• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • πιρτσίνια

Αποτελέσματα για

Πιρτσίνια - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MICRON AMERICA

  Τουρκία

  Verified by Europages badge

  Η MICRON AMERICA, εταιρεία με έδρα την πόλη Ιζμίρ στην Τουρκία, προμηθεύει δακτύλιους από πλαστικό- μέταλλο- ορείχαλκο, κρίκοι για κουρτίνες και μηχανήματα στερέωσης από το Τα πρότυπα μας υψηλής ποιότητας για την κατασκευή καθώς και η αφιερωμένη μας ισχυρή υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μας ανύψωσαν στην ηγετική θέση προμήθειας πλαστικών συνδέσμων, μεταλλικών συνδέσμων, κουμπιών πίεσης, κουμπιών, καλυμμένων κουμπιών, πιρτσίνια για τζιν, μηχανήματα δακτυλίων, μηχανήματα καλυμμάτων κουμπιών και καλουπιών για την βιομηχανία ένδυσης, αυτοκινήτου και πολλών άλλων βιομηχανιών. Η Micron America φημίζεται για την απόλυτη της αφοσίωση στην παροχή προϊόντων, υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας και προσιτές τιμές.Κύριος μας στόχος είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.Η δύναμη μας βρίσκεται στην ικανότητα μας να ανταποκριθούμε γρήγορα και αποτελεσματικά στις ανάγκες των πελατών μας.Διευκολύνουμε τους πελάτες μας για την επιλογή του σωστού προϊόντος που είναι το πιο κατάλληλο στις ανάγκες τους. Το ιδιαίτερα καταρτισμένο μας προσωπικό σας βοηθά να επιλέξετε το σωστό κούμπωμα και/ ή μηχάνημα για την εργασία σας. Μεταφέρουμε εκατομμύρια συνδέσμους σε απόθεμα, για μια γρήγορη, άμεση παράδοση.Είμαστε περήφανοι για το ευγενικό, καταρτισμένο μας προσωπικό και για την γρήγορη αποστολή των ειδών σε απόθεμα.Η πείρα μας μας δίνει την δυνατότητα να σας παρέχουμε συνεχή ποιότητα, υπηρεσίες εντός προθεσμίας και ανταγωνιστικές τιμές.Εξυπηρετούμε σε ολόκληρο τον κόσμο εξασφαλίζοντας γρήγορη, ασφαλή και αποτελεσματική υπηρεσία.Δίνουμε πρόσβαση στην ποιότητα ζωής σε όλο τον κόσμο.Διατηρούμε μια ισχυρή, επιτυχημένη επιχείρηση, με επίκεντρο την ικανοποίηση του πελάτη.Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. SCHÄFER + PETERS GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η εταιρεία Schäfer + Peters είναι ο συνεργάτης σας για ανθεκτικά στη σκουριά και στα οξέα συνδετικά στοιχεία, τυποποιημένα εξαρτήματα DIN, όπως, π. χ., ξυλόβιδες, μετρικές βίδες, λαμαρινόβιδες, ροδέλες, παξιμάδια, αλλά και προϊόντα, όπως στερεώσεις βαριών φορτίων, ασφαλιστικές βίδες και στερεώσεις ηλιακών συστημάτων, καθώς και ειδικά εξαρτήματα & και εξαρτήματα βάσει σχεδίου – τα πάντα σε διάφορες εκδόσεις. Καλλιεργούμε μια άψογη σχέση με τους πελάτες μας. Για το σκοπό αυτό διαθέτουμε περισσότερα από 32.000 διάφορα προϊόντα αποθήκης, περισσότερους από 200 δραστήριους και εκπαιδευμένους συνεργάτες και σύγχρονη διαχείριση ποιότητας. