Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • πετρέλαιο - γεωτρήσεις και εξόρυξη

Αποτελέσματα για

Πετρέλαιο - γεωτρήσεις και εξόρυξη - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FODER BIO-TECH

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Είμαστε Ευρωπαίος παραγωγός ελαίων, γευμάτων, πιτών και αλεύρων από σπόρους σόγιας και κράμβης. Η Foder bio tech παρέχει επίσης υπηρεσίες παραγωγής, επεξεργασίας και καθαρισμού για έως το 99.99% όλων των ελαιόσπορων. Οι πρόσθετες μας ουσίες διατροφής είναι εγγυημένες και επιβεβαιωμένες από πιστοποιητικά GMP και EU-BIO. Αυτό σημαίνει πως όσον αφορά τα προϊόντα μας BIO, χρησιμοποιούμε αποκλειστικά σπόρους που καλλιεργούνται σε οικολογικά αγροκτήματα στην Πολωνία και σε άλλα μέρη της Ευρώπης. Κλασικές και οργανικές πίτες, έλαια, γεύματα και μη ΓΝΑ άλευρα αποτελούν μια άριστη πηγή πρωτεϊνών και ενέργειας στις ζωοτροφές. Από το 1998, συνεργαζόμαστε με παραγωγούς και εμπορικές επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο. Η παραγωγή μας είναι εντελώς φυσική, χωρίς χημικά προϊόντα. Κατά την διαδικασία εξαγωγής, οι σπόροι θερμαίνονται και τροφοδοτούνται στα πιεστήρια. Εξασφαλίζουμε την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων μας εδώ και πολλά χρόνια. Χάρη στην κοινή προσπάθεια όλων των υπαλλήλων μας, η οικογενειακή αυτή επιχείρηση αναπτύσσεται όλο και περισσότερο κάθε χρόνο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. RUCATHO B.V.

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  H RuCaTho B.V. είναι μια διεθνής παρασκευαστική εταιρεία 100% εξευγενισμένου έλαιο μαγειρικής σε όλο τον κόσμο. Είμαστε ένας περήφανος ενεργός φορέας στην παρασκευή/ προμήθεια τροφίμων. Τα κύρια προϊόντα μας είναι τα εξής: - Εξευγενισμένο ηλιέλαιο - Εξευγενισμένο αραβοσιτέλαιο - Σιτάρι, Κριθάρι - Κίτρινο καλαμπόκι - Ηλιόσποροι - Φακές. Η εταιρεία βρίσκεται στην Ολλανδία. Έχουμε αποκτήσει πείρα με τα χρόνια στην παρασκευή εκλεπτυσμένου ηλιελαίου, εκλεπτυσμένου αραβοσιτέλαιο καθώς και στο εμπόριο σπόρων και δημητριακών σε όλο τον κόσμο. Η RuCaTho B.V. χαρακτηρίζεται από την ευελιξία της, τον πραγματισμό της και την γρήγορη της ανταπόκριση στις μεταβλητές συνθήκες της αγοράς. Προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τις ανάγκες διακίνησης και απαιτήσεις ποιότητας. Πιστεύουμε πως είμαστε σε θέση να χτίσουμε και να διατηρήσουμε μια ισχυρή σχέση με κάθε πελάτη εξασφαλίζοντας συνεχώς αυστηρά μέτρα όσον αφορά τον ποιοτικό έλεγχο, προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές και επαγγελματικές υπηρεσίες. Μέσα από χρόνια πείρας, η ομάδα των εμπόρων μας κατανοούν πλήρως τον τρόπο λειτουργίας της διεθνής αγοράς τροφίμων. Σε συνδυασμό με την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό μας, μας τοποθετεί ως πρώτη σας επιλογή ως παγκόσμιος παρασκευαστής και εξαγωγέας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. GUILIN STAR DIAMOND SUPERHARD MATERIAL CO., LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία GUILIN STAR DIAMOND SUPERHARD MATERIAL CO., LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο - γεωτρήσεις και εξόρυξη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διάτρηση - εργαλειομηχανές, Διάτρηση - εργαλειομηχανές, γεωτρησεις για την εξορυξη φυσικου αεριου, και Αδαμαντοφόρα δράπανα. Έχει έδρα σε Guangxi, Κίνα.

