDRY

  Ελλάδα

  Καταστήματα easywash Self Service Laundry με επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα για το κοινό σε όλη την Ελλάδα. Τα easywash Self Service Laundry είναι καταστήματα πλυντηρίων και στεγνωτηρίων χωρίς προσωπικό και λειτουργούν με κέρματα. Οι πελάτες μπορούν να πλένουν και να στεγνώνουν μόνοι τους σε λιγότερο από 1 ώρα. Γρήγορο και οικονομικό πλύσιμο ρούχων στα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης easywash Self Service Laundry σε όλη την Ελλάδα. Tα καταστήματα easywash Self Service Laundry είναι εξοπλισμένα με επαγγελματικά πλυντήρια και επαγγελματικά στεγνωτήρια της Αμερικανικής εταιρείας Maytag Commercial. Τα καταστήματα διαθέτουν επίσης αυτόματο πωλητή απορρυπαντικού και μηχάνημα αλλαγής χαρτονομισμάτων σε κέρματα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. EASYWASH SELF SERVICE LAUNDRY

  Ελλάδα

  Αμερικάνικα επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων με ή χωρίς κερματοδέκτη. Τα επαγγελματικά πλυντήρια & στεγνωτήρια σχεδιάζονται, κατασκευάζονται & συναρμολογούνται στις Η.Π.Α. στο μεγαλύτερο εργοστάσιο πλυντηρίων στον κόσμο. Τα μηχανήματα έχουν εγγύηση 3 & 5 χρόνια. Αμερικάνικα πλυντήρια ρούχων & στεγνωτήρια ρούχων αυτοεξυπηρέτησης με κερματοδέκτη, επαγγελματικά σιδερωτήρια βασισμένα εξ ολοκλήρου στα επαγγελματικά πλυντήρια της Μαιτακ.

 2. LOUTTE SAS

  Γαλλία

  Η εταιρεία LOUTTE SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φερμουάρ, Φερμουάρ, και Κλωστές ραψίματος. Έχει έδρα σε Saint-Quentin, Γαλλία.

 3. SAMARIT CZ S.R.O.

  Τσεχία

  Η εταιρεία SAMARIT CZ S.R.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Prague-Stodulky, Τσεχία.

 4. SUPREMA DRY CLEANING 100% MADE IN ITALY

  Ιταλία

  Η εταιρεία SUPREMA DRY CLEANING 100% MADE IN ITALY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα στεγνου καθαρισματος, και μηχανηματα για καθαριστηρια. Έχει έδρα σε Parma, Ιταλία.

 5. LÜTA GMBH

  Ελβετία

  Η εταιρεία LÜTA GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Zürich, Ελβετία.

 1. GOTTLOB STAHL WÄSCHEREIMASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία GOTTLOB STAHL WÄSCHEREIMASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Sindelfingen, Γερμανία.

 2. MYLAUNDRY

  Ιταλία

  Η εταιρεία MYLAUNDRY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, καθαριστηρια self-service, απορρυπαντικα ρουχων, και Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Urgnano, Ιταλία.

 1. CLEAN NATURE GROUP SRLS

  Ιταλία

  Η εταιρεία CLEAN NATURE GROUP SRLS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, καθαριστηρια self-service, ενοικιαση μηχανηματων, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, και μηχανηματα για στεγνοκαθαριστηρια. Έχει έδρα σε Aprilia, Ιταλία.

 2. DUNNEWOLT + RAHE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία DUNNEWOLT + RAHE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bremen, Γερμανία.

 3. OMNISEC S.N.C.

  Ιταλία

  Η εταιρεία OMNISEC S.N.C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, μηχανηματα τοποθετησης σε φακελους, μεταφορικοι ιμαντες, και Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Cantù, Ιταλία.

 4. CLEAN NATURE GROUP

  Ιταλία

  Η εταιρεία CLEAN NATURE GROUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους στεγνο καθαρισμα. Έχει έδρα σε Aprilia, Ιταλία.

 5. ITALSEC SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία ITALSEC SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Cinisello Balsamo, Ιταλία.

 6. TERMOTEK KEÇE LTD

  Τουρκία

  Η εταιρεία TERMOTEK KEÇE LTD, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υλικό για βιομηχανικά πλυντήρια. Έχει έδρα σε Basaksehir/istanbul, Τουρκία.

 7. AVIM ARM CONSULTING SRL

  Ρουμανία

  Η εταιρεία AVIM ARM CONSULTING SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Craiova, Ρουμανία.

 8. LAVANDERIAS CLICK AND CLEAN

  Ισπανία

  Η εταιρεία LAVANDERIAS CLICK AND CLEAN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Cordoba, Ισπανία.

 1. BELIMED DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BELIMED DEUTSCHLAND GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απολύμανση και αποστείρωση - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποστείρωση και απολύμανση - ιατρικός εξοπλισμός, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αποστείρωση και απολύμανση - ιατρικός εξοπλισμός, και Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Mühldorf A. Inn, Γερμανία.

 2. TINTORERIA SOLYMAR (AUTOSERVICIO DE LAVANDERIA)

  Ισπανία

  Η εταιρεία TINTORERIA SOLYMAR (AUTOSERVICIO DE LAVANDERIA), είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βαφεια, και καθαρισμος γουνινων ενδυματων. Έχει έδρα σε Córdoba, Ισπανία.

 3. SOVEMATIC

  Γαλλία

  Η εταιρεία SOVEMATIC, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bordeaux Cedex, Γαλλία.

 4. SZOP S.C.

  Πολωνία

  Η εταιρεία SZOP S.C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλυσιμο χαλιων, και στεγνο καθαρισμα. Έχει έδρα σε Szczecin 15, Πολωνία.

 5. PRESSED HARROGATE IRONING SERVICES

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία PRESSED HARROGATE IRONING SERVICES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Harrogate, Ηνωμένο Βασίλειο.

 6. QUEENPRESS - TINTORERÍA POZUELO Y ARAVACA

  Ισπανία

  Η εταιρεία QUEENPRESS - TINTORERÍA POZUELO Y ARAVACA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Pozuelo De Alarcón, Madrid, Ισπανία.

 7. HENRI PETIT & CIE

  Γαλλία

  Η εταιρεία HENRI PETIT & CIE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει έδρα σε Aubenas, Γαλλία.

 8. AUTOMATIC INDUSTRIES

  Βέλγιο

  Η εταιρεία AUTOMATIC INDUSTRIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτόματα συστήματα εξόφλησης και διαχείρισης μετρητών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Αυτόματη εξόφληση - συστήματα, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Αυτόματη εξόφληση - συστήματα, εξοπλισμος πλυντηριων, και Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Hoboken, Βέλγιο.

 9. ESSECHIMICA

  Ιταλία

  Η εταιρεία ESSECHIMICA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις για καθαριστηρια, καθαριστηρια self-service, μηχανηματα για καθαριστηρια, και εξοπλισμος πλυντηριων. Έχει έδρα σε Vt, Ιταλία.

 10. MADSEN

  Βέλγιο

  Η εταιρεία MADSEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσιες πλυντηριου για την κλωστοϋφαντουργια, βιομηχανικα πλυντηρια, μηχανηματα για καθαριστηρια, και κατα των λεκεδων. Έχει έδρα σε Brugge, Βέλγιο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.180 Επιχειρήσεις