• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • παλετοφόρα

Αποτελέσματα για

Παλετοφόρα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. LÖDIGE INDUSTRIES GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ο όμιλος Lödige Industries ιδρύθηκε το 1948 με παραρτήματα στο Χονγκ Κονγκ, στο Λονδίνου, στη Νέα Υόρκη και στη Ντόχα (Κατάρ) που διαθέτουν έκαστο πολυάριθμες θυγατρικές εταιρείες. Επί του παρόντος, η οικογενειακή επιχείρηση απασχολεί περισσότερους από 900 συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο, από τους οποίους το ένα τρίτο εργάζονται στη Γερμανία. Η Lödige παρέχει τεχνικές μεταφορικές λύσεις για ένα ευρύ φάσμα κλάδων και ειδικεύεται στα σύνθετα συστήματα ροής υλικού για διοικητική μέριμνα. Η επιχείρηση είναι κορυφαία στην παγκόσμια αγορά στον τομέα των τερματικών σταθμών διαχείρισης φορτίων. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από λύσεις για την χωρίς φραγμούς δόμηση (ανελκυστήρες σκάλας, ανυψωτικές πλατφόρμες), ανελκυστήρες φορτίων και PKEW, ανυψωτικές πλατφόρμες και συσκευές χειρισμού ραφιών έως πλήρως αυτόματα συστήματα στάθμευσης οχημάτων, εγκαταστάσεις αερομεταφερόμενων εμπορευμάτων και λύσεις λογισμικού για τη διαχείριση αποθηκών. Το σέρβις της Lödige περιλαμβάνει συντήρηση, εκσυγχρονισμό, επισκευή και ανταλλακτικά για ανελκυστήρες, ανυψωτικές πλατφόρμες και βιομηχανικά συστήματα της Lödige και άλλων κατασκευαστών.

 2. MEVATEC S.R.O.

  Τσεχία

  Verified by europages badge

  Η MEVA είναι μια Τσέχικη εταιρεία που εξειδικεύεται στην κατασκευή δοχείων απορριμάτων, εξοπλισμό αποθήκευσης και διακίνησης αστικού εξοπλισμού, μεταξύ άλλων. Ειδικότερα, η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει κάδους απορριμάτων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, δεξαμενές όμβριων υδάτων, δοχεία επικίνδυνων απορριμάτων, δοχεία ιατρικών απορριμάτων, ανυψωτικές πλατφόρμες, διαπαλέτες, ξύλινες ή πλαστικές παλέτες καθώς και πάγκους, τραπέζια και βρύσες- συντριβάνια για δημοτικές κοινότητες. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1898, και είμαστε περήφανοι για την εκτενής μας ιστορία, γνώση και εμπειρία. Υιοθετούμε μια ατομική προσέγγιση του πελάτη ώστε να εξασφαλίσουμε πως ικανοποιούμε τις ειδικές του ανάγκες και να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Μπορούμε να προσφέρουμε εξατομικευμένα προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών. Επίσης, διαθέτουμε την πλειονότητα των προϊόντων μας σε απόθεμα, εξασφαλίζοντας μια γρήγορη παράδοση. Από την ίδρυση της, η MEVA παρέμεινε πάντα πιστή στις ίδιες αξίες: εμπιστοσύνη και αξιοπιστία. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μακροχρόνιες και επιτυχημένες συνεργασίες με τους πελάτες μας. Η δύναμη μας βρίσκεται στην ικανότητα μας να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις μιας συνεχώς εξελισσόμενης αγοράς. Στόχος μας να αναπτύσσουμε ελκυστικά προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα τους και το σχεδιασμό τους. Προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες, από την συναρμολόγηση ως την μεταφορά των προϊόντων μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες! Θα χαρούμε να σας προσφέρουμε οποιαδήποτε συμβουλή χρειαστείτε.

