• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • πατάτες σε νιφάδες ή προμαγειρευμένες

Αποτελέσματα για

Πατάτες σε νιφάδες ή προμαγειρευμένες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ECO-CORN SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Κατασκευάζουμε αποξηραμένη πατάτα, αποξηραμένο καρότο, αποξηραμένο κρεμμύδι και αποξηραμένο σκόρδο. Το εργοστάσιο μας βρίσκεται στην κεντρική Πολωνία και ιδρύθηκε το 2013. Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται από φρέσκα λαχανικά πολωνικής καλλιέργειας. Δεν χρησιμοποιούμε πρόσθετες ουσίες. Χάρη στην πολυετή μας πείρα και στην ανώτατη ποιότητα των προϊόντων μας αποκτήσαμε την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων παραγωγών επεξεργασμένων τροφίμων που απαιτούν πρότυπα IFSS ή BRC. Δραστηριοποιούμαστε τόσο στην Πολωνική όσο στην Ευρωπαϊκή αγορά. Η διαδικασία ελέγχου της ποιότητας σε πολλαπλά στάδια και η συμμόρφωση με τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας τροφίμων (IFSS) εξασφαλίζουν τα καλύτερα προϊόντα. Παράγουμε κύβους αφυδατωμένης πατάτας, αφυδατωμένες νιφάδες πατάτας (Σιμιγδάλι), αφυδατωμένος πουρές πατάτας. Προσφέρουμε αφυδατωμένο σκόρδο, αφυδατωμένο κρεμμύδι και αφυδατωμένο καρότο. Ο βασικός κανόνας, το οποίο ακολουθεί η επιχείρηση μας, είναι η εδραίωση μακροχρόνιων σχέσεων. Είμαστε περήφανοι που αποτελούμε αναπόσπαστο μέρος της Πολωνικής βιομηχανίας αφυδατωμένων λαχανικών, στηρίζοντας τους αγρότες, την βιομηχανία αρτοποιίας, τα εστιατόρια και τους παρασκευαστές τροφίμων που χρησιμοποιούν τα συστατικά μας για την παραγωγή μιας ευρείας γκάμας γευστικών προϊόντων. Η πολλαπλή χρήση των αποξηραμένων λαχανικών με τα θρεπτικά τους χαρακτηριστικά προσφέρει πολλές εφαρμογές και είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε όσον αφορά τις τωρινές σας ανάγκες σε αφυδατωμένα λαχανικά και να σας βοηθήσουμε στην δημιουργία καινοτόμων μελλοντικών προϊόντων. Ξεκινήσαμε πρόσφατα να προσφέρουμε ένα νέο προϊόν: πατατάλευρο, με 100% πατάτα, χωρίς πρόσθετες/επεξεργασμένες ουσίες. Προσφέρουμε δύο είδη πατατάλευρου: για την βιομηχανία αρτοποιίας και για την βιομηχανία των dumplings.

 2. BRUWIER POTATOES

  Βέλγιο

  Εξάγονται πατάτες πλυμένες και μη, συσκευασμένες για τη βιομηχανία- μεγάλη ποικιλία σε κίτρινες και κόκκινες πατάτες και σε καρότα και κρεμμύδια. Η Bruwier Potatoes n.v. έχει μια μοναδική φήμη στον κόσμο της πατάτας. Το όνομα της αποτελεί συνώνυμο ποιότητας, εμπιστοσύνης και καλής συνεργασίας. Αυτά τα προσόντα είναι καθοριστικά σε μια αγορά με τόσο ευαίσθητα προϊόντα και με τιμές που διακυμαίνονται συνέχεια.

 3. RTL PATAT

  Βέλγιο

  Η επιχείρηση Rik Tanghe είναι μια εταιρεία γνωστή στον κλάδο της πατάτας. Βασιζόμενη σε μακροχρόνια εμπειρία που μεταφέρθηκε από πατέρα σε γιο, η Rik Tanghe είναι ένας επίλεκτος συνεργάτης για τους παραγωγούς που ειδικεύονται στην πατάτα, στα βελγικά σύνορα. Γνωστή για την ποιότητα των προϊόντων της, η επιχείρηση Rik Tanghe εξυπηρετεί πελάτες από πολυάριθμες γνωστές βελγικές και ξένες εταιρείες. Αναζητάτε έναν ειδικό στις πατάτες; Μόλις βρήκατε έναν!

