• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • παρασκευάσματα με φρούτα

Αποτελέσματα για

Παρασκευάσματα με φρούτα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. TIM.CO LLC

  Ρωσία

  Verified by Europages badge

  Η «TIM.KO» Company – Παραγωγός απίστευτα γλυκών ανατολίτικων churchhela (chuch-hela) με ιδιόκτητη εμπορική ονομασία «MADZHO» από τη Ρωσία. Οι προτεραιότητες της εταιρείας είναι τα πρότυπα υψηλής ποιότητας και η καλλιέργεια σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους εταίρους. Το Сhurchhela MADZHO είναι ένα σύγχρονο υγιεινό κολατσιό που αντικαθιστά τα συνήθη γλυκίσματα και τα τσιπς, για όλη την οικογένεια. Για τη γέμιση του churchhela (chuch-hela) χρησιμοποιούμε καρύδι, φουντούκι ή μείγμα καρυδιών με αποξηραμένα φρούτα. Το ζελέ παρασκευάζεται με βάση το χυμό φρούτων. Πρόκειται για μια αρχαία συνταγή που ταιριάζει απόλυτα με τις σύγχρονες τάσεις για την υγιεινή διατροφή. Τα πλεονεκτήματά μας: - υψηλή ποιότητα πρώτων υλών (καρύδια, χυμοί), - απουσία συντηρητικών και αρωμάτων από τα συστατικά, - ελάχιστο ποσοστό ζάχαρης – μόνο για την εξισορρόπηση της γλυκύτητας του φυσικού χυμού, - συσκευασία κενού που προστατεύει το προϊόν χωρίς συντηρητικά για 180 ημέρες, - εξαιρετικές ιδιότητες αρώματος (πεντανόστιμο, μαλακτικό και φρέσκο).

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. KASAG SWISS AG

  Ελβετία

  Verified by Europages badge

  Η KASAG είναι μια μικρομεσαία βιομηχανική επιχείρηση στο Langnau του ελβετικού Emmental. Από το 1929, η εταιρεία προσφέρει στην περιοχή θέσεις εργασίας για ειδικευμένο προσωπικό. Σε αυτήν τη λοφώδη περιοχή με το μαγευτικό τοπίο στο καντόνι της Βέρνης δεν παράγεται μόνο το παγκοσμίως γνωστό τυρί με τις τρύπες, αλλά δραστηριοποιούνται επίσης πολλές καινοτόμες εταιρείες με εξαιρετική φήμη παγκοσμίως. Η KASAG είναι μία από αυτές. Σχεδιασμός και κατασκευή συσκευών, δοχείων, δοχείων πίεσης, εναλλακτών θερμότητας, στηλών, μονάδων εξαρτημάτων κ.λπ. για τη χημική βιομηχανία και τη φαρμακοβιομηχανία, καθώς και για τη βιοτεχνολογία, την τεχνολογία τροφίμων και την τεχνολογία περιβάλλοντος. Μηχανική και κατασκευή ομάδων εγκαταστάσεων μαγειρικής για την παραγωγή βάσεων από φρούτα, γλυκών του κουταλιού, κομπόστας, μαρμελάδων, σαλτσών, λαχανικών και άλλων τροφίμων. Μηχανική εγκαταστάσεων για την ανάκτηση θερμότητας από αποχετευτικά συστήματα, καθώς και κατασκευή και συναρμολόγηση καναλικών εναλλακτών θερμότητας για διάφορους τύπους καναλιών.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. F2S S.A.S.

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 4. CATERING WAGNER INH. PETRA DÖRR-WAGNER

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 5. GREENEO

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. J. ZEJMA & SÖHNE HANDELSGES.M.B.H

  Αυστρία

  Verified by Europages badge
 2. WIMAR-CHLODNIA SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Αναλαμβάνουμε την επεξεργασία φρούτων και λαχανικών, κυρίως την κατάψυξη φρούτων όπως φράουλες, κεράσια, σταφίδες, βατόμουρα και την κατάψυξη λαχανικών όπως κουνουπίδι και μπρόκολα. Τα προϊόντα μας παραδίδονται στην εγχώρια αγορά και στις αγορές του εξωτερικού. Μέσα σε δώδεκα περίπου χρόνια δραστηριοποίησης, τα προϊόντα μας έχουν βρει τακτικούς πελάτες σε Γερμανία, Ολλανδία, Ρωσία, Δανία και Αγγλία. Θα χαρούμε ιδιαίτερα να συνεργαστούμε επαγγελματικά μαζί σας. Εγγυόμαστε την ικανοποίηση σας.

 3. MNDGIDA

  Τουρκία

 4. SOC. AGR. MONTELAURO S.S.

  Ιταλία

 5. JUICE TRADE (JT) GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 1. AGRIPANTEL SNC DI ANDREA PAOLO LA ROSA & CO.

  Ιταλία

 2. KEYWAN FRUITS

  Τουρκία

 3. RACIMO INDUSTRY SARL

  Αλγερία

 4. STREECK SPECIALITEITEN

  Κάτω Χώρες

 5. ALFA-NISTRU SA

  Μολδαβία

 6. GAGET SA

  Γαλλία

 7. CROPSAL SARL

  Γαλλία

 8. EMEK GIDA INC.

  Τουρκία

 9. LES COMTES DE PROVENCE

  Γαλλία

 10. IDIA SRL

  Ιταλία

 1. MAMMA MIA SRL

  Ιταλία

 2. GNT FRANCE SARL

  Γαλλία

 3. D'ALESSANDRO CONFETTURE S.R.L.

  Ιταλία

 4. TESORI DI SICILIA

  Ιταλία

 5. MARMELADENHERZ

  Γερμανία

 6. COYOXOCHIAT / MONTAÑA VERDE

  Μεξικό

 7. MS EXPERT PR SRL

  Ρουμανία

 8. AGRO-TRANSPOL KAZIMIERZ MALINOWSKI URSZULA MALINOWSKA

  Πολωνία

 9. STIFEN EGYPT

  Αίγυπτος

 10. IL SOLE DEL GARGANO S.R.L.

  Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Παρασκευάσματα με φρούτα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

364 επιχειρήσεις