• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • πιρτσίνια

Αποτελέσματα για

Πιρτσίνια - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MICRON AMERICA

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η MICRON AMERICA, εταιρεία με έδρα την πόλη Ιζμίρ στην Τουρκία, προμηθεύει δακτύλιους από πλαστικό- μέταλλο- ορείχαλκο, κρίκοι για κουρτίνες και μηχανήματα στερέωσης από το Τα πρότυπα μας υψηλής ποιότητας για την κατασκευή καθώς και η αφιερωμένη μας ισχυρή υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μας ανύψωσαν στην ηγετική θέση προμήθειας πλαστικών συνδέσμων, μεταλλικών συνδέσμων, κουμπιών πίεσης, κουμπιών, καλυμμένων κουμπιών, πιρτσίνια για τζιν, μηχανήματα δακτυλίων, μηχανήματα καλυμμάτων κουμπιών και καλουπιών για την βιομηχανία ένδυσης, αυτοκινήτου και πολλών άλλων βιομηχανιών. Η Micron America φημίζεται για την απόλυτη της αφοσίωση στην παροχή προϊόντων, υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας και προσιτές τιμές.Κύριος μας στόχος είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.Η δύναμη μας βρίσκεται στην ικανότητα μας να ανταποκριθούμε γρήγορα και αποτελεσματικά στις ανάγκες των πελατών μας.Διευκολύνουμε τους πελάτες μας για την επιλογή του σωστού προϊόντος που είναι το πιο κατάλληλο στις ανάγκες τους. Το ιδιαίτερα καταρτισμένο μας προσωπικό σας βοηθά να επιλέξετε το σωστό κούμπωμα και/ ή μηχάνημα για την εργασία σας. Μεταφέρουμε εκατομμύρια συνδέσμους σε απόθεμα, για μια γρήγορη, άμεση παράδοση.Είμαστε περήφανοι για το ευγενικό, καταρτισμένο μας προσωπικό και για την γρήγορη αποστολή των ειδών σε απόθεμα.Η πείρα μας μας δίνει την δυνατότητα να σας παρέχουμε συνεχή ποιότητα, υπηρεσίες εντός προθεσμίας και ανταγωνιστικές τιμές.Εξυπηρετούμε σε ολόκληρο τον κόσμο εξασφαλίζοντας γρήγορη, ασφαλή και αποτελεσματική υπηρεσία.Δίνουμε πρόσβαση στην ποιότητα ζωής σε όλο τον κόσμο.Διατηρούμε μια ισχυρή, επιτυχημένη επιχείρηση, με επίκεντρο την ικανοποίηση του πελάτη.Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. SCHÄFER + PETERS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία Schäfer + Peters είναι ο συνεργάτης σας για ανθεκτικά στη σκουριά και στα οξέα συνδετικά στοιχεία, τυποποιημένα εξαρτήματα DIN, όπως, π. χ., ξυλόβιδες, μετρικές βίδες, λαμαρινόβιδες, ροδέλες, παξιμάδια, αλλά και προϊόντα, όπως στερεώσεις βαριών φορτίων, ασφαλιστικές βίδες και στερεώσεις ηλιακών συστημάτων, καθώς και ειδικά εξαρτήματα & και εξαρτήματα βάσει σχεδίου – τα πάντα σε διάφορες εκδόσεις. Καλλιεργούμε μια άψογη σχέση με τους πελάτες μας. Για το σκοπό αυτό διαθέτουμε περισσότερα από 32.000 διάφορα προϊόντα αποθήκης, περισσότερους από 200 δραστήριους και εκπαιδευμένους συνεργάτες και σύγχρονη διαχείριση ποιότητας. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε όλα τα προϊόντα αποθήκης, όπως διάφορες βίδες, παξιμάδια, ροδέλες, μπουλόνια, συρματόσχοινα, αλυσίδες, πείρους, καθώς και πολλά άλλα συνδετικά στοιχεία από ανοξείδωτο χάλυβα. Για την πρόσβαση στο ηλεκτρονικό κατάστημα S+P απευθυνθείτε στη δική μας ομάδα πωλήσεων.