 3. VEGA

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η VEGA Stacker Machine Engineering Ltd. είναι μια ηγετική εταιρεία στην βιομηχανία των περονοφόρων και στοιβαχτήρων οχημάτων και παλετοφόρων φορτηγών, με έδρα στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας από το 1978. Διαθέτουμε έναν εκτενές χαρτοφύλακα με στοιβαχτήρες, παλετοφόρα οχήματα και ανταλλακτικά, συμπ. περονοφόρα οχήματα ντίζελ και LPG, ηλεκτρικά περονοφόρα, παλετοφόρα οχήματα ηλεκτρικής πλατφόρμας, χειροκίνητα υδραυλικά αμαξίδια, μηχανήματα έλξης με μπαταρία πλήρως αυτοματοποιημένα, ημι-αυτόματα μηχανήματα έλξης με μπαταρία, χειροκίνητες πλατφόρμες φόρτωσης και πολλά άλλα. Επισκεφθείτε τη διαδικτυακή μας τοποθεσία για να ανακαλύψετε την ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας.Πέρα από τα μηχανήματα μας, κατασκευάζουμε επίσης τροχούς από πολυαμίδιο, ροδάκια και τροχίσκοι από πλαστικό από καουτσούκ για στοιβαχτήρες και την βιομηχανία των παλετοφόρων οχημάτων. Η προτεραιότητα της εταιρείας μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη και οι ηθικές αρχές ώστε να εξασφαλίσουμε την ικανοποίηση όλων των ενδιαφερόμενων μερών. Στόχος μας η παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών για μηχανήματα μεταφοράς και στοίβαξης ικανοποιώντας τις υψηλότερες προσδοκίες των πελατών μας. Το όραμα μας είναι να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του τομέα με καινότομη προσέγγιση και να γίνουμε η πρώτη επιλογή των καταναλωτών σε παγκόσμιο επίπεδο. Με 41 χρόνια πείρας, προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές και με ευνοϊκούς όρους εξόφλησης, ομαλή και έγκαιρη παράδοση και μια επιχειρησιακή προσέγγιση βιωσιμότητας με οικονομική, περιβαλλοντολογική και κοινωνική ευαισθησία. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 4. WONDAY

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WONDAY, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παλετοφόρα, Οχήματα διακίνησης, Καρότσια και χειράμαξες, Διατρητικές μηχανές χάρτου, Αυτοκόλλητες ταινίες, Χαρτικά - σχολικά είδη, Είδη γραφείου - χαρτικά, Γραφείο - αναλώσιμα, και Συρραπτικά γραφείου. Έχει έδρα σε Lezoux, Γαλλία.

 5. CROWN GABELSTAPLER GMBH + CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CROWN GABELSTAPLER GMBH + CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανοκίνητα αμαξίδια διακίνησης αγαθών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παλετοφόρα, Διακίνηση - κυλιόμενος εξοπλισμός, Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα, Παλετοφόρα, Διακίνηση - κυλιόμενος εξοπλισμός, Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα, και μεταχειρισμενα ανυψωτικα καροτσακια. Έχει έδρα σε Feldkirchen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. NEW RISE EXPORT

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NEW RISE EXPORT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνομοσπονδίες αγορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παλετοφόρα, Παλετοφόρα, λιπαντικα, και λυχνίες LED. Έχει έδρα σε Aubagne, Γαλλία.

 2. LEBENBAUER GES.M.B.H. & CO KG

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LEBENBAUER GES.M.B.H. & CO KG, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παλετοφόρα. Έχει έδρα σε Kaindorf Bei Hartberg, Αυστρία.

 3. PROTAURUS PRODUKTION + LOGISTIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PROTAURUS PRODUKTION + LOGISTIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παλετοφόρα. Έχει έδρα σε Solingen, Γερμανία.

 4. DIMITRIADIS S.A. IMPORT - EXPORT

  Ελλάδα

  H Γ.Π. Δημητριάδης Α.Ε ξεκίνησε την δραστηριότητα της το 1965 στον Πειραιά, από τον Γεώργιο Δημητριάδη. Έκτοτε η εξέλιξη είναι συνεχής και μέσα σε λίγα χρόνια καθιερώθηκε στον χώρο της Ελληνικής βιομηχανίας, με ειδίκευση στους τροχούς παγγελματικά καρότσια και ρόδες. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στο χώρο του εξοπλισμού καταστημάτων, supermarket, νοσοκομείων, ξενοδοχείων, ζαχαροπλαστικής & αρτοποιίας, αποθηκευτικών χώρων, και κατασκευαστές επίπλου στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αντιπροσωπείες- Εισαγωγές Μέσων εσωτερικής & εξωτερικής διακίνησης προιόντων. - Ρόδες για καρότσια - Ρόδες για περονοφόρα κάθε τύπου, ανταλλακτικά - Ρόδες όλων των τύπων - Ρόδες για βιομηχανικές εφαρμογές - Ρόδες βαρέως τύπου έως και 4 τόνους - Καρότσια διαφόρων τύπων για μεταφορά εμπορευμάτων - Παλετοφόρα και παλετοκάροτσα όλων των τύπων - Περονοφόρα ανυψωτικά όλων των τύπων - Ελαστικά συμπαγή & ημισυμπαγή για περονοφόρα ανυψωτικά - Τροχοί επαγγελματικού εξοπλισμού Σε εμάς θα βρείτε παλετοφόρα και παλετοκάροτσα όλων των τύπων, περονοφόρα ανυψωτικά όλων των τύπων και ελαστικά συμπαγή & ημισυμπαγή για περονοφόρα ανυψωτικά. Οι Αντιπροσωπείες μας εγγύηση στην ποιότητα: AVO, Blickle, LAG, Rhombus, Steinco

