• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • πετρέλαιο - γεωτρήσεις και εξόρυξη

Αποτελέσματα για

Πετρέλαιο - γεωτρήσεις και εξόρυξη - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. RUCATHO B.V.

  Κάτω Χώρες

  H RuCaTho B.V. είναι μια διεθνής παρασκευαστική εταιρεία 100% εξευγενισμένου έλαιο μαγειρικής σε όλο τον κόσμο. Είμαστε ένας περήφανος ενεργός φορέας στην παρασκευή/ προμήθεια τροφίμων. Τα κύρια προϊόντα μας είναι τα εξής: - Εξευγενισμένο ηλιέλαιο - Εξευγενισμένο αραβοσιτέλαιο - Σιτάρι, Κριθάρι - Κίτρινο καλαμπόκι - Ηλιόσποροι - Φακές. Η εταιρεία βρίσκεται στην Ολλανδία. Έχουμε αποκτήσει πείρα με τα χρόνια στην παρασκευή εκλεπτυσμένου ηλιελαίου, εκλεπτυσμένου αραβοσιτέλαιο καθώς και στο εμπόριο σπόρων και δημητριακών σε όλο τον κόσμο. Η RuCaTho B.V. χαρακτηρίζεται από την ευελιξία της, τον πραγματισμό της και την γρήγορη της ανταπόκριση στις μεταβλητές συνθήκες της αγοράς. Προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τις ανάγκες διακίνησης και απαιτήσεις ποιότητας. Πιστεύουμε πως είμαστε σε θέση να χτίσουμε και να διατηρήσουμε μια ισχυρή σχέση με κάθε πελάτη εξασφαλίζοντας συνεχώς αυστηρά μέτρα όσον αφορά τον ποιοτικό έλεγχο, προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές και επαγγελματικές υπηρεσίες. Μέσα από χρόνια πείρας, η ομάδα των εμπόρων μας κατανοούν πλήρως τον τρόπο λειτουργίας της διεθνής αγοράς τροφίμων. Σε συνδυασμό με την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό μας, μας τοποθετεί ως πρώτη σας επιλογή ως παγκόσμιος παρασκευαστής και εξαγωγέας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. FODER BIO-TECH

  Πολωνία

  Είμαστε Ευρωπαίος παραγωγός ελαίων, γευμάτων, πιτών και αλεύρων από σπόρους σόγιας και κράμβης. Η Foder bio tech παρέχει επίσης υπηρεσίες παραγωγής, επεξεργασίας και καθαρισμού για έως το 99.99% όλων των ελαιόσπορων. Οι πρόσθετες μας ουσίες διατροφής είναι εγγυημένες και επιβεβαιωμένες από πιστοποιητικά GMP και EU-BIO. Αυτό σημαίνει πως όσον αφορά τα προϊόντα μας BIO, χρησιμοποιούμε αποκλειστικά σπόρους που καλλιεργούνται σε οικολογικά αγροκτήματα στην Πολωνία και σε άλλα μέρη της Ευρώπης. Κλασικές και οργανικές πίτες, έλαια, γεύματα και μη ΓΝΑ άλευρα αποτελούν μια άριστη πηγή πρωτεϊνών και ενέργειας στις ζωοτροφές. Από το 1998, συνεργαζόμαστε με παραγωγούς και εμπορικές επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο. Η παραγωγή μας είναι εντελώς φυσική, χωρίς χημικά προϊόντα. Κατά την διαδικασία εξαγωγής, οι σπόροι θερμαίνονται και τροφοδοτούνται στα πιεστήρια. Εξασφαλίζουμε την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων μας εδώ και πολλά χρόνια. Χάρη στην κοινή προσπάθεια όλων των υπαλλήλων μας, η οικογενειακή αυτή επιχείρηση αναπτύσσεται όλο και περισσότερο κάθε χρόνο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. NUCUL DE AUR COOPERATIVA AGRICOLA

  Ρουμανία

 4. GUILIN STAR DIAMOND SUPERHARD MATERIAL CO., LTD

  Κίνα

 5. MASSA PETROLEUM

  Τουρκία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. UNISTEAM STEAM GENERATORS PLANT

  Ρωσία

 2. MERLIN ERD LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 3. SLEDGEHAMMER OIL TOOLS PVT. LTD.

  Ηνωμένες Πολιτείες

 4. INNOVATION 4 CHEMICAL SOLUTIONS

  Γαλλία

 5. GEOTEKH BURENIE LLC

  Ρωσία

 1. GROUPE ORTEC LOGISTIQUE PÉTROLIÈRE

  Γαλλία

 2. MARKET RESEARCH REPORT

  Γερμανία

 1. STRUK ALTA INGENIERIA

  Μεξικό

 2. ENERGAA

  Τουρκία

 3. ARIA SANAT SAZEH BARSAVA CO.

  Ιράν

 4. SCOMI ANTICOR S.A

  Γαλλία

 5. LUBEXCEL - GROUPE DUBREUIL

  Γαλλία

 6. GINDUSTREZ TRADING INC

  Καναδάς

 7. TTS ENERGY

  Νορβηγία

 8. FACTORY-PRODUCER OF UNIQUE PREPARATION FOR REMOVING POLLUTION BY PETROLEUM

  Ουκρανία

 1. LLC REAGENT EXPORT

  Ρωσία

 2. R&L INTERNATIONAL(SHANGHAI) CO.,LTD

  Κίνα

 3. SMC OIL RECYCLE EQUIPMENT CO., LTD

  Κίνα

 4. KOSUN OIL FIELD IMPORT & EXPORT CO.,LTD.

  Κίνα

 5. INDUSTRIAL VOX ANALYZER CA

  Βενεζουέλα

 6. IRAQI DRILLING COMPANY

  Ιράκ

 7. SHAREATE TOOLS LTD

  Ηνωμένες Πολιτείες

 8. XUCHANG YIMEIYUAN ART & CRAFT CO.,LTD.

  Κίνα

 9. ZHONGYUAN SPECIAL STEELCO.,LTD

  Κίνα

 10. SICHUAN L/G OILFIELD EUQIPMENT,LTD.

  Κίνα

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πετρέλαιο - γεωτρήσεις και εξόρυξη - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

212 επιχειρήσεις

Kατηγορια