 3. SPIROL

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SPIROL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πιρτσίνια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρεσαριστά εξαρτήματα για τεχνικές αλληλοσύνδεσης, Χαλύβδινοι πείροι, δισκοειδη ελατηρια, και Ένθετα σπειρώματα. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

 4. KLIP-IT BY K PLAST

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KLIP-IT BY K PLAST, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξαρτήματα στερέωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πιρτσίνια, Πιρτσίνια, πόρπες, περικοχλια με κλωβο, πωματα, ταχυσύνδεσμοι, και αγκιστρα καλωδιων. Έχει έδρα σε Saarbrücken, Γερμανία.

 5. PIRPED INTERNATIONAL

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PIRPED INTERNATIONAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετροχημεία - εγκαταστάσεις και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βέργες με σπείρωμα, Φλάντζες κρουνοποιΐας, Πιρτσίνια, σφυρήλατα εξαρτήματα, Βέργες με σπείρωμα, Φλάντζες κρουνοποιΐας, ανοξειδωτες φλαντζες, εξαρτήματα για σωληνώσεις, και Πιρτσίνια. Έχει έδρα σε Chatou, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. OTTO EICHHOFF GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία OTTO EICHHOFF GMBH & CO. KG, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τορνευτα ειδη κιγκαλεριας, Πιρτσίνια, Εξαρτήματα διαμόρφωσης εν ψυχρώ, πλαστικες βιδες, Χιτώνια με σπείρωμα, πειροι, Αποστατικά δαχτυλίδια, καρφιά αυτόματης στερέωσης, και Βίδες βάσει σχεδίου. Έχει έδρα σε Lüdenscheid, Γερμανία.

 2. RIVET-EXPERT

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RIVET-EXPERT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πιρτσίνια. Έχει έδρα σε Wuppertal, Γερμανία.

 3. KAISER & WALTERMANN GMBH METALLWARENFABRIK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KAISER & WALTERMANN GMBH METALLWARENFABRIK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πιρτσίνια. Έχει έδρα σε Sundern, Γερμανία.

 4. FRANZ MIEDERHOFF OHG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FRANZ MIEDERHOFF OHG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πιρτσίνια. Έχει έδρα σε Sundern, Γερμανία.

 5. FAR SRL SISTEMI DI FISSAGGIO

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FAR SRL SISTEMI DI FISSAGGIO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πιρτσίνια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τυφλα πριτσινια. Έχει έδρα σε Granarolo Dell'emilia, Ιταλία.

 1. A. EICHLER INHABER THOMAS EICHLER

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία A. EICHLER INHABER THOMAS EICHLER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πιρτσίνια. Έχει έδρα σε Wäschenbeuren, Γερμανία.

 2. CONSTANTIN HANG MASCHINEN-PRODUKTION GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CONSTANTIN HANG MASCHINEN-PRODUKTION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πιρτσίνια. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

