Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • παλλάδιο

Αποτελέσματα για

Παλλάδιο - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. TRADIUM GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ως διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη επιχείρηση, η TRADIUM GmbH της Φρανκφούρτης δραστηριοποιείται από το 1999 με επιτυχία για πελάτες από τους τομείς της βιομηχανίας και του εμπορίου. Οι διεθνείς πελάτες μας προέρχονται από διάφορους κλάδους της βιομηχανίας που χρησιμοποιούν σπάνιες γαίες, τεχνολογικά και πολύτιμα μέταλλα. Σε αυτούς περιλαμβάνονται, π.χ., η ηλεκτρονική βιομηχανία, η αυτοκινητοβιομηχανία, καθώς και η υαλουργία και η βιομηχανία κεραμικών υλικών. Και ιδιώτες επενδυτές αγοράζουν στρατηγικά μέταλλα ως επένδυση. Αποθηκεύουμε μεγάλες ποσότητες πρώτων υλών στην τελωνειακή αποθήκη του εταίρου μας METLOCK. Κατ' αυτόν τον τρόπο είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας με σύντομες προθεσμίες. Επειδή διατηρούμε απόθεμα πρώτων υλών διαφόρων προδιαγραφών, είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις διαφορετικές απαιτήσεις των πελατών μας. Αυτό ισχύει τόσο για τη χημική σύνθεση όσο και για τη μορφή παράδοσης διαφόρων πρώτων υλών. Και επενδυτές αποκομίζουν οφέλη από τις επαφές που διατηρούμε με τη βιομηχανία.

 2. SCHIEFER & CO. ( GMBH & CO.) EDELMETALL-SCHEIDEANSTALT SEIT 1923

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SCHIEFER & CO. ( GMBH & CO.) EDELMETALL-SCHEIDEANSTALT SEIT 1923, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παλλάδιο. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 3. BEVRO

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BEVRO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρελαιοπηγές κατασκευαστικές εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις - έργα, Χρυσοχοεία, Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις - έργα, λευκοχρυσος (πλατινα) για ειδη χρυσοχοϊας και κοσμηματοποιια, Χρυσοχοεία, και ασημι, λευκοχρυσος, παλλαδιο. Έχει έδρα σε Bocholt, Βέλγιο.

 4. ALRET

  Βουλγαρία

  Η εταιρεία ALRET, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιχρύσωση και επαργύρωση χάλυβα και μέταλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επαργυρωση, ασημι, λευκοχρυσος, παλλαδιο, και επιροδιωση. Έχει έδρα σε Sofia, Βουλγαρία.

 5. COFERMIN CHEMICALS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Cofermin Chemicals είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για την παραγωγή, τη συσκευασία, την αποθήκευση και τη διανομή χημικών ουσιών και συνδυάζει τη βασική εξειδίκευση στις παρακάτω ομάδες προϊόντων: - οξείδιο του χρωμίου και άλλα οξείδια μετάλλων, όπως οξείδιο του κοβαλτίου, οξείδιο του χαλκού και οξείδιο του τιτανίου - αναστολείς διάβρωσης και αδρανοποιητές μετάλλων, όπως βενζοτριαζόλη, τολυλοτριαζόλη και βενζοϊμιδαζόλη - βορικό οξύ - φθοριωμένα προϊόντα, όπως κρυόλιθος και φθορίτης - σπάνιες γαίες, όπως οξείδιο του δημητρίου και άλλα μεταλλικά οξείδια σπάνιων γαιών - χημικά προϊόντα λιθίου, όπως ανθρακικό λίθιο και υδροξείδιο του λιθίου - προϊόντα αργύρου, όπως νιτρικός άργυρος, θειικός άργυρος - χημικοί καταλύτες, όπως χλωριούχο παλλάδιο, νιτρικό παλλάδιο, διάλυμα εξαχλωρικού λευκόχρυσου, νιτρικό ρόδιο και άλλοι καταλύτες πολύτιμων μετάλλων - βενζοϊκό νάτριο και βενζοϊκό οξύ - μολυβδαινικό νάτριο και μολυβδαινικό αργίλιο - θειωμένο καστορέλαιο, κραμβέλαιο, ιχθυέλαιο και άλλα θειωμένα λιπαρά οξέα - μαύρος άνθρακας (carbon black) - πολυβινυλική αλκοόλη. Η Cofermin φέρει από το 2016 το γερμανικό βραβείο εξωτερικού εμπορίου.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ELOREC GMBH

  Γερμανία

  Άχρηστος ηλεκτρικός εξοπλισμός, άχρηστα μέταλλα και μεταχειρισμένες μπαταρίες: Σάς απαλλάσσουμε από το μεταχειρισμένο εξοπλισμό σας. Από το παλιό υλικό ανακτούμε πολύτιμα δευτερογενή υλικά για την οικολογική διαχείριση του κύκλου ζωής. Η elorec GmbH είναι μια πιστοποιημένη εξειδικευμένη επιχείρηση διάθεσης αποβλήτων με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αρχικής επεξεργασίας στη Γερμανία. buyRec - Αγορά πλακετών και τυπωμένων κυκλωμάτων. Η buyRec είναι μια υπηρεσία της elorec GmbH. Η ονομασία σημαίνει αγορά (buying) και ανακύκλωση άχρηστου ηλεκτρικού εξοπλισμού. Με τη διαλογή με το χέρι και τη σχολαστική αποσυναρμολόγηση ανακτούμε από της πλακέτες και τα τυπωμένα κυκλώματα τις ενσωματωμένες δευτερογενείς πρώτες ύλες. Μια εργασία που αποδίδει πλατίνα, παλλάδιο και άλλα πολύτιμα μέταλλα στη διαχείριση του κύκλου ζωής και περιορίζει τη δαπανηρή κατανάλωση ενέργειας για την αναζήτηση νέων πρώτων υλών. Στο πλαίσιο της υπηρεσίας buyRec της εταιρείας μας αγοράζουμε τις μεταχειρισμένες πλακέτες τυπωμένων κυκλωμάτων σας, τους επεξεργαστές και τα δομοστοιχεία σας σε μεγάλο και μικρό αριθμό τεμαχίων στις καλύτερες δυνατές τιμές.