• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • πλινθοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Πλινθοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. UMMANMAK

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία μας κατέχει 45 χρόνια πείρας και πάνω από 400 εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν από εμάς σε όλο τον κόσμο. Δεσμευόμαστε στην παραγωγή εγκαταστάσεων ασφάλτου, εγκαταστάσεις για σκυρόδεμα, εξοπλισμό θραύσης και φιλτραρίσματος και μηχάνημα δημιουργίας μπλοκ και επίστρωσης σκυροδέματος. Οι εγκαταστάσεις μας λειτουργούν ήδη σε χώρες όπως στο Ουζμπεκιστάν, Καζακστάν, στην Ρωσία, Αίγυπτο, στο Ιράκ, στην Αλγερία, στα ΕΑΕ, στο Ομάν, Σουδάν, στην Τουρκία, Νιγηρία, στο Καμερούν, στην Ελλάδα, Ουγγαρία, στο Μαρόκο και στην Μακεδονία κ.λπ. Διαθέτουμε έναν εκτενή χαρτοφύλακα: •Εγκαταστάσεις επεξεργασίας σκυροδέματος : Σταθερές, συμπαγείς και κινητές καθώς και ειδικά έργα για όλες τις ανάγκες σας. •Εγκαταστάσεις ασφάλτου: Κινητές και σταθερές λύσεις για παραγωγή σε παρτίδες ή συνεχής. •Εξοπλισμός θραύσης λίθων και φιλτραρίσματος. •Στρωτήρας σκυροδέματος και μηχάνημα παραγωγής μπλοκ. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε αξιόπιστους σχεδιασμούς και παραγωγή ανώτατης ποιότητας για τον τομέα των μηχανημάτων στην Τουρκία και παγκοσμίως, με τους πάγκους, εξοπλισμό, λογισμικό και υλικό αιχμής και το έμπειρο, ταλαντούχο προσωπικό μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 2. MRM CONCRETE BATCHING PLANTS

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η MRM Concrete Batching Plants που ιδρύθηκε στο 2014, είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής στην Τουρκία που ειδικεύεται σε συμπαγείς, κινητές και σταθερές μονάδες σύνθεσης σκυροδέματος. Με ολοκληρωμένη διαδικασία σχεδίασης και παραγωγής έχουμε εγκαταστήσει και θέση σε λειτουργία με επιτυχία πολλές μονάδες σύνθεσης σκυροδέματος σε διάφορες χώρες παγκοσμίως, παρέχοντας αξιόπιστο σέρβις μετά την πώληση. Η παγκόσμια παρουσία μας εκτείνεται σε 4 ηπείρους με τις κινητού και σταθερού τύπου μονάδες σύνθεσης σκυροδέματος να εξάγονται σε πολλές και διάφορες χώρες. Στα υπερσύγχρονα εργοστάσιά μας στη βιομηχανική ζώνη Başkent της Άγκυρας διαθέτουμε μια εντυπωσιακή ικανότητα παραγωγής 60 μονάδων σύνδεσης το έτος σε στεγασμένους χώρους 12.000 m². Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής και υπερσύγχρονα μηχανήματα, έχει κερδίσει γρήγορα την εκτίμηση στον κλάδο παραδίδοντας απαράμιλλη ποιότητα και εξαιρετική εξυπηρέτηση. Η γκάμα των προϊόντων μας: •Σταθερές μονάδες σύνθεσης σκυροδέματος •Κινητές ω •Μονάδες παραγωγής ενέργειας εργοταξίων •Συμπαγείς μονάδες σύνθεσης σκυροδέματος •Σιλό τσιμέντου και εξοπλισμός σιλό •Αναμεικτήρες σε σκυροδέματος μονάδες σύνθεσης σκυροδέματος MRM, οι δικές μας μονάδες σύνθεσης ήδη αναμεμειγμένου σκυροδέματος καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα διαδικασιών, από την ανώτερης κατηγορίας παραγωγή έως την απλή εγκατάσταση, καθώς και ολοκληρωμένη εκπαίδευση και διάθεση ανταλλακτικών μετά την πώληση. Είμαστε αφοσιωμένοι στην ικανοποίηση των πελατών, επιδιώκοντας να παρέχουμε ανώτερα προϊόντα και υπηρεσίες σε κάθε στάδιο. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα!

 3. OFFICINE SMAC SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Officine Smac παράγει γραμμές και μηχανήματα για επισμάλτωση και διακόσμηση κεραμικών και πλακιδίων, μηχανήματα μεταξοτυπίας για διακοσμήσεις και για επισμάλτωση και επένδυση κεραμιδιών και τούβλων, μηχανήματα και εξοπλισμούς θρυμματισμού και επιλογής κεραμικών, τριμμένο γυαλί, γυαλί, κρύσταλλο, κοκκώδη υλικά και σμάλτα, μηχανήματα εκτύπωσης με κύλινδρο. Η Officine Smac S.p.A. ειδικεύεται από το 1969 στην κατασκευή αυτοματισμών, συστημάτων και εξοπλισμών για τη βιομηχανία των κεραμικών και των τούβλων.