 1. Metalci Dugme Aksesuar

  Τουρκία

  Είμαστε μια Τούρκικη εταιρεία κατασκευής κουμπιών και αξεσουάρ χονδρικής πώλησης. Σήμερα, ενώ αναπτύσσονται και ενημερώνονται συνεχώς η τεχνολογία και τα υλικά παραγωγής, η βιομηχανία της κλωστοϋφαντουργίας ανανεώνεται συνεχώς και έχει την τάση να προσφέρει πιο πρακτικά και δημιουργικά προϊόντα. Διαθέτουμε έναν εκτενή χαρτοφύλακα προϊόντων με κουμπιά και αξεσουάρ ένδυσης όπως: •Κουμπιά •Συστήματα κλιπαρίσματος • Πριτσίνια • Δακτύλιοι • Πόρπες • Στοπ και συνδετήρες κ.λπ. Πέρα από τον πλούσιο μας χαρτοφύλακα με κουμπιά και αξεσουάρ, που προσφέρει μια διαφορετική διάσταση στην βιομηχανία της κλωστοϋφαντουργίας χάρη στα δημιουργικά του σχέδια, προσφέρουμε επίσης μοναδικές λύσεις. Η εταιρεία μας, που ακολουθεί στενά αυτές τις τάσεις, ενημερώνει συνεχώς τον χαρτοφύλακα της με τα παραγωγικά υλικά καθώς και την τεχνολογία και συνεχίζει τις προσπάθειες της ώστε να παράγει πιο οικονομικά προϊόντα με μεγαλύτερη παραγωγική αποτελεσματικότητα. Οι μελέτες μας στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης για περιβαλλοντολογική υγεία συνεχίζονται αδιάκοπα και οι εγκαταστάσεις μας καθώς και οι επεξεργασίες που διεξάγονται εκεί δεν μολύνουν το περιβάλλον με τα απόβλητα τους. 'Ολες οι πρώτες ύλες και τα υλικά επικάλυψης/βαφής που χρησιμοποιούμε στην παραγωγή τηρούν τα παγκόσμια πρότυπα και δεν περιέχουν καρκινογενείς ουσίες. Δίνουμε μεγάλη σημασία στην έγκαιρη και γρήγορη παράδοση- διανομή και στις γνήσιες παραγωγής σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας μια γρήγορη και προσεγμένη παράδοση ποιοτικών προϊόντων. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. ECKOLD GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η ECKOLD είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για τη συναρμογή με πίεση, τη διάτρηση, το αυτοδιάτρητο πιρτσίνωμα και την πλαστική παραμόρφωση ελασμάτων και προφίλ. Η επωνυμία ECKOLD σημαίνει προϊόντα υψηλής ποιότητας και καλή εξυπηρέτηση. Ως πρωτοπόρος στην καινοτομική τεχνολογία συναρμογής με πίεση για τη συναρμογή ελασμάτων και προφίλ διαθέτουμε ασύγκριτη εμπειρία στον τομέα της ψυχρής πλαστικής παραμόρφωσης. Στον τομέα της βιομηχανίας επεξεργασίας ελασμάτων είμαστε γνωστοί χάρη στην εμπειρία δεκαετιών ως ειδικοί στην επίλυση προβλημάτων και δραστηριοποιούμαστε πλέον σε παγκόσμιο επίπεδο. Για τους πελάτες μας στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, της κατασκευής αεροσκαφών, της ναυπηγικής και της κατασκευής σιδηροδρομικών οχημάτων, καθώς και όλης της βιομηχανίας επεξεργασίας ελασμάτων κατασκευάζουμε και παράγουμε ως μηχανολογική επιχείρηση εργαλεία, μηχανήματα και εγκαταστάσεις για την πλαστική παραμόρφωση, τη συναρμογή και τη διάτρηση ελασμάτων και προφίλ.

 3. RUSCONI BIXIO SRL

  Ιταλία

  Η Rusconi Bixio κατεργάζεται τα μέταλλα εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα. Η παραγωγή περιλαμβάνει πριτσίνια: συμπαγή, ημιδιάτρητα και σωληνοειδή, βίδες με κεφαλή διαφόρων τύπων, σε πλέγμα ή κατά παραγγελία, στροφείς και ελκυστήρες. Η επιχείρηση είναι σε θέση να προμηθεύσει τα προϊόντα της από σίδηρο, ανοξείδωτο, αλουμίνιο, ορείχαλκο και χαλκό και είναι εξοπλισμένη για την κατασκευή μικρών και μεγάλων ποσοτήτων, ακόμη και για ειδικά προϊόντα κατά παραγγελία.

 4. METALMAX LECH MIKITA

  Πολωνία

  Η βασική αρχή της επιχείρησής μας είναι η εκπλήρωση των προσδοκιών των πελατών μας, ανεξάρτητα από το βαθμό δυσκολίας της κάθε εργασίας. Το πολύπειρο προσωπικό μας και η συνεργασία μας με τους κορυφαίους ειδήμονες εξασφαλίζουν την παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών στους πελάτες μας.