 4. MASSA PETROLEUM

  Τουρκία

  Η εταιρεία MASSA PETROLEUM, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο - γεωτρήσεις και εξόρυξη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χημικά προϊόντα, Χημικό φιλτράρισμα υδάτων, ερευνητικες γεωτρησεις, και Αδαμαντοφόρα δράπανα. Έχει έδρα σε Eyüsultan, Τουρκία.

 5. MERLIN ERD LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία MERLIN ERD LTD, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο - γεωτρήσεις και εξόρυξη. Έχει έδρα σε Perth, Ηνωμένο Βασίλειο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ENERGAA

  Τουρκία

  Η εταιρεία ENERGAA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο - γεωτρήσεις και εξόρυξη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμβουλοι για θεματα ενεργειας βιοαεριου, κατασκευη υδροηλεκτρικων εγκαταστασεων, Παροχή συμβουλών για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, και εγκαταστασεις και εργαλεια για πετρελαιαγωγους. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 2. STRUK ALTA INGENIERIA

  Μεξικό

  Η εταιρεία STRUK ALTA INGENIERIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο - γεωτρήσεις και εξόρυξη. Έχει έδρα σε Juarez, Μεξικό.

 3. GROUPE CVA

  Γαλλία

  Η εταιρεία GROUPE CVA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο - γεωτρήσεις και εξόρυξη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διεθνές πρακτορείο πρόσληψης για καταρτισμένους εργαζόμενους. Έχει έδρα σε Bayonne, Γαλλία.

 4. MARKET RESEARCH REPORT

  Γερμανία

  Η εταιρεία MARKET RESEARCH REPORT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο - γεωτρήσεις και εξόρυξη. Έχει έδρα σε Mönchengladbach, Γερμανία.

 5. GROUPE ORTEC LOGISTIQUE PÉTROLIÈRE

  Γαλλία

  Η εταιρεία GROUPE ORTEC LOGISTIQUE PÉTROLIÈRE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο - γεωτρήσεις και εξόρυξη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί για διυλιστήρια πετρελαίου, διυλιση του πετρελαιου, και διαχείριση πετρελαϊκής εφοδιαστικής αλυσίδας. Έχει έδρα σε Aix En Provence Cedex 3, Γαλλία.

 1. SLEDGEHAMMER OIL TOOLS PVT. LTD.

  Ηνωμένες Πολιτείες

  Η εταιρεία SLEDGEHAMMER OIL TOOLS PVT. LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο - γεωτρήσεις και εξόρυξη. Έχει έδρα σε Houston, Ηνωμένες Πολιτείες.

 2. INNOVATION 4 CHEMICAL SOLUTIONS

  Γαλλία

  Η εταιρεία INNOVATION 4 CHEMICAL SOLUTIONS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο - γεωτρήσεις και εξόρυξη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μελετες και εργαστηρια ελεγχου, δοκιμης και αναλυσης, και χημικα προϊοντα για την εξαγωγη πετρελαιου και φυσικου αεριου. Έχει έδρα σε Le Plessis Robinson, Γαλλία.

 1. GINDUSTREZ TRADING INC

  Καναδάς

  Η εταιρεία GINDUSTREZ TRADING INC, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πετρέλαιο - γεωτρήσεις και εξόρυξη, και Πετρέλαιο - γεωτρήσεις και εξόρυξη. Έχει έδρα σε Calgary, Καναδάς.

 2. ARIA SANAT SAZEH BARSAVA CO.

  Ιράν

  Η εταιρεία ARIA SANAT SAZEH BARSAVA CO., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο - γεωτρήσεις και εξόρυξη. Έχει έδρα σε Mashhad, Ιράν.

 3. TTS ENERGY

  Νορβηγία

  Η εταιρεία TTS ENERGY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο - γεωτρήσεις και εξόρυξη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευη υπερακτιων εξεδρων εξορυξης πετρελαιου. Έχει έδρα σε Kristiansand, Νορβηγία.

 4. SOCIÉTÉ PÉTROLIÈRE SEREPT

  Τυνησία

  Η εταιρεία SOCIÉTÉ PÉTROLIÈRE SEREPT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο - γεωτρήσεις και εξόρυξη. Έχει έδρα σε Tunis, Τυνησία.

