• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές

ΟυκρανίαΠρωτεύουσα (Κιέβο)
  1. PANFRUIT

    Ουκρανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PANFRUIT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μούρα, Φρούτα αφυδατωμένα, Λαχανικά αφυδατωμένα, Τρόφιμα βιολογικά, Σούπες, Μανιτάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Μούρα, και Κατεψυγμένοι καρποί. Έχει έδρα σε Kyiv, Ουκρανία.

  2. NATURA

    Ουκρανία

    Η εταιρεία NATURA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρουτα και λαχανικα, και εισαγωγείς φρούτων. Έχει έδρα σε Kiev, Ουκρανία.

  3. ÖZTÜRK

    Ουκρανία

    Η εταιρεία ÖZTÜRK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Kiev, Ουκρανία.

  4. DF AGRO

    Ουκρανία

    Η εταιρεία DF AGRO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Kiev, Ουκρανία.

  5. SILVER GROUP

    Ουκρανία

    Η εταιρεία SILVER GROUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Kiev, Ουκρανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LADYBIRD

    Ουκρανία

    Η εταιρεία LADYBIRD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Kiev, Ουκρανία.

  2. JF GROUP

    Ουκρανία

    Η εταιρεία JF GROUP, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πωληση φρουτων χονδρικης, και φρεσκα φρουτα. Έχει έδρα σε Kiev, Ουκρανία.

  3. KODEGA

    Ουκρανία

    Η εταιρεία KODEGA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εισαγωγη λαχανικων, και λαχανο. Έχει έδρα σε Kiev, Ουκρανία.

  4. ECO PARK LLC

    Ουκρανία

    Η εταιρεία ECO PARK LLC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Chemer, Ουκρανία.

  5. PROM MARKET

    Ουκρανία

    Η εταιρεία PROM MARKET, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Киев, Ουκρανία.

  1. TRIADA SYSTEM LIMITED LIABILITY COMPANY

    Ουκρανία

    Η εταιρεία TRIADA SYSTEM LIMITED LIABILITY COMPANY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Kiev, Ουκρανία.