 5. XINYA BLIND RIVET MANUFACTUING CO., LTD.

  Κίνα

 6. CLIPSSHOP DIS TIC.LTD.STI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία CLIPSSHOP DIS TIC.LTD.STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πιρτσίνια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δακτυλιοι. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 7. STAR BAGLANTI ELEMANLARI POMPA VE ENDUSTRIYEL URUNLER SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία STAR BAGLANTI ELEMANLARI POMPA VE ENDUSTRIYEL URUNLER SAN. TIC. LTD. ŞTI., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πιρτσίνια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ψυγεία για δημητριακά, και αντλιες διαφραγματος. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 8. SHUN SHUAY ENTERPRISE CO.,LTD

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

  Η εταιρεία SHUN SHUAY ENTERPRISE CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πιρτσίνια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα για κόπιτσες, δακτυλιοι, κοπιτσαδοροι για επιχειρησεις υποδηματοποιιας και επιδιορθωσης υποδηματων, και μηχανηματα διατρησης (καταστροφη εγγραφων). Έχει έδρα σε Taichung City, Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας).

 1. PERFFIXE

  Γαλλία

  Η εταιρεία PERFFIXE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πιρτσίνια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ξυλοβιδες. Έχει έδρα σε Le Plessis Sainte Opportune, Γαλλία.

 2. RIVIT FASTENES & TOOLS

  Ιταλία

  Η εταιρεία RIVIT FASTENES & TOOLS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πιρτσίνια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη στερέωσης- Μεταλλική κιγκαλερία, ξακριστρες, τυφλα πριτσινια, Είδη στερέωσης- Μεταλλική κιγκαλερία, και πληρη πριτσινια. Έχει έδρα σε Ozzano Dell'emilia, Ιταλία.

 3. IN-CO S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία IN-CO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πιρτσίνια, Ηλεκτρικός εξοπλισμός, Πιρτσίνια, και Ηλεκτρικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Desio, Ιταλία.

 4. ISC PLASTIC PARTS, S.L. DEUTSCHLAND

  Γερμανία

  Η εταιρεία ISC PLASTIC PARTS, S.L. DEUTSCHLAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πιρτσίνια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δακτύλιοι, Δακτύλιοι, βασεις στηριξης, πωματα, και Αξεσουάρ σωλήνων προστασίας καλωδίων. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 5. METALNIT PAWEŁ WARZECHA

  Πολωνία

  Η εταιρεία METALNIT PAWEŁ WARZECHA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πιρτσίνια. Έχει έδρα σε Bogumiłowice, Πολωνία.

 6. CERGY-VIS

  Γαλλία

  Η εταιρεία CERGY-VIS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βέργες με σπείρωμα, Πιρτσίνια, βιδοποιϊα, Βέργες με σπείρωμα, δακτυλιοι, και Πιρτσίνια. Έχει έδρα σε Saint-Ouen L'aumone, Γαλλία.

 7. WUXI ANSHIDA HARDWARE CO., LTD.

  Κίνα

  Η εταιρεία WUXI ANSHIDA HARDWARE CO., LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πιρτσίνια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρφια, και Τεχνολογία τυφλών πριτσινιών. Έχει έδρα σε WUXI,, Κίνα.

 8. ATELIERS HAUTE GARONNE ETS AURIOL ET CIE

  Γαλλία

  Η εταιρεία ATELIERS HAUTE GARONNE ETS AURIOL ET CIE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξαρτήματα στερέωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πιρτσίνια, Πιρτσίνια, Ειδική βιδοποιΐα, Αεροναυτική, και συστηματα στερεωσης. Έχει έδρα σε Flourens, Γαλλία.

 9. A. FOUBERT VISSERIE SA

  Γαλλία

  Η εταιρεία A. FOUBERT VISSERIE SA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πιρτσίνια, βιδοποιϊα, Πιρτσίνια, και δακτυλιοι. Έχει έδρα σε Val-De-Reuil, Γαλλία.

 10. RIFIX

  Γαλλία

  Η εταιρεία RIFIX, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη στερέωσης- Μεταλλική κιγκαλερία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πιρτσίνια, κοχλοποιια- συνδεσμοι - βιδες - παξιμαδια - στερεωσεις, βιδοποιϊα, Πιρτσίνια, και σφηνες στερεωσης. Έχει έδρα σε Sierentz, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πιρτσίνια - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

76 Επιχειρήσεις