• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • περιστέρια

Αποτελέσματα για

Περιστέρια - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ERAX GMBH

  Γερμανία

  Εδώ και περισσότερα από 17 χρόνια, η ERAX GmbH σάς υποστηρίζει με τα σχετικά προϊόντα απώθησης περιστεριών για την προστασία των κτιρίων σας! Απευθείας από τον κατασκευαστή - συστήματα απώθησης περιστεριών χαμηλού κόστους όπως καρφιά της ECOPIC & DEPIGEONAL, BIRDOUT (ηλεκτρικά συστήματα), BIRDWIRE (σύστημα με σύρμα τάνυσης), CABLE BIRD.

 2. MONDORAPACI

  Ιταλία

  Η Mondorapaci είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην άμεση διαχείριση των γερακιών χάρη στον γερακάρη Giovanni Paone. Το πάθος μας και ο σεβασμός προς τα αρπακτικά μας μας καθοδηγούν καθημερινά. Η γνώση των αρπακτικών μας, επέτρεψε την χρήση τους σε διάφορους τομείς, όπως εκπαιδευτικές δραστηριότητες για παιδιά και νέους, την απομάκρυνση ανεπιθύμητων πτηνών, δημόσιες επιδείξεις.

 3. CAF EXOTIC MEAT GMBH

  Γερμανία

 4. TILDUIVENBOND ONS BELANG

  Κάτω Χώρες

 5. GIROPROTEC

  Ισπανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SADOCCO ISEO S.N.C.

  Ιταλία

 2. KALU A/S

  Δανία

 3. NATURAL GRANEN

  Βέλγιο

 4. CINCINELLI PAOLO

  Ιταλία

 5. AGROMARKET S.R.L.

  Ιταλία

 1. SHANDONG QILONG GROUP CO.,LTD

  Κίνα

 2. FELMICA MINERAIS INDUSTRIAIS, S.A.

  Πορτογαλία

 1. LDDS S.R.L.

  Ιταλία

 2. MAGE ROOF & BUILDING COMPONENTS GMBH

  Γερμανία

 3. PASTICCERIA FRANCALANZA

  Ιταλία

 4. SPERANDRI

  Ιταλία

  Η αναζήτηση της ποιότητας και η βούληση προσφοράς άριστων προϊόντων περιγράφουν την πορεία της Cioccolateria Artigianale Sperandri στο Τορίνο από το 1979. Λαμβάνοντας υπόψη την παράδοση της πόλης στη σοκολάτα, επιβαλλόταν η επιλογή κατάλληλου εξοπλισμού για την επεξεργασία του βασικού συστατικού του Πεδεμόντιου, το φουντούκι Tonda Gentile Piemonte IGP, που καβουρδίζεται και τρίβεται στο εργαστήρι μας. Κάθε μέρα η αναζήτηση της σωστής ισορροπίας ανάμεσα στον σεβασμό της παράδοσης και την ώθηση προς την καινοτομία συνέβαλε στο να δημιουργηθούν οι νοστιμιές που χαρακτηρίζουν τα προτεινόμενα προϊόντα, στα οποία περιλαμβάνονται μερικές κλασικές σοκολάτες του Τορίνο, όπως το Gianduiotto, το οποίο παράγεται μόνο σε πολύ λίγα καταστήματα σοκολάτας στην πόλη, το κλασικό Cremino και το μαλακό μαντολάτο από φουντούκι. Η Sperandri προσφέρει τη δυνατότητα εξατομίκευσης των περιτυλιγμάτων για τα gianduiotti, τα cremini, τα σοκολατάκια και τα πασχαλινά αυγά που είναι διακοσμημένα με το χέρι ή ντυμένα με μοναδικό τρόπο.

 5. PANIFICIO LE BONTA' TRECCHINESI SRL

  Ιταλία

  Το αρτοποιείο Le Bontà Trecchinesi πωλεί για πάνω από είκοσι χρόνια τα προϊόντα του σε μια πιστή πελατεία με την πάροδο του χρόνου και βρίσκεται σε διαρκή άνοδο. Με την παρόδο των χρόνων, ο φούρνος Le Bonta Trecchinesi έχει διαφοροποιήσει τα προϊόντα του για να μην προσφέρει μόνο ψωμί, αλλά και ψωμί carasau fresa, tozzetti (τραγανά φουντούκια με γλυκάνισο), πίτσες χωρίς ντομάτα και κλασικές πίτσες, panettone, τριμμένη φρυγανιά.

 6. AMARETTI VIRGINIA SRL

  Ιταλία

  Η Virginia είναι ένα ιστορικό εμπορικό σήμα που δημιουργήθηκε το 1860, συνώνυμο ποιότητας και εκλέπτυνσης στην τέχνη των ζαχαρωτών. Απέκτησε φήμη με την παραγωγή μαλακών Amaretti και σήμερα μας προσφέρει επίσης μια μεγάλη ποικιλία κομψών και νόστιμων σπεσιαλιτέ. Ο φούρνος παραγωγής των νόστιμων αυτών Amaretti μετατράπηκε πολύ γρήγορα σε σημείο αναφοράς για τους κατοίκους και τους τουρίστες, όπως και η πλατεία ή οποία έγινε με τα χρόνια "η πλατεία των Amaretti Virginia".

 7. EXCELSIOR SNC DI TARALLO LUIGI

  Ιταλία

  Μια περιορισμένη παραγωγή παραδοσιακών γλυκών Σικελίας, που παράγεται από ένα οικογενειακό Σικελιανό ζαχαροπλαστείο, το οποίο παράγει τα γλυκά επί τόπου για εσάς, μόλις λάβει την παραγγελία μέσω διαδικτύου ή τηλεφωνικά. Για αυτό δεν προμηθεύουμε τα ζαχαροπλαστεία αλλά μόνο ιδιώτες για τους οποίους ετοιμάζουμε τα γλυκά της Σικελίας, ένα ένα.

 8. FAENZA SPURGHI S.R.L.

  Ιταλία

 1. NUISIPRO

  Γαλλία

 2. RENTOKIL INITIAL GMBH - SCHÄDLINGSBEKÄMPFUNG & TAUBENABWEHR

  Αυστρία

 3. SIADD IGENSERVICE S.R.L.

  Ιταλία

 4. RBN PLAGAS 24 HORAS

  Ισπανία

 5. A.C.R. AMBIENTE

  Ιταλία

 6. NEBILY SCHÄDLINGSMANAGEMENT GESMBH.

  Αυστρία

 7. HN LUX

  Λουξεμβούργο

 8. SENECA AIR SRL

  Ιταλία

 9. MOULIN GOCHEL

  Βέλγιο

 10. ANIMALIS PET SHOP

  Βέλγιο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Περιστέρια - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

55 επιχειρήσεις