 4. SKS MACHINES

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SKS MACHINES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταχειρισμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Επεξεργασία μετάλλων και σιδηροτεχνία - μηχανές και εξοπλισμοί, Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός, Πλινθοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γυαλί και κεραμεική - μηχανήματα και εξοπλισμοί βιομηχανιών, Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γυαλί - μηχανήματα και εξοπλισμός βιομηχανίας, και Μεταχειρισμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Willebroek, Βέλγιο.

 5. APPRO-TECHNO

  Βέλγιο

  Η Appro-Techno σας προσφέρει έναν ολοκληρωμένο σύστημα δόμησης (τοπική τουβλοποιία μηχανοκίνητη ή ήμι-μηχανοκίνητη). Ολοκληρωμένη μονάδα πλακόστρωτου, κατασκευής κεραμιδιών) για ελάχιστη και οικολογική επένδυση. Οι τεχνικές δόμησης με σταθεροποιημένο ή συμπιεσμένο όγκο χώματος (γεω-σκυροδέματος) είναι πλέον γνωστές σήμερα από το κέντρο έρευνας αρχιτεκτονικής με χώμα που εδρεύει στην Γκρενόμπλ. Το κεραμίδι από δονούμενο κονίαμα διαθέτει την δικά του επιστημονική βάση που βρίσκεται στο Ελβετικό κέντρο συνεργασίας. Το παραγωγικό μας υλικό επιτρέπει την χρήση μη καταρτισμένου προσωπικού και την εύκολη συντήρηση από τοπικούς τεχνίτες με λίγα εργαλεία. Τα μηχανήματα : χειροκίνητη πρέσα Terstaram, πρέσα ήμι Terstamatique ή Terstamatique, Μεταφορική ταινία, θραυστήρας λατερικού χώματος, σταθερός κάδος αναμικτήρας αυτοσυρόμενος, Δοσομετρητής χώματος 3 κ.μ, Δοσομετρητής τσιμέντου 200 L, Σταθερή Πρέσα, μηχάνημα για την παραγωγή σκυροδέματος και τσιμέντου, Tegulamatic AP100 - AP400 κεραμίδι ινοτσιμέντου.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. TITAN MACHINERY

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Είμαστε το ευρωπαϊκό υποκατάστημα της κινεζικής εταιρείας Titan Machinery Limited. Διαθέτουμε πολλά εργοστάσια που βρίσκονται στην ενδοχώρα της Κίνας. Παράγουμε αυτόματα υδραυλικά μηχανήματα κατασκευής τούβλων με υψηλή πίεση, μηχανήματα κατασκευής τούβλων και μπλοκ με δόνηση, γραμμές παραγωγής αφρώδους σκυροδέματος, εξοπλισμό για τσιμεντοβιομηχανίες, γραμμές διαχωρισμού αποβλήτων, διάφορα είδη εξοπλισμών μετατροπής αποβλήτων σε ενέργεια, μηχανήματα επικάλυψης PVD και άλλα. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με πολλά πανεπιστήμια στην Κίνα και την ανατολική Ευρώπη.

 2. EK-TA ENGINEERING LTD

  Τουρκία

  Η εταιρεία EK-TA ENGINEERING LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλινθοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συνθετικοι λιθοι, χειροποιητα πλακακια απο τερακοτα, μηχανηματα και εξοπλισμοι για τη βιομηχανια των τουβλων, και μηχανες πλινθοδομης. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 3. ZIM MUHENDISLIK TASARIM MAKINA

  Τουρκία

  Η εταιρεία ZIM MUHENDISLIK TASARIM MAKINA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλινθοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανήματα ογκολίθων από σκυρόδεμα, μηχάνημα σωλήνων από σκυρόδεμα, και εργοστασια σκυροδεματος. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 4. TROUVERTOUTICI - MACHINE A PARPAING - FER A BÉTON - PORTE EN BOIS - CENTRALE A BÉTON

  Τουρκία

  Η εταιρεία TROUVERTOUTICI - MACHINE A PARPAING - FER A BÉTON - PORTE EN BOIS - CENTRALE A BÉTON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλινθοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανήματα ογκολίθων από σκυρόδεμα. Έχει έδρα σε Trabzon, Τουρκία.

 5. SYNERGY CONCRETE MACHINES

  Τουρκία

  Η εταιρεία SYNERGY CONCRETE MACHINES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλινθοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Gaziantep, Τουρκία.