 4. BART'S POTATO COMPANY

  Βέλγιο

  Η εταιρεία Bart’s Potato Company είναι μια ανεξάρτητη οικογενειακή επιχείρηση, που ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από 40 χρόνια υπό τη διεύθυνση του J. Lamaire. Η Bart’s Potato Company ειδικεύεται στις πατάτες για κάθε χρήση. Η Bart's Potato Company διαφοροποιείται και αναπτύσσεται αξιοποιώντας τις νέες τάσεις και τις αγορές υψηλής δυναμικότητας. Η επιχείρηση καλλιεργεί και προμηθεύει πατάτες και επεξεργασμένες πατάτες και προτείνει επίσης μια μεγάλη γκάμα από κρεμμύδια, λαχανικά και φρούτα. Καθημερινά τα προϊόντα μας απολαμβάνουν εκτίμησης παγκοσμίως.

 5. POGAR POTATO FACTORY (PPF)

  Ρωσία

  Η Pogar Potato Factory JSC (PKF) καλλιεργεί και επεξεργάζεται πατάτες παράγοντας στιγμιαίο πουρέ πατάτας και μείγματα καθώς και σπόρους πατάτας. Η PKF JSC δραστηριοποιείται στην αγορά των τροφίμων από το 1999 και είναι ο μόνος προμηθευτής νιφάδων από πατάτα για τον τομέα της HoReCa στην Ρωσία. Ο παραγωγός νιφάδων πατάτας συσκευάζει τα προϊόντα του σε μικρότερες συσκευασίες των 200-300 γραμμαρίων, σε συσκευασίες HoReCa 1-20 κιλών και σε σάκους από 17 ως 1000 κιλά για βιομηχανική χρήση. Η γκάμα των προϊόντων συμπεριλαμβάνει σπόρους πατάτες με πυκνότητα ροής από 250 ως 580 γραμ./λίτρο σε αποχρώσεις κρεμώδες λευκό, ανοιχτόχρωμο κίτρινο, κίτρινο και γυαλιστερό κίτρινο. Η εταιρεία καλλιεργεί επίσης σιτάρι, κράμβη, λούπινο και άλλες καλλιέργειες και εμπορεύεται επίσης τα δικά της προϊόντα σποράς από πατάτες και λαχανικά. Ο αφυδατωμένος πουρές πατάτας της PKF προορίζεται για την παραγωγή ημιτελικών προϊόντων, πατατάκια και σνακς, πουρές πατάτας, τον έλεγχο υγρασίας ψημένων προϊόντων, την παραγωγή σούπας σε μορφή πουρέ. Ο κατασκευαστής προμηθεύει στιγμιαίος πουρές πατάτας σε πάνω από 20 χώρες, εκ των οποίων οι ΗΠΑ και χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. FÁBRICA DE PATATAS FRITAS LA SANTAMARÍA

  Ισπανία

 2. CLAREBOUT POTATOES

  Βέλγιο

 3. DE AARDAPELHOEVE

  Βέλγιο

 4. BELPACO

  Βέλγιο

 5. AARDAPPELCENTRALE

  Βέλγιο

 1. MYDIBEL

  Βέλγιο

 2. LUTOSA

  Βέλγιο

 1. ULRICH GROCHOLL OHG

  Γερμανία

 2. VERHAGEN HOLLAND

  Κάτω Χώρες

 3. VERBIST AARDAPPELEN

  Βέλγιο

 4. HEISSHOF SCHÄLKARTOFFELN GMBH

  Γερμανία

 5. AGRISTO NAZARETH

  Βέλγιο

 6. LAMB WESTON MEIJER BV

  Κάτω Χώρες

 7. LAMB WESTON MEYER POTATOES BELGIUM

  Κάτω Χώρες

 8. KNÖDELCONNECTION GMBH

  Γερμανία

 1. MASHPISCHEPROD

  Λευκορωσία

 2. KNÖDELCONNECTION GMBH

  Γερμανία

 3. ALLGRO

  Βέλγιο

 4. FAMILIE NIJS

  Βέλγιο

 5. LEGRAND

  Βέλγιο

 6. ECOFROST

  Βέλγιο

 7. FARMGOLD-VERTRIEBS GMBH

  Γερμανία

 8. FRIALL S.R.O.

  Τσεχία

 9. BERNHARD WERNER NAHRUNGSMITTEL PRODUKTIONS- UND HANDELS-GMBH

  Γερμανία

 10. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-USLUGOWO-HANDLOWE SEYKOS K. WCISLO, R. WCISLO S.J. (SEYKOS S.J.)

  Πολωνία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πατάτες σε νιφάδες ή προμαγειρευμένες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

137 επιχειρήσεις