• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • πλεκτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα

Αποτελέσματα για

Πλεκτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BESER KIMYA SAN. VE TIC. LTD.STI.

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η ESER CHEMICALS είναι εξειδικευμένη εταιρεία παρασκευής χημικών που εξυπηρετεί διάφορους βιομηχανικούς τομείς για λιπαντικά και υγρά κατεργασίας μετάλλων ειδικά σετ γαλακτοποιητών, τροποποιητές ρεολογίας κόλλας αμύλου, χημικά αυτοκινητοβιομηχανίας, γαλακτοποιητές ορυκτέλαιου και σιλικονούχου ελαίου, σιλικονούχα και μη σιλικονούχα αντιαφριστικά ορυκτέλαιου, ελαιοχημικά, έλαια και πρόσθετα επεξεργασίας υφασμάτων, αντισηπτικά ξυλείας, αναστολείς διάβρωσης τεχνολογίας OAT και IAT για ψυκτικά υγρά και υγρά θερμικής μεταφοράς, υγρά υδραυλικών φρένων, πρόσθετα αντιδιαβρωτικών, ειδικοί και κλασικοί εστέρες. Αναπτύσσουμε εξατομικευμένα χημικά προϊόντα και λύσεις. Εξειδικευόμαστε κυρίως στα εξής προϊόντα; διαλυτά σετ γαλακτοποιητών ορυκτέλαιου, σετ μειγμάτων γαλακτοποιητών ελαίου κώνωσης, σετ γαλακτοποιητών διαλυτικού μηχανής βαμβακοσυλλογής, σετ γαλακτοποιητών ελαίου πλέξης, αντιδιαβρωτικά για ψυκτικά βιομηχανικής χρήσης και αντιψυκτικά, ημισυνθετικά υγρά κατεργασίας μετάλλων για μηχανήματα πολλαπλών μετάλλων κ.λπ.

 2. HAJ TEX GROUP

  Ουζμπεκιστάν

  Verified by europages badge

  Η HAJ TEX ιδρύθηκε το 2018 στο Ουζμπεκιστάν και είναι μια εταιρεία κλωστοϋφαντουργίας με ολοκληρωμένη κάθετη οργάνωση που εξειδικεύεται στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατηρεί την φήμη της αξιοπιστίας. Η ιδέα της “Cot Cluster Economy” είναι να καλλιεργεί υπεύθυνα βαμβάκι και εν βάθος όλα τα συστατικά της διαδικασίας, να βελτιστοποιεί την προστιθέμενη αξία και να ελαχιστοποιεί την αρνητική επίδραση στο περιβάλλον χάρη στην επαναχρησιμοποίηση των απορριμάτων παραγωγής και με την υποστήριξη μιας βοηθητικής τεχνολογικής επεξεργασίας ενδυμάτων. Τα απορρίματα από το βαμβάκι χρησιμοποιούνται ως βάση για την βάση χορτονομής για το κτηνοτροφικό μας χώρο μας, καθώς και το εργοστάσιο βαμβακέλαιου. Το σύμπλεγμα αποτελείται από μια ομάδα ολοκληρωμένων επιχειρήσεων που συμμετέχουν σε όλη την αλυσίδα της επεξεργασίας, εκοκκισμού, κλώσης βαμβακιού και παραγωγής και φινίρισμα υφασμάτων και παρασκευή ενδυμάτων. Τα προϊόντα μας διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση κατά STANDARD 100 από την OEKO-TEX®, BSCI, ISO 14001 - 2015, ISO 9001 - 2008, ISO 45001 - 2018, COM4, ORGANIC EU, GOTS. Με το παράδειγμα μας, θέλουμε να αποδείξουμε πως η βιομηχανία του βαμβακιού στο Ουζμπεκιστάν είναι σε θέση να τηρεί τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφαλείας όσον αφορά τις εργασιακές συνθήκες. Έχουμε προσελκύσεις εξαιρετικά καταρτισμένους ειδικούς και επαγγελματικός εξοπλισμός από παγκόσμια αναγωρισμένες φίρμες ώστε να υλοποιήσουμε έναν ολοκληρωμένο κύκλο παραγωγής, ξεκινώντας από το φύτευα το βαμβακιού στα χωράφια και τελειώνοντας με την παραγωγή των πρωτότυπων πλεκτών μας ενδυμάτων υπό το δικό μας εμπορικό σήμα. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει διάφορα είδη βαμβακερών νημάτων, βαμβακερά υφάσματα, πλεκτά υφάσματα και φινιρισμένα προϊόντα.

