• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα

Αποτελέσματα για

Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ME.RO. SPA

  Ιταλία

  Η Me.Ro. κατασκευάζει συστήματα επεξεργασίας επιφανειών (επεξεργασία corona, επεξεργασία plasma) και συστήματα κλεισίματος με επαγωγή (cap sealing). Το σύστημα επεξεργασίας με πλάσμα προετοιμάζει την πλαστική μεμβράνη ώστε να μπορεί να υποβληθεί σε διαδικασία εκτύπωσης και εξέλασης. Το σύστημα επεξεργασίας με πλάσμα, προσφέρει, σε ορισμένα υλικά, ορισμένα οφέλη σε σχέση με την επεξεργασία corona. Το σύστημα « cap sealing » χρησιμοποιείται στην βιομηχανία της εμφιάλωσης και χρησιμεύει στην σφράγιση των δοχείων μετά την πλήρωση τους.

 2. OMIPA SPA

  Ιταλία

  Ολοκληρωμένες γραμμές εξώθησης για πλάκες, ελάσματα, μεμβράνες, κυψελοειδή προφίλ, πλαστικές ύλες, αισθητική ποιότητα, πλάκα γενικής χρήσης. Η οικογενειακή επιχείρηση απασχολεί 140 εργαζόμενους και έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στη διεθνή αγορά με επαγγελματισμό και δεξιότητες. Από το σχεδιασμό μέχρι τις υπηρεσίες μετά την πώληση, η Omipa προσφέρει στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο την τεχνική υποστήριξη και την απαραίτητη τεχνογνωσία για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της αγοράς.

 3. HL KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 4. HÖDTKE GMBH

  Γερμανία

 5. GEOPLAST KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Αυστρία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. KNIPP GMBH

  Γερμανία

 2. SPEZI-PACK KARL SPETHMANN GMBH

  Γερμανία

 3. AUGUST BENKER E.K.

  Γερμανία

 4. MEGA PLAST KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Γερμανία

 5. VOLANTE VERKLEIDUNGSSYSTEME GMBH

  Γερμανία

 1. PUHM GMBH

  Αυστρία

 2. BRUNO EUGSTER AG

  Ελβετία

 1. CYTEC GMBH

  Γερμανία

 2. GEISSLER GMBH & CO. KG, HERBERT

  Γερμανία

 3. HAMANN INDUSTRIETECHNIK-SÜD E.K.

  Γερμανία

 4. LEHNER ELECTRONICS GMBH

  Αυστρία

 5. GWL-ADDITIVE INH. DANIEL GRATHWOHL

  Γερμανία

 6. SCHUPPERT GMBH

  Γερμανία

 7. HEINZ GERO DUHME GMBH

  Γερμανία

 8. L-TECH AG

  Ελβετία

 1. MMH KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 2. ERLEMANN & HUCKENBECK GMBH & CO KG

  Γερμανία

 3. EISKA-PROJEKT INH. THOMAS EISKAMP

  Γερμανία

 4. TTPH GMBH

  Αυστρία

 5. PERIFERI SAS

  Γαλλία

 6. FRIMO GROUP GMBH

  Γερμανία

  Ο όμιλος επιχειρήσεων FRIMO συγκαταλέγεται μεταξύ τον παγκοσμίως κορυφαίων κατασκευαστών λύσεων συστήματος για την παραγωγή πλαστικών εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας. Εδώ και περισσότερες από πέντε δεκαετίες, τα προσαρμοσμένα συστήματα εργαλείων και εγκαταστάσεων χρησιμοποιούνται από τους πελάτες της FRIMO σε ολόκληρο τον κόσμο. Από παραδοσιακός προμηθευτής εργαλείων και εγκαταστάσεων, η επιχείρηση έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο τεχνολογικό συνεργάτη. Για τη διαχείριση μεγάλων έργων ως γενικός ανάδοχος, η FRIMO διαθέτει παγκοσμίως πολυάριθμες συστάσεις. Η FRIMO παρέχει στους πελάτες της ανεξάρτητη της μεθόδου υποστήριξη βάσει ενός ευρέος τεχνολογικού φάσματος που επί του παρόντος δεν διαθέτει κανένας άλλος προμηθευτής στην αγορά. Το πλεονέκτημα για τον πελάτη: ασφάλεια λήψης αποφάσεων και παραγωγής για το βέλτιστη, προσαρμοσμένο στο προϊόν συνδυασμό τεχνολογίας σε ολόκληρη την αλυσίδα πρόσθετης αξίας.

 7. HELIOS GERÄTEBAU FÜR KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η HELIOS είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές μηχανημάτων και εργαλείων χειρισμού υλικών στον κλάδο των πλαστικών από το 1982, χάρη στις πρωτοποριακές νέες τεχνολογίες που παρέχει. Η γκάμα προϊόντων της κυμαίνεται από βιομηχανικά συστήματα εκκένωσης για μεγάλα δοχεία (octabin και big bag), συσκευές πνευματικής μεταφοράς και συσκευές αφαίρεσης σκόνης έως ξηραντήρες πλαστικών κοκκίων, σχεδιασμένους ως ένθετα εξαρτήματα, κινητούς ξηραντήρες επιφάνειας ή ξηραντήρες μερίδων. Εγγύηση: «Made in GERMANY».

 8. VISHVA EXIM PVT LTD

  Ινδία

  Η Vishva Exim PVT LTD είναι μια εταιρεία με πιστοποίηση κατά ISO και κατασκευάζει μηχανήματα πιστοποίησης CE. Η ομάδα μας αποτελούμενη από 50 υπαλλήλους κατέχει πολυετή πείρα στην βιομηχανία των μηχανημάτων για πλαστικές ύλες. Αποστολή μας να παρέχουμε μηχανήματα ανώτατης ποιότητας με την καλύτερη εξυπηρέτηση μετά την πώληση σε όλους τους πελάτες μας. Η γκάμα των προϊόντων της Vishva Exim: · μηχάνημα κατασκευής σακούλας για τα ψώνια με κυκλική ή κολλημένη χερούλι · Μηχάνημα πλευρικής σφράγισης πολλαπλής χρήσης· Βιοδιασπώμενη και οργανική πλευρική σφράγιση και σφράγιση πάτου · Μηχάνημα σφράγισης ανθεκτικού πάτου Flying Knife· μηχάνημα σφράγισης φερμουάρ (αλυσίδα και ολίσθησης)· Μηχάνημα πλευρικής σφράγισης Wickeder· Bag on Roll· Μηχάνημα κατασκευής σακούλας για κοντομάνικα· Μηχανήματα σφράγισης πάτου · Κάθετες μηχανές κατασκευής θηκών · Μηχάνημα κατασκευής θήκης με κεντρική σφράγιση και με 3 πλευρικές σφραγίσεις · Κατασκευή σάκων αλληλογραφίες/ ασφαλείας · VELOSLIT 300 - 600 mtr/λεπτό · Μηχανές ανακύκλωσης VELOREX

 9. INAN PLASTIK MAKINALARI

  Τουρκία

 10. PLANT FRICTION MATERIALS

  Ουκρανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.439 επιχειρήσεις