 5. LUBEXCEL - GROUPE DUBREUIL

  Γαλλία

  Η εταιρεία LUBEXCEL - GROUPE DUBREUIL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο - γεωτρήσεις και εξόρυξη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπαντικά βιομηχανικά, λιπαντικά, Λιπαντικά βιομηχανικά, λιπαντικα, και λαδια κινητηρων. Έχει έδρα σε Belleville-Sur-Vie, Γαλλία.

 6. BIOSHELL

  Τουρκία

  Η εταιρεία BIOSHELL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο - γεωτρήσεις και εξόρυξη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ερευνητικες γεωτρησεις πετρελαιου, και εξοπλισμοι για τη βιομηχανια του πετρελαιου, του ανθρακα και του φυσικου αεριου. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 7. GONGYI ANBO CERAMIC CO.,LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία GONGYI ANBO CERAMIC CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο - γεωτρήσεις και εξόρυξη. Έχει έδρα σε Gongyi, Κίνα.

 8. FACTORY-PRODUCER OF UNIQUE PREPARATION FOR REMOVING POLLUTION BY PETROLEUM

  Ουκρανία

  Η εταιρεία FACTORY-PRODUCER OF UNIQUE PREPARATION FOR REMOVING POLLUTION BY PETROLEUM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί για την εξαγωγή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πετρέλαιο - γεωτρήσεις και εξόρυξη, Δεξαμενές πετρελαίου, και Πετρέλαιο - γεωτρήσεις και εξόρυξη. Έχει έδρα σε Odessa, Ουκρανία.

 1. HENAN XINXIANG NO.7 CHEMICAL CO., LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία HENAN XINXIANG NO.7 CHEMICAL CO., LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο - γεωτρήσεις και εξόρυξη. Έχει έδρα σε Xinxiang, Κίνα.

 2. SINOBOOM PETROLEUM EQUIPMENT CO., LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία SINOBOOM PETROLEUM EQUIPMENT CO., LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο - γεωτρήσεις και εξόρυξη. Έχει έδρα σε Jinan, Κίνα.

 3. PAQELL

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία PAQELL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο - γεωτρήσεις και εξόρυξη. Έχει έδρα σε Balk, Κάτω Χώρες.

 4. METAX OLIE A/S

  Δανία

  Η εταιρεία METAX OLIE A/S, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο - γεωτρήσεις και εξόρυξη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Πετρέλαιο - βαριά παράγωγα, Φυσικό αέριο - παραγωγή και διανομή, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Πετρέλαιο - βαριά παράγωγα, και Φυσικό αέριο - παραγωγή και διανομή. Έχει έδρα σε Aalborg, Δανία.

 5. BAOSHIDA HOLDING GROUP CO., LTD.

  Κίνα

  Η εταιρεία BAOSHIDA HOLDING GROUP CO., LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο - γεωτρήσεις και εξόρυξη. Έχει έδρα σε Jinan, Κίνα.

 6. IRAQI DRILLING COMPANY

  Ιράκ

  Η εταιρεία IRAQI DRILLING COMPANY, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο - γεωτρήσεις και εξόρυξη. Έχει έδρα σε Baghdad, Ιράκ.

 7. XUCHANG YIMEIYUAN ART & CRAFT CO.,LTD.

  Κίνα

  Η εταιρεία XUCHANG YIMEIYUAN ART & CRAFT CO.,LTD., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο - γεωτρήσεις και εξόρυξη. Έχει έδρα σε Xuchang City, Κίνα.

 8. BEIJING METALWORK TECHNOLOGY TRADE CO.,LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία BEIJING METALWORK TECHNOLOGY TRADE CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο - γεωτρήσεις και εξόρυξη. Έχει έδρα σε Beijing, Κίνα.

 9. FENGYANG PETROLEUM EQUIPMENT CO.,LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία FENGYANG PETROLEUM EQUIPMENT CO.,LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο - γεωτρήσεις και εξόρυξη. Έχει έδρα σε Xi'an, Κίνα.

 10. SICHUAN L/G OILFIELD EUQIPMENT,LTD.

  Κίνα

  Η εταιρεία SICHUAN L/G OILFIELD EUQIPMENT,LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο - γεωτρήσεις και εξόρυξη. Έχει έδρα σε Chengdu, Κίνα.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πετρέλαιο - γεωτρήσεις και εξόρυξη - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

257 Επιχειρήσεις