 5. TVH GROUP

  Βέλγιο

  Ο TVH – Thermote & Vanhalst είναι διεθνής όμιλος με πελάτες σε περισσότερες από 170 χώρες και των οποίων οι δραστηριότητες χωρίζονται σε δύο τμήματα: Ανταλλακτικά & Αξεσουάρ και Ενοικίαση & Εξοπλισμός. Τα Ανταλλακτικά & Αξεσουάρ είναι η μπουτίκ στην οποία βρίσκουμε όλα τα ανταλλακτικά και τα αξεσουάρ για υλικό διακίνησης, για τη γεωργική βιομηχανία. Η Ενοικίαση και ο Εξοπλισμός διαθέτει τρία τμήματα : Το τμήμα εξοπλισμού, το τμήμα ενοικίασης και το τμήμα σέρβις & επιδιορθώσεων. Το τμήμα σέρβις δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο Βέλγιο.

 1. K.W.B. - KEMPISCHE WAGENBOUW N.V.

  Βέλγιο

  Η KWB κατασκευάζει αμαξίδια-ρυμουλκά και βρίσκεται στο Bree (βορειοανατολικό Βέλγιο). Η KWB έχει χτίσει σημαντική φήμη χάρη στην εύρεση λύσεων για τον ταχέως εξελισσόμενο κόσμο των μεταφορών. Η KWB έχει γίνει ηγετικός κατασκευαστής ημι-ρυμουλκών αμαξιδίων με έναν ή περισσότερους κατευθυντήριους άξονες. Οι λέξεις κλειδιά που περιγράφουν την KWB είναι: παραγωγή μικρών σειρών: πρότυπα υψηλής ποιότητας, Στα μέτρα των πελατών, Περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή και την ανάπτυξη κατευθυνόμενων ρυμουλκόμενων.

 2. STILL HELLAS BOLIS & CO.

  Ελλάδα

  Η STILL HELLAS παρέχει περονοφόρα Χειροκίνητο και Ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο, Μικρό ρυμουλκό ποιότητας του Γερμανικού οίκου STILL GMBH στην Ελλάδα ικανοποιώντας κάθε ανάγκη του σύγχρονου επαγγελματία με επισκευή, Ανταλλακτικά και Αντικατάσταση των μηχανημάτων. Τα προϊόντα μας: Ηλεκτροκίνητα Περονοφόρα, Πετρελαιοκίνητα & Υγραεριοκίνητα Περονοφόρα, Εξοπλισμός Διαχείρισης Αποθήκης, Ηλεκτροκίνητα Αμαξίδια – Ελκυστήρες, μεταχειρισμένα περονοφόρα, Ένα αυθεντικό μηχάνημα της Still είναι προϊόν δεκαετιών εμπειρίας και έρευνας. Γι’ αυτό μην πειραματίζεστε όταν πρέπει να διαλέξετε ανταλλακτικά, αλλά βασιστείτε στα αυθεντικά ανταλλακτικά της Still - τα ανταλλακτικά μας έχουν ελεγχθεί με τις αυστηρότατες προδιαγραφές που θα χρησιμοποιούσαμε αν θέλαμε να κατασκευάσουμε ένα νέο μηχάνημα με αυτά. Η Εταιρεία προσφέρει και μία σειρά από αξιόπιστα πλήρως ελεγμένα μεταχειρισμένα περονοφόρα τα οποία είναι κατηγοριοποιημένα σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά και μπορεί να συνοδεύεται από εγγύηση καλής λειτουργίας

 1. SWTIROPOULOS NIKOLAOS MACHINERY TRANSPORT PALETTE, STACKERS

  Ελλάδα

  Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της ανύψωσης και διακίνησης από το 1980.Τα μηχανήματα και προϊόντα πού διαθέτουμε είναι εγνωσμένης αξίας και υψηλής κατασκευής, αυτό επιτυγχάνεται ύστερα από προσεγμένη εισαγωγή υψηλών προδιαγραφών μηχανημάτων από μεγάλες εταιρείες με ιστορία στο χώρο και με παράλληλα διάθεση τον αντίστοιχων ανταλλακτικών. Όλα τα μηχανήματα συνοδεύονται από πιστοποιητικό ποιότητας ISO 9001.Η εμπειρία και η σοβαρότητα μας εγγειώνται την ποιότητα τον μηχανημάτων που εμπορευόμαστε και εισαγάγουμε ενώ παράλληλα εγγυώνται και τη σωστή επιδιόρθωση τους από άτομα με γνώσης, εμπειρία και εκπαίδευση στο είδος.

 2. JUNGHEINRICH AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία JUNGHEINRICH AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παλετοφόρα. Έχει έδρα σε Hirschthal, Ελβετία.

 3. ARVEL S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία ARVEL S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλικα καλωδια, παλετοφορα, βαρουλκα για ανυψωση εμπορευματων, και κινητοι γερανοι ανυψωσης εμπορευματων. Έχει έδρα σε Flero, Ιταλία.

