• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ενοικιαση ηχητικων επαγγελματικων εγκαταστασεων για θεαματα- συμβασεις- εκθεσεις

Αποτελέσματα για

Πάροχος Υπηρεσιών - Ενοικιαση ηχητικων επαγγελματικων εγκαταστασεων για θεαματα- συμβασεις- εκθεσεις

Πάροχος υπηρεσιών
  1. YAPARTYSU

    Ελλάδα

    Στην εταιρεία μας δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων. Λειτουργούμε πάντα με υπέρμετρο σεβασμό και επαγγελματισμό ώστε να κάνουμε την εκδήλωσή σας να ξεχωρίζει.Το ειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία από το 2004 στο χώρο του ήχου και του θεάματος, μας δίνει την δυνατότητα να εγγυόμαστε το τέλειο αποτέλεσμα για κάθε ιβέντ.Η εταιρεία μας διαθέτη υπερσύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή ώστε να δημιουργήσει την κατάλληλη ακουστική με τον κατάλληλο φωτισμό σε κάθε χώρο.Πριν γίνει οποιαδήποτε ανάθεση για την μουσική, ηχητική, μικροφωνική και φωτιστική κάλυψη κάποιας εκδήλωσης, πραγματοποιούμε πάντα μία συνάντηση με τον υπεύθυνο μουσικής και ηχητική επιμέλειας για να σας βοηθήσει να καταλήξετε στην μουσική και την πλέιλιστ που θα επιλέξετε ώστε να είναι ευχαριστημένοι οι καλεσμένοι σας όσο και εσείς.

  2. AUDIOVISION LUXEMBOURG

    Λουξεμβούργο

    Η εταιρεία AUDIOVISION LUXEMBOURG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπτικοακουστικός επαγγελματικός εξοπλισμός,. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οπτικοακουστικες συσκευες, ενοικιαση εγκαταστασεων ηχου-εικονας, οπτικοακουστικες εγκαταστασεις, και ενοικιαση ηχητικων επαγγελματικων εγκαταστασεων για θεαματα, συμβασεις, εκθεσεις. Έχει έδρα σε Leudelange, Λουξεμβούργο.

  3. SONORIZARTE EVENTOS

    Ισπανία

    Η εταιρεία SONORIZARTE EVENTOS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βίντεο, επαγγελματικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαση ηχητικων επαγγελματικων εγκαταστασεων για θεαματα, συμβασεις, εκθεσεις, ενοικιαζονται συστηματα ταυτοχρονης μεταφρασης, ενοικιαση εγκαταστασεων ηχου-φωτισμου-εικονας, και ενοικιαση γιγαντοοθονων με led. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

  4. ANDERSEN AUDIO PRODUCTIONS SL.

    Ισπανία

    Η εταιρεία ANDERSEN AUDIO PRODUCTIONS SL., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκθέσεις - διοργάνωση και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαση και τεχνικη υποστηριξη για οπτικοακουστικες συσκευες και εγκαταστασεις, διοργανωση εκδηλωσεων, ενοικιαση εξοπλισμου για θεαματα, και ενοικιαση ηχητικων επαγγελματικων εγκαταστασεων για θεαματα, συμβασεις, εκθεσεις. Έχει έδρα σε Rubí, Ισπανία.

  5. SONOBLUE

    Ισπανία

    Η εταιρεία SONOBLUE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θεάματα - διοργάνωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαση ηχητικων επαγγελματικων εγκαταστασεων για θεαματα, συμβασεις, εκθεσεις, ενοικιαση εξοπλισμου για θεαματα, και διοργανωση θεαματων. Έχει έδρα σε Barcelona, Ισπανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. 3-SOUND

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία 3-SOUND, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θεάματα - διοργάνωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παραστασεις για γαμους, και ενοικιαση ηχητικων επαγγελματικων εγκαταστασεων για θεαματα, συμβασεις, εκθεσεις. Έχει έδρα σε Klundert, Κάτω Χώρες.