 3. SHANGHAI DURA INDUSTRIAL CO., LTD.

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SHANGHAI DURA INDUSTRIAL CO., LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλεκτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, Αγκράφες και πόρπες, Ετικέτες ρούχων, Πλαστικά φίλμ και φύλλα, Πλαστικά προϊόντα για τη βιομηχανία ενδυμάτων, Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες, Πλεκτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, μοντερνα αξεσουαρ, και Αγκράφες και πόρπες. Έχει έδρα σε Songjiang District, Shanghai, Κίνα.

 4. KAYMAZ TRIKO

  Τουρκία

  Η εταιρεία KAYMAZ TRIKO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλεκτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλεκτικη κατα παραγγελια, βαμβακερα πλεκτα ειδη, προμηθειες για πλεκτα, και πουλοβερ. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 5. TRANSTEXTIM

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία TRANSTEXTIM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλεκτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλεκτα ειδη. Έχει έδρα σε London, Ηνωμένο Βασίλειο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BRIGHI GROUP

  Ιταλία

  Η εταιρεία BRIGHI GROUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλεκτοβιομηχανία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλεκτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, Πλεκτομηχανές οικιακής χρήσης, Πλεκτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, και Πλεκτομηχανές οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Forlì, Ιταλία.

 2. TEXTIL-MASTER

  Γερμανία

  Η εταιρεία TEXTIL-MASTER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλεκτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κυκλικές πλεκτικές μηχανές, και μηχανηματα και εξοπλισμος παραγωγης ειδων πλεκτικης. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

 3. TSC-INTENATIONAL

  Ουκρανία

  Η εταιρεία TSC-INTENATIONAL, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλεκτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλεκτικές μηχανές για κάλτσες. Έχει έδρα σε Kiev, Ουκρανία.

 4. STITCHER GMBH SEWING-MACHINES

  Γερμανία

  Η εταιρεία STITCHER GMBH SEWING-MACHINES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, Πλεκτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, Κοπτικές μηχανές (υφασμάτων), Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, Πλεκτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, και Κοπτικές μηχανές (υφασμάτων). Έχει έδρα σε Hagen, Γερμανία.

 5. WUXI SHUANGDA PLUSH CO., LTD.

  Κίνα

  Η εταιρεία WUXI SHUANGDA PLUSH CO., LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλεκτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Chunjiang Road, Xishan Zone, Κίνα.

 1. BHADAURIA INFOTECH PRIVATE LIMITED

  Ινδία

  Η εταιρεία BHADAURIA INFOTECH PRIVATE LIMITED, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλεκτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε New Delhi, Ινδία.

 2. GISKA GROUP/ALMATEXTIL

  Πολωνία

  Η εταιρεία GISKA GROUP/ALMATEXTIL, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλεκτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, κυκλικές πλεκτικές μηχανές, και Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής. Έχει έδρα σε Łódź, Πολωνία.

 1. MASCHEN KNITTED WIRE MESH FACTORY

  Κίνα

  Η εταιρεία MASCHEN KNITTED WIRE MESH FACTORY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλεκτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Hengshui, Κίνα.

 2. HUAXIA YSTEX INDUSTRIAL CO.,LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία HUAXIA YSTEX INDUSTRIAL CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλεκτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Yantai, Κίνα.

 3. ANTICH & SONS (HUDDERSFIELD) LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία ANTICH & SONS (HUDDERSFIELD) LTD, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλεκτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα, Τεχνητά και συνθετικά υφάσματα, Υφάσματα, και Τεχνητά και συνθετικά υφάσματα. Έχει έδρα σε Huddersfield, Ηνωμένο Βασίλειο.

 4. SERRAINO ROSALBA

  Ιταλία

  Η εταιρεία SERRAINO ROSALBA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιδιορθώσεις καταναλωτικών αγαθών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλεκτοβιομηχανία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Πλεκτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, Πλεκτοβιομηχανία - μηχανήματα και εξαρτήματα, και Πλεκτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Rivarolo Canavese, Ιταλία.