 4. STILL GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία STILL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παλετοφορα, και Συσκευές ανύψωσης. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 5. GLOBAL AMÉNAGEMENT SARL

  Μαρόκο

  Η εταιρεία GLOBAL AMÉNAGEMENT SARL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ράφια και συστήματα αρχειοθέτησης γραφείων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παλετοφόρα, Έπιπλα γραφείου, Παλετοφόρα, διαχωριστικο ταξινομησης, και επικαλυψη τοιχου. Έχει έδρα σε Casablanca, Μαρόκο.

 6. PODEVYN

  Βέλγιο

  Η εταιρεία PODEVYN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανοκίνητα αμαξίδια διακίνησης αγαθών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα, Οχήματα στοιβασίας, Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα, παλετοφορα, Οχήματα στοιβασίας, και αρθρωτα τραπεζια ανυψωσης. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

 7. A.F. PALLET SOCIETÀ COOPERATIVA

  Ιταλία

  Η εταιρεία A.F. PALLET SOCIETÀ COOPERATIVA, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παλέτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ευρωπαλετες, και παλετοφορα. Έχει έδρα σε Borgaro Torinese, Ιταλία.

 8. SCHLECKER GABELSTAPLER

  Γερμανία

  Η εταιρεία SCHLECKER GABELSTAPLER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παλετοφόρα. Έχει έδρα σε Gerstetten, Γερμανία.

 1. TRANSPALETTE MANUEL

  Γαλλία

  Η εταιρεία TRANSPALETTE MANUEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παλετοφόρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χειροκινητα παλετοφορα, αρθρωτα τραπεζια ανυψωσης, και ανυψωτικά αμαξίδια. Έχει έδρα σε Wasquehal, Γαλλία.

 2. SOC RENAUD PESAGE

  Γαλλία

  Η εταιρεία SOC RENAUD PESAGE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ζύγισης και δοσιμετρική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παλετοφόρα, Μετρητές ροής, Μετρολογία - υπηρεσίες, ζυγοι, Παλετοφόρα, και Μετρητές ροής. Έχει έδρα σε Le Mans, Γαλλία.

 3. GIANOTTI CARRELLI ELEVATORI S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία GIANOTTI CARRELLI ELEVATORI S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός, Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα, Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός, Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα, Ανύψωση - περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα και παλετοφόρα, και παλετοφορα. Έχει έδρα σε Pesaro, Ιταλία.

 4. HOFNER HEBETECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HOFNER HEBETECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παλετοφόρα. Έχει έδρα σε Friedberg, Γερμανία.

 5. TEKNIK FORKSER IS MAKINELERI SERVIS VE TICARET LTD.ŞTI

  Τουρκία

  Η εταιρεία TEKNIK FORKSER IS MAKINELERI SERVIS VE TICARET LTD.ŞTI, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πετρελαιοκινητα ανυψωτικα αμαξιδια, ηλεκτρικα ανυψωτικα αμαξιδια, παλετοφορα, και στοιβακτικες μηχανες. Έχει έδρα σε Başakşehir, Τουρκία.

 6. MONDIAL FORKLIFT S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία MONDIAL FORKLIFT S.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παλετοφόρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτρονικα καροτσακια ανυψωσης, και Παλετοφόρα Χειροκίνητα. Έχει έδρα σε Murcia, Ισπανία.

 7. MARC LEJEUNE MANUTENTION

  Βέλγιο

  Η εταιρεία MARC LEJEUNE MANUTENTION, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παλετοφορα, Ηλεκτρογεννήτρια, τηλεσκοπικες μηχανοκινητες ανυψωτικες εξεδρες, και περονοφορα διακινησης. Έχει έδρα σε Andrimont, Βέλγιο.

 8. REMENTERÍA MAQUINARÍA S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία REMENTERÍA MAQUINARÍA S.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παλετοφόρα. Έχει έδρα σε Galdakao, Ισπανία.

 9. KOMATEC MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία KOMATEC MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα αυτόματης διακίνησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αυτόματη πλοήγηση- εξοπλισμός, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, παλετοφορα, σιδηροδρομικες μεταφορες εμπορευματων με συναποστολη, και Αυτόματη πλοήγηση- εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Enkenbach-Alsenborn, Γερμανία.

 10. INICJATYWA PÓŁNOCNO-ZACHODNIA SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η εταιρεία INICJATYWA PÓŁNOCNO-ZACHODNIA SP. Z O.O., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παλετοφόρα, Παλετοφόρα, συσσωρευτες ελξης, και τεμαχια συσφιξης. Έχει έδρα σε Kołbaskowo, Πολωνία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Παλετοφόρα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.698 Επιχειρήσεις