 1. JETI INDUSTRIAL TECHNOLOGY

  Ιταλία

  Η εταιρεία JETI INDUSTRIAL TECHNOLOGY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλινθοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πανες ακρατειας, πανες για παιδια, απορροφητικα, και ανταλλακτικα για βιομηχανικα μηχανηματα. Έχει έδρα σε Vacri, Ιταλία.

 2. ADVANCED CONSTRUCTION SYSTEMS

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία ADVANCED CONSTRUCTION SYSTEMS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλινθοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Leicester, Ηνωμένο Βασίλειο.

 1. TALLERES FELIPE VERDÉS

  Ισπανία

  Η εταιρεία TALLERES FELIPE VERDÉS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλινθοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξωθητες, θρυματιστες με σφυρα, και θραυστηρες κεραμικων υλικων. Έχει έδρα σε Vilanova Del Camí, Ισπανία.

 2. CAPACCIOLIMPIANTI

  Ιταλία

  Η εταιρεία CAPACCIOLIMPIANTI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλινθοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τουβλα απο τερακοτα, και Φούρνοι με σήραγγα. Έχει έδρα σε Sinalunga, Ιταλία.

 3. CMA SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία CMA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλινθοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Włochy, Ιταλία.

 4. VESS CONCRETE BLOCK MACHINE - READY MIX BATCHING PLANT

  Τουρκία

  Η εταιρεία VESS CONCRETE BLOCK MACHINE - READY MIX BATCHING PLANT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλινθοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Trabzon, Τουρκία.

 5. LATERMEC SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία LATERMEC SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλινθοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φιλιερες για την παραγωγη ειδων απο τερακοτα, και επισκευη προπελων. Έχει έδρα σε Torrile, Ιταλία.

 6. TUGMAKSAN

  Τουρκία

  Η εταιρεία TUGMAKSAN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλινθοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πυρίμαχα κεραμικά, μηχανή κατασκευής τούβλων, και Πυρίμαχα κεραμικά. Έχει έδρα σε Eskisehir, Τουρκία.

 7. MAZZETTI SISTEMI SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία MAZZETTI SISTEMI SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλινθοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μικτες. Έχει έδρα σε Castellarano, Ιταλία.

 8. HEIM EDT GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HEIM EDT GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλινθοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εφοδιασμος σε ποσιμο νερο, και προμηθειες για την υαλουργια. Έχει έδρα σε Crailsheim, Γερμανία.

 1. LABORATORIO TÉCNICO CERÁMICO, S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία LABORATORIO TÉCNICO CERÁMICO, S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλινθοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Igualada, Ισπανία.

 2. MUSSAN GROUP

  Τουρκία

  Η εταιρεία MUSSAN GROUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλινθοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανή κατασκευής τούβλων FLY ASH. Έχει έδρα σε Trabzon, Τουρκία.

 3. DREVET MARC (SA)

  Γαλλία

  Η εταιρεία DREVET MARC (SA), και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλινθοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης, Εγκαταστάσεις βιομηχανικών καπνοδόχων, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης, Εγκαταστάσεις βιομηχανικών καπνοδόχων, και Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Andrézieux Bouthéon, Γαλλία.

 4. CLAY TECH (YASAR OKUMUS MACHINERY)

  Τουρκία

  Η εταιρεία CLAY TECH (YASAR OKUMUS MACHINERY), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλινθοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Corum, Τουρκία.

 5. SOFEMAT

  Γαλλία

  Η εταιρεία SOFEMAT, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλινθοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Briec De L'Odet, Γαλλία.

 6. METALCERTIMA - INDUSTRIA METALOMECANICA, S.A.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία METALCERTIMA - INDUSTRIA METALOMECANICA, S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλινθοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεραμεική - μηχανήματα για τη βιομηχανία, και Κεραμεική - μηχανήματα για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Oliveira Do Bairro, Πορτογαλία.

 7. ENTEGREM ELEKTROMEKANLK

  Τουρκία

  Η εταιρεία ENTEGREM ELEKTROMEKANLK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλινθοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμβουλοι για τον τομεα της ωρολογοποιιας. Έχει έδρα σε Gebze Kocaell, Τουρκία.

 8. B.V. AANNEMERS INKOOP CENTRALE A.I.C.

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία B.V. AANNEMERS INKOOP CENTRALE A.I.C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλινθοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Harderwijk, Κάτω Χώρες.

 9. MASKINHUSET A/S

  Δανία

  Η εταιρεία MASKINHUSET A/S, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, Πλινθοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, και Πλινθοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Horsens, Δανία.

 10. TECNOFILIERE S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία TECNOFILIERE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλινθοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Novi Di Modena, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πλινθοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

11.932 Επιχειρήσεις

Kατηγορια