 5. PORTOBELLO WOOLLENS

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία PORTOBELLO WOOLLENS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλεκτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα, Τεχνητά και συνθετικά υφάσματα, Υφάσματα, και Τεχνητά και συνθετικά υφάσματα. Έχει έδρα σε London, Ηνωμένο Βασίλειο.

 6. DAKS SIMPSON LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία DAKS SIMPSON LTD, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλεκτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα, Τεχνητά και συνθετικά υφάσματα, Υφάσματα, και Τεχνητά και συνθετικά υφάσματα. Έχει έδρα σε London, Ηνωμένο Βασίλειο.

 7. CHANNEL JUMPER

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία CHANNEL JUMPER, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλεκτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα, Τεχνητά και συνθετικά υφάσματα, Υφάσματα, και Τεχνητά και συνθετικά υφάσματα. Έχει έδρα σε Guernsey, Ηνωμένο Βασίλειο.

 8. WUXI JIALONG TEXTILE MACHINERY CO., LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία WUXI JIALONG TEXTILE MACHINERY CO., LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλεκτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Wuxi, Κίνα.

 1. AHMAD TEXTILES UK

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία AHMAD TEXTILES UK, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλεκτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα, Τεχνητά και συνθετικά υφάσματα, Υφάσματα, και Τεχνητά και συνθετικά υφάσματα. Έχει έδρα σε Bradford, Ηνωμένο Βασίλειο.

 2. JAMES ROBINSON FIBRES LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία JAMES ROBINSON FIBRES LTD, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλεκτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα, Τεχνητά και συνθετικά υφάσματα, Υφάσματα, και Τεχνητά και συνθετικά υφάσματα. Έχει έδρα σε Bradford, Ηνωμένο Βασίλειο.

 3. SHIMA - ORSI S.P.A.

  Ιταλία

  Η εταιρεία SHIMA - ORSI S.P.A., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλεκτοβιομηχανία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλεκτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, Πλεκτομηχανές οικιακής χρήσης, Πλεκτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, και Πλεκτομηχανές οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Segrate, Ιταλία.

 4. SOPHIE STELLER

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία SOPHIE STELLER, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλεκτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα, Τεχνητά και συνθετικά υφάσματα, Υφάσματα, και Τεχνητά και συνθετικά υφάσματα. Έχει έδρα σε Twickenham, Ηνωμένο Βασίλειο.

 5. LARSEN ITALIANA S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία LARSEN ITALIANA S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλεκτοβιομηχανία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλεκτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, Πλεκτομηχανές οικιακής χρήσης, Πλεκτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, και Πλεκτομηχανές οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Moglia, Ιταλία.

 6. G H HURT & SON LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία G H HURT & SON LTD, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλεκτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα, Τεχνητά και συνθετικά υφάσματα, Υφάσματα, και Τεχνητά και συνθετικά υφάσματα. Έχει έδρα σε Nottingham, Ηνωμένο Βασίλειο.

 7. A ELLIOT LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία A ELLIOT LTD, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλεκτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα, Τεχνητά και συνθετικά υφάσματα, Υφάσματα, και Τεχνητά και συνθετικά υφάσματα. Έχει έδρα σε Selkirk, Ηνωμένο Βασίλειο.

 8. OZDILEK

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία OZDILEK, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλεκτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα, Τεχνητά και συνθετικά υφάσματα, Υφάσματα, και Τεχνητά και συνθετικά υφάσματα. Έχει έδρα σε London, Ηνωμένο Βασίλειο.

 9. QUICK CHOICE LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία QUICK CHOICE LTD, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλεκτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα, Τεχνητά και συνθετικά υφάσματα, Υφάσματα, και Τεχνητά και συνθετικά υφάσματα. Έχει έδρα σε Leicester, Ηνωμένο Βασίλειο.

 10. NARROW FABRIC SERVICES LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία NARROW FABRIC SERVICES LTD, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλεκτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα, Τεχνητά και συνθετικά υφάσματα, Υφάσματα, και Τεχνητά και συνθετικά υφάσματα. Έχει έδρα σε Coalville, Ηνωμένο Βασίλειο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πλεκτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

170 Επιχειρήσεις

Kατηγορια