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε όλα τα προϊόντα αποθήκης, όπως διάφορες βίδες, παξιμάδια, ροδέλες, μπουλόνια, συρματόσχοινα, αλυσίδες, πείρους, καθώς και πολλά άλλα συνδετικά στοιχεία από ανοξείδωτο χάλυβα. Για την πρόσβαση στο ηλεκτρονικό κατάστημα S+P απευθυνθείτε στη δική μας ομάδα πωλήσεων.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. OTTO EICHHOFF GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Ως επιχείρηση με εμπειρία άνω των 100 ετών στην παραγωγή και στο χονδρεμπόριο στοιχείων στερέωσης είμαστε σε θέση να σάς παρέχουμε πολύ μεγαλύτερη βοήθεια από πολλούς άλλους. Καλέστε μας και πείτε μας τι θέλετε. Διαθέτουμε ολοκληρωμένη γκάμα βιδών και συνδετικών στοιχείων και όλες τις ειδικές κατασκευές από τον ίδιο προμηθευτή, για παράδειγμα: βίδες από 30.000 τεμ. ως εξαρτήματα ψυχρής διέλασης, ενώ μικρότερους αριθμούς τεμαχίων παράγουμε, π.χ., στους αυτόματους τόρνους μας. Κατασκευή πρωτοτύπων, εξαρτήματα βάσει σχεδίου και δείγματα κατά VDA. Βίδες που παράγονται ως τορναριστά εξαρτήματα για απευθείας βίδωμα σε πλαστικά και προϊόντα χύτευσης υπό πίεση – για κάθε μορφή σπειρώματος. Επεξεργασία με αφαίρεση υλικού παραδιδόμενων βιδών. Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας πρώτα ως ανθρώπους. Με την καλή συνεργασία θέλουμε να γιορτάσουμε κοινές επιτυχίες! Πελατολόγιο: προμηθευτές της αυτοκινητοβιομηχανίας (T1 - T3), ηλεκτρονική και ηλεκτροτεχνία, μηχανήματα και εγκαταστάσεις, οικιακές συσκευές, βιομηχανία οχημάτων επαγγελματικής χρήσης, κατασκευαστικός κλάδος, ιατρική τεχνολογία, αμυντική βιομηχανία.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. HANS PETER SCHULTE GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η Hans Peter Schulte GmbH είναι μια οικογενειακή επιχείρηση διευθυνόμενη από τη δεύτερη γενιά, η οποία έχει εξελιχθεί από το 1964 σε κορυφαίο στην αγορά κατασκευαστή στον κλάδο της βιομηχανίας επεξεργασίας με αφαίρεση υλικού. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται σε πολλούς κλάδους. Η Hans Peter Schulte GmbH εδρεύει στο Plettenberg του Sauerland. Η επιχείρησή μας είναι μια παραγωγική βιομηχανική επιχείρηση για τορναριστά εξαρτήματα ακριβείας και τμήματα σωλήνων. Συνολικά απασχολούνται 20 συνεργάτες και παραδίδονται πολλά εκατομμύρια εξαρτήματα σε ετήσια βάση. Η δική μας τεχνολογία παραγωγής είναι σε κορυφαίο στην αγορά του κλάδου επίπεδο. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά τα καλύτερα συστήματα που καθιστούν τις συνοδευτικές μας διαδικασίες διαφανείς και αποτελεσματικές. Οι πελάτες χρειάζονται προϊόντα υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές αγοράς. Η ευελιξία μας διασφαλίζει σύντομες προθεσμίες παράδοσης και την εξειδικευμένη διεκπεραίωση από το αίτημα έως την παράδοση.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. Metalci Dugme Aksesuar

  Τουρκία

  Verified by Europages badge

  Είμαστε μια Τούρκικη εταιρεία κατασκευής κουμπιών και αξεσουάρ χονδρικής πώλησης. Σήμερα, ενώ αναπτύσσονται και ενημερώνονται συνεχώς η τεχνολογία και τα υλικά παραγωγής, η βιομηχανία της κλωστοϋφαντουργίας ανανεώνεται συνεχώς και έχει την τάση να προσφέρει πιο πρακτικά και δημιουργικά προϊόντα. Διαθέτουμε έναν εκτενή χαρτοφύλακα προϊόντων με κουμπιά και αξεσουάρ ένδυσης όπως: •Κουμπιά •Συστήματα κλιπαρίσματος • Πριτσίνια • Δακτύλιοι • Πόρπες • Στοπ και συνδετήρες κ.λπ. Πέρα από τον πλούσιο μας χαρτοφύλακα με κουμπιά και αξεσουάρ, που προσφέρει μια διαφορετική διάσταση στην βιομηχανία της κλωστοϋφαντουργίας χάρη στα δημιουργικά του σχέδια, προσφέρουμε επίσης μοναδικές λύσεις. Η εταιρεία μας, που ακολουθεί στενά αυτές τις τάσεις, ενημερώνει συνεχώς τον χαρτοφύλακα της με τα παραγωγικά υλικά καθώς και την τεχνολογία και συνεχίζει τις προσπάθειες της ώστε να παράγει πιο οικονομικά προϊόντα με μεγαλύτερη παραγωγική αποτελεσματικότητα. Οι μελέτες μας στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης για περιβαλλοντολογική υγεία συνεχίζονται αδιάκοπα και οι εγκαταστάσεις μας καθώς και οι επεξεργασίες που διεξάγονται εκεί δεν μολύνουν το περιβάλλον με τα απόβλητα τους. 'Ολες οι πρώτες ύλες και τα υλικά επικάλυψης/βαφής που χρησιμοποιούμε στην παραγωγή τηρούν τα παγκόσμια πρότυπα και δεν περιέχουν καρκινογενείς ουσίες. Δίνουμε μεγάλη σημασία στην έγκαιρη και γρήγορη παράδοση- διανομή και στις γνήσιες παραγωγής σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας μια γρήγορη και προσεγμένη παράδοση ποιοτικών προϊόντων. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. ECKOLD GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η ECKOLD είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για τη συναρμογή με πίεση, τη διάτρηση, το αυτοδιάτρητο πιρτσίνωμα και την πλαστική παραμόρφωση ελασμάτων και προφίλ. Η επωνυμία ECKOLD σημαίνει προϊόντα υψηλής ποιότητας και καλή εξυπηρέτηση. Ως πρωτοπόρος στην καινοτομική τεχνολογία συναρμογής με πίεση για τη συναρμογή ελασμάτων και προφίλ διαθέτουμε ασύγκριτη εμπειρία στον τομέα της ψυχρής πλαστικής παραμόρφωσης. Στον τομέα της βιομηχανίας επεξεργασίας ελασμάτων είμαστε γνωστοί χάρη στην εμπειρία δεκαετιών ως ειδικοί στην επίλυση προβλημάτων και δραστηριοποιούμαστε πλέον σε παγκόσμιο επίπεδο. Για τους πελάτες μας στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, της κατασκευής αεροσκαφών, της ναυπηγικής και της κατασκευής σιδηροδρομικών οχημάτων, καθώς και όλης της βιομηχανίας επεξεργασίας ελασμάτων κατασκευάζουμε και παράγουμε ως μηχανολογική επιχείρηση εργαλεία, μηχανήματα και εγκαταστάσεις για την πλαστική παραμόρφωση, τη συναρμογή και τη διάτρηση ελασμάτων και προφίλ.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. SPIROL GERMANY

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 3. KLIP-IT BY K PLAST

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 4. RIVET-EXPERT

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 5. KAISER & WALTERMANN GMBH METALLWARENFABRIK

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 1. FRANZ MIEDERHOFF OHG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 2. CORBETTA & C. SNC DI CORBETTA ERMANNO & C.

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 3. FAR SRL SISTEMI DI FISSAGGIO

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 4. HALBACH + BÖCKMANN GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 5. CONSTANTIN HANG MASCHINEN-PRODUKTION GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 6. FATUS

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 7. A. EICHLER INHABER THOMAS EICHLER

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 8. METALMAX LECH MIKITA

  Πολωνία

  Η βασική αρχή της επιχείρησής μας είναι η εκπλήρωση των προσδοκιών των πελατών μας, ανεξάρτητα από το βαθμό δυσκολίας της κάθε εργασίας. Το πολύπειρο προσωπικό μας και η συνεργασία μας με τους κορυφαίους ειδήμονες εξασφαλίζουν την παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών στους πελάτες μας.

 9. RUSCONI BIXIO SRL

  Ιταλία

  Η Rusconi Bixio κατεργάζεται τα μέταλλα εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα. Η παραγωγή περιλαμβάνει πριτσίνια: συμπαγή, ημιδιάτρητα και σωληνοειδή, βίδες με κεφαλή διαφόρων τύπων, σε πλέγμα ή κατά παραγγελία, στροφείς και ελκυστήρες. Η επιχείρηση είναι σε θέση να προμηθεύσει τα προϊόντα της από σίδηρο, ανοξείδωτο, αλουμίνιο, ορείχαλκο και χαλκό και είναι εξοπλισμένη για την κατασκευή μικρών και μεγάλων ποσοτήτων, ακόμη και για ειδικά προϊόντα κατά παραγγελία.

 10. XINYA BLIND RIVET MANUFACTUING CO., LTD.

  Κίνα

 1. STAR BAGLANTI ELEMANLARI VE TEKNOLOJIK URUNLER LTD. ŞTI.

  Τουρκία

 2. CLIPSSHOP DIS TIC.LTD.STI.

  Τουρκία

 3. SHUN SHUAY ENTERPRISE CO.,LTD

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

 4. PERFFIXE

  Γαλλία

 5. RIVIT FASTENES & TOOLS

  Ιταλία

 6. METALNIT PAWEŁ WARZECHA

  Πολωνία

 7. TITANOX FASTENING TECHNOLOGIES

  Γαλλία

 8. EMEK PERCIN FASTENERS

  Τουρκία

 9. RIFIX

  Γαλλία

 10. WUXI ANSHIDA HARDWARE CO., LTD.

  Κίνα

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πιρτσίνια - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

83 